Jess, nyugi. Közöltem a tényeket, ennyi.^^"
Fygthener üpyngen! üzenete:
Tehát a baráti köröd gonosz. Ez enyém inkább elmebeteg.XD Vagyis a fele. Mert Hirvelä-ék, Jussila és Fält nem normálisak, de a többiek értelmesek. Valamilyen szinten...
Nos igazából mi csak a BUNKÓ angyalokat utáljuk, de őket nagyon. És ennek nagyon hosszú története van. Dióhéjban annyi, hogy egy angyal irtotta a lidérceket, és a mi korosztályunk szülei és egész családja is jóformán a Lidércvadász miatt halt meg. Meg tudom érteni, hogy nem érdekel. A lidérc fajnak egyébként érdekes története van, bár szerintem szomorú történetekkel nem akarod elrontani a kedvedet. Viszont ez a dolog hozzánk tartozik. Szóval vele kell együtt élnünk.
Mindegy. Már felkelt. Hirtelen megszomjazott, most átkutatja az éjjeliszekrényét...
Szerintem hagyd őket Jess. Legalább ezen a héten ne verd szét Kament, jó?:'D
Hát ja, végülis a megszokott dolgok. Amúgy tegnapelőtt elég rendesen kiosztottam Destinyt, de azt nem hittem volna, hogy képes a szobában ücsörögni, na mindegy...
Szia Josh...
Ne haragudj Jess, de Lasse enyhén kikészült állapotban van, mert elfogyott a ruma, ezért le kell kísérnem a boltba. Viszont, ha kedved lenne beszélgetni fél óra múlva már a társalgóban ülünk kint. Addis is szia.
Fygthener üpyngen! kijelentkezett.