Ez a ház Alexander Seth Marceau tulajdonában áll. Belépés szigorúan csak az ő engedélyével lehet. A behatolóknak és betörőknek a belépés szigorúan tilos! A következmény 8 napon túli égési sérülés.
Marceau birtok
Lisa Deadwood- .::Városi Lakos::.
- Post n°2
Re: Marceau birtok
*Komor arccal suhan végig Qarin utcáin, majd áll meg Alex háza előtt. Igen, van képe idejönni a tegnapi után. De muszáj. Az ajtóhoz megy, ledobja az utazótáskáját az ajtó mellé és kopog. Reméli, hogy Alex itthon van, mert muszáj lesz beszélniük. Egyrészt, mert el kell magyaráznia a tegnapiakat, és mert el kell tőle búcsúznia egy időre. Haza megy és elrendezi a dolgokat, jobb esetben sikerrel tér vissza. Már ha visszaengedik. Még nem biztos semmi sem. Öltözete egy fekete csőfarmer, egy fehér felső, rajta egy koponyával, egy fekete Converse cipő, haja lófarokba felkötve, csak pár rövidebb tincs lóg ki, amit egy gyors mozdulattal a füle mögé tűr, míg arra vág, hogy ajtót nyissanak neki.*
Vendég- Vendég
- Post n°3
- De úúúgyse fog esni… felejtsd el, hogy felveszem ezt az ocsmányságot. Attól, hogy oda megyünk, én nem vagyok fanatikus.-Jól van Blair…*A lenti emeleten 2 lány veszekedik folyamatosan azzal kapcsolatban, hogy az esti Spanyol-Portugál mérkőzésre miben menjenek, hiszen ezt a napot nem hagyjhatják ki. Már csak azért sem, hogy megédesítsék Alex napjait a tegnapi után. Az emeleten meg Két fiú menekül. Az egyik kezében ecset és festék. Gabriel igen túl van pörögve és ő is jól érzi magát. Az udvaron meg 2-en kint vannak a gyerekekkel. Egyébként valamennyire összeszedte magát a srác. Nem mutatkozik gyengének, és amíg teheti ez így is lesz.* - Gaberiel Walsh. A ruhámat tudod milyen nehéz kimosn????? Megint adhatom be a tisztítóbaaa…!*Nyafog a fiú mire a másik ártatlanul pislog és utána Lacen a sor. Hamár a barna hajút nem sikerül kifesteni. Egyébként egy Spanyol focimez van a fiún és egy fehér nadrág. Haja rendezett és úgy indul le a lépcsőn a kopogásra. Viszont egy fiú már éppen nyitja i. Egy fekete hajú, Kék szemű 3 éves kis srác meredve bámul a szőke lányra.* - Jamie.. Kinyitom én.*Odamegy és megfogja a kis srác vállát és úgy mered Lisa elé. Csak nyel és nyel. Nem tudja, mit mondjon rá.* - Még is mit keresel itt?*Kérdezz rá és int a mutató ujjával várjon egy pillanatot. Leguggol a sráchoz és halványan elmosolyodik.* - Légy szíves, jó lenne ha elintéznéd azt, hogy csendben tudnánk beszélni.*Kaccsint a kis srácra mire az ördögien elvigyorodik.* – Mindenki maradjon csendbe! Keresztapa szeretne négyszemközt beszélni a csajával.*Mindenki a kis srácra mered és aztán az ajtóra. A lányok gyilkos szemet vágnak Lisára viszont a srác int nekik, hogy hadd maradjanak itt. Ha kimentek ugye szabad a pálya. Alex viszont ridegen néz a lányra.* - Nem volt egyértelmű tegnap a válaszod? Szerintem ha ezt így akarod akkor békén hagylak. Úgy is meg van a magunk dolga.*Feleli hűvösen a srác. Nem tudja hová tenni Lisát, hogy miért jelent meg.* - Ha szeretnél valamit még mondani: Hallgatlak.*Beengedi a lányt a nappaliba. Leül a székre a lánynak is helyet kínál és ridegen mered rá.*
- Post n°4
*Na igen, nem várt fényes fogadtatást, de azért ennyire durvát sem. Bár akkor sem lepődik meg. Megérdemli, tudja ő azt jól. Szarul nem esik neki, főleg nem az ismeretlen kölyköktől. Alex ridegsége kicsit meglepi, nem mutatja, de meglepi. Persze túllép rajta, érthető a dolog.* - És azt tudod, hogy miért azt a választ adtam, amit? *Néz kérdőn a másikra.* - Különben is, üzentem Etievel, hogy beszélni akarok veled, mivel nem találtalak sehol, de te nem jöttél. Pedig mondtam neki, hogy adja át: NAGYON FONTOS. *Állja a rideg nézést, különben is, ő is így néz. Egyelőre Alex is olyan, mint más ember. Egy idegen lény. De ő kezdte.* - Igyekszem rövid lenni, és azonnal távozok az életedből, ha úgy kívánod. *Bólint és be-be megy, de megáll az ajtóban. Itt neki tökéletes.* - Először is. Ugye mondtam, hogy szívesen lemondanék a kedvedért a Bukottságról, viszont nem tehetem. Ennek egyszerű az oka, tettünk egy családi esküt, amit most nem taglalnék, mivel úgyis zavaró tényező vagyok. És ha ezt az esküt megszegem, akkor kitagadnak és megölnek. És persze téged is levadásznának, mivel te is szerepet játszottál abban, hogy én megszegjem az esküm. Azt pedig nem akartam. És azért mondtam nemet, mivel Adam, a bátyám, aki most a családfő, egy pszichopata barom, aki nem szívlelte az ötletet, hogy veled bármilyen kapcsolatom legyen. Hála annak a hülye Collinnak, akivel már találkoztál Londonban, mindent tud rólunk és szándékában állt eltenni lábalól téged. Ezért mondtam nemet. *Tart egy kis levegővételnyi szünetet, majd folytatja.* - Ez volt az egyik ok, amiért jöttem, hogy megbeszéljem veled ezt. A másik az, hogy elbúcsúzzak. Visszamegyek Londonba, és elintézem, hogy lehetőleg téged ne nyírjanak ki. Lehet visszajövök, de kétlem. Sok értelme most már nincs. Ennyi lenne, akkor viszlát. *Köszön el ugyanúgy rideg tekintettel és vár még pár pillanatot, hogy Alex is elköszönjön és indul az ajtó felé, hogy felkaphass a táskáját és Jareddel visszainduljanak Londonba.*
Vendég- Vendég
- Post n°5
*Azért annyira nem volt durva csak a kis srác Gabe tesója. Szóval így érthető.* - Elnézést. A keresztfiam kicsit hiperaktív az este miatt. Lényegtelen.*Mondja Lisának és természetesen visszavált egyből a ridegségbe. Csak nem tette túl magát rajta. Ha most Lisa azt hitte átöleli tévedett. A kérdésre nemlegesen bólint és várja a megfelelő választ. Figyeli a lány minden mozdulatát.* - Jöttem. Kerestelek az nap, de nem találtalak..*Mondja a lánynak és tényleg kereste.* ~Ne viselkedj így vele..~*-Kíváncsi lennék arra az esküre…*Mondja a taglalásra és összefonja a karját követi a lány tekintetét. Azután nagy szemekkel pislog, amikor hadarni kezdi a másik a mondandóját.* ~Basszus… tök jó. A családom Lisával akar végezni.. Lisa családja velem.. istenem, de imádom.. komolyan meg kéne, szűnöm…~ *Kikészült. Nem is kicsit. A szemeit forgatva fel áll és a konyha pulthoz megyés rátámaszkodik. A mosogató felé figyel, és nem tudjon, mit mondjon. Nem néz a lányra. Azután hitelen a jobb keze megindul az elmosogatott poharak felé és levágja az egészet, ami el is törik.* - Ha nem akartad megszegni az esküt akkor nem szeretsz eléggé. Képes voltam érted tűzön és vízen át veszekedni anyámmal mire elértem azt, amit mondtam. Képes voltam megváltozni nem csak miattad. Remélem, tisztában van a bátyád vele, ha hozzám ér, akkor többszörösével fogják irtani a bukottakat? Szeretlek Lisa és akarok is hinni neked, szeretnék.. De nem tudom egyszerűen lenyelni. Ha én képes voltam ezeket megcsinálni akkor te miért nem? Tudom, hogy fontos a család meg minden.. de akkor is. Hajlandók lennénk segíteni neked és tudod, tényleg elfogadna akkor, ha nem lennél az ami. Viszont ez már fertőző és durva. Szeretsz annyira, hogy képes vagy megszegni az esküt? Mondd meg őszintén?*Kérdezz rá és megfordul és ráül az üvegszilánkos pultra.*- Vagy csak jó voltam neked?*Kérdések hegyénhátán, hiszen kérdőjel van benne. Nem tudja mit csináljon. Hirtelen : Sznob és rideg lett. Majdnem hasonlít Thierryre. Csak majdnem a stílusa.* - Ennyi lenne? Kétled, hogy visszajössz? Hányadán is állunk a dolognak?*Emeli fel a hangját és ilyennek még senki nem láthatta a srácot. A kertben is lehetett hallani a hangját a fiúk már készen létben állnak, hogyha bármi lenne.. Úgysem lesz. Alex nézi a lányt és várja a válaszokat.*
- Post n°6
*Nem várta, sőt, inkább azt várta, hogy elkergetik. De akkor is meglepődött, na...* - Pedig ott voltam az iskolában. Ott a Cameosos társalgóban. *Közli a fiúval. Ő nem látta, nem is hallotta senkitől - kemény két embertől hallhatta volna... -, hogy a fiú kereste volna.* - Rendben. Esküt tettünk, hogy mindenek előtt a szervezet, és ha kell fel is áldozzuk magunkat érte. Sosem áruljuk el a családfőt, aki egyben a szervezet feje, minden szava szent. És semmiképpen sem térhetünk le a család által szánt útról. Magyarán ha én már a bérgyilkosok közé tartozom, nem léphetek ki, különben végeznek velem, mivel én mindent tudok a szervezetről, és az sokkal fontosabb mindennél. Minket erre neveltek, szinte gyilkológépeknek. *Magyarázza Alexnek és reméli, hogy kielégítette kíváncsiságát a válasz.* - Nem értetted amit mondtam. Az előbb mondtam, hogy visszamegyek Londonba és lerendezem Adamat. Hogy téged sem öljenek, hogy lemondhassak az eskümről. Viszont ez két esélyes, mivel, ha nem sikerül és árulónak tekintenek, akkor végem és neked is. Ha meg sikerül, akkor szerencsém van. Pont azért megyek Londonba, hogy a kedvedért megváltozzak. Érted? *Mondja a fiúnak továbbra is ridegen.* - Miért jönnék vissza, de most komolyan? Ahogy elnézem a viselkedésed, nincs rám szükséged. Tudom, az én hibám, én mondtam nemet. Nem várom, hogy tárt karokkal fogadj, csak eljöttem, hogy elmondjam amit kell. És ahogy látom, nincs rám szükséged, a viselkedésed alapján. *Kiabál ő is és kezdi úgy érezni, hogy fölösleges volt idejönnie. Így is úgy is rossz vége lesz a dolgoknak...*
Vendég- Vendég
- Post n°7
*Nem kergetné el, ha a másik meg akarja beszélni. Pislog nagyokat… amikor bement a Cameosba akkor természetesen tényleg kereste.. lehet, elkerülték akkor egymást ki tudja. Hallgatja a másikat, amire csak meglepődik és pislog nagyokat és ugye itt még ül.* - Értem. Viszont van nekem is két mondani valóm: Az egyik van egy úgy nevezett emléktörés emlékmódosítás amivel ha ezt megcsinálná akkor senkinek sem lenne baja. Megteszem, hogy törlöm a családod emlékét, hogy te nem létezel. Tudod a legjobb megoldás lenne ez. A másik amit mondani akartam, hogy mindenkinek vannak esküi. Valaki képes is megszegni.. de amint látom egyesek nem.*Szusszant egy nagyot és ugye leveri a poharakat a földről. Felettébb meg változott a drága és erről nem tehet.* - Ha a halálba sodorsz.. akkor a családodnak vége. Nem ismered anyámékat.A nagyábtyámat. Sébastient és az öcsémet.*Mondja üvöltve a lánynak és érti amit a másik mondd, de ennyi. Nem képes hinni a másiknak.* - Ha szeretnél megváltozni.. nem Londonba mész. Lisa.*Megfogja a lány kezét mire lenyugodott és a szemébe néz.* - Ha ez a dolog így áll: Egy kapcsolatban két félnek kell lennie. Ha az egyik szeretné, de a másik nem akkor szerintem felesleges. Nem állok az utadba és a családod se fog panaszkodni. Viszont ha hozzám nyúlnak számolhatnak több dologgal. Sajnálom Lisa, de azt hiszem itt a vége. Nem vagyok képes többet szenvedni. Elég volt. Barátoknak megmaradhatunk. Megpróbáltuk. A családunk nem örülne egymásnak. Szóval: Vége.*Mondja a lánynak és veszekedés nélkül. Képtelen azt mondani ezek után szereti, de nem lenne arra képes, hogy meneküljön csak azért, mert nem szimpatizálnak vele.* - Nem vagyok képes így élni. Mind a kettőnknek fontos, hogy ne mocskoljuk be a nevünket. Viszont ha békét szeretnénk. Így lenne a legjobb.*Magyarázz tovább és ha ezt befejezte elengedi a lányt és útjára bocsájtja. Hiába, hogy nehéz neki most. Tudja, hogy fog jönni egy másik akivel jobban el tud lenni és nem fogja semmi sem megállítani őket. A másikat szereti szerelemmel, de felnőttesen gondolkodva ez a helyes megoldás.* - Remélem azért még látjuk egymást…*Mondja a szavakat és csak mosolyodik míg el nem megy a másik. Addig nem mutatja ki azt, hogy mennyire megviselte, de túl teszi magát rajta.
- Post n°8
- Lehet a legjobb megoldás lenne, viszont te mit szólnál hozzá ha én ezt ajánlanám fel neked? Lehet, hogy sok olyan ember van a családomban, akiket nem bírok, de a családom, ha kell ott hagyom őket, meg is tenném, ha nem akarnának cserébe megölni téged. *Magyarázza a lány, és úgy érzi, hogy Alexnek fölöslegesen magyaráz. A fiú nem érti, hogy mit akar a lány, hogy azért megy el, hogy megoldja a kettejük ügyét. De ha nem, hát nem.* - Nem halálba akarlak sodorni, hanem azt akarom, hogyne fenyegessen téged semmi! *Ordít rá a fiúra. Nem hiszi el, hogy ennyire nehéz felfogású a másik.* - Értem. Ha ezt szeretnéd... Akkor legyen, vége. De akkor teljesen vége. Nem leszünk barátok, lehetőleg semmi sem. Igazad van, megpróbáltuk, nem ment. Felejtsük el egymást. *Néz a földre, majd megtörli a szemét, nehogy sírni kezdjen.* - Nekem nem a nevem fontos, hanem te, csak nem bírtad felfogni, hogy azt szerettem volna, hogy békében lehessünk, de most már mindegy. *Sóhajt a lány és hátat fordít a fiúnak. Nem ilyen befejezésre számított... Mikor Alex azt mondja, hogy reméli, hogy még találkoznak, csak keserűen elmosolyodik.* - Nem fogunk. Megnyugodhatsz, nem leszel veszélyben. Eltűnök az életedből, soha többet nem fogsz látni, ígérem. *És egyszerűen távozik. Igen, komolyan gondolja. Békén hagyja a fiút, haza megy és kiiratkozik az iskolából.*