Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Mennybéli Művészek Múzeuma

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Mennybéli Művészek Múzeuma Empty Mennybéli Művészek Múzeuma

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Nov. 01, 2012 1:03 pm

  Néha a mennybélieknek is szüksége van egy kis művelődésre, s ha már ennyi tehetséges művésszel áldották meg őket, akkor bizony kellett a műremekeknek egy kiállítási hely, ahol az egyszerű angyalok és holtak is megcsodálhatják őket. Így aztán, mivel a kastély egy része úgy is felesleges volt, ezért egy javaslat alapján átalakították egy múzeummá a palota egy szárnyát. Fizetni a belépésért nem kell, viszont mindenkit kérnek, hogy ne rongálják a műremekeket és ne szemeteljenek! A művelődési központ megnyitásakor egyébként rengeteg új munkahely jött létre, így a tanács sikeres vállalkozásként könyvelte el a múzeumot.
  Mint a neve is említi, a múzeumba csak és kizárólag mennybéliek alkotásai kerülhetnek be, így egyetlen egy földi szobornak a másolata sincs itt. Ezeket sok-sok évezred alatt gyűjtötték össze a múzeum igazgatói, és azóta, újabb és újabb művészek alkotásait akarják megvásárolni. Persze nem csak szobrászok művei akadnak itt, hanem különféle festők képeit is kiállítják itt.
  Egyszer az életben érdemes végigjárni ezt a helyet, mert szemkápráztató látvány tárul a látogatók szeme elé. Egyébként a múzeum a nap huszonnégy órájában nyitva tart, így bármikor fogadják a kedves látogatókat.

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 12:27 pm