Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+2
Lisa Deadwood
Michael
6 posters

Drianon étterem

Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve
    .::Városi Lakos::.

Drianon  étterem - Page 2 Empty Re: Drianon étterem

Témanyitás by Amélie Deneuve Csüt. Júl. 25, 2013 11:52 pm

*Furcsán elégedettnek és vidámnak érzi magát tegnap óta, mióta találkozott Jonathannal. Ennél jobb dolga még sohasem volt. Még talán Peter volt az, aki a legelviselhetőbb kategóriát érte el, de róla is gyorsan kiderült, hogy idiótább, mint 3 másik egybevéve. Tehát.. Azt már úgy is tudjuk mi történt vele. Milyen gyönyörű is volt, mikor a hamvait szabadon engedte a szélben. Most viszont nem erre kell koncentrálnia.*- Igazság szerint az egész délutánom arra ment el, hogy a veled való randira készülődtem. Remélem sikerült elnyernem a tetszésedet.* Feleli angyali mosollyal. A pezsgő éppen ebben a pillanatba érkezik meg. Amélie felemeli a saját poharát, és a fiú felé tartja.*- Koccintsunk arra, hogy már másodszorra találkozunk.* A másodszorra szót szándékosan kihangsúlyozza és huncut kacajt hallat utána. Igen, jól tudja, hogy a fiúnak ez most valami hihetetlen, és eddig elképzelhetetlennek hitt esemény.*

//Fagy//
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot
    .::Diák::.

Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Júl. 29, 2013 8:02 pm

* Jonathan csak nézi a lányt aki vele szemeben ül és gyönyörűszépnek látja.* - Igen nagyon tetszik az öltözéked. * mondja a lánynak és amikor az koccintásra emeli poharát ő is felemeli, bár amikor a lány szándékosan kiemeli a második találkát kicsit felhúzza a szemöldökét és furán néz rá, de aztán elhessegeti a gondolatot és a kocintás után lassan eliszogatja a pezygőt amíg ki nem jön a rendelt kaja is. Miután kihozták ebéd közben elkezd kérdezősködni. * - és mivel foglalkozol, úgy értem mit dolgozol? Vagy te is egyetemista vagy? * kérdi meg a lányt és kíváncsian várja a választ a ma estét nem akarja elrontani úgy mint tegnap. Most szeretne tovább is jutni a lánnyal.*
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Júl. 29, 2013 8:18 pm

*A fiú reakciója nevetségesen hat számára, de ennek semmi jelét nem mutatja kifelé. Szépen megissza a pezsgőjét, majd az üres poharat óvatosan az asztalra teszi. Egész végig a fiút figyeli. Valami azonban zavarja. Emberi mivoltából adódóan nem tudja érzékelni, vagy kitalálni, hogy azok, akikkel ebben a városban beszél, milyen fajhoz tartoznak. Jól tudta, amikor ideköltözött, hogy itt nem egyszerű emberekkel fog találkozni, de ez csak megerősítette döntésében. A vámpírok észlelése nem számít bonyolultnak. Talán a feléjük áradó rajongása és megszállottsága teszi képessé az őket való felismerésben. Ez viszont mással nem működik. Olvasott már könyveket természetfeletti lényekről, lidércekről, vérfarkasokról, de még eggyel sem találkozott eddig. A balsejtelem tehát végigkíséri a vacsora folyamán. Kétkedve figyeli a fiút, amint elkezd enni, és kérdéseket tesz fel. Hirtelen válaszolni is elfelejt neki, de hamar észbe kap, és gyorsan lenyeli az éppen rágott falatot.* - Elnézést. Elbambultam. Nagyon finom ez a lazac.* Feleli először mosolyogva.* - Igazság szerint nem dolgozom. Éppen munkát keresek, de nem olyan könnyű, mint amilyennek hittem.* Kicsit csalódott arckifejezésre vált. Eddig nem nagyon kellett dolgoznia, hiszen a férfiak mindig eltartották, de addig is általában pincérnőként vagy eladóként dolgozott.*
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot

Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Júl. 29, 2013 8:33 pm

* Ahogyan esznek, Jonathan látja a lányon, hogy valami, zavarja, bár egyenlőre nem teszi, szóvá. Azonban amikor ugye szóba kerül a munka és a lány mondja, hogy nincs munkája Jonathan felnéz és megszólal.* - Tudod mi a lakásban éppen házvezetőnőt keresünk szóval ha az is jó... és ott lakhatnál nálunk és... stb. stb. *mondja fellelkesülten* egymás után a szavakat és, hogy ez miért lenne a lánynak jó majd a végén hozzáfűzi.* - ha szeretnéd... * és közben neki elfogyott a lazaca, szóval már csak a pezsgőspohárral játszadozik egy ideig néma csend ül az asztalhoz asztán újra megszólal.* - Mi a baj? Látom, hogy valami nincs rendben. Az a baj, hogy vérfarkas vagyok, attól félsz, hogy teliholdkor bántani foglak? Vagy mi a baj? *kérdi és hallatszik a hangján, hogy tényleg érdekli és kíváncsi rá.*
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Júl. 29, 2013 8:50 pm

*Jonathan ötletére nevetni kezd. nem is sejtette, hogy tényleg ennyire elcsavarta a fiú fejét. Ez szinte már nem is kihívás.* - Még gondolkodom rajta. De tudod, van ám saját lakásom. Igaz, hogy csak bérlem. De mit nyernék vele, ha elvállalnám és odaköltöznék?* - Kérdezi elbűvölő tekintettel, miközben a lazán hátratűri a haját, és keresztbe teszi a lábait. Gyorsan megeszi az utolsó falatot is a tányérjáról, megtörli a száját, és int a pincérnek, hogy hozzon még pezsgőt, ugyanis mindkettőjük pohara rég üresen áll. Már éppen kényelmesen elhelyezkedett volna, mikor Jonathan ismét kérdezősködni kezd. A vérfarkas szónál hirtelen felnéz. Úgy érzi, mintha a vér megfagyott volna az ereiben. Egy pillanatra elfordul, mert szemében a meglepettség és undor kettőse játszik. Egy ideig a földet nézi, majd hirtelen mozdulattal leveszi az éppen megérkező pincér tálcájáról a pezsgőjét, és egy húzásra megissza, amitől viszont köhögnie kell. Torkára teszi jobb kezét, és próbálja visszatartani a köhögést, hátha akkor gyorsabban elmúlik. Megint elszúrta. Erre nem volt felkészülve. Pont egy vérfarkassal kellett találkoznia. A vámpírok ősi ellenségével. Beszélnie kell Maximmel. Többet kell megtudjon a vérfarkasokról, és arról is meg kell kérdeznie, hogy van-e valami, amivel a vérfakasok ellen védekezni lehet.*
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot

Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Júl. 29, 2013 9:46 pm

* - Hogy mit nyernél vele? Hát azt, hogy akkor láthatsz amikor akarsz. * mondja a lánynak és egy halkabb nevetés féle hagyja el a száját. Azonban amikor kimondja a lánynak, hogy vérfarkas valami történt, a lány teljesen megváltozik és látszik rajta, hogy valami zavarja és teljesen elveszti az eddigi álcáját Igen Jonathan pontosan tudja azt, hogy Amélie kiakarja használni, de szeretné ha megváltozna a lány de ez így nem biztos, hogy menni fog. De egyenlőre nem szól emiatt csak várja, hogy Amélie mondjon valamit. Addig csendben néz és figyel, hogy a lány mikor jön rá, hogy ő már tegnap óta lebukott. De most mégjobban. *
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Júl. 29, 2013 10:00 pm

*A köhögése nem akar elmúlni valami könnyen. Beletelik pár percbe, mire sikerül ismét normálisan lélegeznie. Mély levegőt vesz, majd lassan kifújja. Mellkasa egyenletesen emelkedik fel és le. A pezsgőspoharat kezdi nézni. Teljesen biztos benne, hogy a fiú tudja mit akar. Ezek után tényleg idiótának kéne lennie, ha még mindig vele akarna lenni. Az egyetlen dolog, amit talán még nem tud, az, hogy ő mindenáron vámpír akar lenni, és így a vérfarkasok, még ha most csak egy "átlagos" ember is, az ellenségei. Nem tudja mit csináljon. Most először fordul vele elő, hogy képtelen dönteni. Képtelen rá, hogy bármit is kitaláljon. Lehet mégsem kellett volna ideköltöznie. Lehet, hogy jobban tette volna, ha a kocsmában nem kezd ki a fiúval. Lehet, hogy jobb lett volna, ha megkérdezi Maximet, hogy vele maradhat-e, ha már úgy is parancsolgatni akar neki. De a 'lehet' nem változtat a mostani helyzeten. Itt dönteni kell. Lassan feláll az asztalról, és fejét lehajtva meghajol Jonathan felé.* - Azt hiszem mennem kéne. Sajnálom.* Lassan felegyenesedik, és még mindig büszke tartással elindul az ajtó irányába. Fejével int a pultban álló férfinak, majd kilép az ajtón. Közelebb sétál az úthoz, majd az autókat kezdi figyelni. Egy taxira vár, hogy leinthesse, de az utakon autók is alig járnak. Arca eltorzul grimaszra húzódik és összeszorítja az öklét.* - Francba.*  Sziszegi halkan.*
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot

Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Júl. 29, 2013 10:35 pm

* Figyeli ahogyan a lány nehezen megnyugszik, majd ahogy hirtelen távozni készü és el is indul. Felhajtja az utolsó pohár pezsgőt kirakja a vacsora árát az asztalra és a lány után szalad. Amikor kinéz és az úton közbenéz egyből meglátja a lányt és odafut hozzá.* - Figyelj, legalább annyit engedj meg, hogy hazakisérjelek. * mondja a lánynak és ha az beleegyezik akkor idehozza a Ferrarit és elviszi haza a lányt.*
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Júl. 29, 2013 10:48 pm

* Jonathan hangja élesen hasít az éjszakába. Ha Amélie ijedős lenne, most biztosan felugrott volna, és holttá váltan fordulna a fiúhoz, azonban nem ez történik. Az igaz, hogy meglepődik, de egyáltalán nem rezzen össze. A fiú felé fordul, és hirtelen a karjaiba veti magát.* - Sajnálom. Megbocsátasz nekem?* Kérdezi halkan, miközben egyre szorosabban öleli Jonathant.* - Nem szeretnék haza menni. Nem szeretem azt a helyet. Gyűlölöm. Ha lehetne, mosta azonnal elköltöznék máshová. Így ha még él az ajánlatod, akkor... * Lassan elengedi a fiút, és a szemébe néz. Tekintetében valódi megbánás tükröződik. Egy idő után elfordítja a fejét, és ismét az utat kezdi kémlelni, majd visszafordul a fiú felé.* - És ha még mindig haza szeretnél vinni. Úgy tűnik a taxik ma este már nem üzemelnek.
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot

Témanyitás by Jonathan Acerlot Hétf. Júl. 29, 2013 11:23 pm

* Amikor utoléri a lányt az a nyakába borul, hogy megbocsájt e neki.* - Persze, miért ne tenném? * mondja és közben megsimogatja lány fejét és hallgatja amit az mind.* - Persze, hogy áll, ha gondolod, holnap áthozzuk a cuccaidat. Ha úgy jó. * mondja neki és csókot lehel a lány homlokára. * - Akkor mehetünk haza? * kérdi meg és ha igennel felel akkor beülnek a kocsiba és elindulnak vissza Jonathan házához.*
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Júl. 29, 2013 11:31 pm

* Örömmel nyugtázza, hogy a fiú megbocsájt neki, és fenntartja az állásajánlatát is. Eddigi élete folyamán még sose fordult elő, hogy annál a férfinél lakik és dolgozik is, akit szédít, így ez most egy izgalmas új élménynek tűnik. Azonban egy gondolat kezd el cikázni a fejében. Jonathan túl sok mindent megtudott róla. Túl sok mindent elszúrt, így információkat szivárogtatva ki magáról. Ezt nem hagyhatja szó nélkül csak így. Valamit tennie kell. De túl korai lenne még megölni őt. Viszont ha ez így folytatódik sajnos fel kell hagynia ezen remek és sok jóval kecsegtető hadműveletével. És akkor ismét el kellene költöznie, eltüntetni a nyomokat, és a többi hasonló és unalmas dolog, ami ezzel jár. Nagy levegőt vesz, majd beül a fiú mellé az autóba. Még vár egy kicsit. Legalább valamennyit kiprésel a srácból, aztán elintézi. Igen. Így lesz a legjobb.*
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Szomb. Jan. 04, 2014 10:11 pm

Elfogadtam a meghívást, majd felültem a lóra és követem D'aleikot. Egy másik úton mentünk. Ismét felemésztett a kíváncsiság, de nem szóltam semmit, egész úton meg se szólaltam. Nem sokára egy étteremnél lyukadtunk ki. Gyönyörű kőépület volt. Kikötöttük a lovakat majd bementünk. Csak úgy csurgott rólam a víz. ~Fránya hó.~ Fent a galérián kaptunk asztalt. Belül is olyan kellemes volt az épület mint kívülről. Levettem a kabátomat és a szék támlájára helyeztem. Leültem a székre és körbenéztem.
    -Kellemes. -mondom halkan, szinte suttogok. A pincér felvette a rendeléseket. Én csak egy salátát kértem, mert tartanom kell magam az diétámhoz. És ez a nap pont a salátás napom. Tegnap gyümölcsös nap volt, de a nap végén sunyiban megettem egy csirkecombot. Mellé pedig vizet kértem.
    Pár percig csak csendben ültem és hallgattam a kellemes zenét. Itt minden olyan nyugtató. A fiúra néztem és önkénytelenül elmosolyodtam. Szerintem ismét elvörösödtem, de ezt már nem tudtam eltakarni. Sose éreztem ilyet. Már épp megakartam szólalni mire pittyogott egyet a telefonom. nem akartam udvariatlan lenni, de láttam, hogy apám írt.
    -Bocsánat ezt meg kell néznem.
    Mikor elolvasom az üzenetet elkerekedik a szemem. Próbálok higgadt maradni, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Kezemet ökölbe szorítom és hevesen visszaírok neki. Közben felnézek és rámosolygok D'aleikora, mintha semmi baj nem lenne. A telefon ismét jelez és én ismét válaszolok rá. Egyre dühösebb leszek és idegesebb. Már majdnem ott tartok, hogy nekivágom a telefont a falnak. Jól érzem magam végre lettek barátaim,néhány, erre apám belerondít az egészbe. Lerakom a készüléket az asztalra, majd veszek egy mély levegőt és kifújom. A srác felé fordulok.
    -És mesélj magadról, a családodról. - erőltetett mosoly és próbálok úgy tenni mintha mi sem történt volna.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szomb. Jan. 04, 2014 10:29 pm

* Megérkezünk szép lassan csendben egymáshoz egy szót se szólva az étteremhez. Ahol aztán a galérián kapunk helyet. Kikérjük a rendelést majd amikor már minden olyan szépen alakulna a lánynak megszólal a telefonja és látszólag egyáltalán nem tetszik neki amit írtak sőt egyre dühösebb lesz tőle. Igen a dühöt érzékelem a legkönnyebben. Majd mintha mi sem történt volna a családomról kezd el kérdezősködni nyugalmat erőltetve magára.* - Hát a családom francia országban lakik. * kezdem el mesélni úgy mintha észre se vettem volna az előbb történteket.* - Kivéve a húgom aki itt van velem az akadémián. De a szüleink továbbra is a franciaországi birtokunkon vannak. Itt is nevelkedtünk föl szóval elég sok időt töltöttem el itt. Óriási birtokkal ami tele van hegyekkel, völgyekkel. Van egy istállónk és nagyon sokat szoktunk lovagolni is szóval innen az, hogy olyan jól tudok. De annak ellenére, hogy ez volt a második lovaglásod nagyon ügyes vagy. Máskor is csinálhatnánk még pár ilyen lovagló túrát ha gondolod.* mondom neki aztán felsóhajtok egyet mert épp kihozták a rendelést nekem a halamat neki a salátát és elkezdek enni majd aztán megszólalok.* - Ha nagyon fontos nem muszáj itt maradnod. Mehetsz nyugodtan. És ezt nem azért mondom, mert el akarlak küldeni, hanem mert tudom, hogy nem jó ha az ember a dühöt magában tartja. De ha nem akarsz menni maradhatsz is. ~Mondjuk én annak jobban örülnék. De ez egyéni vélemény amit nem kell tudnia.~ * mondom neki és komolyan is gondolom. Nem tudom mi húzta fel, de soha nem jó ha az ember a dühöt magába tartja. Szóval most a lányon múlik, hogy megy e vagy marad, ha megy akkor fizetek a pincérnek aztán én is elindulok visszafelé, ha nem akkor meg még rendelek valami innivalót ami talán illik a saláta vizes rendeléséhez.*
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Szomb. Jan. 04, 2014 10:50 pm

*Hallgatom ahogy a családjáról beszél, de nem tudom kiverni apám szavait a fejemből. Miért kell ezt csinálnia velem, folyton fájdalmat okoz. *
    -Én is laktam Franciaországban, de nem sült el valami jól a dolog. Biztos szép lehet. -*mikor felveti, hogy már másodjára ülök lovon egy kicsit lapítok, de végül elmondom neki az igazat.*- Hát tudod ez igazából már körülbelül a huszadik alkalom lehet, de most először maradtam igazán rajta. -*nagyon megörültem neki amikor felajánlotta, hogy ismételjük meg a lovaglást.*- Az remek lenne. -*rámosolygok, majd rápillantok a telefonomra amit már lenémítottam.*
    -Nem fontos ez annyira, igazából nem is nagyon érdekel, mit ír....
    *Már rég kihozták a rendelést, de én mg csak most vettem észre.*
    -Mindegy érezzük jól magunkat. És hé én nem is vagyok dühös csak egy kicsit felzaklatott az amit apám írt, de már jobban vagyok....
    *Még mindig azok az üzenetek cikáznak a fejemben. Miért nem tud végre egy helyben maradni az öreg. Végre vannak barátaim, jól érzem magam, jól megvagyok, hely is csodás, ő pedig el akar vinni innen, hogy még jobban széttiporja a lelkemet. Igen oda, oda vissza, ahol Emilyt megölték. És egyszerűen nem tudok megbékélni a gondolattal, hogy mi lesz azután, hogy odaköltözök. Ismét depressziós leszek, ismét megpróbálom majd megölni magam, vagy netán az összes érzés ami eddig bennem lapult semmivé lesz? Itt ülök egy sráccal szemben akivel nagyon jól érzem magam, végre olyan vagyok amilyen régen, de apám tönkretesz mindent.*
    -A húgod is sylorinás? - *próbálok megnyugodni és kizárni az apámat a fejemből. Hm, bárcsak ilyen könnyű lenne.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szomb. Jan. 04, 2014 11:06 pm

* Mikor azt mondja, hogy nem érdekli és, hogy érezzük jól magukat megemelem poharam és annak hátterében kajánul elvigyorodok.* - Ahogy óhajtod. * mondom a lánynak és igen tényleg egy kaján gondolat járkál az agyamban amely annak céljából van ott, hogy a lányt felvidítsam, de egyenlőre ezt a gondolatot próbálom minél inkább a háttérbe szorítani már amennyi ideig tudom. Ám mielőtt megszólalhatna nem bírom tovább és az asztal fölött egy picit áthajolva egy apró alig észrevehető csókot nyomok a szájára. Majd mikor rájövök, hogy mit is tettem egyből visszaülök a székembe és elkezdek nagyban játszadozni az egyből ujjaim közül kieresztett aprócska füstkarikára. Majd az egészet eltüntetve válaszolok.* - Igen Brin is sylorinás. * és látszik rajtam, hogy totál nem tudom miért is tettem ilyet. Csak azt, hogy zavarban vagyok amiatt amit csináltam és nem tudom, hogy jót tettem e vele vagy rontottam a dolgokon. Majd újra engedek ki az ujjaim közül egy apró füst karikát és várom a lány reakcióját és igazából magamban azért könyörgöm, hogy most ne kapja fel a vizet és zavarjon el a jó édes k***a anyámba. Mert komolyan ekkora baromságért simán kijárna mint amit én tettem.*
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Szomb. Jan. 04, 2014 11:38 pm

Beletúrok a salátába, teljesen elment az étvágyam. Ránézek a telefonomra. Tíz üzenet, kilenc hívás. Visszahangosítom, már nem hiszem, hogy ma még hívni fog. Felsóhajtok. Újra elkezdek játszani az kajámmal és a háttérben hallom apám szavait. ~Mela, ne játssz az étellel...blablablaa~ Felpillantok, nagyon meglepődtem. D'aleiko áthajolt az asztalon és egy csókot nyomott az ajkamra. Teljesen leblokkolta. Ő visszaült a helyére, én meg akin benyomták a kikapcs gombot, ülök és nem mozdulok.  Persze nem azt mondom, hogy még nem csókolóztam és azt se, hogy nem esett jól, de olyan hirtelen történt, teljesen lebénultam. Éreztem ahogy a fejem vörösödni kezd. Még mindig nem bírok mozdulni és beszélni se. Miért vagyok ilyen, ilyen még sose történt velem. A telefon hirtelen őrült pittyogásba fogott. Úgy látszik apám nem adta fel. Idegesítő a hangja. Megfogom a készüléket, ledobom a földre és teljes erőből rátaposok. Az emberek engem figyelnek. A fejem még vörösebb lett, bár kötve hiszem hogy ez lehetséges. Visszafordulok D'aleikohoz. Látszik rajta, hogy zavarban van, de én is zavarban vagyok. Fogalmam sincs, hogy mit mondjak vagy, hogy mit tegyek. De be kell valljam jobban érzem magam, és ez meg is látszik rajtam. Lágy mosoly ül ki az arcomra, de még mindig nem szólok semmit, nem tudok. Majd hirtelen megszólalok, hogy oldjam egy kicsit a feszültséget.
    - Öhmm... ne legyél ennyire zavarba, nem csináltál semmit rosszat... csak egy kicsit meglepődtem. - Elmosolyodok, majd átnyúlok az asztalon és megfogom a kezét.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 05, 2014 12:28 am

* Mikor a lány összetöri a szint idegtépő csendbe idegölően belepittyegő telefont majdnem, hogy látom azt ami nálam füstölgő gőzként szokott előtörni az ujjaim közül. és ez a harag érdekes módon nem ellenem hanem a telefon ellen. Amin hirtelen meglepődök és sikerül is a földre ejtenem a kis kört ami egyből egy kör alakú lyukat vág a padlóba.* ~ Asszem kicsit többet kell majd fizetnem~ * gondolom magamban aztán mikor felnézek látom ahogy rám néz és aztán szép lassan elmosolyodik én pedig ennek hatására megnyugszom és már nem látszik annyira a zavarodottság. * - Én is meglepődtem magamon. Ne aggódj. * mondom neki és hagyom, hogy a keze megfogja az én kezemet és ezúttal újra a szemébe nézek hosszan elnyúlóan és elmosolyodom én is bár eléggé furcsán nézhet ránk mindenki, de most a legkevésbé sem érdekel. Még az sem ha az étterem tulajdonosa akad ki a viselkedésünkön. Jelenleg csak őt látom és hallom és ahogy fogja a kezemet.* - Tudod ez nagyon jó érzés és egyben ismeretlen is számomra még soha nem csináltam ilyet és még soha nem éreztem így. * mondom a lánynak és egy tényleg igaz. Hiszen még soha nem voltam szerelmes és milyen furcsa most mintha valami olyasmit éreznék és ezért nem is tudom mihez kezdjek magammal. Asszem beszélnem kell a húgommal mert ő talán többet tud erről mint én. Mert én még soha nem éreztem ilyet.* - Még mindig kicsit zavarban érzem magam amiatt, hogy adtam egy rövid csókot. * mondom és talán még mindig látszik, hogy kicsit zavarban vagyok. De most cseppet sem zavar, hogy látszik. A lényeg az, hogy itt van velem szemben egy lány és, hogy fogalmam sincs, hogy miért de szerelmes vagyok.*

// fagy //
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Vas. Jan. 05, 2014 7:02 pm

//OLVAD//

Még mindig a kezét fogom. Olyan jó érzés, olyan mintha minden ami körülöttünk van megszűnik létezni, mintha csak mi ketten lennénk itt. A fejem is teljesen kiürült, már nem érdekel semmi és senki, csak ő. Mikor megszólalt elmosolyodtam, de aztán komorság ült ki arcomra.
    -Én se éreztem még ilyet. Tudod eddig csak szomorúság volt a szívembe és fájdalom. Kínoztak és még most is kínoznak a szörnyű emlékek. De most valami meleg érzés árasztott el, valami nagyon jó és be kell valljam egy kicsit félek is tőle...
    Sóhajtok egyet és ismét felveszem vidám és derűs arckifejezésemet. Nyugodtnak érzem magam, de legbelül szomorú vagyok. Két hét, két hét és én már ott fogok csücsülni a londoni kúria biztonságot nyújtó falai közt. Már szinte látom magamat. Apám a nagy fotelben ül és az újságot olvassa, én pedig a kandalló előtt, szép ruhában és azon gondolkozok mi lett volna ha. De ezek a gondolatok és érzések most mélyen meglapulnak. Mélyen a fiú szemébe nézek. ~Milyen kékek.~ gondolom és  teljesen elveszek benne. Elnevetem magam mikor közli, hogy még mindig zavarban van. Most én hajolok át asztalon és lehelek egy puszit az arcára, ezzel azt közölve, hogy ne legyen zavarba. Visszaülök a helyemre és még mindig a kezét fogom.  Fura ez az érzés és cseppet se hiszem, hogy önmagam vagyok, vagy lehet, hogy most tör felszínre elvesztett énem. Nem tudom, de vele minden olyan más. Őt nem szeretném bántani. Ebből a mámorból egy ismerős hang ébresztett fel. Gyorsan visszahúztam a kezemet. Lenéztem az alsó szintre és nem más volt az mint az apám. Szerencsére nem látott meg ezért gyorsan visszaszaladtam az asztalhoz és magamra dobtam a pulcsim kapucniját, hogy elrejtsem arcomat. Fejemet lehajtottam és úgy tettem mintha ennék. Apám hangja egyre hangosabb volt és folyton csak ezt hajtotta: -Mela! Melantha kincsem, hol vagy? Nem látta a lányomat? Körülbelül ilyen magas és barna haja van. - és ha ennyi nem volt elég a fater elkezdett bőgni. Feljött a galériába. Hangja olyan keserves volt. És sikítozott, mint egy hisztis kisgyerek aki nem kapja meg amit akar. Olyan volt mintha kínoznák. ~Teljesen leégetsz Papa...~ Már nem bírtam tovább. Levettem a kapucnit, felálltam a székről és felé fordultam, de mielőtt még mindezt megtettem volna D'aleikohoz szóltam: -Bocs. Az apám...
    Jobban megnéztem a férfit. Egy kopott farmernadrág volt rajta és egy irtó béna szarvasos kötött pulcsi. És könnyei csak úgy csorogtak. Mint akit puskából lőttek ki rohant felém, majd karjaiba zárd. És csak tovább bőgött. Igen ő a démonok szégyene.
    -Melaaaa, azt hittem valami bajod esett! - éés tovább zokogott. Én nem öleltem vissza, nem bírtam. Haragudtam rá, nagyon. Eltoltam magamtól. Szánalmasan nézett ki.
    -Miért jöttél ide? És honnan tudtad, hogy itt vagyok? - szeretem az apámat, de most egyáltalán nem volt hozzá kedvem. Pedig már olyan jól éreztem magam. Közben hátranéztem, hogy D'aleiko még itt van-e.
    -Azt hittem bajod esett. Nyomkövető van telefonodban... - ~Volt...~ Na most éreztem úgy, hogy fogom az apámat és behúzok neki egyet. Tudom, hogy félt és tudom, hogy szeret, de.... áhhh nem is tudom, de ez rossz húzás volt a részéről. Beletemet az arcomat a kezembe és megpróbálok gondolkozni. Nem akarom egyikőjüket se megsérteni, ezért ki kellet találnom valami megoldást. Mire letettem a kezemet az apám már nem volt ott.
    -Hol....?
    Hátranézek és apám ott áll D'aleiko mellet és a kezét nyújtja.
    -Nahát Mela egy fiúval vagy? Szervusz Balthasar Goldwin vagyok, Mela papája. - és mindezt vigyorogva mondta. Nem tudom elképzelni mi lehet ezzel az emberrel néha. A hangulata sec- perc alatt képes megváltozni. Kezemet hozzáütöm  fejemhez majd odalépek hozzá.
    -Nem kéne menned valahova, Papa?
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 05, 2014 7:37 pm

* érdeklődve hallgatom Melanthát amint mesél az érzéseiről. Aztán amikor mondom, hogy még mindig zavarban vagyok ezúttal ő hajol át az asztal fölött és kapok tőle és amikor úgy tűnne ez a nap már nem lehet szebb, egy férfinek a hangja hallatszik alulról amint épp a lányt szólítgatja és keresi. Ám a lánya láthatólag nem akar vele találkozni. De a férfi nem adja fel olyan könnyen és nemsokára már ott áll mellettünk. így sikeresen végighallgathatok egy Apa-lánya beszélgetést. Aztán amikor meghallom, hogy nyomkövető volt a telefonjában elgondolkodok. Vajon apánk a mi telónkba is rakott? vagy valami más cuccba esetleg? de aztán elterelem a hülye ötleteket és tovább figyelem az eseményeket. Melyek úgy alakulnak, hogy a férfi aztán odalépdel hozzám és bemutatkozik. Mire én felállok a székről kezemet nyújtom neki és szintén bemutatkozom.* - D'aleiko Rotta Mothsamery. Nagyon aranyos lánya van. * mondom bókként és igazából fogalmam sincs mit mondjak neki. Amikor is Melantha megszólal, hogy az apjának menni kéne valahova. Ekkor szépen visszaülök a helyemre és csendben maradok. Ez a kettejük dolga és én nem akarok nagyon beleavatkozni. Csak külső szemlélőként figyelem inkább az eseményeket.
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Vas. Jan. 05, 2014 7:59 pm

D'aleiko bemutatkozott apámnak, de a bókot nem fogadta valami jól. Kissé erősebbre vette a figurát és jobban megszorította a kezét és a szeme is összeszűkült, majd halkan megszólalt: -Az...
    Én viszont egy kicsit elpirultam, nem igazán szoktak bókolni nekem. Odahúzom magamhoz az apámat majd próbálnék elindulni vele az ajtó felé, hogy kitessékeljem innen.  
    -Oké, Papa, de most már gyere. - Egyre erősebben húzom, de nem akar mozdulni. ~Húú de makacs valaki~
    -De Mela drágám beszélnem kell veled. - Megfogja a karomat én pedig elengedem a pulcsiját amit eléggé kinyújtottam.
    -Ne itt, oké? Majd felhívlak, vagy nem tudom. -Nem bírom én ezt, csak azt szeretném, hogy most elmenjen, miért nehezíti meg mindig az életemet?
    -De Mela össze kéne pakolnod cuccaidat, jövőhéten indulunk.
    Szemeim elkerekedtek. Kiszabadítottam magam a fogásából. Nem szeretnék vele ellenkezni, de tönkre tesz mindent.
    -NEM! -kiáltottam el magam. Hangom hangos volt és éles. ~Jajj most mit gondolhat rólam D'aleiko?~ -Hagyj engem ezzel! Nem megyek vissza oda ahol megölték Emilyt! Mi bajod van neked? Azért jöttünk el onnan mert, te szerinted nem kéne sötét emlékek közt élnünk és most mégis visszamennél oda? -nagyon ingerült lettem és dühös, egy két könnycsepp folyt végig arcomon, majd folytattam.- Nem te voltál ott! Nem te láttad azt ahogy megölik!- Leültem a székre, le kellett ülnöm. Mindenki engem nézett. Túl nagy a nyomás.Most már én is sírok. Apám épp megszólalna de én közbevágok: -Csak menj el, kérlek.... -Hangom halovány volt és meggyötört. Apám szó nélkül kisétált az étteremből. D'aleiko felé fordultam. -Bocsánat...
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 05, 2014 8:23 pm

* Ahogy az apja a bók hatására mégjobban megszorítja a kezem megszólalok.* - Nem ajánlom. Tudja a savas füst elég nagy sérüléseket tud okozni. és ha tovább szorítja a kezem akaratlanul is valamennyi ki fog szivárogni az ujjaim közül. * és ezt csupa jó szándékból mondom ezt bárki hallhatja a hangomon. Aztán hirtelen történnek az események. Melát az apja el akarja vinni ő pedig nem akar menni és kiborul látom ahogy végig csordulnak a könnycseppek az arcán felállok a székemről mögé lépek és vállaira helyezem a kezem miközben az apjára nézek. Tudom, hogy most körülbelül kéken lángol a szemem és nem sok kell hozzá, hogy a lángok ne csak a szememben látszódjanak. De visszatartom magam attól, hogy kiengedjem az érzéseim. csak csendben megszólalok.* - Szerintem tanácsosabb ezt a beszélgetést otthon folytatni. * mondom megerősítve a lány szavait, hogy az apának ideje lenne most távozni és halvány füst vihar kezd el keletkezni amely a vállaimtól indul és mint egy tűzcsóva csap felfelé. közben továbbra is a lán vállain nyugszanak a kezeim. Majd amikor hátrafordul felém én leguggolok és a szemébe nézek. Így ér el hozzám a bocsánat kérés.* - Semmi gond. Nekem is bocsánatot kell kérnem. Azt hiszem a végén kicsit bunkó voltam. De az indulataimmal még nem igazán tudok mit kezdeni. Pláne ha az ember az indulatait használja fel a képességéhez.* mondom neki és ott maradok mellette továbbra is a kezeit fogva.* - HA esetleg ma nem szeretnél otthon aludni, fel tudok ajánlani egy vendég szobát nálunk a lakásomon. * és ezt csak azért mondom mert nem tudom mennyire húzta fel a lányt az apja és, hogy mennyire szeretne ma vele egy házban lenni.*
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Vas. Jan. 05, 2014 8:44 pm

Egyre jobban ömlenek a könnyeim és mindenféle érzés kavarog bennem. Egy kicsit nyugodtabb lettem amikor D'aleiko megfogta a vállam. És az még jobban esett, hogy az oldalamra állt és segített engem. Ilyen érzés az amikor szeret valaki és melléd áll? Nagyon jó érzés, és tényleg. Majd mikor apám kilép az ajtón a fiú leguggol elém. Közben elővettem egy papír zsebkendőt a táskámból. Még mindig nem tudom abbahagyni a sírást. Rég gondoltam Emilyre és arra a szörnyű napra és amikor rágondolok akkor sírok. Látom magam előtt a történteket. Próbálok küzdeni ellene, de olyan nehéz elzárni mindezt. A D'aleiko is bocsánatot kér mire én megfogom a kezét.
    - Nincs baj, nem voltál bunkó. Apám néha elég akaratos tud lenni...és furcsa. - a végén elejtettem egy kicsiny mosolyt, csak, hogy tudja nincs baj.  
    -Ez kedves... de sok dolgot meg kell vele beszélnem. Érzem, hogy lesz néhány dolog ami el fog törni a beszélgetés közben. - és ez alatt nem csak tányérokat, vázákat és dísztárgyakat értek, hanem csontokat. És nem apám csontjaira gondolok. Nem látni, de apám igenis tud gonosz lenni és mikor gonosz összegyűjti az összes erejét. Ritkán csinál ilyet és akkor általában én iszom meg a levét, de akkor is muszáj beszélnünk.
    -Köszönöm...köszönök mindent! - egy nagy lendülettel átöleltem a fiút és igen még mindig zokogok. Mintha nem is én lennék. Furcsa.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 05, 2014 9:14 pm

* Még figyelem, ahogy a megsértődött apa távozik az étteremből aztán teljes figyelmem a lányra fordítom. Bocsánatot kérünk egymástól és mindketten megnyugtatjuk a másikat. Aztán amikor szóba hozza, hogy törni fognak dolgok. Akkor megszólalok.* - Figyelj, ha bánt ha megver szólj. Bármikor fel tudom ajánlani azt a szobát neked és ha arról van szó meg tudlak védeni is. Nem mintha most az apád ellen akarnék beszélni. De nem szeretném ha bajod esne. * mondom neki és közben letörlöm azt a pár könnycseppet ami az arcán maradt. Aztán hirtelen átölel, miközben megköszön egy csomó mindent.* - Nincsen mit, hidd el nincsen mit köszönnöd és bármi gond vagy baj van szólj és segítek. Ha hajnali 4-kor kell akkor akkor segítek. De szólj. * és beszéd közbe egy kis papírkát rakok a kabátja zsebébe amin egy lakcím és egy telefonszám van valamint a nevem. Majd áthúzom a széket ide az övé mellé és inkább itt ülök le nem ülök vissza oda az asztal túlsó végére. Inkább itt maradok mellette. Fogalmam sincs mivel tudnám most felvidítani a lányt és egyszerűen semmi sem jut eszembe. Csak ott ülök mellette fogom a kezét és nézem azokat a csodálatosan szép szemeket amelyekből most a könnyek potyognak.*
    Melantha Goldwin
    Melantha Goldwin

Témanyitás by Melantha Goldwin Vas. Jan. 05, 2014 9:45 pm

Annyira jól esik ez a törődés és örülök annak hogy itt van mellettem és vigasztal.
    -Nem fog bántani,  nem engedem majd neki, nyugi. Ő most... csak nagyon szomorú, azért ilyen. Túl sok a szomorúság a szívében. És megértem, mert sok szörnyű dolgot megéltünk már, de...
    Nem tudtam befejezni a mondatot, túlságosan zaklatott voltam. Átöleltem, s ő közben egy papírfecnit csúsztatott a zsebembe, majd mellém húzta a székét. Ismét egymás kezét fogjuk. És most boldognak kéne lennem, de én ehelyett sírok, sírok és csak sírok. Letörlöm könnyeimet a már rég eláztatott papírzsebkendővel, veszek egy mély levegő, kifújom, majd elmosolyodok és a fiúra nézek.
    -Hmm jól vagyok. Amúgy, mi volt az a füst ami..tudod... - közben a kezeimmel összevissza hadonászok hátha úgy megérti. És igen ekkor eszembe jutottak a lovak.- Öhmm... nem fognak megfázni kit a lovak? -nem csípem őket, de azért a halálukat se kívánom szegény jószágoknak. Már nem félek az este miatt, már nem is gondolok rá. Csak a jelenre koncentrálok és nem másra, csak arra, hogy itt ülök egy étteremben egy fiúval akit nagyon megkedveltem és most más nem érdekel, csak ő és én.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Jan. 05, 2014 10:08 pm

* Amikor azt mondja, hogy az apja nem fogja bántani egy bólintással nyugtázom. És továbbra is őt figyelem amikor szóba kerül a képességem.* - Az egyik képességem. Lényegében nálam ebből látszik a dühös vagyok, vagy ha fáj valami. Ez egy olyan füst aminek savas maró hatása van és az elég jól képzettek képesek bármilyen alakot adni neki. Megmutathatom. * Azzal elég energiát gyűjtök összeszedem minden dühömet és egy alakot kezdek el formálni és mikor kész lesz egy pontos hasonmása lesz ott a lánynak amint vele szemben áll Aztán az egészet, miután hagytam pár lépést tenni majd hagytam, hogy az egész szétoszoljon.* Van olyan amikor egy régebbi dolgot tudok előszedni ahhoz, hogy ezeket létrehozhassam amikor csak látszólag lángoltak a vállaim akkor meg az épp aktuális érzelmem látszott. Akárcsak a szememben is. Ilyenkor nem jó ha az illető tovább hergel mert nem mindig tudom időben leállítani az adott füst támadást és akár meg is ölhetem mely iszonyatosan nagy fájdalmakkal és órákig tartó nyűglődéssel jár. De amint csak megkarcolta biztos a halál. Ezért mondtam az elején apádnak, hogy nem ajánlom, hogy tovább szorítsa a kezem. Mert ha kicsit is elvesztem az önkontrollt és kimutatom, hogy most már fáj, akkor őt megsebzem vele és szép lassan belehalt volna. Kegyetlen fegyver. De sajnos ezzel a képességgel születtem. Szóval nem tudok változtatni rajta.*  fejezem be a mesémet és közben figyelem Melantha arcvonásait, hogy vajon ezek után most mit gondolhat rólam.* - Amúgy a lovaknak semmi bajuk sem lesz hátul vannak a hőbuborék alatt szóval nem fognak megfázni. * mosolyodok el.*

// Fagy //

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:01 pm