Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A követek szobái

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  A követek szobái Empty A követek szobái

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Nov. 01, 2012 1:17 pm

  A követek szálláshelyei, szinte mindegyik szoba teljesen ugyanolyan, hiszen ezzel akarják jelezni, hogy számukra mindenki egyelő, ezért senkivel nem kivételeznek. A szobába belépve elsőnek egy kis társalgót pillanthatnak meg. Egy-két fotel, egy két személyes kanapé és egy kávézóasztalka található itt. A szobában a világos színek uralkodnak, és a függönyöket félretolva egy kicsi erkélyre lehet kilépni, ahonnan az udvarra nyílik kilátás.
  A társalgóból egy kis konyha nyílik mindennel felszerelve, hogy a vendég számára mindent megadhassanak egy jó kávétól el kezdve egy kiadós vacsoráig bármi elkészíthető ott.
  Ezenkívül egy másik ajtón benyitva egy kényelmes hálószobában találja magát a vendég, ahol főként a kék és a barna színek dominálnak. Egy hatalmas franciaágyon pihenhet meg a követ, míg a csomagjait egy óriási szekrénybe pakolhatják be. Található itt íróasztal is, aminél papírok és tollak pihenek az asztallapon, ha a követ levelet szeretne küldeni valakinek. Természetesen a hálóból egy fürdőszoba is nyílik, így tényleg igyekeznek a lehető legnagyobb kényelemben részesíteni a küldötteket.


   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:56 pm