Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+2
Lisa Deadwood
Michael
6 posters

Drianon étterem

Anonymous
    Vendég
    Vendég

Drianon  étterem Empty Drianon étterem

Témanyitás by Vendég Kedd Jan. 03, 2012 10:00 pm

Az étterem kívülről felettébb hangulatos látványt nyújt: a kőépület vörös rózsával van befuttatva, ami tavasz első heteitől egészen november végéig élénken és vidáman virítva hirdeti a helyet. Ugyan ebben az időtartamban odakint található két kisebb asztal, ami noha elég szűkös, de ide is ki lehet ülni márciustól novemberig. Délután felettébb kellemes hely, ugyanis éppen idesüt a nap.

Drianon  étterem 14774559_08dee00e91d8646ba95b5ee7912a40bc_m

Belül egy galériás tér található. Alul, jobb oldalon szögletes, négy személyes, a többi részen pedig ugyan így, négy személyes, de kör alakú asztalok találhatók. Az ajtóval szemben egy bár található, a mellette lévő falon pedig az étterem történelme látható, a másik részen pedig a különféle italok árlistája. A bal sarokban található a galériára felvezető lépcső: odafent kétszemélyes asztalok találhatóak, ez a rész leginkább a romantikára és nyugalomra váró párok számára tetszetős. A mellékhelyiség ajtaja a bár és a lépcső között található.

Drianon  étterem 14774561_5ffa7a64adbf1cefa87fa72ffb207784_m

Írta: Sammael Crow
    Michael
    Michael
    .::Felvilági::.

Drianon  étterem Empty Re: Drianon étterem

Témanyitás by Michael Vas. Május 13, 2012 3:31 pm

*Michael kényelmesen hátradőlve ücsörög a Drianon egyik kerek asztala mellett, a bárpult közelében. Előtte egy pohár bor, meg egy palacsinta romjai. Igen, kivételesen itt ebédelt, és magára hagyta Lizzie-t: nagyon zaklatott éjszakája volt. Azzal az őrült álommal... Idegesen szusszant egyet, és nem túl elegánsan belekortyol a borába. Alapvetően egyébként nem látszik rajta, hogy szét lenne esve: sötétkék inge és farmerje tökéletesen elegánsan áll rajta, köpenyén már egy esőcsepp sem látszik, lakkcipője is tökéletesen tiszta, a haja pedig úgy áll, mint mindig. A lelkében lévő vihar tehát nem látszik meg rajta, az időjárás viszont remekül illik a hangulatához. Az egyetlen, amiből rá lehet jönni, hogy nincs éppen stabil idegállapotban, az a mód, ahogyan az előbb belekortyolt az italába. Bár az is igaz, hogy ezt nem ismétli meg még egyszer... Igyekszik fenntartani a nyugodt herceg látszatát.* ~ Lassan el kell indulnom. Lizzie biztosan nem szívesen van egyedül... ~ *Persze vannak mások is a házban, mégis, Mike valahogy úgy érzi, hogy a kislánynak az lenne a legjobb, ha ő lenne ott vele. Szóval a poharába pillant, és megállapítja, hogy a megmaradt bor még körül-belül tíz percre elegendő, utána pedig indulás van, és el kell játszania a nagy, komoly és bátor felnőttet.* ~ Biztosan csak amiatt a blöff miatt álmodok ekkora hülyeségeket. Még hogy én, arkangyal? Ugyan már... ~ *szusszant megint, majd ismét kortyol egyet az italból.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Május 13, 2012 3:53 pm

*Egy fiú sétál végig Qarin városába egyenesen a Drianon étterembe. Rajta egy fekete hosszú kabát, aminek a csuklya rajta van a fején. Mozgása a fiúnak kicsit hasonlít ugye Rowanéhez.. lazán belépve körbe néz a kék szemeivel. Azért el kell ismernie, hogy Fredrikkel amikor kosarazott jól érezte magát.. viszont lassan már fel kéne ébredni az álomból. Fülhallgató és a következő szám megy benne: Kiss – I was Made For Loving You. A bárpulthoz sétál a csuklyát eközben leveszi. A zenét leállítja fülhallgatót gondosan elrakta a zsebébe, hogy ne nehogy baja legyen. Nem fordul meg végig a bárpultnál marad. Egy forró kávét szeretne inni meg esetleg majd egy kis vodka narancsot. Ritkán iszik alkoholt viszont a töményet nem igazán szereti. Ha ezeket megkapta ugye a kávéjába bele helyezi a cukrot majd a tejszínt és elkeveri. A magával hozott egy görög mitológiai könyvet és azt kezdi el olvasni. Még a múlt héten vehette ki a könyvtárból, de most van ideje erre. Szóval míg a vihar el nem csendesedik nyugodtan itt ülhet egy darabig.*
    Michael
    Michael

Témanyitás by Michael Vas. Május 13, 2012 4:00 pm

*Amikor megpillantja a belépő fiút, azonnal félrenyel. Pár köhögés után persze már jobban is lesz, viszont a mellkasát még mindig feszíti valami: a düh. Ez a valaki teljesen olyan, mint az, aki Elizabeth-et megtámadta. Persze, nem akar egyből ítélkezni, viszont tudja, hogy ezt ellenőriznie kell. Meg kell tudnia, ki ez az alak... Szóval gyorsan a vállára csatolja a köpenyét, ami így a jobb oldalán és a hátán lóg le, majd felkapja a poharát, és odasétál az idegenhez.* - Üdv *szólal meg, kissé fagyosan, amikor mellé ér.* - Remélem nem gond, ha csatlakozom *teszi hozzá, majd leül a fiú melletti bárszékre, és ismét kortyol egyet, gyorsan felmérve a fiút.* - Olyan ismerős vagy nekem... Találkozhattunk már valahol? *kérdezi óvatosan. Mert ha ez a fiú az, aki megtámadta Lizzie-t, akkor nem túl valószínű, hogy sokáig elücsörög mellette. Amennyire akkor meg volt tőle rémülve... Persze Micha már megszokta az érzést, hogy a démonok félnek tőle. Bár az is igaz, hogy abban az alakban kicsit olyasmit érzett, mint Kamennél szokott. Ennek persze fokozatai vannak... Mert a mellette ülőben is van démon, de valahogy... Valahogyan jobb embernek tűnik, már érzésre, mint az, aki megtámadta a védencét. Szóval egyelőre csak vár, hogy mi sül ki a dologból, meg ha esetleg ez is az az illető, nem fogja itt helyben leszúrni, hiába lóg az oldalán a két kardja. Nem. A megfelelő pillanatot fel kell ismerni.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Május 13, 2012 4:14 pm

*A kabátról nem tehet, a fiú ő csak akkor veszi fel, ha ilyen idő van. Az asztalnál belekezd olvasni a görög mitológiába, amikor oda ül mellé valaki.*- üdvözletem.. Persze hiszen annyi hely van még itt.*Köszönti Mike-ot, de még nem néz r a férfira, mert szeretné ezt az egy oldalt befejezni, amit ugye elkezdett. A kérdésre Brian amikor már végig ment a könyvön bezárja felnéz, majd megvakarja a fejét és gondolkodik.* - Nekem csak azért, mert mintha láttalak volna Qarinban. Viszont szerintem még nem találkoztunk. Megtudakolhatom, miért érdeklődsz? Egyébként Brian vagyok. Brian O’ Callaghan és ide járok a Fyronba mint Erethonos diák.*Mutatkozik be automatikusan és ugye felvont szemöldökkel méregeti a fiút.* ~Istenem, ha megint te csináltál valamit… nem viszem el helyetted…~*Mérgelődik kicsit magában a fiú, de szokása ha Rowant szidja.* ~Remélem az első villám beléd fog csapni…~*Persze nem gondolja komolyan, csak ha valami bajt csinált esetleg. Nagyokat sóhajtozik és ő nem az a fajta, aki az angyaltól fél. Ő pont ugye az angyal része van meg a démonit teljesen elzárta.* - Megkérdezhetném te ki vagy?*Kérdezz rá a kék szemeivel majd végig méri Mike-ot*
    Michael
    Michael

Témanyitás by Michael Vas. Május 13, 2012 4:39 pm

*Ugye megszólítja a srácot, és kérdez, de eleinte nem nagyon kap választ. Kissé türelmetlenül várja, hogy a másik elolvassa azt a részt, amit akart, aztán, amikor ez megvolt, végre megkapja a válaszát. Amikor meghallja, hogy a fiú erethonos, halk sóhajt enged meg magának. Akkor ő biztosan nem az az őrült, aki megtámadta a védencét.* - Michael vagyok. Michael Cobb. De ezek szerint nem ismerjük egymást *sóhajt.* - Nagyon ismerősnek tűntél... Valahonnan *válaszol úgy egyébként a másik kérdésre is. Egy pillanatig hallgat, majd ismét kérdez.* - Mondd csak, nem ismersz valaki olyant, aki nagyon hasonlít rád, és képes lenne megtámadni egy kislányt a temetőben? *kérdezi gondterhelten. Nagyon szeretné tudni, ki a felelős a védence veszélybe kerülése miatt, mert nem árt tudni, hogy kivel kell vigyázni. Egyébként Mike-tól alapvetően nem is kell tartani, csak akkor, ha bántasz valaki olyant, aki neki fontos. Mint ahogyan az az alak tette, Lizzie-vel. Most már ugye a kék szemeket is látja, szóval abszolút biztos benne, hogy ez a srác nem lehet az elkövető. Mert azt a vörös szempárt nem fogja egyhamar elfelejteni, az biztos, és vélhetően a kislány sem. Ez a kék pedig semmilyen módon nem hasonlítható ahhoz, talán csak a szemek vágása... Micha ismét sóhajt egyet. Talán tényleg csak az álma miatt ilyen zavarodott, és talán csak képzeli, hogy a fiúnak bármi köze van a támadáshoz.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Május 13, 2012 4:58 pm

*Természetesen csak figyel a férfire, és ugye amikor megnézi magának tényleg nem tűnt neki. Látni láthatta a városban, de tuti nem beszélt még vele. Akkor lehet, tudná.. * - Örülök, Michael. Nem még nem. Honnan volnék én ismerős?*Kérdezz rá, de aztán amikor megkapja, a vodka narancsát megköszöni, majd visszafordul Michaelhez. Elkezdi iszogatni, viszont ugye felteszik a kérdést és félre nyel. Arca kicsit sápadt szemei kitágultak. Ugye neki egyből leesett.. Mikor újra iszik, az italból az arca kicsit elkomorodik utána.* - Nem, nem ismerek senkit. *Igen Brian konkrétan kicsit kikészült belül megint a fájdalom mardossa..* ~Te-te csak kerüljél a szemeim közé…~*Mérgelődik magában és kénytelen a testvérének falazni. Persze csak azért is, hogy nehogy baja essen, bár ő meg tudja magát védeni, de azért még is.. gyerekről van szó.* - Megkérdezhetném, milyen gyermekről van szó? Mi történt?*Érdeklődik, és kicsit mintha meg lenne lepődve, de még sem. * - Hol történt ez az egész?*Nem bírja tovább és kérdezgeti az eseményről. Mai napon még levadássza a tesóját az egyszer biztos. Továbbra is figyeli a férfit a válaszra várva.*
    Michael
    Michael

Témanyitás by Michael Vas. Május 13, 2012 5:14 pm

*A srác kérdésére csak elgondolkodva megcsóválja a fejét, és belekortyol a borába. Aztán ugye felteszi a következő kérdését, mire Brian félrenyel. A válaszra előre fordul a pult felé, megemli a poharát, és a bort figyelve megszólal.* - Én nem vagyok egy hitetlenkedő személy... De te hazudsz *mondja ki kereken, majd elegánsan belekortyol az italba. Aztán leteszi a poharat, és égszínkék szemét a mellette ülőre szegezi. Amikor kérdezik, ismét visszafordul a borához.* - Egy fiatal félvér lány, aki őrangyalként a védencem, emberként pedig a gyámleányomként tekintek rá. Egy félvér angyal, félvér démon megtámadta a temetőben. Nem voltam ott végig, de a kislány elmondott mindent. Végigrángatta pár síron, és elmebeteg történeteket kezdett mesélni neki... *vázolja a fiatal férfi röviden a történteket. Az arcán látszik, hogy szíve szerint eltenné láb alól az illetőt, de persze lehet, hogy ettől függetlenül is képes lenne visszafogni az indulatait. Mike-on eléggé nehéz kiigazodni, nehéz előre megmondani, hogy ki mit tenne vele szemben. Egyébként ha a férfi az előbb nem jött volna rá, hogy Brian nem mond igazat, akkor is felkeltené a gyanúját a kérdezősködés, de hát a másik reakciója annyira árulkodó volt, hogy adta magát a sejtés. Közben megissza a megmaradt borát, és kirendel egy Baileyst. Hiába, az elmúlt napokhoz kell az alkohol... Persze attól nem kell tartani, hogy egyhamar túlzásba vinné: nagyon gyengén hat a szervezetére a pia, szóval két pohár bor meg egy likőr után még nyíl egyenesen jár, és az agya is tiszta. Legalábbis nem zavarodottabb, mint amilyen ma amúgy is lenne...*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Vas. Május 13, 2012 5:37 pm

*Ugye ő csak várja a választ, míg iszogat. A könyvet is eközben gondosan elrakja. Ugye a tesóját fedezi, de ma úgy is el akarja kapni. A fiú csak pislog nagyokat, amikor ugye Michael kimondja, hogy hazudik. Ő határozottan csóválja nemlegesen a fejét.* - Biztosítatlak téged, hogy nem hazudok. Nincs és nem is volt soha ilyen személy az életemben, aki csinálna ilyet. Ezt határozottan állítani merem.*Mondja a fiú határozottan és teljesen el van komorodva. Már csak ez hiányzott neki.. miért kell folyton bajt csinálnia? Pont egy kislányt.. Pont egyet? Azután végig hallgatván a történetet egyszerűen nem tud semmit mondani…*~Te szerencsétlen.. Idióta.. ~*Lehajtja a fejét.. Tényleg szégyellni magát ilyen helyzetekbe. Bele gondol abba, hogy szerencséje, hogy a testvérét nem bántaná..* - a fivérem az.. Rowan. Az esetről nem tudtam viszont teljesen rá vall. Tudok valamit tenni? Sajnálom azt, hogy megtámadta..*Mondja Brian teljes szívéből. Nem tehet róla, hogy ilyen.. d hát.. na.* - Más baja nem eset a kislánynak?*Kérdezz rá és elszégyelli magát pont Rowan miatt…*

//Fagylalt//
    Michael
    Michael

Témanyitás by Michael Vas. Május 13, 2012 7:13 pm

// Olvad //

*Brian második tagadására meg sem rebben a szeme, csak az agya kattog. Elvégre Péter is háromszor tagadta meg Jézust...* ~ Még iszik... Egy kis lelki terror az alkohollal keverve megteszi majd a hatását. ~ *Igen, teljesen magabiztos. A pia mindenkinek oldja a nyelvét, és biztos benne, hogy ez nincs másként a mellette ülő félvérrel sem. Így hát ugye elmeséli, hogy mi volt, és végül valóban megtudja, hogy ki volt az. Rowan O'Callaghan... Egészen biztos, hogy ezt a nevet megjegyzi.* - Köszönöm, hogy felajánlod, de attól tartok, Elizabeth sikítófrászt kapna, ha meglátna *feleli szomorkásan.* - Más baja nem esett, csak lelkileg sérült meg. *Egy pillanatig némán figyeli Briant, majd sóhajtva a vállára teszi a kezét.* - Bocsáss meg, hogy ezzel terheltelek, de ahogyan megláttalak, túlságosan is emlékeztettél a támadóra *mondja neki, nyugtató, egyenletes hangon. Vélhetően valamiféle mágiát is bevetett, mert a fiú érezheti, hogy tényleg megnyugszik egy kicsit - bár lehet, hogy ez a fiatal férfi mélyen gyökerező angyalléte miatt van. De miután Mike ezt elmondta, felhajtja a megmaradt italt, majd még egyszer megszorítja a fiú vállát.* - Ha esetleg gond van a testvéreddel, a kúriám a város szélén van. Szívesen kiiktatom *mondja halványan mosolyogva, és ezúttal tényleg nehéz eldönteni, hogy csak viccel, vagy komolyan beszél. De az biztos, hogy ez után elköszön, és elindul a maga dolgára...*
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood
    .::Városi Lakos::.

Témanyitás by Lisa Deadwood Vas. Jún. 09, 2013 7:05 pm

*Az egyik sarokasztalnál üldögél, előtte egy pohár tea gőzölög, az asztalon még egy kisebb mappa található, benne kórházi papírokkal, amikor félig át vannak túrva, valamint, határozottan a, szintén az asztalon lévő, telefont figyeli. Nem rég végzett a kórházban, a sejtése bebizonyosodott, most pedig próbálja megemészteni a dolgokat. Gondolt rá, hogy felhívja Andrew-t, de nem nagyon akarja zavarni a fiút, a tegnapiak alapján, biztosan neki is megvan a saját problémája. Meg, nem rég megkeresték a család másik feléből néhányan, ami eléggé meglepte, főleg, hogy milyen örömmel beszéltek vele. De legjobban Miranda hívása lepte meg, először és utoljára kiskorában látta, most pedig felajánlotta neki a nő, hogy segít és támogatja mindenben. Nem túl sok jót sejt ebben, de egyelőre más dologra akar koncentrálni. Hogy hogyan is tovább.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price
    .::Őrző: Cameos::.

Témanyitás by Alexander S. Price Vas. Jún. 09, 2013 7:30 pm

*Szóval hát eljött ez a nap is. Nem is tudom azt, hogy mit mondhatnék Sarara talán, nem kellett volna ezt tennem. Oké kicsit megjátszottam magam, de csak egy picit.. Bár tényleg ittam.. Viszont Saranál nem is tudom, mi van most. Ha meglátom, nem tudok szabadulni tőle és mindig rám akad, de ettől függetlenül megkedveltem. Bár akadnak többször gondok és természetesen vitatkozások, de hát ez hol nem? Mindegy. Most az étterem felé veszem az irányt és közben a telefonomat nézem. Lehet egy kicsit fel is kéne szívódnom, mert van néhány dolog ami miatt.. Tényleg agyrém vagyok vagy még rosszabb azt hiszem ezen sürgősen változtatni kéne. Szóval haladok az étterembe egy asztalhoz és várom a pincért. Közben nem csak egy pincér hanem egy lány is becsatlakozik hozzám. Igen a Tyline-es szakításos ügyet is túl vagyok asszem, de nem maradhat ez sem így. Mikor lesz ezeknek vége* - Pincér legyen szíves!*Szólok a pincérnek és rápillantok a hölgyre.* - Én nekem egy pohár martini lesz jéggel a hölgynek pedig legyen egy skót whiskey tisztán.*Mondom a pincérnőnek és beszélgetni kezdek ezzel a valakivel aztán közben az ételt is kiválasztjuk. Egy farmer nadrág van rajtam és egy fekete póló. Valamennyire azt hiszem vissza fogok rázkódni és Saranál nem tudom még mi lesz. Nehéz ki igazodni rajta.*
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Témanyitás by Lisa Deadwood Vas. Jún. 09, 2013 8:03 pm

*Kezébe veszi a teát, kortyol párat és ismét a kezébe veszi a lapokat, olvasgatja, majd egy röntgen képet vesz a kezébe. Nem, nem ellopta, csak egy másolat. Egy újabbat kortyol a teából és felsóhajt. Felpillant a lapokról és szinte visszaköpi a teát a poharába, és próbál csendesen fulladozni a sarokban.* ~ Ezt muszáj volt? ~ *Pillant fel és talán egyértelmű, hogy kihez beszél, bár választ nem kap, de sejti, hogy jól mulatnak rajta odafent.* ~ Jó szokásához híven csajozik. Nem változott semmit. ~ *Sóhajt fel a lány és pár enyhébb köhögés után a telefonját veszi kézbe, ami két csippanással jelezte, hogy üzenete érkezett.* ~ Szia húgi, hallom te is fellázadtál. Üdv köztünk. Matt ~ *Halkan kuncogni kezd és ismét csak felsóhajt.* - Ilyen gyorsan híre ment volna az egésznek? *Suttogja és az előbbi vidámsága hamar el is illan. Tudja, hogy ha már Matt is mindent tud, akkor valószínű, hogy nem sokára Becky és Adam is fel fog tűnni...*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Vas. Jún. 09, 2013 8:16 pm

*Amikor véletlenül leöntöm, magam mérgelődöm, egyet majd mielőtt a pulthoz mennék megkérem a lányt, hogy várjon egy kicsit nem sokára megyek vissza hozzá. A pulthoz érve végig nézek közben az embereken és felvonom a szemöldökét. Szóval minden téren eljutottam arra a szintre, hogy tudok nagyjából normálisan gondolkozni. Legalább is próbálok majd. Nem tudom, menni fog e valószínűleg tartom, hogy nem. Hát majd meglátjuk. Az italát kikérve oda sétál ahhoz az asztalhoz ahol Lisát láttam meg. Láttam azt, hogy éppen mit nézegetett, vagyis valamit nézegetett, de nem tudom azt, hogy mit. Egyből leülök szembe vele és rápillantok.* - Nocsak, kit látnak szemeim.*Mosolygok, rá próbálok, amennyire megy.* - Ugye nem bánod, ha leülök?*Teszem fel a kérdésem, de már leültem szóval. Utolsó találkozásunk óta nem is tudom, mit mondhatnék. Talán én is hülye voltam és talán nem kellett volna elhamarkodnom. Lassan kezdem talán belátni vagy mégsem a makacsságom ellenére a dolgokat. Exszel beszélgetni kicsit furcsa, na jó nekem nem.. de értitek hogy értem.*
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Témanyitás by Lisa Deadwood Vas. Jún. 09, 2013 8:31 pm

*Elmélyülten olvasgatja a papírokat, vagyis csak próbálkozik vele. Valahogy most inkább más köti le a figyelmét. Legalábbis nem túl kecsegtető érzés számára, hogy a Deadwood család egyik fő célpontja most ő lett... Mikor a srác lehuppan az asztalához enyhén meglepődik, a papírokat vissza is süllyeszti a mappájába és igyekszik jó fejet vágni a másik meglepetésszerű felbukkanásához.* - Szia. *Ő személy szerint nem erőlteti meg magát mosolygás terén. Nem kötelezettsége. Ahogy az sem, hogy itt maradjon, de nem lehet olyan bunkó, hogy csak felálljon és kisétáljon, már nem. Bár így megszegi az ígéretét, de azt már akkor megszegte amikor ide visszajött...* - Nem, bár már úgyis helyet foglaltál. *Bólint a srácnak és ahogy végignéz a másikon, enyhén csalódik. Már tényleg nincs olyan erős hatással rá a másik, legalább is nagyon jól vissza tudja fojtani az érzéseit, amik most valószínűleg szükségesek is lesznek.* - És mi lesz a társnőddel? Még a végén megsértődik, hogy ott hagytad. *Próbálkozik valami mosolygás szerűvel és lehetőleg minden maró gúnyt eltüntetni a hangjából.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Vas. Jún. 09, 2013 9:06 pm

*Muszáj, megnéznem, hogy mi van ott, de azt is, hogy mi van Lisával, mert kicsit meg van változva. Nem érdekel úgy, mint nő, de azért, mint haver esetleg igen.* - Ne aggódj nem maradok sokáig, nem akarok zavarni csak megláttalak, meg mintha valami baj lenne. Egyébként meg tudod az utolsó találkozásunk óta belátom kissé bunkó lettem.*Magyarázkodok, de nem tudom minek. Vagyis igen, mert emlékszem rá mennyi ostobaságot csináltam.* - Később vissza megyek hozzá, de inkább azt szeretném megkérdezni mi van veled? Hé.. vagy még játsszuk, az utáljuk egymást, mint ex?*Teszem fel a kérdést és nem tudom azt, hogy mit is mondhatnék rá. Vagy talán ha igen akkor úgyis tudom rá a választ. Most megpróbálom ezt megbeszélni Lisával.*
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Témanyitás by Lisa Deadwood Vas. Jún. 09, 2013 10:01 pm

*Igen, egy kicsit tényleg megváltozott, enyhén sápadtnak tűnik, meg hát úgy, ahogy az emberek a terhesség első szakaszában szoktak lenni, szóval olyan nyúzottan. Neki sem tetszik, de ez van.* - Nincs semmi komolyabb. * ~ Csak valószínűleg kinyírnak... ~ * - Igaz, de most már igazából mindegy. *Felel egy féloldalas mosollyal és kortyol egyet a teájából, a félig üres csészét pedig visszateszi az asztalra, közben pedig Alexet figyeli.* - Nem sok, visszajöttem Qarinba, talán maradok is. *Feleli a lány enyhén komoran, és ha a srác ismeri már Lisa hangsúlyát, akkor rá tud jönni, hogy az a talán egy biztossal egyenlő.* - Én nem utállak, amikor elmentem, akkor is mondtam, hogy nem haragszom rád. *Feleli a srácnak és ez így is van. Sosem haragudott Alexre, csak csalódott volt, de mostanra már túllépett a dolgokon, szinte teljesen.* - Veled mi a helyzet? Újra a régi vagy? *Néz el a fiú válla felett, egyenesen az egyedül ülő lány irányába, lehetőleg úgy, hogy a srácnak leesen mire céloz.*
    //Fagy//
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Hétf. Jún. 10, 2013 7:14 pm

*Nem is tudom azt, hogy mit gondolok Lisáról. Kicsit sokat változott, de talán nagy szerelem volt?Lehet, de muszáj volt döntenem és igen.. azt is azért tettem amiért. Most meg nem fogom visszacsinálni, egyenlőre jó nekem így ahogy van. A lány szemébe nézek és felvonom a szemöldököm.* - Héé.. Tényleg elmondhatod. szerinted leharapom a fejedet?*Teszem fel a kérdésem és mosolygok a lányra. Nem tudom mi ütött belém talán nem vagyok normális vagy az exekkel való beszélgetés meg árt? Na jó nem.. de talán helyre fog állni a lelki békém.* - Örülök neki. Lakást találtál már vagy vissza is jössz az iskolába?*Teszem fel az újab kérdésem és természesen mosolygok hozzá és iszogatom az italomat. Aztán hallgatva a lány szavait elmosolyodom és hát nem is tudok rá mit mondani.* - Héé.. de itt vagyunk és ha azt nézzük veled sincsen baj.*~Remélem~*Mondom magamban és nem egyáltalán nem foglalkozom azzal akivel vagyok. Most már itt maradok Lisával.* - Nem tudom.. réginek számít az, hogy bunkó szemétláda vagyok?*Teszem fel a kérdésemet és igen ezt teljesen őszintén kimondom magamról és tudom azt, hogy ilyen vagyok.. de nem tudok változni. Nehéz lesz és idő kell.* - Inkább te mesélj, hogy mit csináltál ebben a néhány hónapban vagy egy évben.*Az utolsót nyomatékosítom hiszen lassan egy éve, hogy szakítottunk. Nem is tudom.. mintha csak most történt volna, de hát ez jó jel vagy rossz, hogy utána találkozunk? Mindenki maga döntse el.* - Ő csak velem jött. Úgyis mindjárt lelép..*Mondom neki nyugtatva és igen ez igaz is.. 3..2..1….*Becsapódik a drianon ajtaja.*
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Témanyitás by Lisa Deadwood Hétf. Jún. 10, 2013 7:42 pm

- Maradjunk annyiban, hogy én is fekete listára kerültem. *Mosolyog keserédesen és megissza a maradék teáját. Nem túl nyugtató tudat, de jelenleg annak is örül, ha napról napra megél, vagyis élnek. Az asztal takarásában az egyik kezét a hasára simítja és sóhajt egyet.* ~ Kíváncsi vagyok megéli-e. ~ *Gondolkozik el és sajnos nem túl fényes jövőt tud elképzelni maguknak. Jelenleg. Megrázza a fejét a fiú kérdésére.* - Nem, nem megyek vissza, legalábbis jelenleg még nem. Majd még kiderül. *Feleli a srácnak, de ő nem lát re esélyt. Terhesen nehéz lenne az iskola és veszélyesebb is, főleg a gyerekre nézve.* - Végül is... *Mondja, nem épp a legmeggyőzőbben, de ő tisztában van a helyzetével. Akár egy sakk tábla, ahol a király, a királynője és a futója maradt csak meg. Ha azt leütik, akkor már nagy valószínűséggel esélye sincs.* - Akkor is az voltál, bár akkoriban nem annyira, talán most jobban? *Érdeklődik, igazából, tényleg nem látta a szakításuk óta. Vagyis nem rémlik neki, pedig járt itt azóta már, bár az üzleti ügy volt.* - Hát, kényszerből megházasodtam és most elváltam. *Neveti el magát a lány. Tényleg nevetségesen hangzik e a mondat az ő szájából. A Jégkirálynő megházasodott, persze nem azért mert ő akart, csak muszájból, de akkor is, a karikagyűrű felkerült a kezére.* ~ Tényleg... ~ *Jut eszébe és a jobb kezére pillant. Még mindig ott van a gyűrű, az a fehér arany, aminek a közepén egy fekete topáz van. Szereti, Jaredtől kapta, és még ha az érzéseit nem is tudta viszonozni, mindig is a legjobb barátja volt. Eddig. Amúgy a lány már igazából nem gondol bele abba, hogy mi volt ennek az 1 évnek az előzménye. Igyekszik elfelejteni, így könnyebb minden.* - Csodálkozol, ha nem is foglalkozol vele? *Enged meg magának egy sunyi mosolyt és a lány után néz.* ~ Szegény, szintén csak egy játékszer. ~ *Rázza meg lemondóan a fejét. Szerinte a srác nem sokat változott, de igazából még nem nyilváníthat véleményt. Nem nagyon ismeri az új Alexet.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Hétf. Jún. 10, 2013 8:28 pm

- Mármint milyen feketelistára?*Vonom fel a szemöldököm és most mire értsem? Halál listára vagy arra, hogy rá vadásznak ezt nem tudom, hogyan értsem. Sőt.. nem is tudom, mi van. Tény, hogy megváltozott, de nem tudom azt, hogy mi fog történni.* - Jól van Lisa te tudod, de azt tudod, hogy hol találsz ha szükséged van házra.*Ajánlom fel neki és mosolygok. Barátilag teszem és tudja jól ezt. Nem tudom tényleg mit gondoljak róla hiszen közel egy éve, hogy nem találkoztunk, de igazából nem tudom mi van. Normális vagyok ez tény.* - Hát nem is tudom. Lini szakítása után változhattam meg még jobban bár pár dolog is közre játszik. Nem tudom.. Tudod, amikor nem találom a helyem milyen vagyok.*Sóhajtok és igen ebben már ismernie kell.* - Lehet jobban. *Mondom ki és újra elgondolkozok. Aztán a házasságra kikerekednek a szemeim, de nem mondok semmit. *~ Megházasodott.. de fura..~*Gondolom magamban.* - Sajnálom, hogy kényszerből..*Mondom ki és tényleg.. ha velem lett volna akkor nem kényszerből ment volna az egész ezt ő is tudja..* - Tudod valami nem változik..*Feleli a lányra és megvonja a vállát, de hát ilyen és ismerheti Lisa ennyire.* - Mi van a családoddal? Miért tértél jó útra? *Nem fogom elmondani neki bocs, megbuktam.. ez nem az az alkalom..*
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Témanyitás by Lisa Deadwood Hétf. Jún. 10, 2013 9:12 pm

- A Deadwood családéra. Egy célpont vagyok, mivel túl sokat tudok. *Mosolyog a lány. Hogy mégis min mulat ilyen jól? Hát, az egyik legnagyobb bűnszövetkezet lebukása áll vagy bukik rajta. Ez valahogy feldobja a kedvét.* - Igen, köszönöm, de már van házam. *Bólint a lány és egy mosollyal igyekszik meghálálni Alex kedvességét. Amúgy tudja, hogy csak baráti gesztus, amit azért furcsáll, hisz 1 éve még elküldte őt a francba, a lány pedig megígérte, hogy vissza sem jön. Most pedig itt ülnek, egymással szemben és tökéletes nyugalomban beszélgetnek. Persze, mindketten megváltoztak, talán ez is közrejátszik az egészben és az az 1 év biztos Alex részéről sem volt éppen zökkenő mentes.* - Igen, tudom. *Bólint a lány és a meglepettségét inkább magába folytja. Fogalma sem volt róla, hogy Alex és Lini jártak, mindig is abban a hitben élt, hogy Lini Etié. Bár, e hír hallatán, már kezdi érteni, hogy miért nem hallhatott a francia srácról mostanában. Most már biztos benne, hogy megfogja keresni őt.* - Majd kiderül. *Nyugtázza egy szelíd mosollyal és részéről ezt a témát lezárta. Nincs túl sok kedve Alex bunkózását hallgatni, de amilyen jól most elbeszélgetnek, valószínű, hogy lesz rá alkalma. Mikor látja a másik meglepettségét, igyekszik visszafojtani az elégedett mosolyt, sejtette, hogy valami ilyesmit fog reagálni a másik.* - Én is, de ez kellett ahhoz, hogy most itt ülhessek és ezt a teát ihassam és a saját jövőmet szervezgethessem, még ha enyhén veszélyben is vagyok. *Feleli a lány és a szarkazmus erősen érződik az enyhén szóban a mondatában.* -Igen, tudom. *Sóhajt némán a lány.* ~ Egyre nosztalgikusabbá kezd válni ez a beszélgetés... ~ *Mikor a srác a családja felől érdeklődik, kicsit megköszörüli a torkát.* - Elég sok minden történt odahaza, már amikor szakítottunk, akkor balhé volt otthon, ez kiéleződött, meg a kényszerházasság is és igazából elég sok minden közrejátszott ebben. Például, hogy te is kértél rá, már akkor fontolóra vettem a dolgot. *Persze azt igyekszik kikerülni azt a témát, hogy teherbe esett és főleg ez volt az, ami miatt már nem bukott. A kis jövendőbeli csöppsége miatt.*

//Fagy//
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Csüt. Júl. 25, 2013 10:02 pm

*Nem kell sokat várnia és az ajtó máris kitárul előtte. A fiú szívdöglesztőn néz ki a szmokingban ezt el kell ismernie.*- Köszönöm a dicséretet. Te is jól nèzel ki.* Mondja elismerően. Majd követi a fiút annak kocsijához. Megvárja míg Jonathan kinyitja neki az ajtót, majd óvatosan beül. Hamarosan a fiú is megjelenik a másik oldalon, lazán behuppan a vezetőülésre, és beindítja a motort. Amélie a mellette ülő srácot nézi egész idő alatt. Még mindig alig hiszi el, hogy ilyen jó fogásra akadt. Jonathan egyszerűen tökéletes. Mégis vigyáznia kell vele. A múltkor, most már biztos benne, hogy többet látott Amélie valódi kilétéből, mint kellett volna. Azonban még mindig úgy tűnik, hogy igazán odavan a lányért. A kocsi lassan megáll. Jonathan valószínűleg elé siet, és kisegíti az autóból. Amélie egy bájos mosolyt ereszt el a fiúra pillantva, majd az étterem bejáratához sétál, ahol megáll. Szemügyre veszi a helyet, és örömmel nyugtázza, hogy a fiú valóban nem valami középszintű , az átlag emberek számára is olcsón elérhető étterembe hozta. Most már csak arra vár, hogy Jonathan is mellé lépjen, és bemehessenek.*
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot
    .::Diák::.

Témanyitás by Jonathan Acerlot Csüt. Júl. 25, 2013 10:26 pm

* Miután odaérnek, kinyitja a lánynak az ajtót, majd bezárja a kocsit és letakarja annak, külön ahhoz vett takarójával. Majd megáll a lány mellett és kezet nyújtva neki, hogy abba karoljon elindul vele majd a bejárat mellett levő pulthoz lép és szól a pultosnak.* - Asztal foglalás Acerlot névre. * Majd miután az úr megmutatja nekik az asztalt a széket akárcsak mint tegnap kihúzza megvárja amíg leül a lány majd az asztalhoz tolja és helyet foglal vele szemben, majd, az étlapba néz bele, aztán fel a lányra.* - Te mit kérsz? * és a lány válaszát megvárja aztán leadja a rendelést és mindenképp kér egy pezsgőt. Mert illik ehhez az alkalomhoz.*
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Csüt. Júl. 25, 2013 10:57 pm

*Minden úgy alakul, azt ahogy már a délután folyamán elképzelte. Jonathan kinyitja neki a kocsi ajtaját, kisegíti, majd odanyújtja a karját, hogy karoljon belé. Ezt meg is teszi, s ezzel a mozdulattal együtt ügyesen a fiú oldalához simul. Mikor elérnek az asztalukhoz, és a fiú ismét a segítségére siet. Tehát minden tökéletesen alakul. Az emiatt Amélie-n átsuhanó boldogsághullám valószínűleg a fiú számára is könnyen látható. Az étlapot kezdi vizslatni, majd a fiú kérdésére felnéz az étlap mögül.*- Nos.. Lazacra gondoltam. Még sosem ettem, és úgy gondolom ez egy remek alkalom, hogy végre megkóstoljam. Mit gondolsz? Nagyon hülyeség?* Kérdezi kissé szégyenlősen. Nagyon fontos, hogy megtartsa ezt az álcát. Főleg, hogy ez az álca most nem is esik nehezére, sőt, nem is nagyon nevezhető álcának.*
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot

Témanyitás by Jonathan Acerlot Csüt. Júl. 25, 2013 11:17 pm

*Mikor leülnek az asztalhoz miközben ő is helyet foglal rámosolyog a lányra, majd mikor az elmondja a kívánságát egy újabb mosoly szalad végig a száján.* - Nem nem hülyeség. Szerintem tökéletes választás. * majd a pincér felé fordul és válaszol.* - Akkor mindkettőnknek lazac lenne, valamint egy üveg pezsgőt kérnénk. * mondja neki aztán visszafordul a lányhoz.* - és Milyen napod volt ma? Minden jól alakult? * kérdi meg kíváncsiskodva és ezegyszer Jonathan teljesen meg van lőve. Még egyszer sem fordult elő, hogy egy ugyanazon nővel egynél többször találkozzon és most Amélievel mégis itt van már másodszorra találkozik. Szóval kicsit esetlen, mert nem igazán tudja mit csináljon. Komolyan a végén még tanácsot kér az öccsétől.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 2:28 pm