Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Tippek karakteralkotáshoz

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Tippek karakteralkotáshoz Empty Tippek karakteralkotáshoz

  Témanyitás by Rebecca Taylor Vas. Okt. 13, 2013 3:17 pm


  Ahhoz, hogy valaki egy összetett karaktert alkosson meg, nagyon sok mindent kell róla tudni azon túl, hogy mikor és hol született, és arra gondoltam, hogy adok nektek egy listát, amely információkat én általában összerakok, amikor megalkotok egy karaktert. (Amennyiben valaki bővítést javasolna ehhez a listához, nyugodtan írjon ebbe a témába Smile ) Ha tudsz a szereplődről olyanokat, hogy például mi a kedvenc színe, vagy mi a legkorábbi emléke, vagy milyen kezes, sokkal életszerűbbé, valósabbá teheted őt. Itt van tehát egy lista, amit szerintem érdemes átgondolni minden egyes karakterről:

  Alapinfók:
  Faj
  Nemzetiség
  Lakhely
  Születési hely, idő
  Kor
  Becenév
  Beszélt nyelvek
  Ügyesebb kéz

  Fizikai infók:
  Magasság (cm, ~)
  Súly (kg, ~)
  Szemszín
  Hajszín
  Tetkó
  Piercing
  Sebek
  Esetleges különösebb külső ismertetőjegy

  Család:
  Anya
  Apa
  Testvérek
  Unokatestvérek
  Nagybácsik/Nagynénik
  Pár/Szerelem
  Gyerekek, neveltek
  Háziállatok

  Pszichikai infók:
  Legkorábbi emlék
  Félelem
  Vágyak
  Büszkeség
  Szégyen
  Rossz szokások
  Hisz?
  Szexualitás

  Kedvencek:
  akármi, pl:
  Szín
  Ital, étel
  Filmek/sorozatok/könyvek
  Zenei stílus

  Mágia:
  Mágiahasználat módja
  Olyan mágiaágak (max kettő), amikben kiemelkedik
  Olyan mágiaágak, amiket semmiképpen nem tud/akar használni

  Ha ezeken elgondolkoztok, meglátjátok, mindjárt mások lesznek a karaktereitek, sokkal élőbbek, nem fog előfordulni, hogy egyszer gondolatban varázsolnak, legközelebb meg tellegetnek, vagy hogy először bal, majd egy későbbi hozzászólásban véletlenül jobb kézzel írnak Wink


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:40 pm