+6
Uriel
Esteron Baltazaar
Alise Rubenis
Elizabeth Cobb
Patric J. Morgan
Michael
10 posters
Le manoir de l'Ange
Elizabeth Cobb- .::Városi Lakos::.
- Post n°76
Re: Le manoir de l'Ange
*Nem egyáltalán nem tudom azt elképzelni, hogy apa ne lenne itt. Szóval igen. Ő rajta is szeretnék segíteni aztán gabriel sem válaszol napok óta a hívásomra. az ártatlan arkangyal aki mindig csinál valami hülyeséget. A kisebb dobozkára könyveket helyezek és vissza helyezem az ágy alá. Csak 3 tőröm van az is éppen elég. Kitől kaptam? Egyet Emmától, egyet elkunyiztam még Steventől, meg Tomtól kaptam mostanság. Jól jönnek aztán inkább legyenek elől. Biztonság kedvéért is. A zene meg üvölt egyre hangosabban és sóhajtok egyet. Amikor fel állok ismételten és a falhoz sétálva kiveszem a kést megfordulva megpillantom Esteront. Egy tőrrel a kezemben nem lehet szép látvány. Oda megyek hát az ablakhoz és kinyitom, hogy beengedjem. Napok óta neki sem válaszoltam és bizony jól érzi, hogy valami baj van.* - Mit keresel itt?*Jön ki belőlem teljesen érzelem mentesen pedig nem kéne. Köhögök egyet. Amúgy is ki akartam nyitni az ablakot úgyhogy ez pont jól jött.* - Ne haragudj csak nem vagyok éppen toppon.*Válaszolok neki és valóban. Atőrt lerakom az éjjeli szekrényemre, majd sóhajtok egyet. A szobámban egyébként kicsit kupleráj van. Amit szét dobáltam apa eltűnése napján többségében ruhák és könyvek.. meg egy pohár ami teljesen véletlen került a kezeim közé. Szóval igen határozottan jól viselem az egészet. Amikor Esteron mondja, hogy nem tudtt elérni megrántom a vállamat. Nem szándékosan, de túl sok nekem ez.* - Igen minden..*Hazudozás sosem jó.. Leülök az ágyra majd veszek egy nagy levegőt.* - Nem még sem. Tudod apa eltűnése megváltoztatta a dolgokat. Egyedül akartam lenni. Tegnap előtt kapcsoltam be a telefont, mert lehet Patric is keresett.. *Felelem Esteronnak és a föld bámulás után rápillantok.* - Éppen eleget hallgatod a bajaimat, egyébként meg teljesen úgy érzem egyedül fogok maradni. *Mondom a srácnak, és újabb nyelés jön.* - Inkább te mesélj, mi van veled.*Mondja a srácnak, bár úgy is tudja Esteron nem fogja ezt a témát hagyni. Legalább kint is jó idő van.. amíg van. Lassan enni is kéne.*
Esteron Baltazaar- .::Őrző: Erethon::.
- Post n°77
* Amikor aztán Lizzie kinyitja az ablakot és rögtön az a kérdést vágják hozzá, hogy mit keres itt, eléggé meglepődik és ebből tudja, hogy azért mégis gond van.* - Gondoltam meglátogatom a hugomat, ha nem baj. * feleli egy kicsit furcsán nézve Lizziere. Majd amikor az bocsánatot kér egy* - Semmi gond. * válasszal várja a folytatást. Az első mondatra, ha nem tanulta volna, hogy ismerje fel a hazugságot akkor is kapásból rávágta volna, hogy az nem mondd igazat, de türelmesen vár, hogy Lizzie mikor kezd bele és a türelemnek meg is van a gyümölcse. De kapásból két olyan dolgot is mondanak ami már nem jó jel akárhogyan is nézzük.* - Mi történt apuddal? Hogy-hogy eltűnt? és ki az a Patric? * jön ki egyből a száján amit gondol. Hát ez megint bele kavar a dolgokba.* - De te jól vagy ugye? Nincs semmi bajod? Van valaki aki vigyáz rád? HA gondolod addig amíg apud előkerül, odaköltözhetsz hozzám és az öcséimhez, nem lakunk innen messze és társaságod is lenne. Nem mondom, hogy Marilion jó társaság de a legkisebbik öcsém Laschan, biztos jó társaság lenne. Meg most már az időm nagy részét én is abban a házban töltöm, ritkán járok vissza a suliba., szóval az esetek többségében én is ott lennék. * ajánlja fel az ötletet és már pörög az agya, hogy mégis mi történhetett Lizzie apjával és hogy tudna e tenni valamit az érdekében.* - Én tegnap jártam a purgatóriumban, de azon kívül semmi különös nincs az életemben. Úgy néz ki, hogy se Biancának, se Sayonnak, itt a sulinál nem tesz keresztbe Dontos és téged se próbált meg elrabolni. Mert akkor nem tudom, mit tettem volna dühömben de hogy nem jó dolgot az biztos. Gondolom, Lucifer megparancsolta neki, hogy ne jöjjön a közelbe. Ami engem most valahogy meg is nyugtat meg nem is, mert így még azt se tudhatjuk ha netalán tán maga akarna kinyírni minket. Szóval egy ideje egy nap több kört is teszünk a levegőben Biancával már amikor ő is ráér ellenőrzés képpen, hogy nincs e valaki olyan a környéken aki esetleg ártó szándékkal érkezett. Ráadásul hála annak, hogy Sayonnak sikerült egy nekromantát is mellénk állítania, a démonokat előbb észrevesszük, a nekromanták ugyanis közismerten hamar megérzik ha egy démon van a közelben még ha álcázva van akkor is. De ennyit rólam. * fejezi be a mondandóját, aztán egy sóhaj után megszólal.* - Lizzie, nem baj ha elmondod a gondjaidat azzal is segítesz magadon és könnyebben átlátod a helyzetet, hogy esetleg mit lehetne tenni és én tudod, hogy bármi van szívesen meghallgatlak és ha tudok akkor segítek is és remélem megbízol bennem annyira, hogy elmond a gondjaidat, mert érzem, hogy feldúlt vagy dühös, de egyben aggódsz is és kétségbe vagy esve. Ha gondolod segíthetek, hogy sikerüljön megnyugodnod. Tudod, a nyugalom is egy olyan dolog aminek köszönhetően tisztábban lát az ember és képes külső szemlélőként nézni a saját dolgaira és több mindent képes észre venni a dolgokat amiket amúgy nem venne észre. szóval ha megengeded. *és kezét a lány homlokához érinti a kezét. aztán használja a képességét.*
//Egyes embereknek szimplán csak megnyugtató az aurája, másoknak az a különleges képessége, hogy bárkit képesek észhez téríteni. Ha valaki érintésétől rendszeresen lehiggadsz, érdemes elgondolkozni, hogy az illető nem bír-e esetleg a léleknyugtatás képességével…
1. szint: Kézrátételes módszerrel képes megnyugtatni ideges embereket, és nyugtalan állatokat, mindegy, mi legyen a gond forrása. Egy idő után azonban, ha fennmarad a forrás, elmúlik a hatás.
2. szint: Kézrátétellel elaltatni képes bármilyen élőlényt Ló méretig és szelídítettségi szintig. Nem kómás állapot, egyszerű alvás.
3. szint: Kézrátétellel - illetve inkább lefogással - már dühöngő embert is megnyugtat, érintéssel vadállatot is szelídít. Létre kell jönnie a testkontaktusnak, hogy használhassa a tudását.
4. szint: Már 3 méteres távolságból érintés nélkül képes vadállatot (medve szintjéig) megnyugtatni, szelídíteni, ugyan ilyen távolról embert altatni.
5. szint: 10 méteres távolságból érzi a nyugtalanságot és a feszültséget, képes hatékonyan csillapítani, megszüntetni azt, hosszabb időre relaxációs állapotot létrehozni. //
//Egyes embereknek szimplán csak megnyugtató az aurája, másoknak az a különleges képessége, hogy bárkit képesek észhez téríteni. Ha valaki érintésétől rendszeresen lehiggadsz, érdemes elgondolkozni, hogy az illető nem bír-e esetleg a léleknyugtatás képességével…
1. szint: Kézrátételes módszerrel képes megnyugtatni ideges embereket, és nyugtalan állatokat, mindegy, mi legyen a gond forrása. Egy idő után azonban, ha fennmarad a forrás, elmúlik a hatás.
2. szint: Kézrátétellel elaltatni képes bármilyen élőlényt Ló méretig és szelídítettségi szintig. Nem kómás állapot, egyszerű alvás.
3. szint: Kézrátétellel - illetve inkább lefogással - már dühöngő embert is megnyugtat, érintéssel vadállatot is szelídít. Létre kell jönnie a testkontaktusnak, hogy használhassa a tudását.
4. szint: Már 3 méteres távolságból érintés nélkül képes vadállatot (medve szintjéig) megnyugtatni, szelídíteni, ugyan ilyen távolról embert altatni.
5. szint: 10 méteres távolságból érzi a nyugtalanságot és a feszültséget, képes hatékonyan csillapítani, megszüntetni azt, hosszabb időre relaxációs állapotot létrehozni. //
- Post n°78
*Nem akarta ezzel megbántani a srácot, de nem csak vele beszél így. Igazából valahol manipulálják is hiszen aki lent van a könyvtárban ériz, hogy van itt valaki a lánynál. Ráadásul a fejében van és hallgatja őket. Szóval leül az ágyra amikor baja van és igen egyáltalán nem tervezte megbántani Esteront, de nem tudta hogyan fejezze ki magát. Aztán jön a bocsánat kérés nem éppen a legjobb hangsúlyban beszélt azzal a sráccal akit nagyon szeret. Igen tényleg szereti Esteront, de egy pillanatra mindenkiben elbizonytalanodott és nem tudja mi merre hány méter. Pont mint egy éve. Lassan egy éve, hogy ott van Michanal és igen szépen kezdett hozzá szokni a dolgokhoz, aztán bajba keveredések.. Rowan, Amanda meg lehetne még sorolni mik voltak az elmúlt évben. Egy hajtincset helyez a füle mögé és igen rápillan a srácra amikor jönnek a kérdések.* - Lucifernél van.. Patric meg.. olyan mintha a bátyám lenne. El volt tűnve a hülye lököttje. Rosszat tett, de nem szándékosan. Eltűnt fél éve és irányították, hogy tegyen meg olyat amit nem akart. Nem rossz szándékból tette amit tett és azért, hogy Lucifer tönkre teszi mások kapcsolatát hát ez a legkegyetlenebb bánásmód. Patric egy olyan srác akire mindig is számíthatok és tudom, hogy rád is.. de nagyon kibuktam arra amikor ő is eltűnt. Most meg itt van és ahogy ő fogalmazott nehéz időszak van most muszáj kitartani.. de nehéz…*Feleli Esteronnak kicsit lágyabb hangon és ahogy Patricről mesél közben arra is gondol, hogy már látni szeretné a srácot. Igen.Határozottan ez az elhatározása szóval lehet felfogja hívni.* - Semmi bajom nincsen.. Ráadásul előkerült valami nem létező rokonom.. aki nekem egyáltalán nem tetszik és ő a gyámom jelenleg.*Feleli egyszerűen és hiába kutatgatott létezik e Beliar néven ismert rokona, de hát sajnos eddig azt a találatot kapta igen létezik. Felvonja a szemöldökét a hallottakon és nem fog rákérdezni mi az a hely. Elraktározza magában ezt az infót.* - Nocsak szerelmes hős lovag. Mikor is csajoztál be?*Vonja fel a szemöldökét és kuncogja el magát. Igen még nem igen hallott eddig erről a lányról és kissé hogy is fogalmazzon az user meglepődött.* - Az odaköltözést említetted. Meglátjuk, de egyenlőre szeretnék itt maradni. Tudod a bácsikám azért oda figyel rám. Olyan nem is tudom kinézetre kihez lehetne hasonlítani. Néha kiráz tőle a hideg.*Feleli és igen határozottan nem tetszik neki a srác. Aztán valamivel lenyugszik és elmsoolyodik Esteronra.* - Tudom és köszönöm. Megbízom, csak ez az egész nagyon sok.. ami hirtelen jött. Figyelj, szeretnék egyedül maradni. Nem ellened szól.. de azt hiszem most szükségem van még egyedül létre. Szóval, szia bátyuska.*Ad egy puszit Esteron arcára majd leállítja a zenét és kimegy a szobájából. Esteron tudja, hogy hogy mehet el a házból.. a lány pedig lemegy az edző terembe és ott is beindítja a zenét és kicsit kiéli magából ami most benne van. Ráadásul kicsit edz is. Ugyan ruhában, de most ez a legkevésbé sem érdekli.*
Patric J. Morgan- .::Külhoni karakter::.
- Post n°79
*Patric lassú léptekkel halad a város szélén álló kúria felé, mélyen a gondolataiba merülve. Nagyon hosszú volt az a két hét - ennyi ideje tért vissza -, és egész eddig nem volt rá lehetősége, hogy meglátogassa Lizzie-t. Telefonon tudtak beszélni, persze, és már azóta ideges, hogy nem tudott lejönni, de most Kamen lelkét kellett ápolgatnia. És hogy mégis miért ideges? Hát azért, mert azonnal felismerte a Beliar nevet, és nagyon szeretné tudni, hogy mi az istent akar egy ősdémon a kislánytól. Ez az egész úgy hülyeség, ahogy van. Randomabb módon nem is történhettek volna az események, és most meg hirtelen egy család lett mindenki, akit különböző világokból meg akarnak kaparintani. Michaelt már sikerült is... Egyébként Pat leginkább azzal tölti a szabadidejét, hogy próbál találni egy módot, hogy Mike visszajuthasson, csak nem igazán tudja, hogy hogyan tudná úgy tudomására adni, hogy ne derüljön ki, hogy tőle van és hogy ne kapják el. Igen, felettébb egyszerűnek tűnik. User szokás szerint abszolút egyetért Patric cselekedeteivel és terveivel, abszolút. Na, de Elizabeth-hez visszatérve: nem elég Aysen, nem elég, hogy hallott róla, hogy több ember a városból találkozott a bukott angyallal, nem elég, hogy Michaelt elrabolták, még mi tudja milyen okból egy ősdémon is betoppant, és kijelentette, papírokkal igazoltan, hogy ő a lány rokona és hogy Micha ráruházta a gyámságot. Aha, persze, biztos. Kifejezés nincs rá, hogy Pat ezt milyen szinten képtelen elhinni. Már csak azért is, mert nem túl valószínű, hogy egy ősdémonnak legyen egy teljesvérű angyal rokona... Persze más kérdés, hogy körül-belül csak Pat tud róla, hogy a lány angyal, úgyhogy ezt nyilván nem vették számításba. És valószínűnek tartja, hogy Beliar leplezi a saját faját, hiszen anélkül eléggé könnyű lenne kiszúrni, hogy hopp, egy ősdémon, mi köze van ennek Michael arkangyal neveltjéhez? Sóhajtva megrázza a fejét, és úgy dönt, hogy amíg nem muszáj, addig nem akar konfliktusba kerülni azzal a démonnal, de mindenképpen meg fogja kérdezni, hogy mi ez az egész, már persze ha lesz lehetősége. Mire idáig jut gondolatban, sikerül megérkeznie a házhoz, így megszokott módon átsétál a kertkapun, be egészen a bejárati ajtóig, amit szintén nyitva talál, így belép, és gyorsan utánakérdez a lány hollétéről a személyzetnél. Amint megvan a helyszín, odafelé indul. Amúgy az időhöz van öltözve: egy vékony, rövid ujjú kockás ing, térdnadrág és kondi. Kezében egy nagyobb csomagot tart, nyilvánvalóan a lány ajándékát hordozva magával. A csomag szép, halványkék, arany mintákkal díszített papírba van göngyölve, és láthatóan szinte vadiúj. Valóban így van: Pat az elmúlt két órát Qarin belvárosában töltötte, igyekezve megtalálni a legjobb és leginkább Lizzie-hez illő holmikat két bizonyos boltban. Hát, kemény munka volt, meg eléggé néztek rá, amíg el nem magyarázta, hogy mit keres ő, mint pasi egy ilyen helyen... A lényeg, hogy Patric egyenesen a megadott helyre igyekszik, és ha megvan, azonnal be is nyit, kopogás meg ilyesmi nélkül.*
- Post n°80
*Ez az elmúlt két hét iszonyatosan hosszú és felettébb érdekes. Annak viszont örülök, hogy legalább a démon itt van velem és annak még jobban örülök, hogy nem hagy magamra. Talán éppen ez esik most a legjobban. Nem is tudom, már nem lennék itt, ha nem tartottak volna vissza ettől az egész dologtól, de még inkább kiakasztó az, hogy még is mi van. Beliarral nem igen álltam szóba, sőt igazából el is kerülöm őt. Nem vagyok hajlandó vele beszélni és egy légtérben lenni és természetesen ennek meg van az oka. Nem engedem a közelemben sem így tehát észrevétlenül igyekszek mozogni és nem fog észrevenni. A személyzettel elbeszélgetek, de nem maradok sokáig a szobámon kívül, ami úgy néz ki, mint egy romhalmaz. Az ajtót nyitva hagyták hadd szellőzőn, hiszen jó a levegő és elég meleg van, hogy zárva legyen. Mindenesetre az biztos, hogy az ősdémon nem fogja megúszni szárazon bár nem, tudom azt, hogy démon, hiszen végül is a bácsikám.. de erős.. Jelenleg a szobában tartózkodom és nem egyedül. A srác sóhajt és elmosolyodok. Fel áll kinyitja az ajtót és vissza fordul majd rám néz.* - Azt hiszem nekem ideje mennem, majd még találkozunk. Van egy kisebb elintézni valóm.*Mondja és én meg csak mosolygok és mit mondhatnék. A jobb kezemet rendbe szedte bekötötte azzal nincs már gond és az éles tárgyak is eltűntek a közelemből.. A kutyám mint mindig kint van a kertben és el van.* - Ki kísérlek..*Mondom neki és fel állok az ágyról. A gyűrűre nézek amit kaptam tőle nagyon aranyos volt, nem számítottam rá. Ahogy elindulnánk ugye kifelé valaki már ki nyitja az ajtót. Ránézek a srácra majd Patre.. Ez..* - Szia!*Mondom Patnek és átölelem. Legalább ő még be tud jönni a házba, de egyébként is sejtem, hogy sok volt a dolga, de biztosan fog mesélni, hogy mi történt.* - Ne lepődj meg.. ő csak egy barátom. Jött megköszönteni, de éppen indulni készült.. *Mondom Patnek és közben Tommyra nézek aki csak áll és bámul Patricre mintha szellemet látna.*
- Post n°81
*Az ajtót kinyitva... hát, maradjunk annyiban, hogy nem éppen azt találja, amire számított. És az arcán is eléggé látszik, hogy nagyon nem tetszik neki a srác, annyira nagyon nem, hogy szíve szerint most azonnal elkergetné innen.* - Szia, Lizzie *köszön, visszaölelve a lányt, majd a következő mondatra horkant.* - Ja, barát. Jobban meg kéne gondolnod a barátkozást, nem igazán tetszik a képe *biccent a fiú felé, és nem, nem zavarja, hogy a srác is ott van, ettől függetlenül teljes nyugalommal beszél úgy, mintha nem lenne jelen. Állandó udvariasságát most elég jól figyelmen kívül hagyta, ami talán nem is csoda: nagyon tart tőle, hogy Aysen megtalálja a maga útját a lányhoz, hiszen nyilvánvalóan nagyon fontos neki, hogy sikerüljön megkaparintania őt.* - Amúgy én is köszönteni jöttem. Sokat kerestem, remélem, tetszeni fog... Nem mondom, hogy boldog születésnapot, de olyan boldogat, amilyent ebben a helyzetben csak lehet. *Ezzel a lány kezébe nyomja a csomagot. A belsejében először is egy [You must be registered and logged in to see this link.] van, másodszor pedig egy [You must be registered and logged in to see this link.], és igen, ezzel volt a nagyobb probléma a vásárláskor. De azért sikerült összehozni az egészet, amire Patric kimondottan büszke, soha életében nem vett még női ruhát, pláne úgy, hogy lövése sincs a csaj méretéről, vagy akármi.* - Ha esetleg nem lesz jó, vissza lehet vinni kicseréltetni a méretet *jegyzi meg, de közben, már ha a fiú még a szobában van, a démonra vet rosszalló, gyilkos pillantásokat. Lehet mondani, hogy túl védelmező, de őszintén szólva Elizabeth esetét tekintve még az sem lenne túlvédelmezés, ha elrejtené egy barlangba valami őserdőben, szóval talán nem lehet hibáztatni érte. Meg pláne, a jelenlegi - michaelös - helyzetet tekintve az sem csoda, hogy nem tetszik neki, hogy egy random démon ólálkodik a lány körül...*
- Post n°82
*Mielőtt bárki mondana valamit nem történt semmi különös csak ugye beszélgettünk és helyre rakta a sebemet. Aztán, ugye amikor Pat megjegyzést tesz, felvonom a szemöldököm és megforgatom a szemem.* - Muszáj, ezt most.. Évfolyamtársam és..*Itt ránézek a srácra, aki tovább bámul és a vállát vonogatja. Patre tényleg úgy tekint rá, mint egy szellem, de ez csak azért van, mert ezer éve nem látta.. ezt ugye nem tudom csak, ahogy pillantok rá meg Patre. Aztán pislogok a srácra és hebegek, habogok a csomagra.* - Patric nem kellett volna.. nekem már az ajándék, hogy te itt vagy és visszakaptunk.. de köszönöm.*Mondom neki és megölelem.*- Azt hiszem, én tényleg megyek Elizabeth, kitalálok. Jó szórakozást. Patric, előbb gondolkodj el azon, hogy kivel beszélsz, mielőtt megjegyzést teszel.*Amikor közli, az utolsó mondatot felvonom, a szemöldököm ezt mire érti. Majd az asztalom felé néz, ahol a gyűrű van és vissza Patre és távozik a szobából. Ez mi volt!? Remélem, a srác nem akad ki túlságosan, de valahogy túlságosan védelmez, bár meg tudom érteni, de azért na.. jó, hogy a barátaimat nem világítja át. Ahogy kinyitom, a csomagot csodálkozva nézem a karkötőt és a ruhát. Majd a srácra nézek. hát erre nem számítottam.* - Úristen ez gyönyörű köszönöm.. nagyon tetszik..*Ölelem, át ismét vigyázva a gézre nehogy lejöjjön a karomról.* - Várjunk csak..*Nézek a srácra.* - Te most komolyan bementél egy női ruha boltba? Az eladók mit szóltak?*Kérdezem meg és igen azért nem az az alkat, aki ilyen boltokba bemenne és ennyire ismerem a srácot. Viszont kétlem, hogy ezen túl bármikor találkozhatok a srácokkal, mert kinézem, hogy képes ellenőrizni. Emma is démon, de hát erről nem tehet.* - Egyébként mi történt? *Telefonban is kérdeztem, de addig fogok kérdezősködni róla amíg nem mondod el. Tudok segíteni valamiben? Addig is el terelem a gondolataimat. Annyira jó, hogy itt vagy.*Mondom Patnek és ne higgye, hogy szabadulhat tőlem, ráadásul Kamennel sem tudom mi van és Gabriel.. na ő meg a másik.. rá is mérges vagyok..* - Van kedved sétálni egyet az udvarban vagy maradjunk itt?*Kérdezem Pattől és nekem mindegy, hogy merre vagyunk az idő gyorsan telik és remélhetőleg Beliar nem kerül elő estig.*
- Post n°83
*Pat egyszerűen csak megrázza a fejét Lizzie első szavaira. Nem, akkor sem tetszik neki a dolog és kész. A lány kénytelen lesz beletörődni, hogy a srác nagyon felügyelni akarja, de nem azért, hogy akadályozza, csak most nagyon tart tőle, hogy valami történik vele. Amíg Mike itt volt, és azonnal megérezte, hogy mi van vele, addig minden rendben volt, de így... Halkan sóhajt, majd ugyebár átadja az ajándékot.* - Komolyan azt hiszed, képes lettem volna téged ajándék nélkül hagyni a születésnapodon? *kérdezi elmosolyodva, majd ugye a fiú is megszólal. A szavaira csak összeráncolja a szemöldökét - ő sem igazán érti, mégis miről van most szó -, majd a gyűrűre pillant, és miközben a démon kisétál a szobából, ő közelebb lép az asztalhoz.* - Nem gond? *kérdezi, az ékszerre mutatva, majd ha engedélyt kap, akkor felemeli a gyűrűt, és amíg Lizzie a csomag tartalmát tanulmányozza, addig alaposan szemügyre veszi. Hamar mosolyra is húzódik a szája, ahogyan figyeli, majd visszafojt egy nevetést.* - Ó, Castin... Gyönyörű húzás *motyogja, természetesen úgy, hogy Elizabeth még véletlenül se értse. Hogy honnan ismerte fel? Nos, ki más jönne alakváltó gyűrű segítségével Lizzie közelébe, valószínűleg ártó szándék nélkül - azért teljesen Pat sem vak, meg minek segített volna neki rendbe tenni a sebet - tényleg, az honnan van? -, és hát egyébként is, egyértelműen ismerik egymást már egy ideje -, valamint honnan ismerné egy ilyen ember őt? És mi van, ha nem is démon hanem mondjuk például éppen valami más? Kit érdekel Elizabeth, aki ismeri őt, és nem démon? A lány testvére. Végül leteszi a gyűrűt, és visszatér a lányhoz, és vigyorogva fogadja az ölelést.* - Örülök neki, hogy tetszik. Nagyon nehezen tudtam eldönteni, hogy a kék legyen vagy ez, de aztán úgy döntöttem, hogy annál a kéknél te komolyabb vagy *von vállat. A következő kérdésre aztán jókedvűen felnevet.* - Igen, komolyan bementem egy női ruhaboltba. Egyébként miután elmondtam, mit keresek ott, már nem néztek transzvesztitának *vigyorog szélesen. Hát, tény, hogy kapott pár nagyon furcsa pillantást, de valószínűleg sikerült kimagyaráznia.* - Mármint hol és mikor? *vonja fel a szemöldökét a kérdésre. A mi történt egy eléggé nehezen megválaszolható valami, ugyanis annyi minden volt az elmúlt két hétben, hogy lövése sincs, melyikről kellene beszélnie. Aztán az már megint más kérdés, hogy szívesen avatja-e be a kislányt...* - Lemehetünk levegőzni egyet *bólint, majd meg is indul kifelé, közben természetesen áttérve a maga kis kérdéseire.* - Szóval, mesélj erről a Beliarról! Nagyon nem tetszik, amit eddig hallottam róla *mondja.* - Mit is mond, kicsodád ő neked? Próbált veled tenni valamit, elvinni valahová, hozott ide bárki furcsát? *kérdezget. Nem lenne rossz megtudni, hogy az ősdémon akkor most merrefelé is játszik. Persze Pat emlékszik rá a Pokolból, szóval Lucifer lenne a tippje, de ki tudja. Lehetséges, hogy Aysen csatlósa. Vagy Aysen csatlósa is. Vagy kettős ügynök. Őszintén szólva Patric-et már nagyon nehéz lenne meglepni bármivel is...*
- Post n°84
*Ilyen barátaim vannak és kész. Ahogy távozik Tommy a szobából felsóhajtok, és csak megcsóválom a fejemet Pat kérdésére. Tudom, hogy milyen a srác, nem kell tőle félteni és ilyen téren tényleg makacs vagyok. Amikor a gyűrűt kérdezi, haloványan elmosolyodom és bólintok, hogy nem nyugodtan lehet. Aztán ugye bár a ruhára elcsodálkozom és annyira szép.. ritkán látok szép ruhákat, de ez felülmúlja azokat. Tényleg gyönyörű és azt hiszem már is beleszerettem. A karkötőbe is. Tényleg nagyon tetszik és úristen.. Szerintem fel is próbálom majd este és biztosan jó rám. Keresek is a ruhának valami akasztót van is egy fel is rakom rá és kiteszem hisz felveszem holnap. Remélem Pat ki fog jönni a sráccal nagyon szeretném.. A sebre meg sóhajtok..* - Tudom, hogy hülye kérdés, és átestél ezen.. de éreztél olyat, hogy mintha irányítanák az akaratod?*Teszem fel a kérdést…* - Nem akarod megtenni, de valaki más megteszi helyetted? Lehet, kezdek becsavarodni Pat.. Mert ezt én tettem.. És különben nem akartam.*Mondom a srácnak és valóban.. Reggel, amikor nyitva volt a szemem a kés a kezemben volt és nem volt velem senki. Mi folyik velem? Egyre inkább azt érzem, hogy kezdem elveszíteni a fejem..* - Volt néhány tőröm mostanában kaptam őket a szobában, azokat elrejtette valahova és minden olyan hegyes dolgot amivel kárt tudnának okozni.*Fejezem be a mondatot és igen nagyon sokat segített délelőtt és jó ez a megoldás.* - Tudom, hogy sok dolgod volt meg minden, de a hangodból is ki lehet szúrni, hogy más bajod is volt. Múltkor is kérdeztem, de nem kaptam rá választ. Pat ha tudok valamiben segíteni szívesen megteszem.*Mondom a srácnak és újra megölelem nem tudok betelni vele. Aztán ahogyan elindulunk, ugye elkezd kérdezősködni és vártam már, hogy mikor kérdezi meg. Beliartól kiráz a hideg..* - Amikor haza kísértél.. ő várt a kúriában és másnap tudtam vele úgy ahogy beszélni, de ő csak whiskeyt iszik és nem csinál semmit. Vagy eltűnik, és ha meg is jelenik akkor fura alakokkal tér vissza akik egyáltalán nem szimpatikusak.. Állítólag a bácsikám, de nem érzem annak. Más az aurája és félek tőle.. *Magyarázom a srácnak és igen valóban furcsa amikor néhány gyanús idegennel próbál beszélni. Mindegy is. Nem fogom beleütni az orromat amíg nem muszáj.* - A pofonon kívül, mert összevesztem vele? semmit vagy is nem tudom.. kerülöm őt nem beszélek vele és ajj nem bírom ezt az egészet.. miért kellett ennek történnie?*Ahogy kiérünk leülök a lépcsőre és nem csak a Beliaros dolog hanem ez az egész..* - Nem szeretnék itt maradni félek tőle.. *Mondom Patnek és közbe Arthur is letámadja Patet. Rég látta, de akkor még kölyök volt. Viszont a kutya megismeri a srácot.* - szerinted nem furcsa, hogy megjelenik a semmiből és közli te vagy az unokahúgom és nevelni foglak? Tudtommal nincsen más rokonom és kötve hiszem valami van a férfiban.. és a kezét még most is érzem az arcomon..*Magyarázom továbbra is és igen határozottan érzem és az is előttem van amikor meginogok. Nem volt joga ehhez és különben is kicsoda ő?Lassan feljönnek a csillagok és remélhetőleg látni fogunk néhányat.*
//Fagy//
//Fagy//
- Post n°85
// OLVAD //
*Összeráncolt szemöldökkel hallgatja a kislány magyarázatát, amikor a sebről van szó. Elég egyértelmű, hogy Beliar manipulálta, valamilyen módon kényszerítette rá, hogy megvágja magát. Szíve szerint most azonnal megkeresné az ősdémont, és addig verné, amíg még szusz van benne, de persze tudja, hogy kicsi rá az esélye, hogy azt megússza.* - Mint tudod, így töltöttem az elmúlt hónapot *válaszol halkan a kérdésekre, majd hagyja, hogy Lizzie folytassa. Arcán egyértelműen látszik a visszafojtott düh, de a lány ismerheti eléggé ahhoz, hogy tudja, ez nem feléje irányul.* - Szívesen leülnék egy beszélgetésre azzal a Beliarral *fintorog idegesen. Nagyon nem tetszik neki, ami a lánnyal történik, ráadásul most nem igazán tud senkit, aki meg tudja védeni. Bár persze Castin… Majd beszélnie kell vele. Persze magától kéne kiderítenie, hol lakik, mert Elizabeth valószínűleg elég paranoiás lenne hozzá, hogy ne mondja el neki. Na, nem mintha akkora erőfeszítést igényelne tőle, hogy megtalálja, végül is bérgyilkos, elég sok embert kellett már lenyomoznia.* - Tudom, Lizzie *bólint a lány szavaira, aztán halkan sóhajt.* - Igazából csak fáradt vagyok. Tudod, most elég sok minden megy egyszerre, és igyekszem mindenre normális megoldást találni, ami eléggé nehéz, de megteszem, amit tudok *válaszol rendesen. Elég konkrétumhiányosak a szavai, de a lány érezheti, hogy nem igazán szeretné jobban kifejteni, amikről szó van. Hiába, azért Patnek is megvannak a maga nehézségei, eleget szenvedett az elmúlt időben ahhoz, hogy még beszéljen is róla. Nem az a legnagyobb baj, hogy sok dolga van, egész egyszerűen nem akar beszélgetni önmagáról. Ez után ugyebár elindulnak, és inkább témát vált, Beliarra.* - Ezekről a fura alakokról tudsz még mondani valamit? *kérdez rá egyből. Az utolsó mondatra halkan sóhajt.* - Ha végigmondod, akkor elmagyarázom az én verziómat. De ha még egyszer kezet mer rád emelni… *Újabb ideges arckifejezés, amiből egyértelmű, hogy Pat mit tervez arra az esetre, ha a férfi veszélybe sodorja a lányt. Amikor Arthur nekimegy, fél-odafigyeléssel megvakargatja a fülét, de nem nagyon foglalkozik vele, Elizabeth most fontosabb. Az utolsó szó elhangzotta után halkan sóhajt, és beszélni kezd.* - Ha lenne más rokonod, arról tudnánk. Ráadásul az a férfi nem mondja el, kicsoda igazából, bár ez nem is csoda… Nyilván utasítása van rá. A hatóságokat talán be tudja csapni azzal a hamisítvánnyal Michaeltől, de ő nem adott volna a kezére, ezt garantálhatom neked. Én ismerem Beliart, tudom, ki ő és mire képes. A legkevésbé sem akar jót se neked, se senki másnak, csak önmagának és az urának. Nagyon vigyáznod kell vele. Nem tudom pontosan, kinek dolgozik, de én Luciferre tenném le a voksomat. Ez esetben pedig eléggé nyilvánvaló a helyzet: fent akarják tartani a lehetőséget, hogy veled zsarolják Mike-ot. Megpróbállak valahogy kiszabadítani innen, már csak miatta is, mert valószínűnek tartom, hogy nincs, amit ne tenne meg, ha azzal fenyegetik, hogy levisznek téged a Pokolba *magyarázza, és noha ez eléggé kemény igazság, úgy gondolja, hogy a lánynak joga van tudni, és szükséges is, hogy tudja. Azt nem veti fel, hogy lehetséges, hogy ez az egész valahogyan Aysenhez kapcsolódik, elég lesz, ha Lizzie valahogy sikeresen megbirkózik ezzel az egész Mike helyzettel...*
*Összeráncolt szemöldökkel hallgatja a kislány magyarázatát, amikor a sebről van szó. Elég egyértelmű, hogy Beliar manipulálta, valamilyen módon kényszerítette rá, hogy megvágja magát. Szíve szerint most azonnal megkeresné az ősdémont, és addig verné, amíg még szusz van benne, de persze tudja, hogy kicsi rá az esélye, hogy azt megússza.* - Mint tudod, így töltöttem az elmúlt hónapot *válaszol halkan a kérdésekre, majd hagyja, hogy Lizzie folytassa. Arcán egyértelműen látszik a visszafojtott düh, de a lány ismerheti eléggé ahhoz, hogy tudja, ez nem feléje irányul.* - Szívesen leülnék egy beszélgetésre azzal a Beliarral *fintorog idegesen. Nagyon nem tetszik neki, ami a lánnyal történik, ráadásul most nem igazán tud senkit, aki meg tudja védeni. Bár persze Castin… Majd beszélnie kell vele. Persze magától kéne kiderítenie, hol lakik, mert Elizabeth valószínűleg elég paranoiás lenne hozzá, hogy ne mondja el neki. Na, nem mintha akkora erőfeszítést igényelne tőle, hogy megtalálja, végül is bérgyilkos, elég sok embert kellett már lenyomoznia.* - Tudom, Lizzie *bólint a lány szavaira, aztán halkan sóhajt.* - Igazából csak fáradt vagyok. Tudod, most elég sok minden megy egyszerre, és igyekszem mindenre normális megoldást találni, ami eléggé nehéz, de megteszem, amit tudok *válaszol rendesen. Elég konkrétumhiányosak a szavai, de a lány érezheti, hogy nem igazán szeretné jobban kifejteni, amikről szó van. Hiába, azért Patnek is megvannak a maga nehézségei, eleget szenvedett az elmúlt időben ahhoz, hogy még beszéljen is róla. Nem az a legnagyobb baj, hogy sok dolga van, egész egyszerűen nem akar beszélgetni önmagáról. Ez után ugyebár elindulnak, és inkább témát vált, Beliarra.* - Ezekről a fura alakokról tudsz még mondani valamit? *kérdez rá egyből. Az utolsó mondatra halkan sóhajt.* - Ha végigmondod, akkor elmagyarázom az én verziómat. De ha még egyszer kezet mer rád emelni… *Újabb ideges arckifejezés, amiből egyértelmű, hogy Pat mit tervez arra az esetre, ha a férfi veszélybe sodorja a lányt. Amikor Arthur nekimegy, fél-odafigyeléssel megvakargatja a fülét, de nem nagyon foglalkozik vele, Elizabeth most fontosabb. Az utolsó szó elhangzotta után halkan sóhajt, és beszélni kezd.* - Ha lenne más rokonod, arról tudnánk. Ráadásul az a férfi nem mondja el, kicsoda igazából, bár ez nem is csoda… Nyilván utasítása van rá. A hatóságokat talán be tudja csapni azzal a hamisítvánnyal Michaeltől, de ő nem adott volna a kezére, ezt garantálhatom neked. Én ismerem Beliart, tudom, ki ő és mire képes. A legkevésbé sem akar jót se neked, se senki másnak, csak önmagának és az urának. Nagyon vigyáznod kell vele. Nem tudom pontosan, kinek dolgozik, de én Luciferre tenném le a voksomat. Ez esetben pedig eléggé nyilvánvaló a helyzet: fent akarják tartani a lehetőséget, hogy veled zsarolják Mike-ot. Megpróbállak valahogy kiszabadítani innen, már csak miatta is, mert valószínűnek tartom, hogy nincs, amit ne tenne meg, ha azzal fenyegetik, hogy levisznek téged a Pokolba *magyarázza, és noha ez eléggé kemény igazság, úgy gondolja, hogy a lánynak joga van tudni, és szükséges is, hogy tudja. Azt nem veti fel, hogy lehetséges, hogy ez az egész valahogyan Aysenhez kapcsolódik, elég lesz, ha Lizzie valahogy sikeresen megbirkózik ezzel az egész Mike helyzettel...*
- Post n°86
*Nem egyáltalán nem tudom pontosan, hogy még is mi történik velem és érzem, hogy egyre jobban becsavarodok és kezdem elveszíteni önmagamat. Ahogyan mesélek, a srácnak nem tudom, elfojtom a könnyezést, bár így is eleget sírtam és jó lenne elmenni valahová.* - Tudom-tudom*Válaszolok Patnek és rápillantok, majd kicsit meglepet, arcot vágok. Sóhajtok egyet, és ha hagyja, ugye akkor végig simítok a kezén.* - Azt hiszem… bent van a konyhában..*Felelem halkan, de ki tudja, nem e hallgatózik. Ugye a beszélgetésre gondolok amit Patric szeretne. Én félek Beliartól és minél hamarabb el akarok menni innen. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért történik ez az egész aztán Michaeles dolog is.. és közben érdeklődök felőle és hallgatom őt.* - Nem kell mindent neked megoldani. Héé.. nem vagy egyedül. Megoldást bízd rám vagy Kamenre, de szerintem rám úgy is sok a szabadídőm.. és próbálj meg rengeteget pihenni.*Mondom a srácnak, de nem fogom, megkérdezni mit hagy ki csak elraktározom a memóriámba, hogy valami még nem okés. Azért miatta is aggódom.. hogyan fog vissza rázkódni, hiszen nem egyszerű egyik pillanatról a másikra. Ráadásul hosszú időket töltött olyan testben, amit nem akart és utána hirtelen felszabadult.. Egészen más. Minden esetre éreztetem vele, hogy minden rendben van, és bármikor beszélhet róla akármilyen nehéz. Azt hiszem rá is vigyázni kell, pedig ő aztán meg tudja magát védeni.. de a „lelke” sérült.. És nem lesz jól egyik napról a másikra.* - Csupán egyet láttam.. Akit jobban meg tudtam nézni, de az lány volt fekete szárnyakkal.. viszont a szemei feketék voltak.. Nyílván, hogy félvér volt..*Magyarázom Patnek bár akkor is ijesztő volt bár fura, hogy egy lány ilyen szolgálatot tenne. Nem is értem a dolgokat.. nagyon furcsa és több a megválaszolatlan kérdés.* - Vigyél el innen..*A kézemelésre rápillantok és igen valóban el szeretnék menni innen. Bárhol máshol jó lenne most, mint itt. Ez a hely egy pokol. Az otthonom, de valahogy még sem. Aztán elcsendesülök és az arcomat a kezeim közé temetem és sóhajtok egyet. Hallgatom a verzióját és át kulcsolom a kezemet a lábaimnál és az államat a térdemre helyezem. Nos, Beliar nem az a fajta, aki közölne bármit is. Undok, mogorva, alattomos és még mondanék rá olyan szavakat, amiket nem tudna el felejteni. Aztán amikor mondja, ismeri, kikerekednek a szemeim és egyértelműen látszik a meglepettség. Mondjuk, kit nem ismer a bérgyilkos?* - Mi..!?*Teszem fel a kérdésem hebegve és komolyan erre igazán nem számítottam.* - Szóval ez az egész Lucifer műve?*Nem ez képtelenség..* - Tegyük fel, hogy igazad van.. ami eléggé egyértelmű eltekintve attól, hogy nem tudod kinek dolgozik.. de..*Fel állok a lépcsőről és elkezdek gondolkodni tovább, de a srácnak nem fog tetszeni az ötlet. Na jó Patric örökre bezárna valahová, ha megtudná azt a gondolatot, hogy lemenjek és találkozzak Luciferrel.* - Mindegy..*rázom meg a fejem és gyorsan el is hessegetem a gondolatot. Nem lenne jó ha én is bajba kerülnék és Michaelért bármire hajlandó vagyok. Bármit megcsinálok, de nem csak vele lennék így..* - Vigyél el most.. összeszedek néhány ruhát és lemegyünk Kamenékhez. Nem tudná meg hol vagyunk.. Patric kérlek.. apa kedvéért meg miattatok is igyekszem nem a bajt keresni. Ezután is ezt fogom csinálni, de ha tényleg az akit mondtál.. akkor az a félelem valós. Nem csak bemesélem magamnak..*Mondom a srácnak aztán egy gondolat járja át a fejemet.* - Tudod mi a fura? Eszembe jutott, hogy tavaly amennyire féltem tőled azt hiszem most annyira ragaszkodom hozzád. Mint egy testvérhez és jól esik, hogy itt vagy és lehet rád számolni. Tudod aki nem ismer téged az egy hülye idióta hiszen kincset érsz a világnak és ha ez a kincs elveszne egyből össze omolna és hiányos lenne.*Nézek a srác szemébe és igen az élet nagy kérdései, de most tényleg eszembe jutott a tavalyi dolog. Sóhajtok egyet, de nem tudom még mi lesz.. Beliar vajon meddig fog itt élősködni? Erre sajnos senki nem tudja a választ.. még én sem..*
- Post n°87
*Arra, hogy Beliar a konyhában van, inkább nem reagál, mert nagyon jól tudja, hogy most senkinek sem lenne jó, ha ők ketten egymásnak ugranának. Majd ha Lizzie kikerül innen...* - Kament most nem akarom terhelni, épp elég baja van, örülök, ha nem csavarodik be végleg *szusszant.* - Téged pedig végképp. Tudom, hogy szívesen vállalnád, de nem akarok ennyit a válladra rakni. Épp elég ez nekem, és van elég bajod. Persze előbb-utóbb úgyis meg fogod tudni, de még nem most. Majd ha Michael visszatért, beszélünk róla, addig azonban jobb, ha nem tudsz erről az egészről *magyarázza, és igen, most a purgatóriumos hülyeségre céloz. Eddig is aggasztotta, hogy vajon Aysen próbálkozik-e, de most elrabolt egy rakat embert Qarinból, hogy találjon magának valami szolgálót, aki segít megszerezni neki a lányt, meg most senki nincs, aki a nap minden percében vigyázzon Lizzie-re, szóval eléggé veszélyessé vált a helyzet. Amúgy meg Patric lelke miatt nem kell aggódni: nem igazán viselte meg mindaz, ami történt vele. Nem hagyott rajta túl sok nyomot, talán csak egy kicsit jobban értékeli azokat, akik még mindig kiállnak mellette, az összes hülyeség ellenére is, amiken keresztülment. De egyébként nem viselte meg annyira, legalábbis ő így gondolja. Hogy aztán később ez igazolást nyer-e vagy sem, az már a jövő zenéje... Amíg Daquan testébe volt zárva, jóval depressziósabb volt. A következő szavakra csak bólogat, de most így hirtelen nem jut eszébe senki, akire illene ez a leírás, szóval csak elraktározza a memóriájába, és folytatja a sétát.* - El foglak *válaszolja oda sem pillantva. A gond csak az, hogy még nem tudja, hova és hogyan, mert ha innen elviszi, akkor olyan biztonságos helyre kell vinnie, ahol Beliar nem találhatja meg, mert akkor viszont vége a dalnak. Ezek után elmagyarázza, hogy ismeri a férfit, és valószínűnek tartja, hogy Lucifernek dolgozik. Lizzie természetesen kiakad - ezen meg sem lepődik, ő is hasonlóan reagálna -, a kis zavart reakcióval meg inkább nem foglalkozik, helyette folytatja.* - Az a férfi egy ősdémon. Találkoztunk odalent *teszi hozzá, és gyorsan igyekszik száműzni a képeket. Nem élvezte különösebben azokat a kis találkákat Beliarral...* - Mindenképpen meg akarlak menekíteni tőle. Nem tudom, mire van parancsa, meddig mehet el *motyogja halkan, és Elizabeth-nek eléggé oda kell figyelnie, hogy hallja, mit mond. Aztán a lány ismét megszólal, és amikor végigmondja, Pat halkan sóhajt.* - Nézd, van egy nagyon nagy problémánk: ha elviszlek innen, akkor Beliar keresni fog, és ha megtalál... ki tudja, mit tesz veled. Valószínűnek tartom, hogy Sergej el tud rejteni, és bízom benne, de Beliar jóval erősebb nála, ráadásul akkor ki sem léphetnél abból a házból. A másik opció... *Mély sóhaj.* - A másik opció, hogy elviszlek Londonba, Danielhez. Bármilyen idiótának is tűnik, jó harcos, és ő tudna rád vigyázni, de szintén él, hogy Qarinnak a közelébe sem jöhetsz. Viszont ott legalább jobb társaságod lenne *mosolyodik el halványan, de tudja, hogy ez nagyon nagy dolog. Messze van innen London...* - Találnunk kell neked egy biztonságos helyet, csak azt nem tudom, hogy ezeken felül hol lehetne még. Az biztos, hogy ha elszöksz Beliartól, mindenképpen korlátozódni fog a szabadságod. *Ezzel elhallgat, és hagyja, hogy Lizzie gondolkozzon. Amikor meghallja a következő szavakat, meglepetten figyeli a lányt, aztán elmosolyodik.* - Igyekszem megtenni, amit tudok *válaszolja halkan, némileg zavartan, de láthatóan nem tetszik neki különösebben, hogy már megint róla van szó, így egy gyors kérdéssel vissza is kanyarodik az előző témához.* - Tehát? Mi legyen? Várjunk még, gondolkozzak még más lehetőségeken?
- Post n°88
*Nem igazán van kedvem arról tudni, hogy mit művelnének oda bent. Egy tuti tűzharc lenne. Kettő abból hatalmas káosz lenne és persze apa sem örülne annak, hogyha a ház romokban heverne. Most legszívesebben mondanám ezt, de apa tuti nem örülne neki. Sőt minden bizonnyal ki lenne akadva a ház miatt bár most az ő biztonsága is fontosabb lenne. Aztán Kament hallván felvonom a szemöldököm. Sejtettem ám, hogy valami történt..* - Ugyan már.. amennyit bajba kerülök ez a minimum, hogy megpróbálok én is. Figyelj, rendeződjön, le ez az egész utána segítek Kamennél.*Azzal a fiúval is mi van. Mindenki meg őrül vagy a pokolba fog lemenni? Nem hiszem el.. Sok minden megváltozott, de nem is tudom.. inkább rossz irányba és ez azért nehéz és minden más. Patricre mindenképpen vigyázni szeretnék, ha máshogy nem tudok.. nem szeretném, hogy miattam kerüljön mindenki veszélybe.* - Rendben, majd ha apa is itt van.*Bólintok ugye erre az egészre és nem kérdezek, többet amennyit kell. A fontos részhez is kezdünk rá térni, lassan hiszen elkezdi mondani ugye mit tud meg hasonlók. Amikor meghallom, hogy démon.. láthatja a szememben, hogy oda mennék hozzá és bántanám. De abból tudjuk, mi lenne és apa kedvéért és Patricért meg a többiekért nem csinálok semmit.* - Akkor értem az érzéseimet.. ez nagyon nem tetszik..*Mondom tovább gondolkozva és Lucifer és még is mit képzelt? Egyáltalán nem tudom hova fog ez a dolog elfajulni. Ráadásul Lucifer azt hiszi, ezzel tudja zsarolni apát? Mi van akkor, ha lemennék, és oda állnék? Valószínűleg rossz dolog jönne ki belőle, de ez most random ötlet. Mondjuk, nem lennék rá képes és egyáltalán nem csinálnék semmi olyat, de ha egyetlen egy percre megfordult a fejemben nem ááá nem vagyok őrült. Ha a világ őrült, akkor én miért ne lennék az? Sergej szó hallatán sóhajtok egyet.. Még vele is beszélnem kéne.. Bezártság.. végül is magán tanuló leszek szeptembertől vagy irány a Roxfort.. ebben a helyzetben még nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás. Hallgatván az opciókat..* - Szeretem Dannyt és tudom, hogy milyen. Bár oké tény, hogy a srác kicsit lökött.*Kuncogok.* - De tudom, nem lenne gond vele.. szóval mindenképpen vagy így döntök, vagy úgy nem hagyhatom el a házat igaz?*Kérdezem a srácot és el kezdek fel és alá járkálni és gondolkodok, mi lenne a legjobb.* - Ha más megoldás nincs. Nem szeretnék démoni vacsora lenni. Csak azt nem tudom, apával mit művelne Lucifer.. *Igen ez is aggaszt, de tény az, hogy valóban el akarok menni olyanokkal lenni akiknél, tudom, biztonságban lehetek és számolhatok rájuk.* - Nos, azt hiszem átmeneti helynek, ha megoldható Sergej.. kicsit feltűnő lenne, ha egyből eltűnnék Londonba.*Szusszantok.* - Tudom, mire gondolsz korlátozottságon. Nem mehetek ki egyedül, vagy még a házat sem hagyhatom el, mert az ördög, vagy amit még mondtál ki tudja, mi nehogy megtaláljon. Átmenetinek mondom, ha ez így megoldható és utána Roxfort? Esetleg? *Ha már felvettek miért ne kérdezzem meg. Ott mondjuk, még ennyire se tudna megvédeni, de távol van minden veszélytől..* - Menjünk most el….*Nézek Patricre és igen határozottan meghoztam a döntést, de vajon jól?*
- Post n°89
- Nekem sem *sóhajt arra, hogy Lizzie-nek nem tetszik a dolog. A gond csak az, hogy nem igazán tudja, mihez kezdjen, vagy egyáltalán mi legyen a következő lépés. Messze van még az idő, amikor Lucifer terveit megértve azonnal tudja, mit tegyen, amikor nem zavarja, hogy a Sátán vagy a Purgatórium hercege mire készülődnek, amikor már nem lesz gond számára, hogy ekkora sakkjátszmában kell a megfelelő helyre lépnie. Egyelőre még tanul, igyekszik kiismerni mindazt, ami körülveszi, annyira teljesen, amennyire csak lehetséges, hogy egy lépéssel mindenki más előtt járhasson.* - Valóban *mosolyodik el halványan, és kissé bánatosan. Most Danielt is sikerült eléggé kiakasztania, és ennek a legkevésbé sem örül. Hiányzik már neki némi vidámság, de esélye sincs rá: Kamen nagyon mély depresszióba süllyedt, Danny meg Jess pedig nem igazán akarnak szóba állni vele. Más barátai pedig nem igazán vannak, szóval... Ez van. Valahogy még ki kell húznia egy kicsit, bár még nem tudja, hogyan, de muszáj. És usernek is ki kell húznia még a hsz végéig elszunyálás nélkül...* - Igen *bólint a következő kérdésre. Arra, hogy Mike vajon mit kap ezért, csak megrázza a fejét.* - Valószínűnek tartom, hogy semmi rosszabbat, mint amit e nélkül csinál *sóhajt.* - Biztos vagyok benne, hogy nem egy kéjutazás az odalent töltött idő, nekem sem volt az, és ő Michael arkangyal. De abban is biztos vagyok, hogy rendben lesz. Mike nagyon erős, nem hiszem, hogy Lucifer meg tudná törni *magyarázza bizakodva. Bár a helyzet az, hogy amikor utoljára látta a fiatal férfit, borzalmas állapotban volt, és arra visszagondolva... De nem, inkább abba ringatja magát, hogy Micha még tartja magát. Könnyebb így hinni.* - Rendben, akkor átmenetnek Sergej. Egyébként Roxfort nem rossz ötlet, végül is eléggé biztonságos, ráadásul nem hiszem, hogy éppen ott keresnének. De nem tudom, meddig lehetséges ez... Minden esetre ebben az időszakban úgy kell élned, hogy bármelyik pillanatban indulásra kész legyél, mert ha Beliar megtalál, azonnal megyek érted, és irány London. És nem, egyáltalán nem hagyhatnád el a házat. Ott mindentől biztonságban lennél, legalábbis amíg nem találnak meg. Utána pedig... Nos, arra ott lesz Danny vészhelyzet tervnek. *Ezzel ő végzett is. A következő mondatra bólint, majd a ház felé kezdi terelgetni a lányt, közben füttyentve a kutyának, nehogy szegény ott ragadjon Beliarral. Odabent aztán nyilván Lizzie szobájába mennek, hogy a fiatal összeszedhesse a holmijait, majd Pat egy Teleport-porból rajzolt kör segítségével Sergej házába szállítja önmagukat. Nos, az biztos, hogy Elizabeth számára most egy nagyon nehéz időszak következik, hiszen nem nagyon mehet majd sehová... Még szerencse, hogy legalább magas falakkal és magánéletbűbájokkal ellátott kert tartozik a házhoz, szóval a friss levegő nem lesz megtagadva tőle. Pat egyébként miután elrendezte a kislányt, visszatér Fyronba, és igyekszik kitalálni, hogy innen most hova legyen tovább... Mert az biztos, hogy ez sokáig nem állapot, bezárva lenni egy birtokra, anélkül, hogy elhagyhatnád a neked kiszabott területet. Találni akar egy kényelmesebb megoldást, de hát... Talán már késő van ehhez. Az biztos azonban, hogy sokat fog ezen a dolgon agyalni.*
Beliar- .::Alvilági::.
- Post n°90
-Ostoba ünnepek. Halandók milliója ünnepli.*Kortyol bele az italába és beszélget valakivel. Persze most inkább itt ücsörög.* - Corneliusról semmi hír?*Fordul meg majd amikor nemlegetes válasz jön az egyik démon felé fordul és tűzlabdát dob felé.* - Persze.. a barátom el van tűnve és jó lenne tudni, hol a csudában van.* – Nagy uram, nem lehetséges, látogatást kéne tennie az alvilágba? Csak mert régóta nem volt már lent..*Kérdezi meg az egyik kém és felé fordulva megvillannak a szemei.* - Úgyis le akarok menni mostanában.*Ez a mostanában elég hamar lesz a démon nem is sejti.* - Még beszélnem kell majd Elizabethel hiszen azóta nem tettem meg azt amit sikerült kiharcolnom.*Mondja és amint megitta az italát újra tölt. Hát az arkangyal házát ellepték a démonok és Beliar tényleg arra vár, hogy mikor toppan be a kislány azóta is.. végül is a démon nem naív csak szeret várni arra akire vadászik ha már tudja hol van és nem tud bejutni.* - Élvezet lesz Michaelnek elmondani, hogy a kislánya ténylegesen halott. Aysenről hír? – Azt mondta, hogy nem kapta meg a lelket. Denkey átverte és most az egész Nixe sereg rá is vadászik. – Értem ami annyit jelent, hogy bármikor megtámadhatom. Ha tudom.*Feleli és valami tervet eszel ki. Meg Lucifert is meg kéne néznie hiszen mindenképpen beszélnie kell vele is. A démon úgy gondolja sok itt a furcsa egybe esés nem véletlen ez az egész. Esteronra is fáj a foga és most rá is küldött kémeket, hogy tartsák szemmel. Valamikor amikor a közelében lesz megfogja kaparintani és olyan fájdalmat fog adni az angyalnak amit még soha sem érzett. Az emberei felé fordulva magyaráz nekik egy két dolgot és, hogy figyeljenek minden járókelőt.*
Michael- .::Felvilági::.
- Post n°91
*Lassú, kimért léptekkel sétálok a kúria irányába. Hát ismét itt vagyok. A körülöttem lévő világ mégsem ugyan olyan, mint amilyenre emlékeztem: új perspektívából látom Qarint. Ahogyan be-bepillantok az ablakokon, és a karácsonyi vacsorát nagy vidáman fogyasztó családokra nézek, lenéző mosoly ül ki az arcomra. Karácsony! Emberi, erőtlen butaság. Ezzel próbálják pótolni azt, ami Onnan származik, minden örökkévaló otthonából. A szeretet ünnepe... Bah. Egész évben szeretnetek kellene egymást, ostobák. Mégis, nem vagyok ideges miattuk: egész egyszerűen csak sajnálom őket, hogy nekik csak ennyire telik. Lassan a kúriához érek, amit némán nézek végig. Tudom, hogy Elizabeth nem itt van, érzem, viszont ez felveti a kérdést: ki van itt a cselédeken kívül? Ugyanis az emeleten is ég egy villany, ami egyértelműen azt jelenti, hogy amennyiben nem a személyzet kanászodott el, és használja ki az üres kúria adta lehetőségeket, valaki berendezkedett nálam. Abból, amit eddig tudom, Beliarra tippelnék, hiszen ő biztosan lakott itt... és talán nem volt kedve kiköltözni. Ahogyan közeledek, egy gyors varázslattal elnyomom az angyali energiákat, amiket sugárzok, hogy hívatlan vendégem meg ne érezhesse, majd odaérve benyitok. Az engem megpillantó szolgálók megdermednek, én pedig intek nekik, hogy hallgassanak, majd elindulok, a fülemre hagyatkozva. A démonokat, akikkel út közben találkozok, elég gyorsan elintézem: egy-két kardszúrás, vágás - miután már eljutottam a szobámhoz, és megszereztem Praesidót és Potestatemet -, vagy egész egyszerűen egy csóva a Lángból. Hamar elérek hát a helyiséghez, ahonnan a legtöbb zajt hallom, és egyértelműen felismerem az ősdémon hangját. Megszorítom az angyalkardjaimat, és egy pillanatnyi várakozás után felrúgom az ajtót, ezzel együtt elengedve a kötést a kisugárzásomon, így hát amikor belépek, Beliar egyszerre pillanthat meg és érezheti meg az arkangyali jelenlétet.* - Túl kényelmesen helyezkedtél el *szólalok meg hidegen, majd a démonaira pillantok, és egy halvány, kegyetlen mosollyal intek, mire a Láng egy nagy lökésétől mindannyian porrá foszlanak.* - Ideje elhagynod a kúriámat, Beliar *fordulok ismét felé.*
- Post n°92
*Továbbgondolkozik a démon mit kéne kezdeni, és persze ha már nem támadhatja meg a Fyront így ugye itt maradt. Szóval viszont nem kell sokáig várnia, amikor megérzi, a baj közeledtét az embereit látván még nem fordul meg.. Beleiszik az italába és megperdül, majd a kardját megszorítja.* - Hogy sikerült megszöknöd a nagyúr elől? Nem fog örülni, ha ezt megtudja..*Jegyzi meg és persze látszik a villanás a szemében. Ő aztán lehet tart az arkangyaltól, de egy biztos: megpróbálja visszavinni, ami nem jön össze. Valószínű Beliar fog alul maradni, de ezt a démon nem is sejti.* - Fél éve nem te laksz benne. Elég kényelmes szerintem maradok.*Jelenti ki hűvösen és ha az arkangyal támad akkor ő is.* - Meglátogattad a lányodat? Úgy tudom, hogy már nem ezeken a földeken járkál..*Szélesen elvigyorodik kiélezve azt, hogy hergelje az angyalt. Nem nem fog elmenni harc nélkül ez is biztos és Beliart mostanában a bajok vonzzák. Persze tekintve azt is tegnap nyerte vissza a látását szóval két napig nem tartózkodott itt. Mindenesetre Esteront is le fogja vadászni és nem fogja megúszni ő sem.*
- Post n°93
- Valószínűnek tartom, hogy már tudja, Beliar, és nem igazán érdekel, hogy örül-e neki *nevetek fel halkan, hidegen. Lucifer magának csinálta mindazt, ami most rá vár, engem pedig teljes mértékben hidegen hagy, hogy szenved-e. Megérdemli.* - Dehogy maradsz *vigyorodok el.* - De nekem igazából mindegy, hogy darabokban hagyod el a házat vagy egyben... Sőt, talán jobban is fogom élvezni, ha előtte gondosan felapríthatlak. Végül is valamennyit muszáj törlesztenem abból a sok mindenből, amit tőled kaptam odalent *vonom meg a vállam. Persze érzem, hogy a hozzáállásom nem kifogástalan, de igazából nem különösebben érdekel: Beliar megérdemli, amit kap. Még sokkal többet is megérdemelne, hiszen elég kegyes vagyok hozzá, hogy még azt a lehetőséget is megadjam neki, hogy magától vonuljon vissza és menjen el. Az Elizabeth-tel kapcsolatos dolgokon csak megforgatom a szemem.* - Megnyugtatlak, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a lányom jól van, biztonságban az Akadémia falai között. Ha esetleg elfelejtetted, emlékeztetlek, hogy nem csak az apja vagyok, hanem az őrangyala is, érzékelem őt, tudom hol és milyen állapotban van. Úgyhogy feleslegesen próbálkozol... Térjünk is vissza inkább a lényegre *pörgetem meg a jobb kezemben lévő kardot, majd az ősdémonra szegezem.* - Eltakarodsz vagy eltakarítsalak? *vonom fel a szemöldökömet, türelmesen várva a válaszára. Még sok elintéznivalóm van ma, semmi szükségem rá, hogy itt húzza az időmet: ha nem megy el magától, kikergetem, számomra az sem probléma.*
- Post n°94
*A Gyűlölet mindent felemészt. Nem vagyok képes uralkodni az indulataimon és persze érzem az egész testemben a forróságot és szembe velem az arkangyal van persze nem lepődök meg.* - Oh akkor mindjárt visszaviszlek hozzá és meglátjuk mit szól ehhez.*Reménykedek benne, de amikor kijelentem a következő mondatokat megvillannak a szemeim.* - Felaprítasz? Törleszteni? Ugyan már végül is én voltam a „gyámja” te bíztad rám a lányodat ugyan már. Tőlem csak jó nevelést kaptál hogyan viselkedj..*Mondom az arkangyalnak és persze tudom én, hogy mit tettem. Nem tagadom egyszer-kétszer tényleg kínoztam sok mindennel és azok voltak ám a jó idők.. főleg kedvemre bármikor lementem hozzá, de mostanában inkább azzal foglalkoztam hogyan ölöm meg a lányt.* - Csak meg kell köszönnöd a törődést végül is nem törődtem volna veled lent.*Köpöm oda neki foghegyről majd a kardra pillantva védekezni kezdek. Egy tűzlabdát dobok az angyal felé jelezvén, hogy mi a szitu.* - Képzeld pontosan tudom, de vajon mit szól ahhoz hogy az apja egy szadista lett?*Hergelem tovább és az eltakarodszra csak felhorkantok.* - Látszik hova való lennél. Inkább add ki a dühödet itt és most. Nézzük mennyi energiád van. Ha nyersz elmegyek.*Felelem és előveszem a kardot. Azért még is csak próbára teszem az arkangyalt.*
- Post n°95
- Álmodozz csak *rázom meg a fejem. Biztos vagyok benne, hogy Beliar nem lesz képes felém kerekedni, hiszen végül is mégis csak nem több, mint bátyám egy teremtménye... Semmiség számomra. Nem hiszem, hogy a testvéreimen kívül bárki is képes lenne megállni ellenem egy harcban. A felém repülő tűzlabda elől egyszerűen csak ellépek, majd egy intéssel eloltom a mögöttem felgyulladó kanapét.* - Nem idegesíteném magam a helyedben... Lehetséges, hogy nem tűnt fel, de egy arkangyallal állsz szemben. Kikezdenél az uraddal? Ha nem, akkor hidd el, velem sem érdemes, hiszen közel ugyanolyan erővel rendelkezem, mint ő. Tűnj el innen, féreg *köpöm a szavakat. Nem hagyom, hogy felhúzzon, miért is hagynám? Nem is érdemli meg, hogy idegeskedést pazaroljak rá. Ezért hát bizonyos megjegyzéseit egész egyszerűen csak figyelmen kívül hagyom, ezzel megspórolva magamnak a felesleges kakaskodást egy ennyivel alattam állóval.* - Ha nyerek? *nevetek fel vidáman.* - Te nagyon el vagy tévedve, Beliar *vigyorgok, majd megforgatom mindkét kardomat, engedem, hogy a Láng végigfusson rajtuk, és teljes erőmmel az ősdémonnak támadok. Valószínűleg egy darabig képes védekezni ellenem, hiszen frissen, ereje teljében van, én pedig kicsit fáradok, de kitartó, folyamatosan két irányból érkező támadásaim biztosan a földre fogják küldeni előbb-utóbb, amennyiben persze nem tud kitalálni olyan zseniális cselt, hogy legyőzhessen. De erősen kétlem.*
- Post n°96
*Azt, hogy rátámadnék egy arkangyalra elég bátor húzás, de hát nem tehetek róla. Végül is nézzük meg meddig bírja. Amikor azt mondja, hogy urával felvonom a szemöldököm.* - Te nem vagy az uram kacc.*Köpöm oda neki.* - Nagyúr más.. vele nem kezdenék ki, de veled.*Forgatom meg a szemeimet és egyre erősebben szorítom meg a kardot és adom át a tűzmágiát. A kardom lángol, de nem szentlánggal és ez jó. Aztán elvigyorodk és várom a kíhvásra a választ.* - Nem eltévedve vagyok csak meg nézni milyen erőben vagy.*Jelenti ki és egy újabb tűzgömböt dobok felé és közben a kardomat is használom. Nem fogom hagyni, hogy legyőzzön még bírom, de tény az, hogy valóban elgondolkodtat a felől, hogy kimernék e kezdeni Luciferrel, de vele nem.* - Nem rossz..*Majd egy energiagömböt is eldobok és még bírom.* -Kár, hogy csak az emlékeidet vette el.*Szólalok meg és nem veszem le a tekintetem róla. Miért is gondolom, hogy nyernék? Talán mert azért, hogy Michael el van fáradva és ahogyan kinéz. Persze letörten kimerne harcolni?*
- Post n°97
- Ostoba vagy *horkantok fel arra, hogy Luciferrel nem merne kikezdeni. Nem sok különbség van közöttünk... persze azon felül, hogy ő elárult mindent, amihez valaha is hűségesnek kellett volna lennie, természetesen velem ellentétben. A következő tűzgömböt egy vízsugárral iktatom ki, közben ügyelve arra is, hogy Beliar kardja ne sebezhessen meg. Nem vagyok olyan jó harcos, mint például Gabriel, de egy ősdémon akkor sem ellenfél. Az energiagömb elől kénytelen vagyok elmozdulni, így sikeresen beszerzek a bal lábamra egy sebet, így felszisszenek, de nem hagyom, hogy elkalandozzon a figyelmem, azonnal újult erővel támadok neki az ősdémonnak.* - Nos, bizonyára nagy sajnálattal hallod, hogy immár azokkal is rendelkezem... Te pedig hamarosan semmivel nem fogsz *vigyorgok rá, majd egy gyors csellel kitépem a kezéből a kardot, és hasba szúrom.* - Jó utat haza... És add át az üdvözletemet a bátyámnak *sziszegem, majd kihúzom belőle a pengét, a földre lököm, és egy gyors mozdulattal lefejezem. Irány a Pokol, ahonnan jött. Ez után körbenézek, szusszantok egyet, és az ajtón kilépve elkiáltom magam.* - Claude! Álljatok neki takarítani! *Ezzel pedig meg is perdülök, és a szobám, majd a fürdő felé veszem az utamat. Miután lezuhanyoztam, bekötöttem a sebem és átöltöztem, gyors léptekkel elindulok a kijárat felé, szólva a személyzetnek, hogy Lizzie szobáját is készítsék elő, majd a bejárati ajtón kilépve kitárom a szárnyaimat, ellököm magam a talajtól, és elindulok az Akadémia irányába.*
- Post n°98
*A szobában ücsörögve Lizzie kiolvasta a könyvét, ami ott hevert az éjjeli szekrényén. Nem rég kezdte el olvasni és már végig ment vele. Kicsit unalmasan telnek a lány napjai és az tanulás mellett nehéz neki váarkozni. Hiába, hogy Patriccel is beszélget majdnem minden nap ma este is sikerült egy keveset beszélnie vele telefonon, de ő csak vár és vár.. mikor jön el az ő ideje és mikor lesz olyan nap, amikor nem azon kell gondolkozni, hogy Michael mikor lesz újra normális. Szereti ám az édesapját és persze jogos, ami akkor a Fyron fogadóban is történt és beszéltek Patriccel. A lány elővette a naplóját és elkezdett bele írni. Kifelé bámulva az ablakon elmosolyodik, és úgy dönt, inkább nem pattog. A kutyát legalább a húga ki tudja vinni aminek, örül, most nem tudja, hol van, biztosan lent esznek. A lány a szekrényre nézve nem nyúlt még az ételhez.. Közölte, hogy nem bír enni és nem is nyúlt az ételhez. A zene elég hangosan dübörög a szobájában és most ez jól esik neki. Este még videó hívásban akar beszélni Patricel meg talán Alexszel ha összejön. Mivel vele is úgy tud beszélni. Sok minden történt az elmúlt nap, de amíg az apja csak morog néha rá örül, hogy nem őt veszi elő veszekedés tárgyának. Inkább csendben marad ilyenkor és úgy dönt hallgat rá és nem fog átmenni egy olyanba akit nehezen lehet kezelni. Aztán még ott van Esteron is akivel csak telefonon sikerült beszélnie, mert közölte vele, hogy csak úgy tudnak találkozni ha ő jön ide.. tehát már egy jó ideje nem látta és őt is hiányolja. Különben is el is volt tűnve ami miatt szintén le fogja szúrni. A zene dübörgése mellett a lány a naplójába írogat és a gondolataiba merűlve kikapcsolódik amíg meg nem érkezik Faith.*
Esteron Baltazaar- .::Őrző: Erethon::.
- Post n°99
* Mikor végre kienged Darius az ispotályból majdnem, hogy mindent fellökve rohanok ki. Már nagyon ntam a bezártságot és a tétlenséget. Az első dolgom az volt, hogy meglátogattam a testvéreimet. Aztán utána Biancához néztem be, majd ezek után most este úgy döntöttem, hogy még Lizziet is meglátogatom, szóval szépen valami kényelmes ruhában. Ami nálam az utóbbi időben egy farmer, egy ing és egy pulóver. Mikor odaérek a házhoz bekopogok. Ha ajtót nyitnak és csak ajtót nyitnak akkor megkérdem Lizzie itthon van-e és ha igennel felelnek akkor megkérdem, hogy bemehetek e hozzá és ha arra is igennel felelnek akkor az előszobában megválva a cipőmtől, fölmegyek a lépcsőn, ahol is már félútról meghallom a dübörgő zenét és a fejemet csóválom majd amikor odaérek Lizzie szobájának ajtaja elé amilyen hangosan csak tudok elkezdek kopogni rajta, hogy a dübörgő zene mellett hallható legyen a kopogás és ha végre a szobába is bejutok az első dolgom az, hogy egy hatalmas ölelés keretében köszönök Lizzienek.* - Szia! Nagyon hiányoztál hugi. Patric mondta mi történt. Mégis, hogy gondoltad, hogy lemész oda? * kérdezm meg egyből a lánytól, majd a kérdés sor végére, lassan kibontakozom az általam kezdeményezett ölelésből és várom a lány válaszait. Mert azért nem hagyom csak úgy annyiban a dolgot. Az, hogy velem mi volt azt ráérek később is elmesélni neki.*
- Post n°100
*A lánynál most éppen egy francia rapet hallgat, és persze el van vele. A naplót írogatva a telefonjára is rá les és nem kereste senki. A kopogásra felvonja a szemöldökét és felsóhajt.* - Ha Darioth vagy akkor hagyj békén, ha Faith akkor bejöhetsz, ha apa akkor remélem nem csináltam semmi rosszat.*Ül az ágyon, de aztán végül is csak sikerül fel kelnie és kinyitja az ajtót. A zenét lejjebb halkítja és elmosolyodik amikor Esteront meglátja. Átöleli és immárom nem az iskolában találkoznak. Az öleléssel együttérve a srác is kap egy tarkón vágást.* - Ezt azért, mert minden szó nélkül eltűntél.*Jegyzi meg a lány aztán a amikor közli, hogy mit mondott Patric neki felsóhajtva bezárja az ajtót.* - Őőő.. nem szeretnék erről regélni. Muszáj volt cselekednem, mert megőrülök előbb vagy utóbb. Inkább előbb mint utóbb. Figyelj elég volt meghallgatni apa hosszas előadását arról, hogy mit csinálhatok az elkövetkezendő hónapokban és mit nem ráadásul Patriccel is átbeszéltem a dolgokat ne kelljen tőled is. Tudom hülyeséget csináltam, de mit tehetnék?*Ül le az ágyra majd oda invitálja a srácot is.*- A szobából nem léphetek ki mert a személyzet az ajtóm előtt van az ablakon sem tudok kimászni tehát.. egyébként is legalább nem vagyok egyedül csak most szerintem a húgom apával van lent szerintem. Veled mi újság?*Érdeklődik felőle amikor végre észhez tért. Bele se gondol a Purgatóriumos dologba meg amúgy is lesz még héten egy galéria megnyitó amire Michaellel hivatalosak rá szóval mindenképpen arra elmennek.* - Hol a fenébe jártál és miért nem találtalak sehol?*Érdeklődik felőle továbbra is felvont szemöldökkel.*