Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Harcmágia terem

  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 4:32 pm

  Hát, a gyakorlás ezen szakaszának hamar vége lett, és a tanár ismerteti is velünk az igazi feladatunkat. Meg, persze a csapat elosztását is. Nem éppen az amire számítottam, de nem fogok nyafogni ennyi miatt. Van egy olyan sejtésem, hogy nem én leszek az aki hamarabb kiakad ezen. De, azért már csak a poén kedvéért is, előveszem az egyik újonnan szerzett játékomat, egy taktikai usp-t a már rászerelt hangtompítóval, és fejemhez tartva meghúzom a ravaszt. Halk pukkanás hallható, majd egy hüvely esik ki a pisztolyból, én pedig elterülök a padlón. Pár pillanatnyi mozdulatlan fekvés után, felpattanok, aztán elindulok egyenesen előre.
  - Na jó. Mehetünk.
  Szólalok meg, aztán én is átmegyek a többiek után. A lány mellett haladva szótlanul ballagok, ha nem túl kommunikatív, akkor nem fogom piszkálni kivételesen. Végül azért csak bemutatkozik nekem, mire szintén mosolyogva elfogadom a kézfogást.
  - Ezio. De, inkább csak Z.
  Mutatkozok be én is, és követem a lányt jobbra az úton. Remélem, hogy hamar odaérünk, a helyszínhez, mert azért olyan sok kedvem nincs hőst játszani. Inkább vagyok tömeggyilkos, mint hős jelölt, ha belegondolunk a dolgokba.
  Mesélő
  Mesélő

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Feb. 15, 2014 5:01 pm


  Dante & Megan:*Csapatjáték legalább megtanítják nekik azt, hogyan végezzék el együtt a feladatokat. Ahogyan a gyorsaságot használják, ugye érezhetik, hogy a közelükben van valaki. Egy gazdagnak tűnő férfit, akinek az övén ott díszeleg egy régi pisztoly és persze három darab kés. A férfi mellett három ismeretlen csuklyás alak. Nem lehet kiszűrni, hogy kicsodák micsodák, de éppen fogva tartanak egy fiatal szőke lányt. Ketten fogják és a férfinek a szeme hirtelen megváltozik.* - Ha nem hozol nekem többet akkor úgy fogsz járni mint a testvéreid. Ez volt az utolsó, hogy nem határidőre hoztad el nekem.*Ad egy akkora pofont a leányzónak, hogy az a két csuklyás alak elengedi és a lány a földre esik.* - Két órád van, hogy begyűjtsd nekem ezeket a személyeket és nem érdekel, hogy ismered őket, de az üzlet az üzlet.. és én szeretek üzletelni.*Mondja gúnyos horkantással a férfi.* - Ha nem sikerül.. te következel..*Szólal meg majd a férfi és ráköp szó szerint a lányra. A zajok eléggé hangosnak tűnnek. Az erdőben nem szól semmilyen madár hideg sincsen ami furcsa lehet nekik, mert közben az erdőt hatalmas köd borítja.*
  Lotte & Ezio:*Ők ugye bár az ellenkező irányba indulnak és ha nem is használják a varázslatot elég hamar észre is veszik őket.* - Állj!*Szólal meg egy női hang és elő is lép a hanghoz tartozó személy * - Kik vagytok és mit kerestek erre felé?*Érdeklődik a lány.*- Az én nevem Camrine.*Mutatkozik be és várja mind a kettőtök a választ. Természetesen nincsen egyedül a lány érzékelhetik, hogy mozognak azon a részen ahol vannak. Észrevehetik, hogy egy faág is leesik a magasból hiszen onnan is figyelik az érkező idegeneket.*  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 5:12 pm

  *Ezio bemutatkozására csak bólint egyet.* - Nekem oké. *Vigyorog rá, aztán tovább indul. Ahogy meghallja a hangot, azonnal megáll és előkapva tőrét támadóállásba helyezkedik. Ezen akkor sem változtat, mikor a hang gazdája is előkerül, hiszen rögtön rájön, hogy az illető egy nixe. És hát... Mondanom sem kell, hogy Lotte bizalmát már itt és most elveszítette.* - Semmi közöd hozzá. *Jelenti ki fagyosan, a lány minden egyes mozdulatát figyelemmel kísérve. Szeretné valahogy közölni Ezioval, hogy egy nixével van dolguk, de nem teheti, így csak reménykedik benne, hogy a fiúnak magától is leesik. Észreveszi körülöttük a mozgást is, s épp ezért egyelőre nem lendül támadásba - sejti a túlerőt.* - Engedj át minket. Békés szándékkal érkeztünk. *Mondja, tekintetét a nixére függesztve.*


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 5:17 pm

  *Amikor megérzi, hogy van valaki a közelükben, azonnal megtorpan, majd amikor a pasi képen vágja a csajt, elfintorodik, és ökölbe szorul a keze.* - Ó, te mocsok *motyogja halkan, majd előkap két dobótőrt az övéről, és pár futva megtett lépés után füttyent egyet.* - Hé! Kezdj a saját kategóriáddal! *Persze megkérdőjelezhető lenne, hogy Meg pontosan hogyan is esik egy kategóriába a pasival, de ez... részletkérdés. A lényeg, hogy a három alak közül kettőt ledob a tőreivel - legalábbis feléjük céloz, szóval ha ki nem védik, akkor biztosan eltalálja őket -, a harmadik felé pedig egy nagy labdányi Szent Lángot küld. Amint ez megvan, kirántja a kardját, és várja a főnök reakcióját. Azt pedig erősen reméli, hogy a csajnak mindeközben nem esik bántódása... Hát, legalább igyekszik.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dante Torres on Szomb. Feb. 15, 2014 5:25 pm

  * Mivel a lány kiütötte a két segédet és a főnökel foglalkozik. Spyrora nézek és bólintok ő már tudja mit hogyan akarok és a kis sárkány egyenesen ráül a fickóra és nem engedi felkelni. Igen már elég nehéz ahhoz, hogy semlegesíteni tudjon ilyen módon egy embert. Én meg láthatatlanná válok és a lányhoz osonok. Majd mikor odaérek hozzá felfedem magam és az ölembe kapva a lányt vámpírképességemet kihasználva megyek vissza a csaj mellé és ott továbbra is az ölembe tartva az újonnan megtalált szuvenírt ránézek a pasira.* - Tudod én nem mocorognék. Egyetlen egy bólintás és sült fickó lesz belőled. * mondom neki és fejemet egy kicsit megemelem, hogy egy kis hangsúlyt adjak a mondandómnak.* - Miért is bántottad ezt a lányt? * kérdezem meg tőle és közben még mindig figyelek spyrora. Ha a pasi nem felel akkor szólok a sárkányomnak.* - Spyro kicsit pörköld meg a lábát hátha akkor az úr már beszélni fog nekünk.* mondom és ha nekiáll végre a férfi beszélni akkor oda figyelek ha nem akkor a másik lábát is megpörköltetem.


  A hozzászólást Dante Torres összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 15, 2014 5:49 pm-kor.
  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 5:31 pm

  Bemutatkozás után nem sokkal belebotlunk egy nő? be. Na mindegy. valami lénybe. A szaga nem emberi, viszont hasonlít néhány diák szagára azok pedig, ha jól emlékszem nixe-k voltak vagy mik. Nem olyan fontos most az. Egyszerűen körbe járom az illetőt, persze, gondolom, hogy ő is figyel, így nem teszek semmi gyanúsat. Meg, hallom, és érzem is a szagát azoknak akik még figyelnek minket.
  - Hm. elöl deszka. Hátul léc. Téged aztán jól kifaragtak. Bár kicsit túlzásba vitték a gyalut.
  Magyarázok nyugodtan, aztán, ujjammal mutatva, megszólalok.
  - Egy pillanat. Szólít a természet...
  Ahogy ezt kimondom, elindulok egy fa felé, de, visszanézek a valamire.
  - Gondolom nem túl nagy gond, ha nem közvetlenül előttetek végzem a dolgom.
  Azzal válaszra sem várva, megkerülöm a fát, közben koncentrálva, mint korábban, ügyelve, hogy fentről se vegyenek észre ezalatt, egyszerűen láthatatlanná válok. Ezután, most csak gondolatban, de további koncentráció mellett, kimondom a nemrégiben tanult szót.
  ~ Celeritate.~
  Hogy, aztán felgyorsulva rohanhassak fel a fára, és lehetőleg minél több célpontot megpróbálok elkapni. Nyakát törni, vagy megragadva ledobni a földre olyan erővel ahogy csak tudom. Ha kell, akkor pedig a hangtompítóval felszerelt USP-met használom. Melyben ezúttal már nem vaktöltény, hanem kellemes ezüstlövedékek pihennek. Persze nem megfeledkezve a lentiekről. Mielőtt az első hulla földet érhetne, oldalamról leakasztok, és egyben élesítek is, egy vakító gránátot. Micsoda meglepetés. Még mindig egy militarista állat vagyok. Na, de ez lényegtelen. egyszerűen ledobom, és reménykedek benne, hogy társam azért nem fog teljesen megvakulni tőle, hanem még cselekvőképes marad.
  Mesélő
  Mesélő

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Feb. 15, 2014 5:59 pm


  Lotte & Ezio*A másik személy is megérzi Lotteról, hogy a másik fajból való így szépen lassan a lányhoz közeledik.* - Még sohasem láttalak itt. Nem lehet csak „úgy” átmenni.. Ha ismernéd a Purgatórium szabályait.. rájöhettél arra, hogy ez a vadász területünk.*Feleli a másik aztán észreveszi, hogy a srác eltűnik. A fiú ugye a gyorsaságot használva a fára indul, de észreveheti, hogy nem igazán lát senkit. Csak a zajokat hallhatja, hogy összevissza rohangálnak körülötte. Egyet ugyan sikerül elkapni akinek eltöri a nyakát.. arra viszont elkezdenek tömegesen megjelenni arra a helyre ahonnan leesik a társuk így keresik a srácot is. -Gyere elő...*Szólítják meg és így tehát egy ellen egy hadseregnyi Nixe nem tesz jót a srácnak. A lány e közben Lottera néz és elmosolyodik.* - Vajon meddig bírja a vérfarkas barátod.*Mondja neki,de egyenlőre nem bántja.* - Áruld el nekem mit kerestek és ha tudok talán segítek. Viszont ha mi tovább engedünk titeket akkor úgyis másokkal találkozhattok és nem fogjátok egyhamar megúszni.*Mondja a lánynak tárgyilagosan majd a hátsó zsebéből előveszi a kését és közben az egyik fát darts táblának használja és dobálózni kezd.*
  Megan & Dante: Megnek sikerül eltalálnia az egyiket a másik pedig elkezdi nézni, hogy a lány mit csinál így időben észbe kap és félre áll a tőrtől ami egy fába érkezik. A szent lángot amit kap ajándékba a férfi elmosolyodik. Eltalálja ugyan amire felszisszent majd  elfeketedik a szeme majd egy tűzlabdát dob felé és a lány lábát eltalálja. A pörkölésre a démon férfi felszisszent és csak elvigyorodik majd amikor a sárkány rá ül, csak sóhajt majd megválaszolja a kérdést.* - Lelkeket gyűjtök. Értékes lelkeket adok el pénzért. Az egyik üzlet kötőm, de úgy látszik nem hajlandó segíteni nekem..*A lány eközben tehetetlenül néz Dantera..*- Megzsarolt.. ne higgy neki.. azzal fenyegetőzik ha nem csinálom meg amit kér akkor a családomat teszi tönkre. Én nekem meg nem kellett a mocskos pénze, ezzel ártatlanok hallnak meg.*Szólal meg a fiatal lány mire a férfi csak felhorkant.* - Ezt a színészi tehetséget az édesanyjától örökölte. Annak a lánynak is értékes lelke van.*Válaszol és közben Meganra pillant.*


  A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 15, 2014 6:15 pm-kor.


  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 6:15 pm

  - Igen, a tiétek? És mi tiltja, hogy mi átmenjünk itt? Képzeld, ismerem a szabályokat, de ilyesmiről sajnos még nem hallottam. *Feleli magabiztosan, de továbbra is igencsak jeges hangon.* - Mint mondtam, nem titeket szeretnénk akadályozni a vadászatban, csak átmennénk. Nem kell a segítségetek sem. *Folytatja, lassan ejtve ki a szavakat, folyamatosan szemmel tartva a nixét. Persze látja, hogy eközben Ezio dolgai sem alakulnak valami jól, de egyelőre nem tud rajta segíteni. Előbb valahogy le kéne fegyvereznie a lányt. Ahogy az a fába vágja a kését, egy ugrással előtte terem s mellkason rúgja, mire az remélhetőleg egyenesen egy fának zuhan. Ha ez megtörtént, máris előtte terem s tőrét a nyakához nyomva a fa törzséhez préseli, lefogva kezeit és lábait is, hogy lehetőleg ne igazán tudjon megmozdulni.* - Engedjetek el, vagy a főnökötöknek annyi. *Kiáltja el magát, természetesen a többi nixéhez intézve szavait. Alacsony testalkata s annak ellenére, hogy mennyi ideje nem tartózkodott már idelenn, meglepően ügyes és kifejezetten erős. Nem hiába... Így nőtt fel, mindig is harcra nevelték.*


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 6:23 pm

  *Megpróbál kimozdulni a tűzlabda irányából, de az mégis eltalálja a lábát, de csak felszisszent és röviden káromkodik egyet, de a továbbiakban kizárja a sérüléséből fakadó fájdalmat. Hát, legalább a pasi kiiktatásra került. Azért afelé, aki elkerülte az előbb a tőrét, megindít két adag Lángot, hogy még véletlenül se legyen útban... Ez után végignézi, ahogyan a srác mellette beszédre bírja a főnököt. Ő tökéletesen elhiszi, hogy a csaj igazat mond - meg ha nem is, a pasi egyértelműen egy rossz fiú, szóval ilyen szempontból végül is mindegy. Az utolsó mondatra azonban elfintorodik.* - Na jó, ilyen f***ágokat nekem ne szövegelj, mert nem fog beválni. Kéne a lelkem? Kíváncsi vagyok, a tied hogy fogja magát érezni, miután háromszáz éven át forgatnak nyárson a Pokolban *vicsorog, majd a Lánggal felturbózott karddal nekiugrik a pasinak, egyenesen arra célozva, hogy kellően megsebesítse - bár nem úgy, hogy meghaljon, senkit nem lenne képes megölni, de úgy, hogy ne nagyon tudjon pattogni.*


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 6:30 pm

  Ahogy az első prédámat elintézem, hirtelen mindenhonnan ezeket hallom ugrándozni, és kiáltozni, hogy jöjjek elő. Na persze, majd pont én fogok hallgatni az ilyenre. Amúgy sincs szórakoztatóbb számomra, mint egy nagyobb csapat ellen harcolni. Már úgy is megszoktam kiskoromban. Kiéleződött érzékeimnek köszönhetően jobban hallom ahogy ide-oda ugrándoznak ezek a kis bolhák. És, mint minden jól megtermett vadparaszt állat. Én is viszketni kezdek a bolháktól. Szóval, mihamarabb megakarok szabadulni tőlük. Szerencsére a szaglásom is tovább fokozódik, így nem is olyan nehéz kitalálni, hogy merrefelé vannak ezek. Így az egyik közelembe érkezőt már nem is olyan kis erővel gyomorszájon rúgom, és arrébb suhanva figyelem ahogy lezuhan, és szépet csapódva földet ér. Aztán máris a következő célpontomra összpontosítok, persze közben végig ügyelve arra, hogy láthatatlan maradjak, és keresztezve az útját megragadom ott, ahol a nyakát vélem, és farkasi adottságaim révén erőteljesen rá is szorítok arra, ameddig meg nem hallom a kellemes reccsenést, mely jelzi, hogy sikerült eltörnöm a nyakát. És, így folytatva kezdem el potyogtatni a holttesteket. Még egyet képen törölve ugrás közben. A következőt már megragadom, és a pisztollyal fejbe lövöm, majd megint csak arrébb szökkenek. Nincs túl sok kedvem hagyni, hogy elkapjanak. És, kissé zavarnak is, szóval, lehetőleg minél többet próbálok meg elintézni, méghozzá a lehető leghalkabban. Persze az is igaz, hogy kissé sokan vannak. De, a kacsavadászat nem is akkor izgalmas, ha csak egy célpontja van az embernek. Kissé olyan érzés ez, mintha az erjedő gyümölcsök feletti muslinca felhőbe csapkodnék egy légycsapóval. Minden egyes ütéssel lehullik pár. Érzékeimre alapozva szökdelek ide oda az ágakon, ütlegelve ezeket a lényeket, és elkerülve, hogy véletlenül össze ütközzek valamelyikkel. Egy jó kis régimódi ügyességi játék. Prédák, és vadász között. Nehogy már azt higgyék, hogy ez esetben is az üldözőből lesz az üldözött.
  Mesélő
  Mesélő

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Mesélő on Szomb. Feb. 15, 2014 7:06 pm


  Lotte & Ezio – Ha átmentek te meghalsz.*Feleli az illető és végig néz Lotten.*Amikor dobálózni kezd a másik Lotte ugye cselekedik majd erős rúgással ugye a fának esik a lány amire felszisszenve elvörösödik a szeme.* ~Nem menthetsz meg mindenkit.~*Szólal meg a lány fejébe majd igyekszik kiszabadulni a Valan kezei alól. A lány e közben visszavonulót fúj, hogy ne támadjanak és a lány észre is veheti, hogy a fán alig vannak. A következő ami történik, hogy Charlotte morgást hallhat és ha megfordul egy csapat vörös szemű kutya van körülötte.* - Még magadat sem mentheted meg.*Jegyzi meg és akit fog még annak is elkezd vörösödni a szeme. Z pedig sikeresen letud győzni néhányat és úgy, hogy ne vegyék észre. Szóval sikeresen elkap néhányat, de aztán észreveheti, hogy körülötte ugye nincsenek már és ha lepillant akkor láthatja, hogy kutya alakban Lottet veszik körül.*
  Megan:*A szent lángra a férfi felszisszent amikor eltalálja és arra elfeketedik a szeme.. de a második láng már sikeresen célba ér.* - Csak a szád nagy kicsi lány mit gondolsz a haveroddal vajon mi lesz?*Teszi fel a kérdést majd észreveheti, hogy Dante a földön fekszik és az a lány akit az ölébe vett kitárja a szárnyait majd a sárkány felé egy erős szent lángot dob és leszedi a férfiról.. Az pedig hálásan néz a félvérre.* - Valóban zsarolt engem, de vártunk rátok és erre a csajra itt.*Mondja a lány majd csettint kettőt és a semmiből hozzák ugye elő. Dante pedig el van kábítva Megan pedig egyedül van.* - Mit kezdesz te egyedül? Könnyedén elkábítottam a vámpírt.*Feleli a szőkeség és nem minden a külső. A férfi közelebb sétál Meganhez és rápillant.*- Hogyan szabadulsz ki? Túlerőben vagyunk.*Feleli és ha rájön a lány akkor most kellene használnia egy két dolgot.*  _________________
  A Mesélő irányítói: Castin Noyers, Jesmon Helar, Loras M. Merlioth és Rebecca Taylor.
  Jarek Malkova
  Jarek Malkova
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Jarek Malkova on Szomb. Feb. 15, 2014 7:16 pm

  ~ Oké, Megan, most próbálj meg koncentrálni ~ *fut végig a fején, ahogyan rájön, hogy most kénytelen lesz valamiféle stratégiát használni, ha nem akar komoly problémákkal szembenézni... De szerencsére hamar eszébe jut a megfelelő megoldás, már szinte nem is érti, hogy eddig ezzel miért nem próbálkozott meg... Szóval a férfi szavaira elvigyorodik.* - Sajnos egy valamivel nem számoltatok *mondja nevetve, majd hevesen feléjük lendíti a szabad kezét.* - Attonitus! *kiált, mindenkire célozva, ugyanis nem teljesen biztos benne, hogy most akkor mi van az új szereplővel, egyszerűbbnek tartja egyelőre őt is elkábítani. Abban egyébként biztos, hogy sikerül, mert hát nem gyenge mentálos... És végre sikerült csinálnia valamit, aminek véletlenül még értelme is van! Trófeát érdemelne érte...*

  // Elkábítás:
  Leírás: A neve egyértelmű. A célszemélyt koncentrációval elérve könnyen eltudjuk kábítani és megspóroljuk azt a harci energiát amit rászántunk. A varázslat segítségével a célszemély vagy maga a lény teljesen elájul és ilyenkor nem érzékeli a világot. Arra sem eszmél fel, hogyha megmozdítjuk vagy éppen készülünk elpusztítani. A varázslat használata a célszemély agyi reakciójától függ meddig képes ájultan aludni.
  Létrehozás: A célszemély/személyek felé kell nézni és a kezünket kinyújtani a mellkasunkig. Erősen kell koncentrálni rá nem biztos, hogy hamar összejön. Amikor kimondtuk az igét egy világos kék gömb jelenik meg a kezünkből, amit a személek felé kell eldobni. Ők ilyenkor nem éreznek semmit, villámcsapást vagy hasonlót. Rájuk kell dobni és a varázslat utána hat. Fejfájással és émelygéssel fog kezdődni az egész ez az emberekre értendő, viszont a szörnyeknél lényeknél azonnal hat minden nélkül! Figyelem csak az egyik kezünkkel szabad megidézni ezt! //


  _________________
  Folyamatban.

  Rebecca Taylor világlátott lidérce
  Charlotte Devon
  Charlotte Devon
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Charlotte Devon on Szomb. Feb. 15, 2014 7:19 pm

  - Azért én csak megpróbálnám. *Sziszegi a lány képébe - ő nem gondoaltban felel -, majd még erősebben szorítja a fához. Aztán, ahogy meghallja a morgást hátrapillant s kiszúrja a rengeteg kutyát... Ezért egy mozdulattal fejbevágja a lányt a tőre markolatával, remélhetőleg pont olyan erősen, hogy az elájul. Csak ezek után fordul meg s néz szembe a vörös szemű kutyák seregével. Úgy dönt, ehhez már jobban jár, ha mágiát használ, így gyorsan kutatni kezd az emlékezetében egy megfelelő varázslat után. Meg is találja.* - Ingrata Plantae! *Kiáltja, s ha az indák megjelennek, igyekszik utasítani őket, hogy fogják le a rá támadó kutyákat.* - Z! Futás! *Kiált fel társának, s ha mindegyik kutya harcképtelenné vált, igyekszik közülük kijutni s minél előbb elhúzni a csíkot...*

  //Természetmágia 4. Indák
  Varázsige: Ingrata Plantae
  Leírás: Ez a varázslat egy diák szintjén csak természeti környezetben használható, nagyon komoly erő kell hozzá, hogy anélkül meg tudja idézni valaki. Szintjei vannak, legkönnyebben erdőkben használható, ahol magát a növényt nem kell létrehozni, csak utasítani, némileg nehezebb mezőkön, réteken, jelentősen nehezebb sivatagban, és hatalmas mágia kell, hogy teljesen mesterséges környezetben működjön. A varázsige lényege, hogy a célszemélyt életre kelő indák támadják meg, igyekezve lefogni vagy akár meg is fojtani, attól függően, hogy mit kíván elérni a varázslattal a mágus.
  Hatóidő: Az indák kezdetben két percre kelnek életre és csak egy emberre tudnak koncentrálni, később ez folyamatosan növekszik és több célpontot is képesek megtámadni.//


  _________________
  Hiszel a születés előtti életben? Hiszel a Sorsban? Hiszel benne, hogy egy másik lényhez nem csupán egy, de akár több életen át kötődhetsz? Olyan szorosan s megingathatatlanul, hogy a szó legszorosabb értelmében a halál sem választhat el titeket egymástól? Charlotte nem hitt az ilyesmiben. Egészen addig, ameddig nem kezdett emlékezni. S onnantól kezdve a kedves, beszédes lány élete teljesen megváltozott. Vajon képes lesz beteljesíteni a végzetét, s elérni a boldogságot... ismét?

  Jesmon Helar Purgatóriumból szökött, végtelenül kitartó valanja.
  Ezio Nazzaro
  Ezio Nazzaro
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ezio Nazzaro on Szomb. Feb. 15, 2014 7:26 pm

  Alig tudok párat elkapni, mire mindegyik lent terem, és a lányt veszik körbe, aki egy fához szorította a palánkot. Persze, nem túlzottan tetszik ez nekem, hogy engem kiakarnak hagyni a buliból, így egyszerű eleganciával, lelépek az aktuális ágról amin álltam. és elkezdek zuhanni két vörös szemű kutya felé.
  - Banzáj!
  Kiáltom el magam az utolsó pillanatban, és két lábammal két kutyának a fejére érkezek, ezzel kétlem, hogy csak pici fájdalmat okoznék nekik. Ahogy le érkezek, újból láthatatlanná válok. De, abban a pillanatban egy golyót is indítok el a fához szorított deszka feje felé, aztán egy fordulatot téve, még egy kutyát rúgok pofán.
  - Kicsit izgalmasabbra számítottam.
  Motyogom magam elé, miközben ásítok egyet. Közben persze a lány is tevékenykedik, és harcképtelenné teszi a többit indák segítségével, aztán rám kiált, hogy fussak én is.
  - Ahj nemár.
  Duzzogok kissé, miközben eldobálok a kutyák közé néhány apró fekete, pár centivastag téglalapot, melyekből mintha egy kis antenna állna ki. Csak ezt követően indulok a lány után, és ha már elégé távol értünk, egy a kezemben szorongatott távirányítón nyomom meg a gombot.
  - Tűzijáték.
  Kezdek el közel sem túl bizalomgerjesztően vigyorogni, miközben felhangzik a számomra oly kellemes robbanások hangja. Innen már nem túl hangos, de még beazonosítható, hogy tényleg az volt az. Ha a lány megijedne, vagy furcsán nézne rám, egyből eltüntetem a vigyort az arcomról, és közömbös fejet vágva szólok hozzá.
  - Ne akarj elítélni. Ha gyerekkatona volt az ember. Persze, hogy nem lesz minden rendben a fejével.
  Majd egy sokkal kellemesebb mosolyt engedek el felé, aztán felgyorsítok, és gyengéden rácsapok hátsójára, ahogy elhaladok mellette.
  - Na! Nyomás!
  Dante Torres
  Dante Torres
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Dante Torres on Szomb. Feb. 15, 2014 7:30 pm

  Mikor magamhoz térek a kábulatból azt látom, hogy eggyel több lány van mint eddig és mindenki kábultan fekszik társamon kívül. * - Miről is maradtam le? * kérdem meg tőle aztán spyrohoz fordulok, hogy megnézzem, hogy minden rendbe van e vele. Aztán mikor látom, hogy a láng kicsit megpörkölte a bőrét. Azon kívül semmi baja nincs a sárkánynak. Majd újra végig nézek azon amit a lány csinált és elismerően bólogatok.* - Szép munka volt. * teszem még hozzá.*
  Castin Noyers
  Castin Noyers
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Castin Noyers on Szomb. Feb. 15, 2014 7:39 pm

  *Ahogyan mindenki összepontosít a csapatmunkára mindenki elbánik a lényekkel és a lány is megmenekül. Mindenkinek sikerül a feladat végül is ahogyan indultak az elején. A társaság visszakerül a terembe és igen ahol padok vannak és a tanár elégedetten elmosolyodik.* - Gondolkoztam, hogy segítsek e nektek kijutni.*Jegyzi meg a tanár hiszen mindenki remekül használta az eszét.*-Kíváló munkát végeztetek. Miss Helroy a végén remekül használta a varázsigét és örülök, hogy nem sikerült megijeszteni 20 ponttal jutalmazom és Miss Devon is megérdemli a 20 pontot remekül használta azt amit tanácsoltam is. A Mr. Torres és Mr. Nazarro is megérdemli a 20 pontot. A házi feladat ott van a lap alján remélem, hogy élvezték az órát.*Feleli a diákoknak majd elmosolyodik.*- Felhívom a figyelmeteket, hogy már csak egy harcmágia van. A következő órát Dean Taylor fogja tartani. Ő vette át az Árnytan órát. Szóval az utolsó árnytanóra után találkozunk. További szép estét.*Köszön el a diákoktól és engedi útjára őket.*

  // Köszönöm a részvételt ^^ //


  _________________
  Castin Noyers egy olyan srác akit nem lehet meglepni. Azt hiszik, sokan, hogy meghalt, de a valóságban csak annyi van, hogy elrejtőzött illúzióval. Kiváló illúzió mester és remekül tudja átverni az embereket. Ezen felől ő Elizabeth bátyja, de mivel üldözik őt is és a lányt is kénytelen volt ezt az utat választani. Senkije nincsen és senkiben nem bízik. Csak saját magára számíthat és úgy érzi lassan, hogy nem fogja bírni ezt a terhet cipelni. Aysen megtalálja őket vagy tovább tudja őrizni a titkot? Rajta kívül még egyetlen egy személy ismeri ezt az egész történetet, de úgy fogja intézni a dolgot, hogy ő találja meg mint Aysen. Hogyan lesznek ez után a dolgok, hát ezt még ő sem tudja.

  Elizabeth védelmező bátyja, Patric J. Morgan jó barátja
  Castin Noyers
  Castin Noyers
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Castin Noyers on Szomb. Márc. 29, 2014 4:17 pm


  Hoztam az utolsó anyagot majd este feltöltöm Smile aki szeretné lemesélem máskor a témája London és Gyilkosság lett volna kis krimi mintha Sherlock szerepét vettük volna át Very Happy szóval az óra anyaga it tvan legközelebb felkészítő vagy vizsga lesz ^^

  Varázslat neve: Csapda észlelés
  Varázsige: Detectis Insidiis
  Varázslat leírása: Ez a varázsige igen hasznos lehet főleg harc közben, vagy amikor egyedül vagyunk, és nem tudjuk azt, hogy biztonságban vagyunk e vagy nem. A varázslat segít elérni, hogy észlelje a csapdát. Az ige kimondása után egy kis lény jelenik meg amit bármikor bármilyen percben meg lehet idézni. Hangos jelzéssel jelzi, hogyha talált valamit. Ha meg nem akkor automatikusan eltűnik. Koncentrálással meg lehet idézni egészen barátságos a lény.
  Hatóidő: Addig jelenik meg ameddig nem talál valami csapdát. Ha semmit nem talál automatikusan eltűnik.

  Varázslat neve: Nyomkövetés
  Varázsige: Semita
  Varázslat leírása: Hasznos ha keresni kell valakit. Bárki képes lehet képesség nélkül. Aki képességgel rendelkezik akkor megnöveli a hatóidejét. félé órán keresztül képesek vagyunk érzékelni ha ellenség van közelben. A varázslat kimondása után sárga folt jelenik meg ami megmutatja hol tartózkodik az illető. Lehet az akár egy ellenség is, így meglepetés szerűen támadhatunk rá. A varázslat kimondása után félórán keresztül tudjuk használni azután automatikusan megszűnik ez az egész.  _________________
  Castin Noyers egy olyan srác akit nem lehet meglepni. Azt hiszik, sokan, hogy meghalt, de a valóságban csak annyi van, hogy elrejtőzött illúzióval. Kiváló illúzió mester és remekül tudja átverni az embereket. Ezen felől ő Elizabeth bátyja, de mivel üldözik őt is és a lányt is kénytelen volt ezt az utat választani. Senkije nincsen és senkiben nem bízik. Csak saját magára számíthat és úgy érzi lassan, hogy nem fogja bírni ezt a terhet cipelni. Aysen megtalálja őket vagy tovább tudja őrizni a titkot? Rajta kívül még egyetlen egy személy ismeri ezt az egész történetet, de úgy fogja intézni a dolgot, hogy ő találja meg mint Aysen. Hogyan lesznek ez után a dolgok, hát ezt még ő sem tudja.

  Elizabeth védelmező bátyja, Patric J. Morgan jó barátja

  Ajánlott tartalom

  Harcmágia terem - Page 5 Empty Re: Harcmágia terem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 12:39 pm