Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

Felhasználói információk

   
FórumTémákHozzászólások
Nincsenek új hozzászólások

Felhasználói információk

Elsőként a főoldal tartalmát nézzétek át! Itt található minden egyéb, amit a felhasználóknak tudniuk kell. Összesített órai csoportok, Kérdések és válaszok és a Hirdetőtábla (hírek, meghirdetett mesék, szünetek, rendszeresen frissülő!).

Moderátorok: Őrzők, Igazgatók

472Pént. Márc. 11, 2016 12:15 am
Rebecca Taylor Hirdetőtábla
Nincsenek új hozzászólások

Igénylések

Itt találhatók a különféle igénylős témák. A faj igénylés, a képfoglalás, a gárdatagság kérelmek és gárdaváltoztatások, a karakterek órái, a tárgy- és képességigénylők és a helyszínigénylés mind itt érhetők el.

Moderátorok: Őrzők, Igazgatók

9430Hétf. Okt. 24, 2016 9:16 am
do.bo Kép
Nincsenek új hozzászólások

Készülő karakterlapok

Itt kell témát nyitni az elkészült karakterlappal. A téma címe a karaktered neve legyen, mellé, amennyiben még nem a teljesen kész verziót tetted ki, írd oda, hogy folyamatban. A kész verziókat ellenőrizzük, elbíráljuk, és amennyiben rendben vannak, a témát kitöröljük, a karakterlap pedig kikerül a főoldalra.

Moderátorok: Őrzők, Igazgatók

69Kedd Okt. 11, 2016 12:39 am
Loras M. Merlioth Abby Butler  • Új hozzászólások Új hozzászólások
  • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
  • Lezárt fórum Lezárt fórum
Pontos idő: Pént. Júl. 03, 2020 5:49 pm