Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+2
Lisa Deadwood
Michael
6 posters

Drianon étterem

Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin
    .::Diák::.

Drianon  étterem - Page 3 Empty Re: Drianon étterem

Témanyitás by Melantha Goldwin Hétf. Jan. 06, 2014 6:29 pm

Figyelmesen végighallgatom, majd a végén hevesen bólogatok, mert igen, szeretném ha megmutatná. Ámulok és bámulok. Ott áll velem szemben egy füst én. Feltápászkodok a székből, majd a hasonmás elé állok.
    -Ez.... NAGYON KIRÁLY! -nem akartam ennyire lelkes lenni, de azért mégis csak egy füstklónról volt szó. Majd pillanatok alatt szertefoszlik a füst, mintha ott se lett volna.  Majd D'aleiko tovább mesél és én közben visszaülök a helyemre úgy hallgatom tovább. Egy pillanatra megrémít ez a hatalmas erő amivel rendelkezik, de ez csak pár pillanatara volt érvényes. Szerintem érdekes képesség és mit ne mondjak tetszik is, de ezt inkább nem hangoztatom még egyszer, inkább csak bólogatok.
    -Apám engem tűzmanipulációra tanított, még nagyon régen, aztán előjött az a mániája, hogy azt túl veszélyes. Ezért nem is igazán szoktam használni, nem tudom, de a mágiával sose boldogultam, és apám se a híve. Elég fura férfi, de már végül is tapasztaltad. Nem az a tipikus démon... - Elkezdtem birizgálni a körmeimet. És , mert egy mazochista állat vagyok, körmeimet belemélyesztettem a tenyerembe, amiből rögtön el is kezdett folyni a vér. Nem szisszentem, se semmi, hiszen ez mindennapos dolog nálam.  Majd mikor a fiú megnyugtatott, hogy a lovak jó helyen vannak elmosolyodtam.
    -Huhh, akkor jó. Nem igazán csípem őket, de.... azért azt se szeretném hogy megfagyjanak. - ~Jajj de jószívű lett valaki...~ Mintha nem is én lennék. Kedves vagyok, beszélek. Na jó beszélni azt azért szoktam,de nem ennyit, kivéve, ha szómenésem van. Igen, akkor nem lehet leállítani. És ez talán annak a jele, hogy jól érzem magam, jól érzem magam vele. Az órámra pillantok, hogy azért tudjam mennyi az idő, de nem tetszik amit látok.
    -M...me..megállt. - egy kicsit kiakadtam, mert a szüleim mindig úgy beszéltek az életről, mintha az egy óra lenne. És mindenkinek megvan a saját órája. Van akinek az órája gyorsan jár, erre példa az anyám volt és az öcsém és van akinek hirtelen tönkremegy és nem biztos, hogy meg tudják javítani. Én is mindig így gondoltam az életre, mint egy órára, ezért van nálam, folyton egy, hogy lássam még jár-e. Ez furán hangozhat, de én ebben hiszek. Bár azért nem akadok ki annyira, csak leveszem a kezemről és közelebbről is megnézem.
    -Nem. Nem! NEM! Ne állj meg! Járj! - rázogatom, hátha elindul de semmi. Elkezdem szaporábban venni a levegőt és közbe megfogom a fiú kezét.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Hétf. Jan. 06, 2014 7:01 pm

* Elmosolyodok amikor hirtelen feláll és a másik füst énje mellé áll és az mondja, hogy nagyon király és mivel a boldogság kezd el újjá éledni benne ezért el is oszlik a lány képmása. Aztán hallgatom amit a tűzmanipulációról beszél, meg arról, hogy az apja nem olyan igazi démon. Mire egy gyors fintor fut végig az arcomon. Amit igyekszem minél inkább elrejteni. Mert azt tudom, hogy a csaj démon és nekem utálni kéne a démonokat de én nem akarom utálni őt. Majd mikor ennek a gondolatmenetnek a végére jutok észreveszem, hogy a körmeit úgy belevájta a kezeibe, hogy kiserkent a vére. Mire én előszedek a zsebemből egy zsebkendőt és letörlöm a tenyeréről a vért és ránézek.* - Ne bántsd önmagad. * aztán szóba kerülnek a lovak ám hamar tovább is terelődik a szó a lejárt órára. Eleinte nem értem miért olyan nagy probléma, hogy leállt az óra, bár látom a lányon, hogy valamilyen okból nagyon fontos és, hogy nagyon megijedt attól, hogy az óra nem megy. A kezemhez kap és egyre gyorsabban veszi a levegőt én meg teljesen megijedek mert nem tudom mi a baja.* - Mi a baj? Mi történt? Miért probléma, hogy megállt az óra?* kérdem ám a lány kezein érzem, hogy még mindig eléggé szaporán veszi a levegőt.* - Nyugi, itt vagyok nem lesz semmi baj. Kérlek nyugodj meg és a másik kezemmel végig simítok a lány arcán és amikor odaér a lány állához akkor. Azt megfogtam és az arcom irányába fordítottam az ő arcát.* - Nézz a szemembe és lassan kezdj megnyugodni. Lassan mély levegőt vegyél és rám figyelj. Ne foglalkozz most se az órával se apáddal se mással csak nézz a szemeimbe és zárj ki minden mást a fejemből.* Mondom a lánynak és reménykedem benne, hogy sikerül megnyugtatnom.*
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Hétf. Jan. 06, 2014 8:00 pm

Mikor belevájtam a kezembe a fiú elővesz egy zsebkendőt, majd letörli a véremet.
    -Könnyű azt mondani..., néha jó érzés ezt ezt tennem magammal. - Ez még számomra is egy kicsit ijesztőnek hangzott, de ez az igazság, néha rendkívül jól esik. Halkan megköszönöm neki. Ezután teljesen kiakadok az óra halála miatt és megfogom a kezét, szinte már szorítom is azt.
    -Me-megállt! -mondom kissé nehézkesen, mert alig kapok levegőt. Az órát nézem, hátha újra elindul, vagy nem is tudom, de nem tudom levenni róla a szemem. ~Ó Istenem, kérlek javítsd meg az órát! Esküszöm megjavulok, vagy....nem, de azért életben hagyhatnál.~ Bugyuta fohász volt, de csak ennyi telik tőlem. Egy kicsit jobban leszek amikor a srác végigsimítja az arcomat, majd maga felé fordítja. Hallgatom a nyugtató szavait és közben teljesen elveszek a szemeiben. Már nem szorítom annyira a kezét és egyre lassabban veszem a levegőt. Már nem pánikolok, teljesen megnyugodtam.
    -Rendben jól vagyok. Köszönöm. - A végére elmosolyodok és egy puszit nyomok az arcára hálám jeléül. Tekintetem véletlenül az ablakra téved. Besötétedett.
    -Szerintem indulnunk kéne. -mondom közben felállok és nyújtózok egyet. Végül felvetek egy ötletet. -Tudod mit? Hazakísérlek. - közben játékosan megbököm a karját.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:17 pm