Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Agnes Gadegaard
  Agnes Gadegaard
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Agnes Gadegaard on Szer. Nov. 27, 2013 1:05 pm

  //2013. december 6.//

  *Piros. Felcsillan a szeme a szín láttán, és előhalássza a szekrény mélyéről a ruhát. Közben egy dobócsillagot is talál... hm... oooké. Rég volt már, hogy utoljára szórakozni ment... főleg úgy, hogy nem nézték volna sorozatgyilkosnak. Szóval most már csak azért is kicsípi magát. *~ Nah, már csak egy cipőt kéne találni. ~* Magában felsóhajt és végignéz a "cipőkollekcióján", vagy minek hívják az ilyesmit. Egy rohadt magassarkúja van, az is fekete bőrcsizma. Elhúzza a száját, majd inkább csak vállat von és felkapja azt a cipőt. Hosszú, barna haját magas, szoros, elegáns kontyba felköti, erős, füstös smink, kabát és már indul is. A taxiban ülve már elkezd feszengeni, hiszen kicsit kihívónak érzi a ruhát, de aztán a sofőr elismerő pillantása láttán csak vállat von és kiszáll a Piros osztrigánál. Lassan elönti az ereit egyfajta lázas, gyomorszorító izgalom. A kidobó azonban mielőtt beléphetne megállítja. *- Szivi... ha nem vagy homi, ördögszarv és piros orr. -* Nessa csak felvont szemöldökkel pillant a nagydarab fickóra, és sóhajtva felveszi az ördögszarvat, majd kézbe veszi az orrot és a kidobó orrára nyomja. Ő aztán nem fogja felvenni semmi pénzért. Belöki az ajtót és azonnal mellbe vágja a füst és a szívdobbanás-szerű ritmus, mely megostromolja a testét. Táncoló, izzadt testek veszik azonnal körbe, összetapadó ajkak...A kabátját ledobja a bejárat melletti megőrzőbe és meztelen vállát azonnal elkezdi nyaldosni a felizzott levegő. *~ Nah gyerünk... vessük bele magunkat az éjszakába.~* Gondolja magában, majd elindul a bárpult felé. *- Csini vagy kisördög.-* Hall egy női hangot, mely a fülébe suttog, derekára két kar fonódik. Agnes először majdnem orrba veri a csajt, majd megfordul, hogy megnézze a hang gazdáját: egy platinaszőke cicabab, piros orral. *- Bocs, innom kell.-* Majd elmegy a bárpulthoz, kicsusszanva a csaj karjaiból. Hatásos lerázás. Mindenütt mikulás sapkákat, ostorokat pillant meg, de azt is érzi, hogy a vendégek többsége nem ember. Ez valahogy még izgalmasabbá teszi az amúgy is felajzott alaphangulatot. Ez itt a szörnyek Mikulás éjszakája, egy melegbárban.*


  A hozzászólást Agnes Gadegaard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 26, 2013 3:49 pm-kor.


  _________________
  Catherina Cosette Williams multija. Egy kötekedő, heves, állandóan pimasz vérfarkasvadász csaj. Mindenkit elmar maga mellől és nem veszi jó néven, ha a múltjáról kérdezed. Tipikus jégkirálynő, nincsenek barátai, hiszen senki nem bírja sokáig a közelében. Persze ez csak a látszat, ha kitartó vagy és sikerül bekukkantanod a csigaházába egy igazi barátra lelsz. De vigyázz, csak egy embert szeretett életében és az is az öccse volt, úgyhogy ne számíts meleg fogadtatásra. És ha teheted, akkor semmilyen aprósággal ne húzd fel, mert a csinos külső egy igazi harcost, sőt vadászt takar, akiben csak jobb pillanataiban ébred fel a könyörület szele.
  Soranne Whitholle
  Soranne Whitholle
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Soranne Whitholle on Szer. Nov. 27, 2013 4:35 pm

  2013, december 6.

  *Lábaimat lóbálva ültem az ablakmélyedésben, és a kastély fényei által megtáncoltatott hatalmas hópelyheket bűvöltem. Vagy inkább fordítva: az bűvölt el engem.
  A kezeim között egy szórólapot forgatok, amit a folyosón találtam. Vérvörös az egész lap, fekete betűk szakítják meg néhol a véres hatást. Óriási, forró hangulatú szórakozást ígér nagy betűkkel a Piros Osztrigában. Egy próbát megér alapon jó lenne megnéznem, úgy sem néztem még meg magamnak a szigetet teljes egészében, pluszba ez a hely talán a baráti köröm felélénkítésében is segít majd.
  Hozzáöltöztem a meghívóhoz. Vérvörös csipkeruhámra egy fekete bőrdzsekit kaptam, az ajkaimat frissen ebédelt vámpíréhoz tettem hasonlóvá.
  Magassarkú bokacsizmám sarkai adják az ütemet, amíg elérem a garázsnak használt raktár helyiséget. Nem régiben sikerült beújítanom egy sportmotort, amire nagyon büszke vagyok. Fekete, csillogó, áramvonalas monstrum. A motoros kezes lábasom, és a bukósisakom az ülésén nyugszik, gyorsan belepattanok, és már egyből nem is fázom.
  Utolsó kesztyű igazítás, sisak rögzítés, egy határozott rúgás, és már dorombol is az életre kelt nagymacska.
  A szellőként, szédítő iramban falom a mérföldeket, boldogság járja át minden apró porcikámat a szabadság érzésére. Szállok. Kétség sem férhet hozzá.
  A belvárosban, egy központi helyen látom meg a nagy, villogó betűket, amelyek hirdetik: célba értem.
  Motoromat lezárom, majd a szégyenlősség legkisebb jele nélkül bújok ki védőruházatomból. Szerencsére a sor előttem kígyózott, így ha pár is, de jelentéktelen számban bagóztak csak rám. A cihelődés végeztével kihúztam magam, és beálltam a néhány várakozó mögé, akik épp a szarvaikat, valamint a piros gomborrukat helyezték fel. Ugye nem egységes jelmez? Ráncolom a homlokomat, majd sorra is kerülök.*
  ~ Kellékek? - mordul rám a nagydarab biztonsági.
  ~ Parancsol? - húzom össze a szemeimet. Persze, hogy tudom, mire gondol, de ne is álmodjon róla! Nem csinálok magamból hülyét. Pont.
  ~ Vagy felveszed őket, vagy meleg bulizásod lesz ma, aranyom. - acélosította meg a tekintetét.
  ~ Vagy beenged, vagy nem lesz több gyereke. - vigyorodtam el gonoszul, ami úgy látszik, megtette a hatását.
  ~ Nincs a mai fiatalságnak humorérzéke... -dünnyögte a kétajtós szekrény, miközben beengedett. Ó, dehogy is nem! Van nekem humorérzékem... csak talán egy kicsit sötétebb, mint normális esetekben.
  Amint átléptem a bejáratot, szinte megvakultam. Akkora mennyiségű szintetikus füst csapódott a képembe, hogy örültem, valamerre egyáltalán meg tudtam indulni. A zene szinte életre kelt, úgy pulzált, és az én lábaimat is nagy mértékben csiklandozta. Táncolhatnékom lett tőle.
  Amint kitisztult a látásom, egyből azért imádkoztam, hogy bár vakultam volna inkább meg. Feltűnően mindenki csak a saját nemével kavart, aki meg nem, az idióta jelmezbe volt. Most már értem, hogy mit is értettek forró buli alatt.
  Mentségemre szóljon, nem szaladtam el. Bár kedvem lett volna. Persze akkor már tudtam, hogy mit is akart kint a fickó. Gratuláltam magamnak a makacsságomhoz, majd elmenekültem egy ragadós nőstény elől. A másik lehetőség az orrtörés lett volna, de most végképp nem akartam balhét.*
  Agnes Gadegaard
  Agnes Gadegaard
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Agnes Gadegaard on Csüt. Nov. 28, 2013 2:07 pm

  * A pultos srácot leintette Nessa, mikor végre odatülekedett a tömegben. Bár először nagyot nézett, mikor meglátta a deszka, arany szempillájú, rikító neonkék körömlakkos, alig 18-nak kinéző fiút. Legszívesebben ott azonnal elkezdett volna hahotázni, hogy mégis, hogy lehetett ekkora balfék, hogy eljött ebbe a buliba, amikor úgy kilógott a "feltűnősködő-csilli-villi-mindenem-kint-van-féle társaságból. Piros osztriga sokkal extrémebb, mint azt előre gondolta volna, de most már mindegy, itt van és jól fogja magát érezni.*- Adj valami erőset szépfiú. -* Rebegtette a szempilláit csábosan, mire a pultos kölyök rávigyorgott és vissza szempilla-rebegtetett Agnesnek. Jobb lesz élvezni az estét, ha már belevágott. Egy-két kör után aztán megfordult a bárszéken és a villódzó neonfényben és füstben keresett a hullámzó tömegben valakit aki társaságául szolgálhatna ma éjjel. Észrevett egy alakot az összepréselődő tömegben, pont abban a pillanatban, amikor a DJ váltott egy lüktető, hogy úgy mondjam igazi "b*zi-báros" zenére. Felállt a helyéről, és célirányosan elindult a mozgó alak felé, azonban mielőtt akár csak esélye lett volna rá, hogy felvegye vele a szemkontaktust, egy kar ragadta meg és szippantotta be a táncoló tömegbe. Reflexszerűen lendítette a karját arrafelé, amerre azt a disznót sejtette. Komolyan, tisztára mint a kolibrik, olyanok ezek az alakok itt. Vagy, mint a tornádók...nem számítasz rá, és lecsap rád. Kezdett ezekből a random akciókból elege lenni a vámpírnak. A tömeg táncolt, pulzált körülötte a zene ütemére, és még épp időben észrevett egy elkalandozott kart, ami tiltott területre tartott a térképén. Hát, lehet nevezni konzervatívnak, bepókhálósodottnak, de azért vannak elvei, amiket még kissé kótyagos állapotában és rohadt melegben sem enged meg tökidegeneknek. Szóval miután sikeresen a tolakodó tudtára adta mi a pálya, visszalökdösték a bárpulthoz, szóval feladta, hogy felszed még ma egy helyes pasit is, akit nemrég kinézett magának, így újabb kört rendelt, hátha elmúlik a kezdődő fejfájása...vagy legalábbis eltereli róla a saját figyelmét.* -Nem sűrűn jársz bulikba, mi? -* Kérdezte tőle egy alak. Ugyanannyira ki volt cicomázva (pasi létére), mint a pultos kölyök. Kérdésére csak bólintott Agnes... végülis így volt.*- Adok valamit. Nyugi... nem drog. Csak egy kis... boszorkány-trükk. -* Mondta ismét a férfi, majd a vodkájába beleöntött valami kékes árnyalatú port. Azonnal felpattant és a pultra nyomta a boszika fejét. *- Hé-hé... kismacska. Nyugi, nyugi... még meg fogod nekem köszönni. -* Suttogta, miközben Agnes magában mindennek elhordta, de végül elengedte és felemelte a poharát. *- Fenékig. -* Mondta, majd lehajtotta. Először nem éreztem semmi különöset... majd... lassan eggyé vált a zenével, és már csak azt vette észre, hogy a pultos srác felé kiált, hogy még egy kört, és egy pár véletlenszerűen rámutatott vámpírra bök, akik ott voltak a közelében. Amint megkapta a maga italát, odalépett az egyik lányhoz... valami barna hajú, csipkés ruhás lány, akinek szintén rendelt. *- Szia! Egészségedre! Nessa vagyok.-*


  _________________
  Catherina Cosette Williams multija. Egy kötekedő, heves, állandóan pimasz vérfarkasvadász csaj. Mindenkit elmar maga mellől és nem veszi jó néven, ha a múltjáról kérdezed. Tipikus jégkirálynő, nincsenek barátai, hiszen senki nem bírja sokáig a közelében. Persze ez csak a látszat, ha kitartó vagy és sikerül bekukkantanod a csigaházába egy igazi barátra lelsz. De vigyázz, csak egy embert szeretett életében és az is az öccse volt, úgyhogy ne számíts meleg fogadtatásra. És ha teheted, akkor semmilyen aprósággal ne húzd fel, mert a csinos külső egy igazi harcost, sőt vadászt takar, akiben csak jobb pillanataiban ébred fel a könyörület szele.
  Soranne Whitholle
  Soranne Whitholle
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Soranne Whitholle on Csüt. Nov. 28, 2013 7:50 pm

  *A Piros osztrigának külön divatja volt, erre meg mertem volna esküdni. A cél egy, és ugyan az: feltűnni másoknak, kitűnni a tömegből. Ami, a duplája lett azon a pár perc alatt, amióta bemerészkedtem. Szétnéztem, és láttam, hogy az egész bulihangulat egyfajta orgiába csap át. A vendégek java része vámpír volt, halott-fehér testükön korcsolyáztak a fények, némelyik ajka kísértetiesen csillogott a meleg, friss vértől.
  Jobbra kapva a tekintetem, szembetaláltam magam egy jóllakott fiatal vámpírral, aki teli szájjal, véres szájjal, megnyúlt, vértől vöröslő szemfogakkal vigyorgott rám, és fennhangon köszönt:
  ~ Hmmm, friss husi. - kacsintott rám, majd otthagyta ideiglenes ember partnerét.
  ~ Azt te csak szeretnéd, drága barátom. - vigyorodtam el én is, majd sarkon fordulva faképnél hagytam. Igen, tényleg ismerkedni jöttem el, de azért van egy szint, ami alá nem fogok lesüllyedni. Oh, menthetetlenül sznobul viselkedem. Ez van.
  A bárpult teljes egészében króm volt, pár nagyon nem szomjas egyén elmélázva, már-már szinte dantei mélységekig merülve mélázott el saját arcképén a tükrös felületen. Hmmm, milyen művészi vénával rendelkező alakok járnak errefelé. Tűnődtem magamban, majd letelepedtem egy morcos aurát árasztó, szőke üstökű srác mellé, aki unottan simogatta a pohár nyakát.
  ~ Helló! - függesztettem rá pillantásom, mire ő unottan rápillantotta a lábaimra, majd hosszú mustra következtével érte el a szemeimet, de nem válaszolt. Helyes, bennem van a vadász ösztön, szóval szeretem a csökönyös ellenállást. Egy ideig.
  ~ Két dupla whiskyt! - kiáltottam oda a csaposnak, aki szivárvány színekben játszó stílusos frizurájába csábosnak szánt mozdulattal túrt bele, szépen pislogott a felé sem hederítő, hideg aurát árasztó krapekra, majd rám egy már szinte unottnak vélhető tekintetet vetett, majd lassan, ráérős tempóban kezdte el kiönteni az itókáinkat.
  Ez nem semmi. A nők hamarabb megtalálnak, mint a pasik! Sőt, számba se vesznek. Pedig egy bibircsókom sincs...
  A harmadik pohár után veszem észre, hogy tejfölfejű haverom bevetette magát, és levadászta élete szexpartnerét. Azért kár érte. Szenvedélyes figurának tűnt...
  Most én szopogatom el sokadik italomat gépies mozdulatokkal, mire egy barna hajú lány fordul oda hozzám újabb kört rendelve:
  ~ Szia! Egészségedre! Nessa vagyok! - az arca túl vidám ahhoz, hogy el lehessen róla mondani, hogy az a természet, és nem az alkohol műve. Persze már én is ilyen állapotban leledzem, szóval kitörő lelkesedéssel fogadom:
  ~ Szia! Én meg a kulcsok őrzője. - vigyorodom el. ~ Foglalj helyet szerény személyem mellett. Tapicskolom meg az üresnek vélt szék helyett egy kajánul vigyorgó vámpír combját, mire kijavítom magam:
  ~ Nézd, még párna is van rajta.*
  Agnes Gadegaard
  Agnes Gadegaard
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Agnes Gadegaard on Csüt. Dec. 26, 2013 4:36 pm

  - Tessék szivi...-* Búgta a vámpír fülébe egy mély, szexi hang, majd egy kockacukrot adott a szájába. Agnes bár már igencsak be volt csiccsentve, azért erre úgy felhúzta a szemöldökét, hogy arra még user is irigykedhet...*- Minek képzelsz engem? Talán lónak??!! -* Majd kacarászva odébb állt, és visszatért az épp csak megismert vörös vámpírcsajhoz a tömegben. Ez a hely, maga volt a tömény erotika. Emberek és a természetfelettiek egész gárdája gyűlt össze ezen az éjjelen, hogy jól érezze magát, levetkőzze gátlásait... képletesen és persze szó szerint értve is. Szóval, a lány visszatér épp csak megismert társaságához, és elvigyorodik a kis jeleneten ami fogadja, meg a bemutatkozáson. Már most bírja a másikat. A "párna" láthatóan kicsit sem bánja, hogy valaki épp a combját tapicskolja, mire szélesen elvigyorodik Nessa, és elfogadja a felkínált helyet, vagyis... leül a részeg, meglehetősen perverz mosolyú vámpírfiú ölébe. *- Szóval...kedves "kulcsok őrzője"... még egy kört? -* Kérdezi, és amennyiben igen a válasz, rendel kettejüknek egy-egy újabb italt...bár már így is nagyon könnyűnek érzi a fejét, amitől úgy sejti, ma este még valami hatalmas butaságot fog csinálni...de hát Agnes józanul se a visszafogottságáról híres...nemhogy hót' részegen. Körülöttük mindeközben egyik pillanatról a másikra immár félmeztelen testek fonódnak egymásba, és az izzó levegő egyre őrijtőbben fonódott a bent lévők köré. Mivel beszélgetni ebben a hangzavarban képtelenség lett volna, és Nessa kicsit sem érezte úgy, hogy képes összetenni egy értelmes mondatot, meg se próbálta túlkiabálni a hangzavart. A kaján vámpírka keze igencsak kincslelő helyek felé vándorolt, mire Agnes egy cuppanós puszit nyomott a srác arcára, majd ledöntötte a pultra és átmászva fölötte felállt a pultra. A Dj-nek intett, mire egy tipikusan táncolós, szexi zene üvöltött fel a hangszórókból. A férfi édes álmokról énekelt, amitől mindenki úgy érezte, hogy még egy ruhadarabot muszáj ledobnia magáról. Négykézláb még az egyik alaktól elcsórt egy korbácsot, majd a kezét nyújtotta a "kulcsok őrzője" felé, majd a "párna" vámpírfiúcska felé is, és amennyiben elfogadják a kezét, fel is húzza őket maga mellé. Agnes a piros ruhájában, és igencsak bódult, de merész állapotában úgy érezte magát, mint egy szexi-Mikulásné. Hosszú, barna haja rátapadt nedves tarkójára, szoknyája felcsúszott a combján, miközben lassan kezdte magáévá tenni a zenét... a ritmust. Szája sarkában elégedett mosoly bujkált. Önkéntes akciója persze nem maradt észrevétlen...rengeteg szempár tapadt a testére, miközben folytatták a táncot. A vámpírfiúcska nem udvariaskodott kicsit sem... odasimult a lány testéhez, miközben együtt táncoltak a pult tetején. Ekkor a terem közepén megjelent egy hatalmas szán...benne falatnyi ruhácskás ördöglányokkal, és az elmaradhatatlan Mikulással, valahonnan fentről pedig neonszínű víz kezdett el spriccelni, ami elől nem volt menekvés.*


  _________________
  Catherina Cosette Williams multija. Egy kötekedő, heves, állandóan pimasz vérfarkasvadász csaj. Mindenkit elmar maga mellől és nem veszi jó néven, ha a múltjáról kérdezed. Tipikus jégkirálynő, nincsenek barátai, hiszen senki nem bírja sokáig a közelében. Persze ez csak a látszat, ha kitartó vagy és sikerül bekukkantanod a csigaházába egy igazi barátra lelsz. De vigyázz, csak egy embert szeretett életében és az is az öccse volt, úgyhogy ne számíts meleg fogadtatásra. És ha teheted, akkor semmilyen aprósággal ne húzd fel, mert a csinos külső egy igazi harcost, sőt vadászt takar, akiben csak jobb pillanataiban ébred fel a könyörület szele.
  Soranne Whitholle
  Soranne Whitholle
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Soranne Whitholle on Vas. Dec. 29, 2013 9:27 pm

  *Határozottan nem gondoltam volna, hogy az éjszaka közepén már az újdonsült ismerősömmel, valamint egy tapadós vámpír sráccal fogok a pulton táncikálni, közben hangosan énekelve az éppen aktuális talpalávalókat. De tetszett. Talán ilyen a repülés is. Szabadnak éreztem magam, ami számomra a legnagyobb boldogságot jelentette.*
  - Héj, nem szeretnél kívánni valamit a Mikulás bácsitól? *lépkedett közelebb egy fiatal srác, akinek a szöszi haja kilógott az idióta mikulássapka alól, de a műszakáll, és a hatalmas műpocak sem volt túlságosan az előnyére, ettől függetlenül aranyosnak találtam. Biztos agyamra ment a hó.*
  - Mi a mai ajánlata Mikulás? *szűkítettem össze a szemeimet válaszra várva. Na, vajon tényleg vagány, vagy csak szájhős? Közelebb hajolt a fülemhez, de hirtelen elvesztette az egyensúlyát, a semmiből eleredő neon-színű szintetikus esőtől, és a segítő jobbommal együtt zuhantunk be a bárpult mögé.*
  - Ügyefogyott! *morogtam az orrom alatt, de közben szélesen vigyorogtam, amikor újra felpillantottam a fájó testrészeim tapogatásából. A sapka lerepült róla, a műszakáll felcsúszott a feje tetejére, a műhasa pedig egyszerűen kipottyant a piros gúnyája alól. *
  - Összetörted a gyermeki tévképzeteimet! *fedtem meg dorgálónak szánt hangnemben.
  - Ugyan miért? *pislogott rám különleges szemeivel. Egyszerre örvénylett benne az ezüstszürke, a zöld, a kék, és a mélybarna. Fordítottam rajta egyet, így szembekerült egy hatalmas tükörrel, ami arra szolgált, hogy a térhatást még nagyobbnak láttassa. Ő is jó ízűen felnevetett, miközben még mindig áztunk a frissítő, szivárványszínű zápor alatt.*
  - Egész jól mutatsz mellettem. *vigyorgott bele a tükörképébe, miközben mellette álltam, és büszkén, szinte kakaskodva ki is húzta magát.
  Belebokszoltam az oldalában, csak amolyan évődő stílusban, majd magára hagytam. Vagyis akartam, mivel követett.*
  - Na, most meg hova mész?
  - Nem fognak keresni a krampuszlányaid? *pislogtam át a válla felett a levegőben himbálózó szán felé, ahol megjelent még három mikulás, akik éppen kimásztak az alattuk elterülő színpadra.*
  - Még látlak! *fogta meg a kezem, és egy teátrális mozdulattal csókot lehelt a kézfejemre, majd elszaladt a színpad felé.*
  Időközben az "eső" is elállt, és így végre lehetőségem nyílt jobban körbetekinteni, valamint legalább a szememmel megkeresni Nessát. Még mindig táncoltak a vámpír fiúval, de hirtelen magával rántotta a lány, és leültette maga mellé a pultra, majd (mivel nem hallottam, csak láttam), abból azt tudtam kivenni, hogy valamit nagyon mesél, amit az éjszaka gyermeke bandzsítva hallgat, és inkább a lány száját bámulja helyette. Elvigyorodtam a kettősükre, határozottan mókás látványt nyújtottak.
  Hirtelen elhallgatott a zene.*
  - Szevasztok, szevasztok! * üdvözölte vidáman egy hang a közönséget, és megfordulva láttam, hogy a szöszi becsatlakozott a többiekhez.*
  - Mi vagyunk a karaoke felelősök, szóval csak bátran! *Szöszikém mosolya szépen, lassan kezdett leolvadni, amikor csak értetlen pillantásokat kapott.*
  - Öhm, oké, akkor én választok. *vigyorodott el újra.* - Például Te ott! A hosszú, barna hajú lány! *mutogatott felém. Látványosan megráztam a kobakomat, jelezve: nagyon sebesen felejtse el ezt a hülyeséget. Nem szerettem központban lenni, jobban szerettem az árnyékok között megbújni.*
  - Na, nem harap a bácsi! *kezdett el affektálva gügyögni, én meg már akkor elindultam. Azzal a szent elhatározással, hogy agyoncsapom.*
  Agnes Gadegaard
  Agnes Gadegaard
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Agnes Gadegaard on Vas. Feb. 02, 2014 1:50 pm

  *Az esőszerű valamiben teljesen elázott mindenki. A vámpír fiúcska egész jól táncolt ahhoz képest, hogy csak tejfölösszájú képe volt, és hihetetlenül nyomult, mintha legalábbis vattacukornak nézné Nessát. A lány nem igazán törődött vele, csak jól érezte magát. Újdonsült "barátnéját" még épp ki tudta venni, hogy talált magának egy kellemes kis társaságot az egyik miki személyében. Mókás látványt nyújtottak... bár Nessa és a kissé kótyagos feje… ki tudja mi volt abból valóság, és mit szült csak az ő kreatív fantáziája. Na, jó...megunta ezt a kisfiút. Idegesítően sok mindent akart tőle, így a vámpírlány még utoljára kacéran rákacsintott pont, amikor elállt az eső, majd már le is lépett a pultról. Mindenki őrülten felajzott állapotban volt már, az elázott ruháktól, és a zenétől, mely csak még inkább felpezsdítette a vérüket. Nessa már épp elkalandozott gondolatokkal indult meg az egyik emberlány felé, aki magányos, elveszett kisbárányként ücsörgött. Agnes úgy érezte ugyanis, hogy most már valami erősebbre van szüksége egy pár pohár piánál. Zsibongott az ereiben a vér, ahogy bekapcsoltak ragadozó ösztönei. Izmai megfeszültek, szinte libabőrözött a teste az adrenalintól. A vámpír érzékei kiélesedtek, ahogy csak az áldozatára fókuszált. Platinaszőke haja volt, vékony, remegő ajkai… zöld macskaszeme szinte világított a félhomályban. Karcsú, hosszú combjai voltak, arca karakteres volt, szinte már-már porcelánbaba-szerűvé tette az egész lányt. Egy babává, ami csak ül a polcon, mozdulatlan, üres szemekkel, merev háttal, szép ruhában, érzéketlen mosolygással, a távolba révedve lebénultan figyel… s jöttére porcelánszíve megremeg. Látta rajta a vámpír, ahogy lassan felfogja, hogy valaki közelít felé. Fülében csak a lány szívének ritmusa dübörgött, mint a hangszórókból hallható mély basszus. Ez az egy hang, mindennél izgatóbb, hevesebb volt, mint báármi ebben a teremben. Agnes leült a lány mellé, aki hipnotizáltan le sem vette róla a szemét. Tekintetük egymásba fonódott, és ott akkor, mintha csak egy csókot lehelne az emberlány nyakára, lefektette a kanapéra, majd beleharapott. A meleg, forró, pezsgő vér, szinte berobbant a szájába. A lány csak felnyögött alatta, és ez az egyetlen hang szinte parázsként érte Nessa bőrét. Az egész alig tartott tovább egy fél percnél, nekik azonban legalább egy órának tűnt… ahogy minden eltűnt körülöttük. Agnes felállt, és otthagyta a kissé kómás lányt, majd immár igazán felpörögve hallotta meg a legújabb fordulatot a buli eseményiben. Karaoke? Felvillant a szeme, amikor meglátta kit szemezett ki magának a fickó a reflektorral… és azt is látta, amint Sora megindult… nem éppen nyugodtan a színpad felé. Agnes erre csak elkezdte forgatni a szemét… Na de majd ő… segít… Elmosolyodott a nem létező bajsza alatt, és villámgyorsan ott termett az igencsak pipa vámpírcsajszi mellett, elkapta a karját, és már fel is húzta a színpadra, miközben csak gonoszul vigyorgott rá. A DJ fülébe súgott valamit, majd odaállt az egyetlen mikrofon elé, és ˝nem-tűrök-semmilyen-kifogást-vagy-ellenkezést˝- pillantással fojtotta bele a másikba a már-már épp előtörő tiltakozást. A hangszórókból a következő pillanatban már fel is csendültek az I love rock’n’roll első taktusai, mire Agnes meglökte Sorát a csípőjével, ezzel is ösztökélve a másikat, hogy nyissa szépen ki a csodás kis száját. Nessa pedig már el is kezdte az első sort énekelni teli torokból… egész jó hangon, ami azt illeti… erőteljes, bátor, jól hallható hangon… kissé rekedtes hangja pedig csak tovább tüzelte a népet. Az a pár hamis hang, pedig a részeg tömegnek kicsit sem tűnt fel. A zene ritmusára kezdte el rázni magát… minden mozdulatából áradt az erotika. Már csak egy korbács hiányzott a kezéből… de a tömeg így is elkezdett őrjöngeni, és pasik és nők kivétel nélkül mind lassan bekapcsolódtak, és egyre több ruha landolt a lábak alatt, miközben mind egyszerre ordították az oly jól ismert szöveget.


  _________________
  Catherina Cosette Williams multija. Egy kötekedő, heves, állandóan pimasz vérfarkasvadász csaj. Mindenkit elmar maga mellől és nem veszi jó néven, ha a múltjáról kérdezed. Tipikus jégkirálynő, nincsenek barátai, hiszen senki nem bírja sokáig a közelében. Persze ez csak a látszat, ha kitartó vagy és sikerül bekukkantanod a csigaházába egy igazi barátra lelsz. De vigyázz, csak egy embert szeretett életében és az is az öccse volt, úgyhogy ne számíts meleg fogadtatásra. És ha teheted, akkor semmilyen aprósággal ne húzd fel, mert a csinos külső egy igazi harcost, sőt vadászt takar, akiben csak jobb pillanataiban ébred fel a könyörület szele.
  Soranne Whitholle
  Soranne Whitholle
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Soranne Whitholle on Szomb. Márc. 29, 2014 7:20 pm

  *A dühös csörtetésemben társamul szegült új ismerősöm is. Jól nézhettünk ki: ő vidáman ugrabugrált, és rángatott a színpad felé, én pedig simán csak azért gyorsítottam egyre fokozatosabban, hogy minél nagyobb lendülettel csapódhassak az idióta szöszinek.
  Agnes félreértelmezte a szabadulási kísérletemet, azt hitte, megfutamodtam, és simán csak elakarok futni, miközben simán csak adni akartam egy tockost a még mindig mikuláscuccban vigyorgó habókosnak. Amikor elhaladtunk mellette, kapott tőlem egy jó kis agyarvillogtatást. Remélem megértette az üzenetet: "Ezek halálosak, kisöreg!" - de ha a gondoltai üzenet nem is ért volna célt, azért a fizikait felfogta: még jobban vigyorgott.
  Amint elindult a zene, a világot kikapcsoltam magam körül. A vad ritmusokon szárnyalt a lelkem, azt éreztem, hogy Nessával ketten uraljuk az itt megjelenő csőcseléket. Jó lehet rocksztárnak lenni, hihetetlen adrenalint ad. Szerencséje volt a szöszinek, mivel jól sült el a dolog, a szám végére boldogan, berekedve öleltem magamhoz új ismerősömet, ő is hasonló magánkívüli állapotban volt.*
  -Mennyire akarsz még mindig megölni?*húzta egyre kisebbre össze magát a mikulássrác.* Csak akkor válaszoltam, amikor már csak alig pár centi volt közöttünk. Természetesen a fülébe, hogy jól hallja.*
  -Jobban, mint ebben a rövid időintervallumban valaha. *csúsztattam elő újra a fogaimat, és megkarcoltam a nyakát, amire élesen szívta be a levegőt. A nyelvem hegyével lassan lenyaltam, mire az ő keze a derekamon kezdett el egyre feljebb kúszni, és egyre közelebb akart magához préselni.*
  -Ne olyan gyorsan, édesem. *hűtöttem le. Részben magamat is, mivel mámorító volt a vére, főleg, hogy jó adag alkohollal keveredett, és nagy megtartóztatásomba került, hogy ne csapoljam meg egy kicsit jobban.
  Nagyjából normál távolságra lépkedtem tőle, és kicsit körbenéztem a helyiségben. Nessát csak egy pillanatra tudtam elkapni a tekintettem, de tőle szokatlan módon rémültnek tűnt. Aztán el is tűnt. A hatodik érzékem felkapta fejét az alkoholgőzből, és körbeszimatolt a levegőben, mint valami vadászkopó. Veszélyt éreztem.
  Elléptem a sráctól, és sietve indultam meg az emberek alkotta akadálypályán, szinte már futottam. Temérdek ronda pillantást is bezsebeltem, sőt volt, aki megragadta a karomat, és szeretett volna egy jót vitázni, de egy nagy csavarómozdulattal, és egy vérmes pillantással visszatartottam az ilyen jellegű közeledéseket.
  Nem láttam még csak a nyomát sem. Azt sem tudtam, hogy egyáltalán kényszerítették-e őt, csupán a vészjelzőm szirénázott veszetten.
  Végre valahára kijutottam az épületből, a hideg, friss levegő szinte arcon csapott. Az erdő felé hunyorogva éppen hogy de, láttam eltűnni Angest, és hallottam nyájas női hangot is. Ő kényszeríthette távozásra a lányt.
  Hirtelen zihálást hallottam meg mögöttem, mire reflexszerűen egy pörgőrúgással reagáltam.*
  -Úristen! *fogta a mellkasát az idióta szöszi, aki követett, és nagy, meglepett szemekkel pislogott fel rám a földről.*
  -Ne hátráltass! *förmedtem rá feszülten, majd felsegítettem, és menetirányba, a klub bejárata felé fordítottam. Még a kezdőlökést is megadtam volna neki, ha makacsul szembe nem fordul velem.*
  -Nem fogom hagyni, hogy bajod essen. *komolyodott el hirtelen, és most rajtam volt a sor, hogy meglepődjek. Egy ember, (jó csak képletesen) aki aggódik értem. Még ha felesleges is.*

  Ajánlott tartalom

  Soranne és Agnes a Piros osztrigában Empty Re: Soranne és Agnes a Piros osztrigában

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 4:02 pm