Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Időnkívülim van!

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Időnkívülim van! Empty Időnkívülim van!

  Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Feb. 02, 2016 7:24 pm

  Kérjük ide írjatok, amikor valahol időnkívüli játékot kezdetek, illetve ha lezárnátok egy játékot, aminek ebben a témakörben indítottatok topikot.

  Helyszínen indított időnkívüli játékok: itt, ezzel (user) időnkívüli játékot indítottam/lezártam (pl. Jesmon lakosztályában időnkívüli játékot kezdtem Lillel).

  Ennek az egésznek azért van jelentősége, mert továbbra is áll, hogy mindenkinek csak négy darab időnkívüli játéka futhat egyszerre, ennek a topiknak a célja tehát az adminisztrálás megkönnyítése. Köszönjük a segítséget! Very Happy


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:38 pm