Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Hát... Én már felolvastam neki az értelmező kéziszótárból a definícióját, meg megkerestem neki magyarul is a szót, de hát nem úgy tűnik, mintha sikeres lettem volna :'D
Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Amúgy az nem gáz, Isának már gyakorlata van a lököttekkel xD Nem tudom, hogy csinálja a csaj :'D Még kicsit rendezkedek, aztán írok.
Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Hm, be kell néznem a könyvtárba valamelyik nap Felkeltetted az érdeklődésemet Amúgy nem zavar különösebben, ha nyaggatnak, mint azt tudod ^^
Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Szívesen segítek, Alice Majd beszélünk róla ^^ Jó éjt
Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Én néha úgy vagyok vele, hogy jó lenne némi nyugalom, de aztán végül úgy döntök, hogy legalább lesz honnan ötleteket szereznem, szóval a végén megnyugszom abban, hogy jó ez így Na, és mivel úgy tűnik, elnyugodtak a kedélyek, beparancsoltam Domit az ágyba, most már teljesben, és megyek is írni Ja, és Edmond tényleg meg fog halni :'D