Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

4 posters

Baltazaar birtok

Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar
    .::Városi Lakos::.

Baltazaar birtok - Page 2 Empty Re: Baltazaar birtok

Témanyitás by Laschan Baltazaar Pént. Feb. 26, 2016 9:29 pm

- Hát igazából nem nagyon tudom *von vállat, amikor a testvéreiről kérdezik.* - Gondolom a suliban vannak, de amikor nem járnak erre, nem nagyon követem, mi van velük *nevet fel. Hát igen, van bőven dolga anélkül is, hogy a tesóin lógna. Szerencsére társaságnak sincs rájuk szorulva, hiszen a suliból meg a városból elég sok barátja és ismerőse van, szóval mindig van kivel lennie. Persze amikor Esteron vagy Marilion beteszik a lábukat a házba, azért azonnal letámadja őket, hogy kiderítse, mi a helyzet velük.* - Egy továbbképzésre intéztem a regisztrációt, ilyen feltalálós-informatikai jellegű dolog, leginkább azzal voltam elfoglalva a héten. Ha minden jól megy, jövő héten kezdődik a tanfolyam, úgyhogy kíváncsian várom, mi lesz *magyaráz, miközben magának is szed, és hozzálát a vacsorához.* - Te gondolkoztál már arról, merre akarsz tanulni? Mert hát gondolom nem nagyon van bármi, amit ne tehetnél meg, annak a lányaként akinek a lánya vagy *vigyorodik el.* - Meg hát elég sok mindenben jó is vagy, szóval...
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Pént. Feb. 26, 2016 9:52 pm

- – Gondolom, hogy a suli kikészíti őket elég nehéz tud lenni az biztos néha gondolom Esteron hogy megbírkózik vele.*Gondolkozik el hiszen alig látja Esteront is és jó lenne vele találkozni.Amikor az iskoláról kérdezik válaszolni tud.* - Persze. Fyronra szeretnék menni már ha apa enged a bátyám után menni.*Nézek rá miközben bírkózom le a falatot. Elég finoman főz és ízletes az étel is. Laschan ügyes kezű nem hiába bírom a srácot megkedvelem.* - Miért te? Úgy gondolom ezekkel a képeségekkel amikkel meg vagyok áldva talán bele illek a Fyron Akadémia világába. Helyt tudnék állni csak nem tudom, hogyan fogom ezt az egészet túl élni. Bár erős vagyok úgy hiszem.*Gondolkozok filozófálás közepette.* - Te merre felé gondolkozol? Jó lenne egy felé menni tovább. Nem?*Kérdezem tőle, majd eszembe jutott valami.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Pént. Feb. 26, 2016 10:13 pm

- Ja, hát biztos nem lehet könnyű nekik *bólogat. Aztán ugye rá is térnek a továbbtanulásra, ami már érdekesebb témának bizonyul, mint Laschan bátyjai.* - Ó, az király *vigyorodik el.* - Michael biztos elenged, még csak azt sem mondhatja, hogy az nem biztonságos, még a közeledben is lenne, meg hát maga Fyron is elég biztonságos. És igen, teljesen biztos vagyok benne, hogy képes leszel helyt állni *mosolyog a lányra kedvesen. A következő kérdésre megvonja a vállát.* - Hát, igazából én Fyronra biztosan nem fogok menni, már csak azért sem, mert túl idős vagyok hozzá. De annyira nem is vágyok rá, felesleges megerőltetésnek érzem a magam számára *vigyorog.* - De az biztos, hogy Qarinban maradok, nagyon szeretek itt lenni. Úgyhogy egyelőre ez a képzés, aztán majd meglátjuk.
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Pént. Feb. 26, 2016 10:23 pm

- – Hááát. Fyront megszerettem még ha apa szerint veszéélyes és tartja a kiselőadásokat arról, hogy így kell vigyázni úgy kell vigyázni. Városban is vannak idegenek hiszen hányszor voltam és vagyok kíváncsi? Természetemből fakad, de hát ismersz Laschan. Nagyon régóta. Mindig is kíváncsi természetű voltam és talán ha azt nézzük akkor még vagyok is. Nem változik valami.*Magyarázom a fiúnak hiszen ami érdekel azt megtalálom illetve az talál meg engem bár ha azt nézzük Castin bajba keveredése melyik irányba mutat?* - Bár hogy Castin bajban van nem tudom eldönteni megtalált e. Vagy nem tudom. Mindegy is ez is filoziálás része.*Magyarázza tovább.* - Te nagyon finoman főzől mint mindig! Szakácsnak kéne tanulnod.*Magyarázza neki hiszen tényleg jól főz Laschan és illik hozzá is. Laschan Baltazaar mesterszakács. Kíváló fokozat lenne a számára.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Pént. Feb. 26, 2016 10:39 pm

- Hát ő az apád, az a dolga, hogy aggódjon érted *mosolyog Lizzie-re. Igazából érti Michaelt, noha szerinte is egy kicsit túlzásba viszi a folytonos szónokolást és aggodalmaskodást. Azért mégiscsak egy apa.* - Szóval persze, igazából a városban sem vagy nagyobb biztonságban, úgyhogy igazából hacsak nem akar bezárni valami torony tetejére mint Rapunzelt, akkor nem nagyon fog tudni ennél távolabb tartani a bajtól *nevet fel. Azért nem hiszi, hogy az angyal ilyesmikre vetemedne, azért azt ő is biztosan tudja, hogy nem lehet egy tizennyolc évest csak úgy bezárni. És hát igen, Lizzie egyébként is nagyon kíváncsi típus, amit már Laschannak is volt szerencséje megtapasztalni, úgyhogy rá ez pláne igaz.* - Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és Castin biztonságban előkerül *komolyodik el, és az asztalon átnyúlva megszorítja Lizzie kezét. Egy pár pillanatig így is marad, aztán zavartan elengedi, és a torkát megköszörülve visszafordítja a figyelmét a vacsorára.* - Köszönöm *vigyorodik el, amikor a főztjét dicsérik.* - Igen, az sincs még kizárva, hogy ebben a szakmában is szerencsét próbáljak *bólogat, és hát igen, mivel nagyon szeret is főzni, és elég jól is megy neki, szóval lehet, hogy nem ártana ezt a tehetségét minél jobban kamatoztatnia.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Pént. Feb. 26, 2016 10:46 pm

- *Tudja Laschan tényleg kíváncsi vagyok. Amit szeretnék azt megtapasztalni azt meg is tapasztalom. Rá adásul arra gondolok, hogy kíváncsi természetem révén sokat kerülök bajba. Nem baj néha viszont valamikor ez hátrány is. Talán ha hátrány lenne akkor megfutamodnék, de sosem tettem meg ezt. Ugye bár. Nem vagyok gyáva kutya.* - Szakácsnak tényleg jó lennél. El is fogadnék egy ilyen kedves és ügyes fiút..*pirulok el hiszen mindig zavarba jövök ha véletlen bókolni kezdek. Játékosság.* - Mit gondolsz mennyire vagy jó a bírkózásban? Tudod, hogy szeretem magam megméretni főleg evés után.*Kaccsintok rá.* - Egyébként meg eszembe jutott az, hogy jó lenne valami közöset csinálni például a főzés se lenne rossz dolog de azt már nem mit gondolsz. Valami ötlet?*Teszem fel a kérdést hátha van valami eszébe.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Pént. Feb. 26, 2016 11:00 pm

- Köszi *vigyorodik el zavartan, majd gyorsan lenyeli az utolsó falatot a tányérján. Voltaképpen elég vicces, ahogyan egymás körül szerencsétlenkednek most már kábé két éve, de igazából olyan szempontból nagyon jó, hogy elég jól ismerik egymást, és kényelmesen volt idejük mindent megtudni a másikról. És hát ha Laschan teljesen őszinte magával, el kell ismernie, hogy egyre többször időznek el a gondolatai Elizabeth körül.* - Hát először is segíthetsz elmosogatni *nevet fel jókedvűen Lizzie ajánlgatására.* - Aztán megnézhetnénk valami filmet, és talán addigra kiheverem a vacsit, és még a végén olyan jó kedvemben találom magam, hogy birkózok veled *vigyorog. Mindenesetre ő most mosolyogni biztos fog, de aztán onnantól Lizzie-nek erős befolyása van arra, hogy merre megy tovább az este.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Pént. Feb. 26, 2016 11:08 pm

- A mosogatásra oké, azt mondom mehet. De figyelj! a bírkózásban nem hiszem. Ott megvernélek!*Mondom neki vigyorogva. Egyébként meg filmnézés meg mindenféle dolog jól jöhet ebben a lány simán benne van. Jó kedve van ha Laschannal töltheti az estét olyan aranyos vicces.. romantikus talán..!? inkább romantikusnak inkább még nem lehetne mondani, de aranyos és jó féle este igen. Sokat gondolkozik el rajta. Sőt ő ragaszkodik Laschanhoz, de ezt nem mondta még neki, de talán nem is fogja. Ki tudja majd az idő eldönti. Elizabeth zavarban van hogyha a közelében van pedig nem egyszer voltak így együtt. Mosogatásnál egy két vízet sikerül a srác arcába cseppenteni, mókásan vegye a humort. Persze jó keddvel legyenek a dolgokhoz.* - Valahogy nem tudom.. Jól el lehet veled tölteni az estéket. Mindig is ilyennek képzelem az estéket ha egy fiúval vagyok. Vagy is szeretnék lenni és hasonlókat képzelek el, de egy rész mindig zavarba ejtő.*Magyarázom a srácnak, de mielőtt filmezés jönne persze sikerül lebírkóznom. Úgy is, hagyja magát hiszen tudom nem vagyok erős leányzó. Csak a látszat.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Pént. Feb. 26, 2016 11:32 pm

- Hát látod annak elég nagy a valószínűsége *nevet fel.* - Én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod *vigyorog. Ezek után ugye kollektív mosogatásba kezdenek, és hát nem csak az edények, de ők is kicsit vizesek lesznek, mert hát nem bírják ki egy kis vízi csata nélkül. A birkózást viszont végül megejtik még a film előtt, de hát persze Laschannak nem sok esélye van: a saját bevallása szerint sem kimondottan profi az ilyesmiben. A lány megjegyzését viszont egy nagy köhögésekkel rejtett vörösödéssel reagálja le. Jaaa, szóval elég jól megy eddig az egymás körüli beszédkészség felkutatása... nem. Végül feltereli a lányt a szobájába, mert szerinte ott a legkényelmesebb filmet nézni, meg persze felhozza a laptopot, némi üdítőt meg egy tál rágcsálni valót a mozi mellé. A laptopot az ágy végébe teszi, ráköti a hangfalra, aztán elkezdi mutogatni Lizzie-nek a filmeket.* - Van egy csomó rajzfilmem, Disney meg Dreamworks meg Pixar, főleg, meg pár akciófilm... ja meg fantasy-k, Harry Potter széria, Gyűrűk Ura, Varázslótanonc, ilyesmik. *A tényleges választást a lányra bízza, majd ha megvannak, lekapcsolja a villanyokat, és az ágy háttámlájának dőlve nézni kezdi. Persze folyamatosan kommentálni fog meg ilyenek, és hát valószínű az is, hogy Lizzie-t többet fogja nézni, mint a filmet.*

// FAGY //
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 5:19 pm

*Elizabethnek ez az este az egyik legjobbnak titulálja. Pesze vannak jó estéi, de Laschannal még is csak különösebb. A mosogatásba belekezdenek és igen valószínűleg a bírkózásba is. Viszonylat csapat munkával hamar megcsinálják és minden más is vizes lett úgyhogy a lány gyorsan fel is törölte a vizet. A film választásra elmosolyodik.* - Végül is ha maradhatok éjszakára már pedig remélem, hogy igen.*Kaccsint.* - Kezdjünk egy Harry Pottert mad aztán ami alakul. Tudod jól érzem magam nem szeretném, hogy véget érjen ez az este.*Mosolyodok el és igen. Reméli azt, hogy a fiú is így gondolja. Lizzienek szokása, hogy órákig beszéljen ha nem kötik le valamivel.* - De ha gondolod akár egész este beszélgethetünk. Tudod, hogy szeretek mindenről beszélni.*Mondja Lizzie majd egy párna a kezébe akad és a fiúra dobja majd ártatlanul ránéz mintha mi sem történt volna. Jelezvén, hogy harcara kész bármire.* - Disney mesékből dzsungel könyve, oroszlán király jöhet szóba. Más nagyon nem.*Régen nézett meséket, de mostanában a Grimmre meg a krimikre asszociál. Sok sorozatot néz, de ezek a legfontosabbak amiket nézni szokott.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 5:28 pm

- Persze, hogy maradhatsz *nevet fel Laschan, majd bólogatva előkeresi a Harry Potter mappáját.* - Hát, filmnézés közben is lehet beszélgetni *von vállat.* - Én legalábbis szoktam, mint azt már biztos észrevetted *vigyorodik el. Hát igen, Laschan száját nem nagyon lehet befogni filmezés közben, az a típus, aki mindenre megjegyzéseket tesz, és mindig van valami mondanivalója erről vagy arról a helyszínről, színészről, szereplőről, satöbbi. A párnát nevetve visszadobja Lizzie-nek, majd, ha nem alakul ki komolyabb párnacsata, elindítja a filmet.* -Az örök klasszikusok *mosolyog.* - Képzeld én a Dzsungel könyvének nagyon-nagyon sokáig csak a második részét láttam, nem is tudom miért... Ja, igen, csak az volt meg otthon. Szóval nagyon sokáig csak azt láttam, aztán amikor megnéztem az elsőt, totál úgy voltam vele, hogy oké, de... a második annyival jobban tetszik mint ez *nevet. Aztán odafordul a filmhez, hogy most már tényleg elkezdjék nézni, de hát igazából valahogy nem annyira oda figyel... Sokkal inkább a mellette ülő lányra. Ezért kicsit csendesebb is, mint lenni szokott, mert nem nagyon veszi észre a kommentelhető dolgokat.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 5:54 pm

*Feltűnik neki, hogy a fiú szokatlanul csendes film alatt. Nem is tudja mivel álljon neki. Kicsit el is pirul hiszen zavarban van a lányzó, de örül neki, hogy vele töltheti az estét.* - A Dzsungel könyve pedig egy nagyon érdekes és jó mese. A filmről nem nyilatkozom, mert az nem tetszett.*Válaszolja neki majd a Harry Pottert elkezdik ugye nézni a párnacsatába nem most fognak belekezdeni.* - Hmmm.. Szeretem a fanfictionoket. Főleg a Dramiones történeteket. Egyébként pont összeillenek Hermione és Draco ha nem lettek volna ellenségek.*Válaszolja a nagy csendben és rápillant a fiúra.* - Harryhez meg Cho jobban illik hozzá. Aranyosak voltak amikor csókoloztak.*Mikre nem gondol ez a lány persze próbálja a fiút is szóra bírni.* - Mit gondolsz?*Kérdezi meg tőle remélvén hogy tökéletes választ kap.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 6:08 pm

- Hát, Dracóban elég sok kihasználatlan potenciál volt, szóval igen, van miről írni *mosolyodik el. Ő maga nem olvas annyira sok fanfictiont, néha-néha belefut egybe videók alatt vagy máshol, olyankor pár rövidet elolvas. A Harry-Cho dologra kissé elpirul, és gyorsan elkapja a tekintetét Lizzie-ről, majd megköszörüli a torkát.* - Hát igen, elég jól sikerült jelenet volt, messze jobb mint a Harry-Ginny a hatban *motyogja, láthatóan eléggé zavarban.* - De szerintem igazából egyikük sem igazán illet hozzá. Talán Hermione lehetett volna? Vagy Luna. Vagy igazából nem is lett volna muszáj neki szerelmi szál, mert hát végül is ennyire fontos az a sorozat szempontjából? Nem is tudom, szerintem annyira nem kellett bele... *Igen, eléggé össze-vissza beszél, valahogy a "beszélgessünk romantikus kapcsolatokról" téma nem fekszik annyira úgy, hogy Lizzie itt ücsörög mellette, tök egyedül vannak, a szobában a laptopon kívül nincs más fényforrás...*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 6:29 pm

*A romantika mindig is érdekelte legalább is annyira elbámulta amikor két szerelmes összecsókolózik például, de az is nagyon ritka. Titanicot egyszer megnézte az ő számára túl mű. Ami neki valóságos lenne az, hogyha végre ő vele is megtörténne. Csak bámulja a fiút a helyett, hogy a filmet nézné arra figyel amit válaszol.* - Na igen, de azért ezek a jelenetek nagyon szépek. Hát... Luna érdekes lány az biztos. Nem tudom nem volt szimpatikus se ő sem az apja.. Hermione igen még ő benne reménykedtem, de hát a sors győzőtt. Végül is sejthető volt, hogy Hermione és Ron összejönnek csak az nem volt mindegy, hogy mikor. Végül is voltak helyzetek amikor tényleg utálták egymást, de hát az is hozzá tartozik a kapcsolathoz.*Válaszolja és igen ebben teljesen igaza van legalább is ezt érzi. Cseppett zavarban van ő is, bár elmosolyodik amikor a fiú össze-vissza beszél, nem zavarja ez tetszik neki..* - őőő.. Laschan. szerintem nem a film érdekel minket.*Vigyorodik el célozva magukra majd kuncog is hozzá. Néha szándékosan, hozza zavarba a fiút.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 6:38 pm

- Hát igen, előfordul, hogy az is része *bólint, nem igazán tudva hova nézzen vagy mit mondjon. Ilyen is ritkán van, bár az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő. Persze gyanítja, hogy Lizzie direkt hozza ilyen szituációkba, és hát egy része elég hülyén érzi magát, hogy húsz évesen egy tizennyolc éves lány ennyire össze tudja zavarni, de hát igazából nincs túl sok tapasztalata, szóval tulajdonképpen nem meglepő. A következő megjegyzésre hatalmas zavarában Elizabeth-re téved a tekintete, és ott meg is marad, úgyhogy bármi válasza lett is volna, ebből végül csak ennyi kerül napvilágra:* - Öööö... *Laschan leginkább annyiban mozdítja előre a helyzetet, hogy kicsit elvörösödve (szerencsére a sötétben ebből nem sok látszik) bámulja a lányt, és próbálja rávenni az agyát, hogy adjon már neki valami használható ötletet.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 6:47 pm

*Csak kuncog az egyes helyzeteken a lány, de aranyosnak találja Laschant. A szíves és az esze azt diktálja gyerünk kislány tedd meg. Ennyire szerencsétlenek nem lehetnek. Elmosolyodik majd végül az "őőő" megszólalás után megfogja a fiú vállát és az ajkaik összeérnek. Persze hogyha Laschan is úgy akarja. Nem hiába erre már nagyon régóta várt és tényleg nem a film hanem részben, hogy a fiú közelében legyen. Mióta megismerte egyre inkább érezte, hogy közöttük más lesz minden. Igen.. nagyon más és ennek java részt nagyon örül. Mindennél jobban hiszen szeretné ha lenne közöttük valami, de nem a fiú lépett hanem ő. Nem fog várni abban a tudatban, hogy mikor lesz valami. Gyönyörű az este majd ha abba hagyták nem is szól a lány semmit, teljesen bele van vörösödve s zavarban van.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 7:02 pm

*Amikor a lány megcsókolja, végre felszakad benne az a gát, ami megakadályozta benne, hogy bármilyen lépést is tegyen, úgyhogy szorosabban magához húzza a lányt és viszonozza a csókot. Aztán elengedi, és ő maga is elvörösödve, zavartan, de nagyon boldogan vigyorog.* - Szóval akkor mondhatjuk, hogy ez átminősült egy randivá? *nevet fel halkan. Ő a maga részéről még jó néhány percig csak ül és Lizzie-t nézi és vigyorog, próbálva feldolgozni az élményt, de aztán lassan sikerül lekeverednie a csillagok közül, és gondolkodni kezd.* - Mit gondolsz, mit fognak szólni ehhez a... az apád, a rendes és fogadott bátyáid, gondolok itt főleg Patric-re, akitől őszintén szólva eléggé kiráz a hideg, az a csávó nagyon ijesztő tud lenni... Na nem mintha apádról azt hinném, hogy egy ártalmatlan kiscica *nevet zavartan. Hát igen, Lizzie nevelő szerepű szerettei elég... védelmezőek. És eléggé aggresszíven védelmezőek.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 7:22 pm

*A megcsókolásra csak annyit, hogy végre nem sikolt minden egyes porcikája arra, hogy Laschant szeretné minden egyes percben. Szóval örül és boldog is egyben. Amikor Laschan magához húzza szinte egyre hevesebben ver a szíve és nagyon örül neki. Majd ugye elengedik egymást s ő is a fiút bámulja s nem jön ki egy hang sem a torkán.* - Azt hiszem igen.*Válaszol zavartan majd a kérdésre felpislog. Nos igen. volt néhány érdekes kapcsolata.* - Szerintem nem lesz gond. Pat miatt ne fájjon a fejed valószínűleg bírni fog téged.*Igen Patric több ezer esetben hullaként kinyírta az ismerőseit. Nos Laschanhoz ha hozzáér akkor örök harag. Fontos számára a srác.* - Egyébként is Patric egy időre nem kerül elő. Valahol egy másik helyen tartózkodik még én sem tudom elérni csak látom őt.*Fejezem ki magam hiszen tudja Laschan is nem szeretem azt, hogy nem látom a szeretteimet akik fontosak nekem.* - Ne fájjon a szíved. Apával sem lesz semmi bár Darioth elég érdekes. ő benne például nem teljesen bízom, pedig az egyik részem mintha ismerné a másik nem annyira. Lehet én vagyok a hülye, de valami eltünt belőlem.*Ezt érzi a lány és fejezi ki magát hiszen Darioth mellett az érzések nem olyanok, hogy elfogadná. Talán mert az "isten" is úgy akarja.* - Félek, hogy apával valami baj lesz.*Vagy arra nem gondol, hogy ő vele lesz gond? Saját magával.. azt hiszi Elizabeth, hogy biztonságban van.* - Bevallom neked, téged féltelek Aysentől. Rokonoktól nem, de a legnagyobb ellenségemtől igen is féltelek.*Mondja ki végre ezeket a szavakat s egyre könnyebbnek érzi magát.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 7:34 pm

- Ó *torpan meg, amikor a lány megemlíti, hogy mi van Patric-kel. Megszorítja a lányt kezét; tudja, hogy mennyire ragaszkodik a sráchoz, és biztos benne, hogy rossz lehet nélküle. Persze a bátyjáról már tudott, mert ez már korábban szóba került, de Patric valahogy nem. (Valószínűleg mert Laschan Patric után annyira nem érdeklődött. Ahogyan áttérnek a Darioth témára, ráncolni kezdi a homlokát.* - Fura. Hiszen már elég régóta ott lakik nálatok nem? Én nem is emlékszem arra, amikor még nem volt ott, szerintem amikor megismerkedtünk, már ott élt. És hát úgy tűnik apád eléggé bizalmas vele, nem? *Amennyire ő látta, ők ketten együtt vannak, és hát nem ezért vagy azért, de ha Michael arkangyal kitüntet valakit a bizamával, az már csak-csak egy elég jó alak, nem? Persze Laschan nem igazán gondol arra, hogy arkangyal kaliberű lények is hozhatnak rossz döntéseket, de ő nem igazán érti, Lizzie miért nem bízik Darioth-ban.* - Engem sose félts. Egyébként is nem muszáj mindenkinek tudnia, ha szeretnéd, titokban is tarthatjuk *javasolja, és megfogja Lizzie kezét.* - Persze nem a rokonaid előtt, hanem úgy egyébként. Ha ez megnyugtatna.
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 7:53 pm

*A ragaszkodás annyira egyértelmű Pat felé, hogy szinte bármit meg tud osztani vele nem tud megharagudni rá. Szóval szeretné ha vissza is jönne. A kéz szorításra vissza szorít és örül is neki. Ők ketten remek párost fognak alakítani és talán az egyik nehéz teher le került a válláról. A másik még ott csücsül. Hallgatja Laschant majd összeráncolja a homlokát.* - Igen? De miért van az, hogy az én bizalmam megrendült? Nem világos valami.. olyan mintha nekem nem lenne a részem Darioth pedig valahol tudom, hogy az.*Válaszolom neki és igen de javu érzés. Majd a titokban tartásra oda hajol és puszit ad az ajkára.* - Nem kell titokban tartani már elég régóta vágytam és vártam erre. Szerintem remek alkalom arra, hogy új esélyt kapjak az élethez.*Feleli a lány és igen ő ezt gondolja. Laschan lenne a srác az oldalán aki mellett el tudja képzelni a létezését.* - nézd őszinte leszek. Nem érdekel ki mit mondd. Aki nem ismer téged vessen magára, mert egy csodálatos srác vagy aki remekül tud főzni és hatalmas szíve van mindenki felé. S megérdemli a boldogságot.*Feleli neki majd szorítja a kezét a srácnak.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 8:02 pm

- Hm. Nem tudom. Vele próbáltál már beszélni erről? Vagy Michaellel? *kérdezi. Hátha velük sikerülne többre jutni, igazából ő nem sok mindent tud kezdeni a problémával. De furcsának mindenesetre kimondottan furcsa.* - Ahogyan szeretnéd *mosolyog a lányra, közben egy intéssel felkapcsol egy kisvillanyt, mert elkezdte zavarni, hogy nem látják egymást rendesen. A film még mindig megy a háttérben, de mivel nem olyan hangos, nem nagyon foglalkozik vele. A dicséretre zavartan elmosolyodik és megpuszilja a lányt.* - Engem csak az érdekel, hogy te mit gondolsz rólam, meg az, hogy senki ne próbáljon elkergetni a közeledből *nevet fel.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 8:40 pm

- Nem próbáltam beszélni, nem is merek apával, mert túlságosan is kötődik Dariothhoz.*Sóhajtok. Majd igyekszik mindent kikerülni és válaszolni arra a kérdésre amit a srác kérdezett elmosolyodik. Megpuszilja majd elgondolkodik.* - Azt gondolom, hogy egy lusta nem törődő srác vagy..*Mérgesedik el pedig csak megjátsza magát.* - Okos, vagy tehetséges. Kedves és aranyos. Szerethető és valamilyen oknál fogva jobban ragaszkodom hozzád mint amikor megismertelek az elején. Nem kell mondanom, hogy szerencsés vagyok hiszen amit szeretnék és akit az oldalamon szeretnék te lennél.*Feleli a lány teljesen őszintén és ez neki végre nagy megkönnyebülés. Talán régóta el akarta mondani neki, de sosem sikerült.* - S te mit gondolsz rólam?*Vissza kérdez ha már a őszinteségről van szó.*
    Laschan Baltazaar
    Laschan Baltazaar

Témanyitás by Laschan Baltazaar Vas. Márc. 06, 2016 8:55 pm

- Nem hiszem, hogy van olyan probléma, amivel nem fordulhatnál hozzá *mosolyodik el. Hát igen, Michael rajongással felérő szeretetét a lánya irányába nehéz lenne nem észrevenni, és hát Laschannak is feltűnt. Szóval biztos benne, hogy Lizzie nyugodtan fordulhatna hozzá, még akkor is, ha ilyen kényes ügyről van szó.* - Szörnyű *tettet szipogást Lizzie szavaira, aztán boldogan vigyorogva hallgatja tovább a lányt. Amikor visszakérdeznek, a vigyor kedves mosollyá alakul.* - Azt gondolom, hogy egy gyönyörű, értelmes, bátor, és az életet a végtelenségig élvező lány vagy. Magamról meg azt, hogy a világ legnagyobb mázlistája *nevet fel jókedvűen. Aztán elkomolyodik, és megsimogatja a lány arcát.* - Szeretlek. Már jó ideje, csak nem volt hozzá bátorságom, hogy kimondjam.
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Márc. 06, 2016 9:21 pm

*Annyira hevesen ver a szívem, hogy leírni nem tudom mennyire vagyok boldog. Talán ez életem legszebb estéje. A szeretlek szóra megölelem szorosan és nem akarom elengedni. Szerencsés vagyok.* - Én is szeretlek. Köszönöm, hogy itt vagy nekem.*Mondom ki neki és elmosolyodom.* - Igen feltünt, hogy te is zavarban tudsz lenni s nem tudsz kimondani dolgokat. Hidd el kihasználtam a lehetőségeket s néhányszor én is direkt hoztalak ilyen helyzetekbe. Ugye nem haragszol?*Jön elő a szép nézés és az angyali szemek.* - Mit gondolsz ne feküdjünk le? Késő van már szerintem nem érdekel minket a film.*Ebben viszont teljesen igaza van hiszen egymással szeretnének foglalkozni végre. Amit már nagyon rég óta várt. Ha lefeküdtek nem szeretné elengedni a fiút érezni szeretné az illatát.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 11:15 am