Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Mentálmágia vizsgaterem

  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Szomb. Jún. 01, 2013 8:56 pm


  1.Történt egy esemény: Egy szigetre kerültél ami éppen egy labirintus. 5 féle út van és az egyik útnál egy trónterembe érsz ahol egy ládát kell megtalálnod. A láda tartalma egy nagyon fontos arany tojás amire éppen szükséged lehet. Mi az első teendőd a labirintusban? (két megoldás van)

  a) Felméred a terepet az asztrál-vetítés segítségével.
  b) Pánikba esel és kiakarsz jutni mindenáron.
  c)Elkezded keresni a szörnyeket és ha találsz egyet akkor meg is ölöd.
  d)Megkeresed a tojást, azután a kijáratot és igyekszel nem feltűnést kelteni.

  2.Melyik a kakukktojás és miért? (indokolni kell a választ is)

  a)Confusio
  b)Odisse
  c)Sanitatum
  d)Fulmen

  3.Kik azok az érzők?

  a)Ők a rosszak. Igyekeznek ártani másoknak.
  b)Ők Lucifer teremtményei akik manipulálják az embereket.
  c)Ők azok, akik segítenek másoknak. Igyekeznek elérni azt, hogy ne legyen Káosz a világban. A békét teremtik és persze elzárják a rosszat az emberek elől.
  d)Más dimenzióban élnek ők azok akiket nem lehet látni.

  4.Van ez a varázsige felejtés. Melyik ige hasonlít hozzá a legjobban?

  a)Amare
  b) Exmemoriam
  c) Avada Kedavra
  d)Egyik sem hasonlít hozzá.

  5. Igaz-Hamis állítás: (indokolni is kell a választ akkor is ha igaz és ha hamis akkor szerintetek miért hamis.)

  a) A mentálmágia segítségével is könnyen tudjuk önmgaunkat gyógyítani.
  b) A mentálmágia órához szükség van egy gyűrűre.
  c)Az extradium segítségével képesek vagyunk létre hozni egy olyan lényt vagy embert aki ugyan úgy néz ki mint mi. Tudjuk írányitani és kéepsek vagyunk bármilyen parancsot kiadni neki.
  d) A vallatással simán ki tudjuk ütni a másik lényt.

  6. Egy ismeretlen helyen vagytok. Mondhatjuk azt is egy időhurokban ami folyton ismétli ugyan azt a napot. Egy ismeretlen irányítja és mindenképpen meg kell találnotok őt. Ám idő közben szembe kell néznetek a félelmeitekkel hiszen aki az időhurokban van bármi rosszat megkaphat. Úgy találjátok meg ezt a felsőbb rendűt, hogyha végztek a pokol kutyáival és szembe néztek azzal amit egyáltalán nem szeretnétek. Az idők ura nem tréfál.. nem fog egyszerűen titeket átengedni az időtökbe és a saját képességetek és fantáziátok segítségével gyertek rá mit kell csinálni az idők urával. (Használhattok képességet és természetesen varázslatot és természetesen a fantáziátokra van bízva a dolog. Amit leírtam az legyen benne. Varázslat és képesség használatával hatos kockával kérek mindenkit, hogy dobjon. Az idő ura megölésénél pedig hatos és 10-es kockát használjatok. Lehet párbeszéd is az idők urával teljesen a fantáziátokra van bízva. Nem fogok megadni minimum számot, de azért a 15-20 mondatot érje el.)  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Lord Sayon Merlioth
  Lord Sayon Merlioth
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Lord Sayon Merlioth on Szer. Jún. 12, 2013 2:46 pm

   
  1 -> a
  2 -> d, mert az árnytan varázslat
  3 -> c
  4 -> b
  5 -> a igaz mert a Sanitatum igével tudjuk magunkat gyógyítani
         b hamis, nem gyűrű hanem medál
         c hamis, de indokot nem tudok adni miért
         d hamis, kiütésre nem vagyunk képesek vele
  6 ->

  *Sayon nekiáll a hatodik feladatot is elvégezni, melynek során egy időhurokba kerül bele. Egy gyönyörű szép tájon találja magát, ám valami furcsa az egészben percenkét egy nap telik el és folyton ugyanaz a nap. Így hát elindul, hogy megkeresse azt a bizonyos idők urát. "napokig tartó" séta után eljut egy folyóhoz ahol egy révész várja. Aki egy arany tallérért átviszi őt a túloldalra. Ahol egy barlang található. A barlang felénél pedig egy kis oldal szobában egy pokol kutya található, aki amint megérzi Sayon közeledtét előront a kis szobából és morogva elállja az útját.* - Csak ennyire futja idő ura? *  azzal előszed egy kaja után nála maradt csontot mire a kutya farkát csóválva megszelídül és várja, hogy eldobják neki. Erre Sayon hátat fordít neki, majd minden erejét beleadva partig eldobja a csontot egy* - hozd vissza! * kíséretében, majd félreáll a kutya útjából, hogy az ne lökje őt fel. Ezek után emlékek kerülnek a szeme elé, amiken úgy lép túl, hogy magába csak annyit mondogat, hogy* - Ezek csak emlékek, nem most történtek, már nem tudok rajta változtatni. * és így sikeresen véve ezt az akadályt is eljut az idők urához.*- Üdvözöllek! Én vagyok az idők ura és te mostantól a szolgámként itt maradsz. * mondja majd kezét ölberakva várja, hogy Sayon mit reagál az elhangzottakra.* ~Azt te csak hiszed muksókám.~ * nevet fel magában Sayon, majd úgy dönt, hogy most már tényleg egy varázslat után folyamodik.* - Amare! * mondja ki a varázs igét, hátha ettől a másik szeretetteljes lesz és így képes lesz arra, hogy szabadon engedje őt, ha sikerült a varázsige, akkor megkéri, hogy engedje el őt, majd távozik.*


  _________________
  Egy Démonvadász, aki apja halála és húga elrablása után döntött úgy, hogy az lesz. Ám így sem indulhat húga után mert anyja az akadémiára küldi. nagybátyja pedig azzal bízta meg, hogy szerezzen barátokat akik segíthetnek húga vissza szerzésében. Ráadásul az első évben történtek hatására, nagymértékben változott ígyhát nem ugyan az a démon lett aki év elején idekerült.
  Loras Middleton férje.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 12, 2013 2:46 pm

  The member 'Lord Sayon Merlioth' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__6_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem 10784648643_www.kepfeltoltes.hu_
  Kamen Grozdan Branimir
  Kamen Grozdan Branimir
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Kamen Grozdan Branimir on Szer. Jún. 19, 2013 9:17 pm

  1. d.
  2. d, mert a többi mind Mentálmágia varázsige.
  3. c.
  4. b.
  5. a igaz, gyógyítás varázsige.
  b hamis, nem gyűrű kell.
  c hamis, helytelen a varázsige, a helyes Extradition.
  d hamis, nem tudjuk kiütni vele, csak kiszedni belőle az igazságot.

  6.

  *Hát, Kamen most tényleg nem vidám. Van neki éppen elég baja enélkül a rohadt vizsga nélkül is. Giselle, ugyebár, meg hát most ott van Alexander meg az unokahúga - igen, szíve szerint megint kinyírni a srácot, de ezt inkább nem most fejteném ki -, úgyhogy több mint sok dolog van most a nyakában. De hát amit muszáj, azt muszáj, szóval szép türelmesen megválaszolgatja a kérdéseket, majd irány a gyakorlat. Hát, erről is elég hamar el tudja dönteni, hogy nem jön be neki a teszt. Pláne, mert eszébe jut róla az egyik kedvenc Odaát része... Igen, köszönhetően a feladatnak, végre az is kiderül, hogy Kam már a kezdet kezdete óta Odaát rajongó. Na, de a témára visszatérve: eltart neki vagy két teljes napig, hogy felfogja, mi történik, az alatt pedig... Nos, megismeri a depresszió minden kis csücskét. Talán jobb, ha nem részletezzük, de benne van a félvérsége, Sergej, Yan, Giselle meg a banda, és ez annak, aki ismeri a srácot bőven elég, hogy megértse, milyen poklot kell megjárnia. Amikor végre rájön, hogy egy időhurokban van, azonnal egyértelművé válik számára, hogy meg kell találnia azt, aki irányítja. Persze ő is tudja, hogy ez nem éppen könnyű: akárhol lehet. Viszont - szintén hála az Odaátból szerzett tudásának, amiért még soha életében nem volt ilyen hálás - azonnal eszébe jut, hogy keresnie kell valakit, aki láthatóan nem teszi mindig ugyan azt. Már rajta kívül. További huszonhét napra van szüksége, hogy kiszúrja azt a bizonyos alakot, aki változik, aki máshogy viselkedik. A huszonnyolcadik napon ered utána, de persze nem megy olyan egyszerűen a dolog: amikor nagy nehezen utoléri, egy elhagyatott raktárépületben, elsőként a pokolkutyákkal kell szembeszállnia. Három dög várja, és még szerencse, hogy nála vannak a pengéi. Egy könnyed mozdulattal kapja elő az övén lógó mérgező tőröket, és két villámgyors mozdulattal kivégez kettőt a kutyák közül, a torkukba állítva a pengéket, majd hagyja, hogy vonyítva döglődjenek, amíg ő a harmadikkal van elfoglalva. Ehhez előveszi a rendes tőrét, és lassan kerülgetni kezdik egymást az állattal. * - Fulmen! *kiáltja hirtelen Kamen, az állat irányába lendítve a kezét, és ha minden jól megy, az kutyát sokkolják a tenyeréből kivágódó villámok. Ez után odaugrik, mélyen a szívébe szúrja a tőrt, majd kihúzza, letörli a nadrágjában, és visszalöki a tokjába. Aztán megfordul, így szemtől szembe kerülve az időúrral.* - Tehát. Maga bezárt ide, huszonhétszer végig kellett hallgatnom maga miatt, hogy mindenki, akit szeretek gyűlöl, majd végignézni a halálukat. Úgy gondolom, nem tudja, kit húzott fel *mondja gyanúsan higgadtan. Mert az soha nem jó dolog, ha Kamen higgadt. Akkor már annyira kiborult, hogy már nyugodt. És igen, tudom, hogy úgy tűnik, ennek nincs sok értelme, de igenis van, viszont mindenkinek jobb, ha visszatérünk a jelenethez.* - Confusio *vigyorodik el a félvér, mire felbukkan belőle még három, akik közül az egyik azonnal nekiugrik az időúrnak, igyekezve lefogni, a másik kettő meg elfut a mérgező pengékért, amíg az eredeti Kamen elégedetten vigyorogva, feketére váltó szemekkel figyeli, ahogyan leküzdik, és újra meg újra belédöfik a tőreiket.* - Azért hogy teljes legyen a dolog...*morogja, majd ismét a férfi felé nyújtja a kezét.* - Currere Venenum *mondja hidegen, és elégedett, sötét vigyorral figyeli, ahogyan az időúr az utolsókat rúgja. Aztán ha kilehelte a lelkét, kérdően körbenéz.* - Szóval, hazamehetek?


  _________________
  Kamen Grozdan Branimir. Talán már ki sem fejezhető szavakkal, hogy mit jelent ez a név, hogy ki is ő pontosan. Rhean... Kamen... Minden, ami volt, minden, amit tett, most egyesül benne, és eljött végre a pillanat, hogy megbékéljen magával. Démoni énjétől és bukottságától megszabadulva könyörög hát a pillanatért, hogy újra láthassa szeretett Lottéját... Miközben háborúra készül a Menny katonájaként.

  Rebecca Taylor (és Charlotte Devon) mennyei harcosa
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szer. Jún. 19, 2013 9:17 pm

  The member 'Kamen Grozdan Branimir' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_ Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__4_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem 10638320258_www.kepfeltoltes.hu_
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Pént. Jún. 28, 2013 5:32 pm

  1. a
  2. d – mert Árnytan varázslat
  3. c
  4. b
  5. a, igaz, mert a gyógyítás (Sanitatum) igével képesek vagyunk önmagunk meggyógyítására
  b, hamis, medálra van szükségünk
  c, hamis, a varázsige Extradition
  d, hamis, a varázsige csak arra használható, hogy megtudjuk a másiktól amit szeretnénk
  6. feladat:

  *Miután a kérdésekre a lehető legjobb tudása szerint választ adott, Ragnar elindul, hogy teljesítse az utolsó, gyakorlati feladatot is. Magabiztosan indul neki, minden, ami csak kellhet, nála van – a tőrei, az árnypáncélja és a tigriskarom is a csuklójára erősítve. Természetesen csak akkor akar harcolni, ha muszáj, elvégre ez egy vizsga, de hát mégiscsak… Ahogy a helyszínre érkezik, először is óvatosan körbepillant maga körül: úgy tűnik, valahol egy teljesen átlagos városkában van. Elvileg talán az USA-ban… Ó, hát ez fantasztikus! A kedvenc országa… Rag lemondóan sóhajt egyet, majd zsebretett kézzel megindul egy kávézó irányába, hátha ott esetleg talál valakit, aki segítséget tud számára nyújtani. Ahogy belép, s végighordozza tekintetét az asztalokon, elakad a lélegzete: ugyanis Aliset látja meg az egyik sarokban. Magára erőltet valami mosoly-félét és biccent a lánynak, aki azonban láthatóan észre sem veszi. Hát, mindegy. Végül is érthető. De mit keres ő is itt? Más diákot nem lát… Na mindegy, lehet, hogy véletlen, vagy esetleg csak egy illúzió. Ragnar leül a pulthoz és egy kávét rendel, közben azonban egy másik pasi is belép utána, egy igencsak jóképű, magas, széles vállú példány, aki hatalmas vigyorral a képén… Alisehez sétál. Rag torka összeszorul, de már csakazért is visszafordul és megköszönve a kávét kortyolgatni kezdi, miközben társalgásba merül a pincér csajjal, akitől megtudja, hogy valóban az USA-ban, van, méghozzá New York állam egy kis városkájában, egy teljesen átlagos kis kávézóban, aminek még a környékén sem történt soha semmi különleges. Rag tehát sóhajtva kifizeti az italt, majd feláll, és kifelé indulna, ekkor azonban a férfi, akivel Alise beszélgetett, letérdel a nő elé, s egy gyűrűt vesz elő a nadrágzsebéből… Rag gyorsan elkapja a tekintetét, azonban még előtte nem mulasztja el látni, ahogy Alise egy jelentőségteljes pillantással a férfi válla fölött rámosolyog, mintha csak azt mondaná: látod, ha neked nem kellek, majd jön más! Rag ekkor nem bírja tovább, kivágja az ajtót, s kiront az utcára –ahol azonban Rikbe ütközik. Nagy nehezen motyogva elmagyarázza neki az esetet, azonban a fiú együttérzés helyett jól leszúrja, hogy nem szabadott volna ilyen könnyen hagynia a kapcsolatot. Rag már végképp nem ért semmit… Ekkor azonban egy fegyverdörrenés hallatszik, majd Henrik térdre bukik, hogy aztán élettelenül essen össze. Ragnar ordítva kapja el, majd előrántja a saját fegyverét, és kétségbeesve keresni kezdi az elkövetőt… de nem találja.
  Délutánra már az egész banda a városkában gyülekezik, egy koszos kis hotelszobában, Ragnar pedig az egyik ágy mellett állva veszi fel a szemrehányó tekinteteket, és hallgatja, ahogy mindenki őt hibáztatja, de ezzel nincs is semmi baja, mert ő is egyetért. Talán kezdi elfelejteni, hogy ez csak egy vizsga? Lehetséges, hiszen annyira valóságos az egész… Így telik hát el az este nagy része, majd Rag aludni indul, hogy aztán jó pár órás forgolódás után végre álomba merüljön.
  Másnap reggel fáradtan lép ki a hotelből, s úgy dönt, visszatér abba a kávéházba, ahol tegnap járt – de belépve ismét ott találja Aliset, aki ismét rá sem hederít. Majd jön a pasi, aztán Rag lelép, megtalálja Henriket, akit lelőnek… Ugyan az. Megint. Mi a fene? Időhurok? Rag a nap végére, miután minden ugyan úgy történt, összerakja, hogy ez bizony egy illúzió, egy időhurok, amiből valahogy ki kéne keverednie. De hogyan?
  A következő napokban megpróbál mindent: máshova megy reggel, mást rendel, odamegy Alisehez is beszélgetni, de a vége mindig ugyan az: elveszíti Riket, Alise hozzámegy a másik pasihoz és Ragot pedig mindenki meggyűlöli.
  Körülbelül egy hónap telik így el, mire a már csaknem bedilizett Ragnar észrevesz egy férfit az utcán, aki minden egyes nap más színű zokniban sétál el a kávézó előtt. Még néhány hétig figyeli, majd odamegy hozzá, és a falhoz lökve a torkának szorítja a tőrét. A férfi pedig csak elvigyorodik és kicsavarva a lidérc kezét, futásnak ered. Rag azonnal, káromkodva követi. Végigüldözi szinte az egész városkán, míg végül egy elhagyatott pincébe vezeti, ahol halál nyugalommal nekitámaszkodik egy szekrénynek, aztán int egyet, mire Ragnarra négy pokolkutya támad. A lidérc sem hülye, először is a legközelebb állóra ráborítja az egyik hatalmas szekrényt, majd a következő torkát elmetszi a tőrrel. Ezt követően a tigriskarommal védekezik a következő ellen, majd mikor észreveszi, hogy a másik kimászott a szekrény alól, vízsugárral vágja a falhoz, aztán pedig, mivel az előzőt csak megsebezte, belevágja a mellkasába a tőrét. Ha tehát már kettő halott, s egy ki van ütve a víz miatt, a negyedikhez fordul, majd árnyékosulva mögé kerül és a tigriskarommal elvágja a torkát, aztán pedig ugyan így, láthatatlanul az elkábítotthoz lép, és egy mozdulattal levágja a fejét. Aztán pedig ismét láthatóvá válik, s kissé bicegve a sebeitől, a férfihez lép.* - Mondja, mit akar tőlem? Rájöttem erre az időhurkos baromságra, kinyírtam a kutyáit… Visszaengedne már? *Erre azonban a férfi csak vigyorogva megcsóválja a fejét, majd előkapva egy pisztolyt Ragnar felé lő, aki azonban még épp idejében elugrik és előkapva a sajátját a férfi felé lő. Egy darabig még így lövöldöznek egymásra, de egyik sem talál, azonban hamarosan kifogynak a töltényekből, így Rag eldobja a sajátját és földrengést idézve kihasználja a férfi megzavarodását és bevetődik az egyik felborult szekrény mögé. Azonban nem vár túl sokáig, suttogva elmond egy varázsigét.* - Confusio! *Majd ezt követően megháromszorozódva ugrik elő a szekrény mögül, hogy aztán egy lényegesen rövidebb közelharcban a földre szorítsa ellenfelét.* - Hát jól van, nem én akartam így, de két választása van. Vagy elenged, vagy meghal. *Jelenti ki ellentmondást nem tűrő hangsúllyal, majd vár a válaszra. Ha nincs más lehetősége, megöli a férfit, azonban, ha az elengedi enélkül is… annál jobb. Aztán remélhetőleg visszamehet, lezuhanyozhat és kiheverheti ezt a szörnyűséget.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Pént. Jún. 28, 2013 5:33 pm

  És a dobás természetesen lemaradt xD


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Pént. Jún. 28, 2013 5:33 pm

  The member 'Ragnar Solberg' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem 12871072944_www.kepfeltoltes.hu_
  Eliana De Lucia
  Eliana De Lucia
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Eliana De Lucia on Szomb. Jún. 29, 2013 11:09 pm

  1: a
  2: d – A többi az Árnytan varázslatok közé tartozik.
  3: c
  4: b
  5: a, igaz – A Sanitatum varázsigével képesek vagyunk önmagunk gyógyítására.
  b, hamis – Nem gyűrűre, hanem medálra van szükségünk.
  c, hamis – Helytelen a varázsige. Helyesen Extradition.
  d, hamis – A vallatás csak bizonyos információk megszerzésére alkalmas.


  6:

  *Jó, vagy inkább rossz szokása szerint most is majdnem az utolsó pillanatra hagyta a vizsgázást. Ebben az is szerepet játszott, hogy nem érezte magát elég felkészültnek, így még párszor ellátogatott a könyvtára, valamint gyakorolta a fél év során szerzett harcművészeti támadásokat. Most azonban úgy érzi nem húzhatja tovább az időt, így a teszt kitöltése után a gyakorlat felé veszi az irányt. Ellenőrzi, hogy nála vannak-e a dobótőrök, majd felkészítve magát, hogy valószínűleg ölnie is kell, elindul. Egy kisvárosban találja magát, eléggé idilli környezettel. Nem messze onnan, ahol áll, egy tó terül el, körülötte egy szépen gondozott sétánnyal. Egy ideig tanácstalanul áll, de aztán úgy dönt, körülnéz egy kicsit. Elég sok ember járkál fel-alá az utcákon. Vidáman nevetgélnek és beszélgetnek. De utána megpillant egy ismerős alakot. A lába a földbe gyökerezik. Az apja az. Arca megviseltnek tűnik, és a haja is őszülni kezdett. Látszólag vár valakire. Eliana nem tud mozdulni. A tény, hogy az édesapja itt áll, nem is olyan messze tőle megbénította. Csak áll, és szemébe gyülekvő könnyekkel tekint a régen nem látott, de mindvégig hiányolt személyre. Hirtelen beborul az ég, és szinte a semmiből egy csapat –már ránézésre is megállapítható- vámpír tűnik fel. A vámpírok egymás után kezdik ölni a hozzájuk közel kerülőket. Eliana szem elől veszti édesapját, ami kizökkenti dermedt állapotából. Elindul a hely felé, ahol nemrég állt. mikor ismét láthatóvá válik az előbbi hely, Eliana elborzad. Egy vámpír közelít apja felé, mikor az egyik üzletből kirohan a bátyja, apja segítségére sietve, azonban túl sokan vannak ellenük, s pár percen belül a két test élettelenül esik a földre, s a vámpírok kihasználva, hogy már nem mozdulnak töbé a maradék vért is kiszívják áldozataikból.* - Neeeee* Kiáltja, és már futni kezdene , hogy bosszút álljon, mikor valaki lefogja.* - Ne menj oda. Már nem tudsz mit tenni.* Eliana felismeri Colin hangját. Sírni kezd, s megfordul.* - De.. ők… Az előbb… Ők…*
  A fiú átöleli, s ő csendesen sír a karjaiban, amikor hirtelen valami forrót érez a vállán. Elhúzódik, s Colinra néz. A fiú szájából vér folyik. Egy kard hegye áll ki a fiú mellkasából. Valaki hátulról leszúrta. Colin először a térdére rogy, majd elterül a földön, Lia előtt. Egy éles kacaj hallatszik, majd lassanként eltűnnek a vámpírok. Élő emberek legfeljebb az épületekben maradtak. Lia üveges tekintettel sétálni kezd. Elvettek tőle mindent. Azok, akik őt is átváltoztatták. Akiket szíve mélyéről utál. Legalábbis ezt érzi. ár semminek nincs értelme. ekkor ájultan összeesik. Másnap reggel kel fel. Egy étterembe megy, mert furcsa módon úgy érzi farkaséhes. Ebéd után még ül egy darabig, mikor besötétedik, és sikolyok hallatszanak. Kirohan az étteremből, s látja a vámpírokat, az apját, bátyját, majd végül Colint. Megtörten és összezavarodottan áll a holttestek között. Másnap figyelni kezd. Hallgatja az emberek gondolatait. Senki nem beszél a tegnap és azelőtt történtekről, ami nemsokára ismét megtörténik. Colin mindig megakadályozza, hogy közbelépjen. Senki nem említi az esetet, ami minden nap megismétlődik. Elég sokáig tartott, hogy rájöjjön, ez egy időcsapda. Még inkább belemászik az emberek fejébe, hátha talál valamit, amiből továbbléphet. Már nem is tudja hány nap telt el azóta mióta itt van. Úgy érzi, egy lélektelen és érzések nélküli bábuvá vált, annyiszor végig nézte azoknak a halálát, akiket mindennél jobban szeret, úgy, hogy semmit nem tehetett ellene. Valahonnan egy hangot hall meg:* - A tavon túli erdő.* Körülnéz, de nem lát senkit. Futni kezd. Az erdőt elérve nem áll meg, elindul befelé, ahol már ritkul a fény. Megáll. Valahonnan morgást hall. Előkészíti a dobótőröket, s felveszi a harci állást. 3 pokolkutya tűnik fel a fák közül, s Liára támadnak. Lia sorra feléjük dobja a tőröket, miközben arrébb csalja őket. Az egyik talál, s immár csak kettő üldözője marad. Próbálja visszaszerezni a fába szúródott fegyvereit, mikor az egyik elég közel kerül hozzá, hogy megkarmolja. Lia felszisszen, de mivel elérte a fát kikapva annak törzsébe szúródott tőrt az állatba döfi, s az vonyítva fekszik el. A karmolás nem tűnik el, és eléggé fájdalmas.*~ Mi a fene. Ez miért nem gyógyul be? Eddig mindig begyógyultak a sebeim.~* Azonban nincs ideje gondolkodni. A 3. állat folyamatosan támad. Beletelik egy időbe, míg Eliana valahogy mögé kerül, s ezt a példányt is leszúrja. Taps hallatszik a fák közül.* - Lenyűgöző teljesítmény. Kár, hogy ez a szeretteid nem támasztja fel.* Egy férfi alakja rajzolódik ki a homályból. Elianát elborítja a harag, bosszú és lelki fáradtság.* - Te szemét. Nem érdekel ki vagy, de most véged* Egyik kezét kinyújtva elmondja a varázsigét, majd a férfi felé dobja a kezében megjelenő világos kék gömböt.* - Attonitus!* Ha a varázslat sikerült, a férfi ájultan összeesik, s Lia ne habozva mellette terem, s az egyik tőrt annak szívébe döfi.* - Vége…* Mondja a ráfröccsenő vért figyelembe sem véve, majd térdre rogyik, s arcát kezébe temeti. Reméli, hogy visszajuthat az akadémiára, s valahogyan elfelejtheti mindazt, amit itt látott, valamint megtudhatja, miért volt olyan éhes, és miért nem gyógyulnak be a sebei.*
  [/justify]
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Szomb. Jún. 29, 2013 11:09 pm

  The member 'Eliana De Lucia' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__5_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem 9_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Vas. Jún. 30, 2013 5:09 pm

  1: d.
  2: d. --> ez az egy Árnytan varázslat, a többi Mentálmágia
  3: c.
  4: b.
  5:
  a. igaz, méghozzá a Sanitatum varázsigével.
  b. hamis, mert gyűrű helyett egy medálra van szükségünk.
  c. hamis, mert nem helyes a varázsige. Jól: Extradition.
  d. hamis, mert kiütésre egyáltalán nem alkalmas, csupán a számunkra fontos információkat tudjuk kiszedni a célszemélyből.

  6:

  *Cath, bár még mindig ugyan kicsit idegesen, de remélhetőleg sikeresen teljesítette a vizsga elméleti részét. Vagyis a java még csak most jön. Első ránézésre, aki ismeri a lányt, így még valószínűleg soha nem látta, mint ezen a napon. Hosszú, barna haja szögegyenes copfba van fogva, csizmájában kések, dobócsillagok, kedvenc könnyű íja pedig a hátán van, arcán elszántság. Na igen, rá se lehet ismerni. Ezt a vizsgát nagyon komolyan veszi, és mindent megtesz, hogy a tőle telhető legjobban sikerüljön. Tehát, már megy is, hogy a gyakorlaton is túlessen. Egy hatalmas vidámparkban találja magát. Mi a csoda?? Na és ugyebár, mindenki azt várná, hogy nagy tülekedés van, a vattacukrok egymást érik, a gyerekek a felnőttek lába alatt szaladgálnak, minden, de minden mozog, hangot ad ki, visítás innen-onnan, pattogatott kukorica a talpunk alatt...Ilyen lenne egy normális vidámpark. Azonban itt nincs senki...csak Cath. Nincs gyerekricsaj, nincsenek idegesítően vihogó felnőttek, arcukon olyan grimasszal, hogy mikor veszi már ki a kölyök a nagymama műfogsorát a karmos játékgépből, mielőtt valaki más nyerné meg és vámpírfogaknak nézné. Háhh... sőt még a hullámvasúttól a színskála minden árnyalatában pompázó arcok sincsenek. Csak ő...a kihalt vidámpark kellős közepén. Nagyon rossz érzés keríti hatalmába, amikor egy hűvös szellő söpör végig körülötte, az égen pedig sötét felhők kezdenek gyülekezni. Valahol el kell kezdeni alapon, megindul valamerre, csak úgy spontán. Azonban, olyan mintha ennek a helynek nem lenne széle, vége, kijárata. Inkább mintha, egyre mélyebbre kerülne, ebben az ördögi labirintusban. Legalábbis nagyon olyan érzése van. Ahogy elhalad egy hullámvasút mellett, dübörgést hall meg, és valami furcsa, orrfacsaró szagot érez meg. Szemével a vasút sínjeit pásztázza, csizmájából pedig előhúzza az egyik dobócsillagot elővigyázatosságból. A dübörgés egyre hangosabbá válik, majd a fémen csikorgó fék hangja hasít keresztül a levegőben, hogy a lánynak muszály befognia a fülét. A szag pedig egyre erősödik, mintha egy...uhh...inkább nem is folytatja ezt a gondolatmenetet. Majd egyszer csak, felbukkan egy sor kocsi mellette a sínen. Először csak egy nagy kupac mocskos ruhát lát egymásra hajigálva, majd a kocsi egy nagy zökkenéssel végleg megáll, a ruhakupacok pedig előreborulnak. A látvány elborzasztja a lányt. Üres szemgödrök, csupasz, hús nélküli csontvázak, fogsor nélkül, a hajuk pedig....egyszer azt olvasta, hogy az emberi haj...az bomlik le a leglassabban. Te szent sz*r! Te szentséges sz*r! Mint a szélvész, már fordul is meg és szalad el. Egy horror-vidámpark? Ez most komoly?? Nos igen, úgy tűnik. A következő sarkon egy körhintát pillant meg, ami hatalmas teáscsészékből áll...és forog. Csupán pár méterre áll tőle, így nem csoda, hogy megérzi az állott, alvadt vér semmivel sem összetéveszthető szagát. Az egyik csészénél pedig egy ismerős alak térdel. Kezében pedig egy kocka alvadt vér. Mintha, valamiféle pudingot, vagy zselét enne csupán. A következő harapásnál pedig Cath felismeri azt a mocskos arcot...Kyle az, a bátyja. A lány csak áll, megkövülten. Ezt nem tudja elhinni. A fiú hirtelen felpillant. Szeme akár a tükör. Saját magát látja benne Cath. Majd a fiú kinyitja a száját és megszólal, azon a fájdalmasan ismerős hangján.*- Végre hazajöttél Cathy! Örülök, hogy itthon vagy. -*Mondja. A lány szemébe könnyek gyűlnek. Ne! Csak ezt ne! A fiú vonásai, mindene...mintha csak a lány tükörképe lenne, csak fiúban. Ikertestvérek. Ne! Ezt nem akarja! Összeszorítja az ajkait és elfordul, hogy elszaladjon. Azonban itt még nincs vége. Könnyektől fátyolos tekintettel rohan tovább, azonban sorra jönnek az ismerős arcok és mind...mintha terelnék valamerre a lányt. Először Abigail bukkan fel előtte, mögötte pedig Atanas, a következő elágazásnál a tanárai...a Lord, azok, akiket az Akadémián megismert. Mind szembejönnek vele, és mind olyan borzasztóan néz ki. Van amelyiknek 8 karja van, másiknak kígyók merednek a feje tetején, tüskék szurkálták össze az egész testüket, kardok, valakinek a fejéből áll ki egy balta, egy íj, konyhakés, sajtreszelő beleforrva a gyomrukba. És miközben így terelik a lányt, mind ugyanazt az átkozott mondatot suttogja.*-Örülök, hogy itthon vagy! Örülök, hogy itthon vagy! Örülök...-*Mind, újra és újra, és újra. Ördögi körforgásban, megállás nélkül. Cath pedig hiába kiáltja, hogy elég! Hagyjátok abba! Semmi nem történik. Lassan kezd begolyózni. A tehetetlenség és a félelem elöntötte a gondolatait, nem képes arra, hogy normálisan gondolkodjon, a visszhangzó mondattól pedig forogni kezd vele a világ. Hirtelen egy zsákutcában találja magát. Az alakok pedig egyre csak jönnek felé. Bekerítették. Már épp leroskadna, amikor az elismételt szavakat már nem tudja kivenni a hatalmas tömegből. Beleöklözik a fémbe, ami elszakítja a meneküléstől, és legnagyobb meglepetésére az kinyílik és egy sötét folyosó-szerűség tárul fel előtte. Nem tétovázik, azonnal beszalad. Pár pillanatig nem lát semmit, majd hirtelen baljós fény kezd el villódzni körülötte, és hátborzongató nevetés hangzik fel. Ahogy megindul, egy bárd suhint el előtte, azonban még időben odébb ugrik. Az egyik falból egy kéz nyúlik elő és belemarkol a lány hajába. Sikítva töri el a kezet és menekül tovább.*~ Csodás...egy szellemház.~*esik le neki hirtelen. Már percek óta menetel így...amikor egy óriási teremben találja magát, aminek a túloldalán egy nagy trón foglal helyet. Azon pedig...Ő foglal helyet. Az Úrnő az, aki évekig fogságban tartotta őt és a testvérét...akkor vált vámpírrá. Ha eddig még nem fagyott meg az ereiben a vér, és nem került ájulás-közeli állapotba, akkor most igen. A vámpírúrnőn terebélyes vörös ruha volt, száján friss vércsepp díszelgett, éjfekete haja akár egy sötét lepel takarta csupasz vállát.*-Végre ideértél.-*Szólalt meg. Cath számára a nő minden szava felért egy ostorcsapással. Ennyi volt. A térde felmondta a szolgálatot. Mint egy megvert kutya esett a tenyereire a nő előtt, majd remegve felemelte a fejét. Minden idegsejtje emlékezett azokra a kínokra, amiket átélt a fogsága ideje alatt. Pedig mióta megmenekült abból a börtönből, próbálta elfelejteni az átélt fájdalmakat, kínzásokat, amiket az Úrnő művelt vele, miközben nagyurak nézték a szenvedését, mint egy showt. Ő pedig nem tudott semmit sem tenni.*-Cath...-*hallotta meg a suttogó hangot hirtelen, ami kiszakította a fejében lejátszódó emlékképekből. Felemelte a fejét, és meglátta az édesapját. Ki volt kötözve a falra...úgy, mint ő annak idején, amikor a bátyja megölte őt, amitől átváltozott. Ennyi...elvesztette az eszméletét. Napok teltek el így. Sorra...egymás után, ugyanazt átélte. A kezdeti sokk, azonban lassan alábbhagyott...és úgy kb. 4-5 nappal később, az az utolsó pillanat, amikor fenézett az apjára, valami eszébe jutott. Pedig akkora már elfelejtette, hogy miért van itt, mert olyan valóságosnak gondolta. Azonban az apja már rég meghalt. Banditák végeztek vele, amikor a gyerekeit próbálta védeni. Ez nem lehet valóság. Lassan összeszedte magát...és ekkor történt meg az első változás. Nem...ez nem igaz. Már más is változott. Méghozzá az Úrnő nyaklánca. Mindig más színű volt. A többi dolog ugyan az volt, minden nap, azonban ez az egy dolog más volt. Most pedig végre rájött. Valahonnan, valami rejtett tartalékból erőt merített és felállt. Elmormolta a bátorság varázsigét. A hatása pedig azonnal jelentkezett. Csak most jutott eszébe, hogy neki itt feladata van, és ha visszatér a valóságba jól megölelgeti az Akadémián szerzett ismerőseit. A vámpírúrnő arcán baljóslatú vicsor jelent meg.*-Gyenge vagy kicsi Williams. Mindig is gyenge voltál. Már nincs senkid. Az szüleid halottak, a bátyád magadra hagyott, nincsenek barátaid. Jelentéktelen kis korcs vagy. A vámpírok szégyene. Addig volt értelme az életednek, amíg velem voltál. Addig legalább lehetett rajtad szórakozni...most viszont semmid sincs.-*bántották a lányt ezek a szavak. Egy pillanatig pedig még el is hitte őket, már majdnem feladta...azonban ezt nem teheti meg.*-Nem tudsz te rólam semmit.-*Előhúzta az íját hátulról és a nőre célzott vele.*-Azonnal engedj el!-*Kiáltotta mérgesen. Azonban csak gúnyos kacajt kapott válaszul, majd egy sor morgás. Csak most vette észre, hogy a falakon három festmény van...és mind egy-egy hatalmas kutyát ábrázol. A képek életre keltek, a kutyák pedig kimásztak a képekről. Hatalmas állatok voltak és morogva, megindultak a lány felé. Majd az az ismétlődő suttogás a folyosó végéről felhangzott. Ideértek. Cath óriási pácban van. Az egyik állatot eltalálta nyíllal, majd a másodikat is könnyedén leszerelte. A harmadik azonban hátulról közelítette meg és ráugrott. A lány elterült a földön, hátán az állattal. Egy villámgyors mozdulattal gurulva megfordult, így a dög már a mellkasán volt. Már épp lecsapott volna rá a dög, amikor Cath az egyik tőrt belevágta a kutya nyakába, és elvágta. Mikor már nem mozgott az állat, Cath legördítette magáról és felült. A hangok pedig egyre kivehetőbbek lettek, majd megjelentek, élükön a bátyjával. Mind olyan gépiesnek, szinte mintha zombik lettek volna, azonban Kyle-on látszott, hogy gondolkodik. Fölényesen elmosolyodott.*-Szerbusz húgi!-*Köszöntötte a lányt ismét. Azonban most Cath eltemette magában az érzéseit, Majd elhajította az egyik dobócsillagát. A fiú azonban résen volt és elhajolt.*- Öljétek meg!-*Kiáltotta zombiseregének, mire azok megindultak a lány felé. A plafonon nyüzsgés támadt, s mikor Cath felpillantott milliónyi bogarat látott meg, amik a falakon épp lemásztak...vélhetőleg felé. Egy kéz kulcsolódott hirtelen a nyakára, és ahogy felpillantott a véres homlokú Abbyt vette észre. A lány szemében nem volt semmilyen érzelem. Felemelte egy kézzel Cathet, mintha csak egy baba lenne, szorítása egyre erősödött. Majd a karjába fogak mélyedtek, azonban nem látta ki harapta meg. Az első bogarak elérték a lábát, és másztak is fel rá. Azonban Cath nem félt. Nem blokkolt le. Testét elöntötte az adrenalin, és egy belső kis hangocska cselekvésre ösztönözte, bátorította, amitől a lány úgy érezte bármire képes.*~Bocsi Ab.~*Gondolta magában, majd az övéből előhúzott egy dobótőrt és a támadója gyomrába vágta, mire az elengedte őt és összegörnyedt. Cath már talpon is volt és sorra dobálta a csillagokat és tőröket, míg hátrált. A bogarakat amennyire csak tudta lerázta magáról.   Felmászott az Úrnőhöz, és egy tőrt szegezett a nyakának, aki a hideg fémtől megdermedt.*- Azonnal engedjen el.-*Suttogta neki a lány, mire a nő felkuncogott.*-Még mindig nem érted a feladatod? Ó...de...tudod te...hiába mesélted be eddig magadnak, hogy nem valóság, beleremegsz a gondolatba, hogy mi van ha mégis? Tedd meg kicsi vámpír. Bizonyítsd be, hogy ez nem a valóság.-*kacagott a nő. Cath keze megremegett, majd lesétált a bátyja elé. Ez nem a valóság. Ők nem azok akiket ismer. A bátorság elöntötte minden sejtjét, és a tudat, amit megpróbáltak vele elhitetni, hogy ez a rémes valóság, már nem tudta elhomályosítani a gondolatait. Elég volt, hogy csak bábuként tologatják ebben a játékban. Ki akar innen jutni. Rávetette magát Kyle-ra. Egy daragib birkóztak, majd a lány sikeresen elmetszette a nyakát. Remegett minden porcikája, de megtette, mire az Úrnő elkezdett kacagni és tapsolni. Cath füle zúgott...az idők ura pedig elengedte őt.*
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Vas. Jún. 30, 2013 5:09 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__2_www.kepfeltoltes.hu_
  Catherina C. Williams
  Catherina C. Williams
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Catherina C. Williams on Vas. Jún. 30, 2013 5:11 pm

  Ééés a 10-es lemaradt...
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Vas. Jún. 30, 2013 5:11 pm

  The member 'Catherina C. Williams' has done the following action : Dices roll

  'Tízoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem 12871072944_www.kepfeltoltes.hu_
  Amarilla Darwin
  Amarilla Darwin
  .::Igazgató: Sylorina::.
  .::Igazgató: Sylorina::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Amarilla Darwin on Kedd Júl. 02, 2013 1:21 am


  Kedves diákok!

  Lezárult a Mentálmágia vizsga és ki értékelésre kerültek, amiket megcsináltatok. Megkapjátok itt, hogyan teljesítettetek és természetesen milyen eredményt értetek el. Aki esetleg nem lenne megelégedve a jutalmával és természetesen az eredményével lehet hozzám jönni és elmagyarázok mindent, amire kíváncsiak vagytok. A kijátszós részhez szeretnék külön gratulálni Cathnek aki nagyon szépen fogalmazott és azért emelem őt ki, mert a terjedelem miatt. Az ő karaktere sem került az idő hurok bezárásába, szóval nem kell megijedni. Megsérült és a tanárnő (Amarilla) az ispotályba vitette és a gyengélkedőn volt pár napig. A többiek története is nagyon tetszett és külön szeretnék még gratulálni Sammaelnek aki megölte az idő urát. Az igaz hamis válaszoknál 5 pont van. ahol nincsen indok, de jó a megoldás mínusz 2 pontot veszít az illető. A kijátszós rész pedig 40 pontot hoz a lanton, de aki esetleg nem öli meg vagy rosszabb így is úgy is -20 pontot veszít, de ne keseredjen el. Ettől még lehet jó eredménye. A kijátszós rész miatt még plussz érméket is kaptok és ki miért kap annyit amennyit szívesen elmagyarázom, de remélem mindenki meg van elégedve az eredményével. Szeretnék külön gratulálni, Sammael Crownak akit ki is emelek, hogy kíválóan és maximálisan teljesített a Mentálmágia vizsgán.Tehát az osztályzatok:


  //
  90-100– kiváló 1000 érme + Misztikus tárgy
  70-85 – Jó, 800 érme + Különleges
  55-65 – Közepes: 600 érme + egyszerű tárgy
  50-60 – Elégséges: 300 érme
  0 – 45 –ig Elégtelen

  Megoldások pontokra szedve:

  1.10
  2.10
  3.10
  4.10
  5.20 (válaszonként 5 pont ahol nincs indok -2 pont)
  6.40 pont

  Utolsó dobások 10+6-os kockával:

  10-es és 6-os kockából tevődik össze:

  0-35-ig: Elájultál és az idő ura bezárt tégedet a hurokba.
  40-55-ig: Megsebesültél, de újra próbálkozhatsz a megölésével.
  60-75-ig: Eltaláltad az idő urát, de kivédte a támadásod. Van még próbálkozásod.
  80-100-ig: Gratulálok.. legyőzted az idő urát. Sikerült elpusztítanod és különleges jutalomban részesülsz.

  Aki nem tudja megölni az idő urát attól -20 pontot vonok le a 40 pontból. //


  Lord Sayon Merlioth:

  Helyes megoldások összege: 78 pont
  Plusz jutalmak a vizsga és a kijátszó rész miatt: 150 érme
  Végeredmény:  Jó, 78 pont
  Díj: 800 érme, Ännuriel csuklóvédője ( Szeretném a karaktert megtudni és én is szeretném, ha ide írnád)  Rebecca Taylor:

  Helyes megoldások összege:  100
  Plusz jutalmak a vizsga és a kijátszó rész miatt: 300 érme
  Végeredmény: Kíváló, 100 pont
  Díj: 1000 érme,  Kölyök sárkány ( Ide írd légszi kihez menjen)


  Jesmon Helar:

  Helyes megoldások összege: 80 pont
  Plusz jutalmak a vizsga miatt és a kijátszó rész miatt: 150 érme
  Végeredmény: Jó, 80 pont
  Díj: 800 érme, Démonkutya (karaktert ide szeretném ha írnád)

  // Megjegyzés: Lilnek nézve nem szeretnénk Ragnart elveszíteni így kérésre a tanárnő kihozta a fiút az idő hurokból és ő a gyengélkedőn volt. Ezt vedd majd figyelembe légy szíves. //


  Eliana De Lucia:

  Helyes Megoldások összege: 80
  Plusz jutalmak a vizsga és a kijátszó rész miatt: 250 érme
  Végeredmény: Jó, 80 pont
  Díj: 800 érme, Elementál legyező (mivel neked csak ez a karaktered van hozzá fogom beírni a későbbiekben ha lesz új karid lehet hozzá is kérni)  Catherina C. Williams:

  Helyes megoldások összege: 80 pont
  Plusz jutalmak a vizsga és a kijátszó rész miatt: 300 érme
  Végeredmény: Jó, 80 pont
  Díj: 800 érme, Teleport-Por (Írd ide kinek szeretnéd, bocsánatot kérek xD de hajnalban nem voltam magamnál xD)


  _________________

  A hosszú hónapok. Mindent megadva azért, hogy bízzon valakiben. Elvesztett valamit és nem tudja visszajön e. Aki fontos számára szereti e. Képes e újra bízni és képes e megbocsájtani annak aki fontos. Új életet kezdeni és élvezni a hosszú hónapok után először a szabadságot vagy Kaeldir keze által át állt az angyalok oldalára? Eléggé bizonytalan nőszemély lett és ki tudja, képes e bízni bárkiben is. Elfogadni a segítséget most tényleg kiabál érte.. de ki fog ugrani? Ez a jövő kérdése..

  Akkor és Most ...
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Rebecca Taylor on Kedd Júl. 02, 2013 8:35 pm

  Kösziii Very Happy *-* És Andrew Masonhöz kérném ^^


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Jesmon Helar
  Jesmon Helar
  .::Igazgató: Cameos::.
  .::Igazgató: Cameos::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Jesmon Helar on Szer. Júl. 03, 2013 10:34 pm

  Köszönöm, és Abigailhez kérném szépen a kutyust Very Happy


  _________________
  Egy 7822 éves démon, aki fellázadt a sorsa, az élete, a Pokol Ura - és az egész világ ellen. Sosem volt az, aminek lennie kellett volna, sosem azt tette, amit elvártak volna tőle, és sosem érezte úgy, hogy ez helytelen. Talán az egyetlen ősdémon, akiből hiányzik a sötétség. Egy démon, akit Lucifer hívott életre, s ő megtagadta, mint urát. A Pokol szülötte... akit száműztek saját hazájából.

  A Cameos házvezető ősdémona.
  James Runnel
  James Runnel
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by James Runnel on Kedd Júl. 23, 2013 1:48 pm

  Ha már megkaptam egyszer a haladékot, inkább élnék vele, mielőtt ismét kimenne a fejemből.

  1.->d
  2.->b mert valahogy a többi ehhez a tantárgyhoz tartozik.
  3.->c
  4.->b (De valamilyen értelemben a C is. ott mindent elfelejtesz...)
  5.
  a->Igaz. ha jól emlékszem a sanitatum segítségével.
  b->Hamis. Jobban jön egy medál/amulett
  c->Hamis. Nem stimmel a varázsige. Ez inkább egy fogamzásgátlóra emlékeztet...
  d->Hamis. Szerintem még mindig csak vallatni tudjuk, nem kiütni.

  6. Alig, hogy hozzákezdenék az utolsó feladathoz, valami furcsa helyre kerülök. Elsőre teljesen ismeretlen a számomra, majd szépen fokozatosan egyre több emlék kerül elő, melyek bemutatják nekem ezt a helyet, mintha csak egy helyszínről készült videót mutatnának nekem, hogy ne tévedjek el. Persze ez kicsit gyorsabb, hiszen lényegében mindet tudok már, hogy mi hol van, és mit merre kéne keresnem. Valamiért ösztönösen elindultam, és kilépve a ház ajtaján amiben találtam magam, a városba vettem az irányt. Furcsa érzésem volt, mintha ezt már megtettem volna, és mintha ez egy jó döntés lett volna régebben a részemről. De hirtelen nem jut eszembe, hogy miért. Csak csodálkoztam a városon, hiszen minden olyan nyugodt volt. És különböző emlékeket idézett fel bennem, melyek nagy része semleges volt. Volt persze egy-kettő ami boldogabbá tett, és voltak olyanok, melyek az ellenkezőjét érték el nálam.Az egész napomat ezzel töltöttem, s mire hazaértem, egy rég elfeledett, vagyis inkább elfeledni vágyó emlék látványa fogadott. Hiszen idő közben annyira már rájöttem, hogy régi házunkban találtam magam, de arra nem sikerült, hogy ez pont az a nap. Pont a születésnapom. Pont amikor ez történt velük. Kint a rendőrök, villognak a piros, és kék fények, a hullazsákokat pedig most tolják ki a házból. Pontosan ugyan az, mint azon a napon, amikor elvesztettem a családomat. Aztán hirtelen semmi. Ismét az ágyamban találom magam, ismét reggel van, és ismét azt a furcsa késztetést érzem, hogy menjek el. Kilépve a szobából ezúttal viszont a konyhába veszem az irányt, ahol édesanyám tevékenykedik, majd amikor meglát, mosolyogva int nekem, majd kitaszigál a konyhából, hogy egyenlőre nem szabad bemenni. A meglepődöttségtől megszólalni sincs időm. Láthatólag apám már nincs itthon, hiszen ő ment a barátaiért, a bátyám pedig ekkortájt ért haza a sajátjaival. Az az irritáló állmosoly, ami mindig megjelent az egyiknek az arcán amikor meglátott. Szemeiben mindig látszódott az utálat. A többivel viszont nem volt ilyen gondom, hiszen azok legalább nem is foglalkoztak velem. Furcsa érzés, hogy mindenki úgy viselkedik velem, mint olyankor. Bár számomra ugyan úgy nézek ki, mint amikor beültem a terembe, a kard is a hátamon pihen, de mintha számukra ezek nem is látszódnának. Most, hogy nem a városban sétálok egészen lassan telik az idő, de végül csak megérkeznek apámék is. Bár, akárhogy próbálok jelezni apámnak, hogy beszélni szándékozok vele, valahogy nem nagyon veszi magára. De, az érkező barátjai számát elnézve, mintha több lenne, mint ahogy én tudtam, hogy jönnek. Persze ez nem csoda, hiszen nem foglalkoztam vele túl sokat a múltamban. Volt aki elment apámmal beszélgetni, más anyámnak segített be a konyhában, és volt, aki bátyámmal foglalkozott. Én meg idő közben próbálom valamivel folyton elfoglalni magam, míg el nem érkezik az éjszaka, vele a telihold is. Apám egyik barátja pedig elkezd átalakulni, és elsőként a körülötte lévőket elkapva, egyesével vágta őket falhoz. Persze, most nem akartam kimaradni semmiből, ezért azon nyomban kardot rántottam, és már lendítettem is, hogy végighasítsak vele a farkason, de valahogy az gyorsabb volt, és egy ütést mérve rám, a falnak csapódtam. Mire sikerült felkászálódni, már a konyhát is elérte, a testvérem, és a barátai pedig csak üvöltöttek félelmükben. Ami furcsa volt nekem, hogy abban a szobában, ahol én is elterültem, apám egyik barátja, még mindig kényelmesen ücsörgött a kanapén, és rám mosolygott, miközben megrázta a fejét. Nem értettem, hogy mit keres ott, és, hogy ő miért él még, de nem is érdekelt jelen pillanatban. Egyszerűen fogtam a kardomat, és már rohantam is a farkas után, aki éppen az egyik gyermek nyakát harapta át, amikor berontottam a szobába. A következő lendítést átlósan alulról, felfelé indítottam, és ez végre el is találta a farkast, ami ismét csak egy ordítást hallatott, és az ütés erejétől kirepült az egyik ablakon, kitörve azt. Persze nem is haboztam, és azonnal utána vetettem magam, hogy üldözőbe vegyem ezt az átkozott lényt, akinek sajnos sikerült meglépnie előlem. Egész éjszaka kerestem, ameddig ismét el nem érkezett az éjfél, és ismét a saját házunkban nem találtam magam. Ez aztán egy idegesítő feladat az biztos. Csak tudnám, hogy mi a célja, hogy visszaküldenek életem legrosszabb napjára, és egy időhurokba zárnak ott, hogy újból, és újból átéljem. Mert láthatóan nem bírok semmin sem változtatni, így még csak nem is ez lehet a célja a dolognak. Ismét elkezdődött az idegesítő várakozás, amíg apám haza nem ér a barátaival. Ismét megérkezik mindenki, de most nem vagyok hajlandó addig várni, mint tegnap, és egyenesen kardot vonva indulok meg a vérfarkas felé, aki immáron számomra háromszor is lemészárolta a családomat. Amint belépett az ajtón megpróbálok lecsapni rá, de egyszerűen nem bírok, mert valami megállít. Egy fémes csattanás, ahogy apám egy másik barátja, aki nemrég még vigyorogva figyelt engem a kanapéról, amikor a vérfarkas tombolt, kardot vonva megállította az enyémet, és ismét csak megrázta a fejét. Persze ebből mintha a többiek semmit sem láttak volna. Ismét megindítottam a kardomat, de megint csak kivédte a fickó, viszont amikor felé csaptam volna vele, csak arrébb ugrott. Mondanom sem kell, ez nem kicsit idegesített, és lemondva a vérfarkasról, utána iramodtam, de a fickó elrohant, és egy elhagyatott házhoz vezetett, amit kijelöltek bontásra. Mint valami rossz horrorfilm. Bár azok után amit nemrég láthattam is, nem biztos, hogy sokat számítana már. Halott tekintettel vonulok be az ajtón, ahol viszont az aranyos kis vérebeivel sikerül találkoznom. Ez már biztos, hogy nem volt itt amikor ezek történtek a múltamban. Megpróbálok nem is foglalkozni túlzottan velük, de, hogy biztosra menjek, azért kinyújtom bal kezemet, miközben a lényekre figyelek, persze várva, ha esetleg támadnának.
  - Attonitus.
  Mormogom halkan a varázsigét, majd amint megjelenik a kék gömb a tenyeremben, egy ügyes mozdulattal feléjük dobom a gömböt, és amint elkábultak vonulok is tovább. Ha viszont nem sikerül, egyszerűen végigszántok rajtuk kardommal amikor nekem rontanak azok az átkozott kutyák.
  - Csak nem ki akarsz jutni ebből a nagyszerű hurokból?
  Nem mondhatnám, hogy különösebben válaszolni akarnék az idegesítő kérdésére, ezért csak halott tekintettel nézek rá, miközben jobbommal már rántom is elő a kardot.
  - Ho-ho-hó. Ne olyan gyorsan fiacskám. Válaszolj egy kérdésemre, és ha tetszik a válasz talán elengedlek. Jó?
  Kis hatásszünetet tart.
  - Mond meg őszintén. Gyönyörű ez a világ nemde?
  Tekintetemből az élet maradéka is eltűnik, és ajkaim mosolyra húzódnak, ahogy mind két kezemmel rámarkolok a kard markolatára.
  - Megdöglesz.
  Válaszolok neki mosolyogva, hangom pedig, mintha csak boldog lenne. Aztán futásnak eredek, hogy lesújthassak rá, de persze az a nyamvadt kard ismét előkerül, és sorra hárítja minden ütésemet. Aztán hirtelen eszembe villan egy ötlet, hogy mi lehet az, ami talán segíthetne ebben. Elkezdek összpontosítani, közben már-már reflexből mérve a csapásokat ellenfelemre a kardommal, majd kiejtem a megfelelő szót a számon.
  - Confusio.
  Ha minden jól sikerül képes leszek ezzel megduplázni magamat, és ezzel kissé megzavarni ellenfelemet, majd lefegyverezni. Remélhetőleg ezt sikerül elérnem, és még ki is juthatok ebből a furcsa világból.


  _________________
  Eléggé csendes, és antiszociális személyiség. Nem kedveli túlzottan a vérfarkasokat, viszont ok nélkül nem provokálja őket csak azért, hogy megpróbálhasson megverekedni egyel. Hátán mindegy, hogy hova megy ott van az egyélű, nagyjából vele egymagasságú széles kardja, amiről könnyedén fel lehet ismerni őt. Ha arcát nézik, akkor nem túl sok mindent bírnak leolvasni róla, hiszen szinte mindig ugyanolyan unott arckifejezést vesz fel. Nem nagyon szokása mások dolgába beleavatkozni, csak ha már belekeverték. Kardja nem teljesen hétköznapi, bár ez már méreteiből is látszódik, viszont amikor készítették a fémet ezüsttel is ötvözték, kifejezetten a vérfarkasok miatt, és persze, hogy ne csorbulhasson ki olyan könnyedén, mintha csak ezüstből lenne. Nem beszélve az anyagköltségéről sem.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Kedd Júl. 23, 2013 1:48 pm

  The member 'James Runnel' has done the following action : Dices roll

  'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__1_www.kepfeltoltes.hu_
  James Runnel
  James Runnel
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by James Runnel on Kedd Júl. 23, 2013 1:50 pm

  valahogy a másik 2 dobás lemaradt... (elviekben most 2 őt kéne dobnom, majd kiderül...)


  _________________
  Eléggé csendes, és antiszociális személyiség. Nem kedveli túlzottan a vérfarkasokat, viszont ok nélkül nem provokálja őket csak azért, hogy megpróbálhasson megverekedni egyel. Hátán mindegy, hogy hova megy ott van az egyélű, nagyjából vele egymagasságú széles kardja, amiről könnyedén fel lehet ismerni őt. Ha arcát nézik, akkor nem túl sok mindent bírnak leolvasni róla, hiszen szinte mindig ugyanolyan unott arckifejezést vesz fel. Nem nagyon szokása mások dolgába beleavatkozni, csak ha már belekeverték. Kardja nem teljesen hétköznapi, bár ez már méreteiből is látszódik, viszont amikor készítették a fémet ezüsttel is ötvözték, kifejezetten a vérfarkasok miatt, és persze, hogy ne csorbulhasson ki olyan könnyedén, mintha csak ezüstből lenne. Nem beszélve az anyagköltségéről sem.
  Dobókocka
  Dobókocka

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Dobókocka on Kedd Júl. 23, 2013 1:50 pm

  The member 'James Runnel' has done the following action : Dices roll

  #1 'Hatoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem Dice_www.kepfeltoltes.hu_
  #1 Result :
  Mentálmágia vizsgaterem Hatoldal__2_www.kepfeltoltes.hu_

  --------------------------------

  #2 'Tízoldalú kocka' :
  Mentálmágia vizsgaterem 10784648643_www.kepfeltoltes.hu_

  Ajánlott tartalom

  Mentálmágia vizsgaterem Empty Re: Mentálmágia vizsgaterem

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 6:19 pm