Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Az alagsor

  Delia
  Delia

  Az alagsor Empty Az alagsor

  Témanyitás by Delia on Szer. Jan. 02, 2013 11:30 am

  Az alagsor Irish-pub_04-05-09_0166

  Figyelem! A hely 0-24 óráig nyitva tart. Évközben hétköznap esténként az Akadémián lévő diákok nem tartózkodhatnak itt!


  A sok erre járó embert biztos kíváncsivá tette azt még is mi ez az alagsor? Legalább 30 – 40 éve készült Pub. Az alagsor a sötét negyedtől nem messze található. Qarin második illetve harmadik legrégibb szórakozó helye. A tulajdonosa Ellen Davis, aki a férjétől vette át ezt a hangulatos kis helyet halála után.  Igazán pompás hely a fiatalok számára. A pultnál különféle italok megtalálhatóak. Ha tovább megyünk, 5 féle termet lehet felfedezni.
  Az első terem felé haladva a disco fények világítják meg a helyet. A Dj kedvére szórakoztatja a fiatalokat és igyekszik elkápráztatni őket jobbnál jobb zenékkel. Egyszer kétszer idősebbek is előfordulnak a disco téren, de leginkább a kis tinik járnak ide.
  Ha tovább haladunk a következő hely felé, akkor igazi retro világítás nyílik meg. Persze itt már vegyes a hangulat, hiszen melyik fiatal ne szeretné Backstreet Boysot, Nysnc-t, Bon Jovit vagy éppen Dj Bobot? Persze most megfogtalak titeket kicsoda ő. Számkérések is lehetnek és előfordulnak és persze egész éjjelig lehet ropni a táncot. Akár előfordulhat, hogy éppen a Greaset teszik be szóval igazán érdemes benézni erre a remek helyre.
  Tovább haladva a kisebb folyosón egy-egy fiatal beszélget, vagy éppen flörtölnek egymással. Persze ez melyik bárban fordul elő? A harmadik terem igazi hip-hop kedvelőknek van. Itt olyan zenék fordulnak elő, mint például: 50 cent, vagy éppen Dmx, de vannak igazi hip-hop és rap számok, amikre lehet táncolni. Ide persze a bátrak és a csapatba járó szellemi egyének járnak ide. Bár tele van érdekes alakokkal érdemes odafigyelni, mert azért tudjuk, hogy általában az ilyen fajta alakok képesek bármeddig elmenni.
  Ennyit erről a következő hely a negyedik terem talán nem olyan érdekes, mint az előző három, de azért érdemes megemlíteni, hogy a karaoke kedvelőknek is van hely ezen a szent helyen. Igyekeztek úgy alakítani a helyet, hogy bárki megtalálja a magának való helyet. Az utolsó terem persze az meg a szerencsejáték kedvelőknek van, akik nem szeretnének eljutni a kaszinóba vagy éppen már olyan állapotba vannak, hogy kell egy kis nyugodt hely.
  A világítás megfelelő a helynek és mindig akad egy-egy hely a betérőknek. Belépő díjat hétvégén nem kell fizetni, viszont nem árt oda figyelni a számlára, hiszen a tulajdonos mindent szemmel tart.


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 5:51 pm

  *Ma délelőtt szerezte meg az állását, és addig könyörgött a tulajnak, amíg nem dolgozhatott, szóval déltől már munkába is állt, és annyira energikus, hogy igazából az se zavarja, hogy egy órája lejárt a műszakja. Egyébként a fehér kötény alatt egy félvállas, fekete felsőt viselt, sötétkék farmerjának a szárát pedig betűrte a csizmájába. Egy-két tálcával egyensúlyozva (és közben vígan énekelve, meg félig-meddig táncolva) eléri az egyik asztalt, ahová lepakolja az italokat, majd egy széles mosoly kíséretében távozik. Visszamegy a pulthoz, és azt megkerülve leadja egy másik személy rendelését is. Hosszú órák teltek már el így pörögve, és Alise szó szerint a szívbajt hozta a munkaadóira, amikor a poharakkal zsonglőrködni kezdett,.vagy épp a fején egyensúlyozgatott a tálcákkal. Pedig közölte ő a tulajjal, hogy tíz éves tapasztalata biztos van már, így nem kell félteni a pohárkészletet, de ezek szerint csak nem hittek neki. Pedig kéne. Nagyon is kéne. A pult mögött ácsorogva beletúr vörös tincseibe, és amikor látja, hogy az egyik asztalnál ülő társaság jelez, akkor épp elindulna oda, de az egyik munkatársa megelőzi. Vigyorogva csóválja a fejét, és most, hogy van egy kis szusszanásnyi ideje, körbepillant a társaságon. Nagyon sokan vannak itt ma este, és roppant jó a hangulat. Talán, ha Alise-nek eszébe jutna, hogy már nem melózik, akkor ő is beállna a táncolók közé.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 6:12 pm

  *Ragnar ezúttal teljesen egyedül lép be Qarin legújabb szórakozóhelyére: Az alagsorba. Bizony ritkán látni egyedül császkálni a városban, de ez az idő is eljött. Henriknek nem volt kedve kimozdulni (ilyen is előfordulhat? hová fajul ez a világ...) Amanda meg... hát, Amandához mostanában, főleg a tegnapi óra óta jobb nem szólni, ezt még a vak is láthatja. Így történhetett meg, hogy Rag, aki tegnap végre kialudta magát, úgy döntött, nem bír megmaradni egyhelyben, plusz rájött az új-embereket-akarok-megismerni-minél-előbb-mánia, így hát nem is csoda, hogy ezt a helyet választotta, ahol nyüzsögnek az emberek. Belépve körbehordozza vidám tekintetét a népes társaságon, majd a pultnál észrevesz egy egyedül ücsörgő, viszonylag fiatal, szőke lányt, így szokásos nagy lépéseivel mellé sétál és leül egy bárszékre.* - Heló. Egy ilyen helyen egyedül, egy ilyen csinos lány? *Mosolyog rá, majd csevegni kezdenek, s Rag láthatóan élvezi a beszélgetést. Eleinte legalábbis...* - Kérsz valamit inni? *Kérdi, majd int egy pincérnek és rendel kettejüknek valamit. A beszélgetés előrehaladtával azonban fordul a helyzet: úgy tűnik, a lány egyre jobban élvezi a szituációt, Ragnar viszont egyre kevésbé. Bizony... hát, mondjuk ki, nem éppen egy IQ-királynőt sikerült kifognia. Előfordul. Túl sokszor! Most viszont ideje lesz kitalálnia valamit, hogy pályát válthasson. Egyre gyakrabban nézeget oldalra, egyrészt azt figyelve, hogy ki lehet a következő, másrészt menekülési útvonal után kutatva.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 6:23 pm

  *Mikor kinyílik az ajtó lopva odapillant, és szélesen elvigyorodik a vendég láttán. Jól néz ki, na. Meg hát, mivel a társa épp elfoglalt, ezért nagy valószínűséggel neki kell majd kiszolgálnia. De egyelőre még áll a helyén, és jókedvűen figyeli, ahogy az ismeretlen srác beszélgetni próbál a szöszivel, majd mikor intenek neki, akkor odalibben eléjük, és egy széles vigyorral az arcán köszön nekik.* - Hali! Mit hozhatok? *érdeklődik, majd kérdőn felvonja a szemöldökét a rendelés hallatán.*- Mondd csak, elmúltatok már száznyolcvan? Kiskorúakat nem szolgálunk ki *mosolyog szemtelenül, majd felnevet, és kiviszi az italokat. Gyorsan lepakolja a két poharat a tálcáról, majd szépen visszaáll a helyére, és figyeli, hogy kinek lehet szüksége rá, de mivel nem nagy a mozgolódás most, ezért néha-néha az előbb kiszolgáltak felé pillant. Jókat derül azon, hogy a szöszi egyre jobban belelovallja magát a beszélgetésbe, és szegény srác nyomorultul oldalra pillantgat. Alise közben szerez egy koktélt (amit valószínűleg majd saját zsebből fog kifizetni), majd a pultot megkerülve megkocogtatja az IQ-királynő vállát.* - Elnézést, de látod ott azt a srácot? *mutat az egyik izomagyú gyerek felé, aki holtrészegen ücsörög egyedül.* - Azt üzeni, hogy nagyon szép vagy, és szeretne megismerni téged. Ezt is ő küldte *teszi le a csaj elé az italt, majd Ragnarra kacsint. Remélhetőleg a csajt jobban érdekli egy kigyúrt állat, mint Rag, így hamar lelép, és Alise pedig tovább szórakozhat a srác csajozási próbálkozásain.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 6:46 pm

  *Hát, ő elsőre nem szúrja ki a pincérnőt, talán mert annyian vannak a helyiségben, csak akkor, amikor az odalép hozzájuk felvenni a rendelést. Na persze Ragnar sem hülye, nem méri végig túl feltűnően a másik csak előtt, csak kedvesen rámosolyog, rendel, majd visszafordul a szőke felé. Illetve, fordulna, ha nem hallaná meg azt a kérdést, mire viszont felnevet és ismét a pincérre néz.* - Miért, mennyinek hittél? *Kérdi vigyorogva, majd ha az elment, tovább folytatja a csevejt, egyre inkább afelé az elhatározás felé jutva, hogy jobb lesz pályát váltani. Aztán megkapják az italt, amit Rag feltűnően gyorsan eltűntet onnan, amíg viszont a csaj idegölő lassúsággal iszogatja a sajátját. Aztán hirtelen ismét odalép melléjük a pincérlány, s Rag már szólalna meg, hogy ő nem rendelt semmit, amikor Alise kifejti a koktél rendeltetését. Rag szemöldökráncolva pillant az izomagy felé, majd vissza a lányra, aki csillogó szemekkel pislog rá.* - Ugye nem baj, Ragnar? Nem veled van a baj, nagyon cuki vagy, de tudod... Szerintem úgysem működne... *Néz rá a csaj elbiggyesztett ajkakkal, mire Ragnar felemeli a kezeit tenyérrel előrefelé.* - Ugyan... Menj csak, túlélem. *Sóhajt egyet, talán kicsit túl színpadiasan, de a lebukástól nem kell tartania, mert a lány villámgyorsan egy puszit nyom az arcára, majd száguldozik "hódolója" felé. Rag pedig érdeklődő tekintettel fordul Alise felé, aki valószínűleg már ismét a pultnál van, így kénytelen felállni és odamenni hozzá.* - Jövök neked eggyel. *Szólítja meg mosolyogva.* - Például... egy koktéllal? *Könyököl a bárpultra, mostmár teljes figyelmét a vörös hajú pincérlányra fókuszálva.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 6:59 pm

  *Érthető, hogy nem veszik észre, végül is eléggé hátul ácsorog. Aztán gyorsan oda is megy Ragnarékhoz, amíg a munkatársa a másik asztallal foglalkozik.* ~ Ha már elhappoltad előlem, akkor én foglalkozok velük *vigyorog magában, és nem is bánja annyira, hogy le kellett mondania arról a bandáról.* - Hm, lássuk csak… Hetvennek *ölti ki a nyelvét játékosan. Á, nem zavarja ám, hogy elvileg dolgozik, hogy hogy nem szabad ilyet csinálni a vendégekkel. Majd Alise visszaáll a helyére, és szinte már sajnálja szegény srácot, amiért egy ilyen libát fogott ki. Így hát többéves pincérnői tapasztalatainak eleget téve fogja magát, és a lehető legegyszerűbb módon próbálja eltűnteti a szöszit: ráakasztja egy másik szerencsétlenre. Szóval odaadja a csajnak a koktélt meg megmutatja neki a legújabb áldozatot, és nem tud elfojtani egy vigyort a szöszi szavai miatt.* ~Hogy ez minden országban bejön… *csóválja a fejét kuncogva. Igen, eleget utazott már ahhoz, hogy tudja, hogyan lehet lekoptatni másokat az ilyen helyeken. Nem veszi észre Ragnar pillantását, mert épp azon tűnődik, hogy a finneknél mivel is tudta lekenyerezni az ilyen csajokat, így amikor a srác ott áll előtte, akkor tudatosult benne, hogy bizonyára a másik tudni akarja miért csinálta.* - Dehogy jössz, ne hülyéskedj! Legalább volt szerencsém kitapasztalni, hogy a briteket mivel lehet lerázni. Azt hittem, teával, de úgy tűnik, szakítanak a hagyományokkal *viszonozza a mosolyt, majd a koktélra nemet int. * - Dolgo… *kezd bele, mire felbukkan a társa, és cseppet sem kedvesen világosítja fel, hogy amúgy már rég letelt a munka ideje. Halkan felszusszant, és leveszi a kötényét, hogy aztán a másik csaj kezébe nyomhassa.* - Oké, ráérek, szóval meghívhatsz! De előre szólok, én nem vagyok olyan IQ-harcos, mint a másik volt! *vigyorog a másikra, és nagy valószínűséggel leülnek valahová.* - Amúgy Alise vagyok, ha esetleg érdekel *mutatkozik be Ragnak, és várja, hogy meg tudja a másik nevét.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 7:17 pm

  *Szóval odalép a pincérlányhoz, s amíg az válaszol, nem feltűnően, de azért végigméri. Hogy nem szúrta ki elsőnek? Talán azért, mert alkalmazottakkal csak nagyon ritka esetben kezd ki. Úgy tűnik, ez is az egyike lesz az ilyen eseteknek. Mondjuk meg lehet érteni, nem volt egy mindennapi jelenet, ami történt. A legtöbbször saját magának kell megszabadulnia az ilyen csajoktól, és ha nem ő csinálja, akkor is maximum Henrik, vagy valaki más a bandából, de egy pincérnő! Ez azért elég ritka. Nameg, érdekli is a csaj, nem csak a kinézete miatt - pedig az sem rossz, ráadásul vörös hajú - hanem a viselkedése miatt is. Ritkán lehet ilyen intenzív vidámságot árasztó lidércekkel találkozni, így Rag ki is használja az alkalmat, hogy megismerje. Végre, egy csaj, aki még érdekes is...* - Teával? *Neveti el magát a válaszra.* - Áh, azzal maximum valami sznob kávézóban érnél el valamit. Amúgy egyénfüggő. A vodka-áfonya általában mindenhol bejön. *Vigyorodik el, majd következik a jelenet a másik pincérrel, mire Rag megpróbálja elfojtani a röhögését. Miközben elindul egy asztal felé valahova hátra, hogy hallják is egymást a zenétől, ne bírja ki, hogy rákérdezzen.* - Oké... Te most komolyan elfelejtetted, hogy lejárt a munkaidőd? *Neveti végül el magát, majd kihúzza az egyik széket a lánynak, aztán ő is leül vele szemben. Egy pincér rögtön odalép hozzájuk, Ragnar pedig miután megkérdezte Aliset, hogy mit kér, rendel maguknak - magának ezúttal egy korsó sört.* - Alise... Honnan származol? *Kérdez vissza érdeklődve.* - Én Ragnar Solberg vagyok. *Mutatkozik be végül.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 7:31 pm

  *Ó, őt az sem zavarná, ha feltűnően méregetnék megszokta már a munkája során. Na meg volt alkalma szétverni egy-két molesztáló egyént. Szóval, az, hogy méregetik, az még a jobbik esetnek számít. Egyébként meg szereti beleütni az orrát mások dolgába, hiába, na, sajnálja szegény srácokat, akik rosszul választottak maguknak partnert. Az intenzív vidámság meg abból eredhet, hogy új helyen van, új emberek között, és nem kell a hotelben ücsörgő vénbanyák aszott képét bámulnia.* - Igen, azzal. Állítólag azt szeretik, nem? *vonja fel a szemöldökét, majd a vodka említésére felnevet.* - Ó, azzal a dromedár oroszokat lehet a legjobban lekenyerezni, csak az a baj, hogyha egy orosz nő túl sokat fogyaszt, akkor kicsit… Kicsit elveszti az eszét *vonja meg a vállát. Ó, hogy ő miket tudna mesélni! Sőt, némelyik sztorija kifejezetten szappanoperába illő.* - Amúgy, lehet, hogy kávézóban kellett volna próbálkoznom, de attól tartok, ott kevésbé tolerálnák a pohártörő mutatványaimat *vakarja meg a fejét vigyorogva, majd ugye közlik vele, hogy leállhatna, mert már rég otthon kéne lennie. Nem tehet róla, amint rábukkant erre a helyre beleszeretett. És jó társaságban és helyeken ugyebár röpül az idő. Némán követi Rag-ot az egyik asztalhoz, és a kérdésre zavartan elvigyorodik.* - Szeretek pincérkedni, na! És ha nem lennék, akkor… *kezd bele, és szándékosan nem fejezi be a mondatot, mert Ragnar bizonyára felfogja, hogy a félbehagyott mondatnak az lenne a befejezése, hogy még mindig a szőkével társalogna. Amikor kihúzzák neki a széket, akkor rámosolyog a másikra, és szépen helyet foglal, majd ugyanazt kéri, mint Ragnar. Lehet, hogy nem éppen nőnek való ital, de akkor is jobban szereti a sört, mint a koktélokat.* - Attól függ. Az érdekel, hogy mi volt a legutolsó ország, ahol laktam, vagy az, ahol születtem? *kérdi halvány mosollyal az arcán, majd a választ meg sem várva magyarázni kezd.* - Lettországban születtem, de Dániából jöttem ide *válaszol Rag-nak, majd a fiú neve hallatán szélesen elvigyorodik.* - Szép neved van. Illik hozzád. És, te honnan jöttél? *bókol. Egyébként vannak sejtései, hogy valamelyik északi ország lehet, de nem teljesen biztos benne, így inkább megkérdezi mielőtt hülyeséget mondanak.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 8:00 pm

  *Á, Ragnar nem olyan, ő igazi "úriember". Na jó, annak azért túlzás mondani, de elég intelligens ahhoz, hogy ne nézze le a nőket és ne gondolja azt, hogy csupán arra jók... nos, amire nagyon sokan hiszik. Nem, ő sokkal fontosabbnak tartja a humorérzéket, intelligenciát, becsületességet, őszinteséget, bátorságot... szóval mindenféle ilyen hülyeséget. Valószínűleg ezért nem volt még komolyabb kapcsolata. Na jó, persze, azért érdekli a külső is, de nem olyan paraszt, hogy megbámuljon minden szembejövő nőneműt. Pláne nem akkor, amikor figyelnek. A visszakérdezésre csak csóválja a fejét.* - Haladni kell a korral, szivi. Amiben nincs alkohol, azzal már semmire sem mész. *Mondja vigyorogva, majd a következő szavakra felemeli a mutatóujját.* - Á-á. Nem vodka. Vodka-áfonya. Vagy vodka-narancs. A sima vodkát elég kevesen isszák meg errefelé. Pláne a csajok. Csak keverve. Úgy viszont szinte bármivel. *Informálja a lányt, na igen, az alkoholfogyasztási szokásokban ő is otthon van.* - Áh, a kávézók unalmasak. *Legyint a felvetésre.* - Itt sokkal több érdekes emberrel találkozhatsz. *Vigyorodik el egy sokatmondó tekintet kíséretében. Aztán ugyebár leülnek egy asztalhoz, Rag pedig elneveti magát a válaszra.* - ...akkor még mindig a nyakamon lógna a kis szöszi. *Biccent a bár másik fele felé, ahol az említett csaj láthatóan egész jól elszórakozik Mr. Izomaggyal. A visszakérdezésre csak int, hogy szívesen meghallgatja mindkettőt, és a válasz nem is várat magára sokáig.* - Szép helyek. *Bólint végül.* - És mi vonzott ide, az eső és a távolságtartás országába? *Kérdez vissza vigyorogva. A bókra nem szól semmit, csak mosolyog.* - Én Svédországban születtem, aztán éltem egy darabig Oroszországban, majd megint Svédországban, és onnét kerültem ide. *Válaszol a feltett kérdésre, majd megköszöni a pincérnek a kihozott italokat és belekortyol a sajátjába.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 8:19 pm

  *Hát, kevés olyan pasi akad, aki Ragnar „elveit” követi csajozás téren. A legtöbben csak szórakoznak a másikkal, majd eldobják, mint valami használt rongyot, de úgy tűnik, hogy Rag nem ilyen. Sőt elég jól ért ahhoz, hogy Alise jókat nevessen a poénjain, mert az alkoholos témánál állandóan kuncog, vigyorog vagy épp nevet.* Mióta is hívsz szivinek? *vonja fel a szemöldökét, de még mindig árad belőle a jókedv, és érezhető, hogy csak cseszteti a másikat.* - Rendben, megjegyeztem *kacsint a másikra, és valóban elraktározza a fejében ezt az infót.* - Érdekes, én tisztán is megiszom *rándítja meg a vállát. Na igen, Alise és az ivászat. Annyi mindent megkóstolt már életében, hogy a tiszta alkohol már meg sem árt neki. Pláne nem a vodka, de azért a rummal is jóban van meg a sörrel. Sőt, talán még a pálinkát is szeretné. Arra, hogy a kávézók unalmasak csak megrándítja a vállát.* - De ott van süti. És a süteményeket szeretem*vágja rá, majd szélesen elvigyorodik a következő megjegyzésre.* - Ezzel most magadra céloztál Mr. Gentleman? *nevet fel vidáman, és úgy tűnik, hogy Ragnar máris kapott egy becenevet Alise-tól. Az pedig azt jelenti, hogy eléggé bírja Rag hülye fejét, mert ritkán ad idegeneknek beceneveket.* - Pontosan *bólint, majd vet egy pillantást az általa összekerült párosra.* ~Á, úgyis ki volt éhezve a csaj, legalább lesz egy jó napja *gondolja magában, na igen, az ilyen gondolatait nem szokása megosztani másokkal. Aztán hamar vissza is fordul Ragnar felé, és magyarázatot ad arról, hogy hogyan is került ide.* - Á, annyira nem *legyint, majd amikor arról faggatják, hogy erre a szigetre hogy került megrándítja a vállát.* - Hát, untam keletet, és mivel már harminc éve tök egyedül vagyok, ezért gondoltam, ha már egyszer megtanultam angolul, akkor már ide is eljövök. De hogy erre a szigetre hogy kerültem… Azt ne kérdezd. Azt hiszem, sikerült elcsesznem a teleportációt *túr a hajába, majd újra Ragnarra pillant.* - De mivel itt is beszélnek angolul, ezért úgy döntöttem, maradok *jelenik meg újra a mosoly az arcán, majd hallgatja a srácot.* - Ó, ott én is voltam egy kicsit. Mármint átutaztam a Skandináv-félszigetet. A oroszoknál többet voltam, azért volt szerencsém megcsodálni a részeg dromedár és a féltékeny férj esetét. Ne kérdezd, nagyon durva volt. Kihívták a zsarukat, mert a nő nem bírt magával *forgatja a szemét az emléket felidézve.* - És te hogy kerültél erre a szigetre? Na meg az Alagsorba? *érdeklődik, majd iszik egy keveset a sörből.* - Amúgy egész este csak ücsörögni és sörözgetni fogunk, vagy mást is tervezel?


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 8:41 pm

  *Na igen, vannak ilyenek is, de Rag sosem viselkedett másképp. Jó, néhányszor éppen emiatt húzta ő a rövidebbet, de vállalni kell a kockázatot, ha az elveinkről van szó. A lány nevetését jó jelként könyveli el. Örül, hogy végre talált olyasvalakit, aki nem idegesíti, nem tök sötét, nem antiszociális vagy depressziós, mert szakított a nemtudomhányadik pasijával, és még szórakoztatónak is találja. Mert ha Ragnak véletlenül bejön a csaj, akivel dumál, akkor tuti, hogy ő lesz lekoptatva, elég hamar. Most úgy tűnik, nem így lesz.* - Csak szólj, ha zavar... szivi. *Hajol közelebb az asztal fölött, vigyorogva. Arra pedig, hogy ő tisztán is szereti a vodkát, ismét elneveti magát.* - Akkor te tudod, mi a jó. *Aztán áttérnek a kávézós témára.* - Meg sok szerelmes pár... ott már nem játszhatsz kerítőset. *Fejti ki a véleményét.* - És kisgyerekek. Akik visítoznak. Hangosan! *Vonja fel a szemöldökét. Persze, csak hülyéskedik. Talán arra akar célozgatni, hogy jól teszi Alise, hogy itt dolgozik, hiszen máshogy hol találkoztak volna?* - Szerinted magamra céloztam? *Vigyorog vissza, a Mr. Gentlemanre pedig inkább nem szól semmit. Semmi baja a becenevekkel, de valahogy egy sem tud rajta megragadni. Aztán a lakhelyekre terelődik a szó, mire Rag a teleportációs részen elneveti magát.* - Szép! De nem tévedtél sokat. *Teszi hozzá, majd figyel tovább. Nem sokkal később - az orosz dromedár esetén - viszont ismét felnevet.* - Azt azért megnéztem volna! *Na igen, neki is vannak azért az oroszokkal kapcsolatban tapasztalatai. De a legjobb, ami az országhoz kötődik, azért mégiscsak Henrik marad...* - Én a Fyronba járok. Nem olyan rég érkeztem... Hát, ez elég fura történet. Tudod, a barátommal, Henrikkel, van egy ilyen "csapatunk", amihez bárki csatlakozhat, akinek nincsen családja és otthona. Főleg rontásűzéssel foglalkozunk. Aztán Henrik úgy döntött, hogy valami magasabb szintű oktatás nem ártana, így idejött megnézni a helyet, majd jöttem én is, és még néhányan fognak jönni a csapatból. Röviden ennyi. *Mosolyog kissé zavartan, hiszen a legtöbb ember nem túl pozitívan reagálja ezt le, amikor előadja. Aztán a kérdésre ismét elvigyorodik.* - Szeretnél táncolni? *Kérdi, majd ha a lány igent felel, feláll, mellé lép és nyújtja a kezét.* - Hölgyem?... *S ha az elfogadja, odalépdel vele a táncparkettre. Éppen valami pörgős szám megy, így táncolni is kezd. Elég jó mozgása van, bár azért nem egy tánczseni.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 8:58 pm

  *Ó, Ragnarnak nem kell aggódnia, Alise-nek elég kevés barátja volt, és jóformán azokat ő hagyta ott, mert nem bírt megmaradni a seggén, a srácok meg nem voltak valami elkötelezettek, ezért nem mentek vele. Szóval, szép békésen elváltak egymástól. Szóval annyira nem pasizós, mint Miss Plasztikszőke, bár azt nem tagadja, hogy néha szokott flörtölgetni.* - Nem ugyan nem *hajol előrébb ő is vigyorogva, majd hamar vissza is dől a támlának, és megjegyzést tesz az oroszok egyik kedvenc italára.* - Á, igen, persze, én már csak tudom *vigyorog, majd a kerítősdire durcásan karba teszi a kezét, és elfordítja a fejét.* - Olyan kegyetlen vagy! *szipog egy-kettőt hülyéskedve, majd a gyerekvisítozásra összeráncolja a szemöldökét.* - Hát, azt a problémát egyszerűen ki lehet küszöbölni: elnémítod a kölyköt! *mosolyog vidáman. Egyébként félig-meddig leesik neki a célozgatás, csak nem teszi szóvá.* - Ki másra? *kuncog, majd elkezd arról dumálni, hogy sikerült eltévesztenie a célt.* - Á, mindegy. Jó itt is. Egész hangulatos kis hely, bár még annyira nem ismerem ki magam… Tegnap jöttem *magyarázkodik. Egyik tényleg, azt látni kellett volna, ahogy megszeppenten pislogva megjelenik a főtéren.* - Hát, ha szeretnéd, majd megmutatom az emléket *kacsint a másikra, majd a Fyron említésére felvonja a szemöldökét.* - Az mi? *vág közbe, majd érdeklődve hallgatja a történetet. Amikor meghallja a rontásűzést, akkor egy pillanatra elkomorul a tekintete.* - Szóval rontásűző vagy… *sóhajtja, és hogy a másik értse, hogy mi ez a törés a hangulatában, odébb tolja a korsókat az asztalon, majd ráfekteteti a jobbját, és felhúzza a felsője ujját. Sápadt bőrét rontásűző rúnák borítják, és látszik, hogy Alise eléggé szomorúan bámul a fekete vonalakra, majd gyorsan lerántja az anyagot, és egy halvány mosoly kíséretében Rag-ra pillant.* - Én is az voltam. Aztán magamra maradtam. Vigyázzatok egymásra, mert… Ilyen munka közben hamar elveszíthetitek a szeretteiteket *felel halkan, majd megissza a maradék sört, és újra visszatér a hiperaktív énje.*- Esetleg, de nem vagyok jó táncos… *nevet fel zavartan, majd rákulcsolja az ujjait Ragnar kezére, hátratolja a széket, és a parkettig követi a fiút. Hát, nem valami profi, az biztos, de azért elég aranyos, ahogy bénázik. Szép lassan el is vörösödik a sok szerencsétlenkedéstől, és megtorpan. * - Nekem ez nem megy. Mi lenne, ha kilökném a dj-t a pultból? Ahhoz jobban értek *próbálja túlkiabálni a zenét. Hát igen, ha nincs, aki vezesse, akkor eléggé két ballábas szegény.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 9:16 pm

  *Hát, Ragnarnak sem volt túl sok kapcsolata, de ez valószínűleg inkább abból fakad, hogy az első eset miatt jó ideig nem nagyon akart megbízni az ellenkező nemben, aztán ugye jött a depressziós korszak, akkor nemhogy az egyetlen nőnemű, de az egyetlen lény, akivel szóbaállt az Amanda volt. Így meg elég nehéz ismerkedni. Jó, egyszer-kétszer, amikor már jó ideje Oroszországban volt, voltak kalandjai, de senkinek sem sikerült igazán közel kerülnie a szívéhez. A nemleges válaszra elvigyorodik, majd ő is hátradől. Aztán az italokra terelődik a szó, majd a kávéházra. A durcás tekintetre ismét felnevet.* - Ó, igazán sajnálom... Meg tudsz bocsátani? *Pislog kiskutyaszemekkel. Az elnémításra viszont ismét felnevet.* - Remek anya lesz belőled! *Csóválja a fejét vigyorogva. Ó, semmi rosszra nem akar ő célozni, csak éppen megjegyezte.* - Ó, szeretni fogod. *Bólogat arra, hogy még nem igazán ismeri Alise a helyet.* - A Fyron? Egy varázslóakadémia itt, a szigeten. Igazából emiatt ismert a hely, ezért hittem, hogy tudod, mi az. Ja, tényleg... Te nem is ide akartál jönni. *Vigyorog a lányra. Viszont amikor szóbahozza a rontásűzőket, az ő arcáról is lefagy a vigyor, Alise arckifejezését látva.* - Oh... Sajnálom. *Mondja halkan, ezúttal teljesen komolyan, és látszik a tekintetén, hogy tényleg őszintén mondja.* - Meg tudom érteni, milyen érzés. *Teszi még hozzá, majd ahogy látja, hogy a lány jókedve vissza is tért, ismét elmosolyodik. Aztán feláll, a táncparkettre vezeti Aliset, és egy darabig mosolyogva figyeli, majd amikor az kifakad, feltartja a mutatóujját.* - Várj egy percet. *Aztán eltűnik a tömegben, s egy pár perc múlva ismét megjelenik a lány előtt, ekkor pedig megszakad a zene, s a Dj hangját hallhatják a hangszórókból.* - A következő számot egy jóképű úriember küldi a legszebb pincérnőnek, akivel valaha találkozott. Nos... Én sok szerencsét kívánok nekik! *Majd elhallgat, s megszólal egy ilyen helyen kissé szokatlan szám . Ragnar pedig csak angyalian mosolyog, majd átöleli Alise derekát s vezetni kezdi.* - Na, így már jobb? *Hajol egészen közel hozzá, hogy ne kelljen ordibálnia.*


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 9:35 pm

  *Akkor megegyezhetünk abban, hogy mindketten eléggé bénák kapcsolatok terén. Mondjuk azért Alise-nek nem voltak depressziós korszakai, vagyis voltak, de azok nem pasikhoz köthetőek.* - Hát… Talán *fordul vissza Ragnar-hoz mosolyogva.* ~ Istenem, hogy tud így nézni? *mered a fiúra. Igen, azokkal a kiskutya szemekkel tud valamit a srác. Majd arra, hogy remek anya lesz belőle szkeptikusan felvonja a szemöldökét.* - Hé! Ki mondta hogy lesz gyerekem? Bár, ha lenne, őt nem némítanám el, csak a többi kölyköt. A saját vérem mindig kivételt képez *vigyorodik el végül, majd arra, hogy szeretni fogja a helyet csak halkan dünnyög.* - Hát remélem, különben kénytelen leszek továbbállni *szusszant, majd mikor Fyron-ról kezdenek el magyarázni, akkor szép csendben hallgat.* - Értem. Hát tudod, felém nem terjednek a hírek, a legutóbbi otthonomba meg nem tudtam wifi-t lopni *vigyorodik el szélesen, majd ugye szóba kerülnek a rontásűzők, és a srác bocsánatkérésére csak legyint.* - Semmi gond. Már egész jól kezelem… *morogja, majd a következő szavak hallatán halványan elmosolyodik.* - Úgy tűnik, egy csónakban evezünk, Mr. Gentleman *suttogja halkan, mielőtt még inna, majd elvonulnak táncolni.* - Hékás, nem ér kiröhögni a bénát! *csattan fel a másik vigyorgását látva, majd kérdőn felvont szemöldökkel bámul utána.* - Ez meg hová tűnt? *kérdi jóformán magától, majd mikor Rag újra felbukkan, akkor épp nyitná a száját, hogy számon kérje hova ment a srác. Csakhogy… Csakhogy akkor hallja meg a dj hangját, és elképedve mered a fiúra. Azt talán említeni se kell, hogy a vörös tincsei mellett már az egész feje lángol a zavartól, de azért hagyja, hogy a másik átölelje a derekát, és ő szépen átkarolja Ragnar nyakát.* - Egy fokkal, de ugye tudod, hogy most rohadtul zavarba hoztál? *szól vissza a srácnak.* ~ Na, tessék az első napomon már sikerül összeakadnom egy jóképű sráccal, akivel a végén itt táncolgatok… *szusszant halkan, de ahelyett, hogy kimondaná a gondolatait picit felágaskodik, és Ragnar fülébe suttog.* - Nagyon szép ez a szám. Te meg annyira hülye vagy! *rázza meg vörös fürtjeit mosolyogva. Hát, az biztos, hogy nem hitte volna, hogy ilyen jól alakul az estéje.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Ragnar Solberg
  Ragnar Solberg
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ragnar Solberg on Vas. Jan. 06, 2013 9:57 pm

  *Hát jó, a nézést azt volt ideje gyakorolni, az tény. És ezek szerint nem is megy neki rosszul. Oké, általában be szokott jönni, ha akarja, de most nem tervezte használni, egyszerűen így adódott. A gyerekes témára csak fejcsóválva nevet egy sort. Érdekes lány, az már egyszer biztos. Nagyon érdekes.* - Akkor majd teszek róla, hogy megkedveld. *Mosolyog Alisera, amikor az arról beszél, hogy lehet, hogy kénytelen lesz tovább állni.* - Hát, pedig itt azért elég sok Fyronos van. Jó, nem éppen vasárnap este, az tény, de a legtöbbször nyüzsögnek errefelé. *Pillant körben, hát most úgy konkrétan egyet sem lát, de amekkora itt a tömeg, biztosan találna, ha nagyon akarna. Aztán szóba kerülnek a rontásűzők is, meg a kissé komorabb téma. Az utolsó szavakra halványan, kissé fájdalmasan elmosolyodik. Hát igen, így is meg lehet fogalmazni. Aztán megissza a sör maradékát és elindulnak táncolni. A felcsattanásra csak széttárja a kezét.* - Oké, oké. Meg sem szólaltam! *Vigyorog továbbra is, aztán ugyebár eltűnik a Dj-pult irányában, s csak pár perc múlva kerül elő. Úgy csinál, mintha nem venné észre a lány zavarát, de magában jó jelként könyveli el, hogy ezért a pofátlanságért nem kapott egy hatalmas pofont.* - Igen? *Pislog ártatlanul nevetve a lány szavaira.* - Hát bocs. Nem direkt volt. *Válaszolja, aztán elkezdi énekelgetni a számot.* - I was boooorn free! *Énekel bele a lány fülébe, majd a szavaira ismét elneveti magát, de ezúttal csak halkan.* - Tudom. *Suttogja vissza, majd kissé közelebb húzza magához, és tovább énekel.* - Free, like a river raging, strong, if the wind I'm facing. Chasing dreams and racing fathered time. Deep like the grandest canyon, wild like an untamed stallion. If you can't see my heart you must be blind. *Aztán gyorsabbra veszi a tánc ritmusát, vezetve magával a lányt. Csinál néhány "bonyolultabb" figurát is, például ha a másik nem ellenkezik, megpörgeti maga körül, aztán újra magához húzza és rávigyorog.* - Látod, tudsz te táncolni.


  _________________
  Ragnar Solberg, bár egy teljesen átlagos fiúnak tűnhet, elég vele két szót váltanod, hogy kiderüljön: ez egyáltalán nem így van. Nem volt egyszerű az élete, hiszen angyalok végeztek a családjával, de aztán, egy idő múlva mégis minden jobbra fordult. Először megismerkedett Amandával, akit azóta is a testvéreként szeret, majd pedig Henrikkel, akivel együtt tanulták ki a rontásűzést szinte profi szinten. Mániája, hogy minél több embert minél behatóbban megismerhessen, s szentül vallja, hogy mindenkiben van valami értékes, még abban is, aki még saját magáról sem állítaná ezt.

  Jesmon Helar északi lidérce és Henrik Dahl Loeilje.
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Vas. Jan. 06, 2013 10:13 pm

  * Hát tényleg nem megy rosszul neki, vagy csak Alise pici szíve lágyul el ilyen könnyedén. Esetleg mindkettő, de Alise a maga részéről inkább az utóbbi felé hajlik. * - Sok sikert *vigyorog a másikra, bár ha tényleg le tudja kötni, akkor komolyan képes jó ideig itt maradni. De ahhoz tényleg jó párszor kell beszélniük, hogy annyira ragaszkodjon Ragnar-hoz, hogy ne menjen el.*- Ma kezdtem, szóval hiába magyarázod, hogy sok fyronos van erre, egyet se ismernék fel *nevet fel vidáman. De amúgy komolyan ma dél körül kanyarította a derekára a kötényt, szóval rohadt keveset tud még a szigetről, a városról meg magáról az iskoláról. Aztán a pillanatnyi borongós hangulat után már a táncparketten kötnek ki, majd a srác első megszólalására nevetve csóválja a fejét. Aztán egy időre szépen magára marad, majd a dj-s dolog után hagyja magát. Sose ütné meg a másikat azért, amit csinált. Sőt, kifejezetten aranyosnak tartja ezt a húzását, csak meglepődött, mert nem szokott hozzá. * - Miért szerinted viccelek ezzel? *pillant fel durcásan, majd újra megereszt egy mosolyt.* - Szép húzás volt *motyogja, majd nekidől Ragnarnak, és békésen tűri, hogy énekelgessenek a fülébe. Ja, hogy a szíve kábé száznegyvennel kalapál a mellkasában? Az nem érdekeli. Jól esik most neki a másik hangját hallgatni. A suttogásra csak vigyorogni tud, de egyébként nem kell közelebb húzni magához a lányt, mert bújik ő magától is, mint valami kismacska.* - A jó hangod *néz fel Ragnarra, majd halkan felsikkant, mikor bonyolultabb lépéseket csináltatnak vele.* - Persze, de csak, ha te vezetsz *ölti ki a nyelvét a másikra.* - Viszont nekem elegem van már a táncolásból *pillant ártatlanul a másikra, és Ragnar karját megragadva megpróbálja visszahúzni a srácot a bárrészre, ahonnan szépen megszerzi a kabátját.* - Elmegyünk sétálni? Bolyongás közben mutathatsz valamit a városból, megpróbálhatsz rávenni, hogy adjam meg a számomat, és akár segíthetsz eladó házat is keresni *mosolyog a másikra. Persze, ha Ragnar nem tart vele, akkor itt elköszönt tőle, egy puszit nyom az arcára, és megköszöni az estét, na meg megjegyzi, hogy tudja hol találja. Ha meg vele tart a srác, akkor ugyanezeket majd búcsúzáskor teszi majd meg. Most viszont kíváncsian ragyogó szemekkel mered a másikra, hogy meg tudja mivel folytatódik a ma este.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Jan. 10, 2013 6:51 pm

  *Egy leányzó pattog két tálcával a kezében tele poharakkal. A vendégeknek viszi, ki az italokat viszont azért leáll beszélgetni az ismerős arcokkal. Történetesen a szokásos fekete ruháját hordja. Hosszú vörös haja összekötve csak, hogy ne hulljon szét. Tini létére elég jól meg tanulta vezetni az üzletet persze valahol az édesanyja is itt van csak a másik szektorban. Ő jelenleg a pultok mögött pakolászik és figyeli az eseményeket.* - Áh ez nem igaz.. Valaki itt felejtette a..*Nézi meg a lány és igen egy pénztárcát hagytak itt. A pultoknál odateszi, hátha visszajön az illető. Ő most biztos nem tud szabadulni. Ma is hajtás van főleg, hogy lassan itt a hétvége. Még az a szerencse, hogy magántanuló akkor biztos lehet benne, hogy nem bírná így az iramot. A telefonját előveszi, és közben mondogatja, a srácoknak ki mit csináljon.* - Most fogok mindjárt lelépni, ha nem jön meg. Nyugalom? Anyu.. az lehet. Jó megnézem akkor a számlákat, de mindjárt neki állok táncolni az asztal tetején. Nem e? Csak figyelj..*Leteszi a telefont és persze még 2 óra van a munkából és nem szeretne unatkozni főleg, hogy nemrég felvettek egy új lányt. Egészen jó fej és bírja. Viszont már nem tud lassan mit kezdeni magával.*
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Csüt. Jan. 10, 2013 6:59 pm

  *Már napok óta egyetlen dalt dúdolgatva lehet találkozni vele. Hogy mi ez a szám? Az, amire néhány napja Ragnarral táncolt. Nem, nem a pörgős, hanem az, amit a srác kért a dj-től. Azóta se tudta kiverni a fejéből a fyronos srácot, akarva-akaratlanul folyton visszaterelődnek a gondolatai az irányába. Most is halkan dúdolgatva lép be az Alagsorba. A hideg miatt teljesen kipirult az arca, és a kezei is megfagytak, hiszen balga módon a hotelben hagyta a kesztyűjét. Remegő ujjakkal gombolja ki a kabátját miközben hátramegy, és mélyen magába szívja az alkohol, a parfümök illatát. Hosszú évek óta nem volt más környezetben, állandóan felszolgálóként tevékenykedett, és már nem is bírná elképzelni, hogy milyen volt az élet a pincérkedés előtt. Leveszi a kabátját, majd becsusszan a pult mögé, és a fogasra akasztja a ruhadarabot, majd lekapja a kötényét, ellenőrzi, hogy meg van-e a jegyzettömbje és a tolla, majd magára kanyarítja a kötényt. A haját lófarokba kötve is azt a dalt dúdolja, majd a tekintetével Elenát kezdi keresni, hogy szóljon neki, hogy sikerült beesnie. Igaz, még bőven van ideje, de Alise szeret mindig mindenhol előbb ott lenni. Így hát mikor meglátja Elenát széles mosoly ül ki az arcára, és odalibben mellé.* - Hali! Hiányoztam? *vigyorog rá a másikra, majd feltűri a felsője ujját, és kíváncsian pislog a munkaadójára. * - Mi a mai feladat, főnök? *vigyorog továbbra is, de közben lopva az ajtó felé pislantgat. Igen, reménykedik benne, hogy Ragnar ismét felbukkan.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Jan. 10, 2013 7:12 pm

  *A pult mögött pörög, és nem lehet leállítani. Ha kell, akkor nyaranként megtalálható az öbölben vagy éppen a parkban néhány ismerősével. Mikor volt éppen szórakozó kedvében? Egyáltalán nem tudja múlt héten talán szóval nem ártana tovább nézegetni a vendégek között.*~Hol lehet már..~*Töpreng Alisen és kíváncsi arra miért is ilyen „furcsa”. Észrevette ám.. aztán amikor megérkezik az emlegetett szamár halványan elmosolyodik. Kézen ragadja és húzza magával.* - Segíts megszabadulni anyámtól. Szükségem van egy kis.. érted ugye?*Célozgat és igen eléggé szigorúan fogja az édesanyja, mert nem egy balhéban szerepelt már. Igen kicsit zűrös a leányzó még ha nem is látszik rajta, de ezeket a bajokat inkább ő keresi, meg bele is megy dolgokba..*- Kérlek, utána bármit kérhetsz.*Kiskutya szemekkel néz a lányra és fürkészi az arcát és felvonja a szemöldökét.* - Csak nem vársz valakit?*Teszi fel a kérdést és angyalian vigyorog. Ismerős érzés ám amikor az ember várja azt a srácot akivel táncolt vagy éppen „csókolózott” vagy csak beszélgettek egész éjszakán át. Küld egy nyugtató mosolyt a lánynak és ha megbeszélték ezeket a dolgokat vagy ha elutasítja a segítségben akkor persze megmondja a feladatokat.*
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Csüt. Jan. 10, 2013 7:31 pm

  *Ó, hát Alise könnyedén elslisszol mellette, és gyorsan összekészülődik, hogy mire kezdődik a műszakja addigra belevesse magát a pincérkedésbe. Egyébként totál nem fura a csaj, csak van kiért rajongania. Így hát mikor húzzák magukkal, akkor csak jókedvűen hagyja magát,és felnevet Elena kérésén.* - Ha arra gondolsz, hogy falazzak neked… Oké. De akkor most menj, amíg nem figyel! *kuncog, majd készülne is épp felvenni valakinek a rendelését, mikor kérdeznek tőle valamit. Akkor aztán totálisan elvörösödik, és elfordítja a fejét.* - Nem! Dehogy! *emeli fel a hangját kicsit frusztráltan a hangját, és egy kilógó tincset kezd csavargatni. Még, hogy ő vár valakit, ugyan! Hülyeség.* ~ Remélem, hogy hajlandó leszel magadról életjelet adni, mert ha az utolsó fillérjeimet a tandíjra költeném, akkor agyonváglak! *morogja magában, majd Elenára pillant.* - Mindjárt jövök! *kiáltja el magát, és már száguld is el az egyik türelmetlen vendég elé, hogy ne kelljen magyarázkodnia. Igen, a menekülés aztán jobb megoldás Alise drágám. Gyorsan felkarcintja az italokat a papírra, majd visszamegy Elenához, és a kezébe nyomja a papírt.* - Szóval, pontosan miben kell segítenem? *támaszkodik a pultnak, és igyekszik elterelni a beszédtémát Ragnarról. Az más kérdés, hogy közben végig ott motoszkál a fejében a gondolat, hogy mi van a másikkal, hogy van, mit csinál… De nem fogja felhívni. Nem, szereti, ha mások kezdeményeznek.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Jan. 10, 2013 7:42 pm

  *Igen muszáj megkérnie valakit az anyja valahol a retro teremben van és kb 5 percenként ellenőrzi a lányt. Tehát eléggé szorult helyzetben van.* - Nem fog ide jönni. Hívni fog.. csak hát, na.*Mondja a lánynak, amikor elhúzza, hogy ne hallja senki és igen. Egyébként észreveszi ám azt, hogy figyeli az ajtót és vigyorog is. Tényleg ismerős neki a helyzet, bár ő neki már nem hiszen majdnem mindenkit ismer aki ide jár. Felvonja a szemöldökét a tiltakozó hangra.* - Szívem.. pontosan látom rajtad, hogy mi a szitu.. és hidd el ha a srácot érdekli akivel táncoltál a múltkor meg fog jelenni. A legtöbbjüket viszont más érdekli, ezt csak óvatosságból mondom.*Adja a jó tanácsokat és igen ő pontosan tudja azt, hogy milyenek a férfiak. Párok ritkán születnek itt a legtöbbjüket csak a kaland érdekli. Aztán figyeli, hogy elindul felvenni a rendelést ő addig törölgeti az asztalt és ott csinálja a koktélokat.* - Elég annyi ha kérdezi hol vagyok fel kellett menjek a szobába, mert nem vagyok jól.*Kacsint a lánynak és nem tudja ám elterelni a témát. Ő pontosan tudja azt, hogy milyen amikor vár az ember valakit. Kiszedi a gumit a hajából és egészen a derekáig omol a vörös haja. Igen kicsit nagyon hosszú már le kéne vágnia, de nem szeretné. Különben is jól áll neki ez a haj.* - Szóval mi a neve?*Érdeklődik felőle és tényleg csak jót szeretne neki.* - Egy kis pihenő neked is rád fér.. szóval.*Mondja a lánynak kacsintva és közben Elena leveszi a derekáról a fehér kötést, de még megcsinálja azt azokat amiket Alise oda adott neki.*
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Csüt. Jan. 10, 2013 8:08 pm

  *Ó, Alise szívesen segít, benne az ilyen rosszaságokban. Meg hát az se utolsó szempont, hogy szeret másoknak örömet okozni. Szóval Elena magyarázatát hallgatva jókat vigyorog.* - Figyelj, add oda a mobilod! Remekül tudom utánozni mások hangját *nyújtja ki a kezét, majd ugye mikor Ragnart említik azonnal vissza is húzza, és teljesen zavarba jön.* - Elena, hány éves is vagy? Tudom, mit csinálok nyugi. És ő nem olyan… *felel még mindig lángoló arccal, és azon kattog az agya, hogy hogyan tudná ejteni ezt a témát. Így hát pont kapóra jön neki az egyik vendég, aki türelmetlenül integet, hogy menjen már oda valaki. Egy bájos mosollyal gyorsan lenyugtatja a férfit, majd bezsebel néhány gyilkos pillantást a barátnőtől, és a rendelést felvéve távozik.* ~ Milyen kis pukkancs az a csaj… *rázza meg a fejét, majd ugye visszatér Elenához.* - Hát jó, de a mobilos dolog is meg a vállát, és éppen el kezdené ecsetelni magában, hogy pontosan hol állt, mikor először meglátta, hol ült a szőkével, amikor a másik megint szóba hozza a srácot.* - Nem kell mindenről tudnod *motyogja zavartan miközben egy halvány pír jelenik meg az arcán. Kikapja a csaj kezéből a rongyot, és törölgetni kezdi vele a pultot.* ~ Ragnar, Ragnar… Ragnar Solberg… *halkan felsóhajt, majd a pihenőre csak megrázza a fejét. Épp nyitná a száját, mikor megszólal a kötény zsebébe csúsztatott mobilja, így a szám megnézése nélkül felveszi. Aki meg tudja Alise számát, az azt is tudja, hogy a csaj mindig valami poénnal indít.* - Hallo, temetkezési vállalat *szól bele nyugodtan a telefonba, majd a mutató ujját feltartva jelzi Elenának, hogy várjon, és elhúzódik az egyik sarokba. Elsőre ne ismeri fel a vonal túloldalán lévőnek a hangját, de ahogy halad előre a beszélgetés szép lassan kezd rájönni, hogy ki lehet a vonal túloldalán. Tanulság: Mindig nézd meg ki hív mielőtt felveszed!*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Jan. 10, 2013 8:40 pm

  *Persze 175 éves korára nem tehet arról, hogy ellenőrzik éppen, annyira van benne a városi életben, mint bármely más fiatal. Ha bár idősebbnek néz ki soha nem mondja meg senkinek mennyi idős.* - Köss életmentő vagy. Egyébként találkozóm lesz csak nem itt.*Mondja a lánynak és igen valóban lesz egy találkozója, amit még egy órával a lány érkezése előtt lerendezett telefonban. Ilyen randi féleség.* - 175 miért is?*Vágja rá automatikusan és felvonja a szemöldökét. Rendben van, hogy ilyen helyen dolgozik fiatalon, de hát akkor is milyen áron? Ha bár imádja, ezt a helyet szereti is szóval. Halványan elmosolyodik a píre és nyelvet ölt.* - Hát, ha nem szeretnéd elmondani, hogy ki az akibe szerelmes vagy.. oké, de akkor majd kiderítem én.*Kacsint neki és igen vannak tervei a lánynak. Nem szeretne rosszat csak jót, de ezzel a húzzásal csak ki szeretné szedni a lányból a dolgokat és persze szeretné még jobban megismerni. Felvonja a szemöldökét, amikor a telefont felveszi és sóhajt egy nagyot.* - Persze már is készítem..*Mondja mosolyogva és készít egy koktélt egy két vendégnek.* - Temetkezési vállalat?*Kérdezi halkan és megcsóválja a fejét.* - Legközelebb a hulla házban fogunk tartani bulit. Haláli lesz a kiszolgálás…*Mondja a lány halkan kuncogva majd felül a pultra ha lerendezte azokat a vendégeket akik oda jöttek. Közben az időt is nézi.*~Jézus, milyen messze van még 10..~Gondolkozik el és igen szokás szerint ki fog szökni éjszaka. Elég profi ebben és ráadásul az anyja ma úgyis egész este dolgozik nem fogja észrevenni.*
  Alise Rubenis
  Alise Rubenis
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Alise Rubenis on Csüt. Jan. 10, 2013 8:58 pm

  *Hát, Alise-t még 140 éves korában se ellenőrizték nyilván ez azért volt, mert nem igazán ment sehová, így nem is k valahová, akkor kiszökött úgy, hogy észre se vették.* - Tudom *vigyorog az életmentős dologra.* - Valahogy sejtettem, de mondom, falazok neked*bólint, majd mikor elárulja a másik a korát szkeptikusan ránéz.* - Szóval tapasztaltabb vagyok *kacsint a másikra, majd mikor továbbcseszegetik morogni kezd.* - Ki mondta, hogy szerelmes vagyok? Jó, oké, beismerem, hogy bejön, rohadt jól néz ki, aranyos, kedves, udvarias meg minden, de nem…*szusszantja, de a mondat közepén megakad, és morcosan pillant Elenára. Ha bele is zúgott Ragnarba, tuti nem mondja el senkinek. Aztán következik a telefonhívás, majd mikor igazán megbizonyosodik róla, hogy a srác a túloldalon Ragnar, akkor egy halvány, békés mosolyra húzódnak az ajkai, és szeretné, ha a srác olyan megnyugtató számára a másik hangja, hogy azt sem tudja mikor érzett ilyen földöntúli békésséget utoljára. Elena szavaira egyébként csak pisszeg egy sort, majd a találkozó beszélésekor már felragyognak a szemei, és kicsit csalódottan teszi le a telefont.* ~ Várni foglak, akkor… *Süllyeszti a zsebébe a mobilt, majd széles mosollyal az arcán visszapattog Elenához.* - Meg van mit kérek cserébe! Jövő hét hétvégén szeretnék egy szabadnapot. Cserébe annyiszor falazok, ahányszor szeretnéd *pillázik ártatlanul a másikra, majd felkapja a koktélokat, egy tálcára pakolja, és kilejt velük az egyik asztalhoz.*


  _________________
  A szülei korán meghaltak, így került a Riga környéki Rontásűzőkhöz.  Ők nevelték fel, nekik köszönheti az életét, csakhogy harminc évvel ezelőtt egy küldetés alatt elkerekedett az erdőben, s mire újra visszatalált a társaihoz, addigra szinte mindenkit lemészároltak.  Egyetlen nap leforgása alatt elveszítette az újdonsült családját, a barátait és a Loeilének is nyoma veszett. Így hát a klán vagyona rámaradt, ő pedig a pénzt arra használta, hogy beutazta a fél világot, nyelveket tanult, pincérkedett, zenélt és próbálta elfelejteni, hogy milyen is Rontásűzőnek lenni. Akármennyire is akarja néha kénytelen kisebb szörnyvadász munkákat vállalni, és a testén virító rúnák is folyton emlékeztetik a múltjára. Persze, amikor épp nem a múlton töpreng, akkor hihetetlen jókedvvel pörög.

  Tyaeloria Perathon magányos lett városija
  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Jan. 10, 2013 9:07 pm

  *A korát soha nem mondja meg szóval. Éppen ezért, mert hát na.* -Köszi.*Mondja hálálkodóan aztán ugye rátér a témára és kimondta azt a bizonyos szót. Felvonja a szemöldökét és elvigyorodik.* - Akkor hajts rá kislány. Ha legközelebb jön elég csak ide jönnöd, szólni. Vagy én fogom kiszolgálni..*Mondja kacsintva és igen.. azért segíteni is szeretne valahol neki, meg hát na. Tényleg bírja a csajt. Elmagyaráz és morog néhány szót és halkan, hogy ne zavarja a másikat. Persze vannak azért ilyenkor megjegyzései.* - Temetkezési vállalat. Legközelebb mond azt, hogy a rendőrkapitányság.*Mondja pillázva és eléggé komoly az arca. Aztán ugye befejezi a törölgetést és a pakolgatást sóhajtva a lány felé fordul.* - Kapsz 3-at és megbeszéltük. Ha szeretnéd, elintézhetem, hogy felvegyék ide a srácot. Persze ha szeretnél egy jó Dj-t..*Célozgat rá és olyan hangnemben beszél, hogy kicsit feljebb emelkedik. Persze ez a pletyizés miatt van. Segít Alisenek a kivinni a cuccokat, legalább nem unatkozik.* - Tudod azt hol lakik? Mit csinál?*Kérdezi érdeklődve de ha nagyon nem szeretne beszélni róla akkor eltereli a témát.*
  //Fagy//


  Ajánlott tartalom

  Az alagsor Empty Re: Az alagsor

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Csüt. Feb. 20, 2020 6:57 pm