Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hivatalnokok irodái

  Delia
  Delia

  Hivatalnokok irodái Empty Hivatalnokok irodái

  Témanyitás by Delia on Csüt. Nov. 01, 2012 1:32 pm


  Az irodák belülről csupán félfalakkal vannak elválasztva, amik között egy keskeny folyosó vezet végig. Mindegyik résznek meg van a maga szakterülete. Mivel bent nincs elég hely, ezért az ügyfeleknek kint, a bejárati csarnoknak kell várakozniuk. Örömmel segítenek az idetévedőknek, szívesen látják el őket tanácsokkal.

  írta: Reed Denkey
  Javította és átfogalmazta: Sammael Crow és Tyaeloria Perathon


  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 5:22 pm