Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

Elias Laine beszámolói

Barbara Decker
    Barbara Decker
    .::Diák::.

Elias Laine beszámolói Empty Elias Laine beszámolói

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Jan. 22, 2012 8:42 pm

Az első nap

Hát itt vagyunk. Új iskola, új élet, új… Új minden. Kivéve az én drága imádott ikertesóm. Komolyan mondom, annyira jól tudok szórakozni Fred hülyeségein! Ma például – még a gondolattól is röhöghetnékem van – éppen neten társalogtunk, mert ő is meg én is a hálónkat élveztük – bizony, külön házba kerültünk, ami végül is nem túl meglepő, ha azt nézzük, mennyire különbözünk egymástól -, amikor elkezdett közvetíteni, hogy mi történik odalent a cameosos fiúhálóban. Hát, kész voltam. Persze mögöttem is volt két csávó, Antoine meeeg… Ethan, akik velem együtt fulladoztak a cameososok alakításán, na, de a lényeg. Voltak hárman: egy Alex nevű srác, valami Kamen, vagy mi, neki eléggé fura neve van – igaz, nekem itt a legtöbb embernek, de vele kapcsolatban utána akarok kérdezni, hogy mégis honnét származik -, meg Freddy. Alex elvileg valami sztárokról hadovált egy csomót, Kamen meg röhögött, de nem is keveset. Fredrik meg… Fredrik meg önmaga volt, ami azt jelenti, hogy alapjáraton röhögőgörcsöt okozott. Elég béna vagyok a részletes leírásokban: ehhez ott kellett lenni. Legyen elég annyi, hogy amikor Fred bekapcsolta a kamerát, Antoine ott csápolt előtte, szóval arrébb löktem, ő meg elesett és magával rántott, szóval lényegében elfeküdtünk a földön, és közösségi fulladozást rendeztünk. Ethan is ott volt valahol, és ő is röhögött, de hogy hol, azt már meg nem tudnám mondani. A lényeg, hogy olyan röhögést csaptunk odafent, hogy csoda, hogy nem jött a nyakunkra a három igazgató, hogy most már aztán hallgassunk. Szóval egész jól kezdődik az élet az új suliban. Csak maradjon is ilyen.
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Elias Laine beszámolói Empty Re: Elias Laine beszámolói

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Feb. 27, 2012 9:18 pm

Következő bekezdés, avagy az az időszak, ami eltelt, amióta elvesztettem a naplómat

Igen, képes voltam, és elhagytam a naplómat. Igen, köszönöm, köszönöm, tudom, hogy profi vagyok. Bár az is tény, hogy sok írni való nem volt… Néhány nappal ezelőtt egy régi ismerős érkezett utánunk az iskolába, Lasse Fält. Örülök, hogy látom, hogy itt van, bár az is tény, hogy még így is hiányzik a banda. Főleg Jyrki. Most egyébként is a nehéz időszak van, mert a napokban van az Évforduló. Fredrik is nagyon ki van borulva, mint ilyenkor mindig, és noha én jobban leplezem a rosszkedvemet, meg azt, hogy rettentően érzem magam, de akkor is rossz meg nehéz ez az egész. Azért igyekszem összeszedni magam.
    A suli továbbra is remek hely, Antoine-t azt hiszem besoroltam a legjobb barátaim közé, nagyon bírom a srácot. Ethant mondjuk le tudnám ütni időnként, amikor szétszedi a hálót vagy a társalgót, meg egyébként is néha kissé közveszélyesnek tűnik a srác, de előbb-utóbb csak rendbe jön. Ha meg nem… Végül is meg tudom védeni magamat.
    Nem Lasse az egyetlen, aki mostanság érkezett: találkoztam egy lánnyal, Caliinnel, aki nagyon szimpatikusnak tűnik: több nyelven beszél, tud zongorázni, meg úgy összességében is jó fej. Ja, és erethonos. A másik pedig, aki szintén erethonos újonc, Arthur. Ő… Eléggé… Szóval nem igazán tudom, hogyan álljak hozzá, mert hát… Nem lát. Vak. És… Egyszerűen nem tudom, mit kezdjek a közelében, nem tudom elképzelni, hogyan lehet úgy élni, hogy valaki nem látja a világot. És Arthur meglepően jól boldogul. Egyébként ő is lidérc, Caliin meg angyal, de… Nem is én lennék, ha emiatt elítélném, vagy nem úgy viszonyulnék hozzá, mint bárki máshoz. Valahogy nem élnek bennem azok a dolgok, amik Fredben, és a legtöbb lidércben, bár nem értem, miért. De talán csak az igazságérzetem az, ami nem engedi, hogy elítéljem őket. Ki tudja…
    A lényeg, hogy a csaj jó fej, Arthurral nem tudok mit kezdeni, Fred pszichopata, Lasse szokás szerint idióta… Antoine meg bekerült a legjobb haver kategóriába.
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Márc. 11, 2012 8:14 pm

Családi vita

A tegnapi nap… Úristen. Azt hiszem, rettentő sok írnivalóm van. Főként Fredről kell beszélnem, meg arról, ami közöttünk történt. Nem is tudom, melyik végén fogjam meg a dolgot…
    Szóval. Tegnap délután, vagyis már este, ahogyan a kastélyban sétáltam, sikerült összeakadnom a bátyámmal az első emeleti folyosón. Természetesen Fredrik szokása szerint meg volt hibbanva, és az angyalokat meg Nathanielt szidta, mert mindenkinek sikerült kiborítania valamivel… Én meg már nem enyhén be voltam sokallva. Aztán megjelent Alexander is, és amilyen gyönyörűen összevesztek, egyszerűen nem bírtam tovább, és sikeresen leüvöltöttem a saját bátyám fejét.
    Nem akartam megbántani, igazán, de egyszerűen már… Nem bírtam tovább, hogy a testvérem ennyire utálkozó, hogy ennyire vak az előítéleteitől. Szeretem őt, igen, hiszen ő az egyetlen, aki még megmaradt nekem, de… Akkor is kiakaszt, amikor ilyen. És most betelt a pohár.
    Lényeg a lényeg: este tizenegytől hajnali kettőig megállás nélkül bőgtem, bármennyire is szégyellem magam miatta. Aztán akkor jött egy sms, méghozzá éppen Fredtől. Be kell vallanom, amikor megláttam a nevét a kijelzőn, földhöz vágtam a telefonomat. Aztán úgy tíz perc múlva elolvastam az üzenetet, aminek az volt a lényege, hogy olvassam el a blogját. Oda írja a naplóját, oda ír le mindent, ami történik vele. Szóval elvánszorogtam a gépig, amit végül kivittem a társalgóba, hogy ne keltsek fel senkit a szobában.
    Amit írt… Nos, be kell vallanom, hogy kétszer elolvastam egymás után úgy, hogy végigbőgtem, utána már kicsit rendbejöttem, de volt egy rész, amit még ez után sem bírtam ki sírás nélkül. Istenem, mit tennék, ha elveszíteném Fredriket? Mi lenne velem a bátyám nélkül? Hogyan folytatódhatna az életem, ha megszűnne létezni az egyetlen, aki maradt nekem?
    Voltaképpen itt tartunk most. Hogy mi lesz ma… Azt még nem tudom megjósolni. De majd jelentkezem, ha sikerült megtalálnom a testvéremet.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 9:27 pm