Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hősök Udvara

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Hősök Udvara Empty Hősök Udvara

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Nov. 01, 2012 12:15 pm

  A hátsó udvar ösvényén végig haladva egy borostyánnal benőtt fal előtt találja magát a kíváncsi felfedező. Ha a kőfalat valaki közelebbről megvizsgálja, akkor észreveheti, hogy ahol az ösvény véget ér, ott bizony egy futónövényekkel lefedett régi átjáró lapul meg. Ha valahogy sikerül eltakarítani az útból a több ezer éves indákat, akkor egy régi szentély romjai közt találják magukat az ide tévedők. A szentélyt szándékosan nem építették újjá, sőt nagyon kevesen tudnak a létezéséről. Az ősi köveket vastagon borítja a moha, de a romok között, ha sétálnak egy kicsit, akkor feltűnhet, hogy valaki mégis csak gondozza ezt a helyet. Márványból és mészkőből faragott szobrok állnak mindenütt emléket állítva szenteknek, hősöknek, mártíroknak, bibliai vagy mitológiai alakoknak. Mindegyik műalkotás alatt egy pici ezüst táblába karcolva hirdetik, hogy ki volt az illető, s hogy milyen tett hajtott végre, amiért ide került. Az Udvar folyamatosan bővül újabb és újabb szobrokkal. Egyébként ideális ez a hely azoknak, akik egy kicsit el akarnak bújni a világ gondjai elől, és szeretnének elmélkedni a dolgaikon.

   Pontos idő: Pént. Feb. 21, 2020 5:31 pm