Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+11
Kamen Grozdan Branimir
Nathaniel Jenkins
Kyle Williams
Gabriel Dvorak
Ian
Teylyn Draed
Emily Crawford
Fredrik Laine
Bianca D. McCarthy
Barbara Decker
Lucien du Bois
15 posters

Közös szoba

Teylyn Draed
    Teylyn Draed
    .::Tanár::.
    .::Tanár::.

Közös szoba - Page 4 Empty Re: Közös szoba

Témanyitás by Teylyn Draed Pént. Aug. 17, 2012 11:38 pm

Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Figyelj, dobok majd egy linket, aztán nézz körbe ^^ Szeretettel várunk. Az sem gáz, hogy kezdő vagy, majd beletanulsz Wink *nagy jókedvűen szervezgeti be az embereket. tiszta szektás*

Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Hát... Én már felolvastam neki az értelmező kéziszótárból a definícióját, meg megkerestem neki magyarul is a szót, de hát nem úgy tűnik, mintha sikeres lettem volna :'D

Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Amúgy az nem gáz, Isának már gyakorlata van a lököttekkel xD Nem tudom, hogy csinálja a csaj :'D Még kicsit rendezkedek, aztán írok.

Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Hm, be kell néznem a könyvtárba valamelyik nap Very Happy Felkeltetted az érdeklődésemet Very Happy Amúgy nem zavar különösebben, ha nyaggatnak, mint azt tudod ^^

Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Szívesen segítek, Alice Smile Majd beszélünk róla ^^ Jó éjt Smile

Lucien - éppen tombol, mert a haverja az ígéretétől függetlenül nem képes feltolni a pofáját az oldalukra üzenete: Én néha úgy vagyok vele, hogy jó lenne némi nyugalom, de aztán végül úgy döntök, hogy legalább lesz honnan ötleteket szereznem, szóval a végén megnyugszom abban, hogy jó ez így Very Happy Na, és mivel úgy tűnik, elnyugodtak a kedélyek, beparancsoltam Domit az ágyba, most már teljesben, és megyek is írni Very Happy Ja, és Edmond tényleg meg fog halni :'D
    Gabriel Dvorak
    Gabriel Dvorak
    .::Diák::.

Témanyitás by Gabriel Dvorak Pént. Aug. 17, 2012 11:49 pm

Gabriel üzenete: Arit is elég hamar befogadtátok, szóval eléggé jó fejek Edmonddal együtt. És, akkor Dominikkal kapcsolatban reménykedhetünk a legjobbakban... Akkor jó, csak tudod, hogy Will milyen szívtipró alkat, bár azt sem értem, hogy mégis hogyan jön ki belőlem ennyi hülyeség... *húzza a száját, és próbál agyalni a megoldáson* Rendben, és jöhetnél. Lassan nem bírok el ezzel a két őrült nőszeméllyel, bár nem bírom felfogni, hogy hogyan tudtam lenyűgözni őket. Azt hiszem, az írás az oka...

Gabriel üzenete: Egész jól bírod őket, Lucien. Én inkább csend párti vagyok. Ednek meg biztos meg van rá az oka, hogy nem jött. Ne idegeskedj. Ha már mindenki lelépett nem megyünk át különbe?
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 5:31 pm

Jenkins bejelentkezett.
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 5:32 pm

Unatkozooooooooooooooooom Sad bejelentkezett.

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: jé, csá. mizu?
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 5:35 pm

Jenkins üzenete: csá. ki vagy? miért zaklatsz? ><
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 5:37 pm

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: oh, bocsesz. Kamen, csak elfelejtettem, hogy már nem az a nevem xD szal mizu, Nate?
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 5:39 pm

Jenkins üzenete: Branimir? o.O már azt hittem az egyik erethonos >< semmi extra. várom a teliholdat. és te? mit rohadsz a gép előtt? hogyhogy nem teszel tönkre vlmit, mint anno a roxfortban?
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 5:44 pm

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: kösz xD azért annyira nem változtam meg a régi szép roxfortos idők óta xD amúgy meg szimplán unom a fejem. dobolás megvolt, tanulás pipa, a gép meg kivételesen nem volt foglalt, szal ledobtam magam.

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: amúgy azok az idők messze vannak már, leszoktam a rongálásról :'D
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 5:47 pm

Jenkins üzenete: hát nálad ki tudja.. mindig is hülye voltál, s az is maradsz... te szoktál tanulni? o.O ki szorított pisztolyt a fejedhez, és kényszerített? annak küldök virágot...

Jenkins üzenete: persze, hiszem, ha látom...
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Okt. 30, 2012 5:49 pm

KisKiváncsi bejelentkezett.

KisKiváncsi üzente: Sziasztok!
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 5:50 pm

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: én is bírlak xDD amúgy ja, muszáj, ha egyszer gyógyító akarok lenni... Very Happy

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: hát, majd meglátod :'D csak várj türelmesen Razz

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: halihó ^^ kit köszönthetünk személyedben? Very Happy
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Okt. 30, 2012 5:52 pm

KisKiváncsi üzente: Smile Kincsesy Glória, Erethon.
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 5:53 pm

Jenkins üzenete: te meg ki a franc vagy?! o.O

Jenkins üzenete: ki mondta, hogy ÉN bírlak? gyógyító... te? gyógyító?XD jó vicc. a fejedre ejtettek miután otthagytad a sulit?

Jenkins üzenete: bocs, nem vagyok a türelem mintaképe, szóval inkább kihagynám...

Jenkins üzenete: még egy erethonos csaj... miért ver engem a sors?! ><
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Okt. 30, 2012 5:56 pm

KisKiváncsi üzente: Jenkins veled ellentétben én bírlak. Mi volt ma a dobon? Hallottam tépted a kottát.
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 5:57 pm

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: irónia, Nate Razz amúgy ja. ne hidd el, ha nem akarod :'D

Unatkozooooooooooooooooom Sad üzenete: ne foglalkozz vele, Glória, enyhén bunkó :'D én örülök, hogy benéztél Very Happy
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 6:00 pm

Jenkins üzenete: nem is ismersz. -.- mit akarsz tőlem? ártatlanul, felmászok, mert megígértem valakinek, erre orvul letámadtok! és nem vagyok paranoáis csak nem vagyok társasági lény.><

Jenkins üzenete: te és az irónia két külön fogalom. a hülyeség már inkább veled jár Grozdi...

Jenkins üzenete: nem enyhén bunkó, csupán nem túlzottan emberszerető... ez azért más...
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 6:03 pm

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: ühm, amúgy a dobos kérdés nekem szólt?

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: de, paranoiás vagy, Jenkins xD

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: figyu, sokat fejlődtem, mióta legutóbb beszéltünk Razz bár azt hittem, ezt már kikövetkeztetted abból, hogy én nem a sylorinát gazdagítom xD

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: egyik következik a másikból, töknyolc xD
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Okt. 30, 2012 6:04 pm

KisKiváncsi üzente: Ártatlan? Amúgy semmit nem akarok, csak kíváncsiskodni mint tudhatád.

KisKiváncsi üzente: /Leesik ki az unatkozó/ ... O.o* Szia veled még asszem csak futólag beszéltem egy sziát valahol az emeleti folyosón. Igaz hogy sokat nyúznak a gyógyteremben? Azt mondják tudsz valamit.
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 6:08 pm

Jenkins üzenete: igen, az jó kérdés. bár ma én a zeneterem közelébe se voltam, mert egyéb gondjaim akadtak

Jenkins üzenete: hát tőlem semmit nem tudsz meg az hóttziher...

Jenkins üzenete: nem vagyok paranoiás. meg van az oka, hogy miért vagyok amilyen...

Jenkins üzenete: egyébként honnan jött ez a hülye név Branimir? o.o és nem. ebből azt következtettem ki, hogy a zöld helyett a piros a kedvenc színed, bár még mindig nem vagyok benne biztos, hogy sikerült volna javulnod, bár... kevesebbet káromkodsz. biztos orvosok foglalkoztak veled.

Jenkins üzenete: erre pedig inkább csak annyit mondok, hogy igyázz hová mész esténként...

A hozzászólást Nathaniel Jenkins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 30, 2012 6:10 pm-kor.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Okt. 30, 2012 6:09 pm

KisKiváncsi üzente: Elnézést Kamen, úgy tűnik már keverem a dolgokat. Te voltál a dobon? Akkor melyik vérfarkas vonyított a kottára? Úgy hallottam volt egy kis móka az órán.

KisKiváncsi üzente: Jenkins ha nem vagy társasági lény mit keresel a C6-en? Csak nem tamagochit?
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 6:12 pm

Jenkins üzenete: tudom magam annyira kontrollálni, hogy a lehető legmeszebb legyek az emberiségtől, mikor átváltozom, ezt elhiheted.><

Jenkins üzenete: semmi közöd hozzá. már mondtam, hogy dolgom van, de ennél többet úgyse szedsz ki belőlem egyébként asse tudom miről beszélsz... milyen tamagotchi...
    Kamen Grozdan Branimir
    Kamen Grozdan Branimir

Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir Kedd Okt. 30, 2012 6:14 pm

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: ja, tuti összefutottunk már, Yan miatt sokat mászkálok az erethon környékén Very Happy

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: ja, ellógta az órát xD amúgy nem tom, szerintem valaki színesen adta elő a sztorit Very Happy vagy Jessica visítozását értékelték így xDD nem semmi a csaj, komolyan félek tőle, amikor a dobok közelében van xD

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: igen, nyomom Dariusszal odalent Very Happy elég régóta, szóval valamit tuti tudok ^^"

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: franc tudja, beugrott xD amúgy nem, nem orvosok, a csajom kúrál xD

A jó zsaru-rossz zsaru párosítás jó zsaruja xD üzenete: jaj, Nate, ne próbálj megfenyegetni, felesleges xD
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 6:18 pm

Jenkins üzenete: volt jobb dolgom is, meg, ha egyszer én elzárom magam, akkor egy darabig nem bukkanok fel. a tanár meg törődjön bele, hogy ha nem akarja a fél várost holtan találni, akkor egy-két óráról hiányozni fogok.>< és nem tom ki az Jessica, de örülök, hogy nem hallottam

Jenkins üzenete: biztos vagy benne? a csajod? O.O te becsajoztál?! ki volt az az idióta, aki összeállt veled... világvége, armageddon... III. vh..., értesítsék a katasztrófavédelmet! egyébként, hidd el, Branimir, hogy egyszer hallgatnod kéne rám, és megfogadni a tanácsomat, hogy széles ívben kerülj el este...
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Kedd Okt. 30, 2012 6:19 pm

KisKiváncsi üzente: Tamagochi az állatnevelős zsbbe tehetős játék, ami a mancsodban is elfér. Amúgy nekem tök mindegy miért vagy fent, csak a riposztot kaptad.

KisKiváncsi üzente: Angyali üdvözletem, bár ember lévén ez eléggé nehézkes. Igazad van, Yannal én is sokat összefutok, bár eddig szerencsésen kikerült párszor.

KisKiváncsi üzente: Mit tudtok arról a magyar srácról? Máténak hívják ha jól emlékszem. Rég láttam.
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Kedd Okt. 30, 2012 6:22 pm

Jenkins üzenete: sose volt ilyenem, szóval passz

Jenkins üzenete: nemtom kiről beszélsz... ha sylorinás, akkor az Márk, és egy gyökér, de ha kell szívesen beszélek róla. más magyart nem ismerek...

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 10:32 pm