Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  There is no light without darkness - HP NEXT RPG

  Anonymous
  NLWD
  Vendég

  There is no light without darkness - HP NEXT RPG Empty There is no light without darkness - HP NEXT RPG

  Témanyitás by NLWD on Hétf. Júl. 01, 2013 7:01 pm

  There is no light without darkness - HP NEXT RPG Tumblr_m0aa7cVzgP1roux5lo1_500_www.kepfeltoltes.hu_
  lightwhithoutdarknes.hungarianforum.com
  Évtizedek teltek el az ominózus roxforti csata óta, mikor is a „kis” túlélő, Harry Potter véget vetett Voldemort rémuralmának, békét, nyugalmat hozott a megviselt varázslótársadalom számára, a felelős halálfalókat pedig az Azkaban sötét celláinak mélyébe vetették. Harry és barátai miután befejezték utolsó évüket is a Roxfortban, családalapításba kezdtek, nem is sejtették, hogy a béke melyre oly régóta vágytak már, nem tarthat örökké.

  2025. Augusztus

  A dolgok egyre rosszabbra fordultak a varázsvilágban, Harry Potter és társai képtelenek voltak megfékezni az egyre csak szaporodó halálfaló támadásokat.
  Számos muglik által lakott falu, kisebb varázsló közösségek, minisztériumi alkalmazottak estek eddig áldozatául a szervezkedő halálfalók orvtámadásainak ám a sötét oldal képviselői egy pillanatra sem tétlenkednek.
  Kisebb sereget verbuválva első dolguk volt, hogy betörjenek az Azkabanba, majd miután kiszabadították társaikat, felperzselték az egykor méltán rettegett intézményt.
  Rettegés uralkodott el a varázslók körében, a szülők minden alkalommal félve küldik el gyermekeiket a Roxfortba.
  Á s ha már itt tartunk… a Roxfort… bizony itt sem a régi már az élet, beszivárgott halálfalók, eltűnések, titokzatos halálesetek nehezítik meg a tanulók mindennapjait nem is beszélve a találgatásokról, hogy vajon mi állhat ezek hátterében.
  Félő, hogy a béke és a nyugalom hosszú időre ábrándkép marad csupán… vagy mégsem?
  2025 lehet az az év, amikor minden egy szempillantás alatt megváltozik ám kérdés, hogy ezúttal a jó vagy a gonosz kerekedik felül?
  Légy részese egy izgalmas kalandnak, tarts a tenni vágyó fiatalokkal, akik igyekeznek meggátolni a terror eluralkodását, a roxforti diákokkal, akik az iskolapadban ülve igyekeznek átvészelni ezt az időszakot, vagy éppen a bosszúvágyó halálfalókkal, akiknek ezúttal talán sikerül győzelmet aratnia.
  Minden csak rajtad áll!

  __________________________________________________

  Havonta más és más meglepetéssel várjuk új / régi tagjainkat.: kalandokkal, eventekkel, akciókkal!
  Jelenleg a sötét oldal képviselői előnyt élveznek, ám mindenkit szeretettel várunk!

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:52 pm