Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Tükörterem

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Tükörterem Empty Tükörterem

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Nov. 01, 2012 12:47 pm

  A tükörterem a zeneteremből nyílik, így aztán a kastély ezen szobája is gazdagon díszítve, barokk stílusban van berendezve. A mennyezetről temérdek csillár lóg le, a plafonon pedig különféle festmények láthatóak. A terem falainak nagy része hatalmas tükrökkel van lefedve kivéve azt az oldalt, ahol az ablakok kaptak helyet. Az ablakok kék bársonyfüggönnyel vannak eltakarva, mert ha egyszer beszökik ide a napfény, akkor az egész terem ragyogni kezd a tükrök miatt. Egyébiránt az angyalok itt szokták tartani a báljaikat, ünnepeiket, így aztán sose telik el úgy egy hónap, hogy ne beszélnének valamilyen tehetősebb mennybéli partijáról. Az angyalok egyszerűen imádnak ünnepelni, ezért is ragadnak meg minden alkalmat, hogy valaminek, vagy netán valakinek a tiszteletére partit szervezzenek. Természetesen a tükörterem bérlése nem olcsó mulatság, így valóban elég tehetősnek kell lennie a bérlőnek, hiszen már maga a hely is egy kisebb vagyonba kerül, a szolgálókról, az ételről és a zenészekről nem is beszélve. Szóval érdemes meggondolni, hogy valóban itt akar-e valaki bált rendezni, bár az is igaz, hogy messze nem találsz ennél jobb helyet.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 12:32 pm