Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Az arkangyalok lakosztályai

  Michael
  Michael
  .::Felvilági::.
  .::Felvilági::.

  Az arkangyalok lakosztályai Empty Az arkangyalok lakosztályai

  Témanyitás by Michael on Csüt. Nov. 01, 2012 1:15 pm

  Az emeletre feljutva ismét egy nagyobb teremben találhatjuk magunkat, ahonnan nyolc darab ajtó nyílik, valamint egy lépcső vezet lefelé az amfiteátrumba. Ez van rögtön a bejárat felől jobbra, bal oldalon pedig az ajtók vannak, szorosan egymás mellett, és mindegyiken arany betűkkel van feltüntetve a tulajdonos neve. A sorrend kor szerinti, tehát balról haladva az első Lucifer szobája (ez le van zárva, és senki nem léphet be ide), utána Michael, Gabriel, Raphael, Uriel, Sariel, Ramiel és Raguel arkangyalok termei. A külső részen egy nappaliszerűség található, itt lehet a legkönnyebben összetalálkozni a főangyalokkal. Ezen a részen mindenki szabadon közlekedhet, a szobákba viszont csak a tulajdonos engedélyével lehet belépni.

  Michael lakosztálya
  Az első ajtón belépve kellemes, barna és krémszíntől uralt, tágas helyiségbe léphetünk be. Az első, amit megpillantunk, a hatalmas kanapé, amin legalább öt személy kényelmesen elfér, valamint az előtte elterülő hatalmas, puha szőnyeg. Ha alaposabban körülnézünk, azért több mindent is észrevehetünk: például hogy a falon több szép festmény foglal helyet, amelyek közül néhány láthatóan egy fiatal művész munkája, a sarkában meg is található a neve: Elizabeth Quenell. Többön dátumok is láthatóak, amiből kikövetkeztethető az is, hogy ezek a képek nem rég kerültek ide. Van itt még egy méretes íróasztal is, amin mindig szép rend van tartva, és itt is vegyesen találhatók mennybéli és a földről származó iratok és más egyéb holmik. Van még egy méretes ruhásszekrény, valamint egy puha, világos fából készült, világoskék ágyneművel megvetett ágy is megtalálható az arkangyal lakosztályában.

  Gabriel lakosztálya
  Leírás később.

  Raphael lakosztálya
  Leírás később.

  Uriel lakosztálya (Gazdátlan karakter)
  Balról az ötödik ajtón belépve az ember első pillantásra azt hiheti, hogy visszatért a természetbe: a falakat teljesen benőtték a futónövények, amiken egzotikus virágok illatoznak, a plafonról hatalmas indák lógnak, és az ajtóval szemben egy kőből faragott átjáró található, ami egy kisebb erkélyre vezet ki. Mivel az átjáró el van varázsolva, ezért semmilyen lény nem juthat be a szobába az erkélyen keresztül, kivéve persze ha az ott élőkről van szó, vagy épp Uriel arkangyal vendégiről. Egyébként, ha valaki jobban körbenéz, akkor azt veheti észre, hogy a bútorok tökéletesen beleolvadnak a környezetbe. Fából készült, hatalmas zöld színű párnákkal kibélelt kanapék, fotelekre lehet leülni, akad egy kisebb kávézóasztal, indákból összefonódott függőágy és egy lapulevelekből és virágokból álló hatalmas szőnyeg is, ez mind pedig Uriel arkangyal kedvenc helyét, az Édent akarja tükrözni. Esténként pedig a virágszirmok foszforeszkálása nyújtja a fényt, hogy ne essenek hasra a növényekben.
  Az indákat félretolva egyébként három masszív tölgyfa ajtót lehet felfedezni. Az egyik a fürdőszobába vezet, ami teljesen olyan, mint a földiek mosdói. A másik az arkangyal védencének a szobája, Christian Woutersé, míg a harmadik mögött Uriel arkangyal szobája rejtőzik.
  Uriel szobájába a fivérein és Christian-on kívül szobájába senki nem léphet be, bár be kell vallani az arkangyal nem sokat tartózkodik odabent. Egyébként az összes szoba modernizálva van, kivéve persze azt a kis társalgót ugyanis Urielnek nincsen szíve eltüntetni a növényeit. Viszont maga a hálószoba arany és barna színekben pompázik. Az ajtóval szemben található egy hatalmas francia ágy aranyszínű ágyneművel, mellette pedig kétoldalt egy-egy kisebb sötétbarna éjjeliszekrény áll, amiken általában kisebb könyvkupacok hevernek. Az ágy mellett van egy hatalmas ruhásszekrény is, amiben az arkangyal a hétköznapi ruháit tárolja, amellett pedig a páncélja áll. Balra fordulva egy fegyverekkel teli vitrin található, ami mellette hatalmas könyvespolcok sorakoznak. Akad itt is egy-két kényelmes, süppedős fotel is, ahol általában az arkangyal olvasgatni szokott. Egyébként az ablakok a hátsó kertre néznek, amiket aranyszínű bársony függönyökkel szokott eltakarni esténként az őrangyalok vezére.


  Sariel lakosztálya
  Leírás később.

  Ramiel lakosztálya
  Leírás később.

  Raguel lakosztálya (Gazdátlan karakter)
  Leírás később.


  _________________
  Minden megfagyott, megkeményedett, szenvedő szív felolvad egyszer. Michael arkangyal újra önmaga, noha nagyon sokat változott az elmúlt több mint húsz év folyamán. Michael Cobbnak lenni sok mindenre megtanította, amit korábban nem tudott, nem értett, vagy amivel egész egyszerűen nem foglalkozott. Emberibb lett, megértőbb, bár talán épp emiatt az embersége miatt valamivel sebezhetőbb. De nem bánja: úgy érzi, megérte, mert az, amije most van, egy igazi család, soha nem lehetett volna az övé korábban.

  Rebecca Taylor (és Darioth) hercege és Lizzie nevelőapja

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:54 pm