Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Karakteralkotás - hasznos linkek

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.

  Karakteralkotás - hasznos linkek Empty Karakteralkotás - hasznos linkek

  Témanyitás by Rebecca Taylor on Szomb. Feb. 08, 2014 9:47 pm

  A karaktered megalkotása nehéz feladat, és sok minden lehet szükséges hozzá. Itt olyan linkeket találsz, amik segítségedre lehetnek ebben. Legtöbbjük angol nyelvű, így lehetséges, hogy használatukhoz Google fordítóra vagy más fordítóra lesz szükséged.
  Mindenekelőtt a karakterednek szüksége van egy névre. Persze karaktere válogatja, hogy milyen jellegű név kell neki, szóval ide sok mindent betennék.


  - Keresztnevek (Itt tudsz keresni nemzetiség, kezdőbetű és nem alapján is, valamint a nemzetiségen belül szintén nem és kezdőbetűk alapján. Nagyon hasznos oldal, és lényegében bármilyen származású karakterhez fogsz tudni nevet találni. )
  - Keresztnevek 2 (Használata elég egyértelmű.)
  - Angol vezetéknevek (A 250 leggyakoribb vezetéknév.)
  - Középkori angol vezetéknevek (Alul külön táblázatban a nemesi nevek.)
  - Fantasy névgenerátor (A két legörgethető listában beállítható a név hossza, alatta a számot átírva különféle mennyiségű nevet kaphatunk, a ’Filter by prefix/suffix’ gombra kattintva pedig beállíthatjuk, hogy milyen betűvel kezdődjön vagy végződjön a karakterünk neve. Többet kijelölve mindegyik kijelölt típusból kapunk neveket. A nevek a ’Generate’ gombra kattintva generálódnak.)
  - Fantasy névgenerátor 2 (A legördíthető listából választható a név típusa, angolul nem tudóknak szükséges fordító használata.)


  Ha megvan a név, kelleni fog egy kép is. A kép kiválasztásánál ügyelj a faji jellegzetességekre (főleg a nimfák esetében), valamint arra, hogy hihető legyen a karaktered életkora.

  - Galéria (Ez a Fyron saját galériája. A képek természetesen nem a mi tulajdonunkban állnak, mi csak megvágtuk és kategóriákba rendeztük őket. Használata értelemszerű a leírások alapján.)
  - DeviantArt (Az általunk ismert legnagyobb képekkel rendelkező weboldal. A keresőben különféle kulcsszavak alapján tudsz keresni, valamint ha találsz egy képet, ami nagyon megragadja a figyelmed, meg tudod nézni az alkotó további munkáit, vagy a képhez hasonló képeket tudsz keresni. Itt egyébként nem csak karakterképeket, de fegyvereket, tetoválásokat, tárgyakat és bármi egyebet tudsz keresni.)


  A karakterhez feltétlenül szükséges még a faj, amelyek mibenlétéről a főoldalon tudsz tájékozódni. Ha kérdésed van, keresd meg az adminokat! Ha mindezzel készen vagy, elgondolkozhatsz, hogy hogyan lehetne még tovább árnyalni a karaktert, mit lehetne még hozzáadni.


  - Nos, először is mindenkinek van családja. Találd ki, hogy vannak-e testvérei, unokatestvérei, ha igen, hányan, satöbbi. Ahhoz, hogy ezt könnyedén átlásd, a Family Echót ajánljuk. Ahhoz, hogy el tudd menteni a kész családfádat, regisztrálnod kell. Használatához vagy fordító, vagy alapfokú angoltudás szükséges.
  - Az oldalon található egy karakterblog nevű fórumrész is, ahol van egy lista, hogy miket érdemes kidolgozni, ha tovább akarod árnyalni és részletezni a karakteredet.
  - A magassághoz tartozó ideális testsúlyokról itt találhatsz egy jó kalkulátort, az átlagmagasság pedig itt van táblázatba foglalva. Ha normális embereket akartok alkotni, akkor nagyjából ehhez tartsátok magatokat, bár elképzelhető, hogy más fajoknál feljebb van az átlagmagasság, de semmiképp ne nagyon menjetek két méter fölé. A táblázatban nemzetenként van listázva először a férfiak majd a nők átlagmagassága.


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Kedd Feb. 25, 2020 10:47 am