Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

4 posters

Verhoeven birtok

Naomi Verhoeven
    Naomi Verhoeven
    .::Diák::.
    .::Diák::.

Verhoeven birtok Empty Verhoeven birtok

Témanyitás by Naomi Verhoeven Szer. Okt. 31, 2012 4:55 pm

Egy hatalmas családi ház, ami Naomi Verhoeven tulajdonában áll.

Lakók:

Naomi Verhoeven
    Lora Verhoeven
    Roxane Ardelean
    Pieter Arissen
    Boris Ivanov
    Kilian Bäcker
    Ionatan Vasile
    Bíró Laura
    Adrian Chaput
    Alain Blaise
    Emil Brant
    Kornel Meisner

Vendégek:

Milan Wouters
    Giselle Céline Marceau
    Lora Verhoeven
    Lora Verhoeven
    .::Városi Lakos::.

Verhoeven birtok Empty Re: Verhoeven birtok

Témanyitás by Lora Verhoeven Szer. Okt. 31, 2012 6:02 pm

*Nemrég értek vissza Laurával meg Alainnal Shadowlandből, s talán mondani sem kell, hogy Lora rettentően jól érezte ott magát, szóval most teljesen felpörögve várja az új tanárát, no nem mintha, ha a tanárra lenne kíváncsi… Az egyik gyakorlótermet átalakították a táncórák miatt, így most egy hatalmas hi-fi berendezésből bömböl az Issues az Escape the fate-től, a lány pedig erre táncol a tükrök előtt. Fekete hosszú ujjút és egy térdnadrágot visel. Cipő nincs a lábán, mezítláb ropja, bár inkább gimnasztikának nevezhető, amit csinál. Most épp a szoba közepén megy le kézenállásból hídba, míg odalent a nappaliban Laura és a francia srác elmélyülten társalognak egy-egy vattacukor társaságában. Egyébként jó lesz valamivel levezetnie a feszültséget Lorának, mert hallotta a kiáltást, s felismerte a nevelőanyja hangját, így el kell terelnie valamivel a figyelmét, és ennek nincs jobb módja, mint egy kis testmozgás. Egy időre az edzések úgy is fel vannak függesztve, mert Kilian Amerikában segít a rászorulóknak, na meg Sandy-t üldözik, szóval ilyen szempontból Lorának hirtelen rengeteg szabadideje lett, és azt sem tudja mit csináljon. Szerencse, hogy itt van neki a minden lében kanál Laura, aki egy jó kis programot talált ki nekik magára. Röviden: borzasztóan jól érzi magát az új családjával, és a világ minden kincséért se hagyná el őket. Ráadásul a parkban megismert egy idegen srácot, akiről kiderült, hogy szintén Rontásűző, sőt azt is mondta, hogy ha lehet, akkor csatlakozna hozzájuk. Szóval úgy tűnik végre egyenesbe jön az élete, így próbál minden percet kiélvezni. Eközben hídnál szépen bukfencezik egyet, odalent pedig elő kerül két pakli francia kártya. Nos, Laura úgy tűnik továbbra is gondoskodik arról, hogy ne unatkozzanak a barátai… *
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price
    .::Őrző: Cameos::.

Témanyitás by Alexander S. Price Szer. Okt. 31, 2012 6:33 pm

- Micsoda? Este.. Szerinted olyan állapotban vagyok Robert?*Kérdezi meg New Yorki barátját, aki szintén ide menekült. Még az előző hónapban találkoztak amikor Elizabethelés Meredithel kint jártak már régóta ismeri a srácot „tánc” miatt. A lány kérdően néz a srácra és nem tudja hova tenni. Igen.. a vöröslő szemek eltűntek, de a gyász ott van benne. Miért pont Amerikába ment az apja? Ott volt éppen tárgyalása és hát nem tudja hova tenni a dolgokat.* - Mindig a jó emberek mennek el..*Suttogja maga elé aztán vissza pillant a srác barna szemeire aki nem felel semmit csak átöleli a lányt aki eközben akarórájára néz.* - Jézus el fogok késni…*El felejtette, hogy van egy magándiákja és gyorsan elindult átöltözni a táncöltözékébe.*-Még, hogy nem vagy olyan állapotban…*Szólal meg a srác és a fejét csóválja.* - Jó a tánc lefoglal eltereli a figyelmemet. Most, hogy szünet is van, több időm lenne mindenre, de ezen kívül még sem. Majd beszélünk.*Köszön el majd puszit ad a srác arcára és haloványan rámosolyodik. Felkapja, a sötétkék kapucnis kabátját a fejére helyezi a kapucnit és elindul ki a hidegbe.. nem fázós típus a Démon lány inkább azt rejti el, hogy mi van vele. Nem hiányzik, hogy most összefusson, Iannel vagy bármelyik iskolatársával vagy barátjával. Verhoeven birtok felé tart és közben gondolkozik, mit tervez a napokban.* - Elkezd énekelni közben, berakja a fülhallgatót a fülébe és elindít valamilyen zenét. A Tokio Drift főcím dalát.. aztán a gondolatai az érzelmein forog. Emlékszik mit ígértek neki és természetesen észben tartja, de ez nagyon fáj és senkinek soha nem kívánja ezt még ha meg is született valaki tudja most már milyen az ha elveszít valakit. Ragaszkodó típus akár a ragadozó állatok. A birtoknál kicsit megtorpan..*~Asszem jó helyen járok..~*Gondolja magában és kíváncsi a diákjára, de hát nem sokkal idősebb nála. Igen örül annak, hogy a jó kategóriában vannak hiszen a hétvégén nyerték meg a versenyt szóval van miért büszkének lennie. Odalép a ház ajtajához és bekopog határozottan.* ~Istenem add, hogy normális legyen~*Fél előre és igen van miért..*
    Lora Verhoeven
    Lora Verhoeven

Témanyitás by Lora Verhoeven Szer. Okt. 31, 2012 6:45 pm

*A két fiatal Rontásűző épp belemelegedne a kártyapartiba, mikor kopogtatnak.* - Biztos a magántanár. maradj csak, én kinyitom… *inti le mosolyogva Laura a francia fiút, aki felpattant a kanapéról, hogy ajtót nyisson az idegennek. Laura kecses léptekkel odalejt az ajtóhoz, majd lenyomja a kilincset, és egy elbűvölő mosollyal fogadja a vendéget.* - Hello. Te vagy Emma, igaz? Örülök, hogy megismerhetlek, én Laura vagyok. Lora odafent van az emeleten. Kérlek, ne akadj fenn rajta, ha tapintatlan… Elég nehéz időszakon van túl, így természetes, hogy ilyen az idegenekkel… Ha bármire szükséged van, mi idelent vagyunk Alainnal, oké? *köszönti kedvesen a lányt, és az említett srác is boldogan integet a kanapéról Emmának.* - Nem fogod eltéveszteni az ajtót. A lépcsőtől balra az első szoba… Onnan szűrődik majd ki valami rock, heavy metal, vagy valami sötétebb zene… *Ráncolja össze a homlokát, hiszen ő nem igazán díjazza Lora zenei stílusát, de ez van, el kell fogadnia. Ezek után, ha Emma nem kér semmit, akkor ő visszatelepszik kártyázni, odafent pedig Lora folytatja a bemelegítést. Tudja jól, hogy vendégük érkezett, meghallotta Laura hangját, ahogy egy ismeretlenhez beszél, csak nem hajlandó lemenni. Minek? Úgy is itt fent lesz óra… Akkor minek másszon le? Feleslegesnek tartja. Ehelyett szépen neki futásból szaltózik egyet, és megpróbálja leutánozni azt a rúgást, amit egyszer Killer mutatott neki. Addig se azon töpreng, hogy Laura milyen tanárt szedett össze neki. *
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Szer. Okt. 31, 2012 7:02 pm

*A szám éppen vált, amikor kinyitják az ajtót. A zenét lezárja, füléből kiveszi és bevágja a zsebébe a telefonját. Amúgy nem is magántanár csak akkor vállal ilyeneket, hogyha tényleg olyan a gyerek, hogy nem tud eljárni a Stúdióba. Elvégre, amit tudnak, megtesznek a diákoknak. Amikor köszöntik, csak bólint és eltünteti a gondokat és a helyébe a táncot igyekszik rakni.* - Igen Emma vagyok én is örülök. Remélem nem késtem el, feltartottak.*Magyarázz Laurának, aki bemutatkozik, és újabb mosoly ül ki az arcára. Tapintatlan? Szemet forgat, és igen aggódik ezért.. nem egyszerűen nem tudja azt, hogy milyen lehet a csaj, de találkozott már egy párral. Ha bár a haladó csoportban vannak rosszabbak, de azért meg tudja őket nevelni. Hallgatnak rá. Suliban viszont más a helyzet szóval..* - Rendben köszönöm. Rock?*Vonja fel a szemöldökét és igen furcsállja a kislány zenestílusát. Majd bólint a lánynak, hogy nem kell most semmi elindul Lora szobája felé.*~Jó nagy ház~*Gondolkodik el aztán eléri a szobát a zenét hallja és látja is amikor éppen valamit gyakorol.* - Szaltózásnál figyelj a gyorsaságra, mert hamar eleshetsz.*Jegyez meg egy jó tanácsot és hamar kiül egy mosolyt a szájára. Nem is látszik a gondja és a baja tökéletes álca. Tökéletesen elrejti eredeti külsejét és egyáltalán nem gondol a dolgokra.* - Szia te biztosan Lora vagy. Emmának hívnak, de ezt nyilván gondolom, tudod.*Mutatkozik be a lány, és ha engedik ugye akkor automatikusan beljebb lép.* - Rockra lehet gyakorolni, de táncnál egyenlőre az alapoknál maradjunk oké?*Kérdezz rá illedelmesen ő szereti a rockot, de az óráján egyenlőre valami más szóljon. Ő majd fog összeállítani a lánynak mixeket, amikre tud táncolni szóval és ő szem fogja megúszni az év végi vizsgákat.* ~hm.. nem is vésze~*Azért ne legyél ebben biztos drága Emma.* - Mit tudsz a táncról? Illetve.. rosszul fogalmaztam. Miért szeretsz, vagy szeretnél táncolni?*Teszi fel a kérdést és kíváncsi tekintettel néz a lányra. Igen ő egyből belevág a dolgokba és mindenkitől megkérdezi, aki új. Elvileg az iskola szlogenje alapján a táncban ugye bármit megtehetsz.* - Vannak céljaid?*Teszi fel a következő kérdést és érdeklődve figyel Lorára, hogyha abba hagyta a szaltózást.*
    Lora Verhoeven
    Lora Verhoeven

Témanyitás by Lora Verhoeven Szer. Okt. 31, 2012 7:43 pm

* Laura csak mosolyogva hallgatja Emmát, majd mikor azt kérdi, hogy elkésett-e csak nemlegesen rázza a fejét. Most különben is ráérnek, mert a banda nagyja itthon sincs, szóval Lorának bármikor megfelel. Majd mikor visszakérdeznek a lány zenei stílusára, akkor megint csak biccent. Nem akarja feltartani Lora sejti, hogy megérkezett a tanára. Így hát a szaltózás utána Lora megperdül, és összeszűkített szemmel méri végig Emmát.* - Tudom. Ezt hallgatom három napja *morogja durcásan, hiszen Kilian is ezt magyarázza csak más szavakkal.* - Egyébként jó az egyensúlyérzékem *teszi hozzá mellékesen, hiszen akinek 15 méter magasban kell egyensúlyoznia az nem engedheti meg, hogy rossz legyen a koordinációja.* - Ühüm. És igen tudom, jó a fülem. *Dünnyögi, egyébként nem áll Emma útjába, szóval nyugodtan beljebb mehet a lány nem harap.* - Rendben, bár ez bemelegítés volt *szusszant idegesen, majd kérdőn felvonja a szemöldökét, amikor a táncról kérdik.* - Egy. Mert akkor elfelejtem a gondjaimat. Kettő. A táncmozdulatok egy része hasonlít a harcművészetekhez, amiket szintén kell tanulnom, így a forgásos-pörgéses mozdulatokat is tudom gyakorolni. Három. Mert csak. *Vágja rá kapásból a választ, majd mikor a céljairól kérdezik csak csúnyán néz.* - Bizonyára vannak, és feltehetőleg nem veled fogom megbeszélni *fordítja el a fejét, és végigméri magát az egyik tükörben.* - Akkor el kezdjük, vagy egész este ácsorogni fogunk? *kérdi még mindig feszülten. Hát, elsőre nehéz eset a lány, az biztos.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Szer. Okt. 31, 2012 8:29 pm

*Beljebb is jön, és igen kicsit kritizálja a zenét. Nem szereti, ha a diák olyan zenét hallgat, amitől megvadulhat. Na igen.. Amikor meghallja, hogy beszélnek, csak a szemét forgatja.*~Elizabeth sokkal könnyebb eset~*Jegyzi, meg magában majd utána végig gondolja azt, hogy nem lehet mindenkivel jóban azonnal. Habár magántanár diák bizalmat igyekszik majd kiépíteni esetleg haverságot is. Érdeklődik a lány felől majd egy mosoly ól ki az arcára. * -Értem szóval ez bemelegítés. Táncnál másféléket is fogsz kapni, de keményen kell tanulnod rá.*Mondja a lánynak és igen ő úgy van vele, hogy mindenki a saját céljainak megfelelően használja.* - A tánc a szabadságot adja, és valóban a harcművészeteknél is jól jön viszont tudni kel alkalmazni. Például Capoeiránál is tökéletes nem tudom ismered e azt a harcművészetet.*Kérdezi a lányt és igen érdeklődik felőle és témát terel. Vagyis a gondolatait részben. Amikor csakkal felelnek, felvonja a szemöldökét..* - Azért kell konkrét cél, de tudod, azért neked még elnézem. Majd fél év múlva újra meg fogom kérdezni.*Mondja Lorának és a stílusára csak sóhajt.* ~Még kölyök.. még kölyök.. nem baj változni fog..*Szinte teljesen ebben van, de fogalma sincs milyen ez a kis csaj.* - Ne haragudj csak érdeklődtem..*Egyenlőre még bírja a strapát, de arra csak bólint. Elővesz a bal belső zsebéből egy cd-t majd ha megengedi a lány akkor berakja. Sok féle zenét állított össze szóval.. kezdő alapon azért van benne Hollywood Undead is, de inkább valami könnyebbel kezdi a lány.* - Valamikor, akik első órán vannak azokkal inkább beszélgetni szoktam egymás felől érdeklődni tánc ügyben, de egyébként meg csináld, amit én.*Mondja, a lánynak utána fogja magát és terpeszállásba helyezkedik. A két kezét a mellkasához helyezi aztán a testével valami hullámos mozdulatot kezd csinálni. Aztán a lábaival elkezd aprókat ugrálni aztán csak annyit láthat Lora, hogy a lány breakelni kezd. Azt is tud nem gyengén. Bár ez már haladó szint, viszont igyekszik mindent megtenni Lorának.*
    Lora Verhoeven
    Lora Verhoeven

Témanyitás by Lora Verhoeven Szer. Okt. 31, 2012 9:12 pm

*Arról nem tehet, hogy a jelleme nem felel meg Emma igényeinek, és persze arról sem, hogy nem egy Elizabeth-féle úrikislány. Ő Rontásűző, erre nevelik, és egy Rontásűző úgy beszél, ahogy akar, úgy viselkedik ahogy akar, és magasról tesz arra, hogy mit gondolnak róla. Nem fog finomkodni, ha ez távol áll tőle, Emma szokjon hozzá. Lora ilyen, nem fog megváltozni. Aztán Emma következő szavaira felvont szemöldökkel néz rá.* - Amíg nem balettos-tütüs zenéket adsz, addig mindent elviselek. A kemény tanulás meg nem áll távol tőlem, sőt kifejezetten jól bírom a terhelést, szóval jöhet. *Beszél lényegre törően, majd a szabadságra felszusszant.* ~ Hol volt az az szabadság, amikor bezárva tartottak egy házban? Szerinted a tánccal kiszabadultam volna abból a házból? Akkor hülye vagy. *Mélyed el a gondolataiban, majd a harcművészetre csak húzza a száját.* - Zsinórban hármat tanulok, közte van. Tudod te egyáltalán hova jöttél és kit kell tanítanod? *Néz rá kérdőn miközben egy fintor ül ki az arcára. Verhoeven. Eléggé elhíresült név, akár csak a Wouters, vagy Bäcker. Elég sokan híres Rontásűző név, nem hiszi, hogy egyiket se ismeri ez a csaj.* - Igazán nagylelkű vagy, hogy elnézed nekem azt, hogy nem veled fogom megosztani a céljaimat. *Mosolyog negédesen a másikra, s mégis van valami hátborzongató abban a mosolyban. Arra, hogy ne haragudjon csak megrázza a fejét, és a gondolataival kinyitja a cd-tartót Emmának. * - Nos, nem tudom mondták-e, de én nem vagyok egy önfeledten cseverésző fruska *húzza el a száját, majd mikor azt mondják, hogy utánozza a másikat csak összefonja a karját, és megvárja amíg Emma megmutatja mit kéne csinálnia. Aztán mielőtt kérdezhetnék, hogy miért nem egyidőben gyakorolt vele, akkor szó nélkül, tökéletesen leutánozza a csaj mozgását.* - Így gondoltad? *kérdi miután ismét kiegyenesedett. Nem okoz neki nehézséget, hogy leutánozzon másokat, sőt élvezi csinálni.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Szer. Okt. 31, 2012 9:34 pm

*Hát Emmát nem éppen a legjobb kedvében találta, szóval legszívesebben fogná, magát aztán máskorra tenné az órát. Lehet az lesz..* - Jól van.*Vágja rá, de ő lelkesen szokott órát tartani nem menet rend szerűen akár a robotok. Szóval csak csendben dünnyög maga előtt és elkezd kicsit fel lejárkálni. Mi jár a fejében? Hiába a lány mindig pörög és életvidám hát nem tehet róla. Az életet élvezi és ő sem fruska, de azokat is tudja kezelni és néhány barátnője is ilyen.* - Azért kerestek meg, mert táncolni szeretnél, Idefigyelj ez az első napod és máris úgy pattogsz mintha te lennél a királynő. Mindenkinek lehetnek rossz napjai és tudod, egyáltalán nem vagyok az a robot lány, hogy csináld, ezt csináld azt. Én állítom össze a táncórai anyagodat, én fogom megmondani mit, fogsz csinálni az órán. Ha ez nem tetszik fel is út le is út világos? Nem vagyok az a naív, de ha nem tetszik, a rendszer kereshetsz más tanár. Elvégre, aki harcművészetire akarja, a táncot van 2 összesen. Szóval nem azért fizetnek, hogy te pattoghass, ha tényleg érdekel a tánc, akkor csináld légy szíves.*Utána belekezd, egy mozdulatba aztán kéri, kövesse, hiába nem kellett neki a tegnapi nap, de ezen nem tud változtatni. Aztán látja, hogy csinálják, utána arra csak bólint, de elég komoran néz a lányra. Legszívesebben sírna, de egyszerűen most valahogy nem bírja..* - Igen valahogy így, de még csiszolni kell rajta. Figyelj ezt is rengeteget kell tanulni és felkészülni rá. Tudod, az embernek mennyi idő mire megtanulja?*Kérdezz rá, de utána csak bámulja Lorát, de egyszerűen képtelen megmutatni a következő mozdulatot.* - Figyelj, Laurával megbeszélem, a következő órát nekem ez most nem megy, ne haragudj.*A cd.-t ott felejti, aztán elköszön Lorától és lebattyog a lépcsőn. Kikészült a csaj viselkedésétől, de sok minden közre játszik és nem tudja elterelni a gondolatait. Ahogy leér oda lép a szemével keresni kezdi a lányt.* - Ne haragudj.. Nekem a mai nap nem fog menni mit szólnátok a hétvégéhez?*Kérdezz rá és igen a zaklatottság mostanra látható is a csaj arcán. Aki ismeri, az tudja, hogy Em nem ilyen. Ha megbeszélték a dolgokat, akkor természetesen fogja magát és elköszön, tőlük aztán elkezd sétálni Qarinban és valahol a városligetben leül egy fa alá aztán dob egy sms-t Először a srácnak Robertnek, hogy minden rendben van, bár nem a megfelelő állapotban és éppen kint sétál valahol, és egy kis magányra vágyik szóval egyszer csak érkezik.*
    Kornel Meisner
    Kornel Meisner

Témanyitás by Kornel Meisner Szer. Márc. 13, 2013 6:25 pm

*Szemerkél az eső, de ez engem, minket nem érdekel. Kiliannal állok a ház udvarán, és egymással farkas szemezünk. Bäcker sokkal idősebb nálam. Vén róka a szakmában, viszont hátrányos tulajdonságainak egyike, hogy könnyen felbosszantható és túlbecsüli önmagát. Ma ő az ellenfelem. Ellene kell kiállnom, és addig nem mehetünk be míg nem győz az egyikünk. A hátamra tapad a fekete felsőm, tekintetem pedig folyamatosan a környéket pásztázza. Hogyan győzzek? Támadjak, vagy védekezzek? Hogy csináljam? Nyelek egyet. Kilian magabiztosan ropogtatja az ujjait, majd kezébe veszi súlyos kardját, és negédesen rám mosolyog. Felém vakkant valamit. Nem értem. Nem érdekel. Hátranyúlok, hogy a hátamra erősített tokokból előhúzzam a fegyvereimet. Két, karcsú ezüstösen ragyogó penge, eredeti svéd fegyver. Vas markolatára szarvasbőr van csavarva, pengéjén pedig egy hosszú, fekete minta kanyarog. Még apámtól kaptam annak idején. Jó fegyver, hű társam a csatákban. Halkan felsóhajtok, hátracsúsztatom a bal lábam, hogy felvegyem az alapállást, Kilian követi a példámat. Az eső egyre sűrűbben hullik alá. A hajam teljesen elázott, vizes csomókban tapad a fejemre. Néhány eső csepp gördül le az arcomon. Látom, ahogy megcsillannak Kilian szemei, és elrugaszkodik egykezes kardját forgatva. Gyorsan kapcsolok, kivédem a támadást. A jobb kezemmel Kil oldala felé suhintok, de ő elhajol. Újabb csapást mér, a bal kezemmel hárítom. Előrelendülök. Lecsapok az egyik karddal, sikerül félrelöknöm Kilian fegyvertartó kezét. A másikkal oldalba kapom a társamat. Felüvölt fájdalmában. Az én kiképzésem jóval szadistább, mint Emilé, vagy Loráé. Az én csatáimban kötelező sebeket szerezni, vagy ejteni. Kil az ajkába harap, és haragjában teljes erőből lesújt rám. Két karddal alig bírom hárítani. Hátracsúszok. Próbálom megtartani az egyensúlyomat, de elesek. Belezuhanok a sárba. Kil rám szegezi a fegyvert. Nem adom fel. Odébb lököm a lábammal, majd felugrom, és megvágom a karját. A kardja messzire repül. Lefegyvereztem. Látom, ahogy a két vágás helyén egyre szélesedő foltok jelennek meg. * - Szerintem ennyi elég mára *szólalok meg csendesen, majd hozzáteszem, hogy menjen be, kezeltesse a sebeit. Bólint, lehajol a kardért, és bemegy a házba. Én a vértől csöpögő pengéket a földbe vágom, hogy megtisztítsam őket. Állok az esőben, közel a kerítéshez és bámulok magam elé. Bűntudattal vegyes büszkeséggel nézek magam elé. Örülök, hogy megnyertem a párbajt, de sajnálom, hogy fájdalmat kellett okoznom neki. De ő akarta.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Márc. 13, 2013 6:49 pm

*Azt hiszem hivatalosan is mondhatom azt, hogy a zeneiskola tagja vagyok. Azt, hogy magántanuló egy dolog.. viszont zeneiskolába kell járnom, hogyha tovább, szeretnék fejlődni zongorán e mellett még tanárt is szereznekem Natasha. Bár megint végig kellett néznem azt, hogy Elizabethel rajzol.. bár művészet és szeretek rajzolni, de ez nekem már beteges, amit csinálnak. Na, jó.. én a harccal vagyok így. Sikerült megmutatnom a tudásomat, amit eddig tanultam Natashának. A válasza az volt rá, hogy majd keres arra is egy megfelelő tanárt és látja azt rajtam, hogy nem papír munkákat fogok tologatni. Bár kitenné meg ebben a világban? Szóval igen.. Aztán ott van még a sorozatom, amit elkezdtem nézni és nem bírom abba hagyni. Ha bár meg van mindennek a határa és így törlesztek a tanulással Nathnak végül is vele fogok élni és már így is elég sok mindent kaptam tőle. Jelenleg éppen hazafelé tartok és a telefonomban szól a zene és a fülhallgató a fülemben. Hammerfallt hallgatok. Mindennap valami mást, de valamikor vegyesen hallgatom a kedvenceimet. Mi a véleményem a disco zenéről? Nem kizárt.. csak a klasszikus, de még az sem. Szóval rajtam egy sötét farmer, fekete hosszú ujjú és fekete kabát van rajtam. A kezeim a kabát zsebemben vannak és a kapucni rajtam van egy ideje az eső miatt. Ahogy lépegetek valamit meghallok. Érdekes hangok valahonnan. Talán meg kéne nézni.. Gondolkodok el, de végül is úgyis közel járok már a házunkhoz és a vacsora meg később lesz. A zajforrás felé indulok repülve és a szemeimmel keresem, kitől jöhet.*~hmm.. ez különös. Esőben miért harcolna bárki is vagy menekülne?~*Gondolkodok tovább és persze, hogy szépen lassan megtalálom azt, amit kerestem. Kb.. hitetlenkedve ledermedek, amikor hallom is és látom is a két illetőt.*~Ezek beteg állatok..~*Jegyzem meg magamban, de végül is igazam van.. Azt hiszem.. Tudtam, hogy van valami a srácban, de el kell ismernem tényleg jó harcos, csak ne szálljon el magától. Végül is nem tudom, mennyire lehet észrevenni és azt, hogy kicsit megijedtem, amikor láttam a sebesült alakot belépni a házba.. Megszólaljak, vagy ne szólaljak meg? Végül is nem vagyok, nagyon messze tőlük csak a birtokuk felett vagyok, simán észrevehet, ha felnéz. Bár úgy is a fegyvereivel van el foglalva. Az biztos, hogy nem szállok le és szólítom meg.. Szóval neki kell megtennie a lépést. Tényleg így ilyen téren tartok tőle végül is fegyverhasználatban azt hiszem, nem merném kockára tenni a harciképességem. Aztán végül is megszólal a telefonom és morgok egy sort.. és kinyomom. Majd visszahívom Nathot csak nem fog kiakadni.*
    Kornel Meisner
    Kornel Meisner

Témanyitás by Kornel Meisner Szer. Márc. 13, 2013 7:04 pm

*Élvezem az esőt. Nem tudom miért, de szeretem ezt az időt. Talán azért, mert az én lelkemben ennél nagyobb viharok tombolnak. Mióta a családomat elvesztettem, azóta gyűlölöm a jó időt. Kellemesebben érzem magam esőben, hóban, ködben és sötétben, mint napfényben. Persze, természetes, hogy lidércként alapból nem szimpatizálok a fénnyel, de ez jobban kiütközik nálam. Napközben nem igazán szeretek pattogni. Halkan felsóhajtok, és kirántom a fegyvereket a földből. Megpörgetem őket, és épp készülném elrakni őket, mikor észreveszem, hogy nem vagyok egyedül. Nem látom az illetőt, de messziről megérzem az illatát. Nem vagyok átlagos gyerek. Rengeteg rúnát alkalmazok, amik kiélesítették az érzékeimet. Így csapja meg a friss föld illatán keresztül az orromat egy ismerős illat. A múltkori lány. Érzem, ahogy megrándul a szám sarka, de elfojtom a mosolyt. Várok egy picit. Ha észrevett, akkor valószínűleg idejön. Gondolom én. Eltelik néhány perc. Tudom, hogy nem ment el, érzem. De akkor miért nem jön ide? Kérdőn felvonom a szemöldökömet. Talán nem mer. De mit tettem, amitől ennyire berezelt a kis csaj? Mondjuk, talán annyira nem is érdekel. Épp készülnék elindulni befelé, mikor meghallom a telefoncsörrenést és a morgást.* - Egész végig ott akarsz ácsorogni, és bámulsz, vagy idejössz és hozzám szólsz? Felőlem akár el is szaladhatsz, csak csinálj valamit, mert rossz nézni! *szólalok meg. Nem erőteljes a hangom, de azért mégis csak van némi gúnyos éle. De hát könyörgöm, ilyen vagyok. Újra megpördítem a fegyvereimet, majd egy elegáns mozdulattal a tokjukba csúsztatom őket. Megfordulok, és kék tekintetem a lányra szegezem.* - Mit keresel itt ilyen időben? A normális emberek ilyenkor fedezékbe húzódnak *kérdem, majd hogy igazolják a Rontásűzők különcségeit, kinyílik Lora szobájának ablaka, és kihallatszik a kis csaj énekhangja a bömbölő Hollywood Undead mellett. Lora biztos megint pörög valamiért, de valahogy az a sejtésem, hogy nem akarom tudni az okát. Így hát csak állok, tanulmányozom Roxane arcát, és várom, hogy végre ő beszéljen hozzám. És az eső? Még mindig nem zavar.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Márc. 13, 2013 7:42 pm

*Le vagyok, dermedve egyszerűen nem tudom elhinni. Jó oké ez a srác tényleg irtóan aranyos csak azért erre nem igazán számítottam. Mármint.. esőben és így harcol. Sőt egyáltalán nem számítottam senkire. Lassan leszállok a földre megszólal a telefonom, de szitkozódom.. komolyan miért nem tudna a legjobbkor hívni? Várjunk hiszen akkor hívott!! Amikor észrevesz a srác felvonom a szemöldököm és a lábam akarva akaratlanul elindul aztán ha szemben állok vele a fegyverekre nézek.* - Látom te nem nyugszol.*Biccentek a fegyverek felé és angyalian mosolygok rá.* - Szia.*Köszönök illedelmesen és persze sohasem tudom azt mit miért teszek. Megint zavarban vagyok, de most nem a múltkori dologért amit az a lány mondott. Sóhajtok és megrázom a fejem, hogy észhez térjek közben a zenét kikapcsolom.* - Ha a normális emberekről beszélünk kérdezd meg azt, hogy te normális vagy e lidérckém.. te is kint vagy..*Mondom a srácnak és és a kezem a kabát zsebemben marad a telefon babrálás után. Hallom ám az undeadet és fel is figyelek a zajforrás felé és megrázom a fejem. Az eső sohasem zavart.. kis gyermeki lelkemnek hála szeretem az esőt, a napot telet a nyarat és hát persze a tavaszt. Az a kedvenc évszakom.. hiszen jönnek elő a madarak és a fű kezd zöld lenni és a virágok kinyilallanak. Annyira gyönyörű. Én meg lehet maradi vagyok?* - Már megint párbajoztál? Látom a tudásodat mindenkinek meg akarod mutatni. Egyébként meg csak a zenesuliban voltam beiratkozni. Aztán elszaladt az idő kicsit lassabban sétáltam haza felé.. te miért is vagy kint az esőben? Ilyen alak sem nevezhető ténylegesen normálisnak. A jelenet láttán maximum pszichopatának.*Mondom piszkálódva és végig nézem a srácon.*-Segíthetek?*Kérdezem a pengékre értve a tisztítást..*
    Kornel Meisner
    Kornel Meisner

Témanyitás by Kornel Meisner Szer. Márc. 13, 2013 8:30 pm

*Amikor a lány leszáll, és hozzám beszél csak megvonom a vállamat.* - Nem önszántamból jöttem. Parancs volt *jegyzem meg fintorogva. Elhihetitek nekem, hogy marhára sok kedvem volt a sárban bunyózni. Végignézek magamon, és dühösen szusszantok egyet. A kedvenc edzőruhámról csöpög a sáros lé. Kilian, ezt még visszakapod! Esküdözök magamban, majd a köszönésre csak biccentek.* - Angyalka, mondtam én egy szóval is, hogy normális vagyok? *kérdezek vissza keserűen. Tényleg nem vagyok komplett, hogy belementem ebbe, de hát a szörnyek se fogják megvárni, amíg kisüt a nap. Amikor a lány megrázza a fejét, kérdőn felvonom a szemöldököm, majd Lora ablaka felé sandítok. A kis csaj az ablak előtt gitározik, és üvölt teli torokból. Felhorkant. Tiszta lökött egy nőszemély! De azért bírom. Már, amikor. Viszont kényszerítem magam, hogy Roxanne-ra figyeljek. Épp eleget vagyok a kiscsaj közelében nap mint nap, szóval sajnos megfertőzte a gondolataimat.* - Helyesbítek, * emelem fel a mutató ujjamat.* - edzettem. Egyébként meg nem mutogattam senkinek. Naponta több órán át edzünk, és ma vele kellett párbajoznom. Az más kérdés, hogy könnyen felismerem az ellenfeleim gyengeségét *fonom össze komor arccal a karomat. Tényleg azt hiszi, hogy úton-útfélen verekedésbe bonyolódok?! * - Értem. Hát, nekem nincs szükségem iskolára. Minden, amit tudok, azt önerőből tanultam meg. Gyűlölöm a tanárokat *fintorgok. Egyszer megpróbáltak suliba küldeni. Nem jött össze. Tényleg nem tudok odafigyelni néhány bohócra. Nekem az élet a tanítómesterem. Elég sokat tanultam tőle, például azt, hogy a Loielem kívül senkihez ne ragaszkodjak túlságosan, mert úgyis meghal az illető valamikor. * - Mint mondtam, edzettem *felelem kurtán, majd mikor lepszichopatázz, akkor szusszantok.* - Ha ennyi alapján megbélyegzel valakit, akkor szerencsésnek mondhatod magam. Én tényleg láttam őrülteket, megszállottakat, bolondokat és gyilkosokat. Ők őrültek voltak, elveszettek, pszichopaták. Én nem vagyok az. Örülj neki, amíg még nem láttál ilyeneket, angyalka. * Nem vesszem a viccét, már ha annak szánta. Elkomorodik a tekintetem. Pszichopata. Keserűen ismételgetem magamban ezt a szót. Pszichopata. Akaratlanul is kínzó képsorok jelennek meg a fejemben, és igyekszem elhessegetni őket. Elfordítom a fejem, mikor ismét magam előtt látom a húgom, Katrina holttestét, vagy épp a szüleimét. Az egész testem megremeg. Némán, hangok, könnyek nélkül siratom őket. Ó, én édes kis húgom! Ó, drága édesanyám! Apám! Mindannyian hiányoztok nekem! Nem kellett volna meghalnotok! De esküszöm, esküszöm az égre, Istenre, a halandók összes teremtményére, - akikből erőt merítenek, - hogy megtalálom a gyilkosaitokat! Lenyomozom, levadászom és kegyetlenül kivégzem őket! Megölöm őket! Megölöm őket! Bosszút állok értetek, a klánomért, Emil családjáért és Emil klánjáért! Ígérem, bosszút állok. Elkalandoznak a gondolataim, így Roxanne szavaira összerázkódom.* - Nem kell köszönöm, egy Rontásűző maga foglalkozik a fegyverével. Maga ápolja, forgatja, élesíti. A fegyver a Rontásűző második legjobb barátja. Édesapám mindig ezt mondta *felelem halkan, már-már elhaló hangon.* - És, te mit járkálsz itt egyedül? Hol hagytad a családodat?
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Márc. 13, 2013 8:58 pm

- Ahha, értem.. azért vagy saras is.*Nézek a ruhájára. Ráférne, egy alapos csutakolás vagy biztos nem akar ám varangyos kismalac lenni. Jó, de akkor is aranyos. Na, jó Roxanne leállhatsz. A belső énem sem szabályoz, mindig általában mindig megszólal valami és nem tudom, minek nevezzem ezt. Szóval mindenesetre most inkább foglalkozzunk két dologgal. Mivel? Igyekszem összpontosítani Kornelra aztán az Undeadet meghallgatva dobbantani kezd a lábam az ütemre. Jó na. Szeretem a számot..*- Azt hiszem még nem, de mint tudjuk a nem szabályos emberek a szabályosak, akik tudják mi a jó.. Na, jó lehet hülyeséget mondtam..*Mondom a srácnak és némi elgondolkodás után sikerült rájönnöm nem mondhatok hülyeséget.* - Mindig így hallgatja a zenét?*Teszem fel a kérdést és mosolygok. Persze érdekel valahol és még is van bennem egy érzet, hogy meg szeretném ismerni őket. Vajon miért? Aztán amikor megkapom a választ arra, hogy ő edzett megvonom a vállam és ártatlan szemekkel nézek rá.* - Nem akartalak megbántani ne nézzél így..*Szólalok meg két sóhaj között és felvonom a szemöldökömet, amikor a gyengeségről beszél.* - Vajon az én gyenge pontomat is meg tudnád találni? Nem hiszem.*Teszem fel a kérdést valahol még is érdekel, hiszen a szárnyamon kívül van más is, de azt kevesen tudják. Aztán válaszolok a zenesulira. Nekem sem volt ínyemre, de hát ragaszkodott hozzá és azzal az indokkal legalább ne töltsem otthon az időmet. Végtére is igaza van, de hát eddig magántanulóként magántanárokkal vagy a nélkül tanulgattam. Szóval igen.* - Egy valamit nem kell tanulni.*Gondolkodok továbbra is valahogy mindig elfog mostanában a túlzott filozofálás és kényszerít arra, hogy kimondjam azokat, amiket eddig bent tartottam. Mármint a belsőmmel beszéltem meg. Iskolába nem is tudom különcnek mondta azért nem akartak bedugni, bár mondjuk nem is tudom, hogyan viselkednék ilyen helyen.. Kíváncsi vagyok rá? Majd a suli eldönti.* - Nem úgy gondoltam..*Na igen.. Amikor kell, kijön a számból a bántó szó, de amikor meg másnak kéne akkor az nem. Jól van hülye vagyok.. totálisan és teljesen egy idióta.* -Nem akartalak ezzel megbántani, bocsánat.. néha vannak olyan dolgaim, hogy túlzottan elgondolkodok és kijönnek simán a számon azok amiket nem is akarok kimondani.*Magyarázom Kornelnak ha megérti, bár mit várunk el egy 14 éves csitritől? Ha már így hívja őket én is abba a csoportba tartozom, azt hiszem.* -Értem. Viszont valahol akkor is segítségre szorulsz, főleg ahogy kinézel.*Jó nem bántóan akarom kifejezni magam és remélem, nem utál meg ezért. Nem is tudom, sajnálnám azt, hogy nincsen családja végül is nagyon fontos. Bele gondolok én is az egészbe. Rápillantva elfordítom a fejem. Anya elvesztése is friss és csak próbálom mutatni, hogy erős vagyok, de közben összetört. A bátyám egyáltalán nem kíváncsi rám végül is nekem Natasha az úgy mondd „új” családom. Nem könnyezek, visszatartom.. végül is nem igazán látszik semmi rajtam. Hiányoznak nekem és minden este úgy fekszem le, hogy bár csak visszajönnének. De sajnos.. nem fognak. Anyám attól függően amilyen volt én szerettem őt.* -Az egy hosszú történet.. mondjuk úgyhogy… Jó helyen vannak.*Mondom kicsit dadogva és ez nekem is kínos helyzet. Nem egyáltalán nem bántott meg vele, végül is mindig tudtam én azt, hogy mennyire ragaszkodom hozzájuk. Apa volt nekem a legjobb barátom végül is.* - Azt hiszem nekem lassan mennem kéne..*Teszem hozzá és egyre jobban esik az eső, és a végén én is elázok mint egy virág.*
    Kornel Meisner
    Kornel Meisner

Témanyitás by Kornel Meisner Szer. Márc. 13, 2013 9:17 pm

*A megállapítására csak bólintok. Nyilvánvaló, hogy azért vagyok saras, biztos sárfürdőt akartam venni. Na persze. Nem vagyok én disznó, hogy a sárban hemperegjek. Továbbtanulmányozom a lányt, és észreveszem, mikor dobolni kezd a lábával. Tehát ő is szereti ezt az együttest. Lehet, hogy a végén kijönne Miss Pukkanccsal. Ki tudja… Amúgy, amikor róla kérdez, akkor halkan felsóhajtok.* - Ühüm. De a házban rosszabb, pláne, hogy a szomszédom úgymond. Laura, az egyik lány például nem kifejezetten kedveli a zenei ízlését, de hát ez van. El kell viselni, mert a klánvezérek lánya *szusszantom. Régen én is a klánvezérek gyereke voltam, aztán mi lett belőlem… Egy hontalan, egy nincstelen… Egy senki. Család nélkül, vágyak nélkül, álmok nélkül. Megrázom a fejem, de ezzel csak azt érem el, hogy vizes lesz az arcom. Amikor a lány magyarázni kezd, akkor vetek rá egy furcsa pillantást.* - Bocs, de ez elég nagy marhaságnak hangzott*jegyzem meg még mindig összefont karokkal. A ruhámnak már úgy is tök mindegy.* - Sok kell ahhoz, hogy meg tudjál bántani *felelek halkan. Nem tudok változtatni a pillantásomon. Egyszerűen így nézek, és kész.* - Valószínűleg igen, de nem most. Majd egyszer elárulom neked *kacsintok rá, és próbálok jókedvűnek tűnni. Nem megy. Ma nem. Nincs hozzá energiám, hogy kedves legyek bárkivel is. A lány filozofálására nemigen válaszolok, épp elég magamban őrült gondolatokat kergetni, nem akarom azokat megosztani másokkal. Aztán eszembe jut a családom és az, hogy miért is vagyok itt. Bosszú. Ez éltet engem mindenegyes nap. Csak ez az egy célom van. Ezért leszek a legnagyobb harcos. A bocsánatkérésre csak legyintek.* - Hagyd, nem számít *felelek rekedtek. Bent, a lényem egy része üvölti, hogy de, igenis számít. Hogy nekem még dolgom van, nem lenne szabad lazsálnom. Újra megrázom a fejem, hogy elkergessem ezeket a gondolatokat.* - Nem szorulok rá, de kösz *morgom az orrom alatt, majd csettintek, és megszabadítom magam a felesleges sárrétegtől. Így mindjárt jobb. Aztán Roxanne igaz burkoltan, de a tudtomra hozza, hogy már nincs családja.* - Sajnálom, hidd el, átérzem a helyzetedet *felelek. Tudom, hogy ez nem vigasztalja, de szerettem volna leszögezni. Hátrapillantok a házra.* - Tulajdonképpen, ezen a helyen senkinek nincs családja. Mi mind árvák vagyunk, egymásra támaszkodunk, egymást segítjük, tanítjuk, neveljük. Egymásért élünk, együtt dolgozunk, küzdünk. A legtöbb Rontásűző magányos. Mi is azok voltunk, amíg rá nem találtunk egymásra. Mondanám, hogy nyugodtan csatlakozhatsz, de attól tartok nem neked való. Szinte az egész napod kitölti, még úgy, hogy ebbe születtél. És nem biztos, hogy jól éreznéd magad egy csapat lidérc között *sandítok hátra. Nem értem miért mondom ezt. De tény, hogy hatásos toborzó beszéd lenne.* - Egyet értek. Vigyázz magadra! *bólintok, majd eldünnyögök egy „sziát”, és az esőben elindulok visszafelé. Tuti, hogy elkapok valamit, ha nem szárítkozok meg gyorsan. Aztán utána felmászok az emeletre, és csatlakozok Emilhez meg Lorához a kártyapartiban.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:43 pm