Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Merlioth rezidencia

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Merlioth rezidencia Empty Merlioth rezidencia

  Témanyitás by Vendég on Pént. Márc. 08, 2013 7:50 pm

  La maison préoccupation - Merlioth rezidencia

  A kastély az 1500-as évek elején épült, Anglia Észak-Keleti részén annak ellenére, hogy a család francia nevet adott neki. A kastélyt már a kezdetektől fogva egy nemes család, a Merlioth család tulajdona. S bár a környéken minden fejlődött az évek során, mind technikailag, mind egyéb téren ezen a helyen azonban ez nem látszik meg. Amint belép valaki a kovácsoltvas kapun, könnyen úgy érezheti magát, mintha a múltba repült volna vissza. Egy keskeny sétáló út vezet egészen a kastélyig.

  Merlioth rezidencia Kov_csoltvas_kapu_www.kepfeltoltes.hu_

  Merlioth rezidencia Merlioth_kast_ly_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

  Amint belép az ember meglátja, a család által annyira kedvelt francia stílus irányzat csodáit. A főbejárattal szemben található a lépcsőház melynek falait, az ott lakókról készült képek, valamint vadászzsákmányok fejei láthatóak.

  Merlioth rezidencia A_l_pcs_h_z_www.kepfeltoltes.hu_

  Ha az ember jobbra fordul és tovább megy akkor a könyvtárban találja magát, melyben a kedves olvasó 10000 kötetből válogathat. Balra pedig az ebédlő található, amin ha az ember tovább megy a konyhába léphet, ahol a szakácsot megkérve akár különleges rendelést is leadhat.

  Merlioth rezidencia Eb_dl__www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

  Ha viszont tovább megy egyenesen akkor a gyönyörűen tervezett hátsó udvarban találja magát, melynek teraszáról a tenger is látható.

  Merlioth rezidencia Merlioth_kast_ly_h_ts__kert_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

  Ha viszont a lépcsőn elindul fölfelé, akkor a második emeleten a vendégszobákat, a harmadik emeleten pedig a család szobáit találhatja.

  A család tagjai név szerint:

  Apja halála után a jelenlegi ura a kastélynak, Lord Sayon Merlioth
  Anyja, Sirmarilla Merlioth
  Húga Amarylla Merlioth
  Emellett még itt lakik két nagybátyja, név szerint:
  Sirchade Merlioth
  Valamint: Indrah Merlioth

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 2:26 am