Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Bemutatkozás

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Bemutatkozás Empty Bemutatkozás

  Témanyitás by Lucien du Bois on Vas. Jan. 01, 2012 8:33 pm

  Itt mindenki leírhatja a bemutatkozását, ahogyan rólunk is itt található információ.
  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Lucien du Bois on Vas. Jan. 01, 2012 8:47 pm

  A nevem Ács Veronika, 1996. január 18-án születtem (Zárójelben jegyzem meg: senkivel nem találkoztam még, aki 01. 18-án született. Valaki? *szélesvigyor*) Győrben. Éééés, most is itt lakom. Város külső széle, zöldövezet, csend és nyugi, pláne mióta elvezették a forgalom nagy részét az előttünk lévő útról. Katolikus gimnáziumba járok, egy ismerősöm szerint papképzőbe, de az a Káptalan dombon van >< Most vagyok tizedikes, és eddig egész tűrhetően alakul az év. És a 2012. egyébként is csak jobb lehet, mint a 2011.

  Van egy anyám, egy apám, szerencsére együtt, meg egy felnőtt bátyám, aki már dolgozik. Fémalkatrészeket farag valami géppel, hozzáértőknek - ha vannak - mondom, hogy CNC forgácsoló. Van három unokatestvérem, ebből kettő fiú, egy lány, és az egyik fiú kisebb nálam. De legalább nem én vagyok a legkisebb a családban... Van egy nagymamám és egy nagypapám, meg egy mostohanagymamám is, de ő csak Évi, mert nem tudok rá rokonként gondolni. Pedig nagyon szeretem. Aztán... Anyai ágon jellemző a családra némi elmebaj meg cukorbetegség, apain meg mindenkinek magas a rossz koleszterinje, de én teljesen egészséges vagyok *gyorsan lekopogja* Kórházban is csak kétszer fogászaton voltam, meg egyszer, mikor lepottyantam a diófáról, és meghúzódott a csuklóm, vagy mit csinált. Nem jegyeztem meg, amit a doki mondott, az orvosi kifejezésekből meg egy kukkot sem értek, csak azt tudom, hogy gipszbe tették. De nem tört el.

  Akkor a kedvenceim... Könyvek... Harry Potter, alap. Aztááán... Csodaidők, Anne sorozat, Emily sorozat... Hamlett... Újabban az Arany iránytű, aztán Böszörményi Rémálom-trilógiája, a Jane Eyre... Hm, nem is tudom. Biztos van még sok, de sosem tudom mindet felsorolni >< Filmek közül az Eredet, Fallen, Interjú a vámpírral, Alice Csodaországban (az új)... Hirtelen ebből sem jut eszembe több. Viszont az Interjú a vámpírral több sorát már fejből tudom idézni, bár most régen láttam, szóval valamelyik napon tizenharmadszorra is megnézem ^^" Kedvenc zenék a Skillet, a Breaking Benjamin, a Children of Distance, Cozomblis, Papa Roach, Avril, Pink, akkooooor... Uh, nem is tudom. Abba, Republic, Linkin park, Rascall Flatts, Michael Buble meg Fenyő Miklós, aztááááán... Ki van még? Tankcsapda, meg ehhez hasonlók. Ééés, persze kedvenc sorozat is van. Hogy egy cikk, vagy az unokanővérem ösztönzése miatt szedtem le feliratostul, azt nem tudom, de az biztos, hogy halálosan beleszerettem a BBC-féle Merlin sorozatba. Ami határozottan jót tesz az angoltudásomnak. Aztán nézek még Doctor Who-t (Ki vagy doki, de mindig az angol nevével hivatkozom rá :'D ), a BBC Sherlockját, Odaátot, meg mostanában kezdtem el a Torchwoodot éééés ott van a Hetalia nevű anime is. Vagy manga. Őszintén bevallom, továbbra sem tudom, mi a különbség xD

  Hobbi... Írás. Egyértelműen elsődleges hobbi, és rólam tudni kell, hogy mindenhol írok. Szóval ha valaki Győrben jár, és összetalálkozik egy fekete hajú csajjal, aki egy kis füzetbe körmöl nagy lelkesedéssel, az vélhetően én leszek. De ha épp nem is írok, papír és toll nélkül létképtelen vagyok. Szóval akárhol járok, van nálam valami ilyesmi. És ha esetleg mégsem, akkor a telefonomba írok. De valamilyen írásra alkalmas eszköz mindig van nálam. Anélkül én nem tudok élni. Komolyan nem. És író akarok lenni. Publikálni, meg minden ilyesmi. Ötletem az van is, csak idő kéne, hogy megírjam valamelyiket a hat-hét fejben kész regény közül...

  Azért van más hobbim is. Példának okáért egyből a szerepjáték, bár igazából sok szempontból az is belefér az írás kategóriába. Meg szeretek görkorizni, olvasni, filmezni... Meg sok mindent szeretek csinálni, de nem sorolok fel mindent. Inkább ugorjunk a Fyronra.
  Nagy vállalkozás, hogy létrehoztunk egy saját fórumot, és szerintem eleinte furcsán is fogom érezni magam. De azt hiszem, ez egy fontos pont lesz az életemben. Remélem, hogy tényleg szép jövő néz elénk, így a fórum életének első napjától előretekintve.  Átadom a szót. Ki a következő? ^^
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Vendég on Hétf. Jan. 02, 2012 12:17 am

  Énénén *-*

  Az igazi nevem Novák Eszter. 1997-ben születtem, azaz most vagyok tizennégy éves. Egy Veszprém megyei községben élek, ahol szó szerint nincs semmi szórakozási lehetőség, ezért általában itthon ülök. Jelenleg most vagyok elsős a középiskolában, így naponta legalább 4 órát biztosan buszozgatok Veszprémből Pétfürdőre és vissza. :/ Egyébként gimnazista vagyok, bár anyu szerint akár gépésznek is mehettem volna, de van egy olyan sejtésem, hogy szegény D-sek nem bírnának elviselni. ^^” A szüleim elváltak, így én anyuval meg a testvéremmel lakok, és apát általában havonta egyszer látom meg téli- és nyáriszünetben 1-2 hetet töltök nála. ( Ezért általában vagy nem tudok gép elé kerülni, vagy mint most nyáron folyton elment az internet mivel apu egy kis faluba lakik a megye másik felében.)

  Hobbijaim közé tartozik az olvasás, a szerepjáték (bár ez szerintem alap dolog ), szeretek tollasozni, rejtvényt fejteni, sakkozni. Ezen kívül érdekel még engem a történelem, enyhén Franciaország őrült vagyok, ezen kívül zene és anime mániákus vagyok. Még az iskolában se bírom ki, hogy ne hallgassak zenét, mert a suli rádióban borzalmas, hogy mik mennek. Anime meg… Normális, hogy egyszer álmomban mangát csórtam?:’D Imádom az állatokat, főként a kutyákat. ^^ Viszont ez valószínűleg kölcsönös lehet a kutyákkal, mert volt pár olyan eset, hogy előtte soha nem is láttak, és mégis jöttek oda hozzám, hogy simogassam őket. (Jó, oké. Ovis koromban mindig a kóbor kutyáknak adtam az uzsonnámat. :’D Meg ha tehetem akkor most is.) Viszont érdekes, hogy a macskákkal nem igazán vagyok egy hullámhosszon.

  És akkor. Hát mint említettem feljebb egy szerepjátékos oldalra úgy kerültem, hogy mivel nincs semmi érdekes azon a helyen ahol lakom (meg a velem egyidősekkel se értek nagyon egyet), ezért egyszer unalmamba neki álltam keresgélni a neten, és így keveredtem ide. Egyébként az én szüleim azt mondják, hogy nem bánják, ha szerepjátékozok csak ne menjen a tanulás rovására, és ezért van pár korlát. (Pl. vasárnap délelőtt tanulás, tanulás után kikérdeznek és este 10-kor már alvás)
  És akkor azt hiszem a jellememről tudnék még írni, bár ígyis sokat szövegelek, de eddig szerintem magamról nem írtam olyan sok információt. Szóval szerintem engem valami kettősség jellemezhet, amitől néha a falra tudok mászni. Általánosban nem volt valami könnyű nekem, mert elég sokat piszkáltak, bár fogalmam sincs mit csináltam, de valószínűleg az volt a bajuk, hogy én voltam a gyenge láncszem. Igazából eléggé társasági lény vagyok, de néha olyan antiszociális tudok lenni, hogy csak fekszek, és nézek ki a fejemből. Utalva az általános iskolás éveimre rengetegszer éreztem úgy, mintha valami burok venne körül, mert alig akadt olyan osztálytársam, akivel lehetett volna beszélgetni. Tehát valami társaságkedvelő-magány farkas lehetek, vagy nem tudom. Elég sokat tudok beszélni, de élőben általában, ha nem bízok valakiben/ nem ismerek valakit eléggé szűkszavú vagyok. Ezért is van az, hogy néhány ember felé merek nyitni néhány felé nem. Pedig már annyiszor próbáltam leküzdeni, de nem megy. Eléggé bizonytalan típus vagyok, bár néhány ember szerint magabiztosnak tűnök, pedig egyáltalán nem vagyok az. Képes vagyok néha valamit ötször is megkérdezni, hogy biztos jól csinálom-e. És néha eléggé bizalmatlan is tudok lenni, de azt hiszem ez a volt osztálytársaim miatt van. Sokszor kihasználtak szóval van bennem néha némi tartózkodás. Emellett türelmetlen is vagyok, bár ez attól függ, hogyan nézzük. Ha várok valakire akkor tényleg nagyon türelmetlen tudok lenni, de ha valakinek magyarázni kell valamit akkor meg nagyon türelmes vagyok szóval nem tudom. Az biztos, hogy eléggé nehéz eset vagyok. Legalábbis szerintem nagyon az vagyok. Szóval most elsősként valamivel nyitottabb vagyok biztos az új környezet teszi (meg hála a nyári matek felkészítőnek), de még így se eléggé. Egyébként Halak a horoszkópom szóval az is lehet, hogy teszi. Viszont mostanában néha egyre magabiztosabbnak hiszem magam, és minden áldott nap mosolyogok, vagy nevetek valamin (ami eddig eléggé ritkán fordult elő). Szóval a szerepjáték és az új iskolám szerintem jó hatással van rám.

  Van egy furcsa szokásom. Az, hogy az emberek arcát tanulmányozom. Nagyjából, ha ismerek valakit le tudom olvasni az arcáról mit gondolhat, vagy hogy épp milyen a kedve. Ez elmúlt pár évben kezdtem el ezt csinálni, de eleinte nem is vettem észre. ^^Néhány fóbiám is van. Például tériszonyos vagyok, de nagyon.>< Visszatérő rémálmom, hogy lezuhanok egy magas helyről. Senkinek nem kívánom, hogy ezt álmodja, mert mikor „földet érsz” úgy összerándulsz mintha valóban lezuhantál volna. Elég kellemetlen érzés.:/ A másik ilyen fóbiám az pedig a víziszony, bár azt a kötelező úszás órák miatt kezdem leküzdeni (meg az erőszakos tanár miatt). Utoljára pedig: lámpaláz. Harmadikos koromban léptem fel utoljára iskolai előadáson azóta soha. Még a feleletek is nehezen mennek, mikor érzem, hogy mindenki engem figyel.

  Amúgy Verával (Sammaellel) és Klaudiával (Amarillával) egy szj-s oldalon találkoztam. Kábé fél éve ismerjük egymást, és végül a függetlenedés mellett döntöttünk, hogy megalkotjuk a mi saját kis oldalunkat. (Ennek több oka is volt, de nem részletezném…)És most hát egy-két napja készült el a fórum, amit nagy erőfeszítésekkel csinálgatunk. Nem tudnátok elképzelni hányszor röhögtem már kínomban azért mert nem bírtuk megcsinálni az aláírást, vagy a csoportszíneket sikerült elváltoztatni.

  (Ja igen. Eléggé furcsa a gondolkozásom, ezért nem mindig értik, hogy mire gondolok, amikor ezt vagy azt mondom.)

  Jaaaa amúgy egyesek szerint Skypeon keresztül megnyugtató a hangom.XD Fogalmam sincs ez most honnan jött. Egy cseppet késő van, de sebaj…

  Most pedig befejezem a kis monológot és továbbadom a képzeletbeli labdát.

  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Horváth Réka on Pént. Jan. 27, 2012 3:38 pm

  *átveszi a mikrofont* Nos akkor, had folytassam a sort. Very Happy

  Horváth Réka lennék, 1997-ben születtem szeptember 2-án. ^^
  Rám leginkább jellemző vonások, amit kívülálló szemmel lehet megállapítani:
  Kedves, bunkó (hangulattól és társaságtól függ), folyton vigyorgó, önfejű, makacs, nyugodt (csak ne akarja senki látni mikor robbanok xD) és optimista.
  Azok a jellemző vonások, amik még igazak is és csak 2-3 ember (na jó, 2-vel több...) tud rólam (a barátaim):
  Kedves, bunkó, önfejű, makacs (nagyon-nagyon-nagyon makacs...), és egyet szögezzünk le már most az elején, kicsit sem vagyok optimista, nagyon is inkább pesszimista vagyok, azon belül pedig a sose lesz jó vége-realista-tűnjetek már el emberek féléből való (xD). Alapból véve inkább magányos farkas típus vagyok, magamnak való, visszahúzódó, néha teljesen közömbös. Ez annak köszönhető, hogy a régi sulimban 4 évig bírtam a teljes kiutálást (napi szinten sírva mentem haza...) de erről majd lejjebb bővebben olvashattok. Ne tévesszen meg senkit, hogy inkább pesszimista vagyok, elég sokat mosolygok, viszont általában csak akkor, mikor azaz össz-vissz 2-3 barátom mellettem van. Nem vagyok egy társasági lény, inkább csak az alapból a barátaimnak tekintett emberekkel társalgok, másokat nem nagyon bírok elviselni magam körül. Eléggé bizalomhiányos vagyok, ez megint csak a régi suli számlájára írható, pont ezért van max 5 olyan barátom, aki valamilyen szinten ismer. Nem szeretek a középpontban lenni, inkább a háttérben meghúzódva intézem el a dolgokat (vagy az embereket Razz). Pont ennek a bizalomhiánynak köszönhetően, na meg megint csak a régi sulinak, hogy a sértések egyszerűen leperegnek rólam. Szinte meg sem hallom őket, persze ha valaki olyan sért meg akit szeretek, vagy bízok benne, akkor könnyen depresszióba esem, sírva fakadok, vagy lesokkolok és magamba mélyedve siránkozok. Magyarán megmondva bírom a kritikát, de ha olyan mondja akihez erősen kötődöm, akkor könnyen összetörök. ^^ Érzelmileg eléggé labilis vagyok, néha vidám, néha szomorú, de általában szomorú és úgy vidítanak fel a suliban a barátaim. Smile Szerintem így ennyi elég lesz a jellememről, mert így is sokat beszéltem, bár annyit még meg szeretnék jegyezni, hogy nagyon jó színész vagyok (ne színpadi színészekre gondoljunk kérlek... bár az is jól megy), ha akarok mosolygok, ha nem nem, bármit el tudok játszani, nagyon jó az arcmimikám, így ha nem állsz elég közel hozzám, akkor nem nagyon tudod megkülönböztetni, hogy mikor mosolygok és mikor csak színlelem (őszintén szólva olyan emberrel még nem is találkoztam akinek ez sikerült O_o xD) és még valami, ez már tényleg záró lesz a jellemnél (nem, még nem szabadultok meg tőlem xD) sose sírok. Vagyis sírok, de csak látatlanban, szóval még a legeslegjobb barátom is csak egyszer, vagy kétszer látott sírni, utálom ha látják, hogy sírok, vagy valaki másra kell támaszkodnom (ez alól kivétel a barátaim) és úgy ennyi, nem fárasztalak titeket ezzel tovább, úgyis megismertek ha megismertek Very Happy Razz

  Na akkor most ejtsünk pár szót a múltamról is... Nem kedvenc témám, azt meg kell hagyni, de nem baj. Very Happy
  Régi sulimban (szóval nem osztály, ne tévesszük össze, az iskolában) én voltam az a személy, akit mindenki utált, piszkált, lelkiterrorban tartott. Szinte minden nap sírva mentem haza, korán megtanultam, hogy az élet nem móka és kacagás, hanem vér és szenvedés. ^^ Nem volt egy szép, boldog, hű de vidám gyerek korom már csak ezért sem, meg azért sem, mert igazából a családunk sem állt olyan hű de fényesen sosem. Valami gond mindig volt, valamiért mindig veszekedtek anyáék, valamiért mindig megvertek, vagy ordítoztak velem, bár azért voltak jó dolgok is, de egy gyerekben ha bántják ordítoznak vele jobban megmaradnak ezek ^^

  Hobbijaim, háát, elég sok van. xD Szoktam olvasni, sokszor írok történeteket - leginkább horror, dráma, misztikum, bár mostanában rákaptam a szerelmes regényekre... - szoktam verseket, saját idézeteket írni. Szeretek rajzolni, szerepjátékozni és, bár nem egészen ide tartozik, de szeretek Tófejen lenni a barátoméknál. Razz xD Egyik legkedvencebb hobbim a birkózás (ami ha valaki nem tudná, az egy sport Razz ) már lassan egy éve végzem és elég jól megy már szerintem, bár lehet nem sokára abbahagyom, mert középsuli jön és hát a mellett nehéz lenne. ^^"

  Magamról még egy picit, a mostani életemről. Negyedikben ugye volt egy suli váltásom, úgy ezzel az osztállyal nagyjából megvagyok, szereztem egy legjobb barátot, akivel szinte testvérek vagyunk. Smile Van egy barátom, pontosan 1 hónap 12 napja Razz Szóval most úgymond, ragyog a nap, nagyjából boldog vagyok. Smile
  Meg persze ugye 1 éve kb. megismertem Jujut (Tyla), Bjendit (Rilla) és Sammyt (aki néha csak simán Yan Razz ). Jujuval, Bjendivel és Sammyvel elég jól el szoktunk hülyülni msn-en, elbeszélgetünk, elvagyunk, én személy szerint őket is a barátaimnak tartom. Smile

  Akkor, mit hagytam ki...? Ja igen, az alkalmi munkáimat! xDxDxD Néha szerelmi tanácsadó, néha kerítő, néha ügynök, pszichológus, kinek, mikor mire van szüksége a barátaim közül. Very Happy Razz Mondjuk én alapból olyan vagyok, aki szívesen segít, türelmes is vagyok ilyen téren, szóval ha gond van, nyugodtan lehet hozzám fordulni. Smile
  (Amúgy is pszichológusnak készülök, még mielőtt munkám lenne, elintézek pár beteget :'D xD

  Na de én ennyi voltam, van amit nem írtam le, majd te megtapasztalod, ha megismersz Wink Razz *átadja a mikrofont a következőnek*
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Vendég on Szer. Júl. 25, 2012 12:56 am

  Remélem nem baj, hogy ide is hozok némi elhasznált céókettőt, de képtelen vagyok aludni, főleg, ha szerepjáték oldal közelébe kerülök. Rossz szokásom, de erről később Razz

  About me avagy alap információk rólam:
  Nos, akkor *lesve a többiek írására* bemutatnám személyemet, és már most elnézést kérek, ha sok leszek, ilyenkor előfordul Smile.
  Szóval a polgári nevem alias ahogy bekerülök az emberek tudatába: Katona Bianka Nikolett. Tisztázzunk gyorsan valamit, így a legelején. Puszta kéz általi halál vár arra, aki használja a második nevem, ha kérhetem, ezt mellőzze mindenki. 1995. október 27.-én születtem, ergo nem sokára 17 leszek, repül az én időm is.*sóhaj* Budapesten, azon belül is Csepel a jelenlegi tartózkodási pontom, ott lehet zaklatni, ha valaki erre vetemedne. Twisted Evil Most fogom a harmadik évemet taposni a Nagy László Általános Iskola és Gimnázium nevezetű csodálatos épületegyüttesben. Remélem az irónia érezhető volt. Razz

  Családi cuccok vagy mifene:
  Egyke gyerek vagyok, szerencse vagy nem, döntse el mindenki, hogy szerinte melyik. A kollekciómat kiegészíti még az anyukám, akivel együtt élek, és apa, akivel meg nem, tehát remek következtetések után mindenki rájöhet, hogy a szüleim elváltak. A dologgal egyébként semmi bajom, apámat ritkán látom a dolgos hónapokban, talán havonta ha kétszer találkozunk, nyáron is a jövőhét lesz az első, a telefon igazából a kettőnk kommunikációs forrása. Jelenleg abban a korszakomban vagyok, hogy próbálom megtalálni magam, azt, hogy ki is vagyok valójában. Azt mondhatom, most tartok nagyjából az utam felénél és ez remek érzés, mert ennyi idő alatt már sikerült megismernem új tulajdonságaimat, szokásaimat, még új barátokat is szereztem. Smile
  Egyébként nekem is van egy úgymond "legjobb barátom" de mostanság jutottam el arra a szintre, hogy nem nagyon szeretem ezt a szót használni. Inkább olyan, mintha a lelki társam és a testvérem lenne egyben.(Jobb, mint egy pasi, egyébként is, kinek kellenek? Csak a baj van velük.) A fiúkat egyszerűen nem tudom megérteni, ha bármiféle barátságon túli kötődés kezd kialakulni közöttünk, képtelen vagyok a helyzet kezelésére, de köszönöm szépen most jól el vagyok egyedül is! Very Happy

  Jellem, külső vagy valami silány próbálkozás:
  Na, az ilyenekben sose voltam jó, mert szabály szerűen frusztrál, ha magamról kell beszélnem egy bizonyos szinten. Meg nem is igazán tudok jelzőket magamra aggatni. Mármint olyanokat, amik úgy igazán leírnák, hogy ki is vagyok én. Azért megpróbálok egy párat összeszedni, aztán válogasson kedvére mindenki.
  Bonyolult. Lelkizős. Zene fanatikus. Naiv mégis távolságtartó. Segítőkész. Nehezen megnyíló.(ez nem vonatkozik az ilyen helyekre Razz) Félénk. Mosolygós. Néha vicces. Jó hallgatóság. Esetenként bunkó. Gyakran makacs. Oké, több nem jut eszembe, ismerj meg Wink
  Kívülről pedig egy átlagos, 162 cm-48kg párosítású, sötétszőke hajú, kékes szemű, szemüveges lány vagyok. Öltözködésemet a közösségi oldalakon díszelgő fényképeim alapján hagyom megítélni, ha valakinek nem tetszik az sem zavar Wink

  Hobbi és miegyebek:
  Hobbi...*erős hümmögések* nem is tudok erre nagyon mit írni. Megszállott zeneimádó vagyok, szerintem én a zenehallgatást már egy hobbit felülíró szinten űzöm. Gitározok nagyjából másfél éve, de elenyésző a tudásom és a dalok száma, amit tisztességesen le tudok pengetni.(A gitárom neve Damien. Nem nevetni) Számomra kikapcsolódás, ha fejlesztem a nyelvtudásom, mert...nem tudom. Egyszerűen szeretem és kész. Jelenleg az angol és a svéd(Heja Sverige!) nyelv az, amit tanulok, bár svédet majd csak fogok, ha csak a föntiek másként nem döntenek. Azt hiszem jöhet még ide az írás, amiből következik a szerepjátékozás. Bevallom, nem vagyok kezdő a pályán, aki ismer Nezáról, ha nem is "személyesen", de legalább tudta, ki a főkarakterem, akkor az tudja, hogy most nem írok csacsiságokat. Azt hiszem, már három éve vagyok a szeren, bár kicsit kevesebb, mint egy évet kihagytam, de ilyen ez a pop szakma. Olvasni is nagyon szeretek, valamint megszállott sorozatnéző vagyok Very Happy
  Még a végére annyit, hogy jelen pillanatban tolmácsnak/fordítónak készülök, és nagyon szurkolok anyumnak, hogy a nemzetközi adótanácsadói tanfolyama után sikerüljön valahol külföldön(főleg Anglia vagy Svédország) állást találnia, mert szeretnénk mindketten kiköltözni. Smile

  Sajnálom, hosszú, unalmas meg kusza lett, de bármi egyébért lehet zaklatni a facebook-on, Illa tudja a nevem és felhatalmazom, hogy megadja annak, akit érdekel, valamint skype-on is fent vagyok, szóval senki ne habozzon fölvenni, ha szeretne. Smile I love you
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Szomb. Márc. 23, 2013 5:48 pm

  Szóljon fanfár, kürtszó, vörösszőnyeg ide nekem. Nos, én is idekontárkodnék, ha nem baj. Nem mintha bárki is megállíthatna! *ördögi kacaj* Na, de akit érdekel annak csak tessék, csak tessék.

  Születésem, ovi…egyszóval egy kis „töri”:
  Az anyukám még a születésem előtt költözött Magyarországra, Erdélyből. Tiszaújvárosban telepedett le, ahol megismerkedett apukámmal. Közös vállalkozásban dolgoztak a leendőbeli keresztszüleimnél. Egyébként anya építészmérnöknek tanult, csak nem jött össze a dolog. Aztán a szüleim összeházasodtak, és 1996. szeptember 25-én megszülettem én, Riczu Andrea, Miskolcon. Ott jártam bölcsibe, majd oviba is. 5 éves koromban asztmát és allergiát diagnosztizáltak nálam, amit nem engedek, hogy belekontárkodjon az életembe, csak többet járok kirándulni. A szüleim kb. ez előtt nem sokkal váltak el. Csúnya, két éven át tartó válás volt, amiből csak képek maradtak meg: Sanyi (apám neve, csak így hívom, mivel úgy érzem, nem érdemli meg az „apa” címszót)…erről inkább nem mesélek.
  Aztán még mindig ovis koromban járunk, amikor anya megismerkedett a nevelőapukámmal, majd elköltöztünk egy kis faluba, ott összeházasodtak, hamarosan pedig, 2003 nyarán megszületett a kistestvérem, Klaudia. Ő egy igazi kis rosszcsont, mintha 7 fiú veszett volna el benne. Kettőnk közül ő a hiperaktívabb.
  Amikor a 2. osztályt kezdtem el, nagymamám hívására leköltöztünk Izsákra (jelenleg is itt élek), ugyanis azt szerette volna, ha a család egy helyen van. Mivel anyukám testvére, Zoli is itt él Izsákon. A központban lakunk, ha fogalmazhatok így, egy szép sárga házban, kicsi udvarral és nagy belmagassággal.

  Sulis évek:
  Én, személy szerint, nem voltam soha valami bőbeszédű, sőt eléggé csöndes kislány voltam általánosban. Barna, hosszú hullámos hajam volt, amit anya mindig befont és nagy eseményekkor kibontott. Egészen nyolcadikig táncoltam, hegedűt és szolfézst tanultam, valamit énekkaroztam. Hegedű fellépéseimről egy rakat videót tudnék mutatni, de csak fájdítanám vele a szívem, ha most előkeresném őket. Óh, majdnem lemaradt. Amikor még Miskolcon éltünk, oviban, vagyis 3 éven át balettoztam. Máig sajnálom, hogy elköltöztünk onnan, mert akkor biztos valami táncos szakmába kezdenék. Izsákról mit mondhatnék? Egy kis falu (városi címe van, de minek?), aki ide jön, az szépnek mondja, de valójában nincs itt semmi. Nagy pusztaság, síkság és mindig pletykálnak az emberek. Nem szeretek itt élni.
  A nagybátyám tavaly házasodott össze, egy végtelenül aranyos nővel, akivel már babát tervezgetnek. Igen, aztán…
  Tavaly voltam kilencedikes. Nagy fejtörést okozott, hogy hova menjek továbbtanulni. Rengeteg lehetőség felmerült, legalábbis bennem, de anya és a tanáraim, mind azt szerették volna, ha Kecsóra megyek tanulni (30 km-re van Izsáktól), méghozzá egy zeneművészeti suliba. Mindenki nagyon dicsérte a hangszertudásomat, úgymond én voltam a suli dicsősége, amit persze én sose hittem el. Ha a saját munkámról van szó, végtelenül kritikus típus vagyok. Szerintem a Kodálytól ezért is féltem annyira. Tipikusan az a suli, amit tisztelni kell, ahova (ahogy anya fogalmazott), olyan érzékeny lelkek járnak, mint én. Van egy olyan atmoszférája, ami elszippantja az ember tüdejéből a levegőt és összezsugorodik, csak mered a nagy művészekre pici pocok formájában. Igen, betojtam attól a sulitól, miközben nagyon jó buli lett volna oda járni. Hangversenyek külföldön, szinte minden második hónapban, végre nem néztek volna ufónak és nem kötekedtek volna velem a diákok, mert hangszeren játszom, hiszen ott mindenki ezt csinálja. De nem mertem. Elfutottam. Elfutottam egy másik suliba, ami 50 km-re van az otthonomtól, Kecsó felé pedig 65 km. Kb másfél, két óra buszozás. Kínhalál. A suli, pedig amit választottam és senki nem tudott lebeszélni a döntésemről, hiába járkáltak a tanáraim a sarkamban és panaszkodott éjt-nappal anya nekem, hogy letérek az útjukról. De az az ő útjuk. Amit elképzeltek nekem. 7 éven át hegedültem, de hiába volt csodálatos tehetségem elvileg hozzá, minden fellépés előtt remegtem és féltem és utáltam, hogy mindenki csúfol miatta. Úgyhogy a választott sulim egy közgazdasági középiskola lett, a KÖZGÉ, Félegyházán.

  A jelen:
  Most, 10/C-s vagyok, ügyviteli szakra járok. Ugyanúgy tanulok olyan tantárgyakat, mint egy normális gimiben, de mellette emelet óraszámban angolt, valamint gépírást. 11-ben jönnek majd a titkári ismeretek és egyéb gazdasági alapismeretek. A hegedülést, táncolást, énekkart abbahagytam, mivel hajnali 4 órai keléssel és délután 4-5 órai hazaérkezés mellet eléggé nehézkes lett volna még ezeket a hobbijaimat folytatnom.
  A középiskola, valójában nem akkora cucc, pedig, amikor gólyatáborba mentem, nagyon féltem. Hát az a gólyatáboros sztori is érdekes, ugyanis lekéstem a vonatot és anya úgy vitt el utólag oda. Szinte az első nap összebarátkoztam mindenkivel, és azóta is nagyon jól érzem ott magam. Minden kínt megér abba a suliba járni. A tanárok végtelenül jó fejek, az osztályfőnököm egy bohóc, akivel lehet beszélgetni, az osztálytársaimmal összetartóak vagyunk és mindenkit imádok ott. Egy kis külön világ az a hely, ahova elmenekülhetek az izsáki gondjaim elől. Keddenként úszni járok Félegyházán, úgyhogy olyankor leginkább este 8 körül érek haza.

  Jelenleg már nem barna a hajam, hanem padlizsán-lila, vállig érő, de áprilistól kezdve átállok a vörösre. Vékony, 175 cm magas vagyok. Zöldesbarnás szemem van, és szemüvegem. Imádom a kutyákat, bár pár hónapja hunyt el a foxi kutyusom, úgyhogy most új állatkát szeretnék.
  Egy könyvmoly, kedves lány vagyok. Lelki szemetesláda, bárki fordulhat hozzám bármivel, támaszt és vigasztalást nyújtok. Olyan típus vagyok, aki nehezen nyílik meg másoknak és szó szerint úgy kell mindent harapófogóval kihúzni belőlem, de ha egyszer igazán jó viszonyba kerülök valakivel azért képes vagyok tűzbe tenni a kezem. Ha valóban a barátom lesz valaki, azzal rengeteget tudok beszélgetni és bizony legtöbbször egy hiperaktív, forgószél vagyok, akit le se lehet lőni, és akivel csak röhögni lehet. Ha egyszer belekezdek valamibe, akkor csak én beszélek és bizony végtelenül gyorsan tudok hadarni olyankor. Bizony nagyon nagy a kritizáló faktorom, és a távolságtartás bennem. Túl sokszor megbántottak már ahhoz, hogy valakiben csak úgy meg tudjak bízni, de ha kitartó vagy, akkor egy kincsre lelsz bennem. A közeli barátaimmal csak kötekedni tudok, és aki nincs benne a jelenetben, az legtöbbször csak les, mint egy teniszmeccs közepén. Ha pedig szóval nem tudok hatni, akkor verekszem. Iiigen, bökdösődöm, hajat és fület huzigálok, valamint vállat bokszolok. Imádok zenét hallgatni. Buli…nos, nem szoktam minden hétvégén járni ilyen helyekre, csak hébe-hóba a bandával, ha van idő rá. Végtelenül makacs természet vagyok, és mikor már mindenki bizonygatja, az igazat én akkor sem engedek a magaméból. Imádok enni, főzni és sütni. Bár nem vagyok egy nagy séf, de ha kell valami kaja, vagy édesség, azt meg tudom csinálni és élvezettel falom föl mindet. Nem érdemes meghívni engem egy vacsira, vagy ilyenekre, mert felvásároltatom veled az üzletet. Very Happy Film és sorozatmániám is van, ha egy film tetszik, akkor még moziba is elmegyek megnézni és egy film alatt két doboz pattogatott kukoricát is megeszek. De persze, itthon, a laptop előtt is rengeteget nézek filmet, vagy a barátaimmal, vagy anyával kettesben. A nevelőapukám kamionozik, külföldöt járja és megígérte nekem, hogy a nyáron magával visz egy hónapra. Ááá, igen, Anglia-, és Olaszhon mániás vagyok. Kilencedikben tanultam az angol mellet franciát is, de nem igazán jött be, úgyhogy idén már nem vettem fel. Óh igen és persze imádok szerepezni. Úgy kezdődött, hogy unatkoztam itthon, valamit keresgéltem a neten és egyszer csak…kb másfél éve rátaláltam egy oldalra. Majd pár hónapja az egyik oldal hirdetései közt megláttam a Fyront. Hetekig nem mertem regisztrálni, de aztán úgy voltam vele, egye-fene, megpróbálom. És, most itt vagyok.

  Tervek, jövő:
  Jó szokásom, a szerepezést folytatom, könyvolvasás (ez alap nálam, hiszen szinte falom egyik könyvet a másik után). Valamint nagy terveim vannak, ugyanis (ezt kimaradt az előbbi felsorolásból) írok. Mindenfélét. Novellákat, verseket, most épp egy nagyszabású könyvbe kezdtem bele, amiből már 2 fejezet meg van és mindenki aki csak olvasta dicséri. Ihletem az van mindig, ha nem vagyok zombi, ami hétközben fordul elő velem leginkább. Úgyhogy lehet, hogy író leszek, bár ez nagy álom. Érettségi utáni tervem még nincs, majd akkor gondolkodom rajta.

  Ennyi, Cath befogja a száját. Sziasztok!
  Jesmon Helar
  Jesmon Helar
  .::Igazgató: Cameos::.
  .::Igazgató: Cameos::.

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Jesmon Helar on Szomb. Márc. 23, 2013 10:17 pm

  Na jó, hát szóval Lilnek leesett, hogy ide még nem írt, de kéne Very Happy

  Na jó... Nem tudom, hol kéne kezdenem. Sebők Csillának hívnak, 1996. március 5-én születtem Budapesten, de kábé ennyi közöm van a fővároshoz, mert mindig is Tatán laktam, itt nőttem fel és továbbra is itt tengetem kis életemet Smile Anyával és apával élek, a nővérem, aki 9 évvel idősebb nálam, már Pesten lakik és együtt él a barátjával, munkája is van. Szóval a szüleimmel élek, boldog családban, de persze a nővérem is elég gyakran jön hétvégente, vagy mi megyünk fel hozzá Pestre. Anyukám tanár, vagyis pontosabban tanítónő, általános iskola 1-4. osztályában tanít. Apa a vízműnél dolgozik, irodavezetőként.
  Az általános iskolát testnevelés tagozaton kezdtem, de aztán egy betegség miatt ezt ott kellett hagynom, másik osztályba iratkoztam át 3-ban, és ott is maradtam. Nem szerettem különösebben az osztályomat, voltak ott olyan emberek, akik annyira alattomosak, kétszínűek, nagyképűek és rosszindulatúak, amit gyerekekből nem néztem volna ki... Meg is szívtam ezt sokszor, elég sokat bántottak. Viszont voltak ott barátaim is, akiknek nagy részével a mai napig tartom a kapcsolatot. A tanárok szintén vegyesek voltak, például az angoltanáromat annyira szerettem, hogy tavaly ő készített fel a nyelvvizsgára, ami sikerült is.
  Aztán beiratkoztam a Tatai Református Gimnáziumba, ahol jelenleg 11. b osztályosként vagyok jelen. Na ez is egy érdekes iskola, de ezt nem itt kéne kifejtenem. A lényeg, hogy rájöttem, hogy ha valamit megpróbálnak rám erőszakolni, azzal pont az ellenkezőjét érik el, szóval nem, nem vagyok vallásos. Az iskolával ezen kívül sok bajom nincs, kicsit képmutató intézmény, de ez még elmegy. Az osztályomat nem szeretem (bár egyre inkább kezdem megszokni, már vannak egész jó pillanatok is), tele van önző, kétszínű emberekkel. Ebből pedig közösség az nem lehet. Ja, és mindenki szidja a többieket, szóval valószínűleg engem is. Nem mondhatom azt sem, hogy vannak barátaim ott, mert voltak, de valami nagyon furcsa folyamat következményeként mindegyik megszakadt. Oké, vannak sokan, akikkel jóban vagyok, van, akivel nagyon, de azért látjuk a különbséget, ugye?
  Amúgy pedig hegedülök, immáron 9. éve, és ez szerintem hiába csak hobbi, nagyon nagy kihatással van az életemre. Nem csak a zene és a hangszer és a fellépések, nyilván az is, mert a hegedű nagyon sok mindenre megtanít, de főleg az emberek, akikkel ott találkoztam. A hegedűtanárom tulajdonképpen a példaképem, nagyon tisztelem és szeretem, mint embert, és mint tanárt egyaránt. Talán senki más nem volt ennyire kihatással a jellembeli fejlődésemre. Aztán persze ott a másik oldal, a gerinctelen kis seggnyalók, akikkel tele van az iskola. Elnézést a szóhasználatért... Szóval, azt hiszem, az a hely az élet miniben, nagyon sok mindent megtanultam ott, amit nem akartam, de muszáj volt. Mert én mindig minden ilyesmibe belefolyok, ne kérdezzétek, hogyan és miért :'D
  Aztán, mi van még... lovaglás. 6 éve lovagolok, szintén csak hobbi szinten, hetente egyszer. Díjlovaglás, díjugratás. Imádom, természetesen, ehhez nincs mit hozzáfűzni Smile
  Nos, gondolom ebből lejött, hogy imádom az állatokat - állatorvosi egyetemre szeretnék tovább menni. Nem szeretném abbahagyni a hegedülést, az a tervem, hogy majd különböző zenekarokban fogok hegedülni. A szóló műfaj nem nekem való... állítólag van hozzá tehetségem, én nem annyira hiszem el, viszont iszonyatosan élvezem, szóval ennyit erről xD Az állatorvosi viszont mindig is a nagy álmom volt, ha azt elvégzem, akkor én elértem a legnagyobb célomat az életben.
  Ezeken kívül még természetesen szeretem a zenét, ebbe pedig beletartozik a rock, a komolyzene, meg igazából minden, ami tetszik és jó, nincsenek műfaj vagy előadóbeli kikötéseim. Tetsszen és kész, na. Aztán szeretek olvasni, ebből is szinte bármi jöhet, de különösen szeretem az elvont könyveket. Hébe-hóba írogatok is, de nem viszem túlzásba, nekem a szerepjáték kielégíti az ilyen igényeimet. Szeretek a szabadban, a természetben lenni, szeretem a vizet, a tengert, a hegyeket. Szeretek sportolni: síelni, biciklizni, nagy ritkán futni (egyedül, az erdőben a tó körül, zenét hallgatva), korcsolyázni, vagy csak sétálni. Ja, és atletizálok is elég amatőr szinten a suliban.
  Aztán, a jellememről. Nem annyira szeretek erről beszélni, mert az önkritika veszélyes egy dolog, plusz, vagy azt fogjátok hinni, hogy egoista vagyok, vagy azt, hogy direkt írok magamról rosszakat, hogy vitatkozni kezdjetek xD Szóval, csak néhány dolog, ami elég semleges... Őszinte vagyok, néha túlzottan is, ha én valamiről gondolok valamit, azt nem titkolom el, pláne ha megkérdezik. Nem tudok azokkal sem jópofizni, akiket nem találok szimpatikusnak. Akit viszont igen, annak keresem a társaságát, amíg el nem zavar...Smile A barátaim nekem nagyon fontosak, akit egyszer megszerettem az nehezen tud levakarni, elég hűséges típus vagyok. Ja, és agresszív is, ha valakit bántanak, aki nekem fontos, akkor képes vagyok egy életre meggyűlölni azt a személyt... Ezeket leszámítva viszont viszonylag kedvesnek mondom magam, mert tényleg, nem vagyok ok nélkül bunkó. Sokszor vagyok bizonytalan magamban, meg főleg abban, hogy mit gondol rólam a másik, szóval egy tipp: ha bírsz, éreztesd velem minél többször, mert különben azon fogok hetekig szenvedni, hogy mi bajod velem... Ha viszont nem bírsz, akkor azt nagyon hamar felfogom. Igen, rossz tulajdonság, tudom. Ja, és eléggé féltékeny típus is vagyok. Szeretethiány, vagy mi. Amúgy nem vagyok egy feltűnő jelenség, sosem vagyok a társaság középpontja vagy ilyesmi, de azért nem szeretem, ha nem figyelnek rám, olyankor nagyon rossz kedvem lesz, pedig igazán megszokhattam volna. Ezt leszámítva viszont általában jókedvű vagyok és szoktatom magam a pozitív gondolkodásra, szeretem szeretni az életet, megtalálni az apró örömöket, örülni a legkisebb dolognak is. Ez nem mindig volt így, de az utóbbi két év elég nehéz volt, és én ezt a taktikát választottam a túlélés érdekében  Még csak annyit tennék hozzá, hogy megvannak az elveim, amikhez nagyon tudok ragaszkodni, szóval nem hagyom magam túl könnyen befolyásolni. A többit pedig döntsétek el ti Smile
  És a szerepjáték. Nos, most nyáron lesz három éve, hogy fórumon játszom. A Fyronra tavaly nyáron kerültem, Samet és Rillát már ismertem az előző oldalról, ahol játszottam, Ty is ott volt, de vele valahogy nem beszéltem akkor még. Aztán az úgy volt, hogy elég hülye időszakom volt, és hát… abbahagytam a játékot egy időre, és megszakítottam mindenkivel a kapcsolatot, amiért még mindig utálom magam. Mindegy, hagyjuk is, életem egyik legjobb döntése volt, hogy visszajöttem, több okból is Very Happy Szóval, szeretek játszani, nem tervezem abbahagyni, és imádlak titeket ésésés...
  Jó, ez lassan átmegy lelki tanfolyamba, úgyhogy gyorsan be is fejezném, még mielőtt teljesen rossz véleménnyel lesztek rólam xD
  Ennyi voltam, Lil személyesen, legyetek jók, sziasztok! Smile
  _________________
  Egy 7822 éves démon, aki fellázadt a sorsa, az élete, a Pokol Ura - és az egész világ ellen. Sosem volt az, aminek lennie kellett volna, sosem azt tette, amit elvártak volna tőle, és sosem érezte úgy, hogy ez helytelen. Talán az egyetlen ősdémon, akiből hiányzik a sötétség. Egy démon, akit Lucifer hívott életre, s ő megtagadta, mint urát. A Pokol szülötte... akit száműztek saját hazájából.

  A Cameos házvezető ősdémona.

  Ajánlott tartalom

  Bemutatkozás Empty Re: Bemutatkozás

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Júl. 10, 2020 10:30 am