Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Színház

  Delia
  Delia

             Színház Empty Színház

  Témanyitás by Delia on Csüt. Nov. 01, 2012 12:04 pm


  Ahogy a földön.. azért itt sincs megállás. A színház egy alap dolog, ami nem maradhat ki az angyalok és az eltávozottak között. Tökéletesen el lehet vele ütni az idő hiszen a színdarabok nélkül mit ér az élet? Ahogy átlépjük egy hatalmas terembe érkezünk, ami tele székekkel és természetesen páholyokkal.
  A terem falai hófehérek az oszlopok márványból készültek és a plafonig emelkednek fel. Ha felnézünk, akkor láthatjuk, hogy a tető kupolás és üvegből áll. A fény onnan szűrődik be. Ha tovább nézünk, megpillanthatjuk a páholyokat, amelyeknek falai vörösek az erkélyei pedig fehér márványból készültek.
  A szegélyek arannyal van bevonva és igen gyönyörűen van megcsinálva. A székek sötétbarnák és igen kényelmes az ide az ide betérők számára
  Kicsit hasonlíthat a Globe színházhoz, de valahogy még is különbözik
  Ha beljebb lépünk lent is található székek. A színpad egy hatalmas részből áll. Két lépcső van bal és jobb oldalról ahol fel tudunk menni. Ha szembe állunk a közönséggel gyönyörű látványt nyújt A színpad mögé érkezve szobákat és öltözőket találhatunk.
  A kelléktárba csak az itteni dolgozók léphetnek be illetve akik éppen szerepelnek. A függönyök színe vérvörös és aranyozott szegélyek veszik körül. Az színházban majdnem mindig el lehet ütni az időt és egyébként mindig nyitva van szóval aki ide jön az nyugodtan körbe nézhet.

  Írta: Reed Denkey
  Formázta:Sammael Crow
  _________________
  Mindig történik valami.Valami ami jó és valami ami rossz. Az életben vigyázni kell azokra akik jók és természetesen mindent megtesznek azért, hogy feljussanak a mennyországba és élhessék az ottani életüket. Delia a Purgatórium egyik jó tevője aki igyekszik megőrizni a békét és segíteni az ide tévedetteknek. Bárkinek segít aki segítségre szorul és nem fél tőle. Barátságos és egyben Noyersek idős leszármazottja aki megőrzi a békét, rendet és persze azon kívül ne induljon el az apokalipszis. Ám a háború azonban mást mutat hiszen az ő nyaklánca eltűnt így a nő óvatos és ki tudja mit hoz a sors..

  Castin Noyers hercegnője, Purgatórium egyik jó tevője és védője..

   Pontos idő: Vas. Márc. 29, 2020 1:58 am