Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Kihasználatlan területek

  Alexander S. Price
  Alexander S. Price
  .::Őrző: Cameos::.
  .::Őrző: Cameos::.

  Kihasználatlan területek - Page 2 Empty Re: Kihasználatlan területek

  Témanyitás by Alexander S. Price on Szomb. Jún. 21, 2014 7:46 pm

  *Csak ül, és nem csinál semmit. Alexander jó formán nem emlékszik semmire mi történt, de inkább nem is szeretné tudni. Meglátja inkább hallja Nathanielt majd felsóhajt.* - Nem szeretném tudni mit műveltem tegnap. Viszont rohadtul fáj a fejem ennyit tudok.*Feleli, neki aztán a kérdésekre-egyenlőre gondolkozik, mit válaszoljon.* - Figyelj, őszinte leszek hozzád tesó. Mind a kettőnknek megadta az esélyt, de egyet biztosan tudok: Semelyikünk se fog jól kijönni a dologból. Nem Sara miatt vagyok ilyen, hanem maga az egész helyzet. Feleslegesen jöttem vissza, de nem tudom, még mi legyen.*Feleli neki őszintén és szeretné tisztán látni a helyzetet: Szó mi szó mind kettőjüknek szar lehet, amit érez, de megpróbálja megbeszélni vele a dolgot vagy tisztán látni legalább is. Nem tudja, mit csináljon, egyelőre semmit nem tervez, aztán majd ki tudja. Ez az egész dolog kaotikus és egyszer szeretne jót cselekedni, de nem tud. Mindenesetre meglátja mit fog tudni csinálni, de egy biztos, ő aztán elbizonytalanodott.*
  // Fagy Sayon fulladj meg Very Happy //  _________________

  Azt hinnéd, hogy ismered, de közben rájöhetsz csöppet sem. Ugyan is Alexander Marceau nem az a srác akit megismertek rengetegen. Hölgyek társaságában remekül helyt áll. Szeret irányítani.. nem néznéd ki belőle, de az alvilágban tölti majdnem a minden napjait. Rengeteget edz és megváltozott a szakítása után. A húgára igyekszik oda figyelni, de jelenleg fontosabb az ő dolga mint a testvére. Nem fog engedelmeskedni senkinek és éli a saját életét. Az már más kérdés, hogy kifordult önmagából, de majd az unokabátyja igyekszik rendet rakni a srácban. Ha beszólsz visszaszól.. Ha csesztet mást tudja, hogy megkapja a magáét, de az nem is érdekli. Barátaiért kiáll még akkor is ha nem igazán jó a viszonyuk. Megváltozott ez tény és való, de vajon ez jót tesz a srácnak vagy éppen rosszat?

  Castin Noyers Cameosos angyalkája és Sara Dalgaard szívtiprója

   Pontos idő: Vas. Márc. 29, 2020 12:22 am