Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

4 posters

  Amarilla úrnő lakosztálya

  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Vas. Júl. 15, 2012 8:26 pm

  A diákok, ahogy lejönnek az alagsorba egy furcsa régies kinézetű óvális ajtóra bukkanhatnak. Az ajtó felső részénél latin betűk rajzolódnak ki. A mondat a következőből áll: „Qui non est mecum, contra me est.”
  Aki nem értené, a latint annak el lehet mondani, hogy azt jelenti: Aki nincs, velem az ellenem van. A nő nem szítja, a viszályt viszont tudatja a házával a következőket. a jobb és bal oldali oszlop résznél, ami egy középkori barokk építmény, ott ül két macska, aminek a szemük az zöld és folyamatosan figyelik azokat, akik ide tévednek Amarillához.

  Aki bejut az éjfekete óvális ajtón, az meglepődhet az átalakított irodára. A szoba tele van régies fa bútorokkal, amik még a középkorból származhattak. A hatalmas íróasztala tömör mahagóni fából készült, amit saját kezüleg Matthias csinált.

  Ezt az asztalt Amarilla az apjától örökölte, amitől nem volt hajlandó meg válni. Az asztal elején szépen formázott minta található. A középen, meg egy kis sárkány található, aki hasonlít a magyar mennydörgőre.

  Az asztal mögött egy barna kényelmes bőr fotel található, ami a nő számára igen kényelmes. Ha megfordul, akkor természetesen ott van mögötte egy tömör fából készült vitrines szekrény, amiben különféle díszeket, eredményeket, emlékeket tárolja. Egy két üveg nélküli ajtó is található ahol, az iratokat és az egyéb személye papírokat tartja. A szekrénysor mögött található egy titkos ajtó ahol Amarillának a fegyverei és az egyéb olyan cuccai találhatók, amiket nem lehet kinézni a nőből. A bájitalok, fegyverek nagy része saját készítésű és sokan pályáznak a nő dolgaira. E mellett rengeteg mentális ékszer található, amit az évek során összeszerzett külön féle országokból.

  Ha jobb oldalt végig megyünk, a szekrénysor mellett egy ajtóhoz jutunk el, ami bűbáj veszi körül. Az ajtó egy szintén régies tömör fából készült. Ha kinyítjuk a kétszárnyas ajtót, akkor a nő újdonsült szobájába lépünk be. Az ajtóval szemben található egy kandalló, amin, télen rengeteget tüzel vele, hogy ne hüljön ki a szobája. Az ablakon fekete sötétítő függönyök el vannak húzva. A kandallótól kicsit balra egy könyves szekrény található, ami mindenféle régi olvasmányok és pergamenek találhatóak. Van köztük iskola leírás és természetesen a Roxforti időszakból elrejtett alaprajz.

  A kandallóval szemben van kettő darab fotel, ami vörös színű és hozzá van egy üveg kör asztal. Tőlük jobb oldali részen található Amarilla úrnő fekvő helye, ami a fél szobát elteríti. A hatalmas francia ágyon fekete takaró található és azon vörös díszpárnák vannak. Gondosan meg van csinálva és nem is gyűrött. Az ágy előtt egy vörös fekete színű szőnyeg található. A nő itt szokott általában ülni, hogyha kedve tartja. Az ágy felett egy kép található a falon, ahol 4 ember található a képen. 2 fiatal lány és 2 fiatal férfi. A kandalló felett meg ott található a igazgatóról készült kép. A könyvespolc mellett speciálisan meg van csinálva az úrnő kutyájának a helye ahol legszívesebben tanyázni szokott.

  Az úrnőnek a rágcsálni valója és az italja természetesen a könyves polc tetején található. Mivel ő csak a vérrel táplálkozik néha és keveset eszik sósat így nem tart mindig. A szobában és az irodában egyébként jó hűvös van és itt gyakran szeret lenni.


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Kedd Jan. 01, 2013 7:13 pm

  *Az elmúlt év alatt annyi minden történt s persze nem is voltak eszébe a régi társai. Csak egy kettő, de ők is természetesen azért, mert egy ideig tartották a kapcsolatot utána persze megszakadt, ahogy elkezdett vándorolni és meg találni a helyét, ami persze sikerült is. Ő is mosolyog és örül meg sír egyszerre belülről. Emlékeztetik őt egy időpontra, de nem igazán szükséges. Beugranak az emlékképek és valóban látja a tizen éves énjét mennyire kis hülye volt.* - Mindenki változik valahogy.*Mondja mosolyogva aztán továbbra is ugye le van dermedve és lassan észhez térve kimondja a nő nevét. Ahogyan hívta az iskolában. Kölcsönösen érzik ezt az ölelést, de valóban tudja jól azt, hogy hibás a dologban. A főbűns.* - Persze megmutatom, de nálam is leteheted egyelőre.*Mondja és végre sikerül elereszteni egy mosolyt. Aztán sóhajt egyet és nem tud mit mondani. Maga előtt látja a Roxfortot és a mozgásokat.. meg egy két beszélgetést. Visszatartja a sírást, de igazából nem tud mit tenni. Az alagsor felé veszik az irányt egy vámpír számára tökéletes az a hely és jól érzi ám magát mióta meg voltak a házváltások. Kinyitja az ajtót. Az egyik sarokban Zagan alszik békésen. A ház kutyája, hiszen nincsen, más dolga teljes nyugalom van. A nő előre engedi Rebeccát és ha ez meg volt, akkor bezárja az ajtót, hogy ne zavarja senki őket. Rengeteg mindent kell megbeszélniük és persze be kell pótolniuk elég sok mindent ezt ő is tudja..* - Kérsz valami süteményt? Esetleg italt?*Kérdezi meg, de tudja jól, hogy felesleges.*~Mit mondhatnék..?~*Gondolkozik el..* - Azt hiszem, magyarázattal tartozom neked..*kezd bele és igyekszik kíméletesen közölni a dolgokat. A nő leül az író asztala mögé ahol néhány képkeretet lehet látni. Az emlékek és megannyi történések.* - Elég sok időbe telt rájönnöm, hogy egy hülye idióta voltam.. és képes voltam egy beképzelt libává válni, aki minden második percben hisztizik és mind ezt azért, mert sikerült elérni, hogy „a nagymenők” észrevegyenek. Való igaz nem boldogít az új külső, és természetesen az sem, hogy vannak olyanok, akik csak érdekből barátkoznak évtizedeken át. Közben meg el felejtjük azt, hogy milyen kincset hagytunk magunk mögött.*Kezd bele egy kényes témába és a fiú aki okozta ezeket a tényezőket a lányt teljesen megváltoztatta és való igaz akit ebből a körből barátnőjének hitt nem tartják a kapcsolatot tehát minden hiába való volt. Nem volt soha egyedül, de igazából mindig is tudta van egy tüske benne.. nehezen vált meg a sráctól is, de igazából nem látta mi folyik körülötte hiszen elvakult volt. A hülye kis naiv Amarilla.. na jó naivnak nem annyira naiv most már, de várja a másiknak a válaszát. Ahogy viselkedett emlékszik rá.. csoda, hogy képes volt eddig eljutni és most ugyanúgy néz ki mint 18 19 évesen csak kicsit világosabb a haja. Becky viszont ezt furcsállhatja.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Jan. 01, 2013 7:35 pm

  *Az első mondatra bólint, és jobban megnézi magának Illát, miközben végigfut a fején a gondolat, hogy a vele szemben álló sem sokat változott kívülről, és már el is kezd tűnődni azon, hogy vajon mi történhetett vele. Igazság szerint a vámpírságot tartja a legvalószínűbbnek, mert a vérfarkasság valahogy... Meglátszik az alanyon. Szóval ez után némán követi a nőt az alagsor irányába, noha kicsit kirázza a hideg odalent. Legalább olyan ez a pince is, mint a Mardekáré volt... Ő hollóhátasként hozzászokott a tornyokhoz, meg hát vagy családi házban lakott, vagy sokemeletes házak tetejében, úgyhogy az alagsorok nem ragadják különösebben magukkal. Belépve gyorsan körbenéz, rámosolyog az alvó Zaganra, majd odasétál a nő asztalával szemben lévő egyik székhez, a bőröndöt az ajtó mellett hagyva.* - Köszi, nem kérek semmit *rázza meg a fejét, majd hellyel kínálja magát. Ez után csendben hallgatja Illa szavait, amikkel voltaképpen mélységesen egyetért. Meg kell hagyni, a vele szemben ülő valóban nagyon hülye volt, és ő próbálta figyelmeztetni, hogy hülyeséget készül elkövetni, de végül nem igazán jött össze a dolog, vele szakította meg a kapcsolatot, nem azokkal, akik rossz hatással voltak rá. Végül azonban, ahelyett, hogy egyetértően bólintana, felpattan, megkerüli az asztalt, és megöleli a másikat.* - Ne gyötörd magad ezzel, Illa. Én megbocsátottam, és ha te is meg tudsz bocsátani magadnak, akkor az már csak a múlt, semmi több *mondja halkan, egy gyengéd mosollyal az arcán. Sosem bírta nézni, amikor valaki önmagát marcangolta. Szóval barátságosan simogatja Amarilla hátát, majd úgy egy perc múlva elengedi, még egyszer rámosolyog, és visszasétál a székéhez. Ott aztán megint kényelmesen elhelyezkedik, és egy mosollyal témát vált.* - Borítsunk fátylat a múltra! Inkább arról beszélj, hogy mi történt veled. Vámpír, vérfarkas, melyik? Gyanúsan fiatal maradtál.


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Kedd Jan. 01, 2013 8:04 pm

  *Ő aztán akkor sem tudja el felejteni a dolgokat, ha szeretné. Ebből tanult és nem szeretné elveszíteni újra a barátait. Egyszer már megtette. Hellyel is kínálja. A kutya nyugodtan alszik és igen amúgy az alagsor hasonlít a Mardekáréhoz ezért is érzi magát otthonosabban. Amikor magyarázkodik, érzi, hogy simogatják, nem bírja ki és megöleli a másikat. Persze ez csak az öröm semmi több. Nem gyötri magát, de még is úgy gondolta tudnia kell a lánynak a dolgokat miért változott meg még a látta is.* - Mindig is jó szívű voltál..*Mondja, a lány fülébe aztán elengedi, és szépen lassan szintén visszaül a székébe. Aztán kérdezik felőle a dolgokat és hát sóhajt egyet.* - Tudod volt egy pillanat, amikor azt hittem ott hagyom a fogam, de aztán megszólaltak az égiek. Vámpír. Nem gond nem bánom a fiatalságot, a diáksereggel így is jól ki lehet jönni. Persze, hogyha nem Sylorinásak azokat még meg nevelni sem lehet. Maximum a házvezető helyettes, aki ideiglenesen tanít ő rá néha, de olyan, mint a csürhe banda.*Mondja nevetve bár tény az, hogy kicsit emlékezteti a Mardekárra, de hát..* - Elég sok minden történt, de reggelig itt lennénk, ha ezeket mesélném neked.*Mondja kuncogva, mert tény több mint néhány évtized alatt rengeteg dolog történt. Qarinba érkezés letelepedés akkor az élet furcsa dolgai és hát megannyi dolog. Eszébe jutott az is, hogy vajon Rebeccának milyen élete volt hiszen tényleg hirtelen szakították meg a kapcsolatot…* - Na és veled mi történt eddig? Végül is nem voltunk egymástól messze azt hiszem..*Érdeklődik felőle és közben mérgelődik mert Reedet sem tudja hol van. Aztán közben előkeresi a halom tucat papírok közül Rebeccáét is ami szépen lassan meg van.* - Ja igen.. karácsonykor eljegyeztek.*Mondja szerényen, ezt mindenképpen meg akarta osztani a lánnyal.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Jan. 01, 2013 8:40 pm

  - Igyekeztem *mosolyodik el Illa szavaira. Szinte életcélja, hogy könnyebbé és kellemesebbé tegye mások életét, azzal, amivel éppen tudja. Ha ez éppen egy ölelés, vagy csak pár megnyugtató szó, épp úgy hajlandó rá, mint ha a világ másik sarkába kell éppen elutaznia. Ez után aztán megint elfoglalja a helyét, és már kérdez is.* - Vámpír, sejtettem. Nos, én örülök neki, hogy egy darabban láthatlak újra *mosolyog rá kedvesen. Aztán a Sylorina elemzésére felnevet.* - Akkor éppen olyanok, mint ti voltatok *vigyorog. Hiába, hamar felelevenedtek a roxfortos emlékképek, nem kellett sokáig keresnie őket. És hát a mardekárosokra pláne nem túl nehéz visszaemlékezni.* - Azért a fontosabb dolgokat megemlítheted *mondja a következőre.* - Az én életem is eléggé kalandos, szintén fogalmam sincs, melyik végén lenne érdemes megfogni a dolgot. Nagyon sok felé éltem. Roxfort után először otthon, aurorit meg tanárit végeztem, aztán utána Németországban meg Franciaországban tengettem az életemet úgy... negyven éven át. Aztán megint London, aztán éltem itt Qarinban is, de a századik születésnapomra megint hazaköltöztem. Utána megint ott éltem egy darabig, volt egy idő, amikor párom is volt, de a végén megint elköltöztem, Hullba. Aztán... Nem tudom, hogy emlékszel-e a bátyámra, Deanre, de miatta visszaköltöztem megint Londonba, az elmúlt tizenkét évben pedig egy árvaházban voltam kisegítő. Dióhéjban nagyjából ennyi *nevet fel. Persze egy elég fontos részt kihagyott, de arról meg nem is igazán mer beszélni, mert valahol tart tőle, hogy mégis maradt valami abból a szektából. Jobb, ha életének ezt a pontját inkább titokban tartja.* - Legnagyobb részt tanítottam meg utazgattam *foglalja össze végül röviden.* - Igyekeztem segíteni az emberiségnek, ahol tudtam, de hát ismersz *nevet fel.* - Démon létemre mindenem, hogy segítsek másokon. *Igen, ez mindig is eléggé furcsa volt benne, legalábbis sokan furcsállták. Viszont Illa könnyedén emlékezhet Becca ezen vonására, mert már gyerekkorában is ő volt az első, aki segített visszaszoktatni a szabadba a fészekből kipottyant kismadarakat, és anyatigris módjára védelmezte azokat a gyerekeket, akiket valaki csúfolni próbált. Amikor meghallja, hogy Illát eljegyezték, megcsillan a szeme, és összecsapja a tenyerét.* - Ez csodálatos, gratulálok! Ki a szerencsés?


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Kedd Jan. 01, 2013 9:07 pm

  *Tujda jól, hogy milyen Rebecca nem szükséges bemutatni. Hiszen a barátnője legalábbis annak tartja ha a másik is mennyi év.. Érdeklődnek egymás felől, de mit is mondhatna?* - Köszönöm, tudod nem volt más választásom egyébként tényleg nem bánom.*Mondja mosolyogva és már nem bánja. Valahogy sikerült túl tennie magát és megtanulni azt, hogy mi az élet célja. Az ember ha haldoklik elég sok mindenen el kell gondolkozzon.* - Igen nagyjából ha bár válltig merem állítani azt, hogy a fiam hasonlít nagyon a bátyámra, bár mondjuk ő is kezd megkomolyodni.*Tény ami tény valóban mintha benőne a srác feje lágya.* - Hát én is vándoroltam erre-arra, aztán segítettem a bátyámnak is az anyagi helyzetekben. Mikor éltél itt Qarinban?*Kérdez rá amikor a tudatáig ér.* - Hát igazság szerint volt egy hosszú időre eltűntem még a szigetről idén ha Sammael és Reed nem találnak rám hát akkor biztos nem lennék itt és beszélnénk.*Meséli röviden a sztorit, mert hosszabbra nem szeretne emlékezni rá. Így is épp, hogy túl van rajta és hamarosan tervez tanítani és igyekszik többet foglalkozni a diákokkal. Aztán amikor Deanről mesél arra csak bólint nem felejti el sőt..* - Szóval unalmas nem volt. Hát itt sem lesz séta galopp az élet az biztos.*Mondja elmélkedve és aztán örömmel hallgatja a másik szavait és kezdenek az agytekervényei járni.*~Tudok még egy ilyen Démont, mint te..~*Gondolkodik el és aztán ő is mesél tovább. Amikor látja a szemét pont mint Gwendolyn ő jutott eszébe.* - A házvezető helyettese a Sylorinának. A húgom meghalt még abban amikor eltüntem és hát nem gondoltam volna, hogy pont a Húgom „férje” lesz az aki helyre tudja állítani az életem másik felét. Igen lehet kicsit morbid, de válltig merem állítani, hogyha élne biztos nem hajtanék rá. Nem tudtuk mit hoz a jövő, de végül is így alakult.. Szerintem nem emlékszel a húgomra. Caroline. Lini Griffendéles volt ő volt a „jó” gyerek. Bár amennyire jónak vallja magát.*Neveti el magát és azért jó nosztalgiázni.* - Szóval igen Reed.. Neked most valamilyen férfi az életedben?*Érdeklődik felőle és már is elkezdett gondolkodni azon, hogy majd milyen feladatokat fog adni Rebeccának. Persze nem akar keritőset játszani á nem.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Jan. 01, 2013 10:10 pm

  *A "fiam" szóra meglepetten felvonja a szemöldökét, de külön nem kérdez rá, reméli, hogy ennyi elég ahhoz, hogy kapjon egy rövid magyarázatot. Ha meg nem, akkor nem fogja erőltetni a témát, majd Illa úgyis elmondja, amikor akarja.* - Mikor is... 1900... 1950-től, talán, 1957-ig *válaszolja meg a kérdést egy kis gondolkozás után. Azért éjszaka közepén már nem vág annyira jól az esze, mint egyébként. Pedig hozzászokott az éjszakázáshoz, csak hát még a testvérével inni kellett egy utolsót, aztán az utazás Londonból ide, és most még itt ücsörögni... Kezd álmosodni, na.* - Akkor hála az égnek, hogy odaértek időben *mosolyog halványan Illára, de azért látható az aggódás szikrája a tekintetében. Arra, hogy itt sem lesz sétagalopp, csak felnevet.* - Nem is baj, legalább nem fogok unatkozni. *Aztán ugye Amarilla bejelentésére azonnal izgatottá válik, és kíváncsian hallgatja a részleteket.* - Persze, emlékszem. Részvétem *mondja elkomolyodva, ugyebár a nő húgára célozva. Ő nem is tudja, mihez kezdene a testvére nélkül... Nagyon szereti Deant, teljesen elveszett lenne nélküle, noha legtöbbször neki kell a pasas segítségére sietnie, de akkor is, egyfajta biztonságot ad, hogy van.* - Azért örülök nektek *mosolyog halványan a másikra. A kérdésre megrázza a fejét.* - Mint említettem korábban volt egy próbálkozás, de végül nem jött össze. De ki tudja, talán itt találom meg az igazit *nevet fel halkan, majd ezt szinte rögtön ásítás váltja fel.* - Bocsáss meg. Eléggé fáradt vagyok. Sokáig itt leszek még, úgyhogy mi lenne, ha ezt a beszélgetést majd máskor fejeznénk be? Ideje lenne ágyba kerülnöm *mosolyodik el halványan, majd megkéri Illát, hogy vezesse fel a szobájához, ahol aztán egy öleléssel elbúcsúzik tőle, majd a lehető legrövidebb úton ágyba bújik.*


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Szer. Jan. 09, 2013 2:57 pm

  *Hogy mit mondott arra, amit 1 perccel ezelőtt beszélgetett munkatársával? Nem tudja. Amarilla éppen most lép be az lakosztályába és villám gyorsan átöltözött egy laza farmer nadrágba és persze egy vörös felsőt vett fel. Haja szokás szerint kiengedve és végre valamennyit pihent a napokban. Úgy is szüksége van rá. A szekrényben a ruháját nézegetve felszusszant.* - Azt hiszem lassan át kéne válogatnom a ruhatáramat. Jézusom..*Nézegeti a régi ruháit és igen 90’es évekbeli ruhák nem állnának ma jól neki szóval.. Napokban alapos pakolást fog a szobájában végezni. Ahogy bezárja a ruhás szekrény ajtaját csörög a telefonja. Nem igen nem veszi fel.. mai napra elég teendője van szóval előbb a munka aztán a kacagás. Még azt sem tudja a ma estével mi lesz az Asztronómia órán. Valószínűleg azt fogja mondani a diákoknak vihar miatt elmarad, de nem teheti meg, mert megint le lesz szúrva. Ha csak nem beszéli meg Sammaellel vagy Tylaval a dolgokat. A szobába aki belép kissé rumlisnak találhatja.. egy két ruhadarab szét szórva. Még reggel nem is igazán volt energiája elpakolni őket és az ágyát sem fedte meg. Azt viszont gyorsan megteszi.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Rebecca Taylor Szer. Jan. 09, 2013 3:06 pm

  *Becca, miután végzett a napi teendőivel, úgy döntött, hogy ideje meglátogatni Illát. Már hetekkel ezelőtt beszerezte neki a születésnapi ajándékot – már akkor, amikor tudta, hogy Fyronba fog jönni -, és mostanra már biztosan vége az óráknak, és a nő is vélhetően megebédelt már. Neki egyébként, mármint Rebeccának nem volt túl izgalmas napja: mivel nem voltak órái, viszonylag későn kelt, utána átnézte az anyagot meg dolgozgatott valamit, futott pár kört az iskola körül edzésképpen, letusolt, megebédelt, összeszedte a csomagot, és elindult az alagsorba. Odaérve udvariasan kopogtat az ajtón, majd benyit, és szélesen rámosolyog Amarillára.* - Szia! *köszön jókedvűen, majd meglengeti az ajándékot, és a nő kezébe nyomja.* - Boldog születésnapot *vigyorog rá. Egyébként egy viszonylag nagy csomagról van szó, zöld papírba burkolva, ezüst szalaggal átkötve. A régi idők emlékére ugyebár…* - Remélem tetszeni fognak. A legnagyobb részük ilyen lányos dolog *kuncog. Ha a nő kibontja, négy dolgot találhat benne: egy külön papírba csomagolt fegyvert, amire egy kis papírra rá van írva, hogy "Ki tudja, mikor kellhet.", ez alatt egy kisebb ékszeres zacskó van, benne egy szép karkötővel, alatta ismét egy nagyobb csomagban egy többrészes sminkkészlet található. Végül, de nem utolsó sorban egy könyv fekszik a csomag alján, benne Illa és Becca közös képeivel, meg pár sorral a közös emlékeikről, idézetek a barátságról és hasonlók. Ez a könyv felét teszi ki, utána pedig egy szép, kacskaringós virágmintákkal kitöltött oldal közepén a "Napló" felirat áll. Rebecca elég hosszú időt hagy barátnőjének, hogy végignézze a holmikat, addig ő a szoba állapotát vizsgálja, és eléggé látszik az arcán az elfojtott kuncogás, ami a rendetlenség láttán elfogta. Ha Illa végzett, rápillant, és az ajkára harapva pislog rá.* - Na, hogy tetszenek? *kérdezi izgatottan. Reméli, hogy sikerült olyasmiket adnia, aminek Amarilla örül majd...*


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Szer. Jan. 09, 2013 3:33 pm

  *Amarilla gyorsan megcsinálja az ágyat és igen kissé el van havazva a házimunkáival is bár nem ártana rendet tartania, hiszen mindig bejön valaki hozzá.*~Na, jó, ha lenyugodtam utána nem ártana pakolnom. Persze miután megtudtam mit akarhatnak tőlem a biliárdszalonba.. csak nem balhézott egy diák sem nem lepődnék meg rajta..~*Gondolkodik el aztán hallja a kopogást és megperdül.* - Egy pillanat és jövök.*Kiabál kifelé és igen még a földről összeszed egy régi térképet és a könyveit amit még lehet dühében dobott le nem emlékszik rá. Aztán fogja magát és kilépve megnézi ki az.* - Rebecca! Szia!*Köszön barátnőjének és a kezére néz. Utána vissza Beccára.* - Nem szeretnéd tudni a részleteket.*Igen két fehérnemű akadt a nő kezébe azt gyorsan le is dobta a szobájába és bezárta az ajtót és immáron nyugodtan felsóhajtva lép oda a nőhöz. Az ajándékra felvonja a szemöldökét és csípőre teszi a kezét.* - Becky.. Tudod, hogy mit gondolok a születésnapokról!*Mondja a nőnek és igen nem szereti a meglepetés bulikat és nem igazán ünnepli meg a testvérével, bár mindig kitalálnak valamit ezúttal a mai nap is ez lesz. Elveszi, a csomagot megöleli Rebeccát ha hagyja.* - Zöld..? Csak nem?*Kérdezz, rá ugye tudjuk mi a zöld jele és halványan elmosolyodik. Aztán kinyitja a csomagot óvatosan. Nem is tudja, mit mondjon neki már az elég, hogy itt van az aki miatt teljesen önmaga lehet és nem csak Reedre gondol első sorban.*A fegyverre ránézve felvonja a szemöldökét és kérdően gyilkosan pillant a lányra. Nem kell fenyegetésnek venni csak így válaszol mindig, ha kap valamit. Inkább ne is beszéljünk arról, reggel hogyan válaszol Denkeyre.* - Ajj.. Nem is tudom, mit mondjak. Ja igen! Hogy nem kellett volna, mert végül is nekem már elég megkönnyebbülés az, hogy te itt vagy de azért köszönöm szépen. Igen nagyon tetszenek különösen a képek. Honnan vannak? Az enyémek nem tudom hol vannak és ez.. Tényleg köszönöm.*A könyv láttán arra tényleg nem tud mit mondani hiszen belenézve látja a múltat és eszébe jutnak az emlékek.* - Mi jót csinálsz a mai nap?*Kérdezi meg azért este lehet el kéne menni valahova, viszont nem tudja azt még is mi lesz még estig. Vagy belefullad a papírmunkákba és felkészül az asztronómiára.. szóval a nőnek nincs sok választási lehetősége.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Rebecca Taylor Szer. Jan. 09, 2013 3:54 pm

  *Amíg a másik megérkezik az ajtóhoz, türelmesen vár, a fehérneműket meglátva meg halkan kuncog egy sort, majd amikor a másik keze szabaddá válik, oda is adja neki az ajándékot.* - Tudom, de attól még kapsz ajándékot *nevet halkan. A következő kérdésre csak kuncogva bólogat, noha a Sylorináról nem tudott, de a Mardekár színe a zöld-ezüst volt, szóval mindenképpen eléggé egyértelmű, hogy mire céloz. A gyilkos pillantásra csak halkan nevet, elvégre nagyon jól tudja Illa hozzáállását az egész szülinapos-ajándékos dologra.* - Tudom, hogy nem kellett volna, de akartam neked adni valamit, azok után, hogy ennyi évig nem találkoztunk *mosolyog kedvesen barátnőjére.* - A képeket amúgy otthon találtam, megőriztem mindent régről *von vállat, az utolsó mondatra pedig ismét felnevet, és kitárja a karját.* - Gyere ide, te! *mondja vidáman, és alaposan megölelgeti a másikat. Aztán ugye kérdeznek tőle, mire vállat von.* - Még nem tudom. Igazából nincsenek különösebb terveim, bár reméltem, hogy lemegyünk Qarinba inni egyet *kacsint. Ezek után valóban megpróbálja elrángatni Illát a városba, de ha az nem sikerül, akkor meg itt marad a nyakán, és valószínűleg hosszasan elbeszélgetnek az élet nagy kérdéseiről...*


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Horváth Réka Hétf. Jún. 17, 2013 7:57 pm

  *Néma léptekkel oson végig a folyosón, egészen Amarilla úrnő irodájáig. Nem, nem akar feltűnést kelteni, bár ezt egy acélbetétes bakancsban elég nehéz elkerülni, de értjük, hogy érti. Bár arra nagyon kicsi esély van, hogy bárki is felismerné a lányt, hisz egy teljesen új testet kapott, ami semmiben sem hasonlítható a régihez. Bár abban a testben, még ha egyben maradt is volna, se tudna többé élni. Azt az arcot többé nem akarja látni, még az is kétséges, hogy egyáltalán a családjához visszamegy. Rideg arccal áll meg az ajtó előtt, a macskák fürkésző zöld szemeit figyelembe se véve kopogtat be az ajtón. A kezében egy boríték található, rajta Amarilla úrnő nevével. Igazából sosem gondolta volna, hogy Nikolj ismeri őt, azt se nagyon, hogy bárkivel felvenné a kapcsolatot rajtuk kívül. De hát alábecsülte a férfit, ahogyan annak a képességeit is. Viszont most, ahogy igazából már sokszor, minden tisztelete és hálája az övé. Hisz ha ő nem lenne, most Réka sem állhatna itt egy különleges kéréssel az igazgatónőhöz, hanem Fentről figyelhetné már csak az eseményeket és a saját temetését...*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Jún. 17, 2013 8:28 pm

  *Mai nappal nem volt különösebb gondja. Találkozott a lányával és kicsit elbeszélgettek ma is. Jonathannal való találkozás is kicsit ridegre sikerült nem úgy ahogy eltervezte a dolgokat. Még is mit várt? nem lesz ugyan az mint régen különben is, tisztában van a dolgokkal.. a folytatásra ugyan nem kíváncsi. A nő most jelenleg az ágyán ücsörög és éppen könyvet olvas és egész jó a témája. Örül annak, hogy most nem kell semmit sem csinálnia pláne úgy, hogy szünet van. Azért a diákjaira oda figyel. Kopogás hallatszik az lakosztálya ajtajánál és fel figyel rá.* - Egy pillanat.*Szól ki és össze pakol.. ahogy az ajtajához sétál ugye az kinyitódik a nő meg figyelvén ki jön be rajta.* - Szervusz gyermekem miben segíthetek?*Teszi fel a kérdést és mintha nem tudná a nő, de feltételezi, hogy Réka elmondja magától a dolgokat.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Horváth Réka Hétf. Jún. 17, 2013 8:48 pm

  *Belép az ajtón, gyorsan körbetekint, majd egyenesen a nőhöz fordul.* - Jó estét Amarilla úrnő. *Köszönti először a nőt rezzenéstelen arccal, majd gyorsan végigfuttatja az agyában, hogy pontosan mit is kell mondania.* - Elnézést a kései zavarásért, de Nikolj küldött magához. Horváth Réka vagyok. *Mutatkozik be és esetleg eszébe juthat a nőnek, hogy járt ide egy lány, aki rejtélyes módon el is tűnt, egyik napról a másikra.* - Én úgy tudom, hogy beszéltek már arról, hogy pontosan miért is keresem fel önt, de ha tévednék, valószínűleg ez az önnek címzett levél mindent elárul. *Indul meg a nő felé és a levelet átnyújtja neki. Természetesen Nikolj már lebeszélte az úrnővel a dolgokat, különben nem merte volna ideküldeni Rékát. A levél tartalma röviden az, hogy köszönti a nőt, megjegyzi, hogy milyen régen látta már és, hogy egyszer lenézhetne hozzá Magyarországra vagy ha épp úgy van Oroszországba. Valamint áttér Rékára, hogy már említette a nőnek, hogy a lány egy jó barátja, röviden és tömören leírja, hogy mi történt vele és megköszönné ha átváltoztatná őt és segítené a vámpír lét kiismerésében. És a levelet egy köszönettel zárja, hogy vigyázzon a lányra, valamint egy elköszönéssel. Figyeli a nőt, próbálja leolvasni az arcáról, hogy pontosan mi lehet a levélben. Nem, nem tud róla, hogy mit is írhat benne Nikolj, de rezzenéstelen arccal figyeli a nőt.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Jún. 17, 2013 9:19 pm

  *Amikor meglátja Rékát csak figyel rezzéstelen arccal. Fekete ruhája csak úgy simul rajta, hogy tökéletesen áll rajta.* - Pontosan tudom ki maga tekintve attól, hogy ön még fél éve az iskolánk tagja volt.*Feleli a nő és igen tökéletesen emlékszik az óráiról meg hát tudja jól, hogy kollégája házába járt aztán jöttek a változások. Végig hallgatja Rékát és bólint a levélre. Igen valóban megkapta a levelet és el is olvasta aztán nem tudta mit tegyen így hát tanácsot kellett kérnie.. Azért ő neki is nehéz egy év után, hogy majdnem át változtatta az egyik diákját, legalább is megharapta aztán ezért jött részben Gwendolyn a másik pedig ugye a könyvtár miatt. Aztán megtanulta kontrollálni a dolgokat.* - Igen megbeszéltem a dolgokat vele és közöltem Nikoljal, hogy remélem tisztában van azzal, hogy mire vállalkozik hiszen tekintve attól, hogy még fiatal vámpírnak számítok és nem változtattam át senkit sohasem.*Feleli a nő egyértelműen a lánynak és kicsit vissza vesz a ridegségből és elmosolyodik azért.* - Ez nem azt jelenti, hogy nem segítek önnek persze segítek hiszen más megoldás nem igen van az ön számára kedves Réka.*Szusszant.* - Továbbá ha én átváltoztatom akkor szeretném ha az én felügyeletem alatt lenne, megpróbálom átadni a tudásomat, de ilyen ügyben mindenképpen keresse fel Gwendolynt a könyvtárosunkat. Ő ebben igazán szakértő és örömmel segít a fiatal ifjoncokon. Gwen egy nagyon kedves nő kivéve amikor rossz napja van, de akkor nem kell komolyan venni.*Feleli mosolyogva és igen határozottan és Gwenről nem csak ez a véleménye ő neki egy nagyon jó barátnője tehát tudja jól kihez küldi.* - Biztos vagy benne, hogy te ezt akarod? Tudod milyen nehéz a vámpíroknak?*Kérdezi a nő és figyeli Rékát. Pontosabban szemébe néz.* - Bátor dolog volt, öntől de még egyszer megkérdezem biztos benne?


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Horváth Réka Hétf. Jún. 17, 2013 9:46 pm

  *Csak bólint a nő szavaira. Most már biztos benne, hogy Nikolj mindenről felvilágosította az úrnőt. Rezzenéstelen arccal hallgatja végig a szavait és személy szerint szeretné, ha a lényegre térnének. Természetesen tiszteli a nőt, de jelenleg még teljes mértékben a bosszú az, amire gondolni tud.* - Igen mondta, és azt is, hogy maga az egyedüli, akire rá mer bízni engem. *Feleli a nőnek és még mindig nem mutatkozik az arcán semmi érzelem, csak a ridegség olvasható ki a szeméből.* - Köszönöm Amarilla úrnő. *Enyhül meg egy kicsit, de a rideg tartása megmarad. Hálás a nőnek, de ezt nem fogja kimutatni.* - Értem. Elméletileg a jelentkezésemet újra beadtam az iskolába, csak Lord Sammaelt kell majd még felkeresnem a napokban. Ha úgy rendeződnek a dolgok, talán a maga házába kerülök. *Bólint a nőnek és ő maga még nem tudja, hogy hova kerül, de ha a nő úgy akarja, biztosan el tudja rendezni, hogy a Sylorinába kerüljön, bár eléggé úgy érzi, hogy most ide fogják beosztani. A nő kérdésére mereven bólint.* - Biztos vagyok benne. Tudom, Amarilla úrnő, én már megéltem a vérfarkasok életét is, teljes mértékben tisztában vagyok, bár, hogy milyen nehéz lesz, majd csak utána fog kiderülni. *Kúszik fel az arcára egy sunyi mosoly. Tényleg tisztában van a dolgokkal és készen van rá.* - Teljes mértékben Amarilla úrnő. *Feleli és a merevség kezd enyhülni a testtartásában.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Jún. 17, 2013 10:07 pm

  *Talán lehet kemény volt, de igazság szerint őszinte, hogy tisztában legyen ezekkel a dolgokkal. Mint vámpír őt például teljesen magára hagyták akkoriban és nem tudta mit csinál jól vagy rosszul amíg nem találkozott Sammellel. Sóhajt és igen régi szép időkre visszaemlékszik és elkomolyodik egy kicsit, de nem szeretné azt, hogy bárki ezt megtudná. Sohasem akarta a vámpír életet, de nem tehet mást mint elfogadja. Itt van a barátja és jó barátai és itt érzi jól magát. Amíg így van ez dolog addig minden tökéletes és nem fog semmit csinálni. Legalább is nagyon reméli, hogy nem keveredik semmilyen bajba. Mikor fog eljönni ez a dolog, hogy túl legyen a régi emlékeken? Ezen tűnődik el.* - Ide figyelj megbízhatsz bennem nem foglak magadra hagyni.*Mondja a nő egy biztató mosollyal és igen kicsit tovább nosztalgiázik.* - Hát akkor vágjunk bele, nem lesz fájdalmas. Legalább is igyekszem nem fájdalmasan csinálni. Csak egyetlen szabály van, hogy ne mozogj.. mert ha elrontom akkor meg is halhatsz és az én elveszett lelkemen fog száradni.*Na igen mondja a lánynak és elviszi őt a szobája mellet egy kisebb helyiségbe ahol táplálkozni szokott és egy műtő asztal féle található benne. A lánynak elmondja a dolgokat és ráfekteti az ágyra Szépen kiereszti a vámpír fogait és koncentrál a nő. Soha életében nem csinált ilyet és természetesen nem csoda, hogy izgul és kért tanácsot Jasontől. Azért még mindig fél, hogy elrontja.. vagy nem sikerül. A lány nyakeréhez ér és először csak épphogy hozzá ér.. érezze a lány nem annyira fájdalmas. Aztán ha meg van akkor megharapja a nyakánál és vigyázz arra, hogy azért Rékának ne essen baja. Azt, hogy az éjszakát ma mindenképpen itt kell töltenie a lánynak az biztos meg az elkövetkezendő napokat is.. hiszen meg kell szoknia a napfényt is meg azt is, hogy még is micsoda.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Horváth Réka
  Horváth Réka
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Horváth Réka Hétf. Jún. 17, 2013 10:37 pm

  *Réka biztos, hogy nem marad egyedül ebben. Ha más nem is, de Nikolj tudja, hogy mellette lesz és valószínűnek találja, hogy neki köszönhetően Amarilla úrnő is a segítségére lesz. Bár még nem tudja, hogy mit is fog átélni, de amikor farkas lett, az sem volt túl kellemes érzés, legalább is az átváltozások. Igyekszik ehhez hasonlítani és magát azzal nyugtatni, hogy ha azt túlélte, a vámpírság is menni fog. Bólint a nő szavaira, megbízik benne, már csak azért is, mert jelenleg mást nem tehet. Bár jobban örülne, ha Nikolj intézné, de az lehetetlen.* - Köszönöm. *Feleli és tényleg hálás a nőnek, tudja mennyit ér, ha ilyenkor mellette van valaki, csak nem épp látszik rajta. Hallgatja tovább az úrnőt és egy bólintással jelzi, hogy érti. Amilyen mereven és mozdulatlanul állt eddig, valószínű, hogy nem fog gondot okozni, hogy nyugton maradjon. Persze ez majd akkor derül ki, ha ott fognak tartani. Követi a nőt, igyekszik nem a helyre figyelni, hanem a lényegre koncentrálni, de be kell vallani, benne van az az ösztönös kíváncsiság, hogy felmérje a terepet. Felfekszik az asztalra, a szemét jobbnak látja becsukni. Nem mintha félne, de nem tudja, hogy mennyire helyes, ha épp megharapják, de közben a plafont bámulja, vagy éppen azt, ami a szeme elé kerül. Mikor a nő a nyaki ütőeréhez érinti a fogait, egy kicsit kirázza a hideg, de tartja magát és kicsit összeszorítva a szemeit, várja, hogy belemélyessze a fogait. Enyhén morbid egy pillanat lehet, talán mindkettejüknek, de Rékának biztosan. Ő már megélte a vérfarkasok napjait, sima emberi és sima angyali napokat is megélt. Kívülálló szemmel talán viccesnek lehetne találni, hogy már negyedszerre "próbálhat ki új életet", de az ő szemében inkább morbid. A fájdalom mértékét elenyészőnek tekinti, legalább is, amikor a vérfarkas harapta meg, az sokkal fájdalmasabb volt. Persze egy kisebb cisszenés kicsúszhat a fogai között, de nem ficánkol, nyugton van, igazából nem is tudja pontosan, hogy mit kéne tennie. Nikolj mindent elmagyarázott neki, de most valahogy, így, hogy itt van, semmi sem tiszta.*


  _________________
  Egy látó angyal-vámpír, aki kapott egy második esélyt az életben, hogy bosszúja beteljesülhessen, cserébe pedig Isten hűséges katonája lett. Viszont ahogy hazament, minden elképzelése romba dőlt, valamint most már homály fedi gyilkosa kilétét, szerelme pedig újra a régi. Hogy hogy történthetett mindez? Maga sem tudja, de egyben biztos, ha a keze közé kapja azt, aki ezt az egészet kitervelte... Nos, abban nem lesz semmi köszönet.
  Rosetta M. McCarthy feltámadt, bosszú éhes angyal-vámpírja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Feb. 29, 2016 6:16 pm

  *Talán úgy gondoltam, hogy az iskolában jobb beszélni a fiammal ha már mindenképpen meg szeretném tudni mi történt a másikkal. Már utána érdeklődtem néhány emberkénél senki sem látta és még Nicole Brise sem tud róla. Az anyai ösztönök ilyenkor nem szoktak sohasem csalódni. Viszont remélem, hogy most igen. Egy kis vörösbort iszogatok miközben kifelé bámulok az ablakon. Rajtam egy farmer nadrág és egy zöld felső ami nagyon csinos nem is kihívó sem és egy elegáns cipő. Furcsa időket élünk és Sammael nélkül ez az iskola is furcsa. Nyugodjon békében hiányzik. Néha örülnék annak hogyha minden a régi lenne pedig tudom józan paraszt ésszel, hogy sohasem lesz minden a régi. Sammael halálával mondhatni félig az iskola elveszett. Tudjuk tartani a frontot, de még mindig nem érzem magam elég erősnek ahhoz ha harcolni kelljen. Persze a fiam esetében más, de remélem nem csalnak az ösztöneim. *


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Jonathan Acerlot
  Jonathan Acerlot
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Feb. 29, 2016 6:26 pm

  *Amikor anya a szobájába hívat. Az első gondolatom, az, hogy Chriss árulkodott, a jövőbeni terveimről és megint valami, hosszú "szentbeszédet" akar tartani nekem a felelősségről és a jövőről. Szóval nem sok kedvem van, hozzá, de mivel nem igazán szokott hívatni ezért, megyek, mert valószínűleg valami fontos, de ha nem az és tényleg csak az amire gondolok. Egy Kitekerem Chriss nyakát. Kettő anyával is lesz egy elmélyült beszélgetésem arról, hogy mennyi joga van beleszólni az életembe. Pláne a múltunk után. Már lent járok az alagsorba, mikor ezek a gondolatok, végigfutnak a fejembe. Két méter, egy méter és itt van. Egyet koppantok, majd válaszra se várva benyitok és lehuppanok a kanapéra.* - Hívattál, hát itt vagyok. Mi ennyire sürgős és fontos? Épp egy fontosabb feladat megoldásán dolgoztam amikor megkaptam az üzenetet. ~ persze azt nem kell tudnia, hogy ez a fontosabb feladat, az eljegyzési gyűrű keresgélése. ~ * teszem hozzá magamban, közben Nixe képességeimmel blokkolva, hogy a fejembe lásson * - Szóval? teszem még, hozzá. Majd kényelmesen hátradőlök és elfekszem a kanapén. Kezeimet a fejem alá teszem és úgy várom a választ. Miközben anyám minden egyes rezdülését figyelem. *


  _________________
  Egy kedves ám kissé egoistra nőcsábász srác aki, nincs olyan nap, hogy ne vinne magával haza egy lányt. Amit persze tesója nem épp a legjobb szemmel néz. AMúgy egy eléggé életvidám és könnyen megszerethető karakter.

  Főkarakter Lord Sayon Merlioth Christopher Acerlot bátyja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Feb. 29, 2016 6:39 pm

  *Talán még Jonathan sem tudja, hogy Christopherről semmi hírem nincsen és jó lenne tudni ő tud e valamit. A magán életéről Jonathannak majd külön beszélünk az másik dolog főleg, hogy ő is vámpírral akarja összekötni az életét. * - Nem ez a helyes kifejezés, inkább mint a fiam hívtalak nem pedig a diákom.*Felelem neki majd megfordulok és oda állok hozzá. Nekem az is elég, hogyha a szemébe nézek.* - Nézd légy őszinte, mert ez nagyon fontos. Mit tudsz a testvéredről annak ellenére, hogy 2-3 hónapja most tudunk normálisan beszélni egymással. Ne hunyj el e felől. Mert ha azt mondod semmit akkor valószínűleg baj van és a segítségedet szeretném kérni.*Térek a tárgyhoz hiszen Nixe másrészt az ikertesója, de annyira meg van változva Jonathan is, hogy nem lehet rajta semmi furcsát találni.* - Cseppet sem érdekel most, hogy hogyan próbálod az életedet elrontani. Talán tudok egy s mást, de nem a testvéredtől, de ez most mellékes. Rendben? Szóval…!?*Nézek rá és nyelek egyet majd leülök az asztalomhoz és várok.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Jonathan Acerlot
  Jonathan Acerlot
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Feb. 29, 2016 6:48 pm

  - Sokkal jobb. * felelem neki, amikor mondja, hogy mint a fia hívatott. Ám amikor szóba kerül, hogy Chriss lehet bajban van felülök. * Jó ideje nem keresett már. Azt hittem besértődött, még a csata előtti egyik poénomon. Az előtt láttam utoljára. Aznap amikor egy csomó diák, és az igazgatók egy része eltűnt. Köztük Helar professzor, Crow tanárnő és Noyers professzor. Valamint jó pár diák. Köztük Patric, Atanas és a felesége, Abby, James. Csak, hogy az általam ismert neveket felsoroljam. Szerinted Chriss is köztük van? *teszem fel a kérdést immár ülve. Mert bár anyám, hogy, s mint léte annyira nem érdekel, de a testvérem mindig is ott volt nekem. még ha nem is értettünk mindig egyet.* - Szóval mi ez az egész? Mi van Chrissel? Jah és, hogy a magánéletbe mit tervezek, az azzal kapcsolatos beszélgetést felejtsd el addig, amíg Chriss nincs meg. * teszem, hozzá. MAjd várom a kérdéseimre a válaszokat.*


  _________________
  Egy kedves ám kissé egoistra nőcsábász srác aki, nincs olyan nap, hogy ne vinne magával haza egy lányt. Amit persze tesója nem épp a legjobb szemmel néz. AMúgy egy eléggé életvidám és könnyen megszerethető karakter.

  Főkarakter Lord Sayon Merlioth Christopher Acerlot bátyja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Feb. 29, 2016 7:01 pm

  – Szóval jó pár ideje nem beszéltetek.*Felelem neki és figyelem miközben magyaráz nekem hiszen még is jó lenne tudni mi ez. Nem hiszem, hogy a diákokkal van és az igazgatókkal.* - Nem hiszem. Mert különben nem hívtalak volna ide. Nyílván szerintem Christopher Nicoleal töltötte az estét amikor eltünt. Szóval nem hiszem, hogy velük van. Még magam sem tudom.. Reméltem, hogy te meg tudod mondani, mert nem lehet az, hogy egyik napról a másikra eltűnik. Most kaptalak vissza titeket nem szeretném az egyik fiamat holtan látni.*Magyarázom neki aggódva és felvonom a szemöldökömet a megjegyzésén.* - Ne aggódj nem is mostanra gondoltam a beszélgetést. Majd fogunk beszélni, de mindenképpen én is úgy gondolom, hogy ha előkerült. Én az angyalokkal próbáltam kapcsolatba lépni bár nekem nem akartak jelentkezni viszont annyit sikerült kiderítenem, hogy felvilágban nincsen. Az alvilágba nincsen lejutásom főleg nem is jönnék vissza és valószínűleg a testvéred sem. Egyik helyről meg valaki visszajött csak sajnos másképp.*Nézek rá célozva a Nixés dologra amit mostanra igyekeztem elfogadni, mert elég sokára tudtam. Jonathannak is vissza kell illeszkednie a társadalomba ami sikerült.* - Szóval én úgy gondolom nincsen a többiekkel. Figyelj nem lenne fontos, ha nem hívtalak volna ide, de most úgy kérem a segítséged mint a fiam. Nem úgy mint egy diák, barát hanem a fiam aki nagyon sokat jelent nekem. Attól tartok, hogy a tesóddal történt valami és jó lenne kideríteni mielőtt háborút fogok indítani. Rebecca megállított Sam halálánál, de Ha az egyik fiamról van szó akkor bizony háborút fogok indítani.*Felelem neki és ismerhet ennyire Jonathan hiszen komolyan is beszélek. Mindenképpen szeretném tudni mi történt.*


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...
  Jonathan Acerlot
  Jonathan Acerlot
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Feb. 29, 2016 7:25 pm

  - Chriss nem Nicole-al volt. Vagy ha igen, akkor se a csatatéren kívül. Ezt el kell fogadnod. Szóval ezt se kezelheted úgy, mint egy nem létező lehetőséget. Azonban ne aggódj, ha máshol van azt megtudom. Kaptam egy kis felvilági segítséget. * mosolyodom el miközben mondom. Hiszen anya nem tudja, hogy én merre járkálok, amikor teljesen leblokkolok minden gondolati hullámot ami felém irányul. * - Szóval ha máshol van hamarosan megtudom. * Ebben a pillanatban, mintha beigazolódni látszana, a mondatom, egy fénygömb jelenik meg, majd egy hang szólal meg. * - Üdv! Megtaláltam a nyomait. Holnap lemegyek hozzátok. Nem követhettem végig, mert a kapun belülre nem mehetek engedély nélkül. * hallatszik majd a gömb eltűnik. * - Anya, tudom, hol van Chriss. a Purgatóriumban tartózkodik. Azt már nem tudom, hogy élve vagy holtan, de ott van. * jelentem ki ez után. Majd felpattanok a kanapéról. * - Aysen ellen nem indíthatsz háborút. Még ezt se heverte ki az iskola. Egy alakváltók elleni háború pedig teljesen felélné az erejét az itt levőknek. Nem, ez egy olyan dolog amit csendben kell megtenni. Szinte észrevehetetlenül. El kell engedned. Ne aggódj, Raphael vigyázni fog rám. Azonban oda kell mennem. * jelentem ki. Miközben a nő szemébe nézek. Az anyám szemébe nézek akinek a szemeiben, mintha aggodalmat látnék. Azonban nem vagyok teljesen biztos benne.* - Anya. Engedj el. Had menjek el Chrissért. * jelentem ki ellentmondást nem tűrő hangon.*


  _________________
  Egy kedves ám kissé egoistra nőcsábász srác aki, nincs olyan nap, hogy ne vinne magával haza egy lányt. Amit persze tesója nem épp a legjobb szemmel néz. AMúgy egy eléggé életvidám és könnyen megszerethető karakter.

  Főkarakter Lord Sayon Merlioth Christopher Acerlot bátyja
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Amarilla Darwin Hétf. Feb. 29, 2016 7:38 pm

  *Nem tudom, hogy képes vagyok e rá hiszen még is a fiamról van szó.  Nem tudom jelenleg úgy érzem a bosszú helyre tenne mindent.* -Nézd örülök, hogy aggódsz értem, de azt hiszem jobban tudnék boldogulni ha segíteni tudok.*Felelem neki majd 5 percre rá felvonom a szemöldököm miután megmondja Jonathan hol van Chriss nyelek egyet.* - Azt már felejtsd is el, hogy egyedül mész oda. A saját szememmel akarom látni a fiamat. Nem fogom elveszíteni a másikat sem. Nem az iskolát ebbe nem vonjuk be és azt hiszem Rebeccának meg Thomasnak sem kell tudnia erről.*Nos igen Aysennel azt hiszem meg fogom ejteni a találkozást, hogy csinálhatott a fiamból Nixét. Majd miután végeztem a beszélgetés után lehet örülhet ha nem gyújtom fel.*Gondolkozok, de Jonathan ismer, hogy milyen vagyok.* -Fiam vagy. Nem fogom hagyni, hogy bajod legyen. Ez olyan hogyha Amélie vagy Nicole bajban lenne rögtön ott lennék, mert szinte a családhoz tartoznak. Kaptatok egy olyan lehetőséget ami nem sok farkasnak, vámpírnak adatik meg és nekik ti hoztátok vissza az életet. Én meg örülhetnék, hogyha seggbe rúghatnék egy erős pasit.*Nyelek egyet és határozottan vitatkozhat velem, de e felől nem tágítok. Felőlem Thomasnak is szólhat, Rebeccának is akkor is megyek.* - Szóval van még vitához kedved?*
  //fagy//


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most...

  Ajánlott tartalom


  Amarilla úrnő lakosztálya Empty Re: Amarilla úrnő lakosztálya

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:10 pm