Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hogyan tovább!?

  Arleen
  Arleen

  Hogyan tovább!? Empty Hogyan tovább!?

  Témanyitás by Arleen on Vas. Feb. 09, 2014 7:05 pm


  [Mortem Kastélya azon belül Arleen lakosztálya valamikor késő este]

  *Talán nem is kéne itt lennie. Még is itt van. Kivételesen itt.. mindennek a kezdetén. Persze gondolja azt is, hogy mi lenne, ha nem lenne semmi. Igyekszik úgy tenni mintha semmi sem történt volna és minél több munkát szerezni, de kaszás létére érzi ő is túl sokat vállal csak azért, hogy elmeneküljön az érzelmei elől. Persze nem kéne, de mi lesz ezek után. Változna is valami? Miért kellett elkezdenie érezni? A kaszások többsége pedig miért nem? Akárhogy is a munkája során többször is elgondolkozik ezen a kérdésen, de nem fogja semmi befolyásolni. Ő nem lesz senki ellensége ugyan az lesz aki volt legalább is igyekszik. Jó ideje nem találkozott Mortemmel ha igen akkor csak annyira, hogy milyen feladata van aztán tovább is állt. Nem elrontója semminek. A szobájában van és zenét hallgat. Gyakran teszi ezt amikor úgy érzi egyedül szeretne lenni a gondolataival. A szobájában leül az ágyára kinyújtja a lábát majd becsukja a szemét és igyekszik relaxálni. Már amennyit tud. Ahogyan becsukja a szemeit a csókra tud gondolni és éppen ezért vállal sok munkát, hogy ne gondoljon arra mi lesz akkor ha folytatják a beszélgetést. Ebbe még bele gondolni sem akar így kényelmesen elfekszik és inkább megpróbál aludni.*


  _________________
  A kaszás.. Ő az első számú egyén. Azok találkozhatnak vele akik a halál küszöbén járnak. Nem kell félni tőle. Semleges. Nem áll a gonosz oldalán sem. Ő megjelenik amikor szükséges. Nem lehet előle menekülni.

  Castin Noyers első számú kaszása

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 4:15 pm