Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Tó és stégek

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Tó és stégek Empty Tó és stégek

  Témanyitás by Lucien du Bois on Kedd Jan. 03, 2012 9:22 am

  Tó és stégek 14526103_4a978a00dfd3ff122e482d710d4dafdb_m


  Az egyelőre még névtelen tóhoz a Sötét Erdőn keresztül lehet eljutni, s bizony ez sem bizalomgerjesztőbb, mint az ide vezető út. A vize időjárástól és évszaktól függetlenül folyamatosan sötét s zavaros. Csak nagyon ritkán fordul elő, hogy felszínét nem szelik hullámok, s ez alkalmak koránt sincsenek összefüggésben a széljárással.
  A tó fölé rengeteg, kisebb-nagyobb stég nyúlik be, s a diákoknak nem kell attól tartani, hogy leszakadnak, mert mágikus védelemmel látták el őket a vízi élőlények ellen.
  Bizony, a tónak lakói is vannak, s köréjük rengeteg helyi legenda épült. Azt már sajnos senki sem tudja, mi ebből az igaz, de egy biztos: a vízből áradó sötét energiák eddig mindenkit meggyőztek róla, hogy nem ajánlatos megmártózni benne.
  Amarilla Úrnő szirénje, akit Lyrának hívnak, itt található, aki azonban minden kétséget kizáróan létezik, olyannyira, hogy néha, feljőve víz alatti lakhelyéről, megpróbálja énekével elcsábítani az erősebbik nemhez tartozó diákokat, hogy aztán a tóba csalva őket elfogyassza húsukat.
  Írta: Amarilla Darwin, Jesmon Helar  Figyelmeztetés: A tóban úszni szigorúan tilos!


  A hozzászólást Sammael Crow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 10, 2012 6:41 pm-kor.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Feb. 09, 2012 4:35 pm

  *A napsütés szépen lassan eltűnt az idő kezd egyre hidegebb lenni és minden fagy lefelé. A táj úgy néz ki, hogy havazásra áll. A tó úgy néz ki mintha be lenne fagyva. Nem biztos, hogy rá kellene lépni korcsolyával vagy belemenni hiszen ugye eléggé hideg és ilyen időben még a hal is megfagyna. Valakivel ellentétben akinek tegnap előtt tökre jó kedve volt most oly annyira viszazuhant a tegnapi hír hallatára. Kiderült, hogy van egy védence és nem más az mint a lidérc fiú. Bizony ám Fredrik. Nem közölte be neki és igazából még káromkodott is egyet angyalul mielőtt bement volna a szobába és lefeküdt volna a pihe-puha ágyára. Ahhoz képest most ugye csak sóhajtozik nagyokat és a stégen állva nézi a csendes és békés tavat ahol ugye a szirén lány van.* ~Nem bánnám ha előjönne.~*Gondolja magában és konkrétan azon van, hogy belemenjen a vízbe ami eléggé jeges. Igen ez a fiúnál ritkán jön elő de akkor tényleg képes magában kárt tenni. Szóval szó ami szó csak álldogáll és várja, míg megjelenik valami a víz felszínén.*
  Raphael Walsworth
  Raphael Walsworth
  .::Lélekbúvár Fegyvertáros::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Raphael Walsworth on Csüt. Feb. 09, 2012 4:47 pm

  *Egy árnyék suhan a tóparton kezében egy hosszúkás csomagot tartva. Bizony. Raphael Walsworth az, és épp az előbb szerzett meg néhány értékes pengét, amivel angyalokat lehet ölni. Mivel Tyla megkérte őt, hogy vásárolja meg az összes olyan fegyvert, ami később árthat neki, ezért folyamatosan újabb szállítmányok érkeznek hozzá. Mint most ez is... A férfi kivételesen nem a páncélját viseli, hanem egyszerű ruhákat, mint vászonnadrág, kabát, bakancs és természetesen egy utazóköpeny. Raphnak nem áll jól a "modern ruházat" ezért marad a régi, kényelmes ruháinál. Szóval, tehát Raphael mai viselete is lehetővé teszi, hogy ne figyeljenek fel rá. Viszont miközben a tó mellett suhan el észrevesz egy fiút, aki a stég végén ácsorog. Így megiramodik a fiú felé, és mikor odaért mögé megkocogtatja a fiú vállát.* - Elnézést. Remélem tudod, hogy botor dolog itt tartózkodni. Pláne egy ilyen sebezhető léleknek, mint amilyen te vagy. Kisangyal. Félre értés ne essék. Nem bántani akartalak ezzel a megjegyzéssel, csupán azt akartam leszögezni, hogy még nem vagy elég felkészült ara, hogy találkozz a szirénnel. Ugyanis ha most felbukkanna Lyra talán soha nem lennél képes visszatérni a mi világunkba, mert csábító dala elveszi az eszed, és képes lennél a vesztedbe rohanni. Hidd el, átkozott hely ez. A kétéltű pedig arra vár, hogy ide járjanak a diákok, hogy aztán végezzen velük. De mivel Darwin úrnő kis kedvence nem paterolhatjuk ki innen. pedig Tyla hányszor megmondta, hogy ez a szirén még bajt hoz ránk. *Csóválja a fejét, és próbálja lebeszélni Alexandert arról, hogy a későbbiekben ide járjon, meg hát igyekszik elvinni innét mielőtt az a béka-hal-ember feltűnne.*


  _________________
  Egy fegyvermániákus lidérc, aki elvesztette a családját, a menyasszonyát és a hazáját. Hosszú éveken keresztül vadász arra az angyalra, akit végül a Lord ölt meg. Lord Sammael jóvoltából került ide, s azóta sok mindennek volt szem és fültanúja. Raphael olyan lény, aki általában a háttérben marad, viszont elég sok információ birtokosa. Ő az egyetlen, akivel Perathon úrnő jó kapcsolatot ápol, és az angyal-vámpír képes benne teljes mértékben megbízni.

  Tyla Perathon fegyvertárosa és bizalmasa
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Feb. 09, 2012 5:07 pm

  *Ugye tehát a fiú most álldogál a stégnél és vár türelmesen, de igazából ő most nem igazán figyel a külső tényezőkre. Öltözete természetesen egy farmer nadrág és egy fekete egyszerű ing és természetesen vastag kabát. Sapka nincs rajta kesztyűt sem vette fel ami a zsebében tartózkodik és természetesen jó neki ez így. Sóhajtozva nézi a tájat és a lidércet nem is veszi észre ugye, hogy elsuhan.* - Jó ezt valamikor meg kell mondanom neki, de túl sok minden történt a napokban.*Mondja magában kék szemei nem mutatnak szomorúságot, de lelkileg van egy kicsit ki. Aztán még hallgathatta Christohper hülyeségeit is szóval igen a srác ilyenkor harapós. Amikor megkocogtatják a vállát reflex szerűen fordul meg hirtelen meginog és majdnem beleesik a vízbe. De csak majdnem. Felvonja a szemöldökét a ruházat miatt mindenkinek van egy saját stílusa hiszen kinek mi áll jól.* - Na most majdnem beleestem. Sebezhető? Ja igen, de nem bánom ezt.*Igen vonja meg a vállát és nyersen válaszol a férinek aki a Kisangyalt használta.* - Miből gondolod, hogy vele szeretnék találkozni? Igaz más nincs a környéken Talán csak.. meg kéne csodálni még az is jó.*Kérdezz rá reflex szerüen majd ugye rögtön mondja a következőt is.* - Elhiszem én nem az csak még soha nem jártam itt, de hallottam Lyról. Ha te mondod, de nem tudom...*Sóhajtozik és néz a másikra ki motyogja, hogy Darwin úrnő kis kedvence. Na igen.* - Egyébként ha olyan átkozott ez a hely.. akkor te miért vagy itt?*A ki sbutus rákérdezz a lidércnél és felvonja a szemöldökét és várja a választ.* - Egyébként kit tisztelhetek benned Lidérc?*Kérdezi meg hát ugye ő nem mutatkozott be, de kíváncsi rá. Érdekllődve figyel a másikra, de lebeszélni hát ki tudja még a fiú sem tudja eldönteni mit akar még csinálni.*
  Raphael Walsworth
  Raphael Walsworth
  .::Lélekbúvár Fegyvertáros::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Raphael Walsworth on Csüt. Feb. 09, 2012 5:25 pm

  *Amit magában motyog a fiú azt meg sem hallja. Vagyis meghallja, de van olyan tapintatos, hogy nem kérdez rá. Majd később. Aztán ugye megkocogtatja Alex vállát, és mond egy kisebb szentbeszédet, de tényleg csak az angyal érdekében. Ő nem olyan nem, mint Sammael, aki csak a lidércekkel kivételez. Raph olyan lidérc, aki igazából igyekszik mindenkivel jóban lenni. Mikor a fiú majdnem belezuhan a vízbe reflexszerűen utána nyúl.* - Vigyázz. Azért annyira nem vagyok riasztó, hogy Lyrához menj inkább vendégségbe. *Nevet fel a lidérc férfi. Nos, láthatóan lazább, mint Sammael Crow.* - Nem bánod, hogy sebezhető vagy? Mégis miféle angyal vagy te? *Ráncolja a homlokát. Kétség sem fér hozzá, hogy Alexander meglehetősen furcsa figura.* -Miből gondolom? Vagy olyan ostoba, hogy a stégen ácsorogj. Ez épp elég ok arra, hogy azt feltételezzen, hogy ehhez a bestiához menj. *Rándítja meg a vállát miközben tovább hallgatja a másikat.* -Hidd el, elég régóta ismerem Lyrát ahhoz, hogy tudjam. Diáknak itt lenni veszélyes dolog. *Mondja komolyan a férfi miközben megszorítja a csomagot. Akármilyen edzett is nehéz ezt tartogatni.* -Erre jártam. Éppen átvettem ezt a csomagot, aztán láttam, hogy egy szőke gyerek a móló végén ácsorog, és gondoltam jobb, ha sürgősen közlöm veled a tényeket.*Felel őszintén, bár azt nem fejti ki, hogy mégis milyen szállítmány érkezett... Az már nem a kölyök dolga.* -Haha. Te vagy az a szőke Marceau gyerek, igaz? Giselle és Fredrik volt olyan kedves, és mesélt rólad. Az egyik azt mondta, hogy nézzem el neked a hülyeségeidet. A másik azt, hogy ha lehetséges nyírjalak ki, mert idegesíted. *Nevet fel jóízűen az árny. Majd mikor az ő nevét kérdezik akkor vigyorogva felel.* - Raphael, Raphael Walsworth. A Fyron fegyvertárosa. *Mutatkozik be, mert igazából ezzel kellett volna indítania, de jobban lekötötte, hogy a Cameosos diákot valamilyen szinten biztonságban tudja.*


  _________________
  Egy fegyvermániákus lidérc, aki elvesztette a családját, a menyasszonyát és a hazáját. Hosszú éveken keresztül vadász arra az angyalra, akit végül a Lord ölt meg. Lord Sammael jóvoltából került ide, s azóta sok mindennek volt szem és fültanúja. Raphael olyan lény, aki általában a háttérben marad, viszont elég sok információ birtokosa. Ő az egyetlen, akivel Perathon úrnő jó kapcsolatot ápol, és az angyal-vámpír képes benne teljes mértékben megbízni.

  Tyla Perathon fegyvertárosa és bizalmasa
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Feb. 09, 2012 5:46 pm

  *Csak pislog nagyokat és megijedt. Jó hagyjuk ez olyan nem számított kocogtatás volt szóval. Az, hogy Raphael milyen igazából nem tud sok mindent mondani hiszen látásból látta ugye csak még nem beszéltek. Ráadásul Sammael igen kivételez a fajtájával, de azért a férfi is igen jó fej ám. Megijed a másik és majdnem beleeesik. A lidérc kezét megfogja és csak pislog 2-at aztán ha elhallgatott a másik tovább beszél.* - Csak nem számítottam itt senkire...*Motyogja és mosolyog haloványan a fiú-* - Őőő.. csak egy naiv semmire kellő aki nem képes a változtatásokat csinálni az életében, de igazából ezt a részét szépen lassan csinálom, de a "fajok" része nehezen megy bár ahogy elnézem te más vagy mint Fredrik. Nem olyan...*Magyaráz a fiú aztán ugye kifejti az érzését a férfivel kapcsolatban hiszen tényleg békés aurája van a másiknak. Aztán kérdezz a másik ugye arról miből gondolja és vállat vonogatja és összeszűkíti a szemeit.* ~Ha ezt ud gondolatot is olvasni akkor pont beletrafált mire készülök..~*Gondolkodik el és tovább figyeli a másikat érdeklődve és nézi a tavat is.* - Járt már itt Diák a közelében?Úgy értem aki látta is közelről? Egyébként nem csodálom, hogy veszélyes bár azért nála vannak veszélyesebbek.*Kérdezi meg érdeklődve és aztán ugye mást is kérdezz és kíváncsian várja. Az, hogy a kedvén javítana még nem bíztos benne. Az erre járásnál csak hümmög egyet és felvonja a szemöldökét. Amikor kijelenti, hogy a szőke gyerek érdeklődve felpillant.* - Na már megint ki pletykált rólam!?*Vonja fel a szemöldökét és aztán hallgatja utána gyilkos szemmel tekint a lidércre.* - Hah... Szóval azt kérte a védencem amit egyébként tegnap tudtam meg és nem tudom, hogy közöljem be vele, hogy nírjál i miközben azt sem tudod ki vagyok. Mondhatom szép.*Amikor ezeket a szavakat mondja eléggé kiakadt a másikra és majdnem hisztizne, de itt olyan fejet vág perceken belül beugrik a vízbe. Megspórolja Fredrik dolgát. Na jó ez csak így gondolja, de tényleg.* - Egyébként megtennéd ha megkérné? Mellesleg légyszíves amit hallottál ne mondd el neki csak mivel nem árultam el és nem tudom, hogy közöljem be vele. Konkrétan kicsit ki vagyok rá is bukva..*Feleli a másiknak fejet vakarva és utána kérdezősködik és reflex szerűen válaszol majd ugye megkéri ne mondja el. Nem tudja, hogy közöljön ilyen hírt a másikkal aki ráadásul megpróbálta eltenni láb alól. Kicsit furcsa.*
  //Fagyii//
  Raphael Walsworth
  Raphael Walsworth
  .::Lélekbúvár Fegyvertáros::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Raphael Walsworth on Pént. Feb. 10, 2012 7:09 pm

  //OLVAD//

  * A fiú motyogására nem igazán reagál most sokkal jobban lefoglalja a fegyver-probléma.* - És valóban. Fredrik forrófejű és sokkalta fiatalabb, mint én. mellesleg, ahogy elnéztem az ifjú lidérc nagyon szeret ítélkezni másokról. *Felel arra a megjegyzésre, amit Alex mondott rá. A többire meg user nem igazán tud mit írni, mert a másik elég hülyén fogalmazta el, és nem jut el az agyáig.* -Persze, és meglehetősen pórul jártak. Az meg, hogy vannak veszélyesebbek.. Tény, de azok többnyire az iskola területén kívül vannak. *Rándítja meg a vállát. Nos igazából a férfin nem látszik, hogy mi játszódik le benne. Most olyan közönyös, de azért szívesen cseverészik másokkal.* -Csigavér. Nem kell felhúzni magad ilyeneken. És lehetséges, hogy túlzott paranoiában szenvedsz, ha azt hiszed, hogy folyton téged beszélnek ki a hátad mögött.* Csóválja a fejét vigyorogva, de egyszer elmondta a neveket, még egyszer nem ismétli meg magát.* -A védenced?*Pislog nagyokat megdöbbenten a férfi. Egy angyal egy lidérc védője? Ilyen se volt... Aztán Alex szavaira felnevet.* - Nyugodj meg. Jó még az ítélőképességem. meg feleslegesen nem ölök. A munkámat se akarom elveszíteni, és nem akarom magamra haragítani az angyalokat. Elég volt egy konfliktus veletek. Én békepárti vagyok. *Emeli fel védekezően az egyik kezét. Ő tényleg nem bánt senkit, amíg nincsen rá semmi oka. * - Nem fogom elmondani. Ez a ti dolgotok. Amíg nem szükséges addig nem avatkozok bele. *Nyugtatja meg a Cameosost, majd el kezdi a suli felé terelni.* -Gyere. bent jobb idő van, és főzök valami teát, aztán hátha tudok segíteni abban, hogy ne akadjon ki Fredrik, ha elmondod neki. *tesz egy ajánlatot a fiúnak, aki vagy él vele, vagy nem.*


  _________________
  Egy fegyvermániákus lidérc, aki elvesztette a családját, a menyasszonyát és a hazáját. Hosszú éveken keresztül vadász arra az angyalra, akit végül a Lord ölt meg. Lord Sammael jóvoltából került ide, s azóta sok mindennek volt szem és fültanúja. Raphael olyan lény, aki általában a háttérben marad, viszont elég sok információ birtokosa. Ő az egyetlen, akivel Perathon úrnő jó kapcsolatot ápol, és az angyal-vámpír képes benne teljes mértékben megbízni.

  Tyla Perathon fegyvertárosa és bizalmasa
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Pént. Feb. 10, 2012 7:26 pm

  *Motyogás. Nos igen.. ő szokott néha túlságosan is sokat motyogni, de olyankor nincsen senki a közelében. Fredrikre megrándítja a vállát és bólógat.* - Hát igen, de igazából Giselle-ről nem ítélkezik hiszen ugye vele el van. Szóval nem tudom..*Rázza meg a fejét is és forgatja meg a szemeit. Amit eddig tud Fredrikről az sem éppen bíztató. A cseverészés talán jól esik neki nem gondol most semmi másra az elmélyét kiürítette és ez a helyzet állt be nála. Azután ugye folytatják a beszélgetést a másik figyeli a patakot. A paranoia az Fred óta jött meg hát na csak óvatos és ráadásul még Kiara is ugye ott van a színen és még egy csomó más. Nos rengeteg minden.* - Lehet igazad van csak igazából nem tudom azt, hogy ki mit gondol rólam. Fredről például nem tudom eldönteni egyik pillanatban még öljük egymást jó napokban meg egymást mellett ültünk, mert kinyomozott egy két dolgot. Hosszú történet.*Mondja és igen vissza emlékezik arra amikor Chase nevét meghallotta holt sápadt lett tőle. Ezt a témát követően ugye kinyőgte egy idegennek azt ki a védence igen a pislogást megérti hiszen angyal-lidérc két ellenséges faj együtt... hát.. furcsa. Bólint a kérdésre lassan a fiú.* - Igen. Amikor elmondták nekem nem akartam elvállalni, de nem tehettem mást.*Azután az ölésre reagál amikor ezt befejezte a mondatot. Az öklésre egy haloványat elmosolyodik és bíztatóan tekint a másikra. Ahhoz képest, hogy ugye Lidérc.* - Egy konkfliktus? Mi volt az az egy? Ne haragudj ha tapintatlan vagyok..*Néz nagyokat és kíváncsi mit tett a férfi aztán fel ajánlja menjenek valahová és az iskola felé veszik az irányt (már ha az user is benne van) A diákkonyha éppen optimális egy kis beszélgetésre. A lebeszélésről sikeres volt, de attól még kicsit össze kell szednie magát a másiknak.* - Mit gondolsz Frednek hogyan adagoljam be ezt a dolgot? bár szerintem úgysem fogja érdekelni túlzottan..*Kérdezi meg és kék szemeivel csak pislog.*
  Raphael Walsworth
  Raphael Walsworth
  .::Lélekbúvár Fegyvertáros::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Raphael Walsworth on Pént. Feb. 10, 2012 8:09 pm

  - Ó, igen. Arról is volt szó. Az Őrző lánnyal azért van ilyen jóban, mert állítólag nem szidta a fajtáját, és egyenlő félként kezeli. Fredrik eléggé makacs, és ahogy észrevettem soha nem kezdeményez. Ha pedig felhergelik, akkor eléggé bosszúszomjas. Érhető az ő korában a lidérceknél. *Mondja komolyan a férfi, mert egyrészt ezt a fiú mondta neki, másrészt ő is volt gyerek. A paranoia… Nos Raphael talán segíthet azzal kapcsolatban is.* -Nos, ezeket könnyen ki lehet deríteni. Ha figyeled a non-verbális kommunikációját, és hogy általában hogyan viselkedik veled. Fredrikkel alapjába véve ki lehet jönni, ha jól bánsz a szavakkal. A történetet meg bármikor szívesen meghallgatom. *Mondja halkan a fehér hajú fegyvertáros. Igazából félig-meddig elkalandoztak a gondolatai, de annyira összeszedettnek tűnik, hogy Alex tényleg azt hiheti, hogy teljes mértékben ráfigyelnek.* - Hát ilyenkor mondom azt, hogy lidércnek lenni jobb. Kevesebb a kötelezettség. *Nevet fel vidáman Alex sopánkodására. Igazából, ha felnőttel beszélne azt mondaná „Sz*r ügy.”, de így visszafogja magát.* -Egy nagyon-nagyon-nagy konfliktus. Egy angyal lidércekre vadászott, és megölté- Ó, igen. Arról is volt szó. Az Őrző lánnyal azért van ilyen jóban, mert állítólag nem szidta a fajtáját, és egyenlő félként kezeli. Fredrik eléggé makacs, és ahogy észrevettem soha nem kezdeményez. Ha pedig felhergelik, akkor eléggé bosszúszomjas. Érhető az ő korában a lidérceknél. *Mondja komolyan a férfi, mert egyrészt ezt a fiú mondta neki, másrészt ő is volt gyerek. A paranoia… Nos Raphael talán segíthet azzal kapcsolatban is.* -Nos, ezeket könnyen ki lehet deríteni. Ha figyeled a non-verbális kommunikációját, és hogy általában hogyan viselkedik veled. Fredrikkel alapjába véve ki lehet jönni, ha jól bánsz a szavakkal. A történetet meg bármikor szívesen meghallgatom. *Mondja halkan a fehér hajú fegyvertáros. Igazából félig-meddig elkalandoztak a gondolatai, de annyira összeszedettnek tűnik, hogy Alex tényleg azt hiheti, hogy teljes mértékben ráfigyelnek.* - Hát ilyenkor mondom azt, hogy lidércnek lenni jobb. Kevesebb a kötelezettség. *Nevet fel vidáman Alex sopánkodására. Igazából, ha felnőttel beszélne azt mondaná „Sz*r ügy.”, de így visszafogja magát.* -Egy nagyon-nagyon-nagy konfliktus. Egy angyal lidércekre vadászott, és megölték a társainkat. Rengetegen haltak meg. Köztük a családom… És a menyasszonyom. Meg Sammaelnek is ezért van baja a lidércekkel. Vagyis. Minden lidércnek ez a baja az angyalokkal. Csupán velem annyi a különbség, hogy én arra az egy angyalra neheztelek, nem pedig az összesre. Ezért nem teszek közted és Fredrik közt különbséget.* Kicsit elmereng, és eléggé választékosan fogalmazza meg a mondanivalót.* -Mellesleg egyáltalán nem vagy tapintatlan. Jó, ha ezzel tisztában vagy. *Aztán elindulnak a konyha felé, ahol Raph készít egy jó meleg teát. Közben arról beszél hogyan lehetne szépen és finoman közölni a Cames lidérccel a dolgokat. Aztán egy kis idő után magára hagyja a fiút, és lemegy Tylához, hogy leadja a fegyvereket.*


  _________________
  Egy fegyvermániákus lidérc, aki elvesztette a családját, a menyasszonyát és a hazáját. Hosszú éveken keresztül vadász arra az angyalra, akit végül a Lord ölt meg. Lord Sammael jóvoltából került ide, s azóta sok mindennek volt szem és fültanúja. Raphael olyan lény, aki általában a háttérben marad, viszont elég sok információ birtokosa. Ő az egyetlen, akivel Perathon úrnő jó kapcsolatot ápol, és az angyal-vámpír képes benne teljes mértékben megbízni.

  Tyla Perathon fegyvertárosa és bizalmasa
  avatar
  Rebecca váltó

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Rebecca váltó on Szomb. Márc. 31, 2012 9:01 pm

  *Rowan kényelmes sétatempóban érkezik a folyópartra. Mögötte úgy két lépéssel tisztelettudóan halad a kutyája is, aki egyértelműen tudja, hol a helye. A srác egyébként tetőtől talpig feketében van: vékony, sötét színű nadrág, ami teljesen rásimul a bőrére, ugyanilyen póló, mindehhez egy fekete tornacipő, az egész öltözéket pedig egy éjsötét, csuklyás köpeny teszi teljessé. A csuklya természetesen mélyen a szemébe van húzva, így igazán felismerhetetlen, sőt, a nagy sötétségben még észrevenni is elég nehéz: távolabbról úgy tűnik, Cahal egyedül ténfereg. És végül is a német juhászt sem könnyű távolról megkülönböztetni bármi egyéb állattól, így hát sok minden nem kivehető a kis csapatból. Rowan egyébként azon gondolkozik, hogy le kellene lógnia Qarinba, kicsit körbenézni. Nem véletlenül van úgy öltözve, ahogyan: szereti, ha nem veszik észre, ez főként a városban előnyös. De egyelőre úgy dönt, körbenéz itt, a tóparton, hogy azok, akik esetleg figyelték, hogy elhagyta az épületet, elveszítsék a nyomot. Igen, a srác nem kicsit üldözési mániás...*


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Márc. 31, 2012 9:18 pm

  *Fekete csuklyás köpenyben és sötét farmerben nem sokkal utána érkezik a fiatalabbik testvér, aki csak a kutyát ismerte fel. Már egy ideje kint sétálgat megunta a bent létet így ide is kitalált. Öltözete egyébként farmer nadrág fekete póló és köpeny. Arcába ott van a kapucni és a köpeny bal oldalán kikandiál az ezüst kardja, aminek a vége fekete bőrből készült. A fiú nem úgy gondolkodik, mint a fivére bár tényleg körbe kéne nézni Qarinban, de ott van a holnapi nap. Nappal a legjobb körbe nézni. A német juhászt bámulván elvigyorodik és távol, de meg áll mögötte a csuklyás alak. Az egyik fülében ott a fülhallgató és éppen Leona Lewistól szól az I see you. Még így is van mit körül nézni a suliban, de legalább eltévedni nagyjából nem tud. Most a fiú csak áll és csak bámul az égre meg a testvérére.*
  avatar
  Rebecca váltó

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Rebecca váltó on Szomb. Márc. 31, 2012 9:33 pm

  *Cahal, amint megérzi Brian illatát, odafut Rowanhoz, és letelepszik, viszonylag közel a fiúhoz. A félvér csak lepillant rá, és egyből sejti, hogy valaki a közelükben van. És tekintve, hogy a vadnak nevelt kutya nem ugrott neki, az nem lehet más, csak az ikertestvére. Így hát nem foglalkozik vele különösebben, csak rálép a stégre, és elindul kifelé. Amikor kiér a szélére, hangosan hátrakiabál.* - Akarsz valamit, Brian? *kérdezi. Semmi köszönés, mi újság, vagy bármi hasonló, csak egy mogorva kérdés. Magyarul a szokásos bunkó hozzáállás, amihez a testvére már hozzászokhatott. Cahal egyébként ott marad a parton, és Briant figyeli, meg a környezetet. Nem is kérdés, ha ismeretlen illatot érez, azonnal támadni fog, így hát semmitől sem érdemes tartani. Legalábbis Rowan és Brian számára. De végül is a kutya erre lett "kiképezve", vagyis erre tanította meg a rengeteg veréssel az idősebbik félvér. Szóval a srác csak áll a stég szélén, a vizet szemlélve, Cahal pedig a parton ül, és figyel.*


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Márc. 31, 2012 9:46 pm

  *Cahal ugye nem támadt rá. Csak mosolyog és figyel, ahogy a kutya oda megy Rowanhez. Természetesen csak a vállát rántja, közben kikapcsolja az mp4-et és közelebb sétál a bátyjához. A kérdés hallatán csak rápillant majd a tóra és figyeli, ahogy nyugodt és mozdulatlan.* - Csak akkor futhatunk össze, hogyha akarnék valamit? Egyébként meg én is erre sétáltam. Különben meg nem követtelek, ha erre akarnál célozni.*a bátyjához hasonlóan nem köszön neki, hanem válaszol, majd ránéz a szemeivel. Tulajdon képen alig találkoztak a fiú is nagyjából a társait ismeri és el van ott.* - Mellesleg meg alig találkoztunk mióta itt vagyunk és ez a véletlen műve is, hogy pont ide tévedtünk.*Még mindig szónokol,de tudja, hogy nem érdekli Rowant a hegyi beszéde így nem is fojtatja, tovább csak pislog és a kutyát is nézi majd közben leveti a csuklyát és immárom az arcát is meg lehet csodálni a fiúnak.*
  avatar
  Rebecca váltó

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Rebecca váltó on Szomb. Márc. 31, 2012 10:09 pm

  - Igen, arra akartam célozni. Esedékes volt, hogy megpróbálj megkeresni... *jegyzi meg a szokásos stílusában. Rowant egyáltalán nem érdekli, hogy ritkán találkoznak: nem hisz a családi kapcsolatokban, csak azokban, amelyekbe az érdek is belejátszik.* - Látod, erről beszéltem. És vélhetően abszolút a véletlen műve, viszont a véletlent nem szabad dolgozni hagyni *magyarázza, és közben elindul vissza a stégről. A deszkákról lelépve gonoszkásan rámosolyog a tesójára.* - Szóval most külön kellene válnunk. Szeretnéd, hogy Cahal visszakísérjen? Nehogy bajod essen, öcsi *mondja. Igen, eléggé lenézi az öccsét, mindezzel pedig azt is szeretné elérni, hogy a tesója magától lépjen le, nehogy véletlenül úgy tűnjön, hogy ő lép meg előle...*


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Márc. 31, 2012 10:24 pm

  - Na persze.. mert nekem csak az érdek. Egyszer gondolkodnál úgy, hogy nem a rosszat nézed.*Vág vissza eléggé fen hangon és torkolja le a testvérét. Nem lepődik meg hisz ismeri a vérét, csak azért jó lenne, ha nem így beszélne.* - Pontosan. Én is sétáltam és ne haragudj, de túlságosan is nagy az üldözési mániád. Tudod, bátyus egyszer nem úgy néznél rám is mint egy ellenségre.*Sóhajt egy nagyot miközben ugye levette a csuklyát és látta, hogy vissza sétál a testvére a stégről.* - Egyébként, téged féltelek. Nem igen lenne jó, ha itt lennél egyedül. Tudod, Darwin úrnő szépséges szirénje itt ólálkodik, és bármikor előjöhet.*Mondja a fiú, amikor ugye visszasétált. Ő nagyjából tudja milyen Lyra olvasott és mesélt neki róla Zack meg Ethaneal is. A külön válásra csak morog és gyilkosan pillant.* - Nem kell vissza kísérni meg tudom magam védeni. De téged kellene megvédeni attól a nem várt fordulattól, ami most fog történni.*Mondja és a testvére bunkósága miatt a földre próbálja lökni. És ha összejön, akkor ugye rajta ül, de ha nem akkor csak próbálkozik és csak a vállát rántja majd máskor.* - Mire készülsz Tesó? Ilyenkor szeretnél te várost nézni? Én a helyedben nem mennék le, mert valaki szólni fog Perathon úrnőnek. Vagy szóljak inkább a mi Őrzőnknek, hogy van egy kihágó?*Csak ártatlanul kérdezi és érdeklődik a dolgok iránt. Eszébe nincsen elmenni még sőt, arra nagyon is kíváncsi mit szeretne csinálni ilyenkor a bátyja mindenesetre, tudja, hogy késő van, de még egyáltalán nem álmos és inkább kint van a friss levegőn még egy darabig.*
  avatar
  Rebecca váltó

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Rebecca váltó on Szomb. Márc. 31, 2012 10:52 pm

  - Bocs, már próbáltam, de nem jött be *von vállat. Az, hogy próbálta... Körül-belül hat éves korukban. Igazán nem érdekli, hogy a stílusa irritálja a testvérét. Az üldözési mániára vállat von.* - Minél erősebb, annál erősebb lesz a túlélési ösztönöd. Egyébként meg nem csak látok. Tényleg minden sarokban ellenség lapul *jegyzi meg. Rowan amúgy tényleg nem teljesen normális, mert teljességgel elhiszi, hogy igaza van, és tényleg mindenhonnét ellenség figyeli.* - Engem ne félts, öcskös. Én tudok vigyázni magamra *jegyzi meg élesen. Rohadtul nem érdekli a szirén sem, mert végül is az élete sem annyira fontos, de élvezne harcolni érte, szóval... Aztán, amikor a tesója nekiugrik, arrébb lép - főleg, mert lényegében figyelmeztették -, és egy határozott mozdulattal elkapja az öccse kezét, és hátracsavarja.* - Ne is próbálkozz *sziszegi a fülébe, majd ellöki magától, és leporolja a köpenyét.* - Semmi közöd hozzá, hogy mit csinálok, Brian, és a te érdekedben, jobb is, ha nem ütöd bele az orrodat. *Még Cahal is elkezd morogni.* - Kis spicli *köpi a szavakat, majd int a kutyának, aki erre odasétál mellé, és fenyegetően kivillantja a fogait a másik O'Callaghan fiúra.* - Mint mondtam: jobb, ha különválunk. Jó éjt, öcskös *mondja, majd ismét int Cahalnak.* - Gyere, Cahal, megyünk *mondja, és el is indul. Persze meg lehet állítani, ha Brian nagyon próbálkozik, de ha nem, akkor Rowan ezennel lelép, mert nincs más mondanivalója az öccsének.*


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Vendég on Szomb. Márc. 31, 2012 11:10 pm

  *Nem reagál, semmit az első mondatra csak a fejét csóválja.* ~ a vér nem válik vízzé, de nem kéne, hogy így viselkedjen.~*Gondolja, magában majd ugye csak figyel. Igazából tényleg nem bírja már a viselkedését,lázadását, de sejti és érzi, hogy a fiú nem fog soha megváltozni.* - Azért nem minden sarokban. A sarkokban és a zsákutcákban találhatsz barátokat, akik megvédenek és segítenek a bajban. Az, hogy egyedül küzdesz, meg mindennel mit érsz vele? Csak, hogy magányosabb leszel.*Mondja, szemit forgatva majd ugye a féltse csak felhorkant. Aztán ugye neki ugrik, a másik ugye félre lép viszont a kéz kicsavarásra csak morog egyet.* - Miért is ne próbálkozzak? Tudod, jó lenne, ha valamit csinálni közösen és nem egyénien.*Mondja a másiknak, immárom nyugodt hangon. A spiclire csak bólint, majd utána válaszol.*- Én lehet, spicli vagyok… de még mindig jobban tudom a szabályokat, mint te. Légy szíves térj már észhez..*Mondja tovább kikelvén magából, igazából nem is tudja mikor beszéltek normálisan. Az is jó régen volt. A kutyára csak hátra lép kettőt majd a fejével nemlegesen bólint.* - Látod. Ha ellenségnek nézed a másikat, akkor elmarod magad mellől azt, aki fontos lehet. És ha beleütöm, az orromat a dolgaidba azzal csak jót csinálok. Mi lesz, hogyha követlek? Hmm? Vagy ha szólok. Tudok vigyázni magamra, és jobb, ha tudod, az sem számít, ami lényegében történni fog. Én a helyedben jobban át gondolnám a dolgokat és nem csinálnék hülyeséget a helyedben. De tudod mit? Szívesen veled megyek, viszont nem fogok köpni.*Mondja a srác a hegyi beszédét és már egyre jobban emelkedik a hangja. Igazából nem tudja hova tenni a bátyja viselkedését, bár ismeri még is olyan rejtélyes.* - Mit tervezel tesó? Hova akarsz menni ilyenkor?*Kérdezz rá majd, ugye ha kap, választ utána visszamegy a suliba vagy vele tart. Ha meg nem kap választ, akkor még egy darabig bámulja, a tavat aztán visszaindul a hálóba.*
  avatar
  Rebecca váltó

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Rebecca váltó on Szomb. Márc. 31, 2012 11:32 pm

  *Brian meglehetősen jól érzi. Rowan valóban nem fog megváltozni.* - Illúzió, hogy ők barátok. Előbb vagy utóbb, de ők is ellenségekké válnak majd, pontosabban kiderül, hogy mindig azok voltak. És erőt, Brian, erőt *magyarázza az öccsének. Tudja, hogy amaz sosem fogja megérteni az ő meglátásait, de igazából már nem is nagyon érdekli. Attól függetlenül is elmondja. A kézkicsavarás utáni szavakra csak felhorkant.* - Közös program? Csak nem bunyóleckéket szeretnél venni tőlem, Brian? *kérdezi, kissé gúnyosan. Bár persze nem túl valószínű, hogy az öccse bármit is megtanulna abból, hogy úgy heti egyszer alaposan agyonverik...* - Nem ismersz öcsi, még mindig nem. Hidegen hagynak a szabályok, egyszerűen nem érdekelnek. Szóval ne papolj *legyint. És igen, tényleg eléggé régen volt, amikor utoljára normálisan beszélgettek. Valamikor egészen kicsi gyerekkorukban.* - És kinek kellene fontosnak lennie? Megtanulhattad volna mostanra, hogy nekem senki sem fontos, és senkire sincs szükségem *sziszegi dühösen.* - Jót? *nevet fel gúnyosan.* - Álomvilágban élsz. Csak magadat kevered bajba vele. Mert nem biztos, hogy csak én leszek rád dühös, de aki engem nem kedvel, és ki akar esetleg nyírni, annak te is tökéletes célpont vagy... Talán nem tűnt fel, de némileg hasonlítunk *jegyzi meg gúnyosan.* - Nem érdekel a véleményed, se az, hogy mit tennél a helyemben, ugyanis nem vagy a helyemben. Hál' istennek. És ne legyen pofád követni. Inkább menjél pitizni a házvezetőmnek. Hagyj! *mondja még, majd ugye elindulnak Cahallal.* - Semmi közöd hozzá. Majd lennék is hülye, hogy elmondjam *horkant, majd egy utolsó, gyilkos pillantást vet az öccsére, amivel erősen sugallja, hogy hagyja békén, és a kutyával az oldalán a birtok kapuja felé indul, közben természetesen az égre is figyelve, hiszen tud Erisről. Jó lenne kihagyni, hogy elkapják... Bár Brian úgyis jelenti. Mindegy, azért megteszi, ami tőle telik, hogy leléphessen... Ha pedig minden összejön, akkor vélhetően olyan hajnali négy körül tér csak vissza Fyronba.*


  _________________
  Rebecca Taylor váltója
  avatar
  Richard A. Wallmart
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Richard A. Wallmart on Csüt. Ápr. 26, 2012 5:20 pm

  *Hát igen, régen lehetett már hallani a nőről, de kicsit elfoglalt volt a napokban, hetekben. Öltözete egy fekete szoknya , egy fehér trikó , egy fekete magassarkú szandál , haja pedig egy fekete hajpánttal hátrafogva. Aki nem ismeri, azt hiheti, hogy egy diák, de nem. Szimplán csak fiatalos a külsője.* ~ Hihetetlen. Úgy tűnik tök fölöslegesen jöttem ide. Nincs semmi dolgom. Ez rémes... ~ *Gondolja és egy mélyet sóhajt. Felnéz az égre és kicsit elgondolkozik, hogy vajon milyen lenne, ha többen is felkeresnék? Ő szereti ezt a munkát végezni, de így nincs semmi értelme. Unja magát itt! Még Tyla is meghülyült... Nem a régi, teljesen (na jó, ne teljesen) normális lett, furcsa. Lehet kéne neki valami hobbi, mert ez így nem tűrhetetlen...*


  _________________
  Egy szűkszavú, magánakvaló fél-nekromanta, ki ha meg is szólal, max halkan teszi, nem szeret beszélni, nehéz szóra bírni. Türelmes, egyszerűen lehetetlen kihozni a sodrából, de nála azt is meg kell jegyezni, hogy nem kell felhúzni az agyát ahhoz, hogy esetleg neked essen, elég ha olyanokat bántasz, akiket ő úgy döntött, hogy a szárnyai alá vesz. Igen, az egyetlen, ami érzékenyen érinti az édesapja halála, nem is beszél róla és apja halálából kifolyólag szereti azokat védelmezni, akik esetleg hasonló sorsra jutottak vayg teljesen árvák. Amúgy mindene a rock zene, ez már a megjelenéséből is egyértelművé válhat.
  Rosetta M. McCarthy rocker fél-nekromantája
  Fredrik Laine
  Fredrik Laine
  .::Őrző: Cameos::.
  .::Őrző: Cameos::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Fredrik Laine on Csüt. Ápr. 26, 2012 5:34 pm

  *Ragyogóan süt a nap, ezért egy fiatal Cameosos diák magányosan mászkál a tóparton. Nem hülyült meg kérem szépen csupán kerüli a haverjait ugyanis születésnapja van a fiúnak, és nem szereti, ha ráköltik mások a pénzüket. Egyébként az öccsének Lassével együtt leszállította az ajándékot, de utána el is tűnt, és egészen eddig nem mutatkozott. Egyébként a finn srác egy sötét kék pólót, farmert és edzőcipőt visel.Fülében a fülhallgatón keresztül bömböl a zene, és őmaga a füles zsinórjával szórakozik. Az Avenged Sevenfold Nightmare-jét dúdolja maga előtt, és néha-néha halkan énekli a számot. Frednek amúgy nagyon jó hangja van, a rock nagyon is illik hozzá. Így hát fogja magát, leül a parton a fűbe, és a tavat kezdi bámulni. Marin fel sem tűnik neki, hiszen annyira el van mélyedve a gondolataiban.* ~ 190 éves vagyok. Úristen, kész rémálom. Mondjuk azt csodálom, hogy Elias még mindig olyan, mint egy gyerek. Tudom, hogy ő ilyen, és szeretném, hogy ilyen maradjon csak... Nem értem. Én miért nem vagyok ilyen komolytalan? Egyébként remélem tetszett neki az ajándék, mert egész évben azt csináltam.* Morfondírozik magában miközben törökülésbe helyezkedik el, a kezeivel hátul kitámasztja magát, hátradönti a fejét, és élvezi ahogy a napsugarak melegítik az arcát. Mostanában nagyon is sokat változott a fiú, de ez valószínűleg Eliasnak meg Lily-nek köszönhető.*


  _________________
  Egy gyilkos, kit arra neveltek, hogy álljon bosszút szülei elvesztéséért. Egy fiú, aki csak átlagos életet akart élni. Egy lidérc, ki rengeteg dolgon ment keresztül az öccsével és a barátaival. Egy harcos, akinek talán még sincs kőből a szíve.  Egy számítógép zseni, aki programozásból él. És egy árny, aki egy angyalba szerelmes. Ki tudja, meddig titkolhatja az érzéseit mások elől? Ki tudja, mit szólnának a nevelői? Ki tudja, mennyire szereti a lányt? Vajon képes arra, hogy tegyen magasról az angyalok és a lidércek közti viszályra, arra hogy a Lidércvadász miatt haltak meg a szülei és a fajtársai? Vajon képes lenne-e megállítani a mennybéliek és az árnyak közt dúló háborút? Nos, ez még a jövő zenéje…


  Tyla Perathon (és Lily Holloway) különc kockája és Elias Laine ikertestvére
  avatar
  Richard A. Wallmart
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Richard A. Wallmart on Csüt. Ápr. 26, 2012 5:50 pm

  *Marin nem messze sétálgat a fiútól, szóval feltűnt neki a jelenléte, szimplán csak most bele van mélyedve az unalomba, így nem tudja különösebben érdekelni a fiú. Elkezdi rugdosni a köveket a tóba és bámulja a vizet. Lenne kedve úszni, de nincs kedve szembenézni a vízben azzal a ronda sellőnak nevezett, félig ember-félig-békával. Megint egy mélyet sóhajt és ő is leül a földre. Kinyújtja a lábát, keresztbe teszi egyiket a másikon és nyújtózkodik egyet.* - Történhetne már valami... *Suttogja maga elé és várja, hogy a sellő énekelni kezdjen. Kíváncsi lenne, hogy akkor mi történne. Biztos azt a fiút csalná be magához, de vajon mit csinálna vele? Megenné, kiszívná a lelkét, vagy mi? De az is lehet, hogy kicsit játszadozna vele, majd kidobná a partra. Ezzel a gondolattal, most valahogy elvan. Bár kicsit morbid a dolog, de hát ez van. Unatkozik a drága.*


  _________________
  Egy szűkszavú, magánakvaló fél-nekromanta, ki ha meg is szólal, max halkan teszi, nem szeret beszélni, nehéz szóra bírni. Türelmes, egyszerűen lehetetlen kihozni a sodrából, de nála azt is meg kell jegyezni, hogy nem kell felhúzni az agyát ahhoz, hogy esetleg neked essen, elég ha olyanokat bántasz, akiket ő úgy döntött, hogy a szárnyai alá vesz. Igen, az egyetlen, ami érzékenyen érinti az édesapja halála, nem is beszél róla és apja halálából kifolyólag szereti azokat védelmezni, akik esetleg hasonló sorsra jutottak vayg teljesen árvák. Amúgy mindene a rock zene, ez már a megjelenéséből is egyértelművé válhat.
  Rosetta M. McCarthy rocker fél-nekromantája
  Fredrik Laine
  Fredrik Laine
  .::Őrző: Cameos::.
  .::Őrző: Cameos::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Fredrik Laine on Csüt. Ápr. 26, 2012 6:35 pm

  //FAGY, Marin eltűnt//


  _________________
  Egy gyilkos, kit arra neveltek, hogy álljon bosszút szülei elvesztéséért. Egy fiú, aki csak átlagos életet akart élni. Egy lidérc, ki rengeteg dolgon ment keresztül az öccsével és a barátaival. Egy harcos, akinek talán még sincs kőből a szíve.  Egy számítógép zseni, aki programozásból él. És egy árny, aki egy angyalba szerelmes. Ki tudja, meddig titkolhatja az érzéseit mások elől? Ki tudja, mit szólnának a nevelői? Ki tudja, mennyire szereti a lányt? Vajon képes arra, hogy tegyen magasról az angyalok és a lidércek közti viszályra, arra hogy a Lidércvadász miatt haltak meg a szülei és a fajtársai? Vajon képes lenne-e megállítani a mennybéliek és az árnyak közt dúló háborút? Nos, ez még a jövő zenéje…


  Tyla Perathon (és Lily Holloway) különc kockája és Elias Laine ikertestvére
  avatar
  Ever K. Whitewood
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Ever K. Whitewood on Pént. Jún. 29, 2012 8:53 pm

  *Hűvös van, sötét, és ki bukkan fel a Tó parton? Hát Aideen. Kissé lemaradt a dolgokkal, nem mutatkozott be, nem ismerkedett, csak néhány lányt ismer a hálóból. Bár zavarni, nem zavarja. Nem barátkozni jött ide, hanem tanulni. És azt is ideje lenne már megkezdeni. Holnap nagy valószínűséggel felkeresi majd Dariust ez ügyben. Muszáj fejlődnie. Csak akkor fog hazatérni, ha végre sikerült olyan szintre emelni ezt a képességét, hogy akármi is történik, ő meg tudja oldani. Viszont hiányzik neki húga és bátyja. Megszokta, hogy folyton együtt vannak, még mindig furcsa, hogy csak egyedül van. De hát mindegy, ő döntött így. Talán majd a nyáron hazalátogat kicsit. Meglátogatják a szüleik, elmennek a kis kuckójukba. És újra elmennének vadászni.*


  _________________
  Érdekes mondható gyerekkora volt, 16 évesen elköltözött otthonról Londonba, amikor is baleset érte, és részleges memóriakiesés ment végbe az agyában. Bár emlékei visszatértek és ezzel együtt jelent meg képessége is. Jeremyvel - az egyetlen személy akit elvisel maga körül - élt együtt Londonban, most pedig együtt jöttek a Fyronba. Vigyázat: nagyon magának való, ha a könyveihez, MP4 lejátszójához, vagy CD-hez nyúlsz, vagy tönkreteszed őket, akkor véged.
  Rosetta M. McCarthy enyhén antiszoc könyvmolya
  Gaweł Pawlak
  Gaweł Pawlak
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Gaweł Pawlak on Pént. Jún. 29, 2012 9:04 pm

  *Lehet, hogy hűvös van és sötét, de ez a tényállás az újonc erethonos srácot nem különösebben zavarja. Szeret a sötétben lenni, hiszen Aideen-hez hasonlóan ő is lidérc, ráadásul mivel lengyel, ezért nem kedveli a nagy melegeket sem. Ő csupán két órája érkezett, de mivel senkit nem talált a társalgóban, így fogta a jó öreg focilabdáját, és elindult keresni valakit, akivel játszhat. Nos, mondani sem kell talán, hogy akárhány diák ment el mellette nem merte leszólítani, mert félt a visszautasítástól. Így inkább a labdával a hóna alatt elindult egyet sétálni, s nos, itt kötött ki. Egyébként a fiú fociimádatához hűen egy David Villás mezt visel, térdnadrággal meg ugye sportcipővel, hogy tudja nyugodtan rúgni a bőrt. Mikor meglátja Aideen-t kicsit lelassít, majd véglegesen megáll tőle úgy három méter távolságra. A gombóc egyre jobban növekszik a torkában, s fekete szemeivel a lidérc társára mered.* ~ Jaj, ne. Még egy diák. Jó, oké. Tudom, én akartam ismerkedni, én akartam ide jönni, de a fene gondolta, hogy ilyen nehéz. Egyáltalán… Mit kell mondani ilyenkor?! *Kezd pánikolni a fiú, de azért lassan közelebb araszol a lányhoz, és egy halvány mosolyt erőltet az arcára. Lehuppan a fűbe, törökülésbe helyezkedik, és dobálni kezd a labdát.* - Hello. Szép este, nemde? *Szólal meg halkan, s kissé a hangja is remeg, de azért igyekszik lazaságot színlelni. Khm, kevés sikerrel. * ~ Jézusom, nekem elment az eszem. Talán az lenne a legjobb, ha árnyékká válnék, marha gyorsan visszarohannék a toronyba, és felakasztanám magam a függőágy kötelével. *Folytatódik a pánikroham, de aggodalomra semmi ok, ezt Iwan egy nap kismilliószor elő szokta adni, bár neki még mindig ugyanolyan rossz érzés. *


  _________________
  Folyamatban...

  Tyaeloria Perathon higgadt halandója
  avatar
  Ever K. Whitewood
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Ever K. Whitewood on Pént. Jún. 29, 2012 9:16 pm

  *Aideen is inkább ezt kedveli, így érzi otthon magát, a sötét, hűvös, magányos helyeken. Igen, kissé magának való, de hát ez van. Sosem volt társasági lény. Most is csak érzéketlen arccal nézi a tavat. Valahogy olyan megnyugtató érzés látni. A fiú felé fordul, mikor meghallja, hogy a másik közeledik és csak ugyanolyan érzéketlen tekintettel néz a másikra, aki láthatóan izgul és fél.* - Üdv. Igen, gyönyörű. És megnyugtató. *Néz vissza a tóra, majd a fiúra.* - Ha focizni szerettél volna, akkor egyszerűbb lett volna ha a qarini sportpályára, vagy ha nincs kedved annyit menni, akkor a gyakorló pályára mész. *Jegyzi meg a lány és tekintete megint a tóra kalandozik. Valahogy nem tud betelni ezzel a látvánnyal.* ~ Bárcsak láthatná ezt Bride. Sikítozna örömében. ~ *Kúszik fel egy halvány mosoly az arcára a gondolattól és továbbra is csak a tavat nézi.*


  _________________
  Érdekes mondható gyerekkora volt, 16 évesen elköltözött otthonról Londonba, amikor is baleset érte, és részleges memóriakiesés ment végbe az agyában. Bár emlékei visszatértek és ezzel együtt jelent meg képessége is. Jeremyvel - az egyetlen személy akit elvisel maga körül - élt együtt Londonban, most pedig együtt jöttek a Fyronba. Vigyázat: nagyon magának való, ha a könyveihez, MP4 lejátszójához, vagy CD-hez nyúlsz, vagy tönkreteszed őket, akkor véged.
  Rosetta M. McCarthy enyhén antiszoc könyvmolya

  Ajánlott tartalom

  Tó és stégek Empty Re: Tó és stégek

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 6:44 pm