by Lisa Deadwood Hétf. Jún. 10, 2013 9:12 pm
- A Deadwood családéra. Egy célpont vagyok, mivel túl sokat tudok. *Mosolyog a lány. Hogy mégis min mulat ilyen jól? Hát, az egyik legnagyobb bűnszövetkezet lebukása áll vagy bukik rajta. Ez valahogy feldobja a kedvét.* - Igen, köszönöm, de már van házam. *Bólint a lány és egy mosollyal igyekszik meghálálni Alex kedvességét. Amúgy tudja, hogy csak baráti gesztus, amit azért furcsáll, hisz 1 éve még elküldte őt a francba, a lány pedig megígérte, hogy vissza sem jön. Most pedig itt ülnek, egymással szemben és tökéletes nyugalomban beszélgetnek. Persze, mindketten megváltoztak, talán ez is közrejátszik az egészben és az az 1 év biztos Alex részéről sem volt éppen zökkenő mentes.* - Igen, tudom. *Bólint a lány és a meglepettségét inkább magába folytja. Fogalma sem volt róla, hogy Alex és Lini jártak, mindig is abban a hitben élt, hogy Lini Etié. Bár, e hír hallatán, már kezdi érteni, hogy miért nem hallhatott a francia srácról mostanában. Most már biztos benne, hogy megfogja keresni őt.* - Majd kiderül. *Nyugtázza egy szelíd mosollyal és részéről ezt a témát lezárta. Nincs túl sok kedve Alex bunkózását hallgatni, de amilyen jól most elbeszélgetnek, valószínű, hogy lesz rá alkalma. Mikor látja a másik meglepettségét, igyekszik visszafojtani az elégedett mosolyt, sejtette, hogy valami ilyesmit fog reagálni a másik.* - Én is, de ez kellett ahhoz, hogy most itt ülhessek és ezt a teát ihassam és a saját jövőmet szervezgethessem, még ha enyhén veszélyben is vagyok. *Feleli a lány és a szarkazmus erősen érződik az enyhén szóban a mondatában.* -Igen, tudom. *Sóhajt némán a lány.* ~ Egyre nosztalgikusabbá kezd válni ez a beszélgetés... ~ *Mikor a srác a családja felől érdeklődik, kicsit megköszörüli a torkát.* - Elég sok minden történt odahaza, már amikor szakítottunk, akkor balhé volt otthon, ez kiéleződött, meg a kényszerházasság is és igazából elég sok minden közrejátszott ebben. Például, hogy te is kértél rá, már akkor fontolóra vettem a dolgot. *Persze azt igyekszik kikerülni azt a témát, hogy teherbe esett és főleg ez volt az, ami miatt már nem bukott. A kis jövendőbeli csöppsége miatt.*
//Fagy//