Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+23
Roderica D'rayn
Lord Sayon Merlioth
Brin Mothsamery
Catherina C. Williams
Amanda Helgesen
Horváth Réka
James Runnel
Liliya Antonov
Médium
Loras M. Merlioth
Jesmon Helar
Giselle Céline Marceau
Kamen Grozdan Branimir
Conor Merlowan
Zentai Márk
Nyilas Dominik
Christopher Acerlot
Nicole Brise
Teylyn Draed
Lucien du Bois
Gaweł Pawlak
Park Min Lee
Ian
27 posters

Őrtorony

Anonymous
    Vendég
    Vendég

Őrtorony         Empty Őrtorony

Témanyitás by Vendég Hétf. Jan. 02, 2012 12:51 am

A toronyba egy keskeny, márványcsigalépcső vezet fel. A lépcsőház olyan szűk, hogy alig fér el egymás mellett két ember, viszont a látványért megéri felkapaszkodni a toronyba. A lépcsősor végén egy tömör márványból készült ajtó állja el az utad. Egyébként az ajtó magától kinyílik így különösebb erőfeszítést se kell tenni, hogy bejuss az őrtoronyba.
    Maga a torony két részből áll: egy belső és egy külső tér alkotja.
    Bent egy fegyvertár található. Itt az összes fegyver (legyen kard, szablya, pisztoly, lándzsa, vagy bármi más)alaposan meg lett tisztogatva. Némelyik darab úgy néz ki, mintha eddig senki nem használta őket. Mellesleg az itteni készlet csupán töredékének annak, amit az iskola vész esetén előtudna állítani. Itt lehet bogarászni új fegyverek után, és ha megtetszik egy darab akár házvezetői engedéllyel meg is szerezheted magadnak. A bejárati ajtóval szemben egy üvegajtó helyezkedik el, ami egy teraszra vezet.
    Kint, a teraszon székek, asztalok és távcsövek vannak elhelyezve. Ha magányra vágysz itt nyugodtan tudsz házifeladatot írni, de ha esetleg felfedezni támad kedved akkor a távcsövek segítségével az egész szigetet beláthatod. Sőt akár még Skócia partjáig is ellátsz vele! De akkor éppenséggel elég ritkának kell lennie a szigetet körülvevő ködnek. Este felé fehér fáklyák fénye világítja be a tornyot. Egyébként a kinti terasz még csillaglesésre is alkalmas.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Őrtorony         Empty Re: Őrtorony

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 08, 2012 9:18 pm

*Hideg, sötét éjszaka. Kimondottan kedvez az olyan lényeknek, mint Tyla Perathon. A lila szemű nőszemély fekete, laza és elegáns öltözéket visel, bár ez mind nem látszik az utazóköpenye miatt, amit az esti szélvihar lobogtat. A bukott angyal az egyik távcsövön keresztül szemléli a szigetet.* ~ Minden olyan... Nyugodt. *Az utolsó szóra önkéntelenül elfintorodik, majd az ég felé fordítja a távcsövét.* ~ Telihold. Mily' szép is a telihold. Szegény, kicsi Christopher. Hamarosan átalakul, s nem tudja merre menekülhet. Sajnálom őt, de nem eléggé. Nem árt neki se a szenvedés. Én viszont már eleget szenvedtem, s most másokon a sor. Nem az én dolgom védelmezni őket. Könnyedén kiolthatnám az életüket, de nem akarom. Most nem az én dolgom rendelkezni felettük. Majd eljön az idő, mikor Tyla Perathon fogja eldönteni, hogy ki él, s ki hal ebben az iskolában. Akkor, mikor a tervem valóra válik... De ahhoz még idő kell.*Így töpreng magában az arkangyal, s bámulja az eget, tanulmányozza a csillagokat meg persze megint a gonoszságon jár az esze.*
    Ian
    Ian
    .::Városi Lakos::.

Témanyitás by Ian Vas. Jan. 08, 2012 9:51 pm

*Hol is lehetne ilyenkor eme fiúcska az iskolában nem máshol mint a szobájában. Nyugodt az iskola, még. Telihold lesz este, és a fiú még mindig nincs túl lelkileg ezen megrázkódtatáson. Ha bár az ő támasza nincs a közelben, szóval mindenképpen túl kell lennie, rajta még ha fájdalmas is.* ~Nem mozdulok ki jót fog tenni. De nem lehet.. kell nekem valami ami nélkül nem vagyok meg. Inkább elindulok a tornyba..~*Rossz ötlet pont ilyenkor, amikor ragyogó sárga kerek hold fénye az iskolaépületét is beragyogja. Mindenesetre ráveszi magát fekete póloát kitüzőjét felveszi plusz farmernadrágját és a torna cuskáját majd a napszemüvegét is felveszi ami olyan sötét, hogy nem lehet látni semmit. De ki tudja!? Egy óvatlan mozdulat és lehet baj lesz. Ahogy halad az épületben természetesen csak nézelődik nincs e senki a közelben. Szóval minden oké és nyugalom lehet. Nem ideges egyáltalán sem, csak nem akar kilépni sem inkább olvasna és levelet írna meg minden mást csinálna. A lépcsőn elkezd haladni fel felé..* - egy..kettő.. három.. négy.. öt..hat..hét...nyolc...kilenc...tíz...*Számolgatja a lépcső fokokat azután hamar felér az őrtoronyba ahol egyenesen elindul, de a falnak megtámaszkodik először és nagy levegőt vesz.* - I wish I had an angel...*Énekelgetni kezdi a Nightwish számát, de pár perc emlékezett kiesésből elfelejtette a teliholdat és hangos éneklésbe kezdve elindult a terasz felé. Szemüvegét levétve a különös fényt nézte a földön majd az égre felpillantva hangos fájdalmas üvöltésbe kezd pár perc múlva. Ő nem az a fajta aki nem veszi be a bájitalt, de állítólag Ethan még nincs a suliban és ő nem tud készíteni sem és a házvezetőjének csak nem szól a történtek után. Mindenesetre kapkodja a levegőt elég szaporán és természetesen gondolataiban a düh és forrongás kering, és azt se tudja mitévő legyen.*
    Park Min Lee
    Park Min Lee
    .::Diák::.

Témanyitás by Park Min Lee Vas. Jan. 08, 2012 10:13 pm

*Egy Sylorinás diáknak, aki ráadásul még fél-démon is, nincs jobb idő rá, hogy kimozduljon szobája nyugalmából és elinduljon a kastény falai között az őrtorony felé. Sétálgatva nézeget ki az ablakokon. Látja a telihold szemkápráztató fényét, szinte megvakítja. Még úgy is, hogy nem vérfarkas, még úgy is van olyan szép, hogy megbabonázza. Lépked felfelé a lépcsőfokokon és hallja, hogy valaki énekelget a maga hamis hangján. Na jó, lehet, hogy nem olyan rossz, de Effy angyali hangjához képest mindenkinek rossz hangja van.* ~Az a személy énekel, akire gondolok?~ *Teszi fel magának a költői kérdést, majd hallgatózik és gondolkozik tovább.* ~Na most nem lenne jó húzás találkozni Christopherrel..~ *De milyen a szerencséje? Pont olyan, hogy éppen akkor fut össze a fiúval. Igen, ő volt az akire gondolt. Elég vidámnak tűnik, így reméli, hogy még megbízható állapotban van. Látja azt is, hogy van rajta egy napszemüveg, amit éppen akkor szándékozik levenni.* -Chris, ne vedd le! *Kiabál rá, de már késő. Odafut hozzá, megpofozza és elkezdi rázni. Nem ez a legjobb megoldás, de hirtelen ez jutott eszébe.* -Jaj, miért vagy ilyen bolond? *Kiabál rá a fiúra. Reméli, hogy jön egy tanár. A legjobb lenne a házvezetője, de teljesen mindegy, hogy ki jön, csak tudjuk segíteni rajta valahogy.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 08, 2012 10:25 pm

*Miközben a Sylorinás diákok a torony felé tartanak Perathon úrnő még mindig az eget kémleli. Hirtelen a Hold előtt elsuhan egy lila madárnak tűnő lény, s a sziget belseje felé tart. Tyla arcán egy apró mosoly jelenik meg imádott sárkánya láttán, mert bizony az a lény nem más volt, mint Eris, a Sylorina lila sárkánya. Felfigyel az éneklése, és egy lány kiabálására, de ő már rég megtanulta kizárni az elméjéből ezeket a zavaró tényezőket. Viszont azt nem tudja kizárni, hogy valaki az ajtó előtt a levegőért kapkod. Villámló tekintettel megfordul, majd egy féloldalas vigyor jelenik meg az arcán Chris láttán.* ~ Ejnye kicsi vérfarkas. Nem tudod, hogy teliholdkor nem szerencsés kint járkálni? * Mondja magában, aztán ugye kiszúrja Effy-t, és villámgyorsan megindul az ajtó felé. Feltépi az ajtót, és kicsit meglöki az ott toporgó fiút. * -Eredj innét, te lány! Nem zavar, hogy hamarosan átalakul?! Azonnal menj oda... *Itt néhány fegyverre mutat.* - És vedd el az egyiket. Ezüstből készültek. Ha egy ezüst tárgy nálad van nem nagyon tud bántani. *Utasítja Effy-t, hogy mit csináljon. Christophert meg "szelíden" arrébb lökdösi.* - Ostoba kölykök. *Morogja maga előtt, és próbálja valami holdfény mentesebb helyre vinni a fiút.* -Effy, az lenne a legjobb, ha elmennél. felőlem akár maradhatsz, de ne feledd. Csak saját felelősségre. *Szól hátra a lánynak, és megpróbál valamit kezdeni Chrisszel.*
    Ian
    Ian

Témanyitás by Ian Vas. Jan. 08, 2012 10:38 pm

*Igen a levegőt kapkodja nem kicsit és próbál a hangokra fókuszálni. Sikerül neki? Sajnos nem. Még a tanárnőre sem eszmél, Effyt sem veszi nagyon észre vagyis már késő. Nem tud uralkodni önmagán, igazából a fiúnak nem az első átalakulása, de még nagyon edződnie kell. Viszont, hogy egyedül változik át? Igen ez a nehéz benne, mert általában Brendon is mellette van de most nincs. Belegondol Alex is ebben a pillanatban fog ha nincs annyi esze bár nincs. A lökdösődésre egyre dühösebb szemei felizzanak és percek alatt át alakul egy farkassá. Szép farkassá nem vitás, de olyan halálos is. Az átalakulásból egyenesen, a tanárnőre ugrik nem tudja mit tegyen hova menjen hiszen még a toronyban sem fér el nem is tudna lemenni a lépcsőn. Max ugrana, de akkor nem élné túl. Nem akar ő semmit és senkit bántani, hülye volt csupán, hogy nem vette be a bájitalát. Lelki ismeret furdalása is van a szíve mélyén szóval maradhatott volna a szobájában.* ~ Istenemmm...~*Csak röpke gondolat suhan át a fejében, de nem tud másra gondolni csak a dühre egyenlőre.*
    Park Min Lee
    Park Min Lee

Témanyitás by Park Min Lee Vas. Jan. 08, 2012 10:52 pm

*Látja, hogy megjelenik egy tanár, szól is neki, hogy csináljon valamit. Nem szereti, ha irányítják, így nem megy sehova. Lehet, hogy eddig kitüntetett volt, lehetséges, hogy most elveszíti a rangját, de nem igazán zavarja, mert reméli, hogy ez nem olyan nagy dolog, hogy emiatt ekkora baj lenne. De most így végiggondolva, éppen azért őrző, hogy az csináljon is valamit, ne csak elfusson. Jó, az más téma, hogy nem csinált semmi értelmeset, de lesokkolt és hirtelen ezt tudta csinálni.* -Nem tanárnő, nem zavar, hogy átváltozik. Éppen azért vagyok itt. *Már futni is akart, hogy szóljon valakinek, de éppen akkor jött. Kétségbeesésében nem akart beszólni a tanárnőnek, de nem tudott mit csinálni, mint ráordibálni a házvezetőjére.* -Ne csak lökdösse! *Kiált rá, mert egészen megkedvelte a fiút, nem akarja, hogy baja legyen, vagy, hogy még idegesebb legyen. Megfog egy éles ezüst tört és elindul Chris felé. Nem akarja bántani, de ha muszáj, akkor természetesen megteszi a biztonságuk érdekében.. Chris biztonsága érdekében is.* -Chris, engedd el.. *Gondolkozik egy kicsit és hozzátesz egy olyan szót, ami valószínűleg nem használ, mert ilyenkor sajnos ösztönösen cselekszik, de ha ösztönösen cselekszik és tetszik neki Effy (mert hát kinek ne tetszene?), akkor csak hallgat rá.* -..kérlek. Ereszd el őt, inkább engem támadj meg, gyere ide. *Lenne olyan hülye, hogy feláldozza a tanárnőért az életét? Nem, de úgysem ölné meg.. legalábbis nem tudná. Tele van a ezüst fegyverekkel, amik közül egy a kezében is van, így van önvédelmi fegyvere.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 08, 2012 11:04 pm

- Eh. Ostoba fél-vér! Te tudod., de akkor is legyen a kezednél ezüst. *Morogja a nőszemély, és az utána következő szavakat meg sem hallja. Viszont mikor Effy ráordít kicsit felemeli a hangját.* - Ide figyeljen! Ne üvöltözzön itt nekem, tudom mit csinálok. Azt hiszem lehetne magában is annyi hidegvér, hogy legalább egy jóval idősebb személlyel nem üvöltözik! Több százszor ott voltam már az átváltozásokkor, nem tagadom, hogy néhány oktondi diák meg is halt ezek miatt. Az én lelkiismeretem viszont tiszta. *Mint írtam felemeli a hangját, majd mikor Christopher megpróbál ráugrani vámpír képességeinek hála hárítja az ugrást, és ha sikerül elkapnia a farkas torkát erővel neki csapja a falnak. * -Hiába beszélsz hozzá, nem jut el az agyáig. *Reagál Effy könyörgésére, majd az "engem támadj" részre csak a szemét forgatja. A zsebéből előránt egy aprócska zsákot, belemarkol, és azt ezüst port a fiúra szórja, majd ha ezzel sikerült valamelyest megbénítani Christ, akkor lerántja a köpenyét, és a vérfarkas fejére dobja, hogy összezavarja.* - Végülis nem árt, ha végignézned Effy. Legalább tudod, hogy nagyjából mi hogyan kezeljük az átváltozásukat. *Szól megint a lánynak, de még mindig az átalakult Acerlot fiú körül sertepertél.*

//fagy//
    Gaweł Pawlak
    Gaweł Pawlak

Témanyitás by Gaweł Pawlak Kedd Jan. 24, 2012 6:23 pm

- ÁÁáááááá. Szállj le rólam, szállj le rólam! *Visítja egy barna hajú fiú, akit egy sasmadár molesztál. Így ront be az őrtorony belső részébe, és vágja be az ajtót. Felkap egy kardot, és a két kilincs közé csúsztatja. * -Ha bemerészelsz jönni sült csirkét csinálok belőled hiába... Hiába vagy anyám dögje. *Kiált ki az ajtó mögül, majd felröhög. Nos, nem rég tudta meg az anyja, hogy miként vágták ki az előző sulijából.* - Apám jobban fogadta. Még jó, hogy nem volt otthon a házisárkány, mikor a fater átiratott ide. *Morogja a srác, majd elindul befelé, hogy jobban szemügyre vegye a helyet.* ~Hmmm. Unaaaatkooozom. És ez a retkes ürülék bombázó tollcsomó meg itt nyaggat. És ma még egy értelmes rokonnal se találkoztam. Komolyan mondooom ebbe fogok belebetegedni. Gis drágám pasizik, ahelyett, hogy a felettébb jóképű és vicces unokabátyjával lógna. Antoine kockul. A többiek meg... A rákocska se tudja. *Nagyot nyújtózkodik, majd tarkóra kulcsolt kezekkel lassan elindul a fegyverek között. Néhány pillanat múlva miután lehajolt egy kardért idegbetegül felszusszant. Morcosan odébb tűr néhány tincset, majd a pengét tükörnek használva a frizuráját kezdte igazgatni.* - Na így már jobb. A szutykos zselémet meg kidobhatom, mert kamuztak. Méghogy huszonnégy óráig tartós. Cöh. *Háborog magában Séb. Őt aztán nem érdekli, hogy van-e itt valaki vagy sem. Meg hát a madár úgyse jut be... Szóval amíg a postás be nem jut az anyja levelével addig nyugi van. Szóval, miután belőtte a séróját, előkapja a mobilját, és sms-eket kezd írogatni. Pár pillanattal később pedig benyomja a Papa Roach-tól a Hollywood Whore-t.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Jan. 24, 2012 6:55 pm

- Jó, de figyelj elintézem én csak annyiban kellene segíteni, hogy valahova majd elkéne rakni.*Magyaráz egy szőke herceg a telefon másik végében. Josh aki enyhén hiperaktív és éppen azt magyarázza a másik embernek, hogy képtelen végig vinni a tervét. Egyrészt azért, mert ugye a nevelt apja erősebb. A másik meg Brenda kikészülne és megutálná... Bár nem törődik azzal sem ő neki is meg van a nyugodt élete és jó helyen lesz.* - Még is ki a rákot vigyek magammal? Most figyelj.. Gabrielt? Az most valahol Angliába tevékenykedik és vadászik Eric meg ő még olyan kis kezdő béna, hogy nem merem megkérni. Te pedig vagy olyan gyáva nyuszi ha meglátsz egy pár szemfogat akkor menekülni fogsz.*Mondja gúnyosan a fiú miközben az őrtorony felé halad és egy fiút hall magában beszélni.* - Őőő... most le kell tennem, ne feledd éjszaka hol leszek ha még is kellene segítség szólók apádnak. Na cső.*Búcsúzik el és teszi bele farmerja zsebébe a telefont. Alexander hangulata kicsit komor és máshol jár és igazság szerint nem vágyik úgy társaságra. Még is ki ez? Nagy kék szemeivel a másikra less aki éppen valami hajzseléről beszél.* - Öregem az én hajzselémet múltkor cserélték ki zselatinra.. mire megtaláltam azt amit használni szoktam az félnapomba került és 4-szer mostam hajat. Sébastien te vagy az?*Szólal fel nevetve majd ugye rákérdezz hiszen ismerősek a fiúnak a vonásai pedig egyszer látta. Öltözete egyébként, Nike farmernadrág és egy szürke elegáns ing aminek a felső gombja ki van gombolva. Mivel nem látja, hogy a fiú zenét hallgat ezért ugye közelebb megy hozzá ha nem látná a másik és megérinti. Aztán csak elvigyorodik, hogy igaza van eltalálta, hogy Sébastien...* - Te még is mi a rákot keresel itt?*Teszi fel meglepődve a kérdést, és még elgondolkodik azon hány rokon lehet itt. Gis meg ugye azzal az idiótával lóg és jó, hogy nem látja Fredet sem...*
    Gaweł Pawlak
    Gaweł Pawlak

Témanyitás by Gaweł Pawlak Kedd Jan. 24, 2012 7:08 pm

*Még szerencse, hogy a telefonbeszélgetésről lemarad, mert tuti hogy kérdezősködne. De ez is tipikus Séb lenne. Mindig mindenről tudni. Ez Séb. Aztán a zselés monológjába valaki ARCÁTLANUL képes volt belepofázni. Morcosan megfordul, hogy jól kiossza az egyént. Mégis mit merészel beledumálni az Ő magánbeszélgetésébe?! Aztán megpillantja Alexet, mire szélesen elvigyorodik.* Imám meghallgattatott. *Pillant fel a mennyezetre, majd felröhög.* -Szerény személyen áll vala itten. *Vihog fel a srác. Aztán odalép a rokonja mellé, a másik arca mellett hangosan cuppant kettőt mintha valami csaj lenne, és "puszit" nyomja a másik arcára.* - Ennél többet ne várj tőlem, ha szeretnéd, hogy összenyalják a képed akkor inkább kérj meg mást. Amúúúúúgy... *Pörög fel a rokon, és jól hátba vágja a másikat.* Üdv a családban öcskös! *Vigyorog szélesen, majd kinyomja a zenéjét.* -Mi az hogy mit keresek itt? Hát nem örülsz nekem? *Hüledezik egy sort mártír képpel.* -Rokonlátogás. Nem csak viccelek. Én is ide fogok járni, mert kiraktak a Durmiból. Elfelejtettem visszamenni téli szünet után aztán, mikor meg a kapuban voltam közölték, hogy takarodjak. Szóóóval most én is itt vagyok. *Sztorizik jókedvűen, lekapja a Syles jelvényét, és Alex képébe nyomja.* -Hát nem széép? Tegnap kaptam. Olyan kis cukika. Mellesleg felháborító, hogy a rokonság a Cameosba került. Még ilyet. *Vág egy ezer wattos vigyort, aztán neki áll a háborogni.* - Ééés hogy jössz ki az újdonsült húgoddal? Hercegnővel, aki el van varázsolódva? Téényleg, majd szólj neki, hogy este húzza be a belét a közös társalgóba a pasijával egyetemben, mert gratulálni akarok nekik! Jujjuj. És mesélj. Mi van a Camcsiban? Nálunk a Sylben békésség van és nyugi, ha Chrissy nem szökdécsel.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Jan. 24, 2012 7:40 pm

*Ugye "rokonát" látja meg és természetesen és csak szélesen vigyorog. Lesz kit megismernie Alexnek és természetesen nem hátrál meg. Szóval... Nagy sóhajba kezd amikor megszólal a másik...* - Hurrá! Csak jöttél volna a Cameosba. Ott vagyok egy szobában Kamennel meg egy őrült kocka blogerrel aki egésznap csetel és az agyamra megy. Na majd Camozunk esténként amikor az a hülye is ott van...*Jegyzi meg nevetve és les az őrtoronyban az ablak felé. Szemeitmegforgatva az órára is pillant, aztán elgondolkodik azon valamikor 10 körül fog indulni. A puszira temrészetesen fintorog hiszen nincs ehhez hozzászokva, hogy a fiúk is puszilgatják a másikat. Ha bár ő inkább az a kézfogós típus..* - Reméltem is, hogy nem állsz át a meleg részbe mert igazság szerint nem állna jól neked. Mellesleg üdv itt...*Mondja mondja mondja mondja. Túl éli Sébeastient. Ennél rosszabb már nem lehet hiszen Séb a Josh kategóriába tartozik aki 10 perc alatt kikészíti a másikat. Amikor a Syles jelvényt mutatja csak elvigyorodik.. Chri nincs egyedül ha bár eddig sem volt, de akkor is.* - Na akkor Christopher nincs egyedül pont egy ilyen srác hiányzott oda. Nyugi a Sylorina jobb én a Cameosnak jobban örülök.. Egyébként Gissel kapcsolatban menekülök előle a hálókörletből mióta leházi sárkányoztam a halálomat kihírdette...*Nevet fel, de tényleg lehetne azmondjuk az őrzője amivel nem igazán foglalkozik. Egyszer ő is lesz az!* - Hogy mi van ? Igazság szerint amikor én kijöttem ugye Gis tudjuk kivel lóg úgyhogy most muszáj volt eljönnöm, mert nem bírom a "nyáladzást" de amúgy az elviselhető kategóriába tartozik, de még nem mondanám húgomnak..*Magyaráz Magyaráz és nyomja meg az utolsó szót.. Tényleg nem tudja még nevezni testvérének és még Sébhez is hozzá kell szoknia.* - Chris nem fog már szökni úgy tudom legalább is.. Múltkor a tóba mászott be majdnem úgy kellett kihúznom.. azóta azt hiszem a hálóban van..*Mondja magyarázva a kirúgásra pedig csak annyit reagál, hogy Gratulált neki...* - Itt legalább ne felejtsd el a szünetet. Jó?*Mondja vihogva és azon agyal, hogy kéne egyet repülnie...* - Leszidjam Gist, hogy miért nincsen a drága szeretett unokatestvérével aki jobb fejebb nála? Ezt nehogy visszamondd neki..*Csak kötekszik szokás szerint éss vigyorog mint a tejbetök.*
    Gaweł Pawlak
    Gaweł Pawlak

Témanyitás by Gaweł Pawlak Kedd Jan. 24, 2012 8:00 pm

- Á a Cameos az szar hely. Nem vagyok én jó kisfiú. Bár ahogy elnézem te a cukker kis édi-bédi angyal fiúkákhoz tartozol. *Fintorog egy sort, szerinte a Sylorina menő.* - A kockákat ne szóld le! Mi is Crine-nal a táborukat színesítjük. Basssssszuuus. A Final Fantasy-t el kell kunyerálnom tőle, hogy feltegyem majd a Syles lapitopra. A kamerázás meg jó ötlet. Toni mesélte, hogy mekkorát alakíttatok múltkor. Az a blogger csávó szimpi, ha ilyen baromságokat képes kitalálni. *Vigyort egy sort, és igen. Enyhén túlpörgött.* -Mi van?! Hülye leszek... Amúgy az öt csajom mellé még egy pasi is?! Áh. Fúj. Sajnálom öcsikém, de a lányokat szeretem bármennyire is akarsz megkapni.*Kacsint a másikra.* -Juj. Ezt nem kellett volna. A végén még felbátorítalak. *Kapja a szája elé a kezét hüledezve.* -Ó, Chrissy babával egy húron pendülünk. *Vigyorog még szélesebben, aztán Gis említésére úgy felvihog, hogy az egész torony visszhangzik tőle.* -Ó, ha kimondta a végítéletet akkor tényleg nem menekülsz. Hacsak... *És itt szemét módon elvágja a gondolatmenetet és dumál másról.* - Kamen és Gisy? De hát olyan tüdi-büdik együtt. Én örülök neki, hogy nem szenvednek tovább, de Gis elmondhatta volna, hogy Kam is itt van. *Vág egy durcás kiskutya fejet.* -Chris egy barom.*Megint hallatja hiénaszerű hangját.* -Kösz, de hát na. A csajaim jobban kötöttek, és Giselle úgyse hagyja, hogy ne lógjak a suliból szóval... Ágyő szabadság! Üdv rút világ! *És megint dramatizál.* -Á, nem kell turbékoljanak csak. Nem akarom megzavarni az ifjú párt, hacsak nem én leszek az esküvőjükön a vőfély.*Röhög fel megint, de látszik rajta, hogy nagyon is pörög.* - Na, és uncsitesó. Neked milyen színben pompáznak kis szárnyaid? *Érdeklődik, mert ezt minden rokontól megkérdi. Neki például koromfekete... Mellesleg Séb úgyis továbbadja Gisnek, hogy mit hallott az előbb.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Jan. 24, 2012 8:28 pm

- Nem szar hely, figyelj hozzászoksz egész hamar. Amúgy meg itt nem a jó fiúságról van ..*Jegyzi meg szemforgatva. Hogy a házát szídják csak morog egyet kettőt , de nem szól semmit.* - Én édi-bédi? Héé nem ismersz még eléggé drága barátom.*~ Ha tudná, hogy most készül egy gyilkosságot végre hajtani vissza mondaná az édi kifejezést. Még, hogy ééééééééén édi lennék. Pff.. ~*Gondolja magába majd gonoszan elvigyorodik.* - Én nem szólóm le én is állandóan a gép előtt lennék ha szabad lenne szóóóóval hagyjuk majd alkotunk valamit. Neked szimpi? Komolyan? Én nekem hagyjuk Fred egy olyan érdekes és inkább Sylorina illik rá mint a Cameos. De tényleg! A múltkori alakításra azt tudom mondani, hogy az kész volt... Majdnem megvertem a srácot, de az volt a szerencse szólított a kötelesség. Remélem beszámlt neked arról megszerveztem neki egy napot a kedvenc bandájával szóval szórakoztunk egy jót. Ne haragudj, hogy téged nem hívtunk azt hiszem neked programod volt. Nem de bár?*Mondja kicsit túl pörögve. Ha Séb mellette van akkor olyan mint egy hiperaktív mókuska... nem viccel a user, de tényleg. Azért belülről érlődik az a rossz kedve vagy nem is tudja.. inkább a Düh. A srác megjegyzését úgyis visszamondja.* - Te sem szeretnéd ha le babáznának Seby béby... Hogy örülnél neki? Mellesleg Chrisre mást használnék mondjuk egy kis tigris vagy kölyök. A kölyök jobb, de igazság szerint az a szerencse, hogy pár napja nem láttam. Én is örülök nekik tudom, hogy szenvedtek és mellesleg meg ha azt nézzük így még is jobb. Kamen sem féltékeny. Nem mondta el? A gonosz..* ~Én sem mondtam volna el a helyében..~*Gondolja magában gonoszan ma egy kicsit idegbeteg, de nem kell törödni vele.* - Nekem mondod!? Álom világban él...csajaid? Te is jól nyomod bár engem nem érsz utol.*Neveti el magát és a hasát fogja és úgy néz a másik szemébe.* - Figyelj nekem az iskolában van 1 Qarinba még egy plusz New Yorkban 20 Phoneixet meg inkább nem mondom ott Josh a főnök.. Ha jó fiú leszel uncsitesó bemutathatlak párnak, csak meg legyen a friss húsikád.*Mondja és a vállát megveregeti. Aztán rákérdezz a szárnáyra ami ő neki fehér színű, de nem zavarja. Csak az imidzsét rombolja picikét.* - Az esküvőjükre majd szervezek nekik nászutat. A szárnyam? Nos hófehér, de az nem illik hozzám. Miért nem fekete szárnyakat kaptam... Neked milyenek?*Érdeklődik, és szerencséje ma nem lesz a hálóban a fiú, nem fogja látni a lányt csak holnap reggel.* - Na és mit szóltak oda haza, hogy kirúgtak a Drumstrangból? Azt hiszem neked a leány iskkolába kellett volna menni, mert el lennél a sok lány között.*Röhög fel és csak magyaráz magyaráz magyaráz...*
    Gaweł Pawlak
    Gaweł Pawlak

Témanyitás by Gaweł Pawlak Kedd Jan. 24, 2012 9:00 pm

- Nem nekem való. Úgy nézek tán ki, mint egy ma született bárány? Cöh. Se a Eri, se Camcsy nem való nekem. A Syl tökéletes hely nekem, a társalgónak meg jó a hangulata.*Vonja meg a vállát. Többre nem reagál. A Cam az nem jó jó, mint a Sylorina és kész. Séb a gonosz házért van odáig, és pont.* - Ugyanmár. Ezt az angyali cukker-mukker fejet ki ne imádná? *Röhög fel megint a másik. Szándékosan idegesíti az unokatesóját.* -Ammár a te egyéni szoc problemed. Általában mi osztozunk a gépen, de ha bunyózni kell akkor simán tudok nyerni.*Horkant fel diadalmasan, mert a sunyi módszereivel tényleg ő a laptop bitorló.* -Az cuki. Majd pajtizok vele. És ne bántsd már szegényeket... És hova siettél? Pelust kellett cserélni? *Vihog a markába, aztán a bandás cuccra felvonja a szemöldökét.* Segáz. Amúgy is dolgom volt. Gis mesélte. Örült neki, bár annak jobban örült volna, ha normális vendéglátóként viselkedsz. Mellesleg mutatta mit műveltél. Nagyoon édes voltál. *Vigyorog kajánul a másik. A Seby bébire kitör belőle a röhögés, de nem szól semmit.* - Alkesz Alex. Vaaaagy Alexa.*Fuldokol már a röhögéstől, és lehet megismétlődik a múltkori eset Sylorinás verzióba...* -Chris taknyos. *Vigyorog jókedvűen.* -Hát majd a gratulációmat átadom nekik. Mellesleg Kamen féltékeny? Nincs mire. Gisen annyira látszik, hogy teljesen odáig van érte. De legalább nem kell. Á, nem gond. Igazából úgyis mindent megtudok. Szóóval nem kell értem aggódni, és néha meg tudom érteni. Mert akkor hívogattam volna őket. Igen csajaim. Öt szépséges és tündéri francia csajszi. *Mesél jókedvűen, majd egy nagyot nyújtózkodik. Álmosodik...* -Jó, nem érdekel a matek. *Morog halkan. Aztán felröhög a jófiúzáson.* -Én? Jó? Ugyan... Meg amúgyis megtalálom őket. *Odatipeg az ajtóhoz, kiszedi a kardot, amit biztonsági intézkedésként használt, majd egy elegáns mozdulattal odébb hajítja.* -Szerintem ne szervezz nekik semmit, mert Gis saját kezűleg szervez mindent. Imád szervezni. *Legyint a srác Alex ötletére.* -Háháhá. *Kiált fel diadalmasan Alex fehér szárnyaira. Mikor őt kérdik büszkén kihúzza magát, és kitörnek a szárnyai a hátából.* -Ébenfekete. És ezt nem festékkel csináltam öcskös. Meg hát a csajok a rosszfiúkra buknak.*Kacsint megint aztán könnyedén visszahúzza a szárnyait. Neki könnyebben megy, mint Giselle-nek.* -Hát lehet oda kellett volna menni. *Nevet fel zavartan. Az előző sulijára megrándítja a vállát.* Apám kinézte belőlem, hogy három évnél tovább nem viselnek el. Anyám őrjöngött. Az ő levele elől menekültem. *Fintorog egy sort, nagyot ásít, és kiles a lépcsőházba.* -Későre jár. Én léptem alukálni, mert holnap vár egy-két emberrel a házvezem szóval. Pápá öcsi. Majd dumálunk.* Köszön el az unokatesójától, majd bevonul a hálójába, ledől egy ágyra, és rohadt hangosan horkolni kezd. Nem ébredne fel, ha szóvá tennék neki.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Vas. Feb. 05, 2012 11:59 am

*Az iskola főlidérce egy percig sem nyugszik: a tegnapi eset után feltétlenül meg akarja találni Alexandert. Tekintve, hogy se a társalgóban, se a hálóban nem találta, se sehol máshol az első emeleten, úgy döntött, elindul innét fentről, és módszeresen végigkutatja az egész iskolát. És mellesleg ha már úgyis feljön idáig, akkor már szív egy kis friss levegőt is. Régen járt már itt. Ráadásul most egész kellemes a levegő, bár még messze nem az általa oly nagyon szeretett tavaszi, reggeli illat, de friss és tiszta. Szürkéskék szemeit az égre emeli, és hunyorogva kémlelni kezdi a felhőket. Odafent, amellett, hogy néha-néha felbukkan a nap, egy árnyat is megpillant. Némi hunyorgás után megállapítja, hogy angyalszárnyakat lát, mire kissé megrázza a fejét.* - Túl sok itt az angyal... *motyogja halkan, aztán rátámaszkodik a mellvédre, és a tájat kezdi el figyelni. Aztán majd... Majd néhány óra múlva talán képes lesz innét elmozdulni, és elindulni, hogy valóban megkeresse a fiatal angyalt... Vagy mégsem. De muszáj lenne. Egy sóhaj hagyja el az ajkát, majd ténylegesen elmerül a táj bámulásában.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Feb. 05, 2012 12:18 pm

*A fiú ma nagyon korán kelt. Egész éjszaka foroglódott és konkrétan egy szemhunyásnyit sem aludt. Idegei szétpattantak és ilyenkor ez történik vele. Nem beszéli ki magából a dolgokat és bedepizik. Nem mindenkinek nyíl meg úgyhogy ma mindenképpen felhívja Josht és beszélnie kell. Az őrtorony felé vette ma az irányt az angyal fiú és nagy sóhajtva elgondolkodik az elmúlt hét eseményeiről hiszen sok minden történt és nem tudta megemészteni. Vagyis megemésztette, de pár dolgot nem felejt el. Az őrtoronyban álldogál és szívja be a levegőt és ahogy kicsit felkerekedik a szél szárnyait kiereszti és elrugaszkodik aztán repül. Néha nem árt egyedül is a gyakorlás. A hófehér szárnyak tökéletesen beleolvadnak az égbe hiszen most úgyis esik a hó. Pár kört repül és nem fog egy hamar leszállni.* ~Olyan békés itt az égben..~*Gondolja magában azután a torony felé les és lát valakit. A fehérség miatt kicsit közelebb repül és megnézi ki az aki ennyire figyel a messzeségbe. A toronytól nincs olyan messze szóval ahogy észreveszi ki lehet az közelebb repül.* ~Azt hittem kevesen járnak ide fel..~*Nem mondja ki e szavakat csak remélte ugye, hogy egyedül lesz itt.* - Békés ez a hely itt fent jól lehet itt szárnyat ereszteni...*Mondja házvezetőjének a fiú. Most ugye nem mosolyog, de köszönti tanárát majd ugye visszaszáll oda melléje hiszen érdekes látvány lenne, hogy ott a tanár körül repked mint valami papagáj. Azután nem szólal meg, de kíváncsi arra mit kereshet itt a Lord.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Vas. Feb. 05, 2012 1:11 pm

*Amikor a fiú közelebb repül hozzá, örömmel - vagy legalábbis kevesebb haraggal a zavartatása miatt - pillant fel rá. Remek. Ezek szerint mégsem kell megkeresnie a fiút. Pompás! Aztán Alex leszáll mellé, ahelyett, hogy ott repkedne mellette, ami meglehetősen elégedettséggel tölti el. Noha már egy ideje nem angyalvadász, azért szereti, ha a szárnyas lények tiszteletet mutatnak felé. Lehetőleg többet, mint bármilyen más lény.* - Valóban. Egyike az iskola legszebb helyeinek. Sokat járok fel ide, mert innét mindent belátni. Főleg, ha tiszta az idő *pillant fel hunyorogva a felhőkre. Igen, ezt úgy értette, hogy igazán eltakarodhatnának az égről. De sajnálatos módon az égiekre nem tud olyan jól hatni... A fiúra pillant, tekintetével a nyakára fókuszálva, igyekezve meglátni a harapásnyomot, amiről tudja, hogy valahol ott kellene lennie. Persze lehet a másik oldalon is...* - És hogy vagy, Alexander? Tegnap eléggé zaklatottnak tűntél *jegyzi meg. Szeretne - nem túl brutálisan - megtudni mindent arról, hogy mégis mi történt, többek között azt is, hogy mégis hogyan került Alex kikötve a kínzókamrába, illetve ki által. Mert ha egy másik diák, akkor azért büntetést kell kiszabni, lehetőleg kellően súlyosat, ha pedig valaki más... Mindenképpen fel kell kutatni a dolog forrását. Minél előbb.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Feb. 05, 2012 1:47 pm

*A táj felé les és sóhajtozik. Gyönyörű a fehérségtől minden. Télen talán ez a legszebb és legcsodálatosabb dolog. Aztán szív még egy friss levegőt és a fejét vakarja a fiú, hogy igazság szerint mit mondjon hiszen amikor nagyon a padlón van nehéz őt helyre rakni lelkileg. Tiszteletben tartja, hogy nem repked a tanára körül, mert az nem lenne jó és igazság szerint nem szeret beszélni a dolgokról.a ruha kollekciója és levédette a cuccait. * - A másik szép hely Qarin. Oda is szívesen lejárok megnyugtató egy hely. A hó is olyan szép most, de jó lenne ha meleg lenne már.*Magyaráz a másiknak és csak bámul előre. Igazából ugye repülni jött fel és kicsit gondolkodni. Az öltözéke egy sötét zöld ing a harapást nem igazán láthatja hiszen eltakarja a fiú. Ha nagyon kíváncsi rá akkor megmutatja. Felvonja a szemöldökét a "hogy vagy és a zaklatott kérdésre és szóra.." aztán nagy sóhaj és bámul tovább. Lemocskos angyalozta az egyik háztársa aki szintén angyal, de a húgát is aztán kikötözték egész éjszakára és vérszívók is ettek belőle és ráadásul valami árny kísérti, de sejti ki az, de nem akarja elmondani azután ugye még megölt egy tapasztalt erős vámpírt aki felnevelte még is hogy legyen? Padló alatt van ilyenkor semmilyen nevetés semmi édesség semmi nem tud neki segíteni.* - Köszönöm kérdését azt hiszem jól.*Néz a férfire és egy keserű mosolyt küld felé.* - Igen, de.. azt hiszem lerendeződött a tegnapi dolog.*Mondja szemet forgatva. Nos füllent. Amikor azt mondja, hogy igen ő nála a nemet jelenti ilyenkor.* - Miért kérdezi? Történt valami vagy nem értem..*Vakarja meg a fejét és még a tanárnőnek sem szeretne ártani azzal ha szólna neki. Konkrétan védi. Ahogy Fredékről is nehezen tud beszélni valószínüleg a lidérc úgyis védené ugye a faját.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Vas. Feb. 05, 2012 2:35 pm

- Valóban. Örülök, hogy tetszik *mosolyog a fiúra halványan. A melegre halkan felnevet.* - Majd eljön az is. Ez az évszakok rendje: ki kell várni a telet, hogy tavasz, majd nyár legyen. De én sem bánnám, ha legalább az előbbiig eljutnánk *vallja be. Az a kedvenc évszaka: a tél túl hideg, a nyár túl meleg, az ősz pedig túlságosan is erősen emlékezteti az elmúlásra, amiből már éppen eleget kapott. Általában ősszel és télen van a legrosszabbul, bár főként ősszel. Ezért hát olyankor rendszeresen eltemeti magát bármilyen cselekedetben, ami eléggé lefoglalja az elméjét. Aztán kérdez, amire a fiú eleinte csak nagy csenddel válaszol. Némán, elgondolkodva figyeli, várva a választ, amit ugyan megkap, de nem éppen elégedett vele.* - Persze, gondolom részben benne volt Kamen is... Beszélnem is kell majd vele. Ha találkozol vele a mai nap folyamán, majd szólj neki, hogy látogasson meg az irodámban, kérlek. Egyébiránt pedig... *Itt félbehagyja a mondatot, és felsóhajt. Érzi - és tudja is -, hogy a fiú nem igazán mond igazat. A kérdésre komolyan a fiúra pillant.* - Alexander... Beszéltem tegnap este Amarilla úrnővel. Ezért érdekel, hogy hogy vagy, és ezért is szerettem volna beszélni veled. Felesleges magadban tartanod, ugyanis már tudom, hogy hol és hogyan talált rád, és hogy mit tett. Mindemellett viszont tudnom kell, hogy hogyan kerültél oda. Ugyanis akárki is volt az, büntetést kell kiszabni rá *magyarázza a fiúnak. Nem azt kéri, legalábbis nem feltétlenül, hogy öntse ki neki a lelkét. Persze az is feladata, hogy segítsen, ha tud, ezért akkor sem fogja elküldeni a fiút, ha amaz el akarja mondani neki a dolgokat. Persze megint más kérdés, hogy mennyire tudna igazságot tenni, ha szóba kerülne a fredes ügy, de legalább megpróbálna. Csak mert akárhogyan is kivételez a lidércekkel, és nem kedveli az angyalokat, mindketten a diákjai, és mindkettejük érdekeit szem előtt kell tartania.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Feb. 05, 2012 3:11 pm

*Vissza mosolyog a másikra és ugye csak bámul. Néha összeszűkíti a szemeit azért ő sem lát el a messzeségbe.* - Csak mikor. Várni mindig olyan rossz.*Mondja nyüszörögve éselneveti magát. A fiú kedvence a nyár ami még messze van. Akkor tud utazgatni és ugye sok mindent csinálgatni. A tavasz a sportolásé szokott lenni a tél meg csak úgy van, de nem bírja a hideget. Hosszas csend után ugye válaszol Alexander a tanárának. Nem igazán szereti ugye kiönteni a szívét. Mármint egyedül ugye Joshnak mondta el a dolgokat ő tudná még észhez téríteni a fiút szóval itt is jó lenne ha valakinek ki tudja önteni a szívét. Végig gondolja a dolgokat és konkrétan "örületbe" kergeti saját magát az ő saját hülyeségével. Kamenre csak a vállát vonogatja és hümmög.* - Részben.. de őt ilyenkor nem kell komolyan venni szóval nem haragszom rá. Csak azért amiért így beszélt. Rendben megmondom neki úgyis majd vissza kell menjek a társalgóba szerintem valahol arra fog bóklászni.*Feleli és a homlokához teszi a kezét amikor újabb mondatba kezd ugye a másik. A komoly dolgoknál egy picit megijed, de kíváncsi mit szeretne vagy miért kérdezte. Amikor pedig megkapva a válaszát tekintete a föld felé figyel ás Amarillánál csak sóhajtozik.* ~Nem is tudtam, hogy tudnak őszintén viselkedni...~*Gondolja a vámpírokról és ugye ezért is kérdezi hogy van és felesleges magába tartani ezen kicsit elgondolkozik és van benne igazság. Csak itt már meginog, hogy nem tud megbízni senkiben vagy hiába próbál mindig olyankor jön valami árny a közelébe. Nagy levegőt vesz a másik jobb oldalára fordul és ahol az ing van ugye természetesen a gallérját lehajtja, hogy lássa a két fog nyomot.* - Ezzel a résszel semmi gond nincs. Csak a fejem sajgot tegnap és nem igazán tudtam mit csináljak. Alig jár le valaki oda a tömlöcbe és annak a dé.. vagyis emberke jól kitalálhatta. A mellett pedig gondolom eljutott a fülébe a hír és szeretnék elnézést kérni a faj szídás miatt. Akkor csak kicsúszott a számon és szerintem ez a dolog is a saját hülyeségem miatt történt. Mint ahogy a tömlöcős dolog is.*Válaszát tömören összefoglalva elmondja és kifejti gondolatait és ugye elnézést kér.* - Amarilla úrnőt nem szerettem volna beárulni, mert tiszteletlen sem szerettem volna lenni.*Fejti ki a tanárral kapcsolatos dolgát. Az, hogy Kiarát és Fredet védi. Nos.. nem azért védi mert kedveli őket hanem mert háztársnak tekinti őket a büntetésre meg sóhajt. Elég nehezen tud a fiú beszélni és általában mire kimondja ha történik valami kell egy két bizalom szerzés.* - Ha elmondom ki tette. Igazából csak azért tartok. Az egyikkel éjszaka össze vagyok zárva és ugye nem igazán kedveljük egymást a másik meg...*Nem fejezi be a mondatot, de még mindig a földet nézi.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Vas. Feb. 05, 2012 5:20 pm

*A kamenes részre bólint, és megköszöni a fiúnak, hogy szól majd a félvérnek. Aztán a szó a vámpírra terelődik, és egyben arra, amiről Sam igazából beszélni akart. A fiú megmutatja a harapást, Sammaelnek pedig egy kicsit összerándul a gyomra. Semmi gondja a vámpírokkal, de nagyon rossz érzés, hogy az egyik diákja megsebesült, az egyik igazgatótársa által. A megkezdett szónál felvonja a szemöldökét, és egyből elkezdi fejben leszűkíteni a listát. Abban nem teljességgel biztos, hogy az illető cameosos volt, de most már száz százalék, hogy legalább részben démon. Igen, a Lord egész határozottan gyanakszik Kamenre. A fajszidásra megrázza a fejét.* - Megszoktam. Sok angyal szidja a fajtámat, pedig... *sóhajt fel. De igyekszik elkergetni ezen gondolatait. Egyébként pedig erősen kétlem, hogy a te hibád lett volna, hogy kikötöztek. Csak nem magadat bilincselted oda! *rázza meg a fejét egy halvány mosollyal. A tiszteletlenség részre viszont ez eltűnik az arcára, és kissé megkeményedik a tekintete.* - Nézd, ezt az iskolát nem ő vezeti egyedül. Nem tiszteletlenség, ha bejelented, ami történt. Sőt. Ha még egyszer előfordulna bármi ilyesmi, kérlek, hogy tájékoztass. Egyébként pedig ne aggódj, egészen biztos vagyok benne, hogy tudok hatni rá. *Ezt már a háztársakról szóló szavakra válaszolja. Van egy erős sejtése, hogy ki lehet az... Egy pillanatig még némán figyeli Alexet, majd felsóhajt.* - Nem muszáj most válaszolnod. Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd elmondani, tudod, hol találsz. Remélem találkozunk ma, vagy holnap, vagy a hét folyamán *teszi a vállára a kezét, majd elköszön, és magára hagyja a fiút. Nem akarja rákényszeríteni a segítségét. Tudja, hogy az mennyire rossz tud lenni. Igaz, egy idő után segít, de mégis jobb érzés, ha az ember magától fordul érte. Tehát ott hagyja Alexet a toronyban, remélve, hogy a fiú hamarosan kopogtatni fog az irodája ajtaján. Ha pedig nem... Nos, akkor kénytelen lesz valami mást kitalálni.*
    Teylyn Draed
    Teylyn Draed
    .::Tanár::.

Témanyitás by Teylyn Draed Szer. Jún. 13, 2012 8:00 pm

- Szóval akkor mikor mászol fel? *kérdezi vidáman a vonal túlsó oldalán Edmond* - Hát még nem tudom, de szerintem valamikor kilenc és tíz között. Inkább tíz. Reménykedj, hogy senkivel ne kelljen harcolnom a gépért... Igaz, Frednek van saját, Alex meg Lace laptopján lesi a focit, szóval elvileg meg tudom szerezni magamnak. Lace-től meg Kamentől függ, de szerintem nem lesz gáz, mert Kamen az utóbbi időben úgysem mutatkozik túl gyakran, akkor is csak alszik odabent, vagy tanul valamit - meg ne kérdezd, mit -, Lace meg... Hát, nem tudom, de szerintem nem kell majd nagy csatába bonyolódnom vele a gépért. Szóval olyan tíz körül felmegyek *szövegel.* - Okééé. Kit hozol majd? Csak mert lehet, hogy akkor írok addig kezdőt magamnak... Hogy ne unatkozzak *kuncog a srác. Lucien vállat von, noha jól tudja, hogy a másik ezt nem láthatja.* - Nem tudom. Te? *kérdez vissza, a fejében már végigfuttatva a karaktereit. Mind a tizenhetet...* - Abszolút rajtad múlik, azért kérdeztelek. *A lidérc csak szusszant egyet, majd kis gondolkozás után megszólal.* - Akkor legyen Saglen *határoz végül, mire vidám kuncogás érkezik a vonal túlvégéről.* - Úúúgy tudtam, a napokban mindig róla szövegelsz, hogy hogyan fogod továbbvinni a személyiségét meg minden, szóval éreztem én, hogy ő lesz belőle. Na, akkor szerintem most hagylak is, mert Saglen mellé kénytelen leszek Jamie-t vinni, viszont hozzá koncentráció kell, szóval- - Szóval leteszed *nevet fel Lucien.* - Sejtettem, hogy ez lesz. Akkor olyan tíz körül felmászok, az oldalra meg skype-ra is, aztán dumálunk *mondja mosolyogva, majd elköszön, és leteszi a telefont. Egyébként a beszélgetés alatt végig fel-alá mászkált a teraszon, valamint az egyik asztalon ott van egy fekete golyóstoll, meg egy vonalas spirálfüzet. Azért jött fel, hogy megihlesse a lemenő nap, amit lassan meg is figyelhet majd... Miután a zsebébe csúsztatta a mobilját, a korláthoz sétál, és két kezével megtámaszkodva rajta előredől, kék tekintetét végighordozza a csodálatos tájon. Megérte idejönni, határozottan megérte. Igaz, hogy annak még nem igazán látott neki, amiért ténylegesen érkezett, de végül is... Végül is van ideje, nem? Az apja nem megy sehová, és hát ő is ráér. Egy mély sóhajjal elhessegeti ezt a gondolatot, és inkább elmerül a táj szépségeiben, azon tűnődve, hogy vajon mit is fog írni Saglennel... Elvégre nagyon sok minden van, amit végig akar csinálni szegény sráccal, a kérdés csak az, hogy bírja-e majd... Mármint a karakter. De talán Luciennek is lesz némi depressziója az egész ügy miatt, de hát ez már csak így megy.* ~ Meg sem beszéltük, hol játszunk... Mindegy, biztos úgy fogja írni, hogy James a rejtekhelyükön van... Sag úgyis keresi már Jamie-t ~ *sóhajt egyet, majd elbámul valamerre a messzeségbe, és elmerül a gondolataiban.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Jún. 13, 2012 8:14 pm

*Az őrtoronyban egy fiú ücsörög a falnál. A barna hajú fiúnál a laptop és éppen nézi az Eb meccset. Természetesen ezért volt eltűnve a napokban, mert elutazott és nem hiába foci drukker. Nem egyedül volt, hanem egy hölgy társaságában. Izgatottan nézi a képernyőt és azt várja, mikor rúg gólt a kedvenc hőn szeretet csapata. Már úgy is nyerésre állnak, de azért tényleg érdekli a dolog.* - Rúgd, berúgd be..*Hangzik a hangos beszéd a fiútól. Egyébként a beszélgetést hallja, de most ő koncentrál nagyon. Az esti meccset valószínű a házában tölti mivel múltkor Fredrik kizárta az ordítozásért. Gaberielt is oda csődíti, aztán együtt nézik sörrel meg nasival. Végül is minek üljön naphosszat a szobába? Egy hete nem dugta ki a lábát. Na, jó 4 napja, hiszen tegnap előtt ment el a Spanyol-Olasz mérkőzésre.*- Igen! Én is ezt vártam!*Éljenez a fiú, aztán amikor a laptopot leteszi, a földre felpattan és Lucienre pislog ártatlanul.* - öhm.. Szia4 Ne haragudj, ha hülyén néztem ki. Szokásosat néztem. Mi a helyzet feléd Lucien?*Érdeklődik, mosolyogva majd fogja, és a gépet összehajtja és a hóna alja alá teszi és csak biccent köszönés képen a másiknak.*
    Teylyn Draed
    Teylyn Draed

Témanyitás by Teylyn Draed Szer. Jún. 13, 2012 8:28 pm

*Alex kiáltásait hallja, de igazság szerint őt már nem tudja különösebben zavarni. Elvégre az elmúlt héten már megszokta... Aztán ugye befejezi a telefonálást, és elmerül a gondolataiban, továbbra sem foglalkozva a nagyban focimeccset élvező angyallal. Aztán pár perccel később a srác megszólal, mire hátrapillant a válla felett, majd elmosolyodik és vállat von.* - Igazából annyira nem zavart. Pontosabban... Rohadtul zavart, csak megtanultam már kiszűrni a dolgokat, szóval megoldottam. És a "Rúgd be!" felkiáltásokból erősen sejtettem, hogy már megint focit nézel. Bár meg nem bírom érteni, mi a jó abban, hogy nézed, hogyan csinálják mások... Ennyi erővel pornót is nézhetnél reggeltől estig, az ugyan ez *mondja közömbösen, majd felröhög.* - Bocs, asz'szem kicsit elment az eszem, ne is foglalkozz velem. *Khm. Valaki már megint túl messze jár agyilag egy értelmes társalgáshoz.* - Amúgy megvagyok. Éppen most beszéltem egy barátommal, megígértem neki, hogy este felmászok skype-ra... Egyébként meg úgy... Vagyok. És veled? Mármint azon kívül, hogy úgy alakult a meccs, ahogyan szeretted volna? *kérdez vissza. Direkt igyekezett nem túl bunkón kiemelni, hogy a foci rohadtul nem érdekli... Nos, remélhetőleg sikerült neki. Igaz, hogy ha Alex próbált már vele a labdarúgásról konzultálni, süket fülekre talált, ugyanis a srác viszonylag hamar lekoptat mindenkit, aki az EB-vel jön neki. Komolyan nem érdekli. Hébe-hóba ő is szokott játszani ugyan, de annak semmi értelmét nem látja, hogy üljön a tévé - laptop - előtt, és azt nézze, mások hogyan játszanak. Az olimpiát sem szokta nézni, az sem érdekli. Hiába, no, neki a sportban csak az a jó, hogy ő csinálja, a versenyeredmények abszolút nem érdeklik.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 12:09 am