by Giselle Céline Marceau Hétf. Dec. 31, 2012 12:16 am
Nao, hagyj békén, mondtam, hogy nem lesz rózsaszín a ruhád, nyugi már XD // Szeretjük Tolkien-t, ugye Fred&Lasse? üzenete: Etienne? o.O Jé, felőled is rég hallottam, pedig itt vagy a szomszédba.
Nao, hagyj békén, mondtam, hogy nem lesz rózsaszín a ruhád, nyugi már XD // Szeretjük Tolkien-t, ugye Fred&Lasse? üzenete: Te vagy Giselle fél fokkal normálisabb bátyja? o.O
Nao, hagyj békén, mondtam, hogy nem lesz rózsaszín a ruhád, nyugi már XD // Szeretjük Tolkien-t, ugye Fred&Lasse? üzenete: Mondd csak tesó, te most miért vagy a padló alatt?
Nao, hagyj békén, mondtam, hogy nem lesz rózsaszín a ruhád, nyugi már XD // Szeretjük Tolkien-t, ugye Fred&Lasse? üzenete:Figyi, a mi szakértelmünkben megbízhatsz.XD Pszichomókusok vagyunk a húgoddal, szóval ki vele. ^ ^
Nao, hagyj békén, mondtam, hogy nem lesz rózsaszín a ruhád, nyugi már XD // Szeretjük Tolkien-t, ugye Fred&Lasse? üzenete: Pillanat. >< Eltakarítom Naomit.
Nao, hagyj békén, mondtam, hogy nem lesz rózsaszín a ruhád, nyugi már XD // Szeretjük Tolkien-t, ugye Fred&Lasse? üzenete: Na, meg vagyok. Szóval, mi a baj?:/