Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Isabella Grey

  avatar
  Isabella Grey
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Isabella Grey Empty Isabella Grey

  Témanyitás by Isabella Grey Vas. Feb. 09, 2014 7:34 pm

  Sziasztok!

  Gondoltam, létrehozok egy kis karakter blogot. Ahogy látom én vagyok az első, szóval húú! Hátha megjön a többieknek is a kedve a dologhoz. Smile

  Néhány szót rólam:
  '92-es születésű leányzó vagyok, Emese névvel, de szeretem a Bella nevet, úgyhogy nyugodtan maradjatok annál. :)7.-es korom óta szerepjátékozom, 2005. óta. Az első oldal, ahol játszottam a Bagolykő volt, ott tanultam meg az alapokat. Azóta töretlenül játszok és rengeteg szerepjátékos oldalon megfordultam már. Szinte minden oldalon van egy-egy ismerős arc, ami amúgy tök jó érzés. SmileÚgy vélem, hogy egész szépen tudok már játszani, de persze mindig van hova fejlődni. Megpróbálkoztam az élő szerepjátékkal is egy baráti körrel, de a helyzet az, hogy nem igazán jött be. Bizonyára a társaság sem volt a legjobb, de valahogy nem tudtam beleélni magamat a dologba és túl gyorsan kellett reagálnom, nem tudtam közben gondolkozni, mint ahogy a hsz-eknél teszem. Nem sokat játszottam élő szj-t, szóval lehet, hogy kicsit tovább kellett volna kitartanom, és akkor tetszett volna, nem tudom. Szeretek írni, úgy vélem, hogy egész nagy fantáziám is van ehhez, szóval... Néha vannak kisebb-nagyobb alkotói válságaim, ihlet-hiányom, de ez általában soha nem tart egy-két hétnél tovább.
  Amit a karakteralkotásban utálok az a név választás, illetve az előtörténet írás. Általában ha meglátok egy képet, egyből formálódik bennem valamilyen jellem, amilyet megtestesít a karakter, így hogyha képcserére van szükség, mindig sokat szoktam szenvedni. A névadást is gyűlölöm, mert mindig találok egy jobb nevet, általában már későn. Smile
  Szeretem a társaságot, szeretek beszélni, ismerkedni és habár lehet, hogy először kicsit félénk és szűkszavú vagyok, hogyha megtalálom a hangomat, akkor általában elég húzóegyéniség szoktam lenni. Kedvelem az embereket, és nincsenek haragosaim (vagy legalábbis én nem tudok róluk).

  A karaktereimről:
  Isabella Grey 0hmi
  Isabella Grey egy igen visszafogott, visszahúzódó jellemű vámpír. Nem igazán szeret megbízni senkiben és nem nagyon szeret közel kerülni a többi emberhez/egyéb lényhez. Saját sötét középkora miatt gyűlöli magát, hiszen az embervértől egy ideig őrjöngött és rengeteg embert megölt az éhsége miatt. Ezen sikerült átlendülnie, ezért igyekszik távol tartani magát az ember vértől, illetve pontosan ezért az emberektől. Igen tehetséges sárkánykutató, mindig is rezervátumban dolgozott, ám miután vámpír lett nem térhetett vissza. Elhatározta, hogy segítséget keres, hogy legyőzze vérszomját, és újra élete értelmének, a kutatásnak szentelhesse örök életét.

   Pontos idő: Szomb. Május 28, 2022 12:09 am