Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Elementálmágia vizsgaterem

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Lucien du Bois on Vas. Jún. 02, 2013 2:14 pm

  *A diákok a megfelelő terembe érkezve csak egy utasítást találnak a táblán, hogy a jobb oldalt nyíló ajtón keresztül haladjanak végig a termeken, és hajtsák végig a feladatokat. Minden teremben találni fognak egy kulcsot, ami segíti őket abban, hogy rájöjjenek, milyen varázslatot kell használniuk.

  1. Az első teremben egy körbekerített területet lát a vizsgázó, több fából készült bútor romjával telepakolva, mellette pedig egy táblát, a következő felirattal:
  Kontrollálatlan hév, s elnyeli mindened, ha nem óvatosan kezeled.

  2. A következő ajtó előtt már ott a tábla (S te magad is odaveszhetsz örökké éhes gyomrában, ha nem tudod, hogyan rejtőzz előle.), belépve pedig szinte azonnal lángok között találja magát az érkező, és jobban teszi, ha rövid időn belül használja a varázslatot.

  3. A következő terembe lépve a diák egy kis asztalt lát, rajta egy üveggel, valamint egy gömböt, amin pont egy ökölnyi lyuk van. A gömb mellett ott egy újabb tábla:
  Észrevehetetlen, csendes, némán terjengő gyilkos.

  4. Ahogyan a vizsgázó átlép az újabb ajtón, egy méretes terembe érkezik, ami teljesen üres, természetesen a már megszokott tábla kivételével.
  Bárkit levesz a lábáról, s nem válogat: erejével elsodor felhőt, fát, élőt, holtat.

  5. Az ötödik terembe lépve ismét egy elkerített részt láthat az érkező, mellette a táblával.
  Hullámzik, háborog, de nem a tenger: miatta katasztrófák ezreit láthatja az ember.

  6. Miután sikerült az előző pálya, a diák továbbhaladhat a szemben lévő ajtón. A következő ajtó mögött egy tó lapul, körülötte megint lángok, amik fákat igyekeznek éppen elemészteni. A tótól nem messze, de biztonságos távolban a lángoktól ott van az újabb tábla, a következő felirattal:
  „Az ár elhatalmasodott és erősen megduzzadt a föld felett, a bárka azonban a vízen úszott. A víz még magasabb lett a földön, annyira, hogy az ég alatt minden magas hegyet elborított. Tizenöt könyöknyivel múlta felül a víz őket, annyival emelkedett a hegyek fölé.”

  7. Az újabb terembe lépve kisebb sebek keletkeznek a vizsgázó testén, a táblán pedig csak két szó áll:
  Segíts magadon!

  8. A következő terembe érkezve a diák lába körül lassan víz jelenik meg, és kezdik emelkedni, a táblán pedig ismét csak annyi jelenik meg, hogy Segíts magadon.

  9. A kilencedik teremben egy kis elkerített rész található, valamilyen állateledellel és vizes tállal. A mellette lévő táblán az alábbi felirat olvasható:
  Fürge, okos és bátor, bármilyen helyzetben szívesen a segítségedre siet ha hívod.


  10. A következő ajtón áthaladva egy üres terembe érkezik a vizsgázó, ahol a táblán kívül semmi nincs. Azon az alábbi olvasható:
  Törhetetlen védelem, de itt halálod is lelheted.

  11. Az újabb terembe lépve olyan, mintha egy magaslaton állna az illető diák, a „hegy” lábánál pedig láthatóan valamilyen csata folyik. A táblán a következő felirat szerepel:
  Kinek segítesz? Döntsd el, és tégy úgy.

  12. A következő teremnek az eddigieknél jóval magasabb a mennyezete, és az egész tér is nagyobb. A terem közepén egy nagy halom föld és kő áll, az ajtó mellett pedig a következő felirat található a táblán:
  Segítő, szelíd óriás. Csak földet követel a gazdájától.

  13. Az utolsó terembe belépve egy kihalt erdőrészt pillanthat meg a vizsgázó, az ajtó mellett pedig a már nagyon jól ismert táblán a következő szöveg látható:
  Haldoklók reménye, az új élet ragyogása származik belőle.

  Az utolsó teremből kilépve az aktuális vizsgázó Sammaellel találja szembe magát, aki megállapítja a jegyet, majd elengedi a fiatalt.*

  // Nna. Azt kérném tőletek, hogy minden termet külön hozzászólásban csináljatok meg. A sorrend mindegy, csak mindig írjátok oda a hsz elejére, hogy hányas teremnél vagytok. Mielőtt elkezditek, mindenképpen nézzétek át a Varázslatbónuszokat. A vizsgát csak egy karakterrel kell megcsinálni, de az egész vizsgát egy karakterrel kell megcsinálni, tehát nem lehet közben karaktert váltani. A jegyek a következőképpen alakulnak:

  13 dobás, dobásonként tíz pont. Természetesen ez azt jelenti, hogy tízes kockával kell dobni.

  130-101: Kiváló (1000 érme + különleges tárgy)
  100-61: Jó (800 érme + egyszerű tárgy)
  60-41: Közepes (600 érme)
  40-11: Elégséges (400 érme)
  10-0: Elégtelen

  Amennyiben valakinek a dobással kapcsolatban kérdése van, bátran keressen privát üzenetben.
  Jó munkát! Smile//


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Csüt. Jún. 13, 2013 8:22 pm

  //3. terem
  User...na igen, már csak azért se kezdem az elejéről. Very Happy//

  *Cath belép a 3. terembe...ahol egy asztalon kívül nincs semmi. Ahogy közelebb lép az asztalhoz, észrevesz rajta egy gömböt. Mi a franc? Talán üveggömb? Most majd jósolnia is kell? Vagy neki fogják megmondani a jövendőt? Hát, ő aztán kicsit sem kíváncsi rá. Bosszúsan felmordul, majd köbe tapogatja a gömböt, hátha talál valami segítséget. Hiszen az a feladat, hogy minden teremben van egy feladat, ami meg kell oldani. Nehogy már olyan béna legyen, hogy nem találja meg azt a papírfecnit...Áááhhh...puha dolgot tapint ki, majd felemeli a lapot. Mikor elolvassa a rajta található  segítséget (Észrevehetetlen, csendes, némán terjengő gyilkos.) összeráncolja a szemöldökét. Ez az erős gondolkozás nonverbális jele. Na most akkor. Van egy néma gyilkosa...vagy várjunk csak. Esik le usernek hirtelen. Na igen, meglátszik, hogy nincs agyilag toppon. Üvegcse, néma gyilkos=méreg. Csodás. Kinyitja az üvegcse tetejét. Szóval...elvileg, ha kimondja a varázsigét, akkor működésbe lép a méreg.*- Ventus Veneficii-*Mondja ki a varázsigét, és már csak annyi a dolga, hogy sürgősen elhúzza innene a csinos kis seggét. Úgyhogy már szalad is a következő terembe.*   
  //Levegőmágia 2. Légmérgezés
  Varázsige: Ventus Veneficii
  Leírás: Egy egyszerű varázslat, amely lassan méreganyaggal telíti a levegőt. Mindenkire hat, aki a közelben van. Fontos hozzávalója bármilyen egyszerű méreg, amelynek az üvegét ki kell nyitni. Ez a méreg fog működésbe lépni, amikor a mágus használni kezdi az igét. Mégsem számít a méreg fajtája, a hatás egyforma: nehezedő, szinte fulladozó légzés, kettős látás, erős fejfájás, zavarodottság. Nem okoz ájulást vagy halált.
  Hatóidő: Húsz perc alatt erősödik fel annyira, hogy annak már súlyosabb hatásai vannak. Eddig van ideje meglépni az idézőnek, ugyanis csak a megidézés pillanatában kell ott tartózkodnia, valamint az üveget ott kell hagynia. A teljes hatás elérése után tíz percig megmarad azon az erőszinten, ez után gyengülni kezd, végül elmúlik.//


  A hozzászólást Catherina C. Williams összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 19, 2013 12:49 pm-kor.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Csüt. Jún. 13, 2013 8:22 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 9_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Szer. Jún. 19, 2013 12:41 pm

  1. terem 
  //Hmm...átgondoltam, felfogtam...de most már mindegy, megcsinálom, na hajrá.//

  *Cath belép az első terembe. Nagyon izgul, hiszen mióta a Fyronba jött, ez az első komoly vizsgája, és nem szeretné elszúrni, de persze ő és a bénaság két elválaszthatatlan dolog. Tehát, amint így belép, meglátja a teremben azt a kis körbekerített területet, és a benne lévő bútorromokat. A kis táblán lévő feliratot elolvassa és megpróbálja kitalálni, hogy mi lehet itt a feladat.*~Hév...hmmm...tűz, talán?~*Kérdezi magától, persze tudja, hogy erre nem fog senki sem válaszolni. Úgyhogy...*-Currere Ignis-*Kiáltja el magát, majd a tűz már meg is jelenik a kis elkerített területen. A lángok teljes erejükkel kezdik el nyaldosni a bútorokat. Cath nézi pár percig, majd mivel még nem túl erős, a kis lángnyelvek lassan egyre gyengébben pislákolnak, így a lány a feladatot elintézettnek véli és halad tovább a következő ajtóhoz*

   

  //Tűzmágia 1. Tűzörvény
  Varázsige: Currere Ignis
  Leírás: A varázslat egy erőteljes, szinte megállíthatatlan futótüzet indít el, amely tíz méteres körzetben mindenkit megsebez. Kontrollálni nem nagyon lehet, azonban mindig úgy terjed, hogy az idézőt magát elkerüli, tehát leginkább akkor érdemes használni, ha az embert csak ellenségek veszik körül, mert könnyedén megsebezheti az illető szövetségeseit is.
  Hatóidő: A tűz a megidézéskor azonnal fellobban, tíz méteres körzetben való elterjedése után még öt percig teljes lánggal ég, majd lassan elalszik. Minél erősebb a megidéző, annál tovább lángol a tűz.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 19, 2013 12:41 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 8954486812_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Szer. Jún. 19, 2013 12:58 pm

  2. terem

  *Az előző feladatot sikeresen teljesítette, így aztán mielőtt beléphetne a következő terembe, a tábla már ott várja az ajtón. Éhes gyomor?? Na most vagy valami furi szörnygyomorban fogja magát találni...vaaaagy...-kinyitja az ajtót- na, igen. Ez lett volna a másik tippem. A lángok szinte mindent elborítanak, és láthatólag az a céljuk, hogy szegény Cathettel is végezzenek.*- Ignis Scutum - *Kiáltja kissé remegő hangon, mert a hőség és meglepettség és még sorolhatnám mi öntötte el az agyát, így a varázsige, úgymond szinte csak a tudatalattijából jött elő. Az egymásba fonódó körök, melyek a lángpajzsot alkotják, megvédik őt a tűztől, így sértetlenül, bár kissé ijedten siet át a következő teremhez*

  //Tűzmágia 2. Lángpajzs
  Varázsige: Ignis Scutum
  Leírás: Egy pajzs, amely magába nyel minden tűz alapú támadó varázslatot. A megidéző körül egymásba fonódó körök jelennek meg, amelyek szorosan körbe veszik a testét, mindig úgy helyezkedve, hogy a védett alany ne sérülhessen a lángoktól. A fizikai közeledést is megakadályozza, ugyanis valódi tűzként éget, így a nyílvesszők is elégnek benne. Hátránya, hogy vízmágiával könnyedén kioltható, valamint rendes mágia ellen nagyon gyengén véd.
  Hatóidő: Megidézés után harminc percig tart, de az első víz alapú varázslattól elsorvad. Magasabb szintű elemi mágusoknál akár három órán át is kitarthat, és több igét kibír, mielőtt eltűnik.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 19, 2013 12:58 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 9_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Szer. Jún. 19, 2013 1:16 pm

  /4. terem/

  *A következő terembe lép, ahol nincs semmi csak ő...na meg a már megszokott tábla. Komoly képet ölt magára, hiszen ez egy fontos, és nagyon meghatározó vizsga az életében...na ha itt megbukik, vagy rossz jegyet szerez, akkor lehúzza magát a fajanszvízesésen. Hát ja, nem nagyon bírja a bukás szégyenét. Na, de, most koncentráljunk a feladatra. A haját szorosabbra köti, majd elolvassa a táblán lévő segítséget. Elsodor...hmmm...jó kis feladat. Sok minden van ami elsodor, de most gondolom nem a mindent elsöprő szerelemre gondolnak. Töpreng, leül az egyik sarokba, feláll, járkál egy sort. Ezek a feladatok kezdik szétcincálni az idegeit és az agyát. Pedig még a felénél se jár. És már most éhes. Reméli, hogy legalább a vizsga végén egy nagy tányér spagettivel várják. Talán...árvíz...nem, nem, akkor legalább valamilyen folyékony dolog lenne a közelében. Monszun! Hurrikán! Tornádó! Na ezek aztán nem kímélnek valóban senkit. Hát...eddig is voltak furi feladatok. Ez legyen a legkevesebb.* - Ventus Flante! -*Mondja ki a már ismerős varázslatot, és természetesen az egyetlen nagy széllökés sem marad el. A hatalmas teremben tombolhat nyugodtan. Így mikor a szél elcsitul, megy tovább a következő teremhez.*

  Levegőmágia 1.Szélroham
  Varázsige: Ventus Flante
  Leírás: Egy erőteljes széllökés rohan végig a közelben – kb. húsz méteres körzetben – tartózkodó alakok között, amely képes feldönteni a legnagyobb alakokat is. Védekezni nem lehet ellene, talán egy angyal képes lehet rá, hogy a szárnyát kitárva ne egy fához vagy a földhöz vágja a szél, hanem csak a levegőben dobálja. Természetesen ez a varázslat sem kivételezik: nem számít, hogy az illető szövetséges-e vagy sem, ha a varázsige útjában van, a szél elsodorja.
  Hatóidő: Azonnal hat, egyetlen nagy lökés erejéig.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 19, 2013 1:16 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 1132130401_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Szer. Jún. 19, 2013 1:30 pm

  //5. terem//

  *A következő terembe belépve ismét hasonló látvány tárul a szeme elé, mint az elsőben. Csak itt az elkerített részen nincsenek bútorok. A táblán olvasható utasítás szerint, most valami olyasmi jön, ami olyan mint a tenger, de nem az. Mi tud még úgy háborogni? Ahogy a földrajz órákra és saját tapasztalataira emlékszik vissza, legtöbbször a föld maga szokott úgy háborogni, hullámozni, na meg óriási nagy katasztrófákat csinálni, mint egy mondjuk egy óceán. Na, akkor gyerünk, haladjunk.*-Lapsus Terrae!-*mondja és az elkerített területen már el is kezd mozogni a talaj. Cath egy pár percig koncentrál rá, majd abbahagyja, mire a föld mozgása megáll, mintha soha nem is történt volna semmi. Így halad is a következő feladat felé.*

  //Földmágia 1. Földcsuszamlás
  Varázsige: Lapsus Terrae
  Leírás: A varázslat hatására hirtelen megmozdul a föld, hullámozni kezd, és szó szerint kicsúszik a talaj a támadott személy lába alól. Ha pedig nem kel fel hamarosan, a hullámzástól leomló földréteg teljesen ellepi a talajon fekvő alakot. Irányítása kemény koncentrációt igényel, de ha valaki ezt elsajátítja, akár arra is képes lehet, hogy lefogja áldozatát, és így vallassa ki. Védekezni voltaképpen a gyors reakcióval lehet, a lassúság itt az illető életébe kerülhet.
  Hatóidő: Azonnal létrejön, és rögtön kifejti a hatását. A föld addig hullámzik, amíg koncentrálunk rá, alacsonyabb szinten maximum tizenöt percen keresztül.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 19, 2013 1:30 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 12871072944_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Szer. Jún. 19, 2013 1:44 pm

  //6. terem//

  *Fellelkesülve odasiet a következő ajtóhoz és már fel is rántja. A látványtól egy pillanatra ledöbben, azonban még hamar észbe kap és becsukja leesett állát. Ugyanis egy baromi nagy tavat pillant meg, a körülötte lévő fákat pedig épp lángok próbálják meg elpusztítani. Ekkor már pörgeti le emlékezetében a varázsigéket, de azért a rend kedvéért, még odamegy a táblához, ami jó helyen, biztonságban van a tűztől, így biztos, hogy nem fog megperzselődni a lány. Először csak gyorsan átfutott a a szöveget, majd még egyszer és még egyszer idegességében pedig tördelni kezdte az ujjait. Kicsit egy bibliai szövegre emlékeztette a szóhasználat, de aztán vállat von. Már, amikor belépett a terembe, akkor sejtette, hogy mi lesz a feladata, így közelebb megy a tűzhöz...ami...jujj...egyik kósza hajszálát vette célba és lángra gyújtja. Szerencsére még idejében észreveszi, és eloltja. Egy életre meggyűlöli a tüzet, az is tuti. Mérgesen vesz egy mély levegőt, majd minden dühét beleadva a szavakba kimondja a megfelelő varázslatot.*- Diluvium! - *Mondja, és a víz már emelkedik is, egy óriási, hatalmas, mindent eloltó árvízzé. A vízfal kb. tízszer magasabb, mint Cath, és már dől is. A fákról lemossa, kioltja a bántó, ártó tüzet. Azonban persze, hogy a lány se maradhat ki a zuhanyzásból. Ő is kap egy nagy adagot, így hajából csavargatva a vizet, indul meg a következő teremhez. De, legalább felfrissült. Nézzük a pozitív oldalát.*

  //Vízmágia 1. Árvíz
  Varázsige: Diluvium
  Leírás: A varázslat egy körül-belül tíz méter magas vízfalat hoz létre, amely rázúdul a hatókörén belül lévőkre. A semmiből is el lehet készíteni, de jóval könnyebb és erősebb, ha valódi víz van a mágus közelében, amikor használják. Ugyanezzel, kellő méretű vízfelület közelében hatalmas hullámokat lehet kelteni, és voltaképpen egy egész tavat rá lehet zúdítani a partközelben tartózkodókra. A harmadik lehetőség pedig a folyók megduzzasztása.
  Hatóidő: A varázslat azonnal létrejön, minden esetben egy hatalmas hullám erejéig tart, utána elcsitul.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 19, 2013 1:44 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 116284225_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Vas. Jún. 23, 2013 3:00 pm

  //7. terem//

  *Bár vizesen ugyan, és kicsit csapzottan, de sikeresen megérkezik a 7. terembe. Amint kitárja az ajtót, azonnal megjelennek rajta a sebek, mire felszisszen. Nagyon szadista volt az, aki kitalálta ezeket a feladatokat. A táblán lévő utasítás egyszerű, érthető, már nincs is más dolga, mint a megfelelő varázsigét alkalmazni.*- Naturalis Sanitatem!-*mondja ki, mire a varázslat már működésbe is lép, és meggyógyul. Ennyi volt? Nagyszerű. Irány a következő.*

  //Természetmágia 2. Regeneráció
  Varázsige: Naturalis Sanitatem
  Leírás: Ezzel a varázsigével leginkább önmagát képes gyógyítani a druida, azonban koncentrálással a másik sebeit is képes behegeszteni, azonban egy nyílt törésen, vagy egy súlyos seben nem tud segíteni. Önmagán azonban a legdurvább sérüléseket is képes meggyógyítani, amelyeket harcban szerzett. Betegségek ellen nem használható. A mágus, a seb méretétől függően akár hetekre is ágynak eshet, fizikai elgyengüléssel.
  Hatóidő: Azonnal hatásos, addig működik, amíg a használóját meg nem zavarják, illetve amíg a seb be nem gyógyul.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Vas. Jún. 23, 2013 3:00 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 0_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Vas. Jún. 23, 2013 3:09 pm

  //8. terem//

  *A következő terem, azonban már korántsem olyan száraz, mint az előbbi. Azonnal víz jelenik meg a lába körül, amiről az egyik elementálmágia óra jut eszébe. Az volt az első órája, amikor idejött, ebbe a suliba, és azonnal megszerette. Atlantiszra találtak rá akkor, abban szerepeltek a Fókutyók is, amik a segítségükre voltak. Na, de most nem a nosztalgiának van itt az ideje, ideje cselekedni, különben Cath vízbe fullad, és sajna nincsenek kopoltyúi, amivel kimenthetné magát. A táblán lévő szöveg - mily meglepetés - ismét két szóval járul hozzá a feladat megoldásához. Már a derekáig ér a víz, amikor végre kimondja a megfelelő varázsigét.* - Ventus Testa! - *Az ismerős szavak szinte lecsorognak az ajkairól, majd már működésbe is lépnek. Mint egy tökéletes körforgás. A légburok megjelenik a lány körül, így gondtalanul törhet tovább a következő teremhez.*  //Levegőmágia 3. Légburok
  Varázsige: Ventus Testa
  Leírás: Egy burok, amely megjelenve körbeveszi az idézőt, és bármilyen környezetben lehetővé teszi a légzést, legyen a levegő mérgezett, vagy legyen akár a felhasználó a víz alatt. Természetesen eleinte nem lehet vele akármilyen mélységbe lemenni: eleinte tíz méter a határ, később ez egyre bővül. Valamint fontos odafigyelni, hogyan telik az idő, ugyanis nagyon kellemetlen hirtelen levegő nélkül lenni tíz méterrel a vízfelszín alatt…
  Hatóidő: Azonnal megjelenik, hatása kezdetben fél óra, gyakorlással fejleszthető.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Vas. Jún. 23, 2013 3:09 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 116284225_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Vas. Jún. 23, 2013 3:39 pm

  //9. terem//  *A következő teremben először kicsit meglepődik. Na jóóó...állateledel és víz...mi ez? Meg kell etetnie egy kutyát? Na nem, az nem igazán kapcsolódik a varázsláshoz. Nem Szeretetszolgálathoz jött vizsgázni. Mi lehet a feladat? Megkeresi a táblát, aminek elvileg adnia kéne egy kis támpontot...de ezzel sem igazán lendült előrébb a feladat megoldásában. Elkezdi szuggerálni a tálakat, mintha legalábbis hirtelen életre kelnének és megsúgnák neki a választ. Na persze. Nem a Szépség és a Szörnyeteg című adaptációba került. Na, jó. Ez a sok hasonlat kezd fárasztó lenni. Tehát. Fürge...lehet gyík. Okos...na az esetleg egy Einstein-kutya. Bátor...talán egy repülőmókus? Na az aztán bátor az tuti. Cath még repülőből se mer kiugrani ejtőernyővel, nemhogy egy fáról. Ne tessék röhögni. Igenis létezik ilyen fóbia. Élő mintapéldánya erre egy acrofóbiás vámpír, aki épp elementálmágiából tesz vizsgát és ilyen és ehhez hasonló gondolatok ostromozzák az agyát. De ő nem enged a csábításnak. Nem vonja el semmi a figyelmét a konkrét feladatról és épp azon kattog, mi a csodát csináljon. Az összes általa ismert igét berobbantja a tudatába, hátha kibogarássza belőlük a helyeset. Majd lassan, kigyúl a feje felett a villanykörte.*~Az a kis druida, vagy mi.~*Ujjong magában, de kissé szkeptikusan mondja ki a varázsigét, hiszen nem gondolta volna, hogy egy kis állateledellel le lehet kenyerezni azt a kis lényt, ami sosem nyerte el igazán a tetszését. Na, próba szerencse alapon...hajrá.*-Venit Auxilia - *mondja ki lassan. Nos, igen. Mikor ezt vették, még nem járt a Fyronba, így aztán utólag pótolta be...és hadd ne mondjam, de éjszakákat töltött azzal, hogy az ige második felét úgy ki tudja mondani, hogy ne kösse gúzsba a nyelvét a szó. A kis zöld valami pedig már meg is érkezik, és hát ja...tényleg elkezd enni meg inni. De zsír. Azonban kicsit egy alienre hasonlít, úgyhogy Cath a feladatot befejezettnek tekinti, és már startol is a következő egyenlőre megoldatlan feladathoz.*

  //Természetmágia 1. A druida segéde
  Varázsige: Venit Auxilia
  Leírás: Egy különös kis lény idézhető meg ezzel a varázslattal, amely leginkább kémkedésre, felderítésre jó, azonban ha szükséges, veszélyes mérget képes kibocsátani a bőrén keresztül. Ezt a képességét nem is habozik használni, ha megidézőjén kívül bárki hozzáér. Elpusztítani csak fizikai erővel lehet, ugyanis az elemi mágiákra teljesen immunis. Testének kisebb, leágazó részét képes leválasztani magáról, így még sikeresebben ellátva a fent említett feladatokat. Mivel intelligens, használható kulcs vagy egyéb tárgyak megszerzésére is.
  Hatóidő: Megidézés után kezdetben egy órára, később egyre hosszabb időre jelenik meg. Naponta csak egyszer idézhető meg.//
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Vas. Jún. 23, 2013 3:39 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 10784648643_www.kepfeltoltes.hu_
  Lord Sayon Merlioth
  Lord Sayon Merlioth
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Lord Sayon Merlioth on Szomb. Jún. 29, 2013 4:39 pm

  // nem írom ki mindenhova de sorba megy a termeken tehát ahányadik hsz annyiadik terem. //

  * Hát előbb-utóbb eljut a vizsgára is Sayon. A mentálmágián már túl van, árnytan pedig elmarad, szóval már csak ez van neki hátra. Szóval ezzel neki is vág és belép az első terembe. Elolvassa amit a táblán lát, majd visszagondol miket tanultak órán, először semmi nem akaródzik eszébe jutni neki, de aztán hirtelen ötlettől vezérelve, amolyan most mit veszthetek gondolattal kimondja a varázsigét.* - Currere Ignis! * Azzal végignézi amíg a tűz az összes faanyagot elpusztítja majd tovább lép a következő terembe.*

  //Tűzmágia 1. Tűzörvény
  Varázsige: Currere Ignis
  Leírás: A varázslat egy erőteljes, szinte megállíthatatlan futótüzet indít el, amely tíz méteres körzetben mindenkit megsebez. Kontrollálni nem nagyon lehet, azonban mindig úgy terjed, hogy az idézőt magát elkerüli, tehát leginkább akkor érdemes használni, ha az embert csak ellenségek veszik körül, mert könnyedén megsebezheti az illető szövetségeseit is.
  Hatóidő: A tűz a megidézéskor azonnal fellobban, tíz méteres körzetben való elterjedése után még öt percig teljes lánggal ég, majd lassan elalszik. Minél erősebb a megidéző, annál tovább lángol a tűz. //


  A hozzászólást Lord Sayon Merlioth összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 29, 2013 4:53 pm-kor.


  _________________
  Egy Démonvadász, aki apja halála és húga elrablása után döntött úgy, hogy az lesz. Ám így sem indulhat húga után mert anyja az akadémiára küldi. nagybátyja pedig azzal bízta meg, hogy szerezzen barátokat akik segíthetnek húga vissza szerzésében. Ráadásul az első évben történtek hatására, nagymértékben változott ígyhát nem ugyan az a démon lett aki év elején idekerült.
  Loras Middleton férje.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jún. 29, 2013 4:39 pm

  The member 'Lord Sayon Merlioth' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 1132130401_www.kepfeltoltes.hu_
  Lord Sayon Merlioth
  Lord Sayon Merlioth
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Lord Sayon Merlioth on Szomb. Jún. 29, 2013 4:43 pm

  * Ahogy átlép az első teremből közben ránézve az ajtóra függesztett táblára, hirtelen lángok kezdik el csapkodni minden irányból. Ösztönszerűen mondja ki egyből a varázsigét is. - Ignis Scutum! * majd ha sikeresen megidézte tovább gyalogol a következő terembe, hogy megcsinálja a következő feladatot.*

  // Tűzmágia 2. Lángpajzs
  Varázsige: Ignis Scutum
  Leírás: Egy pajzs, amely magába nyel minden tűz alapú támadó varázslatot. A megidéző körül egymásba fonódó körök jelennek meg, amelyek szorosan körbe veszik a testét, mindig úgy helyezkedve, hogy a védett alany ne sérülhessen a lángoktól. A fizikai közeledést is megakadályozza, ugyanis valódi tűzként éget, így a nyílvesszők is elégnek benne. Hátránya, hogy vízmágiával könnyedén kioltható, valamint rendes mágia ellen nagyon gyengén véd.
  Hatóidő: Megidézés után harminc percig tart, de az első víz alapú varázslattól elsorvad. Magasabb szintű elemi mágusoknál akár három órán át is kitarthat, és több igét kibír, mielőtt eltűnik. //


  _________________
  Egy Démonvadász, aki apja halála és húga elrablása után döntött úgy, hogy az lesz. Ám így sem indulhat húga után mert anyja az akadémiára küldi. nagybátyja pedig azzal bízta meg, hogy szerezzen barátokat akik segíthetnek húga vissza szerzésében. Ráadásul az első évben történtek hatására, nagymértékben változott ígyhát nem ugyan az a démon lett aki év elején idekerült.
  Loras Middleton férje.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jún. 29, 2013 4:43 pm

  The member 'Lord Sayon Merlioth' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 1132130401_www.kepfeltoltes.hu_
  Lord Sayon Merlioth
  Lord Sayon Merlioth
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Lord Sayon Merlioth on Szomb. Jún. 29, 2013 4:52 pm

  *Amikor végre átjut a következő terembe, egy asztalt vesz észre odasétál az asztalhoz amin pedig egy kis gömböt talál mellette pedig a táblát amin a feladat áll.* ~ Hm... észrevehetetlen csendes és gyilkos. Méreg lenne talán?~ * Majd végül határozottan a gondolata mellett dönt és ki is mondja a varázsigét.* - Ventus Veneficii! *majd ha kimondta meg is indul tovább a következő terembe, hiszen szeretné minél előbb végigcsinálni a vizsgát már túl akar lenni rajtuk és teljes figyelmét a nyárra akarja fordítani.*

  //Levegőmágia 2. Légmérgezés
  Varázsige: Ventus Veneficii
  Leírás: Egy egyszerű varázslat, amely lassan méreganyaggal telíti a levegőt. Mindenkire hat, aki a közelben van. Fontos hozzávalója bármilyen egyszerű méreg, amelynek az üvegét ki kell nyitni. Ez a méreg fog működésbe lépni, amikor a mágus használni kezdi az igét. Mégsem számít a méreg fajtája, a hatás egyforma: nehezedő, szinte fulladozó légzés, kettős látás, erős fejfájás, zavarodottság. Nem okoz ájulást vagy halált.
  Hatóidő: Húsz perc alatt erősödik fel annyira, hogy annak már súlyosabb hatásai vannak. Eddig van ideje meglépni az idézőnek, ugyanis csak a megidézés pillanatában kell ott tartózkodnia, valamint az üveget ott kell hagynia. A teljes hatás elérése után tíz percig megmarad azon az erőszinten, ez után gyengülni kezd, végül elmúlik.//


  A hozzászólást Lord Sayon Merlioth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 29, 2013 4:53 pm-kor.


  _________________
  Egy Démonvadász, aki apja halála és húga elrablása után döntött úgy, hogy az lesz. Ám így sem indulhat húga után mert anyja az akadémiára küldi. nagybátyja pedig azzal bízta meg, hogy szerezzen barátokat akik segíthetnek húga vissza szerzésében. Ráadásul az első évben történtek hatására, nagymértékben változott ígyhát nem ugyan az a démon lett aki év elején idekerült.
  Loras Middleton férje.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jún. 29, 2013 4:52 pm

  The member 'Lord Sayon Merlioth' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Elementálmágia vizsgaterem 12871072944_www.kepfeltoltes.hu_

  Ajánlott tartalom

  Elementálmágia vizsgaterem Empty Re: Elementálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:57 pm