Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Harcmágia terem

  Atanas A. WIlliams
  Atanas A. WIlliams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Atanas A. WIlliams on Szomb. Dec. 14, 2013 8:03 pm

  * miután az örvény kicsúszik az irányítása alól jobbnak látja ha elslisszol és szerencséjére meg is nyílik a portál amin keresztül el is slisszol szóval hál istennek megmenekült. Jó nagy ramazulit hagyva maga mögött.*


  _________________
  Az elmúlt események hatására egy teljesen összezavarodott teremtmény, megbukott, ráadásul vámpír is lett. Még nem dolgozta fel ennek a súlyát, valamint, emlékei közül se tudja, mi az ami valós és mi az ami nem az. Most ki akarja deríteni mi az igazság akármennyire is összetört.


  Főkarakter Lord Sayon Merlioth
  Dobókocka
  Dobókocka

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Dec. 14, 2013 8:03 pm

  The member 'Atanas Aleksev' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__3_www.kepfeltoltes.hu_ Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__2_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 0_www.kepfeltoltes.hu_
  Emily Crawford
  Emily Crawford
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Emily Crawford on Szomb. Dec. 14, 2013 8:08 pm

  *Némán nézi végig, ami ezek után történik, és mivel a nagy izgalmak között leégett a cigije, ezért eldobja, majd elővesz és meggyújt egy újabb szálat. Szóval amíg folyik előtte a dráma, ő nagy jókedvvel elszívja a cigarettát, majd amikor megjelenik az átjáró, szótlanul eldobja a csikk végét, eltapossa a bakancsával, majd visszasétál, ahogyan érkezett. Ott aztán visszakerül a testébe, mire nyög egyet, felül, és szusszant.* - Szóval most hiába romboltam a szervezetemet azzal a két cigivel? Eh. Na jó. *Ezzel feláll, elővesz még egy szálat, ledobja magát a legközelebbi padba, és a tanárt meg a diáktársait teljességgel figyelmen kívül hagyva némán elmerül a dohány élvezetében. Meg persze várja, hogy legyen valamiféle vége is az órának...*


  _________________
  Magány. Sikolyok és kétségbeesés. Furcsa figurák táncolnak. Elkínzott nevetés. Áldott kábulat. Ütések, durva kezek érintése, sikolyok, üvöltések, pofonok, sírás. Gyengeség. Védtelenség. Menekülés. Sikítás. Sírás. Pirulák. Zavart, homályos hangok. Fájdalom. Nem számít. Vér. Groteszk kuncogás. Elveszettség. Rohanás. Kiáltás. Vonat és hajó. Új élet. Rettegés. Csend és idegenek. Bizalmatlanság. Magány.

  Rebecca Taylor bántalmazott féldémona
  Dobókocka
  Dobókocka

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Dec. 14, 2013 8:08 pm

  The member 'Emily Crawford' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__4_www.kepfeltoltes.hu_ Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 10638320258_www.kepfeltoltes.hu_
  James Runnel
  James Runnel
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by James Runnel on Szomb. Dec. 14, 2013 8:34 pm

  Úgy tűnik az arc nélkülit teljesen hidegen hagyják a dolgok. Viszont a nő elkezd nevetni, aztán kijelenti, hogy illúzió.
  - Mintha nem tudtam volna...
  Kezdem el forgatni a szemeimet, miközben nevet, aztán eltűnik, majd az összes többi lélek is vele együtt. Épp ismét a földbe mélyesztem a pallost, és intenék a fickónak, hogy most ő következik, amikor az energia lökés is jön. Szerencsére még megtudok kapaszkodni a fegyverben, így nem esek el. A fickó felszólítására, viszont csak megvonom a vállamat, és a fegyvert kiemelve a földből megindulok szép lassan felé. Miközben bal kezem mutatóujját a szám elé emelem, és elkezdek pisszegni, hogy vagy kussoljon szépen, vagy legalább vegye halkabbra a figurát, és ne ordibáljon itt nekem. Nem szeretem, ha túl nagy a hangzavar, és azt nem egy verekedés,v agy életre-halálra folyó harc okozza. Ha nem tartozik bele ebbe a kettőbe, olyankor általában csak idegesítő számomra az a zaj. Ismét megpróbálom elvégezni ugyan azt a varázslatot, hátha ez most sikerül. Közben kezemet felé tartva a tenyeremet mutatom neki, és úgy mondom ki gondolatban a varázs szót.
  ~Fragor.~
  Ha jelen esetben sem sikerül a mágia, akkor marad a jól bevált módszer, és addig fogom ütni a fickó fejét, és addig fogom darabolni apró darabokra, ameddig a földön nem landol belőle az összes bélsár, vagy, legalábbis ameddig el nem áztatom vérével a terület egy apróbb pontját.

  //Robbantás
  Varázsige: Fragor
  Leírás: Ezzel az igével szó szerint bármit fel lehet robbantani. Legyen az épület, tárgy, növény, állat, akár emberi lény. Az ige elmondása után a célpontban, vagy a célpont körül hatalmas a feszültség keletkezik, ami egyre növekszik, és mikor nem bírja tovább elnyomni ezt a sok ingert, egyszerűen utat enged nekik bármit felszakítva. A régi korokban a tömeggyilkosok szeretették ezt a varázslatot, hiszen senki nem vette észre, ha varázsolt, nem lehetett kivédeni és nem lehetett lenyomozni, hogy ki robbantgatott.
  Hatóidő: Néhány percig tartó feszültség után azonnal robban. Kezdők számára 6x6 méteren belül hat, de ismernek olyan mágusokat is, akik nagyobb városokat is könnyűszerrel eltöröltek a föld színéről ezzel az igével.//


  _________________
  Eléggé csendes, és antiszociális személyiség. Nem kedveli túlzottan a vérfarkasokat, viszont ok nélkül nem provokálja őket csak azért, hogy megpróbálhasson megverekedni egyel. Hátán mindegy, hogy hova megy ott van az egyélű, nagyjából vele egymagasságú széles kardja, amiről könnyedén fel lehet ismerni őt. Ha arcát nézik, akkor nem túl sok mindent bírnak leolvasni róla, hiszen szinte mindig ugyanolyan unott arckifejezést vesz fel. Nem nagyon szokása mások dolgába beleavatkozni, csak ha már belekeverték. Kardja nem teljesen hétköznapi, bár ez már méreteiből is látszódik, viszont amikor készítették a fémet ezüsttel is ötvözték, kifejezetten a vérfarkasok miatt, és persze, hogy ne csorbulhasson ki olyan könnyedén, mintha csak ezüstből lenne. Nem beszélve az anyagköltségéről sem.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Dec. 14, 2013 8:34 pm

  The member 'James Runnel' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__6_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Hatoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #2 Result :
  Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_ Harcmágia terem - Page 4 Hatoldal__4_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #3 'Tízoldalú kocka' :
  Harcmágia terem - Page 4 6072937006_www.kepfeltoltes.hu_
  Castin Noyers
  Castin Noyers
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Castin Noyers on Szomb. Dec. 14, 2013 8:51 pm


  *Castin megvárva a többieket  felírja az anyagot a táblára és elmosolyodik.* - Sajnálom, hogy ilyen ramazurit csinált ez a nő. Egy  régi ismerősöm volt és azt hitte, hogy az alku akkor is érvényes ha meghal és kísért. Mindenáron meg akart ölni.. Hosszú történet.  Köszönöm, hogy segítettek.  Megkapják a maximum 15 pontot mindenki és remélem örülni fognak a kis ajándéknak amit a szobájukban fognak találni. A tananyag ott van a padon a lapon azt tanulják meg hiszen a vizsgában benne lesz. További szép estét mindenkinek.*Mondja a visszaérkezett Jamesnek is majd a végszóra hagyja távozni a diákokat és visszaül befejezi a papírokat amit délután félbehagyott.*
  // 1-2: 200 érme
  3-4:400 érme
  5-6: 1000 érme

  1-4: Egyszerű tárgy
  5-6: Különleges tárgy
  7-16: Misztikus tárgy  
  Atanas:  Védelem medálja, Tigriskarom +200 érme
  James: Lélekkard, Fénykő + 1000 érme
  Emily: Védgyűrű, Ännuriel csuklóvédője +200 érme //


  _________________
  Castin Noyers egy olyan srác akit nem lehet meglepni. Azt hiszik, sokan, hogy meghalt, de a valóságban csak annyi van, hogy elrejtőzött illúzióval. Kiváló illúzió mester és remekül tudja átverni az embereket. Ezen felől ő Elizabeth bátyja, de mivel üldözik őt is és a lányt is kénytelen volt ezt az utat választani. Senkije nincsen és senkiben nem bízik. Csak saját magára számíthat és úgy érzi lassan, hogy nem fogja bírni ezt a terhet cipelni. Aysen megtalálja őket vagy tovább tudja őrizni a titkot? Rajta kívül még egyetlen egy személy ismeri ezt az egész történetet, de úgy fogja intézni a dolgot, hogy ő találja meg mint Aysen. Hogyan lesznek ez után a dolgok, hát ezt még ő sem tudja.

  Elizabeth védelmező bátyja, Patric J. Morgan jó barátja
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 2:11 pm

  *Megan meglehetősen korán érkezik, jóval órakezdés előtt. Az a helyzet, hogy nem nagyon volt más dolga, és akkor már a teremben is unatkozhat, végül is teljesen mindegy. Nem tudná megmondani, mikor csinált utoljára bármi érdekeset sulin kívül, és noha eleinte nagyon izgalmas volt - a felfedezés öröme, a sok idegen, meg minden -, mostanra azonban már elunta, és szívesen csinálna valami érdekesebbet. De hát a testvéreit nem fogja itt hagyni, és ha már egyszer kifizették a tandíjat... Na mindegy. A terembe lépve helyet foglal valahol középen, előveszi a telefonját, és a Fruit ninját bekapcsolva elfoglalja magát az óra kezdetéig.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dante Torres on Szomb. Feb. 15, 2014 2:14 pm

  * Dante ma a szokásosnál is jobb kedvében van. A fene se tudja minek köszönhető, de kivételesen jókedvű. Ami elég ritkaság nála, de ez van. Minek után végzett a dolgával elindult, hogy órára menjen. Spyro a kis sárkánya is elkísérte aki már nem is olyan pici, hiszen simán elbírja őt. Miután odaérnek a teremhez köszön a lánynak akit ott talál, majd a falnak támaszkodik az ajtóval szemben és spyroval a gondolataiban beszélgetve várja az óra kezdését. Amúgy szokás szerint egy fekete bakancs, egy fekete farmer és egy fekete ing van rajta, a megszokott bordó lábfejig érő kabátjával.*
  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 2:24 pm

  Az alvás megtette a hatását, most kipihentebb vagyok mint valaha. Néha tényleg megéri éjjelente is aludni, és nem csak az órákon. De, nem tehetek arról, hogy a legtöbb óra számomra elég unalmas ahhoz, hogy az első két mondat után máris a padra roskadva aludjak egy kicsit. A mostani harcmágia órára viszonylag korán érkezek, hiszen most nem az utolsó pár pillanatban kell majd berohannom az óra kezdése előtt. Ez pedig szintén csak ritkaság számba megy, mint az is, hogy az éjszaka közepén nem csapok valami nagyobb zajt, robbantok fel valamit felszerelésem alakítása közben, illetve tesztelgetés közben, hanem alszok is helyette. Persze eme számomra kellemes, mások számára talán már kevésbé örömteli hobbimat nem hanyagolom, és most is miközben a terem felé ballagok egy füstgránátot babrálok. Magam elé nem is nézve fordulok az ajtó irányába, és tökéletesen belerohanva elejtem a füstgránátot, kihúzva a biztosító szeget belőle.
  - Hogy az a...
  Harapom el a mondat végét, és egyszerűen belefejelek egy szép nagyot az ajtóba, mire az hatalmas csattanással tárul fel előttem, és már lábammal meglibbentve, be is ívelem magam alól a füstbombát a terembe, mire az, még röptében működésbe lép, és szép sötétszürke homállyal teríti be útvonalát, majd az egyik sarokban landolva, a terem azon részét is.
  - Hoppá.
  Kezdem el vakargatni jobb kezemmel a tarkómat, miközben besétálok a terembe.
  - Még mindig nem megfelelő az arány. Kicsi a hatósugara.
  Jegyzem meg magamnak hangosan, aztán picit ellegyezve magam elől a füstöt, intek a többieknek.
  - Hali.
  Vigyorgok mellé szélesen, aztán a lánynak külön biccentve, áthaladok a termen, hogy kezet nyújthassak Danténak, és letámaszkodjak mellette én is.
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 2:36 pm

  *Lotte halkan dúdolgatva, kissé szórakozott és ideges arckifejezéssel halad a tanterem felé. Igazából elképzelése sincs, hogy miért, de iszonyúan rossz előérzete van, ami már napok óta nem akar megszűnni, még akkor sem, ha Kamennel van, ez pedig igencsak aggasztó, mert általában bármilyen rossz érzése van, azt a fiú jelenléte azonnal elűzi. Ezúttal viszont nem. Ezúttal az ég világon semmi sincs, ami el tudná terelni erről a szorongató, szúró érzésről a figyelmét. Olyan, mintha a tüdejébe apró kis tűket ültettek volna: a fájdalom elviselhető, de minden egyes levegővételnél újra meg újra felerősödik, hogy véletlenül se feledkezhessen meg róla. A terembe lépve gyorsan körbepillant s meg is látja egyik háztársát, Megant. Mosolyogva int neki, majd odasétál.* - Szia. Szabad? *Kérdi, majd ha a másik rábólint, leül mellé. Ezek után azonban szokásával ellentétben nem kezd el mindenféléről fecsegni, hanem előpakolja a cuccait, majd tovább dúdolgatva a dalt az asztal lapjára mered s idegesen dobol ujjaival. Igen különös viselkedés, mivel Megannel általában könnyen és sokmindenről el tud beszélgetni, így ki is szokta használni az alkalmat, meg hát, kedveli is. Most viszont úgy tűnik, senkivel sem igazán szeretne beszélgetni. Ekkor megjelenik egy sylorinás srác, akit Lotte még nem igazán látott - nemcsak megjelenik, hanem konkrétan rájuk szabadít egy füstgránátot. Erre már Lotte is kénytelen odafigyelni. Gyorsan az arca elé húzza pólóját, így próbálva némi lélegzethez jutni, majd egy elegáns mozdulattal bemutat a srácnak, mivel beszélni nem igazán akar. Ha ez megvolt, varázslattal kinyit egy ablakot, és megpróbálja kiterelni rajta a füstöt az óra kezdetéig...*


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.
  Castin Noyers
  Castin Noyers
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Castin Noyers on Szomb. Feb. 15, 2014 2:40 pm

  *Lassan fél hármat üt az óra. Castin már bent ül a terembe és várja az érkező diákokat. Természetesen ma sem kíméli őket. Az eltelt egy hét elég sok változást hozott az iskolának viszonylag nyugodtabb a légkör. A papírok átnézése után int a kezével és az ajtó bezárul majd átalakul az egész egy illuzióvá. Persze rögtön kiszúrhatják a többiek, hogy a Purgatóriumról van szó. A padok is eltűnnek és megjelennek a bábok is.* - Szép jó napot mindenkinek ebben a tavaszias időben. Igen sötétség borítja ezt a helyet. Úgy gondoltam, hogy egy kisebb gyakorlás szükséges ezen a terepen, de remélem nem fog senki erre a helyre jutni.*Mondja a férfi majd rápillant a diákokra.* - Ki mit tud elmondani arról, hogy milyen előnye lehet a láthatatlanságnak és a gyorsaságnak?*Teszi fel a kérdést és végig néz rajtuk. Persze szeretné hallani a választ és addig se jár a feje mindenféle hülyeségen és koncentrál az órára a tanár. Azt szeretné ha a diákok maguk válaszolnák meg ezeket a kérdéseket hiszen még is érettnek és okosnak nézi őket. Ráadásul értékeli az igyekezeteket is. Szóval ahogy vár közben az átjárót is megjeleníti, de még nem kell átmenni.*


  _________________
  Castin Noyers egy olyan srác akit nem lehet meglepni. Azt hiszik, sokan, hogy meghalt, de a valóságban csak annyi van, hogy elrejtőzött illúzióval. Kiváló illúzió mester és remekül tudja átverni az embereket. Ezen felől ő Elizabeth bátyja, de mivel üldözik őt is és a lányt is kénytelen volt ezt az utat választani. Senkije nincsen és senkiben nem bízik. Csak saját magára számíthat és úgy érzi lassan, hogy nem fogja bírni ezt a terhet cipelni. Aysen megtalálja őket vagy tovább tudja őrizni a titkot? Rajta kívül még egyetlen egy személy ismeri ezt az egész történetet, de úgy fogja intézni a dolgot, hogy ő találja meg mint Aysen. Hogyan lesznek ez után a dolgok, hát ezt még ő sem tudja.

  Elizabeth védelmező bátyja, Patric J. Morgan jó barátja
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 2:48 pm

  *Lotténak természetesen bólint, bár nem teljesen figyel oda, mert ugye el van foglalva a telójával. De aztán amikor Noyers megszólal, hajlandó odafigyelni... Amikor megérkeznek, érdeklődve körülnéz, de nem ismeri fel a helyet, szóval nem is igazán tudja, miről beszél a tanár. De nincs ideje rákérdezni, ugyanis azonnal kérdést kapnak, ami egyből kilendíti.* - A gyorsaság nagyon hasznos lehet a harcban, hatékonyabbá teheti a támadást, mert kihasználhatóbb a meglepetés ereje, valamint az ellenfél nem tud elmenekülni. A láthatatlanság meg a gyorsaság menekülésre használásra meg a gyávák eszköze *von vállat, ismét tanúságot téve lobbanékony, harcias természetéről. Hát, ő nem az, aki egy bokorban bujkálva várja meg az ellenséget, inkább az, aki harci üvöltésektől kísérve szembe rohan vele...*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dante Torres on Szomb. Feb. 15, 2014 2:53 pm

  * Mikor a hely átalakul a purgatóriummá, nagyon nincs kifogása ellene csak mostmár a falnak támaszkodás helyett inkább ácsorog. Majd megkapják az első kérdést. Mire jó a láthatatlanság és a gyorsaság. * - Észrevétlenek maradhatunk és ha meglepetés szerű rajtaütést akarunk akkor ez tökéletesen megfelel a céljainknak a láthatatlanság és a gyorsaság mert minél kevesebben veszik észre, hogy ott vagyunk annál gyorsabban elintézhetjük azt amit akarunk. Vagy mondjuk egy fogoly kiszabadításakor is jó ha ilyenek vagyunk.* mondja és kb ennyi is a mondani valója. A vámpírságnak hála elég gyors tud lenni. Szóval így nem sok problémája van azzal, de a láthatatlanság még jól jönne. neki.*
  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 2:59 pm

  Ahogy elkezdődik az óra, egyből változik is a terem kinézete, minek köszönhetően a fal eltűnik, én pedig egy szépet taknyolok. Persze nem nagyon zavartatom magam, egyszerűen fejem alá teszem a kezeimet, és úgy nézek a tanárra, miközben felteszi a kérdést, és meghallgatom mások válaszait.
  - Egyet értek. Tökéletes rajtaütésre ez a kombináció, gyorsan, és észrevétlenül ki tudunk így iktatni másokat. Ez meglehetősen megkönnyíti a dolgunkat, ha a valódi célpontot többen is védelmezik. Ezzel a módszerrel hamar lecsökkenthetjük az ellenfél harci erejét, már, ha az létszámbeli fölényként könyvelhető el. Illetve a láthatatlanságnak hála, könnyedén meg is téveszthetünk másokat, hogy csapdába csalhassuk őket.
  Fűzöm hozzá én is saját szavaimat, aztán keresztbe fonom lábaimat is, és felfelé bámulva heverészek még egy keveset a földön, várva a fejleményekre. Kíváncsian várom, hogy mit fog tartogatni az óra pontosan, ha a tanár pont erről kérdez minket.
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 3:00 pm

  *Ahogy megérkezik a tanár, s megváltozik körülöttük a helyszín, Lotte úgy rezzen össze, mintha egy egész szellemcsapatott látott volna átvonulni a termen. Ijedten néz körbe, hiszen ismerős neki a helyszín. Több, mint ismerős... Itt nőtt fel. Innen szökött meg. Nem csoda hát, hogy a frász jön rá. Aztán szép lassan feldolgozza, hogy ez csak egy illúzió, s hátradőlve a székén megpróbál megnyugodni. A tanár kérdését is alig hallja meg, csak mély levegőket véve próbálja optimalizálni a pulzusát. Így hát sikeresen lemarad a válaszokról meg a válaszadásról is, de őszintén szólva most annyira nem zavarja, továbbra sincs sok kedve a beszédhez.*


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.
  Castin Noyers
  Castin Noyers
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Castin Noyers on Szomb. Feb. 15, 2014 3:21 pm

  *Körbe pillant a férfi a helyszínen és a diákokat is végig nézi, hogy ki milyen választ képes adni arra, amit kérdezett. Haloványan elmosolyodik, amikor jönnek a válaszok és örül annak, hogy ilyen ügyesek a diákjai.* - Remekül megválaszolta a kérdést Miss Helroy igen a támadást tényleg hatékonyabbá teheti, ráadásul meglephetjük vele a másikfélt. Nem feltétlen csak a gyávák eszköze. A gyorsaság előnye, hogy ezzel is meglepetést tudjunk okozni másoknak. Képesek vagyunk olyanokra, amit mások nem tudnak és ez által mi előnyben részesülünk. Persze gyávának ez a hátránya is lehet. Mr. Torres is jól megválaszolta valóban, ha el akarunk intézni valamit, akkor azt, eltudjuk egy szempillantás alatt. Ma ezt a két kombinációt fogjuk meg tanulni használni és ráadásul ezen a terepen. Megtanulhatnak egy olyan képességet is, hogyan láthatnak a távolba.. mérföldekre. A láthatatlansággal együtt tanulhatják meg. Felerősödhetnek az érzékszerveik. Ezeket képesség nélkül is meg tudhatják csinálni.*Feleli a tanár majd a bábukat előhozza és közben Charlottera pillant rá.* - Valami gond van Miss Devon?*Kérdezi meg érdeklődve és kicsit aggódva. Közben pedig csettint a kezével és a diákok kezében egy-egy lapot kaptak meg.* - A bábukon gyakorolhatnak.*Int a kezével és ugye azok elkezdenek mozogni és persze „támadást imitálnak”, hogy a diákok tudjanak harcolni. Figyeli, mindenkinek a harci technikáját ki hogyan oldja meg ezt az egész gyakorlást.*

  Láthatatlanság és gyorsaság

  Harctechnika leírása: Nem olyan, mint a mentál mágiában. Ez a varázslat kimondottan a harcra szolgál. Képesek vagyunk elbújni az ellenségek és az ellenfelek elől varázslattal. Varázslat kimondása után tudunk úgy mozogni akár az árnyak és tudunk olyan gyorsak, lenni, mint az éjszaka lényei. Koncentrálással el tudjuk érni, hogy a képességeinket fejlesszük. Vámpíroknak és Lidérceknek nem szükséges a gyakorlás, de ha szeretnék, akkor ők is gyakorolhatják.
  A láthatatlanságnál nyugodtnak kell lenni. El kell képzelni, hogy mit szeretnénk. Érezni kell a földet a lábunk alatt és a szelet a fejünk felett. Ha ez összejött, akkor összpontosítással sikerül, hogy eltűnjünk. Varázslat nem szükséges hozzá. Képesek vagyunk ezzel a koncentrációval még több méterre is lehet látni.. kiszúrni merre van az ellenség.. felerősödnek, az úgy mondd állati ösztöneink.
  Gyorsaság varázsige: celeritate
  Leírása: Gyorsaságnál is a koncentrációkérdés. Képesek vagyunk elérni, hogy úgy tudjunk mozogni, mint a vámpírok ehhez nem kell mást tenni, mint mély levegőt venni, beleképzelni magunkat az ő helyükbe. A Varázsige kimondása után képesek vagyunk gyorsabban mozogni egy órán keresztül.  _________________
  Castin Noyers egy olyan srác akit nem lehet meglepni. Azt hiszik, sokan, hogy meghalt, de a valóságban csak annyi van, hogy elrejtőzött illúzióval. Kiváló illúzió mester és remekül tudja átverni az embereket. Ezen felől ő Elizabeth bátyja, de mivel üldözik őt is és a lányt is kénytelen volt ezt az utat választani. Senkije nincsen és senkiben nem bízik. Csak saját magára számíthat és úgy érzi lassan, hogy nem fogja bírni ezt a terhet cipelni. Aysen megtalálja őket vagy tovább tudja őrizni a titkot? Rajta kívül még egyetlen egy személy ismeri ezt az egész történetet, de úgy fogja intézni a dolgot, hogy ő találja meg mint Aysen. Hogyan lesznek ez után a dolgok, hát ezt még ő sem tudja.

  Elizabeth védelmező bátyja, Patric J. Morgan jó barátja
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dante Torres on Szomb. Feb. 15, 2014 3:33 pm

  * Mivel a gyorsaságot nem kell gyakorolnia mert amúgy is vámpír ezért. A láthatatlanságot azért kipróbálja és az egyik felé közeledő bábú elől eltűnik mögé oson majd hátulról leszúrja. Aztán mivel más dolga amúgy sincs csak figyeli a többieket. Minek gyakorolja a gyorsaságot ha egyszer vámpír is tehát meg van neki ez az adottsága.*
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 3:36 pm

  *A férfi gyávasággal kapcsolatos gondolatait csak vállvonogatással reagálja le, mert nem igazán érdekli a véleménye, a sajátján nem hajlandó változtatni. Persze azért tudja, hogy a rejtőzködve támadás nem feltétlenül rossz dolog, csak hát neki nincs hozzá türelme. Amikor a tanár megszólítja Lottét, oldalra pillant, és összeráncolja a homlokát, óvatosan megérintve a csajt. Fogalma sincs, hogy mi lehet a probléma, de hát az látszik, hogy nincs annyira toppon. A lapot megkapva aztán elolvassa az anyagot, az első varázslatra annyira nem is koncentrálva, inkább a másodikkal foglalkozva. Aztán a zsebébe gyűri a papírt, kihúzza az oldalán lógó hüvelyből a kétkezes kardját, majd közelebb lép a gyakorlócuccokhoz, és egy pillanatra lehunyja a szemét.* - Celeritate *mondja ki félhangosan, és azonnal érzi is a hatást, szóval elvigyorodik, és újdonsült gyorsaságát kihasználva nekiáll lemészárolni a bábukat, rettentő nagy élvezettel téve mindezt.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 3:38 pm

  *A tanár válaszára már sikerül valahogy összeszednie magát, bár nem kerüli el figyelmét, hogy a helyszínnek köszönhetően méginkább felerősödött az a bizonyos rossz előérzete. Minden esetre mostmár jegyzetelni kezd, majd gondosan átolvassa az előtte megjelent lapot a tananyaggal. A kérdésre felkapja a fejét, majd elmosolyodik.* - Nincs semmi gond, Tanár úr. *Válaszolja olyan nyugodt hangon, ahogy csak tudja, s eközben vet egy megnyugtatónak szánt mosolyt Meganre is, majd folytatja az anyag értelmezését. Ha ezzel megvolt, a táskáját a padon hagyva az egyik bábuhoz lép s figyeli, ahogy az valódi ellenfélként életre kel. Amennyire csak tudja, a háttérbe szorítja problémáit, majd elképzeli, hogy ismét tizenhat éves, ismét a Purgatóriumban van, s iskolai gyakorlaton vesz részt - mindig is nagyon jó volt bennük, és ezért élvezte is őket. Így hát különösebb félelem nélkül lát hozzá a gyakorláshoz, s bár figyelme továbbra is megosztott, azért egészen jól sikerülnek neki a varázslatok. Először a gyorsaságát növeli meg a tanult varázsigével, majd így támad egy tőrrel a bábura. Időközben megpróbál láthatatlanná is válni, ami nem sikerül valami fényesen: ugyanis alighogy eltűnik s megindul támadója felé, hirtelen ismét láthatóvá válik, így kap egy szép jobbegyenest az arcába. Viszont nem veszíti el hidegvérét, néhány jól irányzott ütéssel csak leteríti ellenfelét. Ha ezzel megvolt, zsebébe süllyeszti a tőrt, majd várakozva körbenéz, hogy lássa, hogy haladnak a többiek.*


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.
  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 3:46 pm

  Miután mindenki megadta a saját válaszát, a tanár int egyet, és megindulnak a tesztbábuk, hogy támadást imitáljanak, illetve a megjelenő papír is felkelti a figyelmemet. Azt először arcom elé helyezve kezdem el olvasni, közben már másik kezemmel elő is halászom oldalamról a fegyveremet, és lelövöm az egyik bábút, aztán, a leírtak alapján, elsőre csak a láthatatlanságot próbálom ki. Elkezdek koncentrálni, és amikor sikerül, felpattanok a földről és, az egyik bábú mögé kerülve, mint a félvámpírunk, egyszerűen megragadom, a fej részt, és teli talppal egy szép erőset rúgok a törzsre, hogy az elszálljon. Majd, vissza gondolva az olvasottakra, megpróbálkozok a gyorsasággal is. Kis koncentráció, és halkan elmotyogva a varázsigét.
  - Celeritate.
  Ahogy kimondom a szót, már érzem is a hatását, mintha csak könnyebbnek érezném magam. Meg is indulok ezzel a sebességgel egy újabb bábú felé, majd azt is megragadva egy másikba passzírozom bele nem is lassítva közben. Aztán egy kellemes félmosolyra húzom a számat, és felkapva az egyik lányt, nem lassítva, Dante kezeibe helyezem, hogy nagyjából fél méterrel arrébb ismét feltűnjek.
  - Nem is rossz.
  Vonom meg a vállamat, majd Dantéra kacsintok egyet továbbra is a félmosollyal arcomon.
  Castin Noyers
  Castin Noyers
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Castin Noyers on Szomb. Feb. 15, 2014 4:06 pm

  *Elégedetten pislog körbe a terembe és állapítja meg azt, hogy egészen jól használják ki a képességüket. végig sétál a teremszélén igyekezvén azt, hogy őt ne találják el. A gyorsaságot elég sokan alkalmazzák és gyakorlatilag is látja azt, hogy tetszik mindenkinek. Tapssal jutalmazza a diákoknak az érdemét. Charloettetot nézi, amikor eltűnik, és ismét megjelenik, majd leteríti a bábut.* - A láthatatlanságnál határozottnak kell lennie, de ügyes volt. Csak így tovább.*Lép oda Lottehoz és ha hagyja, megérinti, a vállát ugye aztán a többiekhez fordul.* - Mindenki remekül végezte el a gyakorlatot. Koncentrálás, Összpontosítás és határozottság. Ez a három, ha meg van sikerülni fognak a dolgok. Csak rengeteget kell gyakorolni mindenkinek. A következő helyszínen lesz mit gyakorolniuk ne ijedjenek meg ahova kerülni fognak. A céljuk és a gyakorlatuk a következő: Ki kell szabadítaniuk egy lányt úgy, hogy ne kapják el önöket. Használva ezeket a gyakorlatokat. A lány ezen a helyen van ahol vagyunk és vigyázzanak, hogy  ne kapják el önöket. Ha az átjárón átlépnek ebbe az erdőbe fognak érkezni.. Az erdő közepén három ösvény található egy középső, jobb és egy bal egyértelműen. Javaslom, hogy egy úton ketten menjenek tehát Mr. Torres és Miss Helroy együtt fognak menni.. csapatmunkára lesz szükség. Miss Devon Mr. Nazarrot kapja társának. Ha valamelyikük bajba kerül akkor segíteni fogok természetesen, de elvárom azt, hogy oda figyeljenek egymásra. Jó munkát és felderítést!*Mondja a tanár majd ugye az átjáró felé int, hogy indulhatnak a diákok. Nagyon kíváncsi lesz arra, hogyan tudnak csapatmunkában együtt dogozni.*


  _________________
  Castin Noyers egy olyan srác akit nem lehet meglepni. Azt hiszik, sokan, hogy meghalt, de a valóságban csak annyi van, hogy elrejtőzött illúzióval. Kiváló illúzió mester és remekül tudja átverni az embereket. Ezen felől ő Elizabeth bátyja, de mivel üldözik őt is és a lányt is kénytelen volt ezt az utat választani. Senkije nincsen és senkiben nem bízik. Csak saját magára számíthat és úgy érzi lassan, hogy nem fogja bírni ezt a terhet cipelni. Aysen megtalálja őket vagy tovább tudja őrizni a titkot? Rajta kívül még egyetlen egy személy ismeri ezt az egész történetet, de úgy fogja intézni a dolgot, hogy ő találja meg mint Aysen. Hogyan lesznek ez után a dolgok, hát ezt még ő sem tudja.

  Elizabeth védelmező bátyja, Patric J. Morgan jó barátja
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 4:16 pm

  *Amikor megkapja, hogy kivel kell együtt dolgoznia, gyorsan megkeresi a srácot a tekintetével, már csak azért, hogy beazonosítsa, majd odasétál hozzá.* - Na, gyere nagyfiú, szeretném hamar letudni az órát *vigyorog rá, majd átlép az átjárón, és újdonsült gyorsaságát kihasználva futva indul meg az ösvényen. Persze nem foglalkozik vele, hogy Dante tartja-e az ütemet vagy sem, ha nem, akkor majd varázslatot használ, aztán kész. Annyira nem jó csapatjátékos, szóval ez amolyan... véletlenül egy helyen vannak jellegű közös munka lesz.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dante Torres on Szomb. Feb. 15, 2014 4:21 pm

  Miután a csajt leteszi az öléből. Ránéz arra akit mondott a társának a tanár.* ~ Ne már. most komolyan? ~ * teszi fel a kérdést persze csak gondolatban.* - Maradjunk inkább a Danténál.*Mondja a lánynak. Aztán átlép az átjárón. Nem is nagyon figyelve, hogy akit mellé osztottak követi e. Aztán elindul a bal oldali átjárón és a lányt követi. De ő minden esetre a vámpír képességét kihasználva rohan előre felé, közben azon gondolkodik, vajon ki lehet az a lány akit ki kell menteniük. Mivel nincs jobb dolga ezért futás közben Spyroval beszélget aki ott van vele és tartja vele a tempót. Igen. Mondjuk furcsa lehet egy kölyök sárkány amint egymagába repül villámgyorsan. De ez Dantét nagyban nem érdekli. Majd mivel szeretné, ha látszódan is ezért leveszi magáról a láthatatlanságot.*
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 4:24 pm

  *A tanár javaslatára bólint egyet, majd ahogy az megérinti a vállát, kissé zavartan elmosolyodik, s elkönyveli magában, hogy ezentúl határozottabban el kell rejtenie az érzelmeit. Nincs szüksége arra, hogy itt csoportosan sajnálják. Majd elmúlik ez az egész, és kész. Figyelmesen végighallgatja Noyers professzor magyarázatát s a kiszabott feladatot, majd mikor emghallja, kivel kell együtt dolgoznia, kíváncsian körbepislog a termen, mivel nem ismerős neki a név. Aztán leesik neki, hogy az a srác lesz az, aki óra elején befüstölte az egész termet, mire lemondóan sóhajt egyet, de azért mosolyogva int neki. Ha pedig a tanár befejezte az eligazítást, átlép az átjárón s ha Ezio is megérkezett, a jobb ösvény felé int.* - Nos... Akkor mehetünk? *Kérdi, s ha a srácnak nincs ellenvetése, el is indul, mellőzve a további társalgást. Végül azonban mégiscsak odafordul hozzá.* - Amúgy Charlotte vagyok. *Mutatkozik be mosolyogva, miközben kézfogásra nyújtja jobbját.*


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.

  Ajánlott tartalom

  Harcmágia terem - Page 4 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 5:43 pm