Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A Galaxis Hódítói

  James Runnel
  James Runnel
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  A Galaxis Hódítói Empty A Galaxis Hódítói

  Témanyitás by James Runnel on Kedd Ápr. 09, 2013 12:08 pm

  A Galaxis Hódítói.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Üdvözlet mindenkinek. Eme világ egy távoli és rejtélyekkel teli bolygóra kalauzolhat el benneteket ahol az emberek célja, hogy túléljék a megpróbáltatásokat és egy új civilizációt építsenek maguknak. Számos új és ismeretlen élőlénnyel találkozhat az itt kalandozó. Segíts társaidon, hogy ők is segíthessenek rajtad, alkossatok szövetségeket, és éljétek túl a megpróbáltatásokat. Ismerj meg új fajokat, kalandozz a rég elpusztult civilizációk romjai között küzdj meg az idegenekkel az életben maradásért. És ne feledd. Nem mindig a legerősebb, vagy a legfejlettebb éli túl, hanem aki a legfogékonyabb a változásokra.

  Elérhetőség: [You must be registered and logged in to see this link.]
  [You must be registered and logged in to see this link.]


  _________________
  Eléggé csendes, és antiszociális személyiség. Nem kedveli túlzottan a vérfarkasokat, viszont ok nélkül nem provokálja őket csak azért, hogy megpróbálhasson megverekedni egyel. Hátán mindegy, hogy hova megy ott van az egyélű, nagyjából vele egymagasságú széles kardja, amiről könnyedén fel lehet ismerni őt. Ha arcát nézik, akkor nem túl sok mindent bírnak leolvasni róla, hiszen szinte mindig ugyanolyan unott arckifejezést vesz fel. Nem nagyon szokása mások dolgába beleavatkozni, csak ha már belekeverték. Kardja nem teljesen hétköznapi, bár ez már méreteiből is látszódik, viszont amikor készítették a fémet ezüsttel is ötvözték, kifejezetten a vérfarkasok miatt, és persze, hogy ne csorbulhasson ki olyan könnyedén, mintha csak ezüstből lenne. Nem beszélve az anyagköltségéről sem.

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:50 pm