Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

4 posters

Qarini galéria, levéltár és múzeum

Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin
    .::Igazgató: Sylorina::.
    .::Igazgató: Sylorina::.

Qarini galéria, levéltár és múzeum Empty Qarini galéria, levéltár és múzeum

Témanyitás by Amarilla Darwin Szer. Júl. 18, 2012 6:04 pm

A galéria a város emlékére épült fel. Itt őrzik azokat az emlékeket, amiket a háború során meghagytak és William halálakor megmaradt. A festmények azt mutatják meg, hogy a város miből virágzott ki. Hogyan lett a mai város ilyen és miért őrzi meg ezt a csodálatos szépséget. Rengeteget köszönhetünk azoknak, akik ebbe a kis helyiségbe is beleadtak némi pénzt, ami ennek fejében ugye ez egy jutalom a városnak, hiszen rengeteg okirat és emlék is található itt.

Qarini galéria, levéltár és múzeum Leveltaresmuzeum

Ha tovább haladunk, akkor elérhetünk a város múzeumi részlegéhez ahol nem csak kép hanem olyan emlékek és ősrégi dolgok találhatók amiket műkincs rablók gyakran próbáltak megszerezni. Például William herceg naplója is itt található, a koronája és a palástja ezen kívül a kastélyból elhoztak egy szobrot, ami a mai napig gyönyörűen ragyog. A múzeum bejárata egy barokk oszlop, ami gyönyörűen meg van csinálva.

A levéltár részére, aki ide merészkedik, rengeteg történelmet talál a város felépítéséről. Kik voltak az alapítóik. Itt található a Qarini lakosok összes adata és emlékirata ki mikor halt meg vagy tűnt el és milyen körülmények között voltak akkor.
    A kiállítás természetesen a régies korszakokról állandó. Ennek fényében azért, 3 havonta lesznek változtatások, hogy ne unják meg az ide látogatók a helyet A múzeumot reggel 8 és este 9 között látogathatják.
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb
    .::Városi Lakos::.
    .::Városi Lakos::.

Qarini galéria, levéltár és múzeum Empty Re: Qarini galéria, levéltár és múzeum

Témanyitás by Elizabeth Cobb Pént. Feb. 07, 2014 8:28 pm

*Semmi kedvem ehhez az egészhez, de mindegy nem tudok tenni ellene. Apával kapcsolatban meg várok és azért így is megkapom tőle a napokban ezt az egészet, hogy nem kellett volna, vagy csupán inkább úgy viselkedik, mint egy oroszlán, aki kijött a ketrecből. Szeretem, de néha elviselhetetlen amit Patricnek is mondtam, de szeretném, ha nem lenne ez. A Múzeumban vagyunk egy ünnepségen ahol ugyan is a képeimet is kirakták az engedélyemmel és a nevemmel, persze amire megörültem. Féltem, hogy apa nem fog elvinni rá, de hát még is itt vagyunk mind a hárman. Ahogy körbe nézek a múzeumban egy picikét elválok tőle amikor megpillantok egy ismerőst. Az egyik tárgyhoz sétálva mozdulatlanul állok. Egy elegáns csinos ruha van rajtam csizmával persze meg a kabátom is nálam van. Hajam be van göndörítve azért nézzek én is ki ezen a napom.* – Nem gondoltam volna, hogy megkeresel a történtek után.. *Kezd bele én pedig félig az apámra nézek jelezvén, hogy nem léptem meg csak körbe nézek ugye gondolom Faith is velünk van hol máshol lenne.* - Tudod a válaszokat a saját szádból akarom hallani és mivel biztonságos környezetben vagyunk így nem érhetsz egy ujjal sem hozzám. – Miért ne tehetném? *A kérdésre apám felé pillantok, jelezvén nézzen oda ő is.* - Nem szeretnél szembe szegülni a mostani arkangyal énjével. Plusz nem igazán szeretnéd magadra haragítani. Állítólag tavaly ő mentett meg téged Patrictől. Hát tudod… lehet, jobban járunk, ha akkor megöl. – Vigyázz a szádra különben.. – Megütsz? Jogod nincs hozzá, de ha már beszélgetünk hallani, akarom miért tetted. Mivel visszakaptad az emlékeidet feltételezem továbbra is vissza akarsz vinni. Van neked is egy gyereked. Ha én lennék az akkor is megtennéd a saját bőröd miatt?*Teszem fel a kérdést és állok vele szemben a galériában. Persze ez olyan kérdés, ami néhány dolgot megváltoztat vagy megváltoztathat, de semmi lényeges.* – Kérlek legalább hadd magyarázzam meg, de ne itt. – Te is tudod, nem mehetek el. Örök szobafogásba kerülök és semmi kedvem ahhoz, hogy bezárva legyek 20 éves koromig.*Ahogy felelem, ő a kezét nyújtja és habozok még mindig, hogy menjek e vagy ne. Hátra pillantva még mindig úgy érzem azt, hogy szó nélkül elmennék nem lenne illendő. Reedre pillantva közlöm vele maradjon ott majd oda sétálok apáékhoz.* - Figyelj, ki kéne mennem a levegőre nem vagyok jól sétálhatok egyet a múzeum környékén? Tudom szobafogság és örüljek annak is, hogy eljöttünk ide, de úgy érzem mentem megfulladok olyan meleg van ide bent.*Kérem meg apát és remélem, hogy megengedi.* - Csak néhány perc itt leszek szem előtt nem kell aggódnod. Csak mindjárt össze esek kell a friss levegő.*Kérem apát és remélem összejön.*
    Michael
    Michael
    .::Felvilági::.
    .::Felvilági::.

Témanyitás by Michael Pént. Feb. 07, 2014 8:42 pm

*Mélyen elmerülök a körülöttem lévő műalkotásokban - talán ezért is lehet, hogy nem tűnik fel, mit csinál a lányom, kivel beszélget. Faith ott van mellettem, láthatóan szintén értékelve a képeket, bár ő sokszor forog össze-vissza, velem ellentétben, aki már öt-hat perce egy képet bámulok. Ahogyan tehát gondolkozok, egyszercsak odalép hozzám Lizzie, egy elég meglepő kéréssel. Összeráncolt homlokkal figyelem, majd Faith-re pillantok.* - Kísérd ki, kérlek. De tényleg csak pár perc *fordul vissza Lizziehez* -, ha jobban vagy, azonnal gyertek vissza. Mivel neked is kint van néhány képed, elég egyértelmű, hogy itt vagy, úgyhogy ez alkalmas időpont, ha valaki esetleg ártani akar neked. Szóval ne keresd a bajt, és csak az ajtóig menjetek *oktatom ki a lányomat, majd visszafordulok a képhez. Ekkor azonban egy ismerősöm odalép hozzám, és úgy dönt, neki szüksége van az elkövetkezendő negyed órámra... Nem igazán figyelek tehát oda, hogy hogyan telik az idő, és az sem tűnik fel, hogy Faith közben visszajött, és idegesen a szája szélét rágcsálva figyel engem a távolból, feltűnően nem merve odajönni hozzám.*
    Patric J. Morgan
    Patric J. Morgan
    .::Külhoni karakter::.
    .::Külhoni karakter::.

Témanyitás by Patric J. Morgan Pént. Feb. 07, 2014 9:37 pm

*Ahogyan eltelik nagyjából negyed óra, kicsit talán még több is, Michael ismerőse végre lelép. Faith pedig, aki egész eddig idegesen várta, hogy végezzenek, odalép a férfihoz, és megkocogtatja a vállát.* - Figyelj... Lizzie... öhm, szóval visszajöttem, mert mondta, hogy rendben lesz egyedül is, de aztán pár perccel később kinéztem, és... hát, már... nincs itt *magyarázza halkan, aggódva, mire Michael felszisszen, és minden további nélkül nagy sietve megindul az ajtó felé, remélve, hogy még nincs nagyon későn. Ahogyan elkezd koncentrálni rá, érzi, hogy az őrangyali érzékei is küldenek valamiféle jelet, de mivel egyrészt mostanában folyamatosan érzi az elméje hátsó zugában - és nagyon idegesíti, mert nem teljesen érti, bár szerencsére sok esetben Dantől jön a jel -, hogy nem jó a helyzet és mert még nem olyan erős, eddig nem tűnt fel neki.*
    *Patric úgy döntött – mivel hallott tegnap a kiállításról… valahol, már nem teljesen emlékszik -, hogy lejön Qarinba, csak a biztonság kedvéért. Mostanra nagyjából már a fejfájásával meg a hányingerével is sikerült megbirkóznia, úgyhogy egész jól van. Persze közben Kament ötmilliószor elküldte a francba, hogy minek kellett őt addig itatni, amíg le nem részegedett, de ez most részletkérdés. Na jó, annyira nem. A legkevésbé sem szerette volna most leinni magát, ráadásul annyit ivott, hogy az este – szerinte – jelentős részére egyáltalán nem is emlékszik. Ami kissé… kellemetlen. Már csak azért is, mert Kamen egyértelműen nagyon jól szórakozott ami persze mindig gyanús némileg. Mindegy is: a lényeg, hogy úgy döntött, lejön, mert hát ki tudja, ez egy elég necces estének tűnik, talán még szükség lehet rá. Ahogyan megérkezik, egy gyors pillantással felméri a terepet, és úgy dönt, hogy az a fa ott pont megfelel, bár nincs tökéletes rálátása a környékre, de még mindig ott tud a legjobban elrejtőzni úgy, hogy ne nagyon látsszon, de valamennyit mégis lásson. Szóval gyorsan felkapaszkodik rá, majd kényelmesen helyet foglal az egyik viszonylag alacsony ágon. Biztos, hogy holnap ki fogja faggatni azt a nyavalyás félvért, hogy mégis mi történt pontosan tegnap este, ugyanis nagyon idegesíti, hogy nem emlékszik, és hát nagyon értékelné, ha tudná, mi volt, kivel állt szóba, satöbbi. Már csak azért sem örül neki, hogy Kam leitatta, mert tudja, hogy rajta most milyen dolgok múlhatnak, és esze ágában sincs ezeket egy jó estéért tönkretenni. Épp elég dolgot rontott már el mostanában. Ahogyan ezen gondolkozik, elmélázva az útra pillant, és ez egyből magához téríti: még innen is azonnal megismeri Lizzie-t. Leugrik hát a fáról, azonban egy parkőr éppen ekkor szúrja ki, és elkezdi nyaggatni, olyan hülyeségekkel, hogy ez közterület, itt nem lehet csak úgy fát mászni, ez egy tisztességes város, és így tovább. Őszintén szólva a srác már komolyan kezdi fontolgatni, hogy elteszi láb alól a kotnyeles közterületit, amikor az végre úgy dönt, eleget szidta mára. Ekkor futva elindul az úton, próbálva gondolkozni, hogy vajon hová vihette az az alak Elizabeth-et. Valószínűleg Expoliandumba... Arrafelé indul hát, az egyik kanyarban azonban szembetalálja magát - ki mással - Michaellel.*
    - Mit keresel itt, mocskos korcs? *vicsorog rá az arkangyal Patric-re. Persze, már csak ez hiányzott, hogy még ez is idetolja a képét!*
    - Fogd már be. Elizabeth-et *válaszol rosszkedvűen Pat. Csodás, most még hallgathatja Mike szidalmait is...*
    - Te vitted el?! *kiált fel azonnal az arkangyal, úgy érezve, máris megtalálta a megoldást: mert hát mi mást akarna Morgan a lányától, mint megszerezni a másik oldalnak? Valószínűleg mindig is csak erre használta Lizzie-t... Szerencsétlen lány még nem érti, mennyire kihasználják... Mindegy. Majd felnő és megérti.*
    - Az agyadat vitte el valaki! *mordul fel a bérgyilkos.* - Mialatt te a Pokolban töltötted a kényszervakációdat, én intéztem el, hogy a lányodat ne nyírja ki egy pszichopata ősdémon!
    - Ó, igen? Akkor még azt áruld el, hogy pontosan ki miatt is voltam "kényszervakáción" a Pokolban!
    - Leginkább a hülye f*sz bátyád miatt!
    - Meg a féreg szolgálója miatt, aki a barátomnak álcázta magát!
    - Mikor fogod már fel azzal a borsónyi agyaddal, hogy nekem. Semmi. Közöm. Nem. Volt. AHHOZ! *üvölt immár teli torokból Patric, bár persze Michaelt sem kell félteni.*
    - Nyilván akkor se mondanál mást, ha neki dolgoznál és vigyázz a nyelvedre, ha velem beszélsz, hitvány! *sziszeg fenyegetően az arkangyal.*
    - Nem érdekel, ki vagy és milyen indokod van a rágalmazásomra, ennek semmihez semmi köze!
    *Ebben a pillanatban hirtelen mind a ketten rájönnek, hogy mégis miért vannak így, így megdermednek, és kórusban kiáltják Lizzie nevét, majd futva, immár együtt haladnak tovább az Expoliandum irányába, a kettejük között lévő vitát így továbbra is lezáratlanul hagyva, a fontosabb dolgokra koncentrálva.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:06 pm