Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

2 posters

Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája

Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams
    .::Diák::.

Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája Empty Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Csüt. Nov. 07, 2013 7:13 pm

Quarin szél felé ahol már kevesebben járkálnak található egy [You must be registered and logged in to see this link.] egy hatalmas kerttel kapubejáróval a kert szépen gondozott és virágokkal teli. Nagyon csendes a környék és szép a táj, valamint a házból a kilátás is nagyon szép a szigeten eléggé jól körül látni a házból de ez közel sem jelenti azt, hogy mindent látni.

A házba belépésre jogosultak:
    Atanas Aleksev
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams

Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája Empty Re: Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája

Témanyitás by Catherina C. Williams Csüt. Nov. 07, 2013 9:04 pm

*Cath természetesen beleegyezik abba, hogy elmenjenek a házhoz, így miután ettek, el is indulnak. A lány egész úton nagyon izgatott. Apró kis pillangók röpködnek a gyomrában, majd végül amikor odaérnek, szó szerint leesik az álla, elgurul, és user szerint soha többé nem fogja megtalálni. Te jóságos ééééééég! Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr Isten! *- Atanas! Te...mi...ez...wáááh! -* Hüledezik, majd kézen fogva a fiút maga után húzza fel az ajtóhoz. Lenyomja a kilincset, és benyit. Oké, ha eddig nem jutott szóhoz, akkor most aztán végképp nem. Elvigyorodik, majd izgatottan, mint egy kislány körbepörög az előszobában, majd odalé Atanas elé, és átkarolja a fiú nyakát. *- Ez tényleg elképesztő, csodálatos! Szeretlek! -* Suttogja, majd ismét megcsókolja, és hagyja, hogy a továbbiakban, az történjen amit a fiú csak szeretne. Körbenéznek, minden szobába bekukkantanak, miközben Cath még mindig nem tudja elhinni, hogy ez tényleg vele történik, vele...vele és a vőlegényével.*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája Empty Re: Atanas Aleksev és Cathrina C. Williams residentiája

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Csüt. Nov. 07, 2013 9:19 pm

* Amikor aztán odaérnek a házhoz egy óriási mosoly húzódik el a srác száján, ő másodjára van itt, mert először akkor volt itt amikor megvette az előző tulajdonostól, szóval most ő is kedvesével együtt járják végig szobáról szobára a házat és nézik végig az összeset, de pont úgy irányítja Cathet, hogy az utolsó a hálószoba legyen. Amikor belépnek, félhomály fogadja őket. A gyertyák amiket meggyújtott mielőtt kiment az öbölhöz és a szobában fahéjas füstölő illata terjeng a gyertyák két sorban mennek egymás mellett, mintha vezetnének valami felé, egy fehéres üvegajtón túlra hagyja, hogy a lány menjen előre ezen az úton és mikor odaérnek az üvegajtóhoz kinyitja azt a lány előtt és egy medence tűnik fel. Odabent nagyon jó meleg van a szobát ugyanis hőburok veszi körül és így mindig nagyon kellemes idő van odabent.* - Mit szólnál egy éjszakai kis fürdőhöz? * kérdi meg kedvesét és ha az beleegyezik előszedi a fürdős cuccokat.* - Engedelmeddel megkértem egy két manót, hogy amíg mi a stégnél vagyunk, hozzák le a cuccaid egy részét ide. * mondja és egy félmosolyt enged el hozzá, azt a kedves aranyos félmosolyt.*
    //fagy//
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams

Témanyitás by Catherina C. Williams Szer. Jan. 15, 2014 5:53 pm

//2014.01.01. - reggel fél 9//

*A finom meleg takaró sálként tekeredett a lányra... és... még valami. Egy forró, selymes, puha kar... tudatosult Cathben. Lassan kinyitotta a szemét, és azonnal megpillantotta kedvese arcát, amint jóleső, mély álmát aludta. A vámpír gyomrában azonnal győzelmi táncra keltek a pillangók, amik szerelmük kezdete óta sosem hagyják nyugodni, mikor csak rágondol, vagy meglátja a fiút. Lágyan elmosolyodott, és csak figyelte azt a békés, kisfiús, törékeny arcot. Órákig képes lenne csak nézni... azonban ekkor hirtelen elszégyelli magát, és elvörösödik. Nehogy Atanas felébredjen, és megtudja, hogy ő itt álmában lesi. Nem is lenne annál kínosabb. Szóval, így inkább óvatosan kibújik a fiú karja alól, majd feláll az ágy mellé. Még egyszer végigsimítja tekintetével a fiú arcát, nyakát, takaró alól kilógó hátát - mivel mellkason feküdt a fiú - lábát...majd megborzong a tegnap este emlékeitől, és hogy legszívesebben most is csak csókolgatná a fiú testét naphosszat.*~ Nah de... nem... most nem.~* Parancsol magára, majd a hálószobából nesztelenül kisurran a konyhába. Először csak tétlenül ácsorog... mihez is kezdjen magával. Majd random kinyitja a hűtőt, amitől azonnal fény gyúlik a kis kobakjában. Gyorsan elkészít egy ínycsiklandó, tartalmas szendvicset, mellé "katonákat", kolbászt, tojást, paradicsomot, paprikát, kalácsot, lekvárt, egy kancsó forró, isteni teát is készít, valamint epret és tejszínhabot is pakol még rá. És végül, ezt az igen tartalmas tálcát viszi be a hálóba, majd lerakja az ágy lábánál lévő kis asztalra. Az ablak mellé lép, és kitekint rajta. A csodálatos hó fedte táj lenyűgözően hat rá. Pár pillanatig csak elveszik a látványban, majd odalép az ágyhoz, és rátérdel. Apró csókokat lehel szerelme arcára.*- Itt a reggeli. Hasadra süt a Nap álomszuszék. -* Búgja a fülébe vigyorogva.*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Szer. Jan. 15, 2014 6:10 pm

* Egy gyönyörű szép réten vagyok minden világít körülöttem. Minden olyan mintha  a világban teljes béke lenne és minden csupa harmóniában lenne. A távolban egy lány alakja tűnik fel ám arcát testét homály takarja. Egyre közelebb érkezik hozzám majd amikor mellém ér megszólal halkan.* ~  Itt a reggeli. Hasadra süt a Nap álomszuszék. ~ * Lassacskán kinyitom a szemem és megpillantom Cathet. Elmosolyodok és olyan eléggé álmos nyomott hangon megszólalok.* - Jóreggelt édes. Mióta vagy fönt? * Aztán átfordulok lassan a hátamra, majd kidörgölöm az utolsó álomfoszlányt is a szememből. Ekkor látom meg a reggelit is.* - Nagyon jól néz ki édes. * mondom és utána a lányhoz közelebb hajolva adok neki egy csókot.* - Mit szólnál egy közös reggelihez itt az ágyban? * kérdem meg, azzal felemelem a tálcát és közelebb rakom magunkhoz. Majd elemelem az első katonát a tálcáról. Majd ízlelgetem a falatot, végül lenyelem és megszólalok.* - Nagyon finom lett. * és egy újabb puszit nyomok jövendőbeli feleségem homlokára.*
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams

Témanyitás by Catherina C. Williams Szer. Jan. 15, 2014 6:25 pm

*Álmos hangjára a lány szíve azonnal hevesebben kezd el verni, majd még egy csókot nyom kedvese arcára. *- Szép jó reggelt. Nem olyan régóta. -* Feleli, majd Atanas felvetésére csak bólint egyet. Neki is hasonló tervei voltak, szóval nem is ellenkezik. Az első falatot el is emeli, majd be is kapja a fiú, amit Cath csak csendben figyel. Minden mozdulatára, minden rezdülésére kihegyezett figyelemmel van oda. A lány bár kicsit sem éhes, de azért felkap egy kalácsot és megkeni lekvárral, majd beleharap. Jólesően felsóhajt. Nem is képzelhetne el meghittebb reggelit ennél most. A lány ekkor bátorságot vesz magán, majd felemel egy eperszemet, belemártja a tejszínhabba, és kedvese szája felé közelíti. Amennyiben a fiú beleharap, jutalmul kap egy rövidke csókot is, majd a lány megeszi a maradék epret. *- Mmm... mit csináljuk ma? -* Kérdezi két falat között. *- Filmezzünk... vaagy... valami mást? Van kedved megfürdeni? -* Kérdezi, mivel a tegnap esti ünneplés után, csak bedőltek az ágyba, és még pár óráig csak egymással foglalkoztak, így a fürdés mint ötlet még csak fel sem vetődött bennük. *- Később pedig kimehetnénk... jó vastag a hótakaró.-* Vigyorog, mint a vadalma a csodálatos illatok között, amit a reggeli okoz. Szinte falja az ételt... bár... nem olyan éhes... és jelenleg épp valamit mást... khm... vagyis valaki mást falna ilyen szenvedéllyel.*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Szer. Jan. 15, 2014 6:46 pm

* A tejszínhabos epret elfogadja melyért egy csókot kap jutalmul. Majd tovább eszik és közben figyeli kedvesét. Mintha minden egyes rezdülésére tudnék reagálni. Majd amikor megkérdezi, hogy mit csináljunk, elgondolkodom, vajon mi lenne a legjobb. Ez után merül fel a fürdés ötlete.* - Hm jól hangzik. Kint a hóban egymást a sok hógolyózás közepette? Vagy inkább itt bent a fürdőkádban? * mosolyodom el és közben kicsit megböködöm az oldalát a lánynak. Igen most már teljesen megébredtem. Miután elfogyasztottuk a tökéletes reggelit a tálcát visszarakom a kis asztalkára, majd hirtelen támadt ötlettől vezérelve egy gyors mozdulattal lebirkózom Cathet.* - Ha megoldod, hogy felengedjelek ülni akkor dönthetsz te melyiket csináljuk előbb. * és egy gyors pillanatra kinyújtom a nyelvem. Amit aztán egyből vissza is húzok és feszülten figyelek, hogy a kedvesem vajon mit eszel ki azon cél elérése érdekében, hogy ő dönthessen, hogy mit csináljunk előbb. Ahogy így fölötte vagyok és figyelem végignézek a testén. Látom a boldogságtól csillogó szemeit, a hullámokban a vállára törő haját. Életvidám mosolyát. Pihegő mellkasát. Igen. Számomra a legszebb lány a földön itt fekszik előttem és semmiért nem adnám oda senkinek azt a lehetőséget, hogy elvegye tőlem. A világ összes kincse nem ér fel vele. Merengek el és közben ujjam elkezdi simogatni a lány kezét. Mint egy automatikus reakció.*
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams

Témanyitás by Catherina C. Williams Szer. Jan. 15, 2014 7:08 pm

*Miután elfogyasztották a reggelit. Cath már épp ismét állna is fel, hogy kivigye a tálcát, amikor Atanas szó szerint letámadja, és egy pillanattal később már a lány van alul, fölötte pedig kedvese. Pimasz mosolyt villant szerelmére, majd az alsó ajkát kezdi el rágcsálni. *- Mmm... nem is tudom, hogyan érhetném el...-* Mondja bár gondolatban sejti, hogy ha minden vámpír erejét összeszedné tuti ki tudna szabadulni...nah...de hát...az gy túl könnyű lenne. Így aztán egy kellemesebb megoldáshoz folyamodik. A fiú tekintetétől forrani kezd a vére, és csak egy hatalmasat tud nyelni attól a végtelen tengernyi szerelemtől és vágytól, amit Atanas tekintetében pillant meg. Mintha tükörbe nézne. Ő is így érzi magát. Maga fölött a fiú kecses, férfias, izmos teste, rakoncátlan, "most-keltem" haja... amin legszívesebben végigszántana az ujjaival. Áhh... elkalandoznak a gondolatai, igen szenvedélyes képek felé. Megnyalja az ajkát, majd nekikezd az akciójának, hogy elgyengítse a fiút. Megemeli a nyakát, majd elkezdi csókolgatni, nyalogatni a fiú arcát, nyakát, kulcscsontját. Mikor megérzi a fiú pillanatnyi elgyengülését, már lendül is és ő kerül felülre, a fiú csípőjén ülve. *- Ne nyújtogasd rám a nyelved, mert leharapom. -* Suttogja győzedelmes vigyorral az arcán. *- Szóval akkor... fürdés bent... utána pedig kimehetünk.-* Mondja...*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Szer. Jan. 15, 2014 7:26 pm

* Miközben elmerengek ezt ki is használják és így alulra kerülök és még meg is szólnak, hogy ne nyújtogassam a nyelvem. * - Hé ezt én szoktam mondani. * mosolyodom el aztán bólintok egyet arra, hogy milyen sorrendben legyenek a dolgok. Majd felülök így arcom egy vonalba kerül a csípőmön ülő lány arcával és egy apró csókot nyomok ajkára majd miután mindketten kikászálódunk a reggeli " most keltem, de már kezdek ébredezni" mozgással az ágyból elindulok a fürdő felé, miközben Cath a tálcát visszaviszi a konyhába és megengedem a vizet, figyelem ahogy csobog a víz és mikor már félig megtelt, hozzáöntök egy kicsit a tusfürdőből és olyan jó kis habosra csinálom az egészet. Mire tele lesz a kád megérkezik Cath is.* - Hölgyem a friss forró fürdő előállt. * mondom és még udvariasan meg is hajolok hozzá. Mintha csak egy inas állna ott úgy csináltam az egészet. Gondolom végig magamban, aztán ránézek Cathre aki közben már kényelmesen el is helyezkedett a kádban. Én leülök a kád szélére és elkezdem kicsit kavargatni a vizet egyenlőre még nem szállok be a lány mellé. Egyenlőre.*
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams

Témanyitás by Catherina C. Williams Szer. Jan. 15, 2014 8:22 pm

*Miután Cath kapott még egy csókot, és a fiú elindult a fürdőszobába, a lány felkapta a tálcát és kislisszant vele a konyhába. Csak bepakolta a mosatlant a mosogatóba... majd később megcsinálja. Még egy nagy, mély levegőt vett, hogy kicsit lecsillapítsa magát, majd lassan megindult a fürdőbe, ahol már csobogott a víz. A lány lassan, levetkőzött, majd beszállt a vízbe, és elnyújtózott. Olyan kellemes volt, meleg, és habos, ami elfedte az egész testét. *- Na mi az? Csak csorgatod a nyálad, vagy be is szállsz mellém? -* Kötekedett egy kicsit a lány, majd egy nagy adag habot, és egy kis vizet a fiú arcára fröcskölt, majd jóízűen felkacagott a habos Atanas látványára. Ilyen boldognak már nagyon rég érezte magát a lány, mint mióta felébredt. Most valahogy hihetetlen öröm és szeretet járta át. Örült annak, hogy a fiú mellett ébredhetett, hogy a "nagy nap" egyre közeledett, hogy tényleg mindez megtörténik vele, és hogy az életében Atanasnak hála egy teljesen új fejezet kezdődött.*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Szer. Jan. 15, 2014 9:51 pm

* Mikor kapok egy jó nagy adag vizet és habot az arcomba és még ki is nevetnek, visszafröcskölök aztán az ágyban még felkapott köntöst felakasztom . Majd én is bemászom Cath mellé és kényelmesen elhelyezkedem mellette.* - Most jobb? * kérdem meg tőle aztán miután végig néztem az egész fürdőn egy újabb kérdést teszek fel.* Te milyennek képzeled el? * kérdem meg aztán majd, hogy érthetőbb legyen. hozzáteszem.* - Az esküvő. Szerinted, hogy kellene kinéznie? * annak, hogy ezeket megkérdezem megvan az oka mert ha valami különleges dolog lenne az elmondásában, vagy olyan amit nagyon szépnek talál azt meglepetésként megcsinálnám, hogy úgy legyen. Mert szeretném, ha az a nap lenne a legemlékezetesebb számára és persze mindenki más számára is emlékezetes maradna. Hiszen az a célom. Bár még fogalmam sincs, hogy mit hogyan pedig nagyon gyorsan közeledik a nagy nap. De legalább már a vendég lista meg van.* - Meg még egy dolgon elgondolkodtam mostanság. De ezt majd csak az esküvő után mondom majd el. Ez legyen meglepetés, hogy mi. * mondom és átfordulok Cathel szembe majd elkezdem kezeimmel a kezeit keresni majd miután megtaláltam, szép lassan áthúzom hozzám, hogy teste fölém kerüljön és egy csókot hintek először a nyakára majd az állára majd a fülétől nem messze az arcára ahol párszor még utána meg is harapom óvatosan. Közben jobb kezem összekulcsolom az ő jobb kezével és nem engedem el. Bal kezem elindul fölfelé végigsimítva a testén egészen föl az arcáig aztán megindul lefelé, végig az egész testén és közben mindvégig a lányt figyelem, és aztán óvatosan megharapom alsó ajkát és közben elkezdek lassan hátradőlni ezzel is magam után húzva őt majd  két kezem lassan átöleli őt a derekánál fogva és ott tartom magamnál nem engedem el, csak alsó ajkának harapásából hozok ki egy hosszú forró csókot melyet amíg csak tudok és bírom levegővel, fenntartok. Elvesztem, nem látok mást magam körül csak őt csak az ő illatát érzem és csak őt hallom. Elvesztem és nem akarok valahogy előkerülni. Nekem valahogy tökéletesen jó ebben az elveszett állapotban is. Emlékképek jutnak az eszembe régi gondolatok, amik még akkorról vannak amikor még nem ismertem őt és érdekes módon most hihetetlennek tűnik számomra, hogy akkor ilyeneket mondtam. Aztán eszembe jut az első találkozásunk. Amikor Cath egyből mélyvízbe került. Szó szerint mélyvízbe. Méghozzá Atlantisz mély vizébe. Aztán amikor együtt megkerestük a kincset ami a crystal tó fenekén nyugodott. Majd a születés napom. Amikor kimentünk lovagolni és úgy tűnt, hogy semmi nem lesz abból, hogy én szeretem aztán mégis összejöttünk Cath-el aztán a közös utazások és kalandok. Majd a franciaországi vacsora amikor is megkértem a kezét. Aztán az első találkozás a bátyjával ami katasztrofálisan végződött. Majd az óra amikor egy sárkánytól akartam megmenteni. Aztán amikor először megmutattam neki a házunkat és majdnem kimaradt az az éjszakai kaland a városban a parkban ami pedig kihagyhatatlan emlék. Mikor pedig mindezekre visszaemlékezem a visszaemlékezés végén egy boldogság könnycsepp folyik végig az arcomon. Felnézek Cathre és átölelem behunyom a szemem és csak ölelem semmi mást nem csinálok. Csak folyik a könnyem a boldogságtól és közben végig átölelve tartom a nőt. Azt a nőt akit kifejezhetetlen módon szeretek és akiért bármit megtenné és akiért a világ végére is elmennék. Csak, hogy vele lehessek és ott lehessek mellette. Foghassam a kezét. Ölelhessem és csókolhassam. Hogy ott lehessek mellette mikor öröm éri és, hogy akkor is ott tudjak lenni ha bánat éri, hogy megvigasztalhassam. Csakis vele örökkön-örökké vele amíg csak a halál el nem választ és még azon is túl. Mert úgy érzem, hogy egyek vagyunk, vele vagyok csak egész. Nélküle csak töredéke vagyok önmagamnak semmi más. Csak egy fél darabja valaminek. Ami így, hogy fél darab semmire se jó. Majd szép lassan kibontakozom az ölelésből és egy újabb csókot hintek kedvesem ajkaira. Majd, hogy kicsit tereljem a gondolataimat szép lassan elkezdem kényeztetni a lányt és amennyire csak tudom végig csókolom a testét és csak úgy a hecc kedvéért lebukok a víz és a habok alá és végig csókolom ott is a testét ahol csak érem majd felbukok egy levegővételnyire és aztán ismét lemerülve egy puszit nyomok Cath köldökére, majd egy kicsit lejjebb is, majd újra felbukkanok a víz felszínére és elmosolyodom amolyan pajkosan és kacsintok egyet. Majd mint egy tetszhalott elterülök a vízben és várom, hogy a "hős megmentőm" megmentsen a haláltól. Persze ez is csak egyik játék ötletem alapja amit itt a kádban próbálok bevetni.*

// fagy //
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams

Témanyitás by Catherina C. Williams Hétf. Jan. 20, 2014 6:38 pm

//olvad//

*A fröcskölésnek meglett a várt eredménye, és Atanas beszállt mellé. Cath akárcsak egy lusta macska a vállára hajtja a fejét, és elégedetten felsóhajt.*- Igen, jobb. -* Mondja igencsak elvarázsolt hangon. Majd kap egy kérdést, amin egy hosszú pillanatra elgondolkodik. Atanas esetleg már azt hiheti nem is fog válaszolni rá, amikor felel. *- Szerintem... varázslatos lesz. Olyan, mint egy csodálatos zongoradarab. De... bármilyen is lesz, csak az a lényeg, hogy végre megtörténik, és hogy te ott leszel. Nem számít a körítés, mert az mind eltörpül a mellett az ajándék mellett, ami semmivel sem ér fel...Egy drágakővel, egy ékszerrel, egy utazással, egy élménnyel se... méghozzá, azzal, hogy végre minden létezhető módon összekössük az életünket. -* Mondja a vámpír, és ezt most teljesen őszintén így gondolja. Nem számít hány fős vendégség lesz, nem számítanak a virágok, a zene... semmi... mert ezek mind csak külsőségek, amik a vendégeknek szólnak. Neki csak egy valami lesz a lényeg... csak egy valamire fog tudni teljes mértékben fókuszálni: Atanasra. A férfira, aki elvette az eszét, aki megdobogtatta a szívét, aki megsimogatta a lelkét, akinek kinyitotta az ajtót, akit beengedett az elméjébe... csak Ő fog számítani... aki kitölti minden gondolatát, akiről álmodik, akiben megbízik, akit feltételek és kifogások nélkül szeret... A fiú következő kijelentésére csak felhúzza a szemöldökét, majd a szemét forgatja. Nem fog faggatózni... a fiú úgyse árulná el neki. A következő pillanatban Atanas felhúzza magára, majd csókolgatni kezdi. Lassan elkezdi érezni a fiú heves lélegzetét, amit ő maga is viszonoz. A forró levegő körülöttük kellemesen simogatja a lány testét, miközben azzal az emberrel olvad egybe, akit a világon mindennél jobban szeret, és akinek a menyasszonya. Úgy csókolja a fiút, mintha soha nem akarná elengedni. Úgy... mint a fuldokló, aki a felszín után kapálózik, akinek ez jelenti a levegőt. Olyan, mintha sós vizet inna... csak issza a fiút, és szomja még inkább növekszik. "Minden csókomban meghalok. S ajkaidon kelek újra." Óráknak tűnő percekig falták egymást, majd a csók egyszer csak véget ért, Cath kinyitotta a szemét, de tudta, hogy ajkain még holnap reggel is ott fogja érezni a fiút. Atanas pedig már váltott is...szenvedélyesből pajkossá, játékossá. Lebukott a víz alá, amitől Cath önkéntelenül is elvigyorodott. Egy pár pillanatig csak nézte a fiú alakját a víz alatt... csak nézte, és úgy érezte, bárminél jobban szereti ezt az embert. Mielőtt azonban igencsak elkalandozhattak volna a gondolatai, felhúzta a víz alól a fiút, és ismét lefröcskölte, és habbal alaposan bekente a haját, és az arcát. Majd letörölte az ajkáról a habot és egy lágy, rövid, szellőszerű csókot lehelt rá. Átnyúlt a fiú forró, izmos teste felett a samponért, és nyomott egy keveset a fiú hajára, majd elkezdte dörzsölni, masszírozni a fejét, míg tiszta fehér hab nem lett az egész. Majd a tusfürdőért nyúlt és nyomott a szivacsra belőle. Először a karjait, majd a hátát, a nyakát, a mellkasát, a lábát mosta végig, és mindenhol ahol csak elhaladt rövid csókokat hagyott maga után. Ezután ha Atanas akarta, Cath engedte neki, hogy őt is megmossa, majd mikor leöblítette mindkettejüket, kiszállt a már kissé hűs vízből, és egy törölközőért nyúlt. Még kacéran rákacsintott a fiúra.*- Kimegyünk az udvarra, miután megszárítkoztunk? -* Kérdezi, majd már el is kezdi kifésülni gubancos haját, és a hajszárítóért nyúl.*

//*Ady Endre//
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Hétf. Jan. 20, 2014 7:32 pm

* Mikor Cath, mondja, hogy olyan lesz mint egy zongoradarab elmosolyodok. Aztán a hosszú forró csók ami égetően forró mégis olyan mint a jég éget, de ha a kezedbe veszed elolvad. A csóknak is el kell múlnia egyszer és ez is véget ért órákig csókolhattuk egymást nekem legalábbis olyan volt. Pedig csak percek teltek el és még napok múlva is úgy fogom érezni, hogy ajkai még mindig ott vannak a számon. Majd egy kis huncutság végül egymás testének lemosása ami akárhogyan is nézzük felért egy újabb élvezetes pillanattal szerintem mindkettőnk számára. Aztán figyelem ahogy szívem hölgye lassan kiszáll a kádból egy törölközőért nyúl.* - felőlem kimehetünk. De ugye tudod, hogy esélyed sincs ellenem a suliba én voltam a legjobb kislabda dobó. * mondom mosolyogva aztán én is kiszállok a vízből és a saját törölközőm után nyúlok. Először gyorsan megtörlöm a hajam, majd úgy mindent áttörlök ezek után szépen törölközőbe csomagolva felkapom Cathet és elviszem a szobánkig ahol aztán óvatosan leteszem az ágyra. Ezek után egy csókot lehelek ajkaira majd a szekrényhez lépek kinyitom és végignézem melyik ruha lenne a legmegfelelőbb a kinti hógolyózáshoz. Majd miután megtalálom a megfelelő öltözéket gyorsan fel is kapom magamra és mikor megfordulok látom, hogy már Cath is indulásra kész. Ekkor egy merész ötletem támad. Fogom kinyitom a teraszra nyíló ajtót kilépek rajta majd mivel tudom, hogy nem túl magasan van a korlátom átugorva kijutok a hátsó udvarra és már el is kezdem gyúrni a hógolyókat amikkel sorozatosan bombázhatom Cathet. Majd mikor a lány megjelenik el is indul az első hógolyó a kezemből és közben már nyúlok a következőért, és az egészből egy óriási hógolyó csata keveredik ki amit ha bárki is látna azt hinné, hogy nem csak ketten játszanak mert a gyorsaságok és magasságok valami elképesztőek. Aztán egyik pillanatban megcsúszok valamin és a következő pillanatban a hátamon fekszem és nevetek. Majd elkezdek egy hóangyalt csinálni. Ami már alapból megvan mert csuron egy merő hó vagyok és végül is angyal vagyok szóval akár én magam is lehetnék az a hóangyal aztán felkelek ám újra elcsúszok ekkor jövök rá, hogy én konkrétan a medence tetején állok, szóval nem kéne olyan bátran viselkednem. Ám a második esésnek meg is van a következménye és a jég megadva magát beszakad alattam én meg kikötök a jéghideg vízben ami alatta van. Nagy óvatosan és persze vacogva a hidegtől elkezdek kimászni belőle már amennyire a jég engedi és ha kijutottam igyekszem minél előbb a lakásba visszajutni.* - Asszem egy kis szünetet kérek amíg megszárítkozom és egy kicsit átmelegedek. * mondom és közben kezemmel mutatom is.* ~ csoda lesz ha most nem fázom meg.~ * gondolom magamba bár persze a gondolataimat Cath is hallja ha éppen úgy akarja, mert nem épp azzal foglalkozom, hogy lezárjam most az elmém épp azzal foglalkozom, hogy ne fagyjak halálra. és most egy bűbáj se jut eszembe ami éppen melegen tartana addig amíg a lakásba érek.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:09 pm