Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A diákok kastélya

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.

  A diákok kastélya Empty A diákok kastélya

  Témanyitás by Rebecca Taylor on Szomb. Márc. 02, 2013 7:49 pm

  A hely, ahol egy korábbi elementálmágia órán voltatok, egy álkastély, kinézete ellenére néhány hónappal ezelőtt épült. A kastélyt voltaképpen nektek hoztuk létre, a pincében az óra után már nem tömlöcök, hanem egyszerű üres termek vannak. Az egész hely rátok vár, úgy rendezitek be, ahogyan szeretnétek. Ide bármikor eljöhettek, ha átléptek a tanépület 209-es termének az ajtaján. A helyet bármire és bármikor használhatjátok, viszont nektek kell berendeznetek. Mindössze annyira kérünk titeket, hogy ne öldössétek le egymást odaát. Helyileg egyébként a kastély egy skóciai hegységben található. Hétvégén külön engedély nélkül látogatható.


  [You must be registered and logged in to see this image.]


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 12:18 pm