by Thomas N. Summer Szer. Ápr. 23, 2014 1:15 am
* Amikor nekiáll hogy Khael kedves vele a gyomrom felfordul attól, ahogyan hallom.* - Jah neked most ezt mutatja, de mégis ki kínzott egészen eddig, ki miatt haltál meg majdnem és nehogy azt mond nekem hogy Sammael Crow tette. MErt kötve hiszem, hogy itt volt testileg és ő kínzott, mert akkor Khael már rég megölte volna veled együtt. Khaeldir kínzott egész idáig. Ő miatta nem aludtál nem ettél és még ki tudja miket csináltak veled. Ő adta ki a parancsot arra, hogy törjenek meg téged és ahogy látom agymosásra is kiadta a parancsot. Te nem az az Amarilla vagy akit én megismertem, hanem egy gyenge utánzata annak. Azt se tudod saját magad ki vagy akkor milyen jogon ítéled meg mások cselekedeteit. Egy semmi lettél. Azt hittem ennél sokkal többre vagy képes, de most már látom, hogy te is olyan vagy mint az összes többi és könnyedén bedőlsz Khaeldir minden egyes apró játékának miután halálra kínzott téged. Egy SENKI vagy. * direkt kihangsúlyozom a senkit. Nem érdekel, hogy mennyire fáj neki, de ez a való igazság. Amikor nekiálltam megtörni Amarillát akkor egy sokkal erősebb nő állt velem szemben mint most. Én pedig azt a nőt akarom előhozni belőle aki képes volt küzdeni az ellen ami az ő énjét el akarta nyomni. A mostani inkább elhiszi amit mondanak neki, mint, hogy küzdenie kelljen.* - Meg tudod mit, ha tényleg meghalt Reed, bár én nem tudom és őszíntén engem nem érint szóval nem is érdekel, de jobb neki úgy így legalább nem kell látnia azt, hogy mi lett belőled, nem kell szégyenkeznie miattad. Nem kell elviselnie azt másoktól, hogy " nézd meg a te drágalátos barátnődet, amint egy kicsit több szenvedés érte feladta a harcot és olyan mint egy kezes bárány. Az a Khaeldir azt tesz vele amit akar. Csak meg kellett törnie, mint egy lovat." legalább nem kell ilyeneket hallania hanem helyette legalább békésen pihenhet a mennyben vagy ahol jónak látja. *teszem még hozzá, további idegi hatást rá helyezve azt akarom, elérni, hogy dühöngjön. Nem nem érdekel az se ha kiabál ugyanis a szoba hangszigetelt. Szóval semmi nem megy ki.* - Valamint már ne haragudj, de egy ilyen tanár esetében mint amilyen te lettél én is a diákot helyeztem volna előrébb. Gyenge vagy és szánalmas, bocsánat még szánalomra se vagy méltó. Olyan lettél, mint egy marionett bábu. Úgy mozogsz ahogyan Khaeldir fütyül. Ha azt mondaná dőlj karóba. Azt is megtennéd csak mert a drágalátos Khaeldir * miközben a nevét mondom eljátszom a lány aki szerelmes egy fiúba és mindent meg tenne érte pillantás és mozdulat sort* azt mondta neked, hogy ezt tedd. Ezek után én is bárkit eléd helyeznék. * A pofont viszont nem hagyom neki a kezét még félúton elkapom és elkezdem lefelé szorítani addig amíg észre nem veszem rajta, hogy már fáj neki. * - Ezt meg ne próbáld még egyszer. A döntéseimet pedig nem kértem, hogy felülbíráld. Valamint tökéletesen tudom, hogy kettős szerepet játszom, mert az én ötletem volt. Arra meg, hogy miért ez a válaszom. Érted te kis csitri. De még ezt se vagy képes felfogni, hogy ki akarlak innen szabadítani. Mert a kis csitri agyad képtelen felfogni azt, ha az ember segíteni akar neki. Mert olyan sötét vagy, hogy a fekete lyuk, hozzád képest Napként világít. *a kezét közben egyre erősebben szorítom és nem érdekel az se ha ez napokig meg fog látszani.* Mert fontos vagy neki is Helarnak is Noyersnek is és nekem is. De azt hiszem lemondhatunk arról, hogy valaha is visszakapjunk, mert ahogy látom, te döntöttél és rossz oldalt választottál. Ha annyira akarod akkor maradj itt és szenvedj örökké. De ha látni akarod a többieket, akkor fogadd el a segítségemet és bízz bennem. Vagy soha többé nem látod élve a szeretteidet. Te döntésed. Csak is a tiéd. * mondom és elengedem végre a kezét. Majd az ajtót becsapva magam mögött elindulok a lépcsőn lefelé, aminek az alján összefutok Khaeldirrel.* - Mára végeztem, majd holnap folytatom. * morgom neki aztán pár másodperccel később visszafordulok és utána szólok. * - Jah és én a helyedben nem engedném ki pár napig a házból. Kicsit erősebben szorongattam meg a karját és szerintem az most pár napig eléggé lila lesz. * teszem hozzá, majd kilépek a bejárati ajtón amit becsapok magam után és elindulok Jeff billiárd szalonjába kicsit lecsillapodni és billiárdozni egyet egy kevésbé barom, talán a jelenlegi Amarilla Darvinnál ép eszűbb élőlénnyel. Bár akkor lehet, hogy egy virág cseréppel fogok billiárdozni. Nevetek el magamban a gondolatra, majd egyenesen el is indulok az eddig gondolatban végig gondolt billiárd szalon felé.*