Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Helyszínigénylés

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.

  Helyszínigénylés Empty Helyszínigénylés

  Témanyitás by Rebecca Taylor on Kedd Jan. 08, 2013 6:07 pm

  A cím magáért beszél: itt bárki kérhet helyszínt: amennyiben úgy érzitek, még hiányzik valami, olyan helyszínt szeretnétek, amire nem gondoltunk, jelezzétek Smile Kidolgozott helyszínt is leadhattok, de elég az is, ha csak a nevét meg a lényegét írjátok le, vagy olyasmit, hogy szeretnék egy temetőt pl. (ami mondjuk már van, de kellett egy példa xD), szóval ide írhatjátok, ha valamilyen helyszínt szeretnétek látni az iskolában, a városban, a szigeten, ha hiányzik valami ország külföldön, vagy akár a Fel-/Alvilághoz lenne kérésetek.


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:55 pm