Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Álarcosbál

  Mesélő
  Mesélő

  Álarcosbál Empty Álarcosbál

  Témanyitás by Mesélő on Vas. Júl. 08, 2012 8:49 pm

  Nos, úgy gondoltuk ideje egy kis rendezvényt is csinálni. Eljött a napja annak, hogy a Qarini nemesek tiszteletére egy úgy nevezett álarcos bált rendezzünk. Így mondunk nekik köszönetet, hogy támogatták a várost és, általuk virágzott fel és vált olyanná Qarin amilyen. Ennek ünnepét július 20-ára helyeztük. A belépés mindenki számára ingyenes és természetesen az Akadémián tartozó diákok is részt vehetnek rajta. Július 30-a éjfélig lehet játszani a témában. Éjfél után lezárjuk a játékot.

  Üdvözlettel: Az Igazgatóság


  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Naomi Verhoeven
  Naomi Verhoeven
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Álarcosbál Empty Re: Álarcosbál

  Témanyitás by Naomi Verhoeven on Vas. Júl. 08, 2012 9:46 pm

  [Az álarcos bál kellős közepén]
  *Már javában szól a zene, s a városiak már rég a táncparketten lejtenek, viszont egy fiatal fyronos diák magányosan ücsörög az egyik asztalnál koktélt iszogatva. Nem szereti a szoknyákat, de a mai ünnepsége kiöltözött: vörös ruhát visel, ugyanolyan színű magas sarkúval, az arcát egy maszk takarja el. Barna haja loknikban hullik a vállára, ő pedig a lábait keresztbe téve, ujjaival az asztallapon dobolva nézi az egybe gyűlteket. * ~ Kíváncsi vagyok ki fog eljönni. Bár mondjuk az is csoda, hogy Ariadnénak sikerült lerángatnia, aztán jól itt hagyott. És még ki is sminkelt! *Töpreng magában, és igen, a szemei fekete szemceruzával vékonyan ki vannak húzva, az ajkán pedig halványpiros rúzs fénylik. Kifejezetten lányos külső egy Rontásűzőhöz. De mindegy. Valószínűleg úgysem fog sokáig maradni, mert nincs itt egy értelmes ember, táncolni pedig vadidegenekkel nem hajlandó, így egy darabig marad a helyén, nézi a tömeget, és reméli, hogy valamelyik szobatársa, vagy inkább Milan erre téved. Magányosan üldögél, majd hirtelen bevillan neki, hogy nem lenne szabad így látnia a legjobb haverjának, mert ki tudja, hogy milyen megjegyzéseket tenne rá, szóval felpattan a helyéről, és megpróbál átjutni a tömegen.*  _________________
  Egy Rontásűző, akinek a szépen felépített életét egyetlen tettel szétrobbantotta, majd saját erőből kezdett el építkezni. Egy lány, kinek édesanyja meghalt, apjával pedig sajátkezűleg végzett. Egy klánvezető gyermeke, aki saját vállalkozásba kezdett. Egy lidérc, akinek végre fel kell nőnie. Végül pedig egy Loeil, aki tűzbe tenné a kezét a társáért.

  Tyaeloria Perathon belga elszánt Rontásűzője, Milan Wouters Loielje egyébiránt szerelme
  Kyle Williams
  Kyle Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Álarcosbál Empty Re: Álarcosbál

  Témanyitás by Kyle Williams on Vas. Júl. 08, 2012 11:15 pm

  *Egy nem túl kihívó Ezüst színű ruhában egy Erethonos diáklány jelent meg. A nyaralást felfüggesztette 2-3 napra már csak azért is, hogy láthassa a kedvesét. Ha eljön az estére. Nem szólt senkinek direktben így meglepetés lesz ez az egész. A lány haja be van göndörítve és csak úgy omol a vállára. Egy fekete maszk van rajta és amúgy a cipője ebből egy fekete színű és csak a strasszok csillognak. A lány kezében egy szürke ridikül és a szökőkútnál fogja magát és leül. Egyenlőre nincsenek olyan sokan még.*~Kíváncsi vagyok milyen lesz ez az este…~*Gondolkodik magában és aba bele gondol, hogy holnap után ismét parti lesz, de az Miamiban. Azt is várja, de erre muszáj volt eljönnie. Az idegenekkel úgy van vele, hogyha leszólítják elbeszélget velük, de jobb a békesség. A fél-démon lánynak meg gyűlík a baja mostanában és mivel nincs egy normális ember sem csak ül és bámul ő is és a szabad keze azaz a jobb meg a kútban van és éppen víz éri.*


  _________________
  Folyamatban...

  Castin Noyers kiszámíthatatlan vámpírja, Catherina Williams ikertestvére

  Ajánlott tartalom

  Álarcosbál Empty Re: Álarcosbál

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Csüt. Feb. 20, 2020 6:19 pm