Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Szülősegély

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Szülősegély Empty Szülősegély

  Témanyitás by Rebecca Taylor Pént. Május 24, 2013 5:19 pm

  Ezt a topikot arra szánnám rá, hogy segítsek oldani a szülőkben lévő bizonytalanságot vagy ellenállást azzal szemben, hogy interneten megismert idegenekkel kerülsz kapcsolatba.

  Tapasztalat - szerencsére nem személyes - hogy sokan nem díjazzák a szerepjátéknak azon oldalát, ahol először személyesen is találkozunk, hiszen "ki tudja, kivel akadsz össze az interneten". Nem mondom, teljesen aláírom, hogy igen erős alapjuk van erre, és tényleg nagyon kell vigyázni. Azonban ezzel sokszor meggátolják az egyébként igen jó barátságok kialakulását is, így ezen szeretnék most egy kicsit segíteni.

  Első sorban a következőt üzenem a szüleiteknek:
  A Fyront voltaképpen tinédzserek alkották meg, találták ki, és működtetik. (Kivétel Rilla, aki idén huszonhárom éves.) Igazi közösséget szeretnénk formálni mindebből, és nem szándékszunk bármilyen módon kihasználni vagy rossz útra terelni senkit. Az oldalnak van egy része, ahol több bemutatkozás is olvasható, többek közt az enyém, egy másik adminé és egy alapítóé, így innen is meg lehet ismerni minket. Szeretjük a társaságot, és szeretnénk támaszt nyújtani mindenkinek, aki esetleg a saját környezetében, lakóhelyén nem talál barátokra, de itt, más fiatal írók, hasonló érdeklődésű emberek között igen.

  Engem személyesen megtalálhattok facebookon is, amennyiben valaki szeretné, szívesen elküldöm a profilom linkjét is, hogy be tudjatok azonosítani, valamint a Fyron Akadémiának is van egy hivatalos oldala facebookon, ahol találhatóak képek a korábbi találkozókról.

  Skype címem, e-mailes elérhetőségem megtalálható a profilomban, valamint a telefonszámomat is szívesen megadom, sőt, amennyiben én szervezek egy tábort vagy találkozót, minden alkalommal szerepelni is fog. Skype-on is fel lehet hívni, valamint a webkamerás hívás is megoldható.

  Ha esetleg valahol végképp nincs meg a bizalom, akkor szívesen vállalom, hogy megbeszélünk egy időpontot, és odautazok, hogy a szüleitek megismerhessenek, és láthassák, hogy kiknek fognak a közelébe engedni. Nekem nem gond az utazgatás, mert a szüleim megengedik, úgyhogy - és most nagyon bátor leszek - szükség esetén akár az ország másik felébe is el tudok utazni.

  Nagyjából ennyi, ha esetleg valaki itt szeretne kérdezni, azt is nyugodtan lehet, itt is, meg bármilyen más elérhetőségemen is Smile


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:18 pm