Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+8
Eliana De Lucia
Alexander S. Price
Ezio Nazzaro
Mesélő
Liliya Antonov
Kamen Grozdan Branimir
Ian
Lucien du Bois
12 posters

  Birtokkapu és környéke

  Yennefer Merigold
  Yennefer Merigold
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Birtokkapu és környéke - Page 3 Empty Re: Birtokkapu és környéke

  Témanyitás by Yennefer Merigold Szer. Márc. 09, 2016 8:32 am

  - Ahogy te is mondtad. Próbálkozni szabad nem? * kacsintok rá a srácra. Persze nincs az az isten, hogy ez ténylegesen meg is történjen, de attól még had húzzam az agyát. Illetve halkan felsikkantok amikor az rácsap a fenekemre. Aztán ugye a nevekre terelődik a téma, persze a kis élcelődésére hamar visszavágok.* - Én meg a Makarovnál, de megjegyzem akárhányszor aranyomnak hívsz én annyiszor foglak nyuszómuszómnak. * Majd közelebb húzom magamhoz amikor meghallom a gondolatát és negédesen a fülébe suttogom. * - A k*rva gyilkos tökéletesen megfelel * majd gyengéden ráharapok a fülére. Én tudom, hogy mindez csak játék, kérdés, hogy vajon ő is tudja e. Mindegy, ha nem tudja akkor előbb vagy utóbb pofára esik. Inkább előbb mint utóbb. * Majd aztán iszom egyet és elkezdünk a pénzről beszélni meg a gyilkolásról. * - Talán abban se annyira, ha az a munkád ami a hobbid, akkor nem munka a munka, nah meg aztán ha az ember közben még a saját vágyait is kielégítheti... Ezt az üveget az előző célpontomtól szereztem. Még van három az oldal táskában. Állítólag a ruszkik jól bírják a piát. Hát, most majd kiderül. * jelentem ki egy ravaszkás mosoly keretében. A sráccal majdnem úgy viselkedek, mintha az egyik megszokott célpontom lenne, akinek el kell altatni a gyanakvását, de csak majdnem. Most nem az az elsődleges célom, hogy kinyírjam, ezért majdnem csak.* Ezután visszakapom az üveget és lehajtom a maradékot, majd előveszem a második üveget. * - Ezúttal tied az első korty. * azzal a kezébe nyomom, hogy akkor már nyissa is ki. *


  _________________
  Mindenkinek megvan a gyenge pontja. Találd meg használd ki. Azt hogy ezt a tudást jóra vagy rossza használod a te döntésed.

  Loras M. Merlioth Nixe-Vámpír bérgyilkosa
  Artyom Makarov
  Artyom Makarov
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Birtokkapu és környéke - Page 3 Empty Re: Birtokkapu és környéke

  Témanyitás by Artyom Makarov Szer. Márc. 09, 2016 9:16 am

  - Pontosan. Próbálkozni szabad.
  Válaszolok neki szélesen vigyorogva, És következik a neve téma amire megkapom válaszul, hogy ő meg nyuszómuszómnak fog hívni cserébe, ha tényleg így szólítom. Hát, akkor viszont rajtam bizony ne múljék.
  - Csak nyugodtan aranyom.
  Vigyorgok tovább ugyan olyan szélesen. Amikor viszont közelebb lép, és azt is szóváteszi, hogy a röpke szösszenetnyi gondolatomnak inkább a második fele lenne a helyes, és ráharap a fülemre ez már egy minimálisan meglep, de kimutatni akkor sem mutatom.
  - Ne harapj édesem, mert a végén még én is harapni fogok.
  Kacsintok rá ismételten vigyorogva, de azt érzem, hogy nincs minden teljesen rendjén, és eme balsejtelmes érzeteim nagy általánosságban be is szoktak igazolódni, szóval nagyon valószínű, hogy csak szórakozik velem a csaj, de nincs mit tenni, nem fogom elrontani a játékát. Legalábbis most nem. Ha ingyen pia van, akkor az ingyen pia. Nem cseszekszünk azzal aki meghív rá.
  - Ebben is van némi igazság. De, én maradok a hobbi szinten. A vadászat élménye az ami inkább a fontos számomra, pénzt megtudok szerezni máshogy is. Mi az, csak nem egy alkoholista volt a célpontod? Nem mintha sokat számítana.
  Vonom meg a vállamat.
  - Nem kell féltened, bírom én az italt, eddig úgy is csak ez a fél, meg előtte két máik üveg van bennem.
  Engedek el ezúttal csak egy egyszerű félmosolyt, és eldobom a cigi csikkemet. Amikor oda adja az üveget, hogy ezt én kezdjem meg, nem is tétovázok sokat, egyszerűen ráfogok foggal az üveg szájára, és egy határozott mozdulattal pattintom le a nyakának egy részét, egyetlen üvegszilánk nélkül, hogy aztán a tetejét félre köpve meg is húzzam az üveget, és a félvér felé nyújtsam.
  - Hát, egészségünkre.


  _________________
  Ősi Makarov mondás: Kiskoromban pár pillanat elég volt, hogy kimutassam az érzelmeimet. A rendőrök hirtelen felindulásból történt súlyos testisértének hívták. De ne aggódj, nem foglak hirtelen felindulásból megölni. Teljesen nyugottan öllek meg.
  Yennefer Merigold
  Yennefer Merigold
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Birtokkapu és környéke - Page 3 Empty Re: Birtokkapu és környéke

  Témanyitás by Yennefer Merigold Szomb. Ápr. 01, 2017 1:25 pm

  * A nyugodtan aranyom megjegyzésre csak visszaválaszolok neki. * - Jól van nyuszómuszó, ha így hát akkor így... * a harapás utáni megjegyzésre, pedig hozzá fűzöm* - NE aggódj csak a füledet harapdálom, a farkad nem fogom leharapni. Csak jussunk el az ágyig... * Kacsintok rá a srácra. Miközben elfogy a maradék vodka. * - Kinek mi a fixa-ideálja *jegyzem meg arra, hogy ő ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy ez csak hobbi.* - Amúgy igen enyhén alkoholista volt, a maradék lent van Fyronban a házában. Ami most már az enyém, 3 hordó vodka, két hordó rum és négy hordó Bor. Ha gondolod bármikor szívesen vendégül látlak. Illetve ha szeretnéd az éjszakát is ott tölthetjük. * Kacsintok rá negédesen, s közben elfog a maradék vodka is, mire előkerül a harmadik, s egyben jelenleg utolsó üveg. * - Mit csinálsz még hobbiból, azon kívül, hogy embert ölsz, én pl lefekszem azzal akit elég jónak tartok, egyéjszakás kalandok tömkelegei. Igazából nincs is jobb mint szabadon azzal d***i akivel csak akarsz, következmények nélkül, hisz a legtöbbje úgy is halott lesz reggelre, aki meg nem, azt meg esetleg fel lehet fogadni egy kis barátság extrákkalra. * Jegyzem meg a srácnak és egy csókot nyomok az ajkaira, ezzel is jelezve, ő is szívesen beletartozhatna az utóbbi csoportba, jól néz ki és nem mellesleg, hasonló az érdeklődési körünk, egy-egy vadászatot még esetleg élvezetesebbé is lehetne tenni vele, gondolom végig magamban, miközben testem hozzásimul a srác testéhez. Már ha Ő is hagyja... *
  _________________
  Mindenkinek megvan a gyenge pontja. Találd meg használd ki. Azt hogy ezt a tudást jóra vagy rossza használod a te döntésed.

  Loras M. Merlioth Nixe-Vámpír bérgyilkosa

  Ajánlott tartalom


  Birtokkapu és környéke - Page 3 Empty Re: Birtokkapu és környéke

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:19 pm