Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Idézőmágia tanterem

  Dobókocka
  Dobókocka

  Idézőmágia tanterem - Page 5 Empty Re: Idézőmágia tanterem

  Témanyitás by Dobókocka on Vas. Feb. 23, 2014 10:38 pm

  The member 'Christopher Acerlot' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Idézőmágia tanterem - Page 5 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Idézőmágia tanterem - Page 5 Hatoldal__3_www.kepfeltoltes.hu_
  Chloé Laneth
  Chloé Laneth
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Idézőmágia tanterem - Page 5 Empty Re: Idézőmágia tanterem

  Témanyitás by Chloé Laneth on Vas. Feb. 23, 2014 10:47 pm

  *A kislány egy kis idő múlva megszólal. Nagyon halkan beszél, így teljesen arra koncentrál, hogy mit mond. Meglepődve hallgatja a mondanivalóját.* - Az apukád? Az apukád az árus? Mi történne, ha rossz kezekbe kerül? Nem lehetne akkor egyszerűen csak megsemmisíteni?* Rengeteg kérdés suhan át az agyán. Nem teheti fel mindegyiket. Hall valamit. Felnéz, és a folyosó végén lévő emelvényen mozgást észlel. ebben most már teljesen biztos. Lehet, hogy az előbb sem csak képzelődött. Egy magas alak jelenik meg, ami felvesz egy tárgyat, és a zsebébe teszi. A maszk lehetett az. Az alak elvigyorodik és eltűnik. Chloé odaszalad ahol az imént mindezt látta, de már semmi sincs ott. Visszamegy a kislányhoz, és kérdőn néz rá.* - Hová ment, És ki volt az? Segíts kérlek. Tudom, hogy szellem vagy. Ha segítesz, megígérem többé semmi rossz nem fog történni veled. Én is segítek rajtad.


  _________________
  Mit tennél, ha látnád azoknak a szellemét, akik már nem tartoznak ehhez a világhoz? Ha sohasem lehetsz elég felkészült arra mi fog történni? Ha a képességed miatt senki sem mer közelíteni hozzád? Egyedül maradtál ezen a világon, de hordoznod kell a saját keresztedet. Az idő tovább halad. Nincs menekvés. Eláraszt a magány. Egyedül vagy, és senkire sem számíthatsz. Vársz, hogy mikor jön el az idő, hogy te is elmenj innen, miközben félsz, hogy mi lesz azután. Vajon te is testetlen lélekként bolyongsz majd tovább, megnyugvást keresve, vagy éppen bosszúra szomjazva? Minden bizonytalan, de nem menekülhetsz el a gondolataid elől. Nincs bátorságod feladni az életed.

  Főkarakter: Eliana De Lucia
  Selina Crow
  Selina Crow
  .::Tanár::.
  .::Tanár::.

  Idézőmágia tanterem - Page 5 Empty Re: Idézőmágia tanterem

  Témanyitás by Selina Crow on Vas. Feb. 23, 2014 11:13 pm

  *A fiúk, noha külön-külön valószínűleg nem tudták volna kezelni a helyzetet, együtt sikeresen legyőzik a nagákat. A kislány Chloé mellett teli torokból sikítani kezd, amibe nem csak a lány, de Dante feje is elég rendesen belefájdulhat, úgyhogy ők ketten valószínűleg nem fognak fel sok mindent a külvilágból, Chris azonban még látja, ahogyan felbukkan a maszkárus, és kiabálni kezd valamit, azonban mind a hárman lila fényt láthatnak, majd a teremben találják magukat.*
  - Üdv ismét itt! *köszönti a helyükre került diákokat Selina.* - A mai óra remélem tanulságos volt: soha ne bízzanak meg senkiben, és akiben nem bíznak, azt ne tévesszék szem elől. Hogy az ereklyetolvaj mit fog csinálni a maszkkal, abban nem vagyok teljesen biztos... De hát nem ez az első eset, hogy ez megtörténik, nem különösebb ok aggodalomra. Ettől függetlenül is egész tűrhetően szerepeltek, Damon pedig maguknál jobb emberismerőket is vert már át. Mr Acerlot, Mr Torres és Miss Laneth fejenként tizenhárom ponttal gazdagítják a házaikat. Ezen felül, noha Miss Laneth már szerzett magának egy maszkot, itt van a maguké is. Vegyék jó hasznát: ha felpróbálják, meg fogják érteni az erejét. *Ezzel a fiúk kezébe nyom egy egy maszkot, majd visszasétál a terem közepére.* - Legközelebb az összefoglaló órán találkozunk, addig próbáljanak nem elfelejteni mindent, és gyakorolják a varázslatokat. További szép estét! *köszön el, majd ül le az asztalánál, és kezd el írogatni megszokott kis füzetébe.*

  // Köszönöm a részvételt, és bocsi, hogy eddig elhúzódtunk ^^"

  A tárgyak alakváltó maszkok, ha felveszik, adott állattá tudnak alakulni.
  Chris - farkas (átlagos szürke farkas, nagyon jól be tud olvadni bárhová, plusz így nem érezni rajta a vérfarkasságot)
  Dante - jaguár
  Chloé - hópárduc

  Házi feladat: Játszd ki egy társaddal egy Naga megidézésének és eltüntetésének a gyakorlását! Akár baleset is lehet a dologból, természetesen Darius a sérültek rendelkezésére áll. (A helyszín linkjét Beccához küldjétek el privát üzenetben.)


  _________________
  Selina nagyon sokat változott az ártatlan gyerekkor óta, amit a Lidércvadász derékba tört: felnőtt, egy olyan valakivé, aki már nem őszinte, és a legkevésbé sem tiszta. Elmerült a halál tudományának tanulmányozásában, és ez nagyon megváltoztatta barátságos, ifjúkori jellemét: hidegen, kimérten, számítóan áll hozzá mindenhez és mindenkihez, csak a saját érdekei és vágyai fontosak számára. Bizonyos mértékben még képes érezni, csak egész egyszerűen minden érzelem kevésbé heves benne. Minden lelkiismeret-furdalás nélkül használja fel az embereket a maga céljaira, és ha arról van szó, nem tart attól sem, hogy elvegye valakinek az életét.

  Rebecca Taylor jégkirálynője
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Idézőmágia tanterem - Page 5 Empty Re: Idézőmágia tanterem

  Témanyitás by Dante Torres on Vas. Feb. 23, 2014 11:20 pm

  * Mikor valaki elkezd sikítani úgy érzem szétrobban a fejem. Aztán hirtelen a terembe kerülünk és a tanártól kapunk egy-egy maszkot. Aminek segítségével átalakulhatunk. Az álarcot a kezembe veszem és megkérdezem Chloét van e kedve még sétálni egyet. Aztán ha van akkor sétálok meg beszélgetek vele, majd mindketten elindulunk az ágyunk felé. Mármint ki ki a saját ágya felé. Ezzel vége is a mai napnak számomra legalábbis. *

  // köszi az órát. Jó volt. //

  Ajánlott tartalom

  Idézőmágia tanterem - Page 5 Empty Re: Idézőmágia tanterem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 1:53 pm