Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

3 posters

Howayn tánc és művészeti stúdió

Delia
    Delia

Howayn tánc és művészeti stúdió Empty Howayn tánc és művészeti stúdió

Témanyitás by Delia Szer. Okt. 31, 2012 4:46 pm

„Tánc közben az lehetsz, ami csak akarsz lenni abban a pillanatban.”

Ha azt kérdezik mi az a Howayn? Egyszerű rá a válasz. Qarin egyik hírhedtebb tánc iskolája. Ahogy a felirat is látszik a kapun tényleg az a cél, hogy felszabadítsák az energiákat és élvezzék azt, amit ők akarnak lenni. Az iskolába több mint 150 diák jár és ez a létszám még növekedhet. Az iskola 1997-ben alapult. A zene és a tánc a fiatalok létezését fejezi ki ez által is meg lehet nézni ki milyen ember. Az iskola alapítója Eirinus Howayn, aki 1012-ben született Skócia földjein majd Qarin alapítása után érkezett a városba. Nem lehetett akkoriban megállapítani a korát, hiszen nem nézett ki annyi idősnek, mint amennyi volt. 41 év különösen hosszú idő és az óta bejárta a fél világot, amikor úgy döntött a saját nevével alapít egy olyan helyet, ami megváltoztatja a fiatalok nézeteit eddig a napig be is jött az elképzelése.

Ha belépünk az iskolába egy hatalmas csarnokba érkezünk. Az ajtófélfalai barnák az ablakkeretek is barna színekből áll. A padló parkettából áll.. Ha csúszna, akkor baleset veszélyes lenne és így igyekeztek megcsinálni balesetmentesnek az épületet. Ahogy körbe nézünk az iskolában található a folyosón ülő helyeken. A szülőknek direkt van váró terem ahol büfé is üzemel.

A bejárattal szemben hatalmas lépcsősor van. A második emeletre visz fel ahol a termek vannak.. Milyen táncfajták találhatóak az iskolában? A kérdésre igen egyszerű a válasz: Hip-Hop, Salsa, Tango, Csoportos tánc, Balett, Break… Számos versenyek is vannak. Létezik egyéni illetve csoportos verseny, amin eredményeket érnek el a diákok. A verseny részben egy tovább lépés út a cél felé ahova szeretne elérni a célszemély. Az iskola eddig összesen 5 bajnokságot nyert meg nemzeti szinten. Köztük a Hip-Hop, Csoportos tánc, Break. A versenyek minden második hónap végén vannak. Vannak világbajnokságok is és erre természetesen szintén felkészülnek a tanárok. Jelenleg erre a címre hajtanak, hogy az iskola nemzetközileg is mozogjon.

A tanárok azon igyekeznek, hogy eltalálják a diákok ízlését. Az iskolába való jelentkezés kortól függetlenül lehet jelentkezni, illetve tanárok jelentkezését is várják.

Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb
    .::Városi Lakos::.

Howayn tánc és művészeti stúdió Empty Re: Howayn tánc és művészeti stúdió

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Nov. 25, 2012 10:49 am

*Talán nem kellet volna korán kelnem. Ha bár mindig ugyanakkor kelek reggel 7 órakor. Igen még hétvégén is hiszen muszáj nekem főzni, meg takarítani is szoktam minden hétvégén hiába vannak a szolgák és a házi manók én szeretem magamtól csinálni a szobám rendbe tartását és Arthur a kutyám gondozását. Legalább Michaelt sem zavarom és teszem, amit tennem kell. Ma a kedvenc nadrágomat vettem fel.. Kicsit hip-hoposra vettem a stílust, hiszen mai délelőttömet a tánciskolában szeretném tölteni, felkészülni a jövőhétvégén lévő karácsonyi táncgálára. Emma engem berakott, szólóba aminek nagyon tudok örülni. Azt, hogy egyedül még sohasem táncoltam közönségnek teljesen más, mint a csoportban. Jobban koncentrálni kell és természetesen jobban oda kell figyelni a mozdulatokra, hiszen nem szabad elrontani azt. Ha még is akkor az bukta bár a barátnőm és tánctanárom szerint előnyösebb ha egyedül táncol az ember hiszen a vizsgán sem csoportosan vonulunk be, hogy le szeretnénk vizsgázni. Felvettem a fekete hip-hopos farmer nadrágom hozzá egy fehér virágmintás pólót és a bőrkabátomat. Az a nyaklánc volt rajtam amit Patrictől kaptam születésnapomra. Legalább így olyan mintha itt lenne. Beteges nem? Úgy teszek mintha nem történt volna semmi, de azt hiszem, kezd bennem gyűlni az, hogy beszéljek Michaellel, ezzel kapcsolatban. Alig tudok, vele beszélni inkább csináljon mást, bár örülök annak, hogy lefoglalja magát. Tényleg! Viszont hosszú távon nagyon nem lesz ez így jó. Ha bár nálam úgy tartja, a dolog szemtelenség lenne vele vitatkozni és egyébként is Michaval nem is lehet. Ami szabály van, azt be kell, tartani más különben jönnek a szankciók. Elindultam a tánciskola felé és agyalni kezdtem az iskolán is. Ha nem javítok egyetlen egy tárgyon biztosan ki fog akadni.. még a suli sem megy hetek óta és meg sem mondtam neki. Talán meg kéne, de ezzel újabb gondok lennének, azt meg nem akarom. Inkább koncentrálok a gálára. A hajamat nem fogtam össze. Sohasem szoktam természetesen mindig kiengedve hordom. Ahogy átlépem az iskolát szokás szerint a portás fogad. Elveszem a belépő kártyámat majd megkerestem azt a termet ahol éppen táncolni szoktunk. Nem nagy szám az egész. Padló, tükör, rúd.. plusz hifi berendezés és egy két ülő hely az elfáradtaknak. A hifihez léptem és megnéztem milyen zenék vannak a listában. Keresgélni kezdtem a számomat, hiszen nekem is meg van a szóló számom már. Azt szeretném átvenni. Mire megtaláltam diadalmasan elvigyorodtam. A Live my Life című szám volt az.. természetesen. A tükör elé álltam és megvártam míg elkezdődik a zene. Közben letettem a padra a kabátomat. Úgy gondoltam, hogy legalább egy 2 órát itt vagyok aztán indulás haza. Remélem.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Nov. 25, 2012 11:03 am

* Még nem járt itt, most végre kicsit kimozdult az iskolából örül neki, hogy most nem Sayonra kell figyelnie.Szokásos fehér tunikájában van, nem hozott magával fegyvert. minek? csak nem akarják megölni, amúgyis itt van háziállata a közelben ha gond lenne. Bár utál táncolni, annak ellenére, hogy tud. Bár az is inkább társas tánc, mint egyedüli. "Keringő, Samba stb." Körbenéz, nem igazán tudja mit kezdjen magával, amikor észrevesz egy fiatal lányt. Elgondolkodik* ~Megszólítsam?? Áh mindegy Sayon tud magára vigyázni~ * Majd elindul a lány felé szép lassan, mert még nem tudja mit is akar neki mondani. Aztán egy másfél- két méterrre megáll a lánytól, végignéz rajta. * Szia! * Köszön neki*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Nov. 25, 2012 11:23 am

*Alaphelyzetbe álltam és vártam, amikor elindul a zene. Mély levegőt vettem és koncentráltam a mozdulatokra. Főleg egy valamire. Mire? A szám közepén kell egy szaltót csinálnom neki futásból és az még a versenyen is nagy nehezen jött össze. Az ilyenektől tartok, hogy még a végén összetöröm magam. Szóval koncentráltam a zenére, amikor éppen megszólítottak. Megfordultam és végig mértem a férfit.* - Üdvözletem!*Köszöntöttem őt majd a zene ment továbbra is nem igazán zavart, bár lehet a másikat igen.* - Segíthetek valamiben?*Érdeklődtem tőle, hiszen hétvégén ritkán van nyitva az iskola. A portás azért engedett be, mert tudja jól, hogy mi lesz. Ha bár ki van plakátolva Qarin utcáin egy két lámpaoszlopra. A tánckedvelők is megnézhetik az előadást. Nem léptem közelebb hozzá. Idegenektől általában mindig tartottam, de ez természetes. Szóval odaléptem a kabátomhoz és közben elővettem egy zsebkendőt. Fiatal voltam, de annak ellenére mindig is túl sokat szerettem volna tudni. Szóval vártam a férfi válaszát hiszen „véletlen” az, hogy ide tévedt.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Nov. 25, 2012 11:37 am

- Bocsánat, hogy megzavaartam, nem állt szándékomban, csak gondoltam benézek, régebben társas táncot tanultam és felakartam idézni a régi emlékeket aztán így keveredtem ide. * Közben figyelem továbbra is a lányt a szememmel követem bár testem nem mozdul. Feszült vagyok, és ez lehet látszik is rajtam.* Itt társas táncot is lehet tanulni? * Kérdezem egy hirtelen ötlettől vezérelve.* - Csak mert azt hiszem elég sokat felejtettem és frissíteném az emlékeimet. ~ Hülye vagyok, idióta!~ * gonodlom közbe. Majd a homlokomra csapok* - El is felejtettem bemutatkozni. a nevem: Esteron Baltazaar. Hívj nyugodtan Est-nek (Eszt). Megtudhatnám a tiédet is? Ugye nem baj ha tegeződünk?
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Nov. 25, 2012 11:55 am

*Talán nem a legjobb megoldás volt rögtön bemutatkozás nélkül rákérdezni miben segíthetnék. Jó persze elmondani a suli történetét, meg talán azt is mik vannak itt. Ha bár ki van írva, amikor belépnek. Mindenféle plakát, meg reklámok vannak kint a suliról. Nem meglepő. Sóhajtottam egyet, amikor végig néztem a férfin és felvontam a szemöldökömet.* - Valami baj van?*Feltettem a kérdést, hiszen azért észre lehet venni, hogyha valaki feszült. Talán észre, sőt biztos.* - Nem zavartál meg természetesen éppen most kezdtem volna gyakorolni a jövő héten lévő gálára.*Feleltem könnyedén és továbbra is álltam a kabátomat letéve a padra és figyeltem minden mozzanatát. Nem is tudom mit vártam. Aztán végre megkapom a kérdést, amire haloványan elmosolyodtam.* - Persze lehet. Azt hiszem a társas tánc minden hétfőn és kedden van estefelé. Olyankor érnek rá gondolom a városiak.*Mondtam neki illedelmesen. Amíg nem ad rá okot nem fogok szemtelenül válaszolni. Nem is illene, mert biztosan elkezdenénk az illemórát Michaval. Biccentettem a fejemmel és újra elmosolyodtam.* - Örvendek Est. Én Elizabeth Quenell. A legtöbben Lizzienek hívnak.*Én is bemutatkoztam és utána kicsit közelebb léptem.* - Biztosan nem felejthettél annyit és köszönöm a tegeződést. Nem fogok visszaélni vele. Egyébként, amit én táncolok, ha érdekel az hip-hop. Mindegy is. Egyébként szerintem pont szerencséd van. Általában nem engednek be senkit a hétvégén, ha csak nem kérsz rá engedélyt az igazgatótól.*Feleltem mosolyogva továbbra is lelkesen. Bizony, ám mint mindig az igazgatóval kell megbeszélni, maradjon nyitva az iskola hétvégén, ha versenyre vagy ünnepségre kerülne sor. Általában jó ha így kell csinálni és nem betörni. Erre még nem volt példa, de nem is kell, hogy legyen.* - Milyen társas táncra gondoltál?*Felteszem a következő kérdésem hiszen van Szamba, Rumba, Tangó stb… érdeklődve figyelem és hallgatom a másikat, hogyha az elkezd beszélni.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Nov. 25, 2012 12:05 pm

- Nem nincs semmi baj. * Mondom, majd kicsit lazítok magamon,aztán figyelem tovább mit mond és örülök, hogy nem kell magázódni, nem épp a kedvenc beszélgetési módom.* - Én is örvendek Lizzie, és köszönöm az órák felőli felvilágosítást. Tudom milyen, bár igazából nem a kedvencem sokkal jobban szeretem ha van egy partner akivel együtt táncolsz, a hip hop-ból pedig ez hiányzik azt hiszem. * mondom kissé elbizonytalanodva* - Hát utojára bécsi keringőztem, talán az menne a leginkább. Vagy még az angol keringő... Esetleg még a twist. * nevetem el magam mert eszembe jut az utolsó alkalom amikor twisteltem, jó volt. Azt hiszem kezdem újra megszeretni a táncot.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Nov. 25, 2012 12:22 pm

//fagy//
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Vas. Nov. 25, 2012 12:29 pm

*Mindig is érdekelt a hip-hop. Legalább is az elmúlt egy évben kezdett érdekelni a tánc és legalább én is csinálok valamit. Észrevettem amúgy, hogy valamiért feszült, de aztán nem törődtem vele. Bizonyára neki is meg vannak a gondok, mint mindenki másnak. Hallgatom, figyelmesen mit mond, a másik majd haloványan elmosolyodok ismét.* - Valóban a társas tánc ilyen téren szép és jó. A Hip-hopban egyéni mindenkinek a stílusa és izgalmas.. Bár szeretem a társast is.*Felelem, neki egyszerűen aztán leülök a padra.* - Leülsz?*Elvettem a kabátot és az ölembe helyeztem. Azért nem lenne jó ha rá ülnének..* - Bécsi keringő gyönyörű.. bár én sajnos azt nem tudom táncolni még az angol keringőt sem. Ez a kettő, ami nekem pont béna lennék benne.*Mondom neki zavaromban és valóban. Az ilyen táncok sohasem mennének. Maximumgyakorlással, de nem biztos. Ebben a táncműfajban, amit csinálok, jobban leköt..* - Én idén kezdtem a tánciskolában. Még az sem megy nagyon ami lesz a szóló táncomban. Neki futásból kell szaltóznom úgyhogy állva érkezzek meg, de általában mindig elvesztem az egyensúly érzékemet.*Feleltem neki ha bár rengeteget gyakorlok otthon is, fejlődő képes vagyok.. de akkor is ez a legnehezebb számomra.* - Itt élsz? Mármint Qarinban?*Érdeklődöm felőle hátha a tánc mellett többet is meglehetne tudni a férfiről.*

//Fagy//
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Hétf. Nov. 26, 2012 7:43 pm

//olvad//

- Köszönöm, inkább állok, ha nem baj. * Mosolygok a Lizziere* - Sok sikert a szóló tánchoz. Majd drukkolok, hogy sikerüljön. * Esetleg ha lehet még el is jövök, gondolom magamban, de ez függ a sulitól.* - A suliban élek. Nem nagyon jártam eddig itt kint a városban. * Aztán mint egy hirtelen ötlettől vezérelve felteszem a kérdést.* - Megtanítsalak keringőzni? Nagyon könnyű és szerintem, simán megtanulod annyira, hogy a végén még cifrázhatjuk is egy kicsit. Közben pedig beszélgethetnénk is egy kicsit ha gondolod. Vagy ha nem, az se baj. Te dönts. *Mosolygok. Nem tudom, hogy jött az ötlet de nekem tetszik, majd kiderül neki mennyire és az is, hogy mennyire bevállalós típus.* - Szóval? Szabad egy táncra? * Kérdem, és kezemet nyújtom felé.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Hétf. Nov. 26, 2012 8:04 pm

*Amikor hallgatom a férfit egyszerűen nem is tudom, mit gondolok. Áh, mindegy is. A lényeg, hogy Stevent hetek óta leráztam magamról.. Mit csinálok helyette? Kockulok napi szinten és azt hiszem megtaláltam a társaságomat. Ne felejteném el mindig azt, hogy sötétedésre haza kell érnem és lassan ott tartok, hogy be fogom állítani a telefonom az időt. Oh Patric mi van veled.. csak adta volna az ég, hogy ne történjenek meg a rémálmok. Akkor nyugodtan tudnék aludni! Igen, ha kérdezitek mi történt jobb, ha nem tudjátok. Egy szép napon elmondom, de tény kezdek lassan megbolondulni a látomásaimtól. Hát ez van. Most már nem csak akkor látom, amikor rajzolom hanem random megjelenhet, és ettől félek igazából a legjobban. Vajon le tudom valaha küzdeni a félelmem? Talán igen..* - Értem. Az akadémia nagyon szép hely. Volt szerencsém bent járni.*Azt már meg ne kérdezze mikor és miért, mert nem fecsegek annyit. Egyébként is rossz korszak volt az-az idő, na nem mintha a mostani nem lenne az. Jelenleg Michaval igyekszünk elterelni a gondolatainkat. Legalább is élem a mindennapi életet és csinálom ahhoz, amihez mostanában értek. Igyekszem büszkévé tenni Michaelt és elkezdtem már egy ideje edzeni, birkózni és egyre jobban megy. Az árnyékosulással sincs semmi bajom, aminek örülök, hiszen volt, aki megtanítsa. Amikor kérdezte Est, a táncot halványan elmosolyodtam és bólintottam.* - Szeretném.*Mondom mosolyogva, és amikor a kezét nyújtja, felállok, és először elmegyek mellette. Nem, ne gondoljon, rosszra nem leprás csupán zene kell. Rengeteg zenét hallgatok mióta ki kerültem a pokolbéli helyemről az apám és Chase kezei alól plussz az a család.. sokkal, de sokkal szabadabb is vagyok. Néha szemtelen is, de igyekszem visszafogni magam, mert bizonyára illemtant kellene tanuljak, ha továbbra is nagy lesz a szám. Ezt belátom és hát igen.. Megkerestem a számot és elindítottam a zenét, majd oda léptem a fiúhoz és megfogtam a kezét. A másik kezemet a vállára helyeztem azt hiszem ez a következő alaplépés.* - Ha rád lépek bocsi a lassú zenékben béna vagyok nekem a gyorsak mennek.*Mondom zavaromban és igen valóban a gyorsabb számok jobban mennek, de hát nem gond. Egyébként amikor a szólószámomról beszél az elején haloványan elmosolyodom és megköszönöm. Nem szeretnék elesni a szaltóban. Csupán ennyi az egész.* - Nos mi a következő lépés?*Teszem fel a kérdést és hagyom, hogy kövessen. Igazából kíváncsi vagyok arra milyen lehet a keringő szóval erősen figyelek és koncentrálok hiszen csak így tudok megtanulni. Legalább tudok új dolgot is bemutatni, de azt hiszem maradok a gyorsabb táncnál ha ez nem menne.*

Zene
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Hétf. Nov. 26, 2012 8:19 pm

- Igen, tényleg szép hely. * felelem. Amikor az mondja, hogy szeretné ha megtanítanám, egy nagy bátorító mosoly ül ki az arcomra, majd amikor elmegy mellettem, egy szemöldök felhúzást csinálok.* ~ Igen, ezt eltanultam Sayontól~ * Gondolom, majd amikor elindítja a zenét észbe kapok. Majd miután, kezét a vállamra teszi, én a derekára rakom a kezem.* - Semmi gond, nem vagyok üvegből. * Mosolyodok el* - Először forgás nélkül a lépést tanuljuk meg. Rendben? Először is én ballal előre lépek, te pedig jobbal, hátra, majd zár. Aztán jobb, bal jobb egy helyben, majd te lépsz előre bal lábbal én hátra jobbal, zár és megint jobb bal jobb egy helyben. Majd kezdődik az egész előröl. Mehet? *kérdezem mosolyogva. Megvárom, hogy ő szóljon, hogy mehet és csak utána kezdek*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Hétf. Nov. 26, 2012 8:44 pm

*Talán nem a legjobb pillanat filozofálni a gondokról. Nem! A tánc most az elsődleges a tanulás mellett és a rajz mellett, amit nagyon szeretek. Na, mindegy. Amikor elindítom, a zenét akkor visszasétálok a férfihez. Megfogom a vállát, és amikor megérintik, a derekamat kicsit megborzongok. Miért? A hip-hopnál is táncolunk így, de akkor is ott is megborzongok. Nem szeretem, ha úgy hozzám érnek, de azt hiszem számolnom kellett, volna ezzel. Hallgatom a srác tanácsát, amikor kérdeztem mi a következő lépés. Az angolkeringő az egyik legszebb tánclassúzásnál és egyszerűen nem tudom, miért vagyok ebben béna. Igyekszem nem eltaposni és rálépni. Mennyiszer mondom, Emmának gyakoroljuk a társat, de mindig az a válasza kerítsek egy fiút… na, jó erre nem mondom meg mi a válaszom a múltkori este után, amikor a csaj buliból pasik is voltak.* - Én béna leszek, érzem..*Mondom idegességemben és meg is látszik rajtam hiszen megfeszülten állok Esttel szemben.* - Azt hiszem mehet.*Mondom neki és hagyom, hogy elkezdjen irányítani.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Hétf. Nov. 26, 2012 8:59 pm

* Érzem, ahogy megborzong amikor hozzáérek.* ~ Persze, hiszen alig ismer~ * gondolom. Érzem, azt is, hogy feszült. Előbb azt kell feloldani.* - Nyugi, lazíts, nem lesz semmi gond. Én tudom, hogy menni fog. * Majd egy bátorító mosolyt küldök a lány felé* - Rendben akkor lassan kezdjük. Azt a lábat fogom mondani majd amivel neked kell lépned, rendben? * Megvárom, amíg a lány valamilyen módon nyugtázza, majd elkezdem.* Jobb, zár. egy helyben jobb bal jobb. Bal előre. zár. egy helyben bal jobb bal. és most előröl. * Közben folyamatosan a lány szemét figyelem. Nem tudom, Miért.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Hétf. Nov. 26, 2012 9:28 pm

*Nem tehetek róla ez már régóta kialakult bennem. Na, jó.. csak figyelem a srácot és igyekszem nem felelni. Visszamosolygom, és kicsit visszaveszek a lazításból, de akkor is ott van a távolság. Ez mindig így van szóval.. nem tudok mit tenni ellene. Nem is mondom el neki miért. Veszem a sóhajt, és amikor elkezdjük, csinálom, amit mondd. igyekszem felfogni a fejemmel hiszen a koreográfia van ott és nem szeretnék át állni sem. Jobb előre zár, bal előre zár.. valami hasonló féle. Igyekszem csinálni, de azt hiszem sikerült rálépnem Est lábára ha gyorsan nem vette el.* - Ne haragudj.. Mondtam neki azután fogtam magam és remélem egy kis tinit elvisel a hisztijeivel.. Szóval ügyelek és figyelek arra amit mondd, viszont lehet az lesz a következő lépés, hogy lassan eltűnök vagy nem tudom.. valami elkapott és igyekszem visszafogni magam, de szerintem nem szoktam meg azt, hogy fiúval legyek kettesben.. Steven eset is ugyanaz volt, d azóta visszajött mióta nem lógok vele.* - Kezdhetjük újra? Amúgy mióta vagy itt? Mármint az akadémián..*Kérdezem a sráctól, hiszen nyilvánvaló eltértem az alapállásból a láblépés miatt, de teljesen nyugodt vagyok már azt hiszem.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Hétf. Nov. 26, 2012 9:39 pm

* Az elején jól indulnak el és egy ideig jól is megy Lizzie-nek. Aztán, volt egy gyorsabb lépése és majdnem rálépett a lábamra, de csak majdnem.* - nincs miért bocsánatot, kérned, az ilyen előfordul, de amúgy se léptél rá a lábamra. * még mindig az a bátorító mosoly van az arcomon* - Rendben akkor, kezdünk. Figyelj, és most! * Majd egy kis szünet után válaszolok a kérdésére.* Nem, ez lesz majd az első évem itt az akadémián. Te mióta élsz itt a faluban? vagy te már itt születtél? * Kérdezem a lánytól, és határozottan az az érzésem, hogy menni fog neki. És ha kell akár naponta gyakorlok vele, hogy menjen.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Hétf. Nov. 26, 2012 9:59 pm

*Nem tehetek, róla béna vagyok, de ez mindenkivel megesik első. Na, jó.. nem mindenkivel csak a hülyékkel. Szóval gyakorlok vele és természetesen nagyon oda figyelek minden egyes lépésre és mozzanatra. Nem képtelen vagyok rá. Na, jó Lizzie nyugodj meg! Mondogatom magamban és utána érdeklődöm, hiszen azért jó lenne ismerni valamennyire a másikat, hiszen ő számomra jelenleg idegen csoport közé, tartozik.* - Értem. Biztosan élvezni fogod, ezt előre megmondhatom.*Felelem, neki mosolyogva majd utána csak azt veszem észre, hogy kezd jobban menni. Halványan elmosolyodom, és amikor egy kérdést kapok, újra szusszantok.* - Spanyolország mellett születtem. Maradjunk ennyiben.*Igyekszem lezárni a témát és a kabátomhoz lépve felveszem.* - Örülnék neki ha ide járnáál. Köszönöm a táncot. Egyébként a város szélén megtalálod a házat ahol lakom.*Mondom el neki bár nem tudom minek. Talán meg szimpatikus elsőre, de majd meglátjuk..* -Ha kíváncsi vagy akkor majd mutatok lépéseket neked amire fel kell készüljek. Én is szívesen mutatok egy két lépést. Viszont nekem mennem kell. A nevelőapám biztosan már aggódik, hogy hol vagyok nem igazán szeretnék büntetést.**Felelem neki könnyedén, majd elköszönök tőle és szapora léptekkel indulok ki az iskolából és haladok hazafelé, mert még a vacsorát is meg kell főzzem..*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Hétf. Nov. 26, 2012 10:08 pm

* egyre jobban megy neki a tánc, ha így haladunk nemsokára jöhet a forgás is.* - Értem. Állítólag nagyon szép hely. Hát, ha másért nem is egy pár ilyen táncóráért biztos eljövök. * mondom mosolyogva.* - Rendben, majd felkereslek egyszer. Már ha nem zavarsz el. Emellett én is szívesen tanulnék tőled. Rendben, vigyázz magadra. Szia! * köszönök el tőle, majd elindulok vissza az akadémiára. Miközben azon gondolkodom, milyen jó volt újra táncolni.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:44 pm