4 posters
Acerlot Residentia
Amélie Deneuve- .::Városi Lakos::.
- Post n°51
Re: Acerlot Residentia
*A fiú hangja mint valami távoli visszhang csendül fel a fülében. Habár teljesen uralja a cselekedeteit, ez már nem egészen az az Amélie, aki eddig itt volt. Átadta a helyét annak az énjének, amely élvezi, ha veszélyben van. Aki csillogó szemekkel nézett az egyre inkább sikoltozó áldozatokra. Aki élvezettel vágta le szép apránként a még életben lévő Greg végtagjait. Először az ujjakat, aztán a lábujjakat, a kézfejet, és így tovább. A férfi belehalt a fájdalomba, még mielőtt végezhetett volna.* - Itt már nincs semmi. Csak vér, és halál. Nate halálával mindennek vége lett, és minden más elkezdődött. Vége van.* Mondja még mielőtt a vízsugár a falhoz szorítaná. A hirtelen lökettől váratlanul érte. A falhoz csapódva pár pillanatig elveszíteni az eszméletét. Mikor magához tér a szoba már vízben úszik, s ő az ágyra esik. Jonathan kiabál. Majd előveszi a pisztolyt és Amélie-re szegezi. A lány ismételt ördögi kacajba kezd.* - Tedd csak meg! Ölj meg! Húzd meg a ravaszt és mindennek vége lesz. A világ fellélegezhet egy időre.* Mikor a fiú leereszti a fegyvert, és arcán legördül egy könnycsepp Amélie elégedett vigyorral az arcán nézi, miközben kezével a bicskát keresi.* - Látod. Gyenge vagy. A szerelem gyengévé tesz. Habár azt mondtad, nem tudnálak megölni, inkább azt kellett volna mondanod, hogy te nem tudnál megölni engem. A szíved meggától benne. Ha úgy tekintenél rám, mint ahogy én rád, most nem éreznéd ezt. Nyugodt szívvel lelőttél volna. Minden megbánás nélkül.* Kezeivel végre megtapintotta a bicskát. Kézbe veszi, és a fiú felé fordítja.* - Nem tudnálak megölni ezzel. Tudom.* A pengét lassan maga felé fordítja, és a mellkasához emeli.* - Én viszont csak egy ember vagyok.* Nem gondolja úgy, hogy sajnálatot érdemel. Ő választotta ezt az életet. Mindent, amit eddig tett alaposan átgondolt. Semmi sem bánt meg. De ha valaki, akárki is végezni fog vele, az csakis önmaga lehet. Kitartóan néz Jonathan szemébe. Tekintete azt sugallja: "Végül én győzök".*
Jonathan Acerlot- .::Diák::.
- Post n°52
* Amikor a lány ordítozik, hogy ölje meg őt úgy érzi teljesen megőrült és nem tudja ennek mi lesz a vége. Aztán megint változnak a dolgok és a lány miután ő leereszti a fegyvert gyengének nevezi, ami eléggé felborzolja a kedélyeit és ismét felemeli a pisztolyt, de nem tartja továbbra se a lány felé. Arra még mindig nem képes, de amikor a lány a kést maga felé fordítja elsül a pisztoly. Fogalma sincs mi adott neki elég bátorságot, arra, hogy meghúzza a ravaszt ami gellert kap egy tárgyon és eltalálja a bicskát ami erre kifordul a lány kezéből és leesik a földre. De itt már tudja mit tegyen. Előre lendül és vetődik és elkapja a kést majd a hátára fordul és ismét a lányra fogja a pisztolyt majd a zsebébe nyúl és előszedi azt a selyem madzagot amit a lánynak szánt ajándék becsomagolásához vett. Majd odalép a lányhoz továbbra is ráfogva a pisztolyt és a kezeit hátrakötözi. Majd eljön a közeléből és megszólal. Nem, én tényleg nem tudlak megölni, de a zsaruk kezére tudlak játszani. Mint ajándék. * vigyorodik el kajánul és úgy érzi, most ő áll nyerésre. Nem fogja, hagyni, hogy a lány ilyen könnyen megszabaduljon a rá váró szenvedésektől. Majd miután a mobilján felhívta a rendőrséget. Visszamegy a lányhoz a bicskát lerakta az asztalra,ami a lehető legmesszebb van az ágytól és a lánytól. Aztán odamegy továbbra is a lányra tartva a pisztolyt és egy csókot ad a lány vállára majd megnyalja a száját és végül megszólal, a nyakánál csöpögő vér kezdi őt is megőrjíteni.* - Mit szólnál ha farkast csinálnák belőled? * suttogja a lány fülébe és a lány észreveheti, hogy a szemeiben valami különleges eddig nem látható csillogás látható a szemében. Igen kezd megőrülni a vértől...*
Amélie Deneuve- .::Városi Lakos::.
- Post n°53
*A fegyver durranására összerezzen. Mire észbe kap a bicska már nincs a kezében, és a kezét hátrakötözték. Önelégült fejjel nézi Jonathant amint egy kicsit arrébb áll tőle.* - Mégis mit mondanál a rendőröknek, miért tartóztassanak le? A korábbi gyilkosságok miatt, amiket senki sem tudna rám bizonyítani, vagy azért, mert meg akartalak támadni? Ha az utóbbira gondoltál, magadat is feladhatnád. nem hiszem, hogy a pisztoly rám tartása éppen veszélytelennek minősül.* Sosem hagyta csak úgy annyiban a dolgokat. Még ha tudta is, hogy veszíteni fog, mindig kihozta azt, hogy végül el tudott szökni. Figyeli, ahogy a fiú a háta mögé sétál, és a hátához szorítja a pisztolyt, miután egy csókot ad a vállára.* - Ha farkast csinálsz belőlem? Teljes szívemből gyűlölni foglak, és meg foglak ölni. Akkor már nem lennék ilyen gyenge, nem igaz?* A csuklóját úgy fordítja a kötésben, hogy a tenyere felfelé nézzen a fiú fegyvert tartó keze felé. Hirtelen lángnyelvek csapnak fel belőle. A fiú a tűztől valószínűleg eldobja a fegyvert és elkapja a kezét. A tűz leperzseli a jól megkötött szalagot a kezéről, ám ezzel egy nagyobb felületen égési sérülést hagyva. Valószínűleg sosem tűnik majd el onnan. Villámgyors mozdulattal megfordul, és egy erős rúgást mér a fiú legérzékenyebb testrészére, majd amilyen gyorsan csak tud az ablakhoz fut, és kiugrik rajta. Az üveg ezernyi szilánkra törve szóródik szét mind a szobában, mind az utcára esve. Hatalmas hangzavart csapnak a csörömpölő üvegdarabok, és a csattanás, amellyel Amélie földet ér. A menekülés és élni vágyás azonban nem hagyja, hogy eszméletét veszítse, s a több helyen is feltörő fájdalmat figyelmen kívül hagyva bepattan a ház előtt parkoló autóba. A biztonság kedvéért elcsente az autó egyik kulcsát, így most zökkenőmentesen be tudja indítani a járművet. A gázra tapos, aminek következtében a kerekek túlpörögnek, de egy nagyon csikorgás után végül még is kifordul az utcáról. Nem tudja merre megy, de az autót út közben el kell hagyja, hogy ne tudják követni. Végül a sziget felé veszi az irányt.*
- Post n°54
*Látszik rajta az őrület ráadásul nem is jól alakulnak ezután a dolgok a csaj megoldja, hogy a pisztolyt eldobja majd még tökön is rúgja. Aztán az amúgy is totálkáros szobát még károsabbá teszi az ablaktöréssel és ha ez még nem lenne elég megfújja Chris egyik kocsiját. Amit néha Jonathan is szokott használni. Ahogy az ablaknál lát még látja elhajtani a lányt aztán hangos sóhajtás után megszólal.* - Ezt hogy a *****ba fogom én megmagyarázni Chrisnek. * azzal elindul, hogy végre eldőljön és, hogy hagyja begyógyulni a sebeit. aztán majd felhívja Christ.*
- Post n°55
* Miután öccse odalép és egy viccel fogadja, hogy egy férfi nem sír csak elmosolyodik aztán kap egy pólót amit átvesz, majd öccse segítségével hazajut aminek végre már nagyon örül, az első dolga hogy leül a kanapéra és kipiheni magát, nagyon fáradt és éhes, de jelenleg nem képes arra, hogy kaját készítsen magának. Majd megkéri az öccsét, hogy csináljon neki valami kaját. Szóval most eldől és pihen, semmi mást nem csinál. HA kérdezik akkor válaszol. De amúgy él és most pihen, de képes arra, hogy logikus válaszokat adjon és, hogy elmondja ez mégis mi a fene volt.*
//Fagy//
//Fagy//
Christopher Acerlot- .::Diák::.
- Post n°56
//OLVAD//
*Talán még is szörnyű ez az egész. Végül is ő is szeretné tudni mi történt, mert ő egyszer lenne nyugton egyszer szeretne Nicoleal közösen kettesben lenni úgy, hogy nem történik semmi már az is csoda lenne. Végül is sok minden történt az elmúlt hetekben ráadásul Birannel is megbeszélték, hogyha valami történik, akkor oda figyelnek egymásra. Erethonos társaival Nicoleon kívül egészen jól ki jön. Briannel a fiúk közül el van még az új lánnyal is szokott beszélgetni, de őt furcsának találja. Jót tett a változás a srácnak és ennek kimondottan örül. Örül annak, hogy rengeteget komolyodott és Ethannel legalább el tud beszélgetni. Reedet viszont ki nem állhatja jelenleg és ki nyírná. Gyűlöli és mindent meg tenne, hogy a pokolba találja. Még Amarillát is. Na jó őt azért nem… bár nem tudják még, de Christopher tényleg utálja és most már elérte ezt a szintet, hogy nyíltan kimeri mutatni. Mindig is, tudta azt titkon, hogy örül annak, hogy nem a Sylorinában van. Amúgy is jobban érdekli a Mentálmágia és az Idézőmágia mint bármi más.. inkább azokat tanulja. Christopher mindig is meg van illetődve azon, hogy mióta megbeszélték Nicoleal a gyerek dolgot várja a napot. Ezért is félti annyira azt a kislányt akivel látja mostanában és gyanús az is. A házimanóknak szól, hogy segítsenek neki ő felmegy a szobájába néhány dologért, majd vissza megy a testvéréhez és csípőre teszi a kezét majd megcsóválja a fejét. Mindig is egy makacs hülye volt, de most csoda az, hogy túl élte.* - Elárulnád mit képzeltél? Egyáltalán mi ütött beléd? Amíg elmegyek nyaralni a barátnőmmel addig felgyújtod a házat majd elkötöd a kocsit! Idióta vagy! Nem lehet téged elérni és csodálom, hogy a Cameososoknak nem tűnt fel. Hjaj szólnom kell Helarnak. Nem fogsz megakadályozni a tanárod a házvezetőd és mivel a tanévkor tűntél el joga van tudni.*Na Christopher apa szerepben és igen ez az aggódás jele is szóval ne vegye sértésnek Jonathan. Mindig kimondja amit gondol és jelenleg részben dühös is magára és a testvérére is. Nem lehet ott mindenhol.* - Egyáltalán még is mi a franc történt? nem vagy te ilyen.*Sóhajt majd ledobja magát a kanapéra.*
- Post n°57
* Amikor Megérkezik öccse és elkezd apáskodni, sóhjt egyet. Tudja, hogy így is úgy is ez lett volna.* - Először is, a házat nem én gyújtottam fel, az egyik kocsit az az őrült nőszemély lopta el. Aztán miután ő lelépett úgy éreztem el kell egy ídőre mennem a szigetről. Franciaországban voltam, Németországban, Angliában. Ahol találkoztam Reeddel, legalábbis azt hiszem vele. Majd nem sokkal az után, hogy találkoztam vele, kisebb problémáknak köszönhetően bebörtönzésbe kerültem a purgatóriumba. Ahol is végig azt hitték, hogy én te vagyok. De inkább hagytam őket ebben a hitben, mint hogy téged megtaláljanak és bajod essen. Ráadásul Reed is ennek az alaknak dolgozik. Kihallgattam őket, mire elkaptak engem. Ez történt. * mondja tömören.*
//Fagy//
//Fagy//
- Post n°58
* Ma otthon alszik és dühös, magára is de Chrissre is mert a tegnapi balhét egyedül vitte el. Amiért dühös rá ugyanis ő érdemelné a felfüggesztést nem pedig chriss, hiszen az ő hibája ami történt az ő agya pattant el szóval mikor becsapja az ajtót mert haza érkezett elordítja magát.* - Chriss! Gyere le! Beszélnünk kell! Nagyon dühös vagyok rád! Mit képzeltél, hogy egyedül vállalod az egészet? Beszélek Helar Professzorral, hogy nem te vagy a hibás és magadra vállaltad helyettem. * mondja dühösen és elég hangosan hogy tesója bárhol is van a házban hallja.*
- Post n°59
*Tegnap eljött Jesmonnal való beszélgetés után. Nem nem érdekli, hogy Jonathan mit gondol igen is tudja jól azt, hogy min megy keresztül a srác és persze nem szeretné azt, hogy azért csapják, amiért ezt tette. Viszont Reedet is felelősségre vonhatnák, de az meg egy másik kérdés lesz. A srác a menyasszonyával van éppen és megéhezett. Szóval a szobájából kilépve az irodájába akar menni és persze azért, hogy gondolkozzon. Nem szeretné, ha kicsapnák őt sem, nem igazán zavarná, de nem tehetett mást. Felsóhajt, amikor meghallja testvérét és lesétál hozzá.* - Nem kell ordibálni itt, vagyok.*Mondja, majd leül a lépcsőre és rápillant bátyjára.* - Talán azért, mert amin, keresztül, azért mert ami most van. Nem fogod magad kirúgatni a saját hülyeséged miatt. Nem számít, hidd, eljön az idő, amikor visszafizeted ezt és nem biztos, hogy kicsapnak. Viszont legalább már tudják azt, hogy mi történt. Különben is. Elmondta Helarnak, hogy mi vagy, és különben is Denkeyből nem lehet így kiszedni dolgokat. Neki más kell.. Akartam korábban is mondani boccs.*Mondja teljes nyugalomban ő egyáltalán nem dühös.* - Különben meg ki akarok, állni érted nem fogom hagyni, hogy elcseszd az életed miattam.*Sóhajt és igen ez így van. Chris valóban aggódik Jonathan miatt ezt már a másik megszokhatta.* - Különben is ha arra ítélnek, hogy vissza a Sylorinába még sem kell Nicolenak azon hüppögnie, hogy mi az istenért kerültem én az Erethonba.*Mondja a srácnak és na igen.* - Amúgy meg miből tudtad meg?*Teszi fel a kérdést, mert ő aztán nem mondta senkinek még Briannel sem beszélgetett.*
- Post n°60
- Értem, mondja. * aztán tovább járkál fel -alá és igen dühös rá még akkor is ha a maga javát akarja.* - De akkor se kellett volna az egészet felvállalnod, legalább egy részét rám hagyhattad volna.* mondja és továbbra is fel alá járkál és türelmetlenül dobol az ujjaival a másik tenyerén.* - és ha kicsaptak volna? Akkor mi lett volna? még azt se tudom a nixés dolgot, hogy mondjuk el a többieknek, mert szerintem azon fognak kiakadni. * mondja és igen ezt se tudja, hogy mondja még el a barátainak, hogy nixe is lett nem csak vérfarkas. Szóval eléggé furcsa érzései vannak és nem tudja most mit csináljon.* - Nem lett volna szabad Reedet átváltoztatnom. * teszi még hozzá*
- Post n°61
*Nem nem akarja, hogy a másikat kicsapják és igen képes felvállalni még azt is ha a barátnője bajba keveredne. Egyébként is fontos neki a másik annyira, hogy meg tanulja kezelni a dolgokat. * - Nézd Nixe lettél. Nem érdekel, de nem fogom hagyni, hogy kicsapjanak. Ide figyelj nem szoktál agresszív lenni.*Felsóhajt, majd feláll a lépcsőről és oda megy a tesójához és megveregeti a vállát.* - Nézd majd valahogyan beközöljük velük viszont legalább már azt is tudják ki által vagy Nixe. Hidd el azért ezt nem hagytam feltettem azt a kérdést, hogy ugyan gondolkozzanak el azon, hogy még is miként lettél te Nixe. Hidd el rá fognak jönni és különben is megérdemelte az a rohadék.*Nem sok tanárról gondolja ezt, de egyet biztosan tud Chris. Hogy azért valahol megérdemelte.* - Viszont legalább már tudni fogja azt, hogy milyen ha átváltozik és senki nem fog neki segíteni.*Szusszant.* - Ne emészd magad túl leszek rajta valahogy.*Mondja bíztatóan és igyekszik megnyugtatni tesóját.*
- Post n°62
- Köszi tesó, tudom, hogy rád számíthatok, és tudom, hogy nem szoktam ennyire ideges lenni. Ez nem lehet a nixeség egyik mellék terméke, hogy mostanság könnyebben felhúzom magam. NEm tudom mi van velem, furcsa ez az egész és tudok olvasni mások gondolataiba. Tegnap sikerült Reed elméjében is olvasnom és az dühített fel leginkább. * mondja testvérének és igen nagyon jó érzés tölti el amikor szóba kerül, hogy Reed is megérzi milyen átváltozni és nem lesz senki mellette. Ez azért jó érzéssel tölti el.* Figyi, tudod, hogy itt vagyok és az órák anyagait mindig odaadom így itthon tudsz tanulni legalább és nem maradsz le * mondja tesójának*
//Később folytatás...//
//Később folytatás...//
- Post n°63
*Elég sok minden történt mostanában. Christopher a lakásán ücsörgve intézkedik néhány dologról. Engedéllyel itt tartózkodik reggel vissza megy az iskolába az órára, most Nicoleon és Jonathanon meg Brianen kívül más társaságra nem vágyik szóval inkább el van ő egyedül. Egyébként is ami történt az iskolában elég nyugtalan, mert el hallgatta azt, hogy hol van Reed a tanárok elől és valahol bűnősnek tartja magát, de valahol meg nem. Christoopher pedig Brendon miatt csinálja ezt az egészet ráadásul még Améliet is kerestetni kezdte, mert el akar beszélgetni vele és tudni akarja azt, hogy miért csinálta a lány amit. Vérfarkas a halandóval nem fogja kímélni a lányt. Érdekes találkozás lesz az egyszer biztos. Szóval most ücsörög a nappaliban iszogatva a narancslevét és írogatja a listát miközben telefonál.*- Biztos vagy benne, hogy nem találtatok semmit? Apa ez fontos. Oks kösz. A másik ügy?*Néz körbe Jonathan a közelben van e.*- Nem tudok semmit csak Noyers idegbeteg a többiekről nem tudok nyilatkozni. Tudod, hogy megvetem és gyűlölöm, de még is belerángattál abba, hogy ne áruljam el..*Teszi le a telefont majd morog egyet.* - Hogy lehetek ilyen makacs, önfejű és normális azzal akit szívből utálok..*Beszél magában majd a laptopot az ölébe rakja és elkezd netezni. Még nem képes aludni.*
- Post n°64
* Jonathan lecaplat a szobájából amit az Amélie-s eset tán már egész szépen rendbe lett hozva. Még épp hallja és látja ahogy Chris leteszi a telefont. Lehuppan a testvére mellé és egy egyszerű* - Mizu? * kérdés után bekapcsolja a tv-t és elkezdi nézni de közben teljesen odafigyel Chrissre is. Mostanság sokkal könnyebben kiborul mint eddig, de ez talán annak köszönhető, hogy Nixe lett. Már elég sok mindent kitapaszalt, többek között az alakváltást is. Ami egy eléggé vicces dolog. * -Szóval nem akarsz mesélni? * és kis könyörgő szemekkel macskává változva próbál még nagyobb hatást elérni, de aztán a következő pillanatban, röhögve visszaváltozik önmagává. Majd megint alakot vált és felveszi testvére alakját és válaszol a saját kérdésére.* - Nem tesó, nem akarok mesélni. Amúgy semmi különös épp telefonáltam, amint láthattad. * mondja a testvére hangján és aztán megint saját alakját veszi fel.* - Szóval, mennyire volt igazam?* kérdi meg.*
- Post n°65
*Amikor leteszi a telefont meglepődve pillant testvérére. Felvonja a szemöldökét.* - Szia semmi. Mostanában miért kell folyton ezt csinálnod?*Vonja fel a szemöldökét.* - Ne járkálj a fejemben úgy is tudom azt, hogy.. legalább is sejted tudom hol van Denkey. Egyébként éppen Brendonnal beszéltem beszereztettem pár fegyvert meg nyomkeresőt. Meg akarom keresni Améliet és megkínzom.*Mondja a srácnak és ja valóban csak el akar beszélgetni vele.* - Miért is vagy te ilyen szórakozott ? Nem ártana már egy lány neked. Tudnék is egyet vagy kettőt a suliból.*Mondja mosolyogva a srácnak és behajtja a laptopját és rá figyel Jonathanra.* - Szóval, hogy élvezed az átváltozást mi van veled? Nem tudsz aludni?*Vonja fel a szemöldökét furcsállja a viselkedését.*
- Post n°66
- Vicces, de amúgy nem direkt csinálom és nyugodtan bevallhatod, hogy tudod. Álmodban beszéltél múltkor. * mondja tesójának és igen talán kissé tényleg szórakozott.* - A múltkori elvette a kedvem attól, hogy csajozzak. * mondja egy sóhajtás kíséretében és igen még mindig élénken él az Amélivel eltöltött idők képe az emlékeiben, bár mostanság ő is keresi merre járhat a lány, kicsit a fejébe jutni.* - Amúgy én is keresgélem mostanság a csaj elméjét, bár még nem találtam meg ahogy reedét se de te tudod merre van. * mondja és közben tovább bámulja a tévét.* Másrészt meg a suliba nem épp a legszebb lányok járnak, na jó egy két kivétel van. Például Eliana Az erethonos vámpír csaj. Abigail. Még mielőtt megkérdeznéd nem Aleksev hanem a másik a Sylorinás, most így nekem ők jutnak eszembe, meg Az Atanas gyerek menyasszonya is elég szép, csakhát ő foglalt. * igazából fogalma sincs ezeket miért mondja el.* -Amúgy ez az átváltozósdi jó móka, most képzeld el ha reed reedel beszélgetne. * és egy félmosoly jelenik meg az arcán.* - De komoly dolgokra is nagyon jól lehet használni. És nem nem tudok aludni különböző képek merülnek fel a szemem elé ha lehunyom és nem hagynak aludni. Többek között amiről Az a Nixe mesélt aki átváltoztatott és a csaj képe akiről beszélt folyton ott lebeg a szemem előtt de vajon ki lehet ő? * gondolkozik el és közben átkapcsol egy zene csatornára és felveszi annak a lánynak az alakját akiről A nixe mesélt.* - Valahogy így nézhet ki. Nem tudod ki lehet? * Aztán visszaváltozik a saját testébe.* - Egyszerűen nem tudok rájönni ki lehet. De vajon tudja, hogy veszélyben van? Remélem tudja, vagy ha nem szólni kéne neki, nehogy baja essen. * mondja miközben az asztalról levesz egy gömbölyű gyertyát és azt kezdi el dobálni a plafon felé.
- Post n°67
*Christopher felvonja a szemöldökét és tényleg szórakozott aztán Améliről beszélgetni kezdenek és felvonja a szemöldökét, amikor a lányokról beszélgetnek.* - Ajj ne lógasd az orrod amiatt a lány miatt ne hagyd, hogy elvegye a kedvedet. Őőőő.. pedig Atanas rokona is jól néz ki…*Mondja és felvonja a szemöldökét.* - De az a Sylorinás csaj.. világ fájdalmas képe van, nem hozzád való.*Sóhajt.* - Szóval olyan lányok tetszenek akik félig foglaltak, mert asszem az Erethonos is foglalt, de az szerintem valami háztársaddal.*Magyarázza neki és figyeli majd ugye Reedről is beszélnek.* - Jó tudom azt, hogy hol van és nem akartam belekeveredni okés? Nekem mindegy, hogy a fejemben járkálsz és tudod hol van nem érdekel. Egyébként azt hiszem valami erős mentális erő miatt nem találod meg.. Brendon valamit kifejlesztett, de nem érdekel. Mit szólsz egyébként ahhoz a kislányhoz aki itt van?*Teszi fel a kérdést van két idegen nem diáklány és sejtheti Jonathan kire gondol. Aztán ugye mesél a tesója és mutat egy képet…* - Persze én olyan vagyok aki mindenkit ismer.. nem voltam a Purgatóriumban annyi időt mint te.*Sóhajt* - Ne haragudj csak nem tudom és már szeretném ha vége lenne ennek az egész cécónak. Na jó tudod mit? Nézek neked megbízható hozzád való lányt.*Mondja mosolyogva és igen kerítősdit fog játszani, hogy el terelje a figyelmét.*
- Post n°68
- NEm mondtam, hogy nem néz ki rosszul, de most volt nem tom hány hónapja felcsinálva és terhes, szóval eléggé foglaltnak tűnik szerintem. Amúgy tudtad, hogy az íjászat órák miért maradnak el? Képzeld a tanárnak még két hónap van hátra a szülésig. Szóval, valakinek nagyon megtetszhetett. * mondja a tesójának aztán tovább gondolkodik.* - Nem szeretek a te fejedben járkálni. Na mindegy a lényeg, hogy igen tudom hol van, de nem jutok el hozzá. * mondja ám a tesója következő mondatán felhúzza magát.* - Kösz azt hittem, legalább tőled nem kapok ilyet, épp elég, hogy reedtől ezerszer megkaptam, most tőled is megkapom. * mondja eléggé dühösen ám amikor tesója azt mondja ne haragudjon lenyugszik.* - Ne próbálj meg nekem csajt szerezni. Most még ne. Nem tudom mi jó születne belőle. Valószínűleg folyton Amélihez hasonlítgatnám, az meg se neki se nekem nem lenne jó. Szóval ne játszd a kerítőt öcskös.* mondja a végén egy kis éllel a hangjában.*
- Post n°69
– Az nem a te dolgod, majd lerendezik a rokonok maguk között.*Mondja és gondolkozik továbbra is nap mint nap és Nicolenak is megjegyzi azt, hogy belefáradt ebbe az egészbe és legszívesebben elmenekülne.* - Ezt örömmel hallom, de nyugodtan járkálhatsz amúgy is negatív gondolataim vannak mostanság az élet miatt. Belefáradtam a dolgokba, de nem tudom azt még, hogyan lesz tovább. Amúgy is oké, hogy neked falaztam, de csak azért mert testvérem vagy, de hozzá meg semmi közöm.*Mosolyodik el és gondolkozik.* - Nem akartam ezt.. csak.. nem tudom ki ez, de ha gondolod megnézhetjük majd.*Emilíti meg biztatva és a kerítésre sóhajt.* - Rendben van, de ne lógasd az orrod. Tudod azért nem jó, hogy le vagy lombozódva. Egyébként meg a kalandok mindig jók ugye tudod?*Célozgat.* - Améliet meg megtaláljuk és elbeszélgetünk vele.. legalább is tőlem nem beszélgetést kapna az biztos, de igazán kíváncsi vagyok arra, hogy hova tűnhetett. Ráadásul még lógsz nekem egy kocsival.*Mondja durcásan célozgatva, hogy azóta nem is vett autót. Aztán ugye beszélgetnek még az íjászaról és felvonja a szemöldökét.* - Na az szép szülési szabadság. Tudod mit? A könyvtáros pont hozzád illik.*A lányra céloz akinek a hangulat ingadozásai szintén ilyenek és eléggé gonosz most ezzel, de igyekszik jó kedvű lenni. Egy párnát át dob a tesójára csak játékosan „párnacsata” jellegűen.*
- Post n°70
- Na pont a negatív gondolataid miatt nem járkálok ott az enyémmel párosítva ezek veszélyesen depresszív hangulatba dobnak át, ami sokkal rosszabb mint amit te átélsz.* mondja eléggé komoly hangnemben ahhoz, hogy a tesója komolyan is vegye.* - Tudom, de most nincs kedvem egy egy éjszakáshoz, valakit akarok mellém aki ott is marad és nem csak egy éjszakára, vagy egy hónapra, hanem egy életre. De nem merek nekiállni keresgélni félek életemben először félek attól, hogy mi lesz ha az a nő is ilyen lesz mint aki legutoljára volt. * mondja és felsóhajt méghozzá eléggé fájdalmasan Aztán egy a legközelebb levő párnát vágja a tesójához a könyvtárosos megjegyzése miatt.* - Menj a francba. Azt se tudom ki az és hogy néz ki. * Mondja a tesójának ám a visszadobott párna hatására egy párnacsatába kezd a tesójával.*
- Post n°71
- Gwendolyn szereti a diákokat.*Neveti el magát és visszadobja a párnát. szórakozott, na.*- Értem, de azért egyszer magadhoz kell, engedj valakit.*Mondja célzóan és igyekszik elérni, hogy megbízzon másokban. Na, igen ez nehéz tészta lesz, de meg fogja oldani. Szóval semmi gond nincsen erre. Amúgy meg már fárad szóval eléggé agyzsibbasztót kapott mára.* - Na jó nem leszek rossz kedvű, de viszont szerintem én most lefekszem.. neked sem ártana aludni. Konyhában valahol van altató.. ne adagold túl magad.*Köszön el a tesójától majd elindul a szobájába szépen fel felé elvégezz egy két varázslatot Amélie kereséséhez és az reggelre meg lesz. Persze tudja jól, hogy ezért szorulni fog, de még óra előtt ott lesz az iskolában. Nem akar senkivel beszélgetni éppen van neki elég baja szóval mindenképpen igyekszik kerülni mindenkit.*
- Post n°72
* Még mindig alig sikerült felfognia az eseményeket. Azt, hogy Amélie mennyire megváltozott. Egy hete van náluk újból a lány, de rá se lehet ismerni azóta. Mintha nem is ugyan az a lány lenne akit ő megismert, de közben mégis. Nem nagyon érti a dolgot. Mindenesetre a lány most nincs otthon vásárolni ment. Szóval megbeszélte Chrissel, hogy amíg a lány nincs otthon addig beszélni akar vele. Pláne a múltkori kirohanása után amit akkor rendezett amikor Jonathan visszahozta Améliet. Még soha nem látta ilyennek Chrisst, de akkor épp az volt a legkevesebb baja. Pontosan tudta, hogy neki van igaza. Akárki akármit is mond. Ő bízik Amélieben és ez nem fog megváltozni addig amíg a lány nem ad rá okot, de most egyenlőre úgy érzi, hogy talán képes most a lányt ebben az állapotában jó irányba változtatni és megváltoztatni őt. Kerüljön ez bármibe is. Szóval most a nappaliban ül a kanapén és várja, hogy chriss őméltósága idefáradjon hozzá és végre megbeszélhessék a dolgokat.*
- Post n°73
*Christopher még mindig nem szól hozzá. Egész héten kerülte még órán is. Ráadásul Victoriát is sajnálja, de tudja jól amennyire ismeri, hogy a lány erős. Viszont Amélie felbukkanása után úgy döntött, hogy távol marad a háztól és lenyugodni szeretne. Nem érti Jonathant.. először Reed ami eléggé megviselte azért most meg ez és a kettő között pedig olyan volt mintha ideg tépkedte volna. Ma este Nicolelal töltött egy kis időt aztán mondta a lánynak, hogy beszélnie kell a testvérével.. tudja jól, hogy nem állapot, de muszáj. Mindkettőjük számára is.. Szóval farmer nadrágban és fekete pólóban bőrkabátban halad előre és inkább gyalogol a főtéren körbe néz a vérfarkas és elmosolyodik a párokon. Ahogyan befordul a sarkon és meg áll a házuk előtt. Látja, hogy fény van a lakásukon. Fordul egyet a zár majd kinyílik az ajtó és be is zárja. A személyzet Amélien kívül reméli, hogy a lány nincs itt megmondja, hogy csináljanak neki valami ennivalót. Szépen leveszi a kabátját és a cipőjét majd zsebre tett kézzel halad előre majd beleszimatol a levegőbe és érzi, hogy itt van a testvére.. a nappali felé haladva megtorpan és csak néz rá. Nem tudja mit gondoljon most róla.. nem tudja, hogy meddig fog elmenni John olyan mint egy tini kisfiú aki nem nőtt fel. A nappalinál áll nem lép be egyenlőre.. úgy érzi nincs mit mondania, de nem bízik Améliben.. amíg nem bizonyított neki. Viszont most a srác teljesen mással van elfoglalva. Foglalkozik azzal amire megkérték. Neki kéne szólnia egyáltalán? Ő egyenlőre képtelen megtörni a csendet, a testvére így-is úgyis a gondolataiban van, de nem tudja még mire kell számolnia.*
- Post n°74
Amikor a testvére megáll szótlanul a nappali bejáratánál, úgy dönt nem szólal meg. Legalábbis hangot nem ad ki.* ~ Mi van már köszönni se köszönsz? Vagy nekem kell kiabálnom ahhoz, hogy halljad onnan a szobának a végéből? ~ *Kérdem meg tőle gondolatban. Nem egyenlőre nem akarom kinyitni a számat. Csak várok. Az ő dolga, hogy kezdjen. Pontosan tudom mit akar mondani, de megvárom amíg ő mondja ki nem fogok helyette is beszélni. De aztán csak, hogy több mersze legyen ezért még gondolatban hozzá teszem.* ~ Elküldtem vásárolni Améliet. Csak mi ketten vagyunk itt. Szóval nyugodtan beszélhetsz.~ * teszem még hozzá az előbbi gondolatmenethez a gondolataim. Majd továbbra is ölbe tett kézzel várok, hogy végre őméltósága idefáradozzék és leüljön és végre megszólaljon.*
- Post n°75
*Képtelen szólni egyelőre maga előtt összekulcsolja a karját és csak a fejét csóválja. Fogja magát és leül vele szembe. Hallja a gondolatát, de képtelen megszólalni. Bármit mondjon. Tudja jól mi a helyzet, de amikor meghallja, hogy a lány nincs itt elvigyorodik.*~Tudom, hogy a kis vérszívó nincs itt… különben érezném a bűzét..~*Feleli kicsit dühödten majd a foteljénél előre dőlve Jonathan szemébe néz.* - Mit mondjak.. ? Azt, hogy nem tudok ki igazodni a saját testvéremen. Olyan mint egy naiv kiskölyök aki a saját feje után megy? Megbízik egy olyanba aki átverte….?*Teszi fel a kérdéseket, de ezt már Briannel meg az apjukkal is megbeszélte. Igazából van valaki aki még meg szeretne jelenni ezen a beszélgetésen. Christopher ebben a pillanatban áll fel és lép oda a testvéréhez.* - Bele gondoltál abba mi van ha átver?*Teszi fel a kérdését majd felsóhajt..* - Nem védhetem folyton a szárnyadat, de így is úgy is együtt vagyunk*Mondja neki komolyan majd az asztalnak támaszkodik.* - Te is nagyon jól tudod, hogy igazam van és nem csináltad helyesen a dolgokat. Ez az egész nem számít dolog, mert Améie itt van… Victoria sem érdemli meg azt, hogy pattintod e miatt a nem is tudom mi miatt…*Komolyan egy lány miatt veszekednek és ezt Chris se fogja fel. Igazából megbeszélni akarja a dolgokat, de most nagyon megmakacsolta magát.* - Legszívesebben kivágnám innen azt a vérszívót. Semmi keresni valója nincs itt. Hogy bízhatsz meg benne?*Újabb kérdést tesz fel szét tárt kezekkel, és nem tudja mit érez jelenleg.* - Legalább messzi boltba küldted remélem…*Céloz arra, hogy nem mozdul el itthonról..*