Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Könyvtár

  Delia
  Delia

           Könyvtár Empty Könyvtár

  Témanyitás by Delia on Csüt. Nov. 01, 2012 12:31 pm


  Itt is él az általános szabály: csendben kell lenni.
  Ahogy belépünk a könyvtárba és körbe nézünk bal és jobb oldalt Itt is él az általános szabály: csendben kell lenni. Találhatóak. Közvetlen jobb oldalt található egy pult, ami a könyvtárosnak nyújt helyet. Mögötte vannak feljegyzések, amikben követi azt ki mikor és mit kölcsönzött kit. A könyvtárban a barna és a vörös szín dominál.A betérők kölcsönözhetnek könyveket, de akár itt is nyugodtan eltölthetik az idejüket. A bejárattal szemben található egy lépcsősor ahol szép fehér fotelek plusz asztalok nyújtanak helyet az idejövőknek. A könyvtárban majdnem minden könyv megtalálható, ami a földön is, így aztán van értelme keresgélni az onnan jól ismert regények után.
  A művelődés mindig kell és az olvasás remek időtöltés. Ahogy körbe nézünk az épület részben megtalálhatók a falakon az arkangyalok képei, de ezek mellet egy-egy nagy varázsló vagy híres művész képe is megjelenik.
  A képek gyönyörűen, aranyozott kerettel vannak elkészítve.
  A könyvtár reggel kilenctől este nyolcig folyamatosan minden nap nyitva tart.

  Írta: Reed Denkey
  Formázta: Sammael Crow
  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 2:02 am